“Corazón que Miente” – készül az új Julieta is

2015/10/01 at 08:00 42 hozzászólás

CQM

Ahogy egyre nagyobb múltja lesz itthon is a telenovella műfajának, úgy fogunk mi hazai nézők is egyre inkább rádöbbenni, hogyan is működik a “történetírás” a tengerentúlon. Ahogy tibitoma is bölcsen rávilágított a kommentek között: egy új telenovellát megírni szőröstül-bőröstül hatalmas meló, így nem csoda, hogy kvázi mióta a műfaj létezik, vele együtt ott vannak a feldolgozások is,  5-10-15 év elteltével szembejön velünk ismét ugyanaz a történet.* A Televisának is kifizetődőbb egy biztos sikert újracsomagolni, Mapat pedig költséghatékonyan dolgozik, így ha véletlenül bukna, az sem nagy veszteség. Tavaly pedig viszonylag értékelhető nézettséget nyújtott a La sombra del pasadóval, az El manantial újrájával. Az egyenlet pofonegyszerű: Mapatnak fel kell dolgoznia a Laberintos de pasiónt jövőre.

A Televisa csak nem akad le a Cuauhtémoc Blanco-María del Carmen Peña történetekről, a Cadenas de amargura, a Cañaveral de pasiones és az El manantial után már csak idő kérdése volt, hogy a Julietára mikor csapnak le. Az írópáros talán legütősebb történetéről van szó (nem csoda, hiszen egy Caridad Bravo Adams-történetre épül), tele remek karakterekkel és konfliktusokkal.

Szomorú, hogy pont Mapat kezébe került a remake, a La sombra del pasadót elnézve ugyanis a legnagyobb valószínűséggel egy szóról szóra lemásolt, a színészi alakítások tekintetében az eredeti nyomába sem érő, felesleges mellékszálakkal a másfélszeresére nyújtott történetet kapunk majd. És nem csak ez kelt majd utóérzéseket A múlt árnyéka nézőiben: itt lesz ismét Pablo Lyle, akit már megerősítettek a főhős, Alonso szerepében (gyakorlatilag karaktert fog ismételni, hiszen a Julieta Pedrója nagyjából Cristóbal Mendoza pepitában), valamint Alexis Ayala is, aki Daniel atyát (az eredetiben Pedro Armendáriz) kelti majd életre.

Vannak más biztos szereplők is: César Évora karakterét Diego Olivera kapta (akárcsak a Triunfo del amorban), a sztoriban kulcsfigura az övé, és sajnos az ő játéka nem mindig a legkifinomultabb. Helena Rojo játssza majd a María Rubio által életre keltett Ofelia itteni megfelelőjét, ami jó ugyan hír, de a történetet ismerve nem sok vizet fog zavarni. Azela Robinson zseniális Carminája a legnagyobb valószínűséggel Irán Castillo ölébe fog hullani, aki ezzel befarolhat a Blanco-Peña-szukák népes táborába, kíváncsian várom, bár már az is boldoggá tesz, hogy nem Sabine Moussier játssza a karaktert. A novellában lesz Eric del Castillo (a főhősnő nagypapája szerepében) és María Sorté is, utóbbit leginkább Magdalenaként tudom elképzelni.

Két fontos gonosz karakter még betöltetlen: Manuel Ojeda Genarója és Mónica Sánchez Nadiája, mindketten lehengerlőt játszottak ’99-ben, nehéz lesz felérni hozzájuk, akárki kapja is a megtisztelő feladatot.

Ami pedig a főhősnőt illeti, Ariadne Díaz a legesélyesebb az intelligens, talpraesett Julieta szerepére, rá már tényleg ráférne egy ilyen jól megírt főhősnő, az esetben pedig, ha esetleg nem ő marad a befutó, Thelma Madrigal és Adriana Louvier is a labdába rúghatnak.

A sorozat címe Corazón que miente (Hazug szív) lesz, és az A que no me dejast váltja majd márciusban. Közületek kinek keltette fel az érdeklődését a történet és ki áll be az “újabb klasszikust tesznek tönkre!!!4!!”-sorba?

*Ha pedig már így belemásztam az elején a remake-elésbe: megfigyelhető, hogy a Televisánál idővel szabályszerűen megszületnek a TvyNovelas-díjas sorozatok feldolgozásai, mintha parancsszóra készülnének. Jelenleg a 15 évvel ezelőtti sorozatoknál tartunk, megfigyelhető, hogy a 2000 előtt díjazott csaknem húsz sorozat közül már csak a La traición, a Cuna de lobos, az Alcanzar una estrella, a De frente al sol és az Esmeralda remake-je nem készült el, de ezek közül is van, amit terveztek vagy már úton is van. Ha a sorminta folytatódik, nemsokára érkezhet a 2010-es évek La otrája és Rubíja is.

Entry filed under: Premier hírek. Tags: , .

Hírek – 2015. szeptember 30. “Ladrones” – ilyen Colunga és Yáñez a moziban

42 hozzászólás Add your own

 • 1. munequita  |  2015/10/01 - 08:31

  Valami biztos van benne ha Helena több mint egy év pihi után pont neki mondott igent..szóval én kíváncsian várom mi lesz

  Válasz
 • 2. tibitoma  |  2015/10/01 - 08:49

  Huh. Ehhez a történethez nem szolgai másolat útján kellene hozzányúlni, ha Ernesto Alonso négyszer sikerre vitte, nem Mapatnak kellene adni.

  A-eset: a cselekményt visszahelyezni a hatvanas évekbe, beleölni egy csomó pénzt. Inkább hasonlítana az El Enganóra, mint a Laberintosra, befigyelhetne a nácis szál (Genaro Valencia eredetileg egy német náci, aki Latin-Amerikába szökött), talán a nézőket is lekötné a korabeli Mexikó fílingje, pluszban kiegészíteni a Laberintos mellékadalékaival és kiszámíthatatlan fordulataival. Ráadásként lehetne egy idős Julieta és Pedro is a sorozatban, akik a jelenben élnek és visszaemlékeznek a fiatalkorukra.

  B-eset: aktualizálni a nácis szálat és a jelenbe helyezni a cselekményt (Genaro Valencia egy bűnöző, aki külföldön lemészároltatta Julieta teljes családját, majd Mexikóban új személyazonossággal kezdett másik életet). Ezzel a lépéssel elég sok érdekes és új mellékszálat lehetne adni a sztorihoz.

  C-eset, amit én már nagyon-nagyon elképzeltem magamnak, csak nem tudom, hogy működne-e egy ranchero sztori összekovácsolva két rózsanovella elemeivel.
  Laberintos de Pasión + Esmeralda + Milagros/Guadalupe

  A Laberintos 75%-a megmaradna, az Esmeraldából nagyjából a városba költözős etap előtti történések, a Milagrosból meg csak néhány apró komponens a második etaphoz.

  Válasz
 • 3. Csabika  |  2015/10/01 - 09:31

  Nemrég említettem egy kommentben hogy nem emlékszem már a Julieta-ra, de könyörgöm nem arra gondoltam hogy MAPAT dolgozza fel!!!!!!!!!!!!!

  Kellő pénzzel és odafigyeléssel talán egy nézhető valamit összetud Mapat kaparni, bár szerintem csak elrontani lehet ezt a storyt mert még nincs itt az ideje.

  Válasz
 • 4. MarcoPolo  |  2015/10/01 - 11:01

  Update:
  Genaro a hírek szerint Alejandro Tommasi lesz (Justo Ramírez 2.0.?), Rosendo pedig Alejandro Ávila.
  Illetőleg Ariadne Díaz cáfolta, hogy ő lesz a főhősnő. Félek, hogy Thelma M. lesz a befutó, annak nem örülnék.

  Tibitoma: ilyenkor mindig búsulok, hogy nem ülsz ott a döntéshozók mellett és a kritikus pillanatokban nem rúgod őket seggbe. Ezek közül bármelyikre befizetnék ☺

  Válasz
 • 5. tibitoma  |  2015/10/01 - 11:36

  Marco: köszi.

  Arra gondoltam, hogy
  I. Blancának egy nyomorult fia születik (Cristobal + Melisio). Nagy a nyomás a nőn, Genaro egy egészséges fiúgyereket akar és a nejét okolja mindenféle bajáért. Cristobalisio értelmi fogyatékos, kicsit torz, rejtegetik, nem sokan tudják, hogy ő valójában a Penarealok fia.
  II. Eközben a Penarealok mellett él egy rivális gazdag família. Itt él egy Hortensia nevű nő is, aki egy Gábriel nevű fiatal orvostól babát szeretnének egybekelni. Hortensiát megerőszakolja Genaro (korábban is zaklatta már a szerelmével).
  III. Hortensia egy egészséges fiút szül, ő lesz Armandopedro, de teljesen begajdult a tyúk, a babáját egy Dominga nevezetű nőre hagyja, majd lelép.
  IV. Dominga segítkezik Blancának a szülésben, világra jön Esmeraldajulieta, valamivel korábban, mint kellett volna. LÁÁÁNY? Azonnal kicserélik Armandopedróra.
  —-
  Eltelik pontosan 18 év.
  V. Esmeraldajulieta Cristobalisioval bolyonganak az erdőben, Armandopedro vágtat fehér lován.
  VI. Esmeralda a közeli városban tanult a vakok intézetében, itt felfigyelt rá egy Gábriel nevezetű orvos, szeretné, ha a lány nem kallódna el, követi a lányt a kisvároskájába.
  VII. Blanca és Gábriel között szerelem szövődik, Esmeralda megesik.
  VIII. Carmina, a megözvegyült és lecsúszott birtokos be akarja a Graciela nevű lyányát házasítani a Penareálok közé, ám Gracielának Adrián, a lovászfiú tetszik. Eközben Carmina kiveti a hálóját Genarodolfóra és Gábrielre is.
  IX. Megjelenik egy Aminta nevezetű lány a Penareálok háza táján, akinek nem tudjuk a valódi szándékait. Ő egyébként egy kém, valakinek adja a drótot.
  X. Van egy gonosz intézőnk, aki részben Lucio Malaver, részben a gonosz intéző, szereti a lyányokat megerőszakolni (Esmeraldát majdnem, Rocioflorecitát teljesen).
  XI. Az etap kifut: Blancát Genaro megöli, ám Gabrielre tereli a gyanút, Armandopedro elhagyja a megesett főhősnőt. Esmeralda az anyja után hatalmas vagyont és két egészséges szaruhártyát örököl. Dominga kunyhója a férjével együtt odakozmál. Gábriel Esmeraldával meg Domingával együtt lelépnek.

  10 év múlva
  XII. Esmeraldajulieta már lát, orvos lett belőle, van egy 9 éves, beteges fia. Gábriel most már belé szerelmes. Armandopedro is lediplomázott.
  XIII. Esmeraldajulieta az anyja örökségéből kórházat akar nyitni/felújítani a városban, ahol született, tehát visszatér. Ám Genarodolfo nem adja oda neki a jussát, gyűlöli a saját lányát, eközben a kakukkfiókával egész jó a kapcsolata, Armandopedro nem hiszi el, hogy az apja gonosz ember lenne.
  XIV. Megjelenik a színen egy Hortensia nevű nő, ő volt Aminta megbízója is. A fia (Genarodolfo) közelébe férkőzik és elkezdi őt manipulálni. Jól bekavar még párszor, hiszen nem hagyja a gyermekének, hogy szeresse a Penareál-lányt. A kisebbik gyereke, Alvaro (ő Cristobál másik fele is) szintén Esmeraldajulietába lesz szerelmes. (Ez részben a Milagros sztorija.)
  XV. Graciela boldogtalan házasságban él, folytatódik az ő szála is Adriánnal, aki idő közben feleségül vette a kisvároska fogadósának a szendeszűz lányát, Aurorát.
  XVI. Aminta meg felveszi Georgina szerepét.
  XVII. Az is kiderül, hogy Gábriel a férfi főhős apja.

  Válasz
 • 6. tibitoma  |  2015/10/01 - 11:58

  *Annyit kihagytam, hogy Hortensia egész bagázsát kinyírja Genaro meg a jobbkeze, az intéző még az első etapban.

  Válasz
 • 7. suxel  |  2015/10/01 - 12:18

  Ujabb klasszikust tesznek tonkre. Szivesen megneznem Moreno vagy GG tolmacsolasaban, de nem Mapateban. ;(

  Par napja meg Goyrit olvastam Genaronak, akkor fogalmazodott meg a fejemben: Goyri, Avila, del Castillo, Sorte, Iran Castillo, + Mapat szokasos szineszei pl Fernanda Lopez szovegkonyvet olvas (Twitter by Mary) ez kb Egy QTPD-LSDP kombonak tűnne szereposztasilag es tortenetileg. Plane ha meg jon Thelma Madrigal is.

  Válasz
 • 8. szabina333  |  2015/10/01 - 13:23

  Két okból is nagyon nézős, de nem értem mi történik Helena Rojo személye, színészi múltja miért csak impotens mellékszereplős nagymama karaktereknek jó….?
  Arról nem beszélve hogy a Julieta feldolgozása majdhogynem ugyanolyan rossz szájízt vált ki belőlem, mint anno az EPDA-nál….

  Válasz
 • 9. tibitoma  |  2015/10/01 - 13:39

  Szabina, sajnos Lena már az anyaszerepekből is kiöregedett, a régi históriákban meg kevés az erős, egyedi öregebb karakter, általában csak felskiccelt önző banyák vagy kedves nagyikák lehetnek, más lehetőség alig van. Minden egykori nagy sztár így jár: pl. Alicia Rodriguez vagy Isela Vega. Maria Rubio is összeteheti a két kezét, mert megkapta a Salomé- meg a Nedves ellenség-beli munkáit.

  Viszont megnézném gyógyszerfüggő anyukaként/nagyiként a Paulina remake-jében, ha valaki Piedad figuráját egy picit összetettebbé merné írni.

  Vagy a Retrato de Familia remake-jében a múltbéli karaktere anyjaként, de itt saját szerelmi szálat kapna.

  Válasz
 • 10. szabina333  |  2015/10/01 - 14:52

  Látod Tibi csak egy jobb írói véna és némi karaktermerészség, és máris lehet mit kihozni a színészből! 😄

  Válasz
 • 11. Csabika  |  2015/10/01 - 21:04

  Én úgy olvastam hogy: Carmima szerepére Cynthia Klitbo, Laisha Wilkins és Sabine Moussier esélyes. ( nesze Marco kellett neked Sabine-t emlegetni 🙂 )

  Míg Iran Castillot Nadia szerepére emlegetik.
  Főgonoszként még emlitive van luiz roberto guzman is.

  Válasz
  • 12. Gabino  |  2015/11/16 - 21:53

   de Luis R. Guzmán ki lenne? Ő fiatal Genarohoz? Max Cristobalnak menne el, akiből szintén lehetne gonoszt gyúrni, az eredeti Julietában bár nem volt gonosz, de voltak aljas húzásai azért…

  • 13. suxel  |  2015/11/16 - 22:34

   LRG nincsen benne a CQM-ben. A fobb gonoszokat Alejandro Tommassi (Genaro), Lourdes Reyes (Carmina), Dulce Maria (Nadia) es Alejandro Avila (Rosendo) viszik. Valamint Mariana Van Rankinnak is valamifele negativ szerepe lesz benne, ha minden igaz

 • 14. mandi28  |  2015/10/01 - 22:43

  aprópó mi ez az új hóbort a producereknél hogy több novellában ugyanazzal az emberrel dolgoznak Nesmanak:Boyer, Lartilleuxnak: Arenas, most meg Mapatnak: Lyle?? nem mernének kockáztatni másik főhőssel vagy ez most honnan jön nekik???

  Válasz
  • 15. MarcoPolo  |  2015/10/01 - 23:35

   Abszolút nem új a hóbort, minden producernek megvannak a kedvencei. Carla Estrada például Adela Noriegán és Lucerón kívül senki mást nem főszerepeltetett több, mint tíz évig.
   Gondolkoztam is már ilyen játékon, hogy ha bedobok pár tipikus nevet, meg tudjátok-e nevezni a producert 😉

  • 16. Amiga  |  2015/10/09 - 16:53

   Adelán és Lucerón kívül pl. Susana Gozálezt (Pasion) és Jacqueline Bracamontest (Sortilegio-Kettős játszma) is főszerepeltette még Estrada (igaz,Susanában sem sok köszönet volt).De való igaz,hogy a “kedvencei” Adela Noriega és Lucero voltak.Főleg Adela,mivel a legaikeresebb sorozatai (Quinceanera,Maria Isabel,El privielegio de amar,El manantial,Amor real) hozzá fűződnek .

 • 17. Janka  |  2015/10/02 - 13:06

  Meg mindig az szerepel 8:25 ->Amores Con Trampa és mán rég hogy Lichita megy!!!

  Válasz
  • 18. bence1996  |  2015/10/02 - 13:21

   Látom, megragadtad a lényeget, Janka 😀 😀 Engem spec inkább a cikk köt le, mint a mexikói vetítés. Nem tudom, ti hogy vagytok vele.

  • 19. Janka  |  2015/10/02 - 17:06

   Engem valahogy zavar hogy ha az adatok fel vannak tuntetve akkor legyenek frissitve,szeretek mindig mindent elore tudni es tisztan latni a dolgokat.Amugy anyi premier kozeleg hogy jo volna kiirni oket datummal.

 • 20. bence1996  |  2015/10/02 - 13:16

  Az apró betűs részben említetted a La otra-t is, én sajnálom, hogy a nem vetítették nálunk. Egyedül annak örülök, hogy Yadhira Carrillo megkapta a szerepet az Angela-fiaskó után. Az pedig, hogy Ernesto Alonso volt a producer, csak hab a tortán.

  Én egyébként nemrég tudtam meg, hogy eredetileg ő kapta Angela szerepét, és nem fér a fejembe, hogy ha már leforgattak 20 részt belőle, milyen alapon változtatnak főhősnőt…még akkor is, ha éppen akkor Angelica Rivera volt José Alberto Castro felesége. 20 rész leforgatása is pénzbe kerül, akárhogy nézzük.

  Válasz
 • 21. Gaskó  |  2015/10/03 - 23:25

  Iran Castillo, mint Carmina? Semmiképp! Inkább Laisha Wilkinst választottam volna arra a szerepre.
  Nadia szerepében megnézném Esmeralda Pimentelt.
  Genaroként jó lenne Sergio Sendel például.
  Helena Rojo jó lesz, korának megfelelő szerep.

  Válasz
 • 22. suxel  |  2015/10/05 - 13:51

  Erdekesseg, hogy a Julietaban Manuel Ojeda volt a fogonosz majd pap lett az El Manantialban, s most forditott novellaremake sorrendben ugyanez a helyzet Alexis Ayalaval: LSDP fogonosz, majd CQM pap. 🙂

  Válasz
  • 23. Gabino  |  2015/11/16 - 22:00

   Tényleg, ez eszembe se jutott 😀
   Ám nekem a LSDP nagyon nem jött be. Szinte szóról szóra ugyanaz mint az Ősforrás. Lehetett volna variálni a szereplőkkel, ahogy Moreno vagy Castro szokta, vagy bármelyik más producer. Nem beszélve arról h az eredetiben milyen jó színészek voltak.

 • 24. Mary  |  2015/10/05 - 21:47

  Csókoltatom Mapatot:

  Válasz
  • 25. Csabika  |  2015/10/05 - 21:54

   Már az elején egyértelmű volt, szinte biztos voltam benne hogy egy Adriana Luvier vagy Adrienne Diaz nem adja a nevét ilyen produkcióhoz..
   Jól is tették szerintem.

  • 26. Mary  |  2015/10/05 - 22:06

   Csabika, megint este van? Adriana Louvier, Adrienne Diazt meg nem ismerek. Ariadnet annál inkább. Ari színházazik, Adriana meg filmet promózik éppen. És új főhősnőt avatunk… A baj igazán szerintem ott kezdődik, hogy ezt Mapat dolgozza fel….

  • 27. MarcoPolo  |  2015/10/05 - 22:39

   Jaj, ne 😦 Thelma harmadjára lesz Lyle párja, annak ellenére, hogy szerintem kifejezetten nem illenek össze.

  • 28. Csabika  |  2015/10/05 - 23:01

   Mary

   Sorry
   Ariadnet akartam, de ez a fránya billentyűzet nem akarja sehogy sem elfogani és átjavitja Adriennere 🙂
   TM nekem annyira unszimpi abszolút nem tudok vele azonosulni mint főszereplővel, nem akarom lehúzni mert biztos jó színésznő meg minden, de nekem abszolút nem jön be.

  • 29. bence1996  |  2015/10/05 - 23:45

   Csodálatos 😛 sorra hozzák megint a jó döntéseket. Legalább Esmeralda Pimentel-t bepróbálhatták volna. Jobban illene Pablo-hoz, most már mindegy.

  • 30. Mary  |  2015/10/06 - 09:26

   Kifejezetten nem illenek össze. Nem tartom rossz színésznőnek Thelmát, de nem egy protagonista alkat. Inkább a legjobb barátnő, vagy egy igazi kis kavarógép, mint LMDV-ben. Nincs meg az a kisugárzása, jelenléte, amit egy főhősnőtől elvárnék. Pablo Lyle meg karaktert ismétel, ami nem egy kihívás. Kíváncsi lennék rá azért, hogy egy összetettebb karakterrel mennyire bír el.

 • 31. Hófehérke  |  2015/10/09 - 10:03

  Nekem Pablo Lyle nem elég férfias . A hölgyet sem kedvelem túlzottan. Ráadásul kevés az eredeti történet, amit a legkevésbé sem értek, mert nem nagy szám összehozni egy jó storyt….

  Válasz
  • 32. tibitoma  |  2015/10/09 - 10:57

   *nem nagy szám összehozni egy jó sztorit = próbálj meg nem a klisék talaján mozogva összedobni egy egyedi telenovellát.

  • 33. Csabika  |  2015/10/09 - 11:10

   Tökön szúrom magam, ha nincs legalább 1 író a Televisa-nál aki ne tudna összedobni egy új eredeti storyt. 🙂

  • 34. suxel  |  2015/10/09 - 15:54

   Tibitomaval ertek egyet a tortenetiras alapjan: azért ha megnezzuk a Blanco Pena sorozatokat, nem teljesen jogtalan a feltetelezes, miszerint egy kaptafara irodnak. Zarattini legutolso ket sztorijat eleg megnezni, bar az MPV-t nem vetitettek itthon, a masodik fele leginkabb egy LFDD-klonnak tunt. Vagy erdekes, hogy Moreno holgyiroparosa sem probalkozik vadonatuj tortenetekkel, csak a remakeelendo tortenetekbe beleoltanak uj szalakat, torteneteket. Pl az Amor Bravioban az Albarranok tortenete, vagy most behozzak az AQNMDba Cesar Evora es Erika Buenfil karakteret, akik idosebb fohosi szinten mozognak majd es ok (karakterek) bizony nem voltak benne az Amor en Silencioban. Es ez nem a Mapat fele tulnyujtas, aki lelassitja az esemenyeket es a jelentektelen mellekszereplokkel machinal. Szerintem ezek is azt mutatjak, hogy nem egyszeru egy uj tortenetet kiotleni. Es elindulhatnank onnan is, hogy egy sikeres eredetinek a remakelese elvileg sokkal kevesbe rizikosabb, de ebbe mar nem mennek most bele….

  • 35. Csabika  |  2015/10/09 - 17:31

   Én egyértelműen új story párti vagyok, de szerintem ez már feltűnt 🙂
   Annál is inkább, mert már lassan közeledem ahhoz az életkorhoz amikor már ujjat nehéz mutatni nekem novella terén, no pláne hogy már szinte azokat dolgozzák fel amit a többség látott ( akár nálunk is) hiába oltanak a történetbe új elemeket, a fő szálon nem változtatnak.
   Kíváncsi leszek hogy a Magyar nézők majd hogy fogadják az Esmeralda vagy a Paula és Paulina feldolgozását.

  • 36. Amiga  |  2015/10/09 - 18:28

   Szerintem már bőven eltelt annyi idő (már lassan 20 év) az Esmeralda és a Paula és Paulina óta,hogy be tudjonak fogadni egy remaket.Mondjuk az “új generáció” között is aligha van olyan,aki ezt két novellát ne ismerné.De a Maricruzt is “befogadták” pedig annó a Marimar (a Maricruz annak a feldolgozása) is nagy siker volt nálunk.Egyébként a Paula és Paulina remakjéről megint elhalgattak.

 • 37. suxel  |  2015/10/09 - 17:19

  Ha mar CQM, a kovetkezoket olvastam, de a heti sorozatos botlasaim kovetoen leirom miket rebesgetnek a szereplokkel kapcsolatban. De en mar nem merem teljes bizonyossaggal kijelenteni.

  Alejandro Tomassi karaktere nem a fogonosz, hanem Aaron Hernan karaktere azaz Lauro.
  Genaro Valenciat Sergio Goyri testesitene meg (Ha ezek Avilaval egyszerre nyomulnak fogonosz intezo szinten, tiszta QTPD2.0 felallas)
  Carmina karakteret Lourdes Reyes viszi.
  Cristobalkent Eleazar Gomez bukkanhatna fel.
  Es Ximena Romot olvastam Nadia szerepere

  Válasz
  • 38. Csabika  |  2015/10/09 - 17:36

   Ximena Romo?
   Tegnap olvastam hogy Claudia Ramirez-el újra összekerülhet a Gran Hotelben.. 🙂

  • 39. suxel  |  2015/10/09 - 20:49

   Tegnap olvastam ezeket a hireket az uni forumon, de mar banom ismet, hogy kiirtam, mert Tommasit azota ismet masik a villanokent emlegetik es Ximena Romo nevét sem latom ujabban.
   Clau Ramirez volt jelmezes proban az fix, es tobben mar tutikent emlegetik teny es valo, de majd kiderul

  • 40. Csabika  |  2015/10/09 - 21:36

   Hát igen, percről percre változik sajnos…
   De ez nem a te hibád!
   Emlékezzünk csak vissza hogy Eleazar Gomezt meddig tényként kezelték a PyP kapcsán, még az első forgatási napokon lehetett őt látni aztán eltűnt még a stáb listáról is.

   Gran Hotel:

   Egyelőre ők már biztosan benne lesznek.

   Irene Azuela
   Erick Elias
   Daniela Romo
   Diana Bracho
   Ilse Salas
   Alejandro de la Madrid
   Dominika Paleta
   Queta Levat
   Eduardo Espana
   Silvia Mariscal
   Patricio Castillo
   Jose Elias Moreno
   Jorge Poza
   + Claudia Ramirez
   Macarena Achiaga

 • 41. Gyuriy  |  2016/06/29 - 15:12

  Történet esetleg szerezhető? Tibitoma, a facebookos Hazug szív oldalamra bemásolhatom a szinopszisod?

  Válasz
 • 42. Gyuriy  |  2016/06/29 - 18:57

  Mindegy, már nem kell, egy kedves Ismerősöm segített nekem. Röviden, az angol wikipédiás oldalról származik a szöveg.

  Corazon que miente – Történet:

  Mariela Salvatierra árván marad 11 éves korára nagyapja, Manuel halála miatt, amit Mariela szerint Démian Ferrer okozott. Leonardo del Rio felügyelete alatt elhagyja a grófságot, aki úgy véli, hogy a felesége is Démien miatt halt meg. 15 év múlva visszatérnek mindketten, hogy megbosszulják szeretteik halálát. Nehéz akadályokba ütköznek, az egyik, hogy Ferrer egy nagy hatalommal bíró, fékezhetetlen és megbízhatatlan ember, aki mások tönkremenetelében találja örömét – még a saját családjával sem törődik. Mariela beleszeret Ferrer legidősebb fiába, Alonsóba. Marielának és Alonsónak meg kell küzdenie a kapcsolatuk külső akadályaival, hogy megélhessék szerelmüket.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum