Októberi ismétlések a Story5-ön

2015/09/30 at 11:05 15 hozzászólás

Story201510

2011-ben a Story-csoport több friss sorozattal is kedveskedett a nézőinek, ezek közül kettőt idén októberben újra láthatunk: az Időtlen szerelem hetedik, míg A szerelem tengere kilencedik alkalommal kerül képernyőre, mindkettő a délelőtti idősávokban. Renata és Jerónimo történetét október elsejétől 10:00, Estrella Marina kalandjait pedig október 10-től 11:00-től követhetik az érdeklődők.

Story201510-2

A frissebb sorozatokkal sem bánik mostohán a csatorna: a Szerelem ajándékba helyén ugyan nem indul új sorozat, de azok, akik lemaradtak volna Ana és Fernando történetének elejéről, október 8-tól a novella eddigi ismétlősávjában, 15:00-kor bepótolhatják a lemaradást. A sorozat megüresedő helyén, 17:00-kor október 7-től A szenvedély száz színe lesz majd látható újra, A múlt árnyéka a megszokott helyén, 16:00-kor folytatódik. A Kedves ellenség is visszatér, igaz, sok változás nem történik, ugyanis miután a novella új szinkronos változatának ismétlése befejeződött a reggel 8 órás sávban, október 9-től kezdődik elölről.

Entry filed under: Eseménynapló, Magyar hírek. Tags: , , , , .

Magyar hangja…? #8 – René Strickler “Pasión y Poder” – hétfőn megmenekül a főműsoridő?

15 hozzászólás Add your own

  • 1. tibitoma  |  2015/09/30 - 11:47

    Affffenébe, nem lesz Yo no creo, pedig nagyon bíztam benne.

    Válasz
  • 2. Gabino  |  2015/09/30 - 15:41

    Röhej. Van olyan ember aki még nézi? Mert sztem aki a szerelem tengere huszonezer ismétlèséből egyet se látott nem valoszinu h most kap rá… Èn am személy szerint 1x nem néztem végig de kivulrol tudom miről szol…. Ez a csatorna meg hulyét csinál magábol mert amit 1x megvett azt leadja 50000x.
    Szánalom

    Válasz
    • 3. MarcoPolo  |  2015/09/30 - 16:18

      A csatorna nem igazán tehet mást, anyagilag nyilván úgy éri meg nekik, hogy amíg tehetik, minél többször leadják 😉

  • 4. Don Rafael  |  2015/09/30 - 16:40

    Jó az még addig oké. De miért ugyanazokat nyomatják töviről hegyire? Miért nem adnak olyat amit régebben megvettek. Gondolok itt olyanokra mint A betolakodó, Marimar, Esmeralda…
    Am. a storytv újonnan megvett sorozataiból alig akad jó…
    En nombre del amor/Cuando me enamoro/La fuerza del destino… Talán ezek a legértelmesebbek legalábbis számomra…

    Válasz
    • 5. MarcoPolo  |  2015/09/30 - 18:19

      Az ismétlési jogok is lejárnak egyszer, ha hozzájut egy csatorna egy korábban már futott sorozat vetítési jogaihoz, akkor x ideig (általában 2-3 évig) annyiszor adja le, ahányszor akarja, de amint az letelik, újra meg kell vennie.
      Nyilván a Story is mérlegelte a nézettségi adatok alapján, hogy mit volt érdemes megújítani. Az első újramelegített sorozatok közül a Titkok és szerelmek/Esmeralda/Marimar 2011 után már nem voltak itthon láthatóak, de a Rosalindából valószínűleg vettek még egy adaggal, mert az jól futott.

      A Storyra még így is aránylag sok premier érkezik, szóval szerintem megbocsátható, ha így pörgetik a régieket is (más kérdés, hogy nem mindig sikerül jól választaniuk, még ha elővásárlási joguk is van).

  • 6. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/10/02 - 21:46

    Nekem az a gyanúm hogy a Farm ahol élünk triplázása után lesz valami újdonság. De ez csak megérzés. A STORY5 egy rendetlen csatorna. Olyan összevissza van minden. Ide premiert???? Majd ha normálisan átrendezik a műsort!

    Válasz
    • 7. bence1996  |  2015/10/04 - 09:58

      Én is el tudnék képzelni egy premiert helyette. Nekem nincs nagyon bajom a Story5-tel, a mostani premierek közül a La sombra del pasado-t nem tudom hova tenni, hogy miért pont azt vették meg…előbb néztem volna egy La malquerida-t vagy egy Mentir para vivir-t.

  • 8. Don Gabino  |  2015/10/03 - 12:00

    Marco!

    Értem amit mondasz, de az is szembetűnő h azért a sroty nem az elit novellákat veszi meg. Most nem az ismétlésekre gondolok, hanem azokra amiket újonnan megvett anno…
    Jó mondjuk akadtak azért jobbak: En nombre del amor, Cuando me enamoro, La fuerza del destino, esetleg még La que no podía amar, Amor bravio.
    A többiek: Mar de amor, Un refugio para el amor, Corona de lagrimas, Color de la pasion, Mi corazón es tuyo számomra elég gyenge eresztések voltak…

    Válasz
    • 9. bence1996  |  2015/10/03 - 14:16

      A Mar de amor lóg ki nekem egyedül a sorból. A többivel a producerek miatt nem volt bajom. A Mar de amor minőségben meg sem közelíti a többit, mert annyira idétlen. Mondjuk így jobb, mert lehet, hogy a TV2-n a Veronica aranya helyett most ezt a vackot nyomnák le a torkunkon.

      A Corona de lagrimas is elit novellák közé tartozik nálam, nem csak a nevek miatt, a cselekmény is viszonylag rendben haladt. Sokaknak nem tetszett, nekem valahogy nem volt vele bajom. De még mindig jobb lett, mint a Mar de amor.

  • 10. Don Gabino  |  2015/10/03 - 20:47

    Az az igazság h a Televisa az ezredforduló előtt/után volt a csúcson. Az utóbbi időben két kifogásolhatatlan sorozatot tudok mondani ami nekem is nagyon tetszett. Az egyik a Szerelem zálogba, ahol a karakterek jól kidolgozottak, a cselekmény nagyon jó, a mellékszálak érdekesek. A másik a Rabok és szeretők, ami vmiért nagyon le tudott kötni. Ott is vannak jó színészek, meg azért Nicandro Díaznak elég jó alkotásai szoktak születni.
    A (leg)jobbak közé sorolnám még a Mi pecado-t is, de az már régebbi, 2009-es nemdebár.

    Válasz
    • 11. Bogy  |  2015/10/03 - 21:24

      Osztom a véleményedet Don Gabino… 🙂 Az Amores Verdaderos/Rabok és szeretők a legkedvesebb sorozatom…hihetetlen hogy mennyire a képernyőre ragasztott! Imádom/A kedvenc! A Szerelem zálogba is nagyon jó sorozat már azért is mert, főleg a végén, látszik az eredetiség és igen a mellékszálak nagyon jók benne! Az is lekötött…ami nálam ritka mert általában tekerem a sorozatokat. 😛
      Nekem még a Teresa is tetszett…tudom hogy a Rubi remakeje de nekem Teri karaktere szimpibb volt…Rubi számomra csak egy ribi volt míg Teri az intelligenciájával hódított(többnyire xD).
      Ha Televisa akkor hellyel-közzel ennyi…bár még van egy két jelöltem a Mundotól is. 😛

  • 12. Gabino  |  2015/10/03 - 22:51

    A Teresa nem a Rubi remakeje teljesen különbözik a két történet csak a főhősnők hasonlóak ám nekem is jobban tetszett Teresa mert tanultabb és azért jobb volt emberileg is. Az is érdekes h mindkettőben S.Rulli volt a becsapott férj…
    Ês a Telemundótól mik a kedvenceid?

    Válasz
    • 13. Bogy  |  2015/10/03 - 23:26

      Én az egy kaptafára készült, szóval igen hasonló alaptörténetű novellákat mindet remakezem még akkor is ha elvileg más sorozatból merítettek ötleteket az elkészítéséhez. Igaz hogy a Teresa meg a Rubi cselekményszála igen különböző de az alaptörténet nekem egyre megy. 🙂 Igen Castro nagyon vele akart dolgozni ezek szerint megint…bár erre nem hiszem hogy lesz még több példa. xDDD Szegény Sebas…kétszer is átverték szegény fejét…de a Teriben nem volt oka panaszra…túlélte a sorit és még a nőt is megkapta bár az nem tudom hogy pozitívum e. xD Mármint Terit megkapni… 😛
      Hát nekem “gyerekkori” kedvencem a Zorro…nagyon szerettem mindig is a Zorro sztorikat és talán ezért is fogott meg a sorozat is…végül is a Zorronak köszönhetem hogy telenovella fan vagyok. 🙂
      A másik kedvencem a La patrona/Az örökség. 🙂

    • 14. Csabika  |  2015/10/04 - 09:01

      A Teresa a Rubi finomított változata, és igen is ez egy “remeke”, ( a jobb feldolgozások nem szolgamásolatok mint pl:Mapat munkái )
      ( az alap szituáció ugyanaz volt mind 2 Hölgynél, kitörni a szegénységből bármi áron) Castro Ki javította a Rubi hibáit hogy egy tökéletes novellát hozzon létre, sikerült is neki.

    • 15. Bogy  |  2015/10/04 - 13:54

      Nem gondoltam volna hogy ilyet fogok mondani de köszönöm Csabika…egyet értek veled! 😀 Mindkettő alapjai ugyanazok…

És te mit gondolsz?

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum