Hírek – 2013. január 12.

2013/01/13 at 01:42 Hozzászólás

  • · Még mindig nem nyilvános a La tempestad női főhősének kiléte, noha egyes források már tudni vélik, hogy Angelique Boyer a biztos befutó, azonban az elmúlt napokban Elizabeth Gutiérrez (a férfi főhős, William Levy párja) is részt vett a válogatásokon, ugyanis annyian kérték a közösségi oldalakon keresztül a producert, hogy eressze össze őket a novellában, hogy Salvador Mejía végül hajlott a dologra. A pletykák szerint bár Boyer tetszett a fejeseknek a legjobban a castingon, mögött szorosan Nora Salinasszal, Levy mégis Elizabethet szeretné maga mellett tudni és az ő főszerepléséért lobbizik. Pár napon belül kiderül, ki lesz Levy párja a sorozatban, addig is nyilatkozzatok, ti örülnétek-e neki, ha Elizabeth ölébe hullana a szerep!
  • · Oriana: formálódik Rosy Ocampo új ereditjének szereposztása, a napokban több tévé- és rádióműsorban megerősítették, hogy Mayrín Villanueva (Una familia con suerte) kapta a főszerepet, reméljük megbirkózik a kihívással. A sorozatban ott lesz Leticia Perdigón is, aki a La fuerza del destino és a Por ella soy Eva után triplázik Ocampóval, a főgonosz Altair Jarabo lehet, valamint egy pap szerepében elvileg visszatér a műfajhoz Alfonso Herrera (Rebelde) is, ám őrá Salvador Mejía is szeretne lecsapni.
  • · Libre para amarte: Emilio Larrosa új novellájában is egyre több az ismerős arc, a napokban megerősítették Jesús Ochoa (Para volver a amar), Jacqueline Andere (Soy tu duena) és Luz Elena González (Hasta que el dinero nos separe) szereplését is, utóbbi kettő negatív szerepben tér vissza, Andere lesz nagy valószínűség szerint Gabriel Soto gonosz mamája.
  • · Mi segunda madre: szinte már biztos, hogy Laura Flores és Diego Olivera játsszák majd Ignacio Sada új novellájának főszerepeit, és Zuria Vega visszatérésére is nagy esély van ebben a produkcióban mint utóbbi karakterének lánya. Tárgyalások folynak továbbá Mauricio Mejíával (Un refugio para el amor), Lisset-tel (Amor bravío) és Alejandra Ávalos-szal (Siempre te amaré), aki tizenhárom év után újra Flores ellenlábasa lehet a női főgonosz szerepében.
  • · Solamente una vez: Lucero Suárez új sorozatához, melynek Livia Brito a biztos főhősnője, és amely a La mujer del vendaval helyére érkezik majd a nyár elején, most éppen férfi főhőst keresnek, az ikerszereppel kapcsolatban szóba került többek között Mark Tacher, akivel Brito az Abismo de pasiónban játszott együtt, Brandon Peniche, aki az Un refugio para el amorban hívta fel magára a figyelmet, illetve Sebastián Zurita is, akit a Corazón salvaje óta nem láthattunk telenovellában.
  • · A Porque el amor manda és az Amores verdaderos fej-fej mellett haladnak a nézettségi listák élén, sokszor csak tizedesjegy-beli különbséggel, régen volt ilyen izgalmas a Televisánál a nézettségi verseny, utoljára az Hasta que el dinero nos separe tudta 20:00-s sorozatként legyűrni az akkor a főműsoridőben vetített Sortilegiót. Kérdés, hogy az új szereplők milyen irányba mozdítják majd a nézettséget, a Porque el amor mandában ugyanis hamarosan megjelenik María José, míg az Amores verdaderosba Lisardo érdkezik mint Erika Buenfil karakterének első szerelme.
  • · Végéhez közeledik a Corona de lágrimas, az egybehangzó nézői vélemények szerint pedig a sorozat jobb mint valaha, azaz sikerült levetkőznie korábbi nehézkes drámázós jellegét, és ez a nézettségben is tükröződik, sokszor a La mujer de vendavalt is sikerül legyűrnie. Befejezés február 25-én, vasárnap.
  • · Elhunyt az idősebb Raúl Araiza, rendező és producer, Ernesto Alonso hajdani jobbkeze, aki többek között a Tres mujeres, a Barrera de amor vagy az Así son ellas rendezői feladatait is ellátta, sőt utóbbinak producere is volt. A 76 éves férfi, akinél korábban prosztatarákot diagnosztizáltak, önmaga mondott le a gyógyszeres kezelésről. Fiai, Raúl és Armando Araiza, valamint felesége, Norma Herrera gyászában az egész mexikói média osztozik.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

Körkérdés: mennyire beszéltek spanyolul? Hemzsegni fognak a gonoszok az új Marimarban

És te mit gondolsz?

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum