Hemzsegni fognak a gonoszok az új Marimarban

2013/01/13 at 02:10 Hozzászólás

Nathalie Lartilleux nem hazudtolta meg magát, a rózsanovellák önjelölt nagyasszonya ugyanis legújabb produkciójába, a Marimar történetének 2013-as verziójába is jó sok negatív karaktert pakolt, amellyel valószínűleg eddigi legnagyobb sikere, az Árva angyal emlékét akarja feléleszteni a nézőkben. A Corazón indomable c. sorozatban ugyanis ott lesz René Strickler, Nailea Norvind, Ana Patricia Rojo és Rocío Banquells is, akik már a Cuidado con el ángelben is keverték a bonyodalmakat a főhősök körül, rajtuk kívül pedig új belépőként a fent látható Elizabeth Álvarez köp majd jó nagyokat Ana Brenda, vagyis Maricruz levesébe.

A Corazón indomable forgatásai már a múlt hét óta zajlanak Tamaulipasban (ami nem mellesleg Ana Brenda szülőföldje), ezen héten pedig a főgonoszok, azaz René Strickler (Porfirio) és Elizabeth Álvarez (Lucía) is megkezdték a felvételeket. A történet egyébként annyiban módosult, hogy ebben a verzióban Strickler karaktere nem az apja, hanem a bátyja lesz Daniel Arenasnak (Octavio), akit kényszerházasságba akar üldözni a csúf, de milliomos Simonával (Elizabeth Valdés), hogy megőrizhessék szüleiktől örökölt vagyonukat. Elizabeth Strickler neje lesz a sztoriban, és neki is lesz gonosz testvére, ám az ő pontos kilétére még nem derült fény, ahogy a többi fent említett színész szerepére sem, akik valószínűleg a kaszinós szakaszban kerülnek majd a történetbe (ez a szál szintén megőrződött).

További biztos nevek a szereposztásból: Carlos Cámara Jr., Ricardo Franco, Juan Ángel Esparza, Yuliana Peniche, Gaby Mellado, María Elena Velazco “la india María”, Marina Marín, Ignacio López Tarso és César Évora. A legnagyobb kérdés számomra a novellával kapcsolatban az, hogy tud-e Lartilleux egy meglehetősen klisés és mai szemmel nézve avítt történetből (amelyre ráadásul a korábbiakhoz képest sokkal jobban vetül majd a nagy előd árnyéka) szerethető sorozatot kreálni? Az Un refugio para el amor és a Cuidado con el ángel bebizonyította, hogy ez lehetséges, vajon sikerül újra a bravúr?

A sorozat február 26-án startol a Corona de lágrimas megüresedő helyén. Ti várjátok már? Megnéznétek egy frissebb verziót a Marimarból?

Entry filed under: Egyéb. Tags: , .

Hírek – 2013. január 12. Menekülés a szerelembe – január 21-től új időpontban!

És te mit gondolsz?

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum