Hírek – 2011. január 28.

2011/01/28 at 22:39 Hozzászólás

  • Dulce María és Jencarlos Canela főszereplésével forgat új telenovellát a Telemundo. A Rebelde egykori vörös üdvöskéje nem hagyja el a Televisát, csupán sok korábbi esethez hasonlóan “kölcsönadják” a miami gyártónak, ahol az Ördögi kör főhősének oldalán játszhatja majd el a Camila Volcán című telenovella főszerepét. Ha helyesek a következtetéseim, a sorozat egy 1992-es venezuelai novella remake-je lesz, melyben egy leányanya próbál boldogulni a divatújságírás kegyetlen világában, ahol élete szerelmét is megismeri. Korábban a főszerepet a Telemundo Belindának szánta, ám ő sűrű koncertprogramja miatt nem tudta vállalni a felkérést. Dulce María a Rebelde óta nem igazán sikeres, Verano de amor c. telenovellája megbukott, szólólemeze pedig nem hozta a várt bevételeket.
  • A TvyNovelas-magazin honlapjára felkerült egy szavazógép, ahol az idei díjátadóra lehet bejuttatni az egyes kategóriák jelöltjeit, ha szavazni szeretnél, ide kell kattintanod!
  • Nathalie Lartilleux tagadta, hogy a Rafaelának köze lenne a Grace klinikához, és a merő véletlennek tulajdonítja, hogy az említett amerikai sorozatból pont most forgat remake-et a TvAzteca is, miközben az ő novellája is kórházas tematikájú. Hasonló magyarázkodásra már szükség volt két évvel ezelőt, mikor a Mar de amorról hitték sokan, hogy a Marimar remake-je lesz.
  • A napokban fejeződnek be a Llena de amor és a Cuando me enamoro forgatási munkálatai.
  • Úgy tűnik, a Miss XV – suena princesa c. Quinceanera-remake nem lett végleg befagyasztva, a legújabb hírek szerint Roberto Hernández producer idén májusban kezdi majd újra az eredetileg tavaly őszre tervezett novella előkészületeit. Más kérdés, hogy azóta többen kiszálltak a tervezett stábból, többek között Chantal Andere, Olivia Collins és Renata Notni.
  • Zöld utat kapott Lucy Orozco is, a Ramona producere, aki tizenkét éve nem forgatott telenovellát, a Televisánál azonban már évek óta kilincselt Ángeles y alacranes (Angyalok és skorpiók) című eredeti történetével. A történetről még nem sok derült ki, annyi viszont már biztos, hogy Orozco két nagy kedvenc színésznőjét, Yolanda Andradét és Helena Rojót szeretné a produkcióban tudni, utóbbiról például tudni vélik, hogy emiatt a sorozat miatt utasított vissza egy szerepet az Una familia con suertében. Az előkészületek márciusban indulnak.
  • Luis de Llano (Atrévete a sonar) és Lucero Suárez (Querida enemiga) szintén márciusban konkretizálják majd idei telenovelláik történetét és szereposztását, előbbi elméletileg egy zenés-táncos juvenil sorozattal, utóbbi pedig egy újabb eredeti történettel fog jelentkezni az év második felében.
  • La fuerza del destino: Marc Anthony és Sandra Echeverría duettje lesz majd a telenovella főcímdala.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Kettős játszma – még három nap! Kettős játszma: Alvaro Cueva megmondja a tutit

És te mit gondolsz?

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum