Hírek – 2012. március 24.

2012/03/24 at 14:22 Hozzászólás

  • Bár a La que no podía amar után hosszabb pihenést tervezett, José Alberto Castro idén nem megy nyaralni, máris kiderült, hogy szeptemberben ismét új telenovellával tér vissza. A Corona de lágrimas (Könnyek fűzére) egy 1964-es Valentín Pimstein-telenovella volt, melyből aztán film is készült pár évvel később Marga López, Enrique Lizalde, Juan Ferrara és Ana Martín főszereplésével, ebből a történetből forgat most új verziót a Teresa producere. A sztori középpontjában rendhagyó módon egy szegény özvegyasszony, Refugio áll, akinek három felnőtt fia van, az alvilági ügyletekbe keveredő Edmundo, a becsületes szerelő, Nacho és a feltörekvő ügyvéd, Fernando, aki hogy összeházasodhasson gazdag és szeszélyes barátnőjével, Olgával, még édesanyját is hajlandó megtagadni. Refugio kétségbeesetten próbálja összetartani családját, ami egyre nehezebben megy neki, pláne hogy állását is elveszíti, és eközben szép lassan meg is vakul. Sokak szerint azért esett erre a történetre a producer választása, hogy a főhősnő szerepét saját testvérének, Verónica Castrónak adhassa, ám belső infók szerint Ana Martín is szívesen eljátszaná ezt a nagy jelentőségű karaktert. A hagyományokkal szakítva ezt a sztorit nem Castro állandó írója, Ximena Suárez fogja adaptálni, mivel ő most beteg édesanyját ápolja, valamint meglepő módon a történetet nem az esti, hanem a délután 16:00-s idősávba szánják a fejesek az Un refugio para el amor végeztével.
  • Cachito de cielo: sajnos kiderült, hogy Danna García mégsem tudja vállalni a novella főgonoszának szerepét, akik továbbra is versenyben vannak, azok Claudia Álvarez (Dos hogares) és Sophie Alexander (Para volver a amar). Az viszont biztos, hogy a novella címet fog váltani, és arra is nagy az esély, hogy a leendő főcímdal egy duett legyen, melyet a főhősök, Pedro Fernández és Maite Perroni adnak elő.
  • Az Amor bravío (17.4) nézettsége a La que no podía amar távozása óta napról napra csökken, míg az Abismo de pasión (26.7) és a Por ella soy Eva (24.3) szárnyal, nem is beszélve az Un refugio para el amorról (16.0), mely szinte már minden nap megveri a később kezdődő Amorcito corazónt (15.7). A zárójeles adatok csütörtökről valók.
  • Delia Fiallo írónő, aki általában dúlva-fúlva fröcsög történetei legújabb kori verzióiról, elárulta, hogy a La que no podía amarral meg van elégedve, mivel szerinte megőrizte az eredeti történet esszenciáját. Másik jelenlegi kedvence pedig az itthon is hamarosan bemutatásra kerülő Una maid en Manhattan.
  • Susana Zabaleta (Fuego en la sangre) negatív szerepben hamarosan csatlakozik a Por ella soy Eva stábjához.
  • Újabb televisás színésznő kap szerepet Telemundo-produkcióban: ezúttal Margarita Magana (Teresa) kap lehetőséget, hogy főgonoszként bizonyítson a Reflejos del alma (A lélek tükrei) c. új novellában, az itthon is látott Perla Negra / Perla feldolgozásában, ahol egyelőre úgy néz ki, a főszerepeket Elizabeth Gutiérrez ill. David Chocarro játsszák majd.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Bárbara Mori visszatér a tévébe Esperanza – április 13-tól a Story5-ön!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum