“Mujeres Asesinas” – szeptember 6-tól magyar felirattal!

2010/08/30 at 11:34 Hozzászólás

Rengetegszer írtam már nektek a Mujeres asesinasról itt a blogon, most azonban eljött az ideje, hogy ti is első kézből tapasztaljátok meg, milyen különleges sorozatról is van szó, mely nem véletlenül kapott szót minduntalan a telenovellás bejegyzések között.

Nyitottam tehát egy új blogot, ahova a krimisorozat magyar feliratos részei fognak szép sorban felkerülni, az első évaddal indítunk, szeptember 6-tól tizenhárom héten át minden hétfőn letölthettek majd egy új epizódot.

Az első részben Leticia Calderón, Juan Soler, Grettell Valdez és Nuria Bages látható majd, de természetesen Leticia Calderónon lesz a hangsúly, aki a szívtelen Sonia szerepében még A szerelem nevében Carlota nénijén is túltesz.

Akik fellépnek az oldalra, addig sem unatkoznak majd, hétfőig ugyanis még sok információ és trailer felkerül a blogra a sorozattal kapcsolatban. Várlak titeket!

Figyelem! Bármennyire is érdekes a sorozat, mivel kábeltévén mutatták be (ráadásul tematikája is okot ad rá), megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

Entry filed under: Egyéb.

“A csábítás földjén” – még két hét a premierig! Hírek – 2010. szeptember 4.

És te mit gondolsz?

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum