Októberi ismétlések a Story5-ön

2015/09/30 at 11:05 15 hozzászólás

Story201510

2011-ben a Story-csoport több friss sorozattal is kedveskedett a nézőinek, ezek közül kettőt idén októberben újra láthatunk: az Időtlen szerelem hetedik, míg A szerelem tengere kilencedik alkalommal kerül képernyőre, mindkettő a délelőtti idősávokban. Renata és Jerónimo történetét október elsejétől 10:00, Estrella Marina kalandjait pedig október 10-től 11:00-től követhetik az érdeklődők.

Story201510-2

A frissebb sorozatokkal sem bánik mostohán a csatorna: a Szerelem ajándékba helyén ugyan nem indul új sorozat, de azok, akik lemaradtak volna Ana és Fernando történetének elejéről, október 8-tól a novella eddigi ismétlősávjában, 15:00-kor bepótolhatják a lemaradást. A sorozat megüresedő helyén, 17:00-kor október 7-től A szenvedély száz színe lesz majd látható újra, A múlt árnyéka a megszokott helyén, 16:00-kor folytatódik. A Kedves ellenség is visszatér, igaz, sok változás nem történik, ugyanis miután a novella új szinkronos változatának ismétlése befejeződött a reggel 8 órás sávban, október 9-től kezdődik elölről.

Entry filed under: Eseménynapló, Magyar hírek. Tags: , , , , .

Magyar hangja…? #8 – René Strickler “Pasión y Poder” – hétfőn megmenekül a főműsoridő?

15 hozzászólás Add your own

 • 1. tibitoma  |  2015/09/30 - 11:47

  Affffenébe, nem lesz Yo no creo, pedig nagyon bíztam benne.

  Válasz
 • 2. Gabino  |  2015/09/30 - 15:41

  Röhej. Van olyan ember aki még nézi? Mert sztem aki a szerelem tengere huszonezer ismétlèséből egyet se látott nem valoszinu h most kap rá… Èn am személy szerint 1x nem néztem végig de kivulrol tudom miről szol…. Ez a csatorna meg hulyét csinál magábol mert amit 1x megvett azt leadja 50000x.
  Szánalom

  Válasz
  • 3. MarcoPolo  |  2015/09/30 - 16:18

   A csatorna nem igazán tehet mást, anyagilag nyilván úgy éri meg nekik, hogy amíg tehetik, minél többször leadják 😉

 • 4. Don Rafael  |  2015/09/30 - 16:40

  Jó az még addig oké. De miért ugyanazokat nyomatják töviről hegyire? Miért nem adnak olyat amit régebben megvettek. Gondolok itt olyanokra mint A betolakodó, Marimar, Esmeralda…
  Am. a storytv újonnan megvett sorozataiból alig akad jó…
  En nombre del amor/Cuando me enamoro/La fuerza del destino… Talán ezek a legértelmesebbek legalábbis számomra…

  Válasz
  • 5. MarcoPolo  |  2015/09/30 - 18:19

   Az ismétlési jogok is lejárnak egyszer, ha hozzájut egy csatorna egy korábban már futott sorozat vetítési jogaihoz, akkor x ideig (általában 2-3 évig) annyiszor adja le, ahányszor akarja, de amint az letelik, újra meg kell vennie.
   Nyilván a Story is mérlegelte a nézettségi adatok alapján, hogy mit volt érdemes megújítani. Az első újramelegített sorozatok közül a Titkok és szerelmek/Esmeralda/Marimar 2011 után már nem voltak itthon láthatóak, de a Rosalindából valószínűleg vettek még egy adaggal, mert az jól futott.

   A Storyra még így is aránylag sok premier érkezik, szóval szerintem megbocsátható, ha így pörgetik a régieket is (más kérdés, hogy nem mindig sikerül jól választaniuk, még ha elővásárlási joguk is van).

 • 6. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/10/02 - 21:46

  Nekem az a gyanúm hogy a Farm ahol élünk triplázása után lesz valami újdonság. De ez csak megérzés. A STORY5 egy rendetlen csatorna. Olyan összevissza van minden. Ide premiert???? Majd ha normálisan átrendezik a műsort!

  Válasz
  • 7. bence1996  |  2015/10/04 - 09:58

   Én is el tudnék képzelni egy premiert helyette. Nekem nincs nagyon bajom a Story5-tel, a mostani premierek közül a La sombra del pasado-t nem tudom hova tenni, hogy miért pont azt vették meg…előbb néztem volna egy La malquerida-t vagy egy Mentir para vivir-t.

 • 8. Don Gabino  |  2015/10/03 - 12:00

  Marco!

  Értem amit mondasz, de az is szembetűnő h azért a sroty nem az elit novellákat veszi meg. Most nem az ismétlésekre gondolok, hanem azokra amiket újonnan megvett anno…
  Jó mondjuk akadtak azért jobbak: En nombre del amor, Cuando me enamoro, La fuerza del destino, esetleg még La que no podía amar, Amor bravio.
  A többiek: Mar de amor, Un refugio para el amor, Corona de lagrimas, Color de la pasion, Mi corazón es tuyo számomra elég gyenge eresztések voltak…

  Válasz
  • 9. bence1996  |  2015/10/03 - 14:16

   A Mar de amor lóg ki nekem egyedül a sorból. A többivel a producerek miatt nem volt bajom. A Mar de amor minőségben meg sem közelíti a többit, mert annyira idétlen. Mondjuk így jobb, mert lehet, hogy a TV2-n a Veronica aranya helyett most ezt a vackot nyomnák le a torkunkon.

   A Corona de lagrimas is elit novellák közé tartozik nálam, nem csak a nevek miatt, a cselekmény is viszonylag rendben haladt. Sokaknak nem tetszett, nekem valahogy nem volt vele bajom. De még mindig jobb lett, mint a Mar de amor.

 • 10. Don Gabino  |  2015/10/03 - 20:47

  Az az igazság h a Televisa az ezredforduló előtt/után volt a csúcson. Az utóbbi időben két kifogásolhatatlan sorozatot tudok mondani ami nekem is nagyon tetszett. Az egyik a Szerelem zálogba, ahol a karakterek jól kidolgozottak, a cselekmény nagyon jó, a mellékszálak érdekesek. A másik a Rabok és szeretők, ami vmiért nagyon le tudott kötni. Ott is vannak jó színészek, meg azért Nicandro Díaznak elég jó alkotásai szoktak születni.
  A (leg)jobbak közé sorolnám még a Mi pecado-t is, de az már régebbi, 2009-es nemdebár.

  Válasz
  • 11. Bogy  |  2015/10/03 - 21:24

   Osztom a véleményedet Don Gabino… 🙂 Az Amores Verdaderos/Rabok és szeretők a legkedvesebb sorozatom…hihetetlen hogy mennyire a képernyőre ragasztott! Imádom/A kedvenc! A Szerelem zálogba is nagyon jó sorozat már azért is mert, főleg a végén, látszik az eredetiség és igen a mellékszálak nagyon jók benne! Az is lekötött…ami nálam ritka mert általában tekerem a sorozatokat. 😛
   Nekem még a Teresa is tetszett…tudom hogy a Rubi remakeje de nekem Teri karaktere szimpibb volt…Rubi számomra csak egy ribi volt míg Teri az intelligenciájával hódított(többnyire xD).
   Ha Televisa akkor hellyel-közzel ennyi…bár még van egy két jelöltem a Mundotól is. 😛

 • 12. Gabino  |  2015/10/03 - 22:51

  A Teresa nem a Rubi remakeje teljesen különbözik a két történet csak a főhősnők hasonlóak ám nekem is jobban tetszett Teresa mert tanultabb és azért jobb volt emberileg is. Az is érdekes h mindkettőben S.Rulli volt a becsapott férj…
  Ês a Telemundótól mik a kedvenceid?

  Válasz
  • 13. Bogy  |  2015/10/03 - 23:26

   Én az egy kaptafára készült, szóval igen hasonló alaptörténetű novellákat mindet remakezem még akkor is ha elvileg más sorozatból merítettek ötleteket az elkészítéséhez. Igaz hogy a Teresa meg a Rubi cselekményszála igen különböző de az alaptörténet nekem egyre megy. 🙂 Igen Castro nagyon vele akart dolgozni ezek szerint megint…bár erre nem hiszem hogy lesz még több példa. xDDD Szegény Sebas…kétszer is átverték szegény fejét…de a Teriben nem volt oka panaszra…túlélte a sorit és még a nőt is megkapta bár az nem tudom hogy pozitívum e. xD Mármint Terit megkapni… 😛
   Hát nekem “gyerekkori” kedvencem a Zorro…nagyon szerettem mindig is a Zorro sztorikat és talán ezért is fogott meg a sorozat is…végül is a Zorronak köszönhetem hogy telenovella fan vagyok. 🙂
   A másik kedvencem a La patrona/Az örökség. 🙂

  • 14. Csabika  |  2015/10/04 - 09:01

   A Teresa a Rubi finomított változata, és igen is ez egy “remeke”, ( a jobb feldolgozások nem szolgamásolatok mint pl:Mapat munkái )
   ( az alap szituáció ugyanaz volt mind 2 Hölgynél, kitörni a szegénységből bármi áron) Castro Ki javította a Rubi hibáit hogy egy tökéletes novellát hozzon létre, sikerült is neki.

  • 15. Bogy  |  2015/10/04 - 13:54

   Nem gondoltam volna hogy ilyet fogok mondani de köszönöm Csabika…egyet értek veled! 😀 Mindkettő alapjai ugyanazok…

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum