Hírek – 2015. szeptember 30.

2015/09/30 at 20:39 194 hozzászólás

LDAboyer

  • Bár még hivatalosan nem erősítették meg, gyakorlatilag nyílt titok, hogy Angelique Boyer jövőre hármasiker-szerepben tér vissza a Canal de las estrellas főműsoridejébe Angelli Nesma Lazos de amor-feldolgozásában. Korábban arról is szó volt, hogy a sztoriba beleoltják az alkotók a Yesenia című kosztümös sorozat alaptörténetét is, de a legújabb hírek ezt már nem említik. Akárhogyis, a hármasikres téma önmagában is elég nagy falat, Boyernek pedig tökéletes kihívás. Az már biztosnak tűnik, hogy a híresztelésekkel ellentétben a történetben nem eresztik össze harmadjára is Sebastián Rullival, azonban Daniel Arenas, Cristian de la Fuente vagy Gabriel Soto is könnyen valamelyik főhősnő lovagjává válhatnak. Rajtuk kívül César Évora, Francisco Gattorno és Silvia Pinal szereplésére is van esély, de mivel a premierre csak a Pasión y poder végeztével kerül majd sor, egyelőre a találgatós fázisban tartunk. Ti kivel néznétek meg Boyert?
  • A que no me dejas: a történet hamarosan elérkezik a várva várt időugráshoz, ami új színészek érkezését is jelenti. Az új etapban Arturo Peniche felnőtt zabigyerekeit Brandon Peniche (Un refugio para el amor) és Juan Pablo Gil (Mi corazón es tuyo) játsszák majd, Laura Carmine-t felnőve Martha Julia alakítja, érkezik Jade Fraser (Hasta el fin del mundo) is, az új férfi főhős Luciano Casano lesz, Camila Sodi pedig marad Camila Sodi.
  • El Gran Hotel: Roberto Gómez Fernández kosztümös sorozata zöld utat kapott, ez azért is nagy szó, mert a Corazón salvaje óta a gyártó csak napjainkban játszódó sztorikkal rukkolt elő. A spanyol sorozat feldolgozása több szempontból is különlegesnek ígérkezik: a Que te perdone Dioshoz hasonlóan először az Egyesült Államokban mutatják majd be decemberben, és költséghatékonysági okokból (valamint valószínűleg az alapanyag rövidségéből) adódóan nem lesz hosszabb 80 résznél. A biztos férfi főszereplő Erick Elías, párját Zuria Vega vagy Irene Azuela alakíthatja majd, utóbbi a Capadocia vagy a Sense8 sorozatokból lehet ismerős. Rajtuk kívül biztosan a sorozatban lesz Daniela Romo, Patricio Castillo, Silvia Mariscal, Eduardo España, Dominika Paleta és Diana Bracho is, a főgonosz pedig Marcelo Córdoba is lehet.
  • Sueño de amor: ez Juan Osorio új sorozatának a címe, amelyben egy egyedülálló anya küzdelmét láthatjuk, aki két gyermeket nevel fel segítség nélkül. A novella elvileg eredeti lesz, és Osorio igyekszik belecsempészni a dél-koreai doramák hangulatát is, a producer ugyanis idén el is utazott Ázsiába, hogy az ottani sorozatokat tanulmányozza. A családi sorozat leginkább a Mi corazón es tuyo vonalát követi majd, és a forgatások januári megkezdése után jelen állás szerint 2016. március 7-én válthatja az Antes muerta que Lichitát. Férfi főhősnek Osorio egy, a pályáját a Televisánál kezdő színészt szemelt ki, akit most ő hozna vissza a gyártóhoz, többen Valentino Lanúsra gyanakodnak.
  • A Simplemente María november 9-én indul, miután az Amor de barrio is vasárnapi finálét kapott. A sorozat forgatásai már tartanak, és a nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan külön kibeszélőt is kap.
  • Salvador Mejíának több történet is szóba jöhet a jövő évre, azt már tudjuk, hogy a La calumnia (a Delia Fiallo-féle María Emilia Carlos Romero által adaptált verziója) nála van, de Juan José Origel tudni véli, hogy a producer a 2007-es Tormenta en el paraísót is szívesen feldolgozná. Bármi is lesz, a legvalószínűbb, hogy nem a 21:30-as idősávban találkozunk vele legközelebb.
  • Luis de Llano az Alcanzar una estrella című énekes telenovella két részéből gyúrna közös remake-et jövőre, a Simplemente María helyén várható a bemutató, a főhősnő pedig akár Paulina Goto is lehet.
  • Giselle Gonzáleznek még ugyan sokáig kell várnia, amíg lesz számára szabad sáv a Canal de las estrellason, de addig legalább tud dönteni a két szóbajöhető történet között, melyek között őrlődik: ezek a La leona és a Mirada de mujer.
  • Nathalie Lartilleux mégsem a La vecina után fog visszatérni, és nem is a La hija del jardinero feldolgozásával, annak félkész forgatókönyveit ugyanis visszadobták a fejesek. Egy darabig az is felmerült, hogy Lartilleux a Natalia del mar (A sors hullámain) újrájával kacérkodik, a legvalószínűbb azonban az, hogy a pár hónapot vár, amíg Carlos Romero befejezi a Los ricos también lloran/María la del barrio remake-elését, és azzal csap le a nézőkre valamikor a jövő év második felében (ahogy már a La gata idején is tervezte). Az új sorozat címe egyébként rém egyszerű lesz: Mariana.
  • A Pasión y poder november 3-án az Univisiónra is megérkezik.
  • Ana Brenda főszereplésével akkora sikere lett a Corazón indomablénak Brazíliában, hogy a hamarosan induló Teresát is az ő nevével promózzák, nézzétek csak!
  • William Levy szerepelni fog a Resident Evil: The Final Chapter c. filmben, vagyis a Kaptár-sorozat hatodik, utolsó részében.
  • Folytatódik a török sorozatok térnyerése Latin-Amerikában: miután a Seherezádé rengeteg országban letaszította a trónról a helyi sorozatokat, jelenleg a Fatmagül’ün Suçu Ne? (¿Qué culpa tiene Fatmagül?) hódít, mely többek között az első török romantikus sorozat, amelyet Mexikóban is bemutattak.
  • Nézettségek: egy tökös húzósorozat hiányában a Televisa-produkciók mind egy helyben toporognak, sajnos a Lichita sem segített a helyzeten, sőt. A Lo imperdonable utolsó hetére átlépte a 20 pontos lélektani határt, de egyik novella sem éri el a küszöbszinten. Íme a szeptember 29-i adatok: Lo imperdonable (20.4), Antes muerta que Lichita (17.4), A que no me dejas (16.5), La vecina (15.3), Amor de barrio (12.6).

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“Pasión y Poder” – hétfőn megmenekül a főműsoridő? “Corazón que Miente” – készül az új Julieta is

194 hozzászólás Add your own

  • 1. tibitoma  |  2015/09/30 - 21:07

    1. Nem nézném Boyert, mert nem kedvelem. Bocsi mindenkitől. Nem egy nagy szám sem játékra, sem szépségre, vannak nála ezerszer tehetségesebb színésznők is ugyanazon a helyen.
    2. a Laura Carmine – Martha Julia váltás elég bizarr.
    3. A Gran Hotelt lemásolják? Jézus Mária. Az alapsztoriból simán ki lehet hozni a jelenbe helyezve egy 120-150 részes telenovellát, csak neki kell esni az alapanyagnak.
    4. Mi a fenének akar nekiesni megint egy Caridad Bravo Adams-történetnek Mejía, amelyből nemrég készült az előző verzió? Delia Fiallo már úgyis rég volt palettán, A Delia Fiallo-sztori meg eléggé vérszegény amúgy.
    5. Mariana :D:D:D Oké. A Marina után mindenképp eredeti.
    6. a Lo Imperdonabléért mindenképpen kár, úgy összekapták a végére, hogy nézném még, főleg most, hogy belekerült némileg a Siempre te Amaré.
    7. Kösz, Marco, hogy jöttél!

    Válasz
    • 2. Bogy  |  2015/09/30 - 21:33

      A szépség szubjektív dolog…nem szeretem ha ezzel érvelnek hogy ez nem is olyan szép, vannak nála szebbek stb stb…
      Személy szerint én nagyon szeretem Angiet, főleg ha “ribanckodik” egy kicsit. Szívesebben nézem úgy mint szende szűzként(pl. Elisa). 😀
      Kíváncsi leszek a Lazosra már ha nem Arenas lesz a befutó…remélem imáim meghallgatásra találnak.

    • 3. Milibindi  |  2015/09/30 - 21:50

      Boyerról ugyanez a véleményem.

      Laura Carmine Martha Julia csere tényleg elég bizarr. Az is, hogy a főhőst lecserélik, a főhősnő marad.

      Én örülök a kosztümös sorinak:-) Szeretem őket.

      Mariana hát valóban rettentő eredeti ötlet : D

      Na Mejiáék örülhetnek van ahol hatalwas siker a sorozat. Egyébként szerintem is jó a sorozat. Nekem tetszik.

      Paulina Gotora kiváncsi lennék, mint főhősnô.

    • 4. Csabika  |  2015/09/30 - 21:53

      Hol siker a Lo Imperdonable?

      Mert a 20pont az még bőven bukás szerintem, vagy lemaradtam valamiről?

    • 5. MarcoPolo  |  2015/09/30 - 21:57

      Csabika: ki állította, hogy siker? 🙂

    • 6. tibitoma  |  2015/09/30 - 22:10

      Bogy: nekem Boyer nem túl rokonszenves. Még a Corazón Salvajéban kedveltem, Teresaként is elment, csak annyira műanyag a játéka, hogy nekem ez nem fér bele. Nincs benne sok egyediség.

      Gabriela Spanic sem kiemelkedő színésznő, sőt sokszor ripacs, mint Lupita Ferrer, ám mégis egyedi, van kisugárzása.

      Ha összevetjük Teresát és Rubít, Bárbara Mori azért keményen lealázza Boyert.

      Szépség: huh, ezen ne nyissunk vitát telenovellák terén. Relatívnak relatív, viszont ezeket a szirupokat a látvány/külcsín adja el.

      Ha megnézzük, egy telenovellás színésznő attól lesz közönségkedvenc főhősnő, ha
      a) szép. Nem feltétlenül tökéletesen szép, lehet egyedi szépség is.
      b) van kisugárzása, ugyancsak nagyon számít az egyediség, meg szerintem az intelligencia is.
      c) a színészi játékával odatesz.

      Ebből kettőnek teljesülnie kell minimum:

      Blanca Soto, Spanic: gyönyörűek, feltűnőek, magasak, de a játékuknál kilóg a lóláb.
      Perroni: bájos, de nem szép, jól játszik, van kisugárzása.
      Silvia Navarro: nála teljesül a), b), c), ritka eset.
      Susana González: hiába néz ki jól és játszik jól, de nincs kisugárzása.
      Patricia Reyes Spíndola: átlagos (csúnya) a megjelenése, viszont mindig erős a képernyőn. Bűnronda banyából átváltozik a végzet asszonyává egy pillanat alatt smink nélkül (láttam régi filmekben).

    • 7. Csabika  |  2015/09/30 - 22:12

      Ezt Milibindi ezen hozzászólására értettem:

      “Na Mejiáék örülhetnek van ahol hatalwas siker a sorozat. Egyébként szerintem is jó a sorozat. Nekem tetszik.”

      Lehet hogy én értelmeztem ezt félre és akkor elnézést ha belepofáztam, de én szerintem a Lo Imperdonable-ra gondolt Milibindi vagy nem?

    • 8. Csabika  |  2015/09/30 - 22:19

      Tibi!

      Egy kérdés

      Szerinted Maite Perroni nem szép??????

      Csak mert 1.éve minden nap a metrón és a buszon és mindenhol azt hallgattam fiúktól hogy milyen jó nő ez a “Macska” és hogy jól…….. 18+ 😀 😀

    • 9. Bogy  |  2015/09/30 - 22:43

      tibitoma: Na erről beszélek hogy szubjektív…szerintem Silvia nem szép bárki bármit mond! Imádom mert nagyon tehetséges meg iszonyatosan erős kisugárzása van de nem szép szerintem…inkább a kisugárzása teszi azzá sokak számára…szerintem Maite igen is szép…az egyik legszebb, legbájosabb színésznő a televisánál…ezért is mondtam hogy ebbe a külső témába ne menjünk bele.
      Most akkor Angie maga nem szimpi vagy a játéka mert kezdted a rokonszenvvel önmagában és folytattad a játékával…mindegy is én elfogadom ha valaki megindokolja hogy miért nem kedvel valakit nincs ezzel gond csak a külsőt mint érvet nem tartom normális indoknak. 🙂

  • 10. Mary  |  2015/09/30 - 21:58

    Angiet megnézném az ikres szerepben. Teljesen véletlenül Crissel 😀 de egy a lényeg, Arenas jóóóóó messzire onnan.

    AQNMD:
    – ez érdekes, mert ha jól rémlik, Laura már posztolt olyan fotót, amin idősebbnek maszkírozták.
    -Lissettől viszont itt van 1: https://instagram.com/p/8Qt7a7R-3c/
    -Brandonnak örülök, a fiúk jók lesznek. Az egyetlen, akivel nem vagyok kibékülve a 2. etapos főhős…..
    -Ela Velden is benne lesz a 2. etapban: https://twitter.com/TelenovelasVIP/status/647623871571607552

    Válasz
  • 11. Csabika  |  2015/09/30 - 22:07

    Boyer: na ő rá leszek a legkíváncsibb mármint a Lazos remakre, vajon ő lesz a főműsoridő megmentője újfent?
    Mindenesetre mintha a fejesek biztosra akarnának menni vele, olyanra sem nagyon emlékszem hogy egy sorozatról a premierje előtt 1.évvel már cikkeznek..

    Ma olvastam hogy a SM is rezes bandás főcímet kaphat, remélem nem! mert akkor én már tökön szúrom magam 🙂

    NL szerintem a SM után fog következni, erről már lehetett is olvasni, és azért valljuk be őszintén csak ő képes a 16:00 sávban normális nézettségi adatokat hozni.

    A mexikói nézettségre most érdemben nem reagálnék, ellenben egy külön cikket megérne szerintem 😉

    Válasz
    • 12. Gabino  |  2015/10/01 - 10:43

      Kedves Tibitoma!

      Sztem szeretnél te egy olyan nőt magad mellé mint Maite!
      Láttál már csúnya nőt? Mert ha neked Maite az akkor neked az igényeid az egekben vannak….. Sztem egyike a legszebb mexikoi színésznőknek. De lehet h igazad van és azért kapott már 5+ főszerepet mert egy bányarém…. Ha meg annyira rosszul vagy tőle ne nézz rá!

  • 13. tibitoma  |  2015/09/30 - 22:51

    Maire nyaktól lefelé nem tökéletes, de én ilyen téren “náci” vagyok. Sorry, csajok.
    Bájos, kedves, aranyos, de nem arányos, csúnya és férfias az orra, szabálytalanok a vonásai, nagy és széles a feje a testéhez képest, illetve tömzsi, befigyelnek nála az indián gyökerei. Nem vagyok rasszista, még mielőtt szó érné a ház elejét. A Triunfóban is eléggé hiteltelen volt szupermodellként. A fotóit úgy nézzétek, hogy az photoshoppolva van, a Macskában lehetett látni a valódi alakját.

    Blanca Soto mellett nem rúg labdába, viszont főhősnőnek pont ideális. Szebb, mint az átlag mexikói nők, viszont hasonlít is rájuk adottságokban, tudnak vele azonosulni. Ellenben Claudia Álvarez ezért lehet rossz Simplemente María, nem “egyszerű” vidéki indiánlány.

    Válasz
    • 14. Csabika  |  2015/09/30 - 23:01

      Én esküszöm hogy én még olyan férfivel nem találkoztam aki szerint Maite nem szép, de ha neked nem az a te véleményed én elfogadom és ezért egyáltalán nem leszel sem “náci” sem pedig “rasszista” csupán a véleményedet mondtad el. 🙂

      Csak azért emeltem szót mellette, mert még a nem kifejezetten Telenovella kedvelő férfiak és nők szerint is szép és dögös csaj Maite, no és persze szerintem is. 🙂

    • 15. Bogy  |  2015/09/30 - 23:18

      Te láttál már tibi tökéletesen arányos embert? Mert én még nem…sőt megmondom neked hogy anatómiailag képtelenség tökéletesen arányosnak lenni. 😀 Szegény Maite…én még nem vettem észre hogy férfias lenne az orra…xD Se a nagy és széles a fejét a testéhez képest. xD Érdekesen szemléled a világot hallod e/látod e! 😀

  • 16. mandi28  |  2015/09/30 - 22:59

    én nagyon bírom Boyert szerintem női szemmel is gyönyörű nő és nagyon jó színésznő sok különböző karaktert eljátszott a naivától a dögös dögön át a kicsit céda angyalkát és valljuk be teljesen őszintén a számok az ő tehetségét igazolják három főszerep három tök nagy siker és a Vad szívben is mintha azt olvastam volna hogy az ő és Zurita kettősére többen voltak kíváncsiak mint a főhősökre szóval én nagyon várom már a soriját és leginkább Christian de la Fuente lenne a legjobb befutó nekem Arenas olyan semmilyen nem vonz semmi a képernyőre ha benne van a sorozatban Soto meg nagyon nem illik hozzá még megpróbálnám Levyt vissza csábítani mert vele viszont über jól mutatnának együtt….

    Válasz
    • 17. E.  |  2015/10/01 - 14:19

      A siker nem feltétlenül a tehetséget igazolja..

  • 18. Milibindi  |  2015/09/30 - 23:15

    Csabika a brazilokra gondoltam. Ott volt sikeres, mint írja Marco, hogy a Teresát is Ana Brendával promózzák.

    Válasz
    • 19. Csabika  |  2015/10/01 - 00:19

      Jah értem 🙂

      De a Maricruz volt sikeres a Braziloknál és nem a Lo Imperdonable.
      A Maricruz producere Natalie Lartilleux nem Mejia. 🙂

    • 20. Milibindi  |  2015/10/01 - 00:26

      Jézusom! Tényleg! Na ezt jól benéztem : S Bocsi 😦

    • 21. Csabika  |  2015/10/01 - 08:20

      No problemo 😀

  • 22. Milibindi  |  2015/09/30 - 23:34

    Bogy
    Igazad van a szépség relatív dolog, szerintem sem szép nő Angeliqe. Nekem nem szimpi,már a Vad szívben sem volt az. Silvia szép szerintem, viszont múltkor apám felhívta a figyelmemet valamire, hogy nagyon ki van vakolva. Lehet, hogy csupán emiatt szép.
    Kisugárzás tényleg nagyon fontos. Nekem a Lo Imperdonableben az Ana Perla Pablo páros a kedvencem, jobban érdekelnek ők , mint a főszereplőpáros, pedig Ana Brendát nagyon kedvelem. Zurita más másodszor ériezt el, sokaknak (nekem nem) a Vadszívben is ő kettőse (ott Boyerrel )volt a kedvence. Pedig nem egy helyes fiú, de mégis van benne valami. Nem csak a külsőtől függ az biztos.

    Válasz
    • 23. Bogy  |  2015/10/01 - 00:11

      Köszönöm de a szépség nem relatív hanem szubjektív…a két fogalom teljesen mást jelent. Az ízlés(ki szerint szép ki szerint nem) amiről itt is beszélünk szubjektív dolog. Bocsánat de én meg ebből a szempontból vagyok “náci”.
      Szóval Angie…szerintem szépen ki lehet sminkelni…ha nincs agyonvakolva igazán bájos. Nem szeretem ha sok rajta a kencefice mert akkor elveszik a bája. Tudok mutatni olyan képet amin alig van rajta valami smink és nagyon szép. A kerek arca meg csak ráadás. 🙂 Zurita számomra nem sok vizet zavar tehetségileg és kisugárzás terén sem(a külsőt az előbbiek miatt sem említettem de amúgy nekem sem jön be a gyerek). Szerintem az LI-ben igenis az Ana Brenda-Ivan páros viszi az egészet kémia ügyileg. Nagyon jó a kémiájuk…nem hittem volna.
      De igen, a külső természetesen nem minden. 🙂 Voltam én már szerelmes Jorge Salinasba is a Megkövült szívekben. xD Imádtam ott!

  • 24. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/10/01 - 00:33

    Mint abban a Woody Allen filmben amiben a pasi vakon forgatott. A hazájában bukfenc volt, de máshol siker.

    Válasz
  • 25. Pamela Hellsing Von Thurisaz  |  2015/10/01 - 17:09

    Angelique Boyertől herótom van még mindig.Inkább ilyen Altair Jarabo-féle intrikus plázacicának felelne meg nem aranyos főhősnőnek.Borzasztó mű ez a nő,emellett rohadtul átlagos.Teresának még elment,villanák vagy villagonisták feküdnének neki,báránybőrbe nem kéne bújtatni.

    Ana Brenda sokkal jobb lett volna a Lazos De Amor feldolgozásba.

    Válasz
    • 26. Bogy  |  2015/10/01 - 21:20

      Sajnos sokszor a sorozataiban tényleg művé/plázacicaszerűvé varázsolták pedig a mindennapokban nem a mű szó jut róla az ember eszébe…épp ellenkezőleg…de én is jobban szeretem villanaként.
      Én Ana Brendában sem lennék olyan biztos…

  • 27. Gaby  |  2015/10/03 - 12:51

    Laura Carmine már nem lesz benne az új etapban?

    Válasz
  • 28. Csabika  |  2015/10/09 - 21:41

    Milyen sajtó tájékoztató volt ma a Televisanál?

    Igaz hogy a 18:00sávban szeriazált sorozatok leszek 2017-től?

    Válasz
    • 29. bence1996  |  2015/10/10 - 10:50

      Wow, ha ez igaz, akkor kicsit a Telemundo-s drogkartelles sorozatokra fog hasonlítani a dolog. Nehéz lenne hozzászokni, de legalább tele lennének cliffhangerekkel a sorozatok, így nem laposodnának el.

    • 30. suxel  |  2015/10/10 - 19:23

      Sracok egy korabbi hirosszefoglalonal kommentben (asszem hirosszefoglalo volt) ezt kerdeztem, mert errol volt mar szo a nyaron is. Marco azt igerte akkor utana nez, de azota tobbszor én sem lattam felbukkani a hireket es semmi egyeb fejlemenyt ezzel kapcsolatban.

      En arrol a bejelentesrol tudok, amit a heten tettek, hogy a kovetkezo evtol a telenovellaik nem lephetik az a 6 honapos hataridot. Tehat 120-130 resszel zarniuk kell. Szerintem tok realis dolog egyebkent es en orulok ennek a huzasnak, a producerek ugyis tolonganak. 🙂

    • 31. Csabika  |  2015/10/10 - 22:45

      Èn tegnap este láttam először, vmi olyasmiről is szó volt amit említesz hogy max 120 részesek lesznek a jövőben a Televisa novellài, de vmi olyanról is szó volt hogy 2017-től a 18:00-sàvban elindulnak a rövid és a szeriazàlt sorozatok elsőkènt a Gran Hotel lesz majd ilyen. ( mármint rövid)
      És a hab a tortán hogy: Mejia állìtólag bejelentette hogy a Gran Hotel után szándèkozik következni a 18:00-sàvban…….

  • 32. Janka  |  2015/10/11 - 14:08

    Valaki tud valamit a Lazos de Amorról vagy a Gran Hotel remakékröl?

    Válasz
    • 33. Amiga  |  2015/10/13 - 08:58

      A LDA-ról írnak a cikkben.Boyer fogja játszani a főszereplő hámas ikreket.A férfi főszereplőt/főszereplőket még nem tudni,de úgy néz ki,hogy nem Rulli lesz.Eddig azoknak a neve merült fel,akiket fent írnak.Nagy valószínűséggel a Pasion y Podert fogja majd váltani.

    • 34. Janka  |  2015/10/13 - 14:39

      En ezt mind tudom de friss informaciot kerdeztem!Ha tudtok irjatok!

  • 35. Amiga  |  2015/10/13 - 09:00

    Állítólag Silvia Navarro és Ivan Sanchez lesznek Juan Osorio új novellájának főszereplői!

    Válasz
    • 36. suxel  |  2015/10/13 - 10:20

      Silvia es Ivan: ok elvileg majd Carmen Armendariz vezenylese alatt fognak foszerepet vinni a La otra mirada sorozatban. Ennyi adat van rola. Hogy mikor, milyen formatumban (tn vagy rovid sorozat) egyelore nincs tobb info. Mindenesetre szerintem erre meg varni kell, mert Silvia nemregen szult, es nem hiszem, hogy alig par honap után forgatna.

    • 37. Csabika  |  2015/10/13 - 12:48

      Igazából mind 2-nek igaza van, Silvia Ivan páros felmerült Juan Osoriohoz és Carmen Armendarizhoz is.
      Az utóbbiról annyit tudunk hogy valamikor 2017 harmadik negyedévben indulhat el a 22:00sávban, ennek megfelelően komolyabb hangvételű novellára kell majd számítani a szokásos Televisa Novellák helyett.
      Juan Osoriohoz Silvia Navarrot szinte elképzelhetetlennek tartom, tekintve hogy most szült pár hete és még az alakját sem nyerte vissza, ami kissé baj mert Osorio a jövő hónapban már castingol, és december végén, január elején megkezdi a felvételeket a hírek szerint.

  • 38. Csabika  |  2015/10/15 - 20:12

    Mégiscsak 120-130 részes lesz az AQMMD?

    Válasz
    • 39. suxel  |  2015/10/15 - 21:26

      November 2an er veget az elso etap. Marciusban a masodik, amennyiben minden marad az eltervezettek szerint. Igy lehet szamolgatni. A masodik etapban ott lesz Maya Mishalska es Lenny de la Rosa is

    • 40. Csabika  |  2015/10/15 - 21:43

      Igen én is így tudtam, csak ma olvastam hogy a Corazon Que Miente premierje január vége Február elejére várható.
      Jövő hónapban már el is kezdenek forgatni. (én már korábban is olvastam, kommentek közt megtaláljátok, hogy CM csak 120 max 130 epizódra tervezi az AQMMD-t)

      Lehet ez most reális hír?
      Azért vagyok most bizonytalan, mert a Televisa bejelentte hogy max 120.részes sorozatok leszek jövőre, igen tudom hogy 2017-re vonatkozott a bejelentés de nem lehet hogy a gyenge nézettség miatt már korábban bevezetik?

    • 41. Csabika  |  2015/10/15 - 21:45

      Jav:2016-ra

  • 42. Reina  |  2015/10/17 - 16:05

    Valaki nem tudja,hogy a Lazos de amornak annak idején milyen volt a nézettsége?Sikeres volt?Szerintetek a foldolgozással ki fog tartani Angelique Boyer sikerszériája?

    Válasz
    • 43. Bogy  |  2015/10/17 - 16:48

      Én úgy olvastam hogy sikeres volt de javítsatok ki ha tévedek. Remélem kitart mert ahogy most áll a helyzet szerintem a Televisa ebben reménykedik. 😛 /Csak vicc volt/
      Mindenesetre én nagyon nagyon szurkolok Angienek!
      Lehet jó novellából is szar remaket csinálni és szarból is “várat építeni”. Mindkettőre szerintem láttunk már példát nem is egyet. 😀

    • 44. Amiga  |  2015/10/17 - 17:29

      Én pontos adatokat nem tudok a LDA-ról,de sikeres volt.Márcsak azért is felkapták rá a fejüket,mert tudomásom szerint ez volt az első ikerszálas-novella (bocsánat,ha tévedek).Bár akkora sikert nem ért el,mint a három évvel később készült Paula és Paulina.

      Hogy Boyer diadalmenete tartani fog-e? Szerintem ezt nem lehet megjósolni,legfeljebb csak reménykedni.Az eddigi sorozatai sikeresek voltak. A Televisára nagyon ráférne egy sikeres novella.Nem beszélve arról,hogy Angelli Nesma renoménja is megkopott a legutóbbi novellájával,a Que te perdone Diossal,és jó lenne ha kiköszörülné ezt a csorbát.Mindent egybevetve,én drukkolok a sorozat sikeréért.

    • 45. Csabika  |  2015/10/17 - 21:38

      Vagy inkább feltehetjük úgy a kérdést hogy Angie lesz e a Televisa új Luceroja..?
      ( úgy tudom Luceronak nem volt hangos bukása a gyártónál..
      külön érdekesség hogy Boyer pont az ő sorozatát kapta…)

    • 46. Amiga  |  2015/10/17 - 22:35

      A Mi destino eres tu bukás volt.Pár éve Marco még cikket is írt róla: https://televisahirblog.wordpress.com/2011/10/31/elfeledett-novellak-mi-destino-eres-tu-2000/

  • 47. Pamela Hellsing Von Thurisaz  |  2015/10/18 - 09:42

    Csabika: Angelique olyan távol áll Lucerótól mint Makó Jeruzsálemtől.Műanyag plázacica akit Castro futtatott fel,a szereposztó díványnak köszönhet mindent.Tehetség nulla.Ugyanaz a sztori mint a mi Dobó Katánk.Nagyon szép a kifutón meg az áruházi kirakatban csak meg ne szólaljon.Egy Wendy Gonzalezben többet látok mint benne.

    Válasz
    • 48. bence1996  |  2015/10/18 - 10:17

      Az igaz, hogy Angie nem hasonlítható Lucero-hoz, mert Lucero sokkal fiatalabb korában került a Televisa-hoz, és akkor is csak Lucerito-nak becézték. Attól még Boyer-ra (ha tetszik, ha nem, Boájé-nak kell ejteni, mert francia) is várhat még hasonló siker. Lehet, hogy volt mellműtétje, és lehet akármennyire is műanyag plázacica, attól még nem tehetségtelen. És nem csak a kifutón szép, a sorozatokban ugyanúgy jól néz ki. Ha tehetségtelen lenne, már rég nem ott tartana, ahol most. Lehet, hogy Castro adta meg neki a kezdő lökést (szó szerint), de legalább élt a lehetőségeivel 😛 Hiába szakítottak, mert Boyer még most is a Televisa népes csapatát erősíti. És mivel már lassan a harmadik sorozatot kezdi el forgatni Angelli Nesma-val, ez is arról tanúskodik, hogy a castingokon nem teljesít rosszul.

      Ha megnézed, egyik telenovella színésznő sem úgy bújt ki az édesanyja hasából, hogy mindent perfektül csináljon. Thalía és Lucero sem brillírotak az első sorozataikban. Nem lehet mindenki “ős-tehetség”. És akkor jó egy színész, ha az évek során többfajta szerepet kap, és ezáltal fejlődni is tud. Az évek során pedig sokat fejlődött ez a nő. (vessük csak össze a Teresa-t és a Lo que la vida me robó-t, a színészi játékban azért érezni némi különbséget).

      Dobó Katát szerintem hagyjuk, mert nagyon nem egy kategória a kettő, Boyer a hazájában többet tett le az asztalra, mint nálunk Dobó Kata. Wendy Gonzalez-nek több teret kellene adni, ezzel viszont egyet tudok érteni.

    • 49. Bogy  |  2015/10/18 - 10:49

      Az erős hogy tehetség nulla….ha Angienek a tehetsége nulla akkor elég sok színésznő jár ez alapján a mínuszban. Az hogy esetleg a szereposztó díványnak szerepe volt abban hogy megkapta Teresa szerepét nem kétlem…de valljuk be nagyon is helytállt Teresaként…egyáltalán nem volt rossz döntés Castrotól…sőt.(szerintem a színésznők többsége is így kapott sokszor szerepet csak róluk nem derült ki, nem vállalták fel a kapcsolatot…) Azért mert szerinted egy műanyag plázacica és nem szimpi( ami egyáltalán nem igaz, ha ismernéd és jobban utána néznél az egyetlen mű dolog rajta a hétköznapokban a melle…amiért nem ítélem el mert megnagyobbíttatta…szegény tényleg deszka volt) még nem kell ez alapján leírni őt(bocsi hogy ezt mondom de a mondandód alapján nekem ez jött le). És igenis szólaljon meg! Nagyon értelmes a csaj…ezeregy más Televisást tudnék felsorolni akinek ha tehetném én magam tömném be a száját…
      Nem értem hogy miért gondolja mindenki róla hogy műanyag plázacica…azért mert a sorozatokban kicicomázzák? Arról nem ő tehet…a hétköznapokban mindent lehet rá mondani csak azt nem hogy mű…egyszerű ruhák, no makeup. Az hogy valakinek nem jön be a játéka oké…az ő véleménye, mások vagyunk…de ne haragudjatok a műanyag plázacica jelzővel kapcsolatban igenis fel fogok szólalni! Én azóta szeretem Angiet amióta napról napra követem a magánéletét, a vele kapcsolatos híreket twitteren és facen…azóta imádom a csajt! És a természetessége az egyik dolog amit a legjobban szeretek benne.

    • 50. Amiga  |  2015/10/18 - 11:27

      Hogy Castróval mi volt köztük az egy dolog.Neki is szerepe van abban,hogy most itt tart,az tény.Boyer visztont tudott élni a lehetőséggel.Egyébként nehogy azt hidd,hogy a többi színésznő között,akik ma sikeresek,mindenki azért kapott meg egy-két főszerepet,mert akkora tehetség (csak nem mindenkiről derül ki).Tehetségtelen, nulla? Nem mondom,hogy ő a legtehetségesebb a Televisánál,de eddig azok a sorozatok,amikben főszereplő volt,mind sikeresek voltak (és ebbe már Castro keze nem volt benne),ami azt bizonyítja,hogy azért csak tud ő.Céltudatos nő,ez igaz.És jól választ szerepeket,nem bólint rá rögtön az első felkérésre,hanem kivárja a megfelelő szerepajánlatot.Az pedig,hogy csak egy üresfejű plázacica lenne,nem lehet rá mondani,hallottam már elég sok megnyílvánulását,amik alapján lejön,hogy egyáltalán nem buta,sőt még talán érettebb is a koránál.Plasztikai műtétje meg szinte mindenkinek volt már(Maite Perroni,Anahi,Gabriela Spanic,Dulce Maria csakhogy írjak egy-két nevet), ezekben a körökben ez szinte már természetesnek számít.

    • 51. bence1996  |  2015/10/18 - 11:30

      Ezesetben én is visszavonom ezt a jelzőt. Vannak nála sokkal rosszabbak. Pl. Gabriela Spanic, aki nem csak a mellét, de az arcát és a fenekét is átszabatta. Frances Ondiviela is szerintem hasonlóakat követett már el. Laura Leon-ról már ne is beszéljünk…
      Mayrin Villanueva igaz, hogy csak a mellét műttette meg, mégsem mondják rá, hogy mű nő. Egyébként ő jól is néz ki. Marlene Favela szintén ez a kategória. Közel a negyvenhez szebb, mint valaha, mellműtét ide vagy oda.

    • 52. Bogy  |  2015/10/18 - 12:08

      Amiga, egyetértek veled!!!
      Az biztos hogy érettebb a koránál és intelligens nő…és ez nem csak a nyilatkozataiból látszik hanem a karrierjén is…/jó szerepválasztás-sikeres novellák…kapkodnak érte/!!! Már a Teresa idején is feltűnt az érettsége pedig akkor még csak 22 éves volt.
      MELLesleg kinek nem volt még plasztikai műtéte ezekben a körökben?! Ettől senki nem lesz se jobb se rosszabb ember.

    • 53. Csabika  |  2015/10/18 - 14:22

      Engem nem érdekel hogy Angie mű nő vagy sem, és hogy ki jobb vagy rosszabb nála.
      Lehet őt szeretni vagy utálni, de szó nélkül elmenni mellette képtelenség.
      3X csinált a Televisanak rekordot, és ez bizony akárki akármit mond inkább Boyer érdeme, mint a producereké.

  • 54. Reina  |  2015/10/18 - 23:28

    Ha Angelique Boyer nulla meg tehetségtelen,akkor mi pl.Camila Sodi?

    Válasz
  • 55. Gaviota  |  2015/10/19 - 00:33

    Kedves Hölgyeim és Uraim! Nem bírok szó nélkül elmenni az ostobaságaik mellett. Le állhatnának már a mű nő témáról, mert nem természetes szépségversenyen zsűriznek!
    1. Boyer kis asszony fantasztikus tehetség, ugyan akkor tudta kivel kell szerelembe esnie. Ellenszenves nőszemély álszent…… És még sorolhatnám! Az én véleményemet leszámítva igen is tehetséges. Amúgy meg olyan mint egy kis egér, sok sminkel csodásan fest!
    2. Mű Nőnek Eiza Gonzalezt nevezném, aki sikeresen megszabadult a természet adta rondaságától! Én aki otthon vagyok a plasztika világában, több ismerősöm végeztetett magán mell nagyobbítató műtétet és tudom milyen természetes telt keblekkel létezni. Mikor össze súgnak „Na ez biztos nem igazi”. Szóval Marlene bármennyire is irigylitek, TERMÉSZETES! Egy jó tanács ha ennyire más külsejével foglakoztok. Tapintani ugyan nem tudjátok, de látványilag az a mell látott sebészkést amelyik mély dekoltázsban olyan távol fekszik egymástól, mint Altair Jarabonak. Két domb, középen a nagy szünettel. A természetes kebel szépen közel egymás mellett duzzad meg a melltartóban, merész kivágott felsőbben.
    3. Sajnálom önöket kedveseim, hogy ilyen fiatalon, bizonyára rossz siker élményeik miatt, szépség hiány, ész nélkülözése…. ezzel vannak elfoglalva.(Külső + életkor) Képzelem, hogy nézhetnek ki! Csak sajnos, lemerem fogadni műtétre nem fogja futni a jövőben.
    4. Gaby Spanic műség ide oda, mindig is tehetséges és gyönyörű volt. Megnézem a többi művésznő utána tudja-e csinálni amit elért!
    5. És még valami. Silvia Navarro természetes, mikor lekerül a smink ráncos,megviselt rémség köszön vissza.
    6. A nőknek természet adta ajándékuk a keblük, nem kell csináltatniuk(persze nem mindig), hogy legyen! Ez tessék szem előtt tartani. A latin nők mell méretben megvannak áldva!
    Legyen boldog életük, kritizálják magukat, ne másokra irigykedjenek sikereik, adotságaik, szépségük miatt. Viszlát örökre!
    i

    Válasz
    • 56. Gabino  |  2015/11/15 - 23:19

      Hogy te mekkora egy bunkó vagy, Gaviota!

    • 57. bence1996  |  2015/11/16 - 07:22

      Hm. Na, igen. Gaviota nagyon meg akarta mondani a tutit. Kár, hogy rosszul sült el a dolog. Ha olvasott volna a soraim között, észrevehette volna, hogy nem szidtam ezeket a színésznőket. És itt külön Marlene-re gondolok. Nekem kimondottan tetszik, amit le is írtam. A többieket se bántottam.

      Ez tipikus példája annak, hogyan lehet mellé beszélni.
      Ez a “viszlát örökre” szöveg pedig egy vicc 🙂 én csak mosolyogni tudok. Ez pont kellett a végére ahhoz, hogy komolyan vegyem amiket leírt. Ha ez nincs, talán még el is ment volna oktató jellegű szövegként…így már nem.
      (Tudom, “Akinek nem inge, ne vegye magára.”…de úgy éreztem, reagálnom kell)

  • 58. Marcsi  |  2015/10/19 - 07:51

    Szerintem a szépség szubjektív dolog,ebbe nem megyek bele, de az tuti fix hogy Bojler kisasszony soha nem lesz egy Lucero vagy Noriega az biztos! (És szerintem igazából senki más sem)

    Válasz
    • 59. Csabika  |  2015/10/19 - 08:54

      Nem lesz, mert már az! 🙂

    • 60. Bogy  |  2015/10/19 - 10:21

      Én nem értem azt sem hogy miért kell az egyiket a másikhoz hasonlítani…persze hogy nem lesz soha Angie sem Lucero sem Noriega…szerintem azt egy plasztikai sebész sem vállalná be. Na jó viccet félretéve, más emberekről beszélünk, különböző személyiséggel és színészi technikákkal…szerintem egy színészt ne másokhoz mérjünk hanem önmagához…szóval az ő színészi fejlődését, játékát figyeljük már ne azt hogy pl áhhh Noriega jobb volt az Amor Realban vagy Lucero a Lazosban…más sorozat és karakter még akkor is ha remakekről beszélünk….a hasonlítgatás ezzel kapcsolatban nem reprezentatív és hülyeség.
      Én nem ítélem el azt ha valaki plasztikáztat…főleg nem ha a mellét…meg tudom érteni nagyon is!!! Az hogy meg most agyonműtteti magát vagy sem…az ő dolga…Eiza Gonzalez műnő mert agyon van plasztikázva? Ha ő ettől magabiztosabb és boldogabb…az a csaj rengeteg mindenen ment keresztül és mielőtt elítéljük a műtétei miatt nézzünk már utána hogy milyen tragédiák történtek az életében és ezalatt miket kellett elszenvedni(azóta is kampányol a bullying ellen…pont egy hete volt a legutóbbi)…lehet Eizát szeretni és nem szeretni de szerintem tényleg nagyon jól sikerültek a műtétei(persze mielőtt megvádoltok természetesen nem támogatom azt hogy valaki gondoljon egyet és szétműtse magát…)

    • 61. Bogy  |  2015/10/19 - 11:04

      Ja és szerintem nem az tesz valakit műnővé hogy mennyi plasztikája volt vagy mennyi smink van rajta….

    • 62. Marcsi  |  2015/10/19 - 14:36

      Hát ő én itt arra gondoltam hogy Bojler kisasszony nem lesz egy akkor húzónév mint ők. Csak és kizárolag ezt akartam mondani semmivel se többet.

    • 63. Bogy  |  2015/10/19 - 17:57

      Ezzel kapcsolatban én meg annyit akarok mondani hogy ne vegyél rá mérget. Szerintem ez a bizonyos “Bojler kisasszony” már húzónévnek számít…;)

    • 64. Gabino  |  2015/11/16 - 11:07

      Kedves Marcsi!

      Van egy olyan érzésem, hogy szeretnél te olyan tehetséges lenni, mint “Bojler kisasszony”, ahogyan te nevezed…

    • 65. Gabino  |  2015/11/18 - 08:29

      Marcsi. Nem gondolod, h ez a név, ahogyan Angelique Boyert hívod, kissé szánalmas??

  • 66. Csabika  |  2015/10/20 - 12:48

    Úgy tűnik Margarita Magana és Boyer triplázni fog. 😀

    Válasz
    • 67. Amiga  |  2015/10/20 - 14:36

      Én úgy tudom,hogy egyenlőre még csak Angelique Boyer biztos.A többi még csak pletyka,találgatás.A hírek szerint nemrég kezdődtek meg a szereplőválogatások.Margaritának amúgy örülnék 🙂

    • 68. Csabika  |  2015/10/20 - 15:06

      Igen valóban, megerősítve még nincs, a pletykák szerint negatív szerepre esélyes Margarita, én személy szerint örülnék neki Aidaként nagyon kedveltem 🙂

    • 69. Csabika  |  2015/10/20 - 18:41

      Nesma felfedte a LDA 2016 nevét, éspedig: Como Tres Gotas De Agua (Három csepp víz)

    • 70. Amiga  |  2015/10/20 - 19:29

      Szerintem elég idétlen cím.Ütősebb lett volna pl. a hármas ikrek nevével ellátott cím.

    • 71. Bogy  |  2015/10/20 - 19:36

      Csabika beelőztél…pont most akartam írni hogy mi lesz a Lazos remake címe. 😀 Inkább “Mint/Ahogy három csepp víz”
      Nem tudom…én látok benne fantáziát!!!!! Amiga mire gondoltál? Mert akárhogy is gondolkodom nincs ötletem arra hogy hogy lehetne ütős címet kreálni három névből.

    • 72. Amiga  |  2015/10/20 - 19:44

      Molvastam,hogy a férfi főszerepre a legnagyobb esélyes Daniel Arenas (bár ezt eddig is tudtuk),mellette pedig Andres Palacios is esélyes,hogy eljátssza valamelyik iker szerelmét.

    • 73. Bogy  |  2015/10/20 - 20:07

      Remélem nem Arenas lesz ezek ellenére sem a befutó…nincs kémia közte meg Angie között(bár mint tudjuk ez nem féltetlenül akadálya a sikernek…pl.Abismo)…ami nagyobb baj hogy Angie simán lejátsza szegényt.

    • 74. Csabika  |  2015/10/20 - 20:18

      Nekem tetszik ez a cím, fura de tetszik 🙂
      Daniel Arenas már a nyár elején is felröppent, viszont Rulli neve is újfent jelen van, ahogy Cristian de la Fuente is.
      Danielt nem tartom valószínűnek…

      Rulli
      Zepada
      Fuente
      Közül lehetnek a befutók, szerintem 🙂

      Szintén a mai nap híre hogy CTGDA a tervezettnél előbb debütálhat, ugyanis a PyP sehogy sem akar erőre kapni. 😦

    • 75. Amiga  |  2015/10/20 - 20:18

      Ők ugye játszottak már együtt a Teresában (igaz Arenas akkor csak mellékszereplő volt).Nekem ott tetszett a kettősük,és Arenas alakítása is.Igazából ezzel a mellékszerepével többet felmutatott,mint a két főszerepével.Kíváncsi vagyok,hogy főműsoridőben mennyire tudna helytállni,ha tényleg ő kapná meg a szerepet.

    • 76. Amiga  |  2015/10/20 - 20:26

      Kíváncsi vagyok,hogy Nesma vajon harmadszorra is megmenti-e a főműsoridőt………..

    • 77. Csabika  |  2015/10/20 - 21:10

      Ha igen akkor nagyon megharagszok rá..

    • 78. Bogy  |  2015/10/20 - 21:12

      Na arra én is nagyon kíváncsi vagyok sikerül e tripláznia a Boyer-Nesma párosnak. 😀 Én sem találom esélyesnek Arenast pont azért mert nem vagyok biztos benne hogy “el tudna vinni a hátán egy novellát”./A Teresában tényleg kicsit jobb volt mint a két főszerepben együttvéve/. Igen Palacios neve most merült fel…majd meglátjuk…Fuentet is régóta emlegetik, Rulliról meg ne is beszéljünk. 😀 Egyszer az van hogy esélyes utána meg hogy nem…kb nyár közepe óta megy ez a huzavona. Jó lenne már ha megerősítenék végre mert már tűkön ülök miatta. 😛

    • 79. Bogy  |  2015/10/20 - 21:14

      Miért haragudnál meg emiatt arra a szegény asszonyra Csabika? 😀

    • 80. Csabika  |  2015/10/20 - 21:35

      Mert valahogy csak a főműsoridőben figyel oda a sorozataira, más sávban mint ha tojna a novelláira.
      A QTPD-ból is annyi mindent kilehetett volna hozni, és ő pont az a producer aki ezt meg is tudta volna csinálni de valahogy nem érdekelte (legalább én azt vettem észre)

      A bűnös vágyak és a Szerelem Zálogba alap storyai sem nagy durranások, mégis nagyon átgondolatlan precízen kihozta a maximumit belőlük, ahol hiba volt azt sikeresen kijavitotta.
      Viszont az előző sorozatai sem voltak kimagaslóak, sőt…
      (a 90-évek béli novelláit leszámítva)

    • 81. Amiga  |  2015/10/20 - 22:17

      Ezeket a hivatalos bejelentések előtti huzavonákat én sem szeretem.Egyszer azt írják,hogy xy lesz a főszereplője egy telenovellának,pár nap múlva meg azt írják,hogy mégsem,utána hogy mégis benne lesz.És ez így megy addig,ameddig hivatolsan be nem jelentik vagy valamelyik értintett meg nem erősíti.Ez a Boyer-Rulli páros harmadszorra is már tavaly nyár óta megy (amióta kiderült,hogy Nesma elkészíti a LDA remakjét).Sokáig kész tényként állították be,hogy ők lesznek a főszereplők;majd nemrég azt írák,hogy Rulli mégsem lesz benne;most meg az megy,hogy lehet hogy mégis szerepelni fog a sorozatban.

    • 82. Csabika  |  2015/10/20 - 22:52

      Rulli ma nyilatkozott és elmondása szerint kapott egy negatív szerep ajánlatot, azt hogy kitől az számomra nem derült ki.

  • 83. Csabika  |  2015/10/20 - 13:02

    Nézettség 10.16

    Az ADB 2,
    LV 1.9,
    AQMMD 0,7,
    AMQL 2,4,
    PYP 7,3 ponttal van lemaradva az elvárt küszöbszint-től.

    Antes muerta que Lichita 17.6
    A que no me dejas 17.3
    Pasión y poder 16.7
    La vecina 14.1
    Amor de barrio 13.0

    Válasz
    • 84. Milibindi  |  2015/10/20 - 23:25

      😥 😥 PYP – t nagyon sajnálom. Még bízom benne, hogy javul a nézettsége.
      Lehet, hogy a ” Susana-átok” a sorozat veszte? Én sajnálnám, ha így lenne.

    • 85. Csabika  |  2015/10/21 - 00:00

      Szegényt annyian szidják a neten, pedig nekem bejön a játéka.

    • 86. bence1996  |  2015/10/21 - 07:53

      Ez egyébként annyira f*szság. Susana Gonzalez egy jó színésznő. A La que no podía amar alatt az volt az emberek kínja, hogy nem kap több teret…hát most megkapta…de így sem elégedettek.

      Egyébként a Por siempre mi amor valószínűleg akkor is megbukott volna, ha Laura Flores kapta volna meg a szerepet. Szerencsére nem így lett. És a siker ott sem Suzy-n múlt.

  • 87. bence1996  |  2015/10/20 - 13:50

    Az A que no me dejas-ban az a Luciano Casano szereintem inkább Ignacio Casano lesz 🙂 Legalábbis ezt írják a neten…

    Válasz
    • 88. Csabika  |  2015/10/20 - 15:08

      Igen szerintem is, sajnos Lety kiszáll az 1.etap végeztével, viszont Peniche marad állítólag.

    • 89. bence1996  |  2015/10/20 - 16:01

      Tényleg, Leticia Calderon csak Moreno munkáiban vállal szerepet? Most tekintsünk el a La fuerza del destino-s epizódszerepétől.
      Vagy más producerek egyáltalán nem akarnak vele dolgozni?

  • 90. Csabika  |  2015/10/20 - 15:12

    OMG
    THALIA VISSZATÉR!

    “Állítólag” a Lichitaban kap majd szerepet.

    Válasz
    • 91. suxel  |  2015/10/20 - 17:05

      Thalia mar visszatert egy focimdallal.
      Egyebkent errol meg semmit se olvastam, azon tul, hogy legalabb annyiszor bevetik a visszatereserol szolo hireket, mint Adela Noriega eseteben.

    • 92. Csabika  |  2015/10/20 - 17:27

      Én ma olvastam, volt vele nemrégiben egy interjú ha nem tévedek, és már akkor is szó volt arról hogy idén visszatér. 🙂
      Kíváncsi vagyok hogy igaz e, és ha igen milyen szerepet szán neki Ocampo.

    • 93. bence1996  |  2015/10/20 - 18:25

      Én nem nagyon hiszem, hogy visszatérne, ha vissza is térne, akkor se adná egy főszerepnél alább. Egyébként én valami ilyesmit olvastam a latintimes.com-on, de én mindig kétkedve figyelem azt az oldalt is 😛

    • 94. Amiga  |  2015/10/20 - 19:32

      Szerintem ez kacsa.Ezt szinte minden évben eljátsszák,de soha semmi nem lett belőle.De mégha Thalia tényleg vissza is térne,nem hiszem hogy beérné egy mellékszereppel.

  • 95. Amiga  |  2015/10/22 - 16:18

    A lefrissebb hírek szerint mégiscsak Rulli lesz a Como tres gotas de agua férfi főszereplője!

    Válasz
    • 96. Csabika  |  2015/10/22 - 17:12

      Na ez azért nem teljesen igaz, Rulli továbbra is esélyes az igaz, de rajta kívül már Jencarlos is az.
      Mint már mondtam Rullit a héten kérdezték egy interjúban ahol a következőt mondta : kaptam egy negatív szerep ajánlatot.
      Ebből még nem következik az hogy hogy CTGDA főszereplője lesz, Osorio, Mapat, és Pedro Damiantól is Kaphatta a szerep ajánlatot , elviekben a jövő év elején/közepén mind 3 producer látható lesz egy egy novellával. 🙂

    • 97. Bogy  |  2015/10/23 - 00:20

      Igen Rullit tényleg megint esélyesnek tartják…kb századjára! Kíváncsi vagyok nagyon hogy végül hol fog kikötni. Megnézném negatív szerepben az biztos!/de teljesen negatívban nem pedig néhány rossz tulajdonsággal ellátott szerelmes hősként/<3
      Viszont azt nagyon remélem hogy nem Arenas lesz a befutó a CTGDA-ban…bár Angie miatt úgyis megnézném a sorozatot de azért Arenas szerencsétlenkedését szívesen mellőzném az életemből.
      Jencarlosról még nem hallottam. 😀

    • 98. Csabika  |  2015/10/23 - 11:27

      Igen Jencarlos neve is felmerült, igazából most azt nem tudom hogy az NBC-N A TELENOVELA-t bemutatásra került e már, vagy hogy egyáltalán fog e.
      Ha bemutatásra került/kerül, Szerintem 2.évad nem esélyes belőle, Eva Longorianak már új sorozatot adtak a pletykák szerint.
      Na egy szó mint száz, ezzel azt akartam mondani hogy Jencarlos esélyes lehet nagyon is. 🙂
      Rulliról már annyi mindent olvastam a héten hogy felsorolni is nehéz, a villám interjúja valóságos lavinát indított el novella körökben.

      A, Rulli a Lichitaban fog vendégszerepelni PLETYKÁK szerint Thalia oldalán.

      B, Rulli Juan Osorio SDA-ban lesz a főhős, Adriana Louvier, Ana Brenda, vagy “Thalia” oldalán, ha jól értelmeztem akkor a story egy egyedülálló anya életét fogja bemutatni akit a férje elhagyott.

      C, Rulli a CTGDA főszereplője lesz, viszont nem a hősszerelmes lesz hanem egy negatív figura.

      D, Rulli a CTGDA főszereplője lesz, a 3 iker valamelyikének a szerelme lesz.

      PyP: a héten már növekedésnek indult, kedden már 19,3 pontot hozott, amivel a vezetést ugyan megszerezte, viszont még így is bukás.
      Személyes véleményem szerint: a PyP egy tipikusan olyan novella, amiből 120.epizódnál többet nem érdemes csinálni, kicsit olyan nekem mint a Color, jó jó de ha tovább tartott volna az már a minőség rovására ment volna.
      Gondolom a PyP-től a főműsoridő stabilizását várják elsősorban és nem a bomba sikert, ez szerintem menni fog neki, viszont ha ez így van akkor Mejiat miért engedik a főműsoridő közelébe ha utána hónapokig tart a romok feltakaritása..

    • 99. bence1996  |  2015/10/24 - 11:36

      @Csabika: Jencarlos Canela és Eva Longoria sorozatának végül Hot & Bothered lett a címe, valószínűleg most fogják bemutatni. Ha jól rémlik, akkor az NBC-n.

      Vannak esetek, amikor fogalmam sincs, mit lehet elhinni, és mit nem. Jencarlos szereplésével is ez van. Nem hiszem, hogy már befejeződtek volna az amerikai sorozat forgatásai, de azért felröppent a pletyka, hogy szerepelhet egy mexikói telenovellában.
      Ugyanezt éreztem, mikor egy most talonban lévő telenovellának (talán pont Juan Osorio a producer) a főszerepére Lucero is esélyes…Könyörgöm! Már hogy lenne lehetséges, mikor a Telemundo-nál fogja forgatni a La indomable-t? Nem mellesleg át is igazolt.

  • 100. Reina  |  2015/10/23 - 09:52

    Azt lehet már tudni,hogy a Como tres gotas de aguának mikor lesz a premierje?

    Válasz
    • 101. Amiga  |  2015/10/23 - 10:13

      Pontos időpont még nincs,de valamikor tavasszal kerül majd képernyőre a Paion y poder helyére.Sőt,Csabika írta pár napja,hogy még az is lehet,hogy előbb el fog indulni a CTGDA,mert a PYP nézettsége nem igazán akar nőni (amit egyébként sajnálok,mert tényleg jó a sztori,nem az a szokványos telenovella,és látszódik is a bele fektetett munka;nem tudom mi kell még a maxikóiknak).És ha még tavasszal képerőnyre kerül a sorozat,az azt jelenti,hogy a forgatásokat legkésőbb januárban-febuárban el kell kezdni.

    • 102. Bogy  |  2015/10/23 - 18:04

      Ha minden igaz a CTGDA-nak a forgatásai januárban kezdődnek.

  • 103. Csabika  |  2015/10/23 - 12:43

    November 3-án debütál az AQMMD 2.eptapja Mexikóban, a sorozat új főcímet is kapott, szintén Alejandro Sanz előadásában.

    A héten elindultak a forgatások Roberto Gomez Fernandez legújabb Telenovellájának mely az El Hotel de los Secretos/Titkok Hotel-je címet kapta.
    (Egyes hírek szerint ez lehet az első novella a CDLE-on ami a 18:00sávban úgy indul hogy mini vagy szeriazált lesz.
    Egyébként 85.epizodra tervezik a Mexikói Gran Hotelt a pletykák szerint)

    Carla Estrada végetvetett a pletykáknak és egy interjúban elárulta hogy 2016-ban nem készül új Telenovellával, viszont egy 13.részes mini sorozattal igen, amely Joan Sebastian életéről szól.

    Corazon Que Miente íme a trió: Thelma Madrigal, Pablo Lyle és Diego Olivera.

    Válasz
  • 104. Janka  |  2015/10/23 - 13:39

    Valaki túdna irni jo boven a Como tres gotas de agua szereposztasarol es a felylemenyekrol mert itt is sok koment van es mashol is rengeteg info de mind ellentmondasosak es man nem lehet erteni semit!Marco man igazan johetne egy hiroszefoglaloval!

    Válasz
    • 105. Amiga  |  2015/10/23 - 14:55

      Mi is csak annyit tudunk,amennyi itt le van írva.Egyenlőre még csak Angelique Boyer biztos.A többi csak pletyka,találgatás.De lassan hátha többet fogunk tudni,mertha tavasszal képernyőre kerül a sorozat,akkor a forgatásokat januárban-februárban meg kell kezdeni.

      Egy hírösszefoglaló viszonyt tényleg jó lenne már.

    • 106. Bogy  |  2015/10/23 - 18:16

      Janka az a baj hogy tényleg csak Angie neve a biztos…tele van az internet találgatásokkal…sajnos mi is csak annyit tudunk mint amennyit leírtunk a férfi főhősökkel kapcsolatban…illetve azóta még Ana Bertha Espin, Flavio Medina illetve Margarita Magana esetleges szereplését pletykálták még…sajnos a castingról ennyit tudni még. Ha minden igaz a forgatások januárban kezdődnek, a kezdést pedig jelenleg tavaszra tervezik. Ja és úgy néz ki hogy a zenéjében Alex Sirvent keze is benne lesz akinek mily meglepő az Abismo illetve a Lokela(pl. a Gracias, a Junto a ti, Celos, Bajemos la guardia stb.) is nagyszerű track-eket köszönhet. Felesleges Marconak addig cikket írnia róla amíg semmi sem biztos főleg úgy hogy szó szerint naponta merülnek fel és évülnek el emberek nevei a sorozattal kapcsolatban.

  • 107. Csabika  |  2015/10/23 - 21:40

    Nézettség Október 22 (Mexikó)

    Pasión y Poder 18.7
    Antes muerta que Lichita 18.0
    A que no me dejas 17.6
    La Vecina 15.2
    Amor de Barrio 13.5

    Nézettség Október 22 (USA)

    Antes muerta que lichita 0.8/2.032.000 
    Celia 0.6/1.900.000

    Lo imperdonable 0.9/2.455.000
    Bajo el mismo cielo 0.6/1.556.000

    Yo no creo en los hombres 0.8/1.994.000
    Señora acero 0.7/1.618.000

    Válasz
  • 108. Bogy  |  2015/10/25 - 09:41

    Úgy néz ki Nesma által megerősítve: A Como tres gotas de agua két férfi főszereplője: Sebastian Rulli és David Zepada! 😀

    Válasz
    • 109. Janka  |  2015/10/25 - 09:47

      Hat jobban orultem volna olyan foszereplokel akkikel meg Angie nem dolgozott!Reméljük nem lesz rossz hatassal a kozonseggel hogy man szerepelt veluk Angie es nem lesz unalmas bar Angiet nezve most is nagy alakitast fog nyujtani az biztos!Remelem ez a sorozat is sikeres lesz es a nezettseget is felemeli ismet a magaslatokba!

    • 110. Bogy  |  2015/10/25 - 10:10

      Nesmát hónapok óta bombázták egy csomóan hogy Rullit akarják…már sajnáltam szegényt. xD De én sem tudom hogy a többség mit fog hozzá szólni…még ha tetszik is nekik akkor meg minek a hármasikrek? Úgyis mindenki a Sebasos ikerre fog figyelni a Zsepiset le fogja szarni mert a kémiájuk egy nagy 0…én is jobban örültem volna ismeretleneknek Angie mellett. De én még mindig reménykedem abban hogy Nesma csavar rajta egyet és Sebas más szerepkörbe kerül…mondjuk negatív szereplő lesz aki nem harcol vagy nem épp úgy harcol Angie kegyeiért mint eddig…csak Nesma is átlátja ezt.
      Ez a biztonsági játék sem jó nála…egy kedves barátnőm említette hogy ha már NesmaCopy a harmadik iker szerelmének miért nem teszi meg Mark Tachert.(Bár ha már a Boyer-Rullit erősítette meg Markot nem fogja közéjük tenni az biztos de fordítva sem) xD Vagy szerintem legyen egy negyedik iker is és hozzuk be Luis Roberto Guzmant…na az aztán egy igazi Lokela-Abismo Mashup lenne.

    • 111. Amiga  |  2015/10/25 - 11:16

      Úgy néz ki biztonsági játékot játszanak 😀 Angelli Nesma összeereszti az eddigi két legsikeresebb telenovellájának főszereplőit.Amúgy valószínű,hogy Rulli lesz majd az elveszett iker szerelme (mivel ő van a középpontban).Zepeda inkább a gonosz vagy a vak lány partnereként tudom elképzelni.Amúgy várom már ezt a sorozatot kíváncsi vagyok,hogy Angelique mit hoz ki a hármas ikrekből,illetve hogy Nesmának harmadszorra is sikerül-e megmentenie Boyerrel a főműsoridőt.

    • 112. Janka  |  2015/10/25 - 11:21

      Jobban megneztem volna Cristian de la Fuentevel vagy Jencarlos Canelval es Andres Palaciosal az ikreknek a kedveseikkent meg Daniel Arenast is eltudnam kepzelni.Nekem nagyon bejott a kemia Teresa es Fernando kozt!Es Rullit ha man akarja Nesma tegye be negativkent!Meg arra vagyok nagyon kivancsi hogy Angie hogy fog kinezni a harmas ikrek szerepeben vajon mindegyik testver mas haj szinel es oltozkodesu stilusu lesz?

    • 113. Amiga  |  2015/10/25 - 11:27

      A Lazos de amorban mindháromnak más volt a stílusa meg a frizurája.Gondolom itt is így lesz.Engem inkább az fog érdekelni,hogy vajon Nesma is bevállalja-e majd azt a befejezést,mint annak idején Estrada;vag most a jó/elveszett iker és a férfi főhős összeházasodnak és boldogan élnak amíg meg nem halnak befejezés lesz………..

    • 114. Janka  |  2015/10/25 - 11:31

      Elmeselned nekem a befelyezest a Lazos de Amorban nem ismerem azt a telenovellat!

    • 115. Amiga  |  2015/10/25 - 11:49

      SPOILER! Bár nem hiszem,hogy 20 év után leadják nálunk a sorozatot.Van ugye 3 ikerlány: Maria Guadalupe (a jó),Maria Paula (a gonosz) és Maria Fernanda (a vak).Az utolsó részben Maria Paula megöli Maria Guadalupét,és átveszi a helyét,hozzámegy a férfi főhőshöz.Mindez a zárójelenetben derül ki,úgy hogy piszkálja a szemöldökét (ami MP jellegzetes szokása volt).És mindenki abban a tudatban él tovább,hogy Maria Paula halt meg.A vak lány viszont boldog lesz a szerelmével.Egyébként a sorozat fent van a Youtube-on,akit esetleg érdekel.

    • 116. Bogy  |  2015/10/25 - 11:52

      Egy Fuentének én is örültem volna mivel vele Angie még nem került össze(bár a 190cm-es Fuente a kb 165cm-es Boyerrel…szegénykémet már így is kinyírták a kb 15cm-es magassarkúkkal mikor a 187cm-es Rullival kellett közös jelenetet forgatni mert ugye a kamera előtt ne legyen már akkora méretkülönbség 😀 …szegénykém elég hónaljmankó-mint énxD-) …Caneláról gondoltam hogy esélytelen de még rá is kíváncsi lettem volna vagy Palaciosra. Arenassal kapcsolatban meg annyit hogy feldobta barátnőm a tegnap estémet mikor közölte hogy Naty elvitte Dan-t magával. Remélem Nesma bevállalós lesz Angievel és Sebassal és belevisz némi csavart kettőjükkel kapcsolatban. 🙂 Bízom benne nagyon!!!

    • 117. Csabika  |  2015/10/25 - 12:26

      Hát megerősítve még nincs, de ha mégis így lesz az nekem inkább már túl kiszámítható mint biztonsági játék.
      Színészileg a két férfifőhős nagyon erős, egy sorozatba betenni őket hiba, az egyikük agyonnyomja a másikat.

      Arenast már elvitte NL aki mégiscsak a kertész “jányát” dolgozza fel mert a fejesek visszadobták a Guberálós Mariskát.
      NL Ana Brenda-t szeretné Arenas mellé megszerzni a pletykák szerint.

      Jencarlos még esélyes, tudtommal van még 1iker…

    • 118. Csabika  |  2015/10/25 - 12:29

      Én szívem szerint Levyt láttam volna szívesen Angie mellett. 🙂

    • 119. Amiga  |  2015/10/25 - 12:42

      Levy már kétszer megbukott főműsoridőben,úgyhogy nem hiszem,hogy mostmár különösebben ragaszkodnának hozzá.Egyébként a Telemundonál a Lo indomablenál is felmerült a neve Lucero partnereként.Ana Brenda Conterasról úgy tudom,hogy jövőre nem akar belevágni új novellába.Ximena Navarretét viszont megint rebesgetik.

    • 120. Bogy  |  2015/10/25 - 14:51

      Csabika: Sebast tegnap twitteren igen…bár az igaz hogy csak twittben. Nesmának egy csomót tweeteltek hogy Sebast akarják Angie mellé…és tegnap csak úgy írt egy ilyen október 11-ei twitt alá hogy: Ya lo tienen
      Erre egy fan: Muchisisisimas gracias de todo corazón
      Egy másik fan: ESTAN DENTRO LOS DOS? DI QUE SI CASI ME MUERO
      Majd újra Nesma: Siiiii!!!!!!!
      És Sebas neve tény lett. Zsepit csak ma reggel egy hangfelvételen hallottam melyben kijelentik hogy Sebas mellett Zsepi lesz a másik fsz.

    • 121. Bogy  |  2015/10/25 - 15:01

      Levyt ne…csak őt ne. Akkora arca van hogy szerintem kombájnnal borotválkozik. És ez már pl. a Viharban a képernyőn keresztül is átjött…legalábbis számomra ami nagy hiba.

    • 122. Csabika  |  2015/10/25 - 15:35

      Igen, a viharban tényleg nagy arca volt Levynek.
      Viszont Angievel összeillene nagyon szerintem 🙂
      Nekem nem jön be ez a divat hogy Nagy neveket kevésbé fontos szerepekbe kényszerítik, Zepada játéka mostanra már kiforrodta magát annyira hogyha játszik mindenki rá figyeljen, Rulli szintén ugyanez, az egyikük játéka semmis lesz a másikéhoz képest szerintem.
      Persze más kérdés lenne ha egy Kettős játszma féle story lenne, mert akkor mind ketten kiteljesedhetnének de a Lazos nem az a novella.

    • 123. Janka  |  2015/10/25 - 15:38

      És vajon ha man Rulli es Zepeda biztos akkor mikor derul ki hogy a harmadik iker melle ki lesz a foszereplo ferfi?Jo volna biztos dolgokat tudni en szivem szerint Zepedat kiveném nem óda való!

  • 124. Csabika  |  2015/10/25 - 15:51

    WTF!!!?

    A Televisa törölte a Gran Hotel januári bemutatását Mexikóban, helyette NL következik a LV után a Kertész Lánya remakel, melynek címe Un Camino Hacia el Destino és jövőheten már castingol is NL a pletykák szerint.

    Most ez komoly?????

    Ja és a másik WTF!

    Állítólag Roberto Gomez Fernandez Gran Hoteljét a főműsoridőben tervezik bemutatni a PyP után.
    Indok: túl sok pénz van benne.

    Ha valaki vmit tud erről, kérem írjon, vagy javítson ki.
    Előre is köszönöm.

    Válasz
    • 125. Amiga  |  2015/10/25 - 16:02

      Én úgy tudom,hogy Nathalie Lartilleux novellája a La vecinát fogja majd váltani.

    • 126. Csabika  |  2015/10/25 - 16:10

      Igen Amiga, én is úgy tudom most már.
      De úgy volt ma délutánig hogy RGF GRAN HOTELJE fogja a La Vecinat váltani a 18:00sávban, és a no pláne hogy akkor Nesma CTGDA-ja is csúszni fog.

    • 127. Adamdavid  |  2015/10/25 - 16:14

      Ha januárra tervezik Nathalie telenovellájának premierjét,akkor már el kellett vola kezdeni forgatni.De még a castinggal sem áll sehogy.

    • 128. Lynda  |  2015/10/25 - 16:22

      Csabika: Ezt hol olvastad? Mert én szinte naponta figyelem a telenovellás híreket,de erről sehol nem olvastam.

    • 129. Csabika  |  2015/10/25 - 16:43

      Bocsánat a forrásmegjelölés elmaradt.
      Poptv (lengyel, Horváth, vagy cseh Novellákal foglalkozó csatorna)
      ( linkelni sajnos most nem tudok, de korábbi kommentben már linkeltem az oldalt.)

      Tavaly Nesma is november végén kezdett forgatni és csak el készült Január közepére.
      🙂

    • 130. Janka  |  2015/10/25 - 17:04

      Most ez igaz?Mondjatok hogy Nesma novellaja nem fog csuszi es eltolodni?

    • 131. Milibindi  |  2015/10/25 - 17:58

      NL vitte Danielt, az tuti. Remélem Ximena lesz mellette a főhősnő! A Lo Inperdonabléből is látszik, hogy nem Ximena tehetett a bukásról. Jó, hogy nem ő lett a főhősnő, mert még egy bukással labdába rúgni sem lett volna esélye.
      Ana Brendával nem kéne összeereszteni. Nyilvánvakó, hogy nem jöttek ki egymással, de az igaz a kémia megvolt köztük.

    • 132. Amiga  |  2015/10/25 - 18:28

      Megnéztem pár mexikói oldalt,semmit nem találtam erről.Lehet,hogy kacsa.

    • 133. Janka  |  2015/10/25 - 18:36

      Ez nem igasag hogy menyit variallnak!Már nagyon varom a CTGDA es ha most is eltoljak akkor nincs igasag!Es a masik hogy akkor miert van minden oldal telle a CTGDA hirekkel ha most megsem az kovetkezik?Itt valami kamu es nem tiszta nagyon hianyzik Marco hogy tisztaza az ugyet!!!

    • 134. Csabika  |  2015/10/25 - 18:38

      Nem tudom, a masquetelenovelas sem írta még meg, viszont ilyesmit nem hiszem hogy kitalálna egy csatorna…
      Na de majd kiderül, hogy igaz e vagy sem.
      Ha van valami megírom.

    • 135. Csabika  |  2015/10/25 - 18:42

      Igen, nekem is hiányzik Marco
      🙂
      Elsősorban hozzá intézetem, ezt a 2 kérdést, remélem mielőbb válaszol és bővebb információval tud szolgálni mint mi.
      Szóval Marco Please!! 🙂

    • 136. Dorina  |  2015/10/26 - 09:48

      Kezdjük ott,hogy a mexikói oldalakon nincs erről semmi.Az El hotel de los secretos premierjére még nincs pontos időpont,de a La vecina-t fogja majd váltani.Azt még nem tudni,hogy Nathalie Lartilleux mikorra van programozva,de valószínű valamikor az év második felére,mivel még sehogy sem áll A kertész lánya remakjével.Egy ideig el is vetette a sztorit,és a Mariát akarta feldolgozni,de a felettesei visszadobták az ötletét,és A kertész lányát adták ki neki.De még egyszer írom MÉG SEHOGY SEM ÁLL VELE,nincs még se forgatókönyve,és az ilyenkor szokásos castingokat sem kezdte még el.A Como tres gotas de agua castingja már javában zajlik,Angelli Nesma a ugye napokban tette hivatalossá a címet.Ha tolódna a telenovella,akkor nem castingolna javában,és nem promózná.

  • 137. Amiga  |  2015/10/26 - 14:00

    Állítólag Adela Noriega lehet Juan Osorio új novellájának,a Sueno de amornak a főszreplője!

    Válasz
  • 138. Amiga  |  2015/10/26 - 18:20

    A CTGDA harmadik férfi főszereplője nagy valószínűséggl Andres Palacios lesz.

    Válasz
    • 139. Bogy  |  2015/10/27 - 10:56

      Most olvastam én is. Palaciosra kíváncsi lennék.

  • 140. Amiga  |  2015/10/26 - 22:55

    Megkezdődtek az El hotel de los secretos forgatásai!
    https://pbs.twimg.com/media/CSRj3srWoAAdgdH.jpg:large

    Válasz
  • 141. mandi28  |  2015/10/27 - 12:11

    sziasztok kis segítség kellene most akkor a Simplemente Mariaban José Ron B főhős lesz vagy aki a befutó főhős? És egy másik telenovellás oldalon a CTGDA-ban Rulli azt nyilatkozta ő lesz a negatív hős szóval ez még nincs konkretizálva hogy kik a konkrét főhősők nem? Nesma még nem erősítette meg a pasikat?

    Válasz
    • 142. Amiga  |  2015/10/27 - 12:22

      SM:Én úgy tudom,hogy Jose Ron lesz a férfi főhős,Fernando Valencia pedig a B verziós szerető.

      CTGDA:Egyenlőre még csak annyi biztos,hogy Angelique Boyer fogja játszani a hármas ikreket.A partnerei pedig Sebastian Rulli,David Zepeda és Andres Palacios lesznek.Azt még nem tudni,hogy kit melyik szerepben láthatjuk.De Rulli azt nyilatkozta nemrég,hogy kapott egy negatív szerep-ajánlatot,úgyhogy meglehet,hogy ő lesz a gonosz.

    • 143. Mary  |  2015/10/27 - 13:37

      A Simplemente Mariaban José Ron a B-pasi és Ferdi a főhős.

    • 144. Bogy  |  2015/10/27 - 13:52

      Remélem tényleg szemétkedni fog Sebas. És igen José lesz a B főhős és Ferdi pedig a férfi főhős.

    • 145. Janka  |  2015/10/27 - 14:54

      Es ha Sebastian lesz a negativ szereplo akkor ki lesz a fohos ferfi szereplo?A Lazos de Amorban a ferfi foszereplok milyen karakterek voltak jok vagy rosszak?Es azt lehet tudni hogy Angelli Nesma meg a Lazos de Amor tortenetehez meg milyen tortenet szallakat akkar belevinni?A Lazos de Amor hany reszes volt?Es vajon a remake hany reszesre lesz tervezve?

    • 146. Amiga  |  2015/10/27 - 15:05

      1.Ha Sabastian lesz a gonosz szereplő,akkor nagy valószínűsséggel Zepeda lesz a férfi főhős.Mivel Andres Palacios még nem húzónév.
      2.Egy időben arról volt szó,hogy a Yeseniával fogja összegyúrni.Nem tudom,hogy megmaradt-e ennél az elképzelésénél.
      3.A LDA 100 részes volt.
      4.Nem tudni még,hogy a CTGDA-t hány részesre terveszik.De állítólag nem tervez jövőre a Televisa hosszú novellákat.

    • 147. Bogy  |  2015/10/27 - 15:32

      Attól mert a CTGDA a Lazos remakeje nem kell szolgamásolatnak lennie. Egy kis kreativitással sok mindent ki lehet ebből is hozni. Miért ne lehetne pl. Sebas “negatívként” az egyik Angieklón szerelme…? Bevallom őszintén én nagyon bírom az olyan típusú sorozatokat ahol az egyik főszereplő nem csak egy szerelmes hős…hanem “gonosztevőként” is funkcionál és mondjuk csak a végére javul meg, vagy soha. 😛 😀

    • 148. Janka  |  2015/10/27 - 15:45

      En azt varom nagyon hogy remelem az egyik iker olyan lesz mint Teresa karaktere es Angie ismet tudjon gonoszkodni mert ott nagyon szerettem es szinesz jateka is olyan volt hogy lelegzet elallito.Es remeljuk hogy sikeres lesz a telenovella es bar 150-160 reszes lesz.

    • 149. Amiga  |  2015/10/27 - 16:01

      az egyik iker gonosz

    • 150. Janka  |  2015/10/27 - 16:16

      Igen tudom hogy az egyik iker gonosz csak van aki szimplan gonosz es kesz de van olyan gonosz karakter is mint Teresa!

    • 151. Amiga  |  2015/10/27 - 17:10

      Szerintem meg pont az a jó,hogy most másképp lesz gonosz,nem úgy mint Teresa.Hiszen ha azt nézzük a két pozitív főszerepe,Elisa és Montserrat is másmilyenek voltak.És a CTGDA-beli pozitív szerepei pedig megint mások lesznek,márcsak alapból az,hogy az egyikük egy szegény lány,a másik pedig vak (a harmadik meg a gonosz).

    • 152. Csabika  |  2015/10/27 - 22:03

      Mivel én a Lazost nem láttam csak hallottam róla, most azon gondolkodom hogy mind a 3 ikernek lesz e pasija, elviekben a fő konfliktus az az hogy a gonosz iker szerelmes lesz a jó iker pasijába és el is veszi.
      Tehát ha lesz is a gonosznak pasija, nagyon lényeges karaktere nem lehet szerintem vagy de?

  • 153. Amiga  |  2015/10/27 - 14:56

    Állítólag Silvia Navarro jövőre Carmen Armendarizzal fog dolgozni!

    Válasz
  • 154. Mary  |  2015/10/27 - 22:51

    AQNMD 2. etap promo:

    Válasz
    • 155. suxel  |  2015/10/28 - 18:40

      Carminet szerintem frankon megoregitettek, tehat Martha Julia egy uj villanat fog alakitani a sorozatban.
      Teljesen masnak tunik Sodi2.0 is.
      Es Ignacio Casano haja, na az valami borzalom legalabbis szerintem.

    • 156. Csabika  |  2015/10/28 - 19:12

      Ez a felmosórongy Sodi fején juj 😀 😀

  • 157. mandi28  |  2015/10/28 - 00:51

    köszi a választ arik vagytok csak most már azt nem értem hogy José Ron mért B hős mikor húzó név jó volt főhősként Claudia Alvarez debütál főhősnőként mellé pont egy már megjárt főhős kellene nem úgy mond “szűzlány” főhősnek mint Ferdi nem tetszik nekem ez a dolog nehogy ebből legyen majd bukta a végén 😦
    a CTGDA-nál meg mért pont Zepeda mikor ő most énekélősre adta a fejét és tényleg kellene Angie mellé egy úgy mond még nem volt pasi mint mondjuk Fuente szerintem vele még tök jók is lennének együtt ez a biztosra menjünk játék nekem bűzlik már most pedig hosszú idő óta megint most várok egy sorozatot megint mert Angie a kedvenc Rulli meg pont jó is lenne gonosznak a gonosz mellé 🙂

    Válasz
    • 158. Janka  |  2015/10/28 - 10:16

      Vajon mikor teszik nyilvanosa hogy mikorra tervezik a Padion y Poder finalejat?

  • 159. Reina  |  2015/10/28 - 14:50

    Jövőre milyen telenovellákra számíthatunk a Televisától?

    Válasz
    • 160. Amiga  |  2015/10/28 - 14:59

      -El hotel de os secretos (Roberto Gomez)-január-február
      -Sueno de amor (Juan Osoria),Corazon que miente (MaPat),Como tres gotas de agua (Angelli Nesma) -valamikor tavasszal
      -Camino hacia el destino (Nathalie Lartilleux) -valószínűleg az év második felében
      -Illetve megint felrüppent,hogy Carla Estrada visszatér (igaz,ezt minden évben írják)

    • 161. Amiga  |  2015/10/28 - 15:01

      *bocsánat az esetleges elírásokért,helyesírási hibákért,mobilról írtam.

    • 162. suxel  |  2015/10/28 - 15:32

      Pedro Damian is dolgozik egy Pobre Pablo nevezetu sorozaton
      Carla Estrada 13 reszes minisorozattal varhato Joan Sebastian eleterol
      (Valamint egy Carmen Armendariz nevu no mar par eve fontolgatja, hogy belep a telenovellaproducerek koze (korábbi evekben egy hirosszefoglaloban Marco szentelt neki egy pontot, neki van elvileg tervben egy La otra mirada cimu sorozata, amirol hol felbukkannak hirek, hol eltunnek, de ez csak nagyon zarojeles info)

  • 163. Lola  |  2015/10/28 - 18:20

    Nem úgy volt,hogy a Lazos de amor jogait Lucero birtokolja,és ő megnem akatja,hogy bármilyen feldolgozás készüljön belőle?Állítólag már korábban is szerettek volna egy remaket a sorozatból,csak Lucero ebbe nem ment bele.Most akkor hogy van ez?

    Válasz
    • 164. Csabika  |  2015/10/28 - 19:31

      Gondolom a gyártótól való távozás után megfosztották eme jogaitól, vagy eladta nekik a jogokat és nem kellett szerződés szegés miatt fizetni e, csak eggy tipp 🙂

    • 165. Amiga  |  2015/10/28 - 20:50

      Lehet azzal,hogy átigazolt a Telemundohoz elvesztette a jogait a Televisánál.

  • 166. Csabika  |  2015/10/28 - 19:26

    Nem tervezik bemutatni az El Hotel de los Secretost Mexikóban?

    Csak mert kismillió oldalt végig nyálaztam az elmúlt 3nap, volt egy olyan hír hogy a főműsoridőben mutatkozik be a PyP után, viszont most minden oldal csak az Univisiont jelöli premierként és hogy 80.reszes lesz a CDLE nem említik sehol.
    http://m.starmedia.com/entretenimiento/telenovelas/telenovela-hotel-secretos-comienza-grabaciones.html
    Valakinek valami infó erről?

    Válasz
  • 167. suxel  |  2015/10/29 - 08:26

    Lentebb berakom a masodik etap tortenetet es kezdeti teljes szereplolistajat, de addig a keddi nezettseg

    ADB: 12,8 (utolso reszek)
    LV 17,5
    AQNMD: 19,2 (nagyon eros huzohatasa van az első etap vegehez kozeledven)
    AMQL: 20,4
    PYP: 17,3

    Szereplők:

    Arturo Peniche, Gonzalo Murat
    Ignacio Casano, Mauricio Fonseca
    Cecilia Gabriela, Raquel De Fonseca
    Camila Sodi, Valentina Olmedo
    Socorro Bonilla, Micaela
    Brandon Peniche, Rene Greepe
    Juan Pablo Gil, Alan Greepe
    Maya Mishalska, Maite
    Ela Velden, Fernanda
    Alejandra Barros, Julieta Olmedo
    Laura Carmine, Nuria Murat
    Gaby Zamora, “Chelo”
    Luis Fernando Peña, Beto
    Moisés Arizmendi, Jaime
    Lenny De La Rosa, Alexis
    Daniela Cordero, Almudena
    Adriano Zendejas, Tobías
    Jorge Gallegos, Félix
    Adanely Núñez, Gisela
    Salvador Zerboni, Leonel
    Erika Buenfil, Angélica
    César Evora, Osvaldo
    David Ostrosky, Clemente
    Lisset, Mónica Greepe
    Jaime De lara, Fabrizio
    Maricruz Nájera, Silvia
    Nathalia Ortega, Adriana
    Jade Fraser, Carolina
    Martha Julia, Ileana

    17 ev eltelik es Valentina Sodi Los Angelesben el, egy bentlakasos suliban nevelkedett Fernanda Veldennel es nem is akar hazaterni Mexikoba. Fernanda es Valentina nagyon jo baratnok, es ami MAU Casanot illeti, bar hosszu evek teltek el, ok kapcsolatban maradtak egymassal. Mau Casano a nagyszulok oldalan nott fel Raquelen es Gonzaloen. Valentina nem tudja megbocsatani Gonzalo Penichenek, hogy elszeparalta a csaladjatol. A sors azonban ugy hozza, hogy Valentinanak talalkoznia kell a hugaval, mig Fernandanak az anyjaval. Hazaeres elott azonban megismerkedik Rene Penichevel és Alan Gillel, ugyanis Fernanda es Alan egyutt jarnak. Alan ossze van zavarodva a hasonlosagtol, ugyanis folyton Paulina Sodi jut rola az eszebe. Rene mindekozben hideg, szamito, es cinikus fiatal felnott lett, aki bosszut akar állni az apjan es gonosz tervet szo, latva a Paulina es Valentina kozotti haaonlosagot. Mauricio mindekozben a szerelmes erzeseit, gondolatait papirra vetette, versek es gondolatok formajaban. Gonzalo is megvaltozott az idok soran, erzo, empatikus ember lett belole, és hogy Valentina hazater megprobalja helyrehozni az elrontott dolgokat. Mauricionak fontos beosztasa van a szallodalanc eleteben, es a hobbijat is kielvezheti ebben a szerepkorben, mert a melytengero fotozas is ra van bizva, szamara ez egy kulon vilag, ahova elvonulhat es nem kell szavakkal kifejeznie itt semmit sem. A hotel penzugyi igazgatoja ekozben egy Osvaldo Evora nevu ferfi lett, aki jo baratja es bizalmasa Gonzalonak, akinek volt egy regi szerelme Angelica Buenfil, akitől elszakitotta a sors. Nem is sejti, hogy az erkezo Fernanda anyja valojaban Angelica es ismet talalkoznak hosszu evek utan, valamint azzal sem szamol, hogy Gonzalo szivet is megdobogtatja majd a no. Mau elerkezettnek latja az idot, hogy meghoditsa Valentinat es ezt alnevvel egy internetes blogon keresztul teszi, Valentina pedig egyre jobban beleszeret az “ismeretlen” bloggerbe. Persze itt vannak a régi gonoszok is: a megkeseredett Nuria Carmine minden eszkozevel azon van, hogy az apja osszes vagyona az ove legyen, Leonel Zerboni gazdag hotellanc tulajdonoskent ter vissza es bosszut akar allni Gonzalon, Julieta Barros pedig Valentina megszallottja lesz, mert Paulinat látja benne, es azt akarja, hogy Valentina es Mauricio ugy vegezzek, mint Adrian Benavides es Paulina Sodi.

    Válasz
    • 168. bence1996  |  2015/10/29 - 08:48

      Ennek nagyon örülök most 🙂 Az AQNMD úgy néz ki, kezd megerősödni. A végére kiderül, hogy hiába írták le előre Camila Sodit. A 2. etapban lesz lehetősége bizonyítani. Kicsit erősebb karakternek képzelem el Valentinaként.
      Remélem 20 pont felé is fog még menni a nézettség.

      A PYP-t nem tudom, mi lelte. Nem követem, majd talán egyszer belenézek.

    • 169. bence1996  |  2015/10/29 - 08:51

      És hál’Istennek mégsem Marta Julia alakítja Laura Carmine-t felnőttként 😀 😀

    • 170. suxel  |  2015/10/29 - 09:18

      Hat remelem a tegnapi AQNMD epizod 20 pont felett teljesitett, ez este derul ki, mivel tegnap volt a veres mennyegzo. (Sodi1.0, Benavides, Adame) (Calderont majd valoszinuleg a szive viszi el, mar volt egy infarktusa korabban a sorozatban) Az viszont meg mindig keves, hogy 68 epizód alatt kb 3x teljesitett eddig kuszobszint felett. Nagyon kivancsi leszek hova alakul a masodik etapra, az ujabb 70 reszre a nezettseg.

    • 171. bence1996  |  2015/10/29 - 09:42

      Valahogy sajnálom, hogy ez egy remake, mert nagyot ütne, ha a nézők nem is sejtenék, hogy 2 etapból áll a sorozat. Ez pedig nagyon kedvezne a mostani helyzetben 🙂

    • 172. Csabika  |  2015/10/29 - 11:49

      Spoiler!

      Íme a fiatalok halála:

  • 173. bence1996  |  2015/10/29 - 13:51

    Spoiler!
    Itt még nem haltak meg 🙂

    Válasz
  • 174. bence1996  |  2015/10/29 - 16:22

    Apropó, eddig nem is gondolkoztam ezen…ti milyen magyar címet adnátok az AQNMD-nak? (Én már kísérleteztem a “Csendes szerelem” illetve a “Gyilkos vágyak” címmel, de mindkettő gagyinak hatna 😀 )

    Válasz
  • 175. Amiga  |  2015/10/30 - 11:47

    A legújabb hírek szerint Ana Layevska is lehet a Camino hacia el destino főszereplője.

    Válasz
    • 176. Csabika  |  2015/10/30 - 12:07

      Meg Ela Velden és Paulina Goto is lehet.

    • 177. suxel  |  2015/10/30 - 12:22

      Ami infom van a sorozattal casting reszevel kapcsolatban:
      1; Daniel Arenast akarja fohosnek
      2, Osvaldo de Leonnak kinezett egy szerepet bennne
      3, Korabbi sorozataihoz hiven fohosnot akar avatni, akinek ez lesz az első foszerepe

      (Ana Layevska ha mar igy felmerult szerintem jol mutatna az antagonista Jenniferkent)

    • 178. Csabika  |  2015/10/30 - 16:55

      Gabriel Soto is felmerült mint Daniel riválisa, Rocio B és Ana Patricia pedig triplázhatnak a pletykák szerint.

      Egyébként pár mondatban valaki összefoglalná nekem miről szól a KL, mert nekem ez a sorozat kimaradt.
      Előre is köszönöm.

    • 179. Amiga  |  2015/10/30 - 20:01

      Úgy tűnik,hogy Ana Patricia Rojo szerepelni fog a CHED-ben,Rocio Banquellsről,még nincs infó.

    • 180. suxel  |  2015/10/30 - 20:55

      Amiga: az Un Camino –> UCHED
      Csabika: valahogy így fest: van egy gazdag család két lánytestvérrel: Ameliaval és Consueloval. Amelia belehabarodik egy Luis Alejandro nevű hapsiba, teherbe esik tőle, de a pasinak nem kell, inkább hozzámegy egy gazdag megözvegyült bankárnőhöz, Marisához akinek már van egy fia, Carlos Eduardo. (Egyébként Ameliáék is tehetős család) Amelia apja kitagadja a lányát a családból, hogy szégyent hozott a fejére, a család kertésze Pedro, aki régóta viszonzatlanul szerelmes belé magához veszi, és együtt kezdenek új életet, s a lányaként neveli fel Luisa Fernandat. Eltelik jó sok év, Luisa Fernanda felnő, jó, még tanul, és ugyanabba a suliba jár, ahová Vanessa is, Consuelo lánya, azaz Luisa Fernanda unokatestvére. Persze erről mit sem tudnak, jó barátnők lesznek. Amelia ez idő alatt elhalálozik, Luisa Fernandat meg elüti egy kocsi egy nap, amit történetesen az apja vezetett, Luis Alejandro. Kórházba kerül, Carlos Eduardo kezei közé, és rögtön megtetszenek egymásnak. Carlos Eduardonak azonban már van egy hisztis, idegbeteg, modell barátnője Jennifer, aki piócaként tapad rá, és Marisa bizalmát élvezi. Marisat egyébként kb az vezeti meg a sorozat elején aki akarja, így éveken keresztül Luis Alejandro is, Marisa egyébként izomsorvadás miatt tolószékbe került. Carlos Eduardo és Luis Alejandro nincsenek jóban, mert látja a fiú mostohaapja igazi szándékait. Luisa Fernanda igazi családjában sem alakulnak jól a dolgok, Amelia és Consuelo apja megöregedett és baj van a memóriájával, sokszor elfelejt dolgokat. Consuelo, aki mindig is féltékeny volt Ameliára, és ő is szerelmes volt Luis Alejandroba, na meg a zsozsóba, elhiteti az apjával, hogy ő az egyetlen lánya, és ő rá valamint Vanessára kell hagynia az összes vagyonát. A házvezetőnőt, aki jó barátja a papinak is elhajtja a háztól, hogy nehogy kiderüljenek a piszkos dolgai. Consuelo idővel rájön, hogy Luisa Fernanda Amelia lánya, és ellene fordítja Vanessát, akinek szintén megtetszett Carlos Eduardo, de olyan szinten, hogy a legjobb barátnője/unokatestvére juttatja börtönbe Luisa Fernandat lopás miatt. Carlos Eduardo és Luisa Fernanda közben vívják egymással a rózsanovellákra jellemző szerelmi csatáikat, születik a sorozat felénél Luisa Fernandanak egy gyereke is tőle, feltűnik egy jóságos orvos is a színen, B-szeretőként, és időközben Luisa Fernanda nevelőapja Pedro is megbetegszik, pszichiátriai kezelésre szorul, de kigyógyítják belőle. Nagyvonalakban valahogy így fest a sztori, van benne minden, ami egy rózsanovellába kell, a világot nem váltotta meg, de szégyent sem hozott a műfajra. Jó kis délutáni sorozat volt anno a Romanticán.

    • 181. Csabika  |  2015/10/30 - 22:35

      Köszönöm szépen Suxel.

      Tipikus NL-nak való novella így a történet alapján.
      🙂

    • 182. bence1996  |  2015/10/31 - 08:49

      Akkor ezek szerint Ximena Navarrete(k) szereplésére kevesebb lett az esély? 🙂

  • 183. Janka  |  2015/10/30 - 13:40

    Valami friss infot tud valaki a Como tres gotas de aguaról?

    Válasz
    • 184. Bogy  |  2015/10/30 - 23:02

      Sebastian Rulli megerősítette végre hogy szerepelni fog a CTGDA-ban és az egyik iker szerelmét fogja alakítani…legalábbis gondolom csak az egyikét. 😛 Szóval a lényeg hogy harmadjára is egy párt fog alakítani Angievel a képernyőn.

  • 185. bence1996  |  2015/10/30 - 17:47

    Na, most a Veronica aranya a Szulejmánnal kell, hogy felvegye a versenyt. Változik az RTL műsorstruktúrája. Novembertől Szulejmán ismétlések lesznek 16:45-től. Előtte pedig a Nyomtalanul részeit vetítik. Hát kíváncsi leszek 😀 😀

    Bár, ha eddig sikerült megtartani a TV2-nek ezt a nézőtábort, akkor továbbra sem lesz gond. Szulejmán ide vagy oda…

    Válasz
  • 186. Csabika  |  2015/10/30 - 22:42

    AQMMD FINÁLÉ JANUÁR. 31

    EL HOTEL DE LOS SECRETOS PREMIER DECEMBER. 30 (UNIVISION)

    Carmen Armendariz új novellája már januárban bemutatkozhat a castingok elindultak, Ximena Romo és Ivan Sanchez már biztos, Silvia Navarro viszont visszautasította a szerepet, de Osorio-nál jelenleg ő a legesélyesebb.

    Válasz
    • 187. Csabika  |  2015/10/30 - 22:43

      Jav: AQNMD

  • 188. Amiga  |  2015/10/31 - 13:04

    WTF!!!!!!
    Mivel elég rosszul szerepel a Pasion y poder,Castro állítólag úgy akarja menteni ami még mentherő,hogy Colungából pozitív főhőst (ugyanis az alacsony nézettségnek az leht az egyik oka,hogy Fernandót nem tudják befogadni negatív szerepben),és Jorge Salinasból pedig gonoszt csinál.Vagyis lényegében felcseréli a két színész között a karaktereket.

    Valaki tud erről valami biztosat?

    Válasz
    • 189. bence1996  |  2015/10/31 - 13:13

      Hát nem hangzik valami jól. Én Marlene Favela és Susana Gonzalez karakterét cserélném meg, mert Susana legalább tud gonoszkodni. Marlene-nek is jól áll a főgenya szerep, de Susana már bizonyított a La que no podía amar-ban 🙂

      Egyébként a 29-i nézettség alapján megint az A que no me dejas lett az első (19.3), a Lichita a második (18.3), és a Pasion y poder a harmadik 16.5-el.

    • 190. suxel  |  2015/10/31 - 14:08

      Negyedik lett Bence, mert a La Vecina is beelőzte, emlékeim szerint 17,8-al.

    • 191. Gabino  |  2015/11/17 - 06:38

      De minek? Az úgy nem fog hülyén kinézni h cdak a semmiből átalakulnak a szerepek…
      Am. a Santa diablában is hasonlo történhetett sztem, habár nekem tetszett h Santiago főgonosz lett, Humberto pedig megjavult. De ez a telemundo…

    • 192. bence1996  |  2015/11/17 - 07:53

      @Gabino: Én hasonlóan tudnám elképzelni, mint ahogy a Santa diabla esetében is volt. Sokan mondják, hogy azért lett Aaron Díaz-ból főgonosz, mert nem szerették Carlos Ponce-t negatív szerepben. Pedig szerintem eredetileg is így haladt volna előre a cselekmény. És azt ne felejtsük el, hogy ugyanaz a José Ignacio Valenzuela írta az alapsztorit, akinek a “Zárt ajtók mögött”-ben is benne volt a keze (ld. Gabriel Porras kettős szerepe, ami csak a sorozat 2. felében derült ki), így már nem is olyan meglepő ez a nagy fordulat 😛

      Na, igen, a Pasion y poder viszont már egy más tészta. Szerintem ahogy Mejía is tervezett, most José Alberto Castro is próbálja felcsigázni a népet. Szerintem a sorozat rövidsége miatt ez nem nagyon fog menni. Pláne így, hogy február 7-én lesz vége 😦

    • 193. Gabino  |  2015/11/18 - 08:43

      Na igen.
      Egyébként nem tudom, mert eleinte is voltak jelek, amik Santiago kettős jellemére utaltak. Az biztos, hogy így, h a vége fele hozták be ezt a szálat, sokkal eredetibb volt, mint ha már a legelején így teszik, vagy ha épp Humberto válik pszichopata gyilkossá, habár neki is volt 2-3 halálesete. Pl. mikor lefejezte Vicentét. Sztem az hülyén jött ki. Ütősebb lett volna, ha Santiago teszi meg, és később, fokozatosan derül ki 😀 Na de ez van.

      Ám a La casa de al lado Gonzalója is eleinte egy szentnek tűnt, és végül kiderült, h sorozatgyilkos. Sztem ez volt Gabriel Porras legeredetibb és leggonoszabb szerepe. Még az ERDA-Ricky Montanát és a Los miserables-Ördög Marrerót is felülmúlta nagyban.

      De az általam eddig látott legaljasabb karakter Víctor de Rosas volt az Emlékezz Reiná-ból, akit Juan Soler alakított. Legalább 30 emberrel végzett. Ez volt élete első főgonosza, de sztem mindenki elvonatkoztatott eddigi hősszerelmes szerepeitől.

      Ami Colungát illeti, valóban meglepő ilyen genya szerepben látni, én is megszoktam jófiúként és nők bálványaként, de miért ne játszhatná el egyszer a rosszfiút? Ez csak szerep, aki eddig kedvelte, ezután is kedvelni fogja.

  • 194. mandi28  |  2015/10/31 - 21:33

    basszus azért az nagyon kemény hogy inkább megcserélik mert a mexikoiak nem tudják befogadni Colungát rossznak azért nekik sem jó semmi se változást akarnak most végre valaki ki veszi Colungát a hülye fiatalos szépfiús karakterekből szerintem jól is hozza a formát erre nem nézik mert nem tetszik nekik ha sapka van az a baj ha nincs sapka az a baj 😦

    Válasz

És te mit gondolsz?

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum