Íme a Televisa kínálata 2016 második felére

2016/07/14 at 19:30 17 hozzászólás

televisa20162

A Televisa főadójának számító Canal de las estrellas műsorstruktúrája augusztustól gyökeresen megváltozik, végre a helyükre kerülnek a már hónapokkal ezelőtt megbolygatott idősávok és nem utolsó sorban lecserélik a csatorna logóját is. Új sávot kapnak a főműsoridős sorozatok, lecsapnak a szérianovellák és jön a telenovella-évadosítás: sok változásra fel kell tehát készülnünk nekünk, nézőknek is.

Ebben a posztban sorra veszem, hogy melyek azok az új produkciók, melyeket még idén biztos, hogy láthatnak a mexikóiak (a többi producer terveiről pedig majd a friss hírek között számolok be). Fontos leszögezni, hogy a képen is látható menetrend a jelenlegi állást tükrözi, azaz nagy része még nincs kőbe vésve, de igyekeztem az összes biztos infót egy helyre összegyűjteni, a lehető legalaposabban kigyomlálva közülük a találgatásokat, azt viszont vegyétek figyelembe, hogy a jelenlegi kaotikus helyzetben az új sorozatok sorsa kis túlzással percről percre változik.

A gigantikus hosszúságú poszt végén szavazás vár titeket: melyik új Televisa-produkció hoz titeket a legjobban lázba?

portada-joan

POR SIEMPRE JOAN SEBASTIÁN – EL POETA DEL PUEBLO (Joan Sebastián mindörökké – a nép dalnoka)
Premier: augusztus 1.
Idősáv: 21:00
Mit vált: El hotel de los secretos
Producer: Carla Estrada

A Celia című telemundós életrajzi novella sikere óta a producerek felismerték, hogy egy-egy közkedvelt sztár életéből rövid, fordulatos (és hossza miatt nem utolsó sorban pörgős) telenovellát forgatni jó biznisz, a tavaly elhunyt Joan Sebastián magánéleti botrányoktól sem mentes karrierje pedig abszolút megfilmesítés után kiáltott. Noha Carla Estrada visszatérése a műfajhoz sokak szemében felemásra sikerült (a Juan Gabriel életéből készült, Azteca-kötődésű Hasta que te conocí például köröket ver rá a forgatókönyv vagy megvalósítás tekintetében), a közönség nagyon rácuppant a sztorira, amelyben a főhőst a néhai énekesre megszólalásig hasonlító fia, José Manuel Figueroa, nagy szerelmét, Maribel Guardiát (itt Maricruz) pedig Livia Brito alakítja.

Az Univisiónon bemutatkozó sorozat váratlanul nagy sikert aratott, melynek hála a papírformát felborítva Mexikóban sem hétvégi vetítéssel kerül majd képernyőre, hanem augusztus 1-től egyenesen a főműsoridőben kap lehetőséget. Nekünk nyilván egy fokkal közömbösebb a sorozat, hiszen Joan Sebastián neve itthon senkinek sem mond semmit, de mivel csak tizenöt részes, nem sok vizet fog zavarni a romantikus teleregények között.


elenco-de-la-telenovela-despertar-contigo-624x351

DESPERTAR CONTIGO (Veled ébredek)
Premier: augusztus 8.
Idősáv: 17:00
Mit vált: La rosa de Guadalupe
Producer: Pedro Damián

A délutáni sávjait igencsak nagy becsben kell tartania a Televisának, ugyanis a kiszivárgott nézettségi adatok szerint jelenleg a részről részre új, szívszorító történeteket bemutató La rosa de Guadalupe ill. a 18:00-s sávban látható, ezen a hétvégén (július 17.) fináléző Un camino hacia el destino toronymagasan vezetik a nézettségi listákat, a komoly főműsoridős produkciók mind alulteljesítenek. Nem véletlen tehát, hogy augusztus 8-tól a Televisa feljebb csúsztatja a La rosa de Guadalupét 18:00-ra (július 18-a és aug. 8-a között duplázva fog futni), a könnyedebb hangvételű novellák számára pedig megnyitja a 17:00-s sávot Ela Velden (Fiorella) és Daniel Arenas (Maricruz) kettősével. Pedro Damián novellája bizonyíthatja, hogy van még kereslet a rózsanovellákra és mindenféle komoly témaválasztás vagy túlzott cselekménysűrítés nélkül is lehet jó sorozatot forgatni. Itt elsősorban a sok ismeretlen arc jelenthet veszélyt a sikerre, de egy jó forgatókönyv ezen is segít. Történetet, promókat itt találtok, a tegnapiak után pedig itt van néhány új kedvcsináló is (a promókban is hallható a leendő főcímdal, amely Carlos Vives Volver a nacer-jének Malumával előadott duó-feldolgozása lesz).


vino el amor2

VINO EL AMOR (Borúra szerelem)
Premier: augusztus 8.
Idősáv: 19:00
Mit vált: Las amazonas
Producer: José Alberto Castro

A Szeretned kell!-ben bemutatkozó Irina Baeva (Daniela) első főszerepét játszhatja el Gabriel Soto párjaként a szintén augusztus 8-án induló Vino el amorban. A történet egy felesége halála után megkeseredett szőlősgazda, David és a birtokán élő, gazdája életének új értelmet adó cserfes és gyönyörű Luciana szerelmét mutatja be. A főgonoszok Azela Robinson és Kimberly Dos Ramos lesznek, előbbi David anyósának a szerepében, utóbbi pedig David halott feleségének a nem kevésbé gonosz ikertestvérét alakítja majd. Szintén a történetben lesz pozitív szerepben Laura Carmine, valamint Cynthia Klitbo, Alejandro Ávila, José Eduardo Derbez, Raúl Coronado, Sofía Castro, Mar Contreras, Moisés Arizmendi, Verónica Jaspeado és Cristián de la Campa. A sorozat a Las amazonast váltja majd a klasszikus, vidéki jellegű sorozatok sávjának szánt 19:00-s slotban, és a gyártó új filozófiája mentén nem valószínű, hogy át fogja lépni a 80 részes hosszúságot. Mivel az Egyesült Államokkal határos Kaliforniai-félszigeten forgatják majd, a novella érinteni fogja az illegális latin bevándorlók problémáit is. Alább megtekinthetitek az első teasert és egy riportot is a forgatásról:

Senki sem választhatja el azt, amit a föld összeköt.


imagenes-headers-ana

TRES VECES ANA (Ana háromszor)
Premier: augusztus 22.
Idősáv: 20:00
Mit vált: Sueño de amor
Producer: Angelli Nesma

A Tres veces Ana balszerencséje az, hogy egy átmeneti időszakban készült el, és miközben a fejesek igazi adu ászként tartogatták (hiszen mégiscsak az eddig aranytojást tojó tyúknak számító Angelique Boyer a háromszoros főhősnője), amíg kitalálják, mit is kezdjenek vele, a lassan fél éve tartó hype is teljesen elült a sorozat körül. A mexikói vetítésre különösen rá fogja nyomni a bélyegét az, hogy az USA-ban, ahol már májusban bemutatták, nem teljesít túl jól a novella, vannak napok, amikor a konkurens Telemundón futó Eva, la trailera is elveri, így a mexikóiak már nem biztos, hogy olyan nagy kedvvel le fognak ülni a sorozat elé. A jó nézettségnek gátat szabhat az is, hogy a Tres veces Ana lesz az első “főműsoridős” sorozat, amely az eddig hagyományosan főműsoridőnek számító 21:00 helyett a 20:00-s sávot veszi majd birtokába, véget vetve ezzel a komikus novellák tíz éve tartó uralmának, a nézők azonban nem biztos, hogy át tudnak majd szokni arra, hogy 20:00-kor komoly produkciót kell nézni.

A kegyelemdöfést az a terv adhatja meg Boyeréknek, ami jelenleg is forgalomban van, jelesül hogy kettébontják a novellát (két 66 részes “évadra”), a kettő közé pedig beékelik majd Nicandro Díaz új sorozatát, az El bien amadót. Ez a stratégia a Telemundón bejött ugyan az El señor de los cielos esetében, de ott valóban évadokról beszélhetünk, más-más szereplőkkel és történetszálakkal, az, hogy egy amúgy sem túl erős és lassú lefolyású történetet még ketté is bontanak, félő, hogy a Tres veces Ana esetében pont az ellenkező hatást fogja elérni.

Ennek ellenére szinte borítékolható, hogy a novella előbb-utóbb hazánkba is elérkezik, a türelmetlenek számára jó hír, hogy a sorozat első néhány része magyar felirattal is elérhető az indavideón!


mujeres de negro2

MUJERES DE NEGRO (Fekete özvegyek)
Premier: augusztus 22.
Idősáv: 21:00
Mit vált: Por siempre Joan Sebastián
Producer: Carlos Moreno

Az év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik a finn Mustat lesket feldolgozása, ahol három elkeseredett feleség közös elhatározással úgy dönt, hogy megölik a férjeiket, hogy így szabaduljanak meg az életüket ellehetetlenítő béklyóktól. Vanessa (Mayrín Villanueva) férje, Julio (Alexis Ayala) kétes üzleti ügyekbe keveredik, ezzel veszélybe sodorva az ő és kilencéves kislányuk életét is. Jackie (Alejandra Barros) párja, Lorenzo (Francisco Gattorno) egy hímsoviniszta, agresszív férfi, aki rendszeresen bántalmazza és semmibe veszi feleségét. Katia (Ximena Herrera) ura, Nicolás (Mark Tacher) pedig depresszióban szenved, és öngyilkossági kísérleteivel ráébreszti nejét, hogy mellette sosem lesz olyan családja, amilyenre vágyik. A három nő egy közös utazás alkalmával intézi el a piszkos munkát, ám arra nem számítanak, hogy a bűntényt eltussolni még a gyilkosságnál is nehezebb meló lesz, arról nem is beszélve, hogy eközben mindhárman elkezdik élvezni a hirtelen jött szabadság előnyeit is. A Fekete özvegyek nagyjából a Született feleségek utolsó évadához hasonló hangulatot fog szállítani – legalábbis a szinopszis alapján. A történettel kapcsolatban az egyedüli félelmem az, hogy Mayrín (Mentir para vivir) és Barros (Para volver a amar) is karaktert ismétel, bár tény, hogy itt valószínűleg egy kissé jobban kifejtik majd a női karakterek vívódását.

mujeresdenegro-televisa

A sorozatot 50 epizódosra tervezik, és elképzelhető, hogy ezt is két, egyenként 25 részes évad keretében mutatják be (ennél már lenne is értelme, ugyanis a finn eredeti is két évadot élt meg). Az biztos, hogy az első 25 részt augusztus 22-től láthatják majd a mexikóiak a 21:00-s főműsoridőben, ahol a terep ezentúl a széria-jellegű telenovelláké. A szereposztásban a hat főszereplőn kívül fontos szerepe lesz a nyomozót alakító Diego Oliverának (őt eredetileg Valentino Lanús játszotta volna) és az egyik alvilági figurát megtestesítő Bruno Bichirnek (aki pedig Eduardo Capetillo helyett ugrik be), de rajtuk kívül a sorozatban lesz Leticia Calderón, Arturo Peniche, Ignacio Casano, Marcelo Córdoba, Julieta Egurrola, Emmanuel Palomares, Arlette Pacheco, Ricardo Franco, Lourdes Reyes, Issabela Camil és Juan Ángel Esparza is.

Íme a finn eredeti trailere, ha már csak valami hasonlót is sikerül összehozni, azt hiszem, boldogok lehetünk:


yago

YAGO
Premier: augusztus 23.
Idősáv: 22:30
Mit vált: új idősávot nyit
Producer: Carmen Armendáriz

Az amerikai Univisión-on elég csúfosan leszerepelt Ezel-feldolgozást, a Yagót (amelyet már nem is az anyacsatorna, hanem az UniMás sugároz, az is éjfélkor), Mexikóban a késő esti, 22:30-as idősávban kínálják fel a nézőknek, bízva abban, hogy a hazaiak ráharapnak Iván Sánchez bosszúhadjáratára. Amennyiben nem így történik, nehezebb dolga lesz a csatornának, hogy ideszoktassa a komolyabb sztorikra vágyó nézőit, márpedig ez lehet a cél, hiszen több akciódús, krimi-jellegű novella is készülőben van. A Yagóval a kritikák szerint főleg az a baj, hogy az igényekkel ellentétben abszolút nem pörög a sztori, sok az üresjárat és a karakterek is csak lógnak a levegőben. Közületek követi valaki?


danilo-carrera-y-adriana-louvier-624x351

SIN RASTRO, PASADO PERDIDO (Nyom nélkül – az elveszett múlt)
Premier: szeptember 26. / október 31. / november 22.
Idősáv: 21:00 / 22:30
Mit vált: Mujeres de negro / Yago
Producer: Silvia Cano

Silvia Cano, aki Roberto Gómez Fernández szárnysegédjeként tevékenykedett az El color de la pasiónban, mostanra saját sorozatot kapott, amely a legtöbb forrás szerint eredeti történet. Főhősnője, Adriana Louvier éppen az esküvőjére készül, amikor öt évre nyoma vész, és amikor visszatér, össze kell raknia a múltja darabkáit. (Több helyen olvasható, hogy a novella a spanyol Bajo sospecha remake-je, ott azonban egy tízéves kislány után nyomoznak, aki a saját elsőáldozásáról tűnik el, és a családba beépülő két nyomozó kapcsolata képezi a sztori alapját – elképzelhető ugyan, hogy ezzel is összemossák a történetet, de ha Adriana az eltűnt nő, ezt nehezen tudom elképzelni).

Adriana párja a novellában a Pasión y poderben debütáló Danilo Carrera lesz, mellettük pedig Ana Layevska, Tiaré Scanda, José Elías Moreno, Roberto Blandón, José Pablo Minor, Pablo Perroni, Gema Garoa és a Televisához visszatérő Fernando Ciangherotti képezik a szereposztás részét.

A sorozat mindössze 16 részes minisorozat lesz, eredetileg augusztus 1-jén mutatták volna be az El hotel de los secretos helyén, de Carla Estrada beelőzte. Így jelenleg három opció van:
– vagy a Yago helyett indul majd november 22-én
– vagy a Mujeres de negro első 25 részének végeztével (szeptember 23-án)
– vagy – ha a Mujeres de negro lemegy egészben – október 31-én.

Bármi is lesz végül, a rövidség mindenképp pozitívum, remélhetőleg nem csúszik el az amúgy ígéretes sztori a kezdő producer és a még nem kényelmesre bejáratott műfaji keretek jelentette banánhéjakon.


ciangherotti

EL BIEN AMADO (A közkedvelt)
Premier: november 14. (?)
Idősáv: 20:00
Mit vált: a Tres veces Ana első évadát
Producer: Nicandro Díaz González

Nicandro Díaz és írónője, Kari Fajer évek óta szemeznek a brazil tévézés egyik gyöngyszemének tartott O bem amadóval, amely a hetvenes években készült, és arról nevezetes, hogy ez volt az első olyan Globo által gyártott telenovella, amelyet külföldön is értékesítettek. A komikus elemekkel is átszőtt történet főhőse egy középkorú, karizmatikus polgármester, akinek a legfőbb célja, hogy fent tudja tartani hatalmát korrupt segítői révén, miközben lánya beleszeret az ellenzéki szemléletű orvosba, aki kifejezetten a begyében van a polgármesternek, hiszen megmenti azokat, akiket ő megpróbál megöletni. A történetben fontos szerep jut három lánytestvérnek/vénkisasszonynak, akik mindhárman szeretnék megkaparintani maguknak a polgármester szívét.

Eddig csak négy biztos szereplő van a történetben: Chantal Andere (valószínűleg valamelyik vénkisasszony szerepében), Fabián Robles (a polgármester titkáraként), Olivia Collins és az Aztecától átigazolt Lambda García.  A férfi főhős szerepére rengeteg színészt szóba hoztak a hírportálok, Sergio Basáñez túl fiatalnak bizonyult középkorú polgármesternek, Eduardo Yáñezről a belső infók szerint kibírhatatlan természete miatt tett le a produkció (Kari Fajer golyózta ki), Sergio Goyri nem győzte meg kellőképpen az alkotókat (ráadásul ő jelenleg is a Señora Acero harmadik évadát forgatja a Telemundónál), Jorge Salinast pedig a főmuftik erőltetik, de ő még nem heverte ki a Pasión y poder okozta sokkot és pihenni szeretne. A szerepre így két fő esélyes van, a komédiában erős Jesús Ochoa és a Sin rastrónál már említett, eddig szintén aztecás színekben nyomuló Fernando Ciangherotti (ld. a képen, ő nekünk a Señora férfi főhőseként lehet ismerős, és mivel a Televisánál kezdte karrierjét, elképzelhető, hogy visszatérését egyből egy főszereppel hálálják meg).

A női szerepekre még nagyobb a tülekedés, sokáig úgy volt, hogy Kika Edgar és Nora Salinas is benne lesznek a produkcióban, ám előbbit inkább Carla Estrada soron következő, Lupita D’Alessióról szóló bionovellájában lőnék el, Salinas-szal pedig a jelek szerint nem hosszabbított szerződést a gyártó. Így olyan színésznők állnak sorba a castingokon mint Geraldine Bazán, Alpha Acosta, Elizabeth Álvarez, Adriana Nieto, Frances Ondiviela vagy maga Gaby Spanic.

Én személy szerint el nem tudom képzelni, hogy Díazék mit látnak ebben a sztoriban, a latin-amerikai korrupciónak valóban görbe tükröt tarthat a történet, de vajon nem lógna ki ez túlságosan a Televisától megszokott romantikusan bájos novellák sorából? Esetleg pont ez lenne az erőssége? Csekkoljátok a sokat megélt történet utolsó, 2010-es mozifilm-változatának trailerét, valami hasonlóról van szó:


candidata

LA CANDIDATA (A jelölt)
Premier: szeptember 26. / október 17. / október 31. / november 21.
Idősáv: 21:00
Mit vált: Mujeres de negro / Sin rastro
Producer: Giselle González

Giselle González sokunk szívébe belopta magát a Yo no creo en los hombres-szel, így nem csoda, hogy már tűkön ülve várjuk ezt a új produkciót, amely a producernő elmondása szerint a mexikói tévében soha nem látott témákat és soha nem látott módon feszeget majd. A politikai dráma főhősnője Alejandra (Silvia Navarro), akit tulajdon férje, a korrupt politikus (Rafael Sánchez Navarro) próbál meg eltenni láb alól. A nőnek új alapokra kell helyeznie az életét, és úgy tönt, a saját terepén teszi tönkre a férfit: indul ellene az elnökválasztáson. A fejlődéstörténetként is felfogható sorozatban azt a modern nőtípust ismerhetjük meg, akinek feleségként, anyaként, lányként és dolgozó nőként is helyt kell állnia, példát állítva ezzel a hasonló helyzetben élő nézők elé.

Silvia az alábbi videóban nem csak azt jelenti ki, hogy ezzel a szereppel kiléphet a komfort-zónájából, hanem azt is, hogy ha a Televisa gyökeres változásokat keresett a problémáira, akkor ez a történet lehet a legjobb megoldás. Kíváncsian várjuk!

További biztos szereplők: Susana González (Alejandra gonosz testvéreként), Luis Roberto Guzmán (fiatal főgonoszként), Pedro Sicard, Altair Jarabo, Arturo Carmona, Osvaldo de León, Sonia Franco, Luz María Jérez, Isadora González, Nailea Norvind, Juan Carlos Barreto, Federico Ayos, Patricio Castillo valamint Helena Rojo.

A premierdátummal valószínűleg még machinálnak a fejesek, jelenleg úgy néz ki, hogy vagy a Mujeres de negro befejeztével (egy évad esetén szeptember 26. / mindkét évad esetén október 31.), vagy a Sin rastro után, de még a Mujeres de negro második évada előtt (október 17.), vagy pedig mindkét sorozat lefutása után (november 21.) mutathatják be a 21:00-s sávban.


blue-demon-02_gallery_a

BLUE DEMON (Kék démon)
Premier: ???
Idősáv: ???
Mit vált: ???
Producer: Daniel Ucros, Juan Pablo Posada

Némileg kilóg a sorból, de mindenképp említést érdemel a Mexikóban rendkívül népszerű utcai harc, a lucha libre egyik legendás alakjáról, Blue Demon-ról szóló életrajzi ihletésű sorozat, amelyet már hónapok óta forgat a Televisa a Sony-val koprodukcióban, és egyes hírek szerint még decemberig bezárólag bemutatják a Televisa valamelyik csatornáján. Nem kizárt, hogy ez a Canal de las estrellas lesz, főként hogy ugyanúgy egy 65 részes produkcióról van szó, mint a Yago esetében, így előfordulhat, hogy a fejesek a főcsatornán újonnan nyitott késő esti sávban lövik majd el. A főhőst a Las Aparicióból ismert Tenoch Huerta játssza majd, míg kedvesét, aki ápolónőként szeretett bele a harcosba, nem más mint Ana Brenda. A sorozatban lesz még rajtuk kívül Ana Layevska és Ianis Guerrero (A Macska) is. A történet különlegessége, hogy részben kosztümös lesz, azaz az ötvenes évektől a csúcspontot jelentő hetvenes évekig felöleli a 2000-ben elhunyt, ünnepelt luchador életét.

Most pedig szavazzatok! Melyik fenti sorozat keltette fel a leginkább az érdeklődéseteket?

Entry filed under: Premier hírek. Tags: , , , , , , , , , .

“Despertar Contigo” – íme az első két promó Ne hagyj el! – a második etap zenéi

17 hozzászólás Add your own

 • 1. Viktor  |  2016/07/14 - 20:12

  Ana Brenda!!<333333……Mi a fene Peperroni asszonysàg nincs a làthatàron!?Na majd Ocamponal….ő is kèszül valami komèdiàval…vagy nem???Spanic Jajj csak ő kapja meg a szerepet..annyira szeretnèm làtni màr megint televisas sorozatban!!:-)

  Válasz
 • 2. Thoom  |  2016/07/14 - 20:21

  Engem jelenleg Moreno özvegyei izgatnak kivancsi vagyok mit hoznak ki az amugy sem átlagosnak tűnő sztoribol. A 3Ana egyik nagy baja tenyleg az hogy valoszinuleg az emberek rauntak a várakozásra a masik nagy probléma pedig hogy egyaltalan nem olyan nagy durranás mint amilyet mindenki vart. Én ugyan követem a sorozatot napról napra de azt látom hogy lassu a történet… A tegnapi részben pl vagy 30percen keresztül beszélgetett Ramiro es Marcelo… Szörnyen unalmas volt… Sajnos azt kell mondanom hogy bar az írók vittek bele egy csavart azzal hogy Rullinak is “kettos” karaktert irtak de sajnos ebben itt ki is merul.. Nem voltak eleg kreatívak pedig szerintem ebből a sztoribol tobbet is ki lehetett volna hozni. 🙂
  Es köszönjük a hihetetlen hosszúságú posztot Marco! 😁

  Válasz
 • 3. Gaskó  |  2016/07/14 - 20:53

  A Nyom nélkül és a Borura szerelem ezek közül azok, amelyek számomra említést érdemelnek ebből, a szerintem – újítás ide vagy oda – igen csak szegényes felhozatalból. A Nyom nelkul szerintem túl rövid lesz, inkább ezt neznem hatvan egynéhány reszig, nem a számomra semmitmondó életrajzi műveket, amelyekkel akár le is tehetnek a piacra termelésről.
  Boxer sorozata nekem túl vontatott, kis túlzással a visszaemlékezések a legérdekesebbnek ható jelenetek, a valós időben alig történik valami. Nem lennék összetörve, ha a magyar adok kihagynak.

  Válasz
 • 4. suxel  |  2016/07/14 - 20:58

  Nah, akkor álljunk neki:

  Primero: GRACIAS!

  …és a többi…

  Despertar contigo:
  – Nah Aura Christina Geithner Antoniaja az egy mondat alapján végre nem tűnik Aztecas büdös banyának, lehet negatív, de teljesen másnak tűnik
  – Sara Corrales egyenesen tenyérbemászós. Tépje meg valaki!!!
  – Ba+ egy gyerek neve az lesz hogy Mosquito? 😃 😃 😃
  – És a főcímdal, ami a promók alatt van YEPP!!!! Ma este ez lesz a sláger. 😀
  – Egy nagy baj: AriDani a főhős. Sokat elvesz nekem az egészből. Nem illenek össze Elaval.

  Vino el amor:
  – Nagyon tetszik a szabad fordítás, miszerint Borúra szerelem. Magyar címként is megállná a helyét.
  – Moises Arismendi is benne van? De jó… Örülök neki, hogy kapdosnak a pali után mert jó színész. Eleinte meg úgy kellett kuncsorognia a Televisánál a szerepekért: lásd QTPD Porfirio – az egyik Laisha férje
  – Azela dög szerepeit imádom, ide vele!!!

  3*Ana:
  – A félelmekkel egyelőre egyetértek, aztán majd kiderül. Ma átpörgettem a 33-as részt és hát nem eseménydús túlzottan, azt a lassú Lazost fel kellett volna pörgetni. A 2*66 epizód az pont jó
  összmennyiség, viszont én nem bontanám meg, szerintem hülyeség. Thoommal egyetértek a 33-as részt illetően, meg úgy egy az egyben.

  Mujeres de negro:
  – Még az 50 részt is szétbontani, szerintem mehetne egyben. Azért ezek így már nagyon rövidek. Kíváncsi leszek mennyire lesznek népszerűek nki értékesítés szempontjából. Tartok tőle. Diego Olivera Lanus közelében sem jár színészileg, kár érte.

  Yago:
  – Egyet értek. Próbálnám megszeretni, de nem megy. Mondjuk vannak benne kafa jelenetek, ami ez Eric Morales érdeme. Jó, én Ivan Sanchezt meg nem kedvelem túlzottan.

  Sin rastro:
  – Hát ez így nagyon érdekesen fest, ha nem lemásolják a Bajo Sospechát. Hát jobban elnyeri a tetszésemet Silvia Cano bemutatkozása, nem úgy, mint Carmen Armendarizé.

  El bien amado:
  – Marco imádlak, több helyen is megnevettettél a soraiddal. Fernando Ciangherotti szerintem faarcú, egyáltalán nem szimpatikus, Jesus Ochoa jó színész, de kiesett a főszerepekből már szerintem, erős mellékszereplőnek oké, de semmi több vagy esetleg egy Banános Joe-ként megnézném. 😀
  – Hasonlóan hozzád én sem értem mit látnak ebben a sorozatban, akárcsak anno a Dulce Amorban, bár ott a kolumbiai még nézhető is volt a mexikóival ellentétben. Diaznak tök jók voltak a sorozatai az AV-ig, aztán az Hastaval behozta a komikusabb vonalat a főműsoridőbe, és ment is a sorozata a levesbe.

  La candidata:
  – LRG, mint fiatal főgonosz, wow. Ott van Sonia Franco, hát jujj, de jó. Nekem ez a sorozat előreláthatólag felér egy orgazmussal, és meg van a remény, hogy Altair olyan oldalát mutassa meg, amit eddig még nem, valamint ODL is végre egy igazán remeknek mutatkozó sorozatban léphet kamerák elé.

  Blue Demon és Joan Sebastian, vagy a Lupita D’Alessios bionovellák egyáltalán nem mozgatnak meg. Meghagyom a latin-amerikai közönségnek őket.

  Válasz
 • 5. szabina333  |  2016/07/14 - 22:35

  Hová tűnt Manuel Ojeda??? :O

  Válasz
  • 6. suxel  |  2016/07/14 - 22:40

   Egyelőre egy mexikói börtönben porosodik Flavio Medinával egyetemben. 😀 😀

  • 7. bence1996  |  2016/07/15 - 09:15

   suxel 😀 😀

  • 8. szabina333  |  2016/07/16 - 07:31

   Suxel öreg barátom… 😂 akkor meglátogatom ott!

 • 9. Ronika  |  2016/07/15 - 10:01

  A Vino el amor a chilei La Chúcara feldolgozása lesz? Ha igen, remélem nem lesz olyan hosszú… a történet egyébként egész jó….
  A TVA-val az a probléma, hogy nyomták-nyomták, majd nem kapták meg a nézők azt, amit vártak. Igaz, a negatív reklám is reklám… De a sorozat attól még nem a legjobb sajnos.

  Válasz
  • 10. MarcoPolo  |  2016/07/15 - 10:08

   Igen, a La chúcaráról van szó. 😉 Láttad esetleg, ajánlanád?

 • 11. Ronika  |  2016/07/15 - 13:16

  Csak részleteket láttam belőle, nekem bejött a sorozat. Egy megkeseredett férfi és egy életvidám lány története. Egyedül az nem tetszett benne, hogy a férfi sokáig gondolkodott, hogy melyik nőt válassza. De a mellékszálak is érdekesek voltak. Ha rövidebbre tervezik a sorozatot, akkor szerintem egész “pofás” kis történet lehet belőle. Pozitívuma a chilei sorozatoknak, hogy nincsenek bennük üres járatok. Minden részben történik valami.

  Válasz
  • 12. Ronika  |  2016/07/15 - 13:18

   Én most az argentin Los ricos no piden permiso-t követem mindig. Nagyon jó kis sorozat.

 • 13. Amiga  |  2016/07/15 - 16:59

  A Tres veces Anával egyrészt az a baj,hogy (amit Marco fentebb is írt) túl sokat variáltak vele,kezdve azzal,hogy háromszor változtatták meg a címét.Arról meg már nem is beszélve,hogy kb. 1 hónappal a tervezett premier előtt bejelentették,hogy a PYP után az EHDLS jön,és a TVA csúszni fog.Ezzel azt érték el,hogy a rajongóknál betelt a pohár.Másrészt,ahogy előttem is írták már,elég lassú és vontatott a sorozat,igaz ez a LDA-nál is így volt.Hogy Mexikóban lehet-e sikeres a novella? Hát jó kérdés.Ne feledjük a Lo que la vida me robo is szó szerint a semmiből támadt fel.Bár itt az is kérdéses,hogy a sorozatot körülvevő sok huzavona után mennyire tartanak ki Angelique Boyer rajongói.Akárhogy is lesz,szerintem is várható hazánkban a sorozat.De szerintem leghamarabb is már csak jövőre várható.Ha az eredeti tervek szerint Mexikóban elindult volna májusban,akkor még ősszel talán hozzánk is megérkezett volna,de így szerintem idén már ne nagyon várjuk.

  Válasz
 • 14. Máté  |  2016/07/16 - 11:16

  A Tres Veces Anát követem nekem tetszik, a kinti vetítésből néztem, de én hivatalos facebook oldalt lesve megvárom a magyar fordítást bőven elég nekem annyi egyszerre. Láttam már LASSABB sorozatokat higyjétek el. A szavazatomat a Mujeres de Negro-ra adtam szeretem az ilyen eltussolásos dolgokat, az meg számomra friss hír, hogy nem is igazán a gyilkosságról szól a sorozat. (Mert ha jól értem, az már az elején megtörténik). Ha születtett feleségek, arra amúgy is mondták, hogy a Pretty Little Liars a fiatalkori változat….

  Válasz
 • 15. mario  |  2016/07/16 - 19:40

  Mariana Seoane is a Telemundo-nál van.
  El Chema-ról szóló narkónovellában kapott szerepet.

  http://m.hotdog.hu/telenovellakvilagamagazin/hirek/el-chema-mariana-seoane-reszvetele-megerositve

  Válasz
 • 16. tibitoma  |  2016/07/17 - 14:07

  Mindenképp akarok lâtni egy közös jelenetet Rojóval és Navarróval.

  Válasz
 • 17. Babi  |  2017/01/09 - 21:13

  Szeretném látni Laura Zapata új sorozatát amiben egy rendőrfőnököt játszik! Nagyon érdekes karakter lesz szerintem Bruna Mendoza ! El bien amado !

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum