“Tres Veces Ana” – ezt tudjuk eddig

2016/03/13 at 12:00 102 hozzászólás

12743514_586183314861993_6455192241983095198_n

Már régóta ígérem, hogy kicsit tisztába tesszük, hogy is fog kinézni Angelli Nesma Lazos de amor-feldolgozása, a Tres veces Ana, legalábbis az eddig rendelkezésre álló információk szerint. A tovább után igyekszem az eredeti történet alapján beazonosítani a mostani változat karaktereit és megjósolni, hol várható majd változás az Estrada-féle klasszikushoz képest. Jó olvasást!

AZ EGYIK EREDETI: LAZOS DE AMOR (1995)

Az 1995-ös Lazos de amor (A szeretet kötelékei) volt az első telenovella, ahol a főhősnő, Lucero egyszerre négy karaktert alakított: az egymásra megszólalásig hasonlító, de jellemükben végzetesen különböző hármasikreket és azok édesanyját, aki a történet elején egy autóbalesetben a férjével együtt meghal. Ez a baleset megpecsételi az ikrek sorsát: a mindig vidám María Guadalupe elkeveredik a baleset helyszínéről, és míg a családja halottnak hiszi, egy falusi asszony, Ana (Maty Huitrón) veszi a párfogásába és neveli fel a lányt, aki semmire sem emlékszik a múltjából, a szelíd María Fernanda pedig megvakul. Az irigy és szeretethiányos María Paula (a baleset valódi okozója) mindent megtesz, hogy felkeltse maga iránt a családtagjai figyelmét, különösképpen nagybátyjáét, Eduardóét (Otto Sirgo), aki iránt beteges vonzalmat érez. Mercedes (Marga López), a lányok anyai nagyanyja évekig keresteti María Guadalupét, ám nem sikerül a nyomára bukkannia.

lasos

María Paula és María Fernanda Mexikóvárosban élnek fényűző otthonukban, Mercedes azonban továbbra sem adta fel a reményt, hogy megtalálják María Guadalupét. Ebben segítségére van Gerardo (Juan Manuel Bernal), María Fernanda gyerekkori barátja és udvarlója, aki a baleset helyszínére utazva igyekszik fényt deríteni az igazságra. Mindeközben a nagy nőcsábász hírében álló Eduardo eljegyzi a dekoratív Nancy-t (Felicia Mercado) annak ellenére, hogy nem hűséges az asszonyhoz. María Paula, aki mindent magának akar, elkeseredetten igyekszik meghiúsítani Gerardo tervét, hogy felkutassa a testvérét, ugyanis nem hajlandó osztozni senkivel szüleik hatalmas örökségén, valamint semmitől nem riad vissza, hogy Eduardo és Nancy boldogságát is megakadályozza, hiszen úgy érzi, egyedül a nagybátyjától kapta meg azt a szeretetet, amire mindig is vágyott.

Lazos_de_amorMindeközben María Guadalupe mit sem sejtve él a falujában, ám néha szörnyű rémálmok gyötrik a balesetről, és hogy egy tükörbe nézve azt látja, hogy három arca van. Ana, akinek nincs más rokona María Guadalupén kívül, fél, hogy a lány meg fogja vetni, ha rájön a titokra, és amikor Gerardo kérdezősködni kezd a lányról, úgy dönt, hogy kitalált betegsége ürügyén Mexikóvárosba költöznek, hogy elrejtőzhessenek. A fővárosban María Guadalupe megismeri Nicolást (José Luis Santander), a vidám taxist, aki nagyanyja, Milagros (Silvia Derbez) panziójában szállásolja el a lányt és anyját. A kezdeti ellenszenv ellenére hamarosan gyengéd érzelmek szövődnek Nicolás és María Guadalupe között, azonban  Nicolás és Milagros egy elrejtett újságcikkből rájönnek Ana titkára, aki megesketi őket, hogy nem mondanak semmit a lányának.

Hamarosan María Paula is tudomást szerez arról, hogy Guadalupe életben van, és minden áron igyekszik távol tartani a családjától, ám azt ő sem akadályozhatja meg, hogy a szeretet kötelékei újra egyesítsék a három nővért.

adelanoriega_1c09cb21_9fab_ca5f_6315_73d502ea123d-466x640…ÉS A MÁSIK: YESENIA (1987)

Habár ellentmondásosak a hírek azzal kapcsolatban, hogy Nesma végül valóban felhasznája-e a mindössze 25 részes Yesenia sztoriját az új feldolgozásban, látni fogjuk, hogy az eddigi hírek alapján az elveszett iker karakterére tökéletesen ráhúzható Adela Noriega első főszerepe. Ebben a sztoriban Adela egy cigánylányt alakít, aki nem tud valódi származásáról: valójában egy gazdag nő házasságon kívül született lánya, akit nagyapja elajándékozott, nehogy csorba essen a család jó hírén. Yeseniának a jóképű katonatiszt, Osvaldo (Luis Uribe) udvarol, ám egy katonai misszióra küldik, és elveszítik a kapcsolatot. A szerelme elvesztésébe beletörődő Osvaldo eljegyez egy szívbeteg lányt, Luisitát (Marisa de Lille), akiről hamarosan kiderül, hogy Yesenia féltestvére. Yeseniának döntenie kell, hogy hagyja-e hogy kedvese boldog legyen testvére oldalán, vagy pedig harcol a szerelméért.

TRES VECES ANA 

CcbpnnsW8AAsSS7

A tapasztaltabb novellarajongók már ennyiből is összetehették, hogy nagyjából hogy fognak alakulni a szálak, de lássuk egyenként, hogy a Nesma-féle verzió hogyan játszik a két történettel, amiket saját elmondásuk alapján is csak az alapkonfliktusok szintjén vesznek át, és ahogy Nesmától az megszokott, félúton majd teljesen más irányt vesznek az események, mint az eredetiben.

A hármasikreket ebben a verzióban az Ana név köti majd össze, mindhármukat Angelique Boyer alakítja, és a következő változásokat eszközölték rajtuk az írók:

 • Ana Lucía lesz a kvázi főhősnő, María Guadalupe és Yesenia összemosásából: míg María Guadalupe szabadidejében énekelgetett (kihasználva Lucero ezirányú adottságait), Ana Lucía egy vándorcirkusz akrobatája lesz. Szabadelvű, élettel teli, vidám és nagyszájú.
 • Ana Laura lesz a vak María Fernanda megfelelője: ő a balesetben nem megvakult, hanem egyik lábára sánta lett (hasonlóan a Rubí Maribeljéhez). Kedves, illedelmes, a szolid öltözködés és smink híve.
 • Ana Leticia a végzet asszonya, az itteni María Paula: gátlástalan, élvhajhász és pénzéhes. A gazdag üzletember, Marcelo jegyese, ám valójában nagybátyjához is vonzódik amellett, hogy szeretőt is tart.

12715777_587232424757082_5375721767980213423_nEnnek a verziónak az is a különlegessége, hogy nem csak a főhősnő, hanem a férfi főhős is kettős szerepet alakít. Igaz, itt Sebastián Rulli egy memóriavesztés okán kap kettős identitást: az egyik karaktere, Marcelo egy ambiciózus üzletember, aki feleségül veszi Ana Leticiát, ám egy balesetben amnéziás lesz, és miközben mindenki halottnak hiszi, Santiago Garcíaként kezd új életet. Mit sem sejtve valódi kilétéről, megismeri Ana Lucíát, akivel egymásba szeretnek, hiszen Santiago benne véli felfedezni a nőt, akinek az arca álmában megjelenik neki, arra viszont nem gondol, hogy hajdani és mostani kedvese valójában ikertestvérek.

Mint látható, itt a Yesenia sztorija kap egy érdekes csavart: Ana Lucía és Santiago sem tudnak valódi származásukról, mégis egymásba szeretnek, a fő konfliktust pedig az fogja okozni, hogy Santiago már a gonosz iker férje, így amikor fény derül az igazságra, döntés elé kerül, hogy melyik nőt válassza.

12718069_591247951022196_347468514572628086_n

Ana Laura hódolója Ramiro Fuentes (David Zepeda) lesz, aki megfelel a Lazos Gerardójának. Jólelkű férfi, aki a nagymama és Ana Laura egyik legnagyobb támasza, ám a lány nem meri viszonozni a szerelmét, mert fél, hogy a fogyatékosság a férfi terhére lenne. Ramiro karaktere Zepeda nyilatkozatai alapján sokat fog szenvedni és változni a körülmények miatt, egyelőre ez az egyik legtitokzatosabb szál, mert valószínű, hogy a pipogya Gerardónál Zepedának egy pár fokkal összetettebb karaktert írtak.

  12783887_787242991380759_410388239_n

Pedro Moreno, a történet harmadik férfi főhőse Iñakit játssza, Ana Leticia szeretőjét, aki megfelel a Lazos Osvaldójának. A férfi a történet szerint ugyanabban az irodában dolgozik, ahol Ana Leticia nagybátyja, és összeszűrik a levet, ugyanakkor Pedrónak is volt pár elejtett mondata arra vonatkozóan, hogy egy másik testvérhez is köze lesz, egyes hírek szerint Ana Lucíára is pályázik majd, mint a vándorcirkusz egyik tagja. Hogy ezt a kettősséget az ő esetében hogy oldják meg, az egyelőre rejtély. Annyi biztos, hogy egy izgalmas, szenvedélyes és cinikus karaktert kapunk tőle, aki az apjával rosszul bánik, a fivérével (akit Alan Slim alakít majd) azonban jól kijön.

Egy táblázatban összeszedtem, hogy a biztos szereplők közül kik azok, akiknek már a karakterére is fény derült:

LAZOS DE AMOR (1995) TRES VECES ANA (2016)
Lucero – María Guadalupe/María Fernanda/María Paula Angelique Boyer – Ana Lucía/Ana Laura/Ana Leticia
Luis José Santander – Nicolás Sebastián Rulli – Marcelo/Santiago
Juan Manuel Bernal – Gerardo David Zepeda – Ramiro
Orlando Miguel – Osvaldo Pedro Moreno – Iñaki
Marga López – Mercedes (az ikrek nagymamája) Susana Dosamantes
Maty Huitrón – Ana (Ma. Guadalupe nevelőanyja) Blanca Guerra – Soledad
Otto Sirgo – Eduardo (az ikrek nagybátyja) Ramiro Fumazoni – Mariano
Felicia Mercado – Nancy (Eduardo menyasszonya) Laisha Wilkins
Mariana Karr – Susana (Eduardo üzleti ellenfele, majd szerelme) Mónika Sánchez – Viridiana
Mónica Miguel – Chona (Ana barátnője, jósnő) Leticia Perdigón – Chana
Demián Bichir – Valente (Ma. Fernanda vak barátja, vonzódik hozzá) Carlos de la Mota – Valentín (egy kép alapján egyfajta utcai muzsikus lesz)
Silvia Eugenia Derbez – Olga (Ma. Guadalupe legjobb barátnője) Sashi Tamashiro – Maribel (szintén cirkuszi akrobata)
Fabián Robles – Geno (Ma. Guadalupe barátja, szerelmes belé) Alfredo Gatica – Orlando
Silvia Derbez – Milagros (Nicolás nagymamája) Ana Bertha Espín – itt Santiago keresztanyja lesz, valószínűleg ő fogadja be, miután amnéziás lesz

Akik a különböző források szerint még a sorozatban lesznek, de egyelőre még nem tudni, milyen szerepben: Nuria Bages, Eric del Castillo, Lucero Lander, Luz María Jérez, Olivia Bucio, Gabriela Rivero, Antonio Medellín, Archie Lanfranco és Otto Sirgo. Az ikrek szüleit Raúl Magaña és Jacqueline Sauza alakítja majd, Boyer dublőre pedig a Svetlana Pustovalova nevű modell lesz.

Végezetül még néhány érdekes információ:

 • A forgatások megkezdésekor celebrált misén Angelique 80 epizódról beszélt, Zepeda később 120-ról, egyes források szerint azonban a novella akár 200 részes is lehet, ha sikeres lesz.
 • Ez a telenovella az első, amit teljes egészében mozis kamerákkal rögzítenek, ami a széria-jelleget fogja erősíteni. Emellett az ikres jelenetek felvétele különösen időigényes, egy jelenet rögzítése, amelyet alapesetben fél óráig tartana, három-négy órán át is húzódhat, ha legalább két iker szerepel benne, márpedig itt sok ilyen lesz, tekintve, hogy Ana Laura és Ana Leticia egy házban laknak. A feszített munkatempó megköveteli, hogy a színészek hétvégén is dolgozzanak.
 • A sorozatot Angelli állandó munkatársa, Sergio Cataño rendezi majd.
 • Angelique Boyer azt nyilatkozta, hogy nagy eséllyel ez az utolsó sorozat, ahol közösen szerepel Sebastián Rullival, akivel a való életben is egy párt alkotnak.
 • Otto Sirgo, Eric del Castillo és Mónika Sánchez mindkét verzióban szerepeltek.
 • A sorozatot az A que no me dejashoz hasonlóan a festői szépségű Quintana Roo államban forgatják többek között Chetumalban és Bacalarban, de a stáb megfordult Méridában és Cancúnban is.

Ha esetleg valamit kihagytam volna, bátran egészítsétek vagy javítsátok ki az infókat, hamarosan pedig az is kiderül, hogy pontosan mikortól követhetjük figyelemmel a három Ana sorsát. Ki az, aki már nagyon várja a sorozatot?

Entry filed under: Premier hírek. Tags: .

Hírek – 2016. március 12. Szeretned kell: háttérképek

102 hozzászólás

 • 1. Rókus  |  2016/03/13 - 12:18

  A 2015-ös Évértekelő elmarad??? Mert lassan már a 2016-oson is lehet gondolkodni…

  • 2. Petike1984  |  2016/03/13 - 12:54

   Szerintem már elfelejthetjük 😀

  • 3. Amiga  |  2016/03/13 - 14:29

   Erről csak annyit tudok írni,hogy Marco pár napja a kérdezz-felelekben azt írta,hogy lesz.De hogy mikor……….

 • 4. Petike1984  |  2016/03/13 - 12:53

  Mostanában nem nagyon vártam Televisás sorozatot,de erre kíváncsi leszek nagyon:)
  Boyer miatt is,hogy hogy birkózik meg ezzel a feladattal 🙂

 • 5. Viktor  |  2016/03/13 - 13:18

  Akkor ezek szerint,ha a Las Amazonas is sikeres lesz (amire nem látok esélyt) akkor azt is meg hosszabíthatják???
  Nem tudom miért,mert mint produccer Meija csapnivaló,de valamiért mindig végignézem minden sorozatát.!! 😀
  Ejj valaki közületek nem tudja,hogy az UCHED hány részes lesz???
  Tres veces ana…..mar nagyon várom,nagyon érdekel a sorozat!!

  • 6. Csabika  |  2016/03/13 - 14:13

   120 a tervek szerint.

  • 7. bence1996  |  2016/03/13 - 17:50

   Én a La madrastra-t még szerettem Mejía-tól, aztán jött a lejtmenet. A La tempestad taszított…ellenben a Lo imperdonable-val. Azt hivatalból meg fogom nézni, mert már 50 részt megnéztem. Nem tudom miért érdekel, pedig nagyon idegesítő dolgok vannak benne

   A Las amazonasba pedig Danna Garcia miatt fogok belenézni. De ha Mejía azt is elbaltázza, nagyon megharagszom.

  • 8. Amiga  |  2016/03/13 - 19:05

   Mejia utolsó értékelhető novellája a Fuego en la sangre volt.

 • 9. Amiga  |  2016/03/13 - 14:38

  -Carlos de la Mota karakteréről az elején olyan hírek voltak,miszerint tolószékes lesz.

  -A premierrel kapcsolatban pedig Angelli Nesma pár napja azt nyilatkozta,hogy május 4-én indul.

  -Egy időben ment,hogy a főcímdalt David Zepeda fogja énekelni,nem tudom,hogy ez végül megvalósul-e.

  -Csak úgy érdekességképpen: Javítsatok ki,ha tévedek,de úgy tudom,hogy a Televisa történetében a Lazos de amor volt az első ikerszálas telenovella.

  • 10. Csabika  |  2016/03/13 - 14:52

   El hogar que yo robé 1981-ben, a Paula és Paulina elődje.
   Viszont hogy az előtt volt e már ikerszálas story azt nemtudom.

  • 11. tibitoma  |  2016/03/13 - 14:52

   Amiga: dehogyis az első ikres telenovella.
   1960 Dos caras tiene el destino
   1961 Las Gemelas (Az ikerlányok) + 2 remake

   Sajnos a Wikipedia nem túl árulkodó a 80-as évek előttről való telenovellákról (hacsak nem bombasiker volt egy sorozat). Tuti, hogy kihasználták az egyforma emberekből adódó drámát, elég csak a La usurpadora korábbi változatát, az El hogár que yo robét megnézni.

  • 12. Amiga  |  2016/03/13 - 15:02

   köszi,ezekről nem hallottam még,bocsi

  • 13. Bogy  |  2016/03/13 - 16:06

   A főcímdalt biztos hogy Pablo Alborán fogja énekelni. Sosem merült fel hogy David kapja..övé elvileg a végefőcímdal lesz…vagy egyéb betétdal.

 • 14. tibitoma  |  2016/03/13 - 14:46

  Szerintem a Paula és Paulinában sokkal több kraft van.
  A Yeseniát meg láttam a Youtube-on Jacqueline Anderével.

  • 15. Csabika  |  2016/03/13 - 14:57

   Kíváncsi vagyok hogy ez után mikor lövik el a Paula és Paulinát, ha ez bukás lesz Akkor tuti jegelik egy időre ezt az iker dolgot, ha sikeres lesz akkor is.

  • 16. Amiga  |  2016/03/13 - 15:01

   A Paula és Paulinából leghamarabb is csak jövőre lehet valami.És mégha lesz is,valószínű nem Angelique Boyerrel.Egyébként a Televisa többször tervezett már remaket a sorozatból,de eddig még egyszer sem valósult meg.

  • 17. Csabika  |  2016/03/13 - 15:04

   A Paula és Paulina a Televisa legnagyobb kincse, és egyben a legféltettebb tartaléka szerintem azt meghagyják a legínségesebb időkre.

  • 18. Bogy  |  2016/03/13 - 16:08

   Személy szerint én nem tudom hogy mi ez a nagy felhajtás a Paula és Paulina körül. Nekem nem több mint egy átlagos ikres sorozat.

  • 19. Amiga  |  2016/03/13 - 19:14

   Szerintem a Paula és Paulina nem olyan nagy durranás,csak jókor készült,akkoriban erre volt igény.Amúgy egy átlagos telenovella.

  • 20. tibitoma  |  2016/03/14 - 09:02

   A La Usurpadorában több drámát látok, meg föl lehet tupírozni úgy, hogy egy Sortilegio-szerű, feszesebb, modern sorozat legyen. Akármilyen Mejía-giccs volt az egész, Paulina meg a két gyerek (főleg Carlitos) közti kémia prímán működött.

   Silvia Navarrónak simán odadobnám a szerepet:
   1. az MCET-ben láthattuk, hogy jól tud gyerekekkel együtt dolgozni. Ez lemásolható lenne: a főhősnek három gyereke van két lázadó tini, akik Paulina ellen tevékenykednek + egy ragaszkodó kicsi (Carlitos)
   2. age lift: Paulina egy boldogtalan házasságban szenvedett, kb. 35 éves. Osvaldo, a férje elhagyta Paulinát egy gazdag nőért, Lourdesért. Paulinának sosem lehet saját gyereke. Plot twist: Lourdes Carlos Daniel gyermekeinek az anyja, aki szeretné a saját életét élni.
   3. Paula és Paulina kap egy háttérsztorit, ezzel indul a sorozat, akárcsak a Quién eres tú?. A tizenéves ikerlányokkal fajtalankodott a rendőr mostohaapjuk. Mindketten teherbe estek tőle. Egy éjszaka Paula a szolgálati fegyverével kinyírja a mostohaapát. A tettéért fiatalok korúak börtönébe kerül. Paulina abortuszra megy, ahol valami gebasz történik és nem lehet többé gyereke. Egész életében boldogtalan, kifogja magának a szintén erőszakos Osvaldót. Paula a dutyiban egy fiúnak ad életet, akit örökbe ad. A két testvér 18 évig nem is hall egymásról. Paulából egy számító mesterbűnöző lesz, aki gazdag férfiakat használ ki profi módon.

  • 21. Milibindi  |  2016/03/18 - 22:50

   Egy pozitív szereplő elvetesssen egy gyereket egy telenovellában KIZÁRT!

 • 22. Janka  |  2016/03/13 - 16:09

  Jaj en nagyon varom a Tres veces Anat es remelem hogy a nezettsege is jo lesz es sikeres!Angelique Boyer a legjobb!

 • 23. nota  |  2016/03/13 - 17:36

  Nagyon vártam és érdekelt is, de ezek az időhúzások és a bizonytalanság elkedvetlenít. Sajnos szerintem sokan vannak így vele, ezért mondtam már régebben, hogy ha így haladnak kinyírják még indulás előtt. Remélem nem lesz igazam.

  • 24. Bogy  |  2016/03/13 - 19:26

   Azért azt kétlem hogy annyi miatt mert a jelek szerint szűk egy hónapot csúszik a kezdés elkedvetlenítene sok embert. Egy kicsit bosszantó de a sztori attól még marad a régiben és ha engem kérdeztek minden elfogultság nélkül mondom én nagyon izgalmasnak találom Nesmá-ék Lazos csavarjait.
   Erick del Castillo “hitler bajsza” oltári. 😀

  • 25. nota  |  2016/03/13 - 22:14

   Én ezt úgy értettem, hogy a nézőket nem lehet hetekig, hónapokig 200 C°-on tartani. Egy idő után elfogy a türelmük, Bármilyen jó egy story, a szereposztás, a rendezés és eleve a koncepció, ha csak lebegtetik és nem lehet látni belőle semmi konkrétat, hát akkor bizony az egyszeri néző rá fog unni. Most szerintem éppen eléggé be van (vagy volt) etetve a közönség, de ez el fog múlni hamarosan.

  • 26. Bogy  |  2016/03/13 - 22:18

   Reméljük akkor majd a promók újra feltüzelik a közönséget.

  • 27. nota  |  2016/03/13 - 22:28

   Úgy legyen, őszintén kívánom.

 • 28. Bogy  |  2016/03/13 - 19:59

  Tres Veces Ana

  • 29. Bogy  |  2016/03/13 - 20:02

   Remélem hogy ez egy hiteles promó mert tetszik nagyon a logó. 😀

  • 30. MarcoPolo  |  2016/03/13 - 20:03

   Ez egy fan-promó, ne dőljetek be 🙂 amúgy a logó tényleg pöpec.

  • 31. Bogy  |  2016/03/13 - 20:09

   Sajnos sejtettem Marco hogy csak egy fan promó de szerintem annyira jó lett főleg a logó hogy meg kellett osszam. 😀 …addig is amíg várjuk a hiteles promókat….remélem Nesmá-ék csapata is valami hasonlót készít majd. 🙂
   Köszönöm a gyors válaszodat. 🙂

 • 32. szabina333  |  2016/03/13 - 21:57

  Szerintem hagyjátok Marcot ezzel az évértékelővel. Magunkban is tudunk pro és kontrát mondani a tavalyi évről, miért kellene ehhez Marconak külön hegyi beszédet írni, amikor nyilván nincs rá annyi ideje, mint amennyit szeretne? Az meg külön felbosszant, hogy a már-már követelőző hozzászólások tele vannak gúnyolódással…
  még jó hogy megköszönitek a munkáját!
  Akinek meg nem inge nem veszi magára….!

  • 33. nota  |  2016/03/13 - 22:16

   Teljesen egyetértek.

  • 34. Bogy  |  2016/03/13 - 22:16

   Így van. Mellesleg az igazat megvallva én sokkal kíváncsibb vagyok a soron következő novellákkal kapcsolatos frissítésekre és infókra mint arra hogy a tavalyi év novellái közül Marco szerint is melyik volt a legkevésbé bukás. Mert szerintem két novella volt talán értékelhető kategória a tavaly indulók közül…Maite meg Sodi sorozatai. Az előbbi is csak azért mert szerintem Maite nagyon jól hozta a bosszúszomjas Lichitát meg a hallottak alapján voltak benne érdekesebb húzások.

 • 35. mandi28  |  2016/03/13 - 23:57

  jaj én nagyon nagyon várom és úgy szurkolok Anginek hogy sikeres legyen mint már 4 éve Dicaprionak az oscar miatt és idén meg is kapta (biztos csak miattam) 😀 remélem itt tényleg megmutatja a sok hitetlenkedőnek aki műnőnek meg tehetségtelennek titulálta hogy bele való tökös csaj aki nem véletlenül az egyik vezér alakja a televisa kis palántáinak, meg szurkolok Nesmanak is hogy ismét sikeres produkciót hozzon ki a történetből már csak azért is mert Mejiát meg fogja enni a guta ha ismét a harmadikat is behúzza Nesma és szép lassan magasodik fölé majd 😀 meg szurkolok magunk miatt is mert már egy jó bummos sorozat ismét ránk férne a tavalyi pocsék felhozatalok után szóval Analeticialauralucia én veletek vagyok és szorítok mint Leonak és a medvének 😉

  • 36. bence1996  |  2016/03/14 - 06:53

   Én is szorítok. Bár Angelique már kapott szobrot a Teresa-ért, úgyhogy a két eset azért nem összevetendő 😀

   Jaj, Dicaprio…pont ezért a szerepéért kapott Oscar-t…a korábbi filmjeiért kijárt volna neki, de a Visszatérő-ért én pont nem adtam volna neki.

 • 37. mandi28  |  2016/03/14 - 10:12

  tudom én is így voltam vele de ha az előzőekért nem adták neki oda mert parasztok legalább itt a szenvedéseiért kapot 🙂

 • 38. Adrienn  |  2016/03/15 - 16:58

  Én nagyon várom David Zepeda miatt egyik legjobb színész és már nem egy sorozatban bizonyította!!!!!! ❤ ❤ ❤ ❤

 • 39. Thoom  |  2016/03/16 - 17:51

  •Estreno de Tres Veces Ana en Mexico será el 15 de agosto lunes 9:30 de la noche..
  Akkor ezt most azt jelenti hogy a premier Augusztus 15én Hétfön 21:30kor?
  En mar nem tudom mi folyik itt de ez mar vicc 😂😂

  • 40. Gabino  |  2016/03/16 - 18:13

   Csodàs. Lehet itt vàrni a jó sorozatot… Ha augusztus a premier időpontja akkor ide legjobb esetben is decemberre èrkezik meg…

  • 41. suxel  |  2016/03/16 - 18:42

   A mai naptol fogva ez az oficial. Holnapra ki mit tippel? 😛

  • 42. Csabika  |  2016/03/16 - 19:23

   Tényleg már a vicc kategória amit az utóbbi időben művel a Televisa, nézettség már 3 hónapja nincs hivatalos, holott kötelező lenne közölni.

 • 43. Gabino  |  2016/03/16 - 19:47

  Az még hagyján h nincs nézettség, de az a baj hogy a Televisa elindult a süllyedő hajón. Mondjuk meg az őszintét. Évről évre szarabbak. A 2015-ös évből pl. engem az összes hidegen hagyott, a ’14-esből talán a Nem hiszek a férfiakban mozgatja meg a fantáziám, ugye már sokszor leírtam, h számomra a Szerelem zálogba és a Rabok és szeretők a favorit, hamár itt tartunk, a Hasta el fin del mundo is labdába rúgna még nálam, a Tres veces Ana-t várom nagyon, de már annyira zűrzavar az egész h most akkor mikor kezdik meg hasonlók, majd akkor hiszem el, ha itt kiposztol Marco egy cikket h pl. Holnap startol a xy-s sávban és ha már lesz hivatalos entrada stb.

  • 44. bence1996  |  2016/03/16 - 23:16

   Ezek a hírek fogalmam sincs, honnan jönnek, de tényleg mindenkit elbizonytalanítanak. Egyetértek veled, Thoom. Szerintem is így fog alakulni a főműsoridő, mert így reális.

   Elhiszem, hogy Angelique-nek nehéz feladata van, de ha egyszer Lucero és Gabriela Spanic is meg tudott birkózni a szereppel, akkor ő is meg tud. Nesma-nak pedig agyára ment a bizonyítási vágy, ami szerintem már az egészséges tartományon kívül van.
   Azért remélem kapunk valami hihető infót is, elvégre mindjárt véget ér a Pasion y poder…

 • 45. Thoom  |  2016/03/16 - 22:20

  Szerintem igy fő alakulni a főműsoridő.:
  Pasión y Poder–>El Hotel de Los Secretos (Április 10-Augusztus 14)–>Tres Veces Ana (Aug 14-?)—>Nicandro Titok hidja/Carmen A. Yago..

  Bar aztán ki tudja főleg most hogy szinte naponta változik minden!

  • 46. bence1996  |  2016/03/16 - 23:18

   Az előző kommentemet ide szántam, bocsesz 😀

 • 47. Bogy  |  2016/03/17 - 02:17

  Most azt olvastam hogy május 2-án elkezdik adni a Tres Veces Anát de az Univision-on. Most nem tudom hogy ebből mi igaz de már a poén kedvéért is gondoltam megosztom veletek. 😀 Várom hogy az elkövetkező napokban az amerikai kezdést is,már ha igaz, hogy fogják ide oda tologatni. 😀

 • 48. Gabino  |  2016/03/17 - 07:45

  Megnézte vki a csajt, aki Angelique dublőre lesz? Szerintetek hasonlít rá?
  https://www.google.hu/search?q=svetlana+pustovalova&biw=1242&bih=606&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjpsqbEj8fLAhUjYpoKHUAUBq4Q_AUIBigB

  • 49. Milibindi  |  2016/03/18 - 22:40

   Hát nem

 • 50. Thoom  |  2016/03/17 - 08:57

  Én ezt az Aug 15ot egy videobol szedtem amit instara tettek fel, alu leirasnak pedig ez volt irva… Ahogy Elias leírta a Hotel kezdeset… Igen, raadasul azert 2016ban mar joval fejlettebb a technika mint 1998ban egy Usurpadora idején. Csak Nesma Nehogy ugy járjon hogy ennek a sorozatnak nagyobb a füstje mint a lángja… Amugy ez a csaj nem hasonlít de az mindegy is hiszen ugyis csak hátulról fogjak venni csorot xD a lenyeg hogy egymagas legyen Boyerrel es a testalkatuk is hasonlo legyen.. 😁

  • 51. Bogy  |  2016/03/17 - 22:10

   Igen az volt a szempont hogy alkatilag legyen nagyjából azonos Angievel.

  • 52. Gabino  |  2016/03/17 - 23:10

   A fekete hajas képen azèrt hasonlít rá. Am. Gabriela Spanicnak az ikertestvère volt a dublőre A betolakodóban meg a Paula ès Paulinâban

 • 53. mandi28  |  2016/03/17 - 23:39

  azt mondjuk már akkor sem értettem és lehet én vagyok a hülye de ha már Gabi eljátssza az ikreket és van amúgy is egy iker testvére akkor meg mért nem együtt játszották el a szerepet az egyik gonosz a másik jó vagy most ez hülye kérdés? 😀
  Amúgy meg engem nem érdekel mikor kezdik csak kezdjék már minél hamarabb mert hülyét kapok 😀 bár nekem most tök bejött a Corazon Que miente szerintem fasza kis sori eddig és jók benne a szereplők is de ha van vélemény írjátok meg nem igazán szoktunk új sorozatokat kitárgyalni mostanába az újabbak közül kinek mi jött be????

  • 54. Gabino  |  2016/03/18 - 00:26

   Ez jó volt, mandi ès jogos a kèrdès de Daniela Spanic nem színèsznő hanem modell. Valószínű ezért de aranyos volt ahogy leìrtad 🙂
   Nekem a mostani televisások közül talán a Corazon que miente és az Un camino amire azt mondom h azért az àtlagnál jobbak de a Frente lesz a nyerő tudom előre 😉

  • 55. bence1996  |  2016/03/18 - 07:24

   Nekem is tetszik a Corazon que miente, és bevallom, nem vagyok oda Nathalie Lartelliuxért, de az Un camino is egy korrekt kis sorozat. A Pasion y poderre viszont ráfüggtem, és az is nagyon tetszik, a negatív kritikák ellenére is. Egy dolog zavar benne, mégpedig, hogy nincs benne egy igazi főgonosz. Vagy mintha nem tudnának kiteljesedni a szerepükben. Marlene Favela karaktere jó lenne, viszont “nem igazán gonosz”. Colunga-t hiszem, hogy megjavul, Erick egy rejtvény számomra még…

  • 56. Gabino  |  2016/03/18 - 20:36

   Amugy a Corazón que miente nekem is bejön, sztem faxául megcsinálták, a hangulata egészen jó, sztem az is el fog jönni de tuti h a story5 veszi meg sajnos….

 • 57. Gabino  |  2016/03/18 - 07:45

  Te csak ne törődj azzal, h ki mit mond, ill. h bukik-e a sorozat. Ha neked tetszik, akkor nem számít semmi más.
  Az el rostro de la venganza is bukás volt állítolag, nekem ettől függetlenül tetszett nagyon, végignéztük és végigizgultuk párommal.

 • 58. Thoom  |  2016/03/18 - 08:50

  Én egyebkent ugy tudom hogy Gabi duplore nem a testvére volt hanem valaki mas de szerintem ez lényegtelen 😁 Mejianak akkor meg ment a szekér.. Egyebkent az Univisionon az Anak váltják a Hotelt majus 3an Elvileg 😁 csak azt nem ertem hogy miert pont Kedden… Bar én azt sem ertettem hogy eddig mar 2 szerda is volt mikor a Hotel kimaradt.. Igy ügye csúszott az egesz sorozat. Szamomra ez a rejtély 😁

  • 59. Gabino  |  2016/03/18 - 23:11

   Jaja, igazad van, már eszembe jutott, h vmi Maria Moreno vagy nemtom, csak sok helyen tévesen írták

  • 60. Bogy  |  2016/03/19 - 11:16

   Nem 3-án hanem 2-án jön ami hétfő. Angie is “megerősítette”.

 • 61. Amiga  |  2016/03/18 - 15:05

  Tres veces Ana:

  Úgy néz ki a sorozatot először az Univision-ön mutatják be májusban,és augusztus 15-én lesz a mexikói premier.

  • 62. Gabino  |  2016/03/18 - 15:45

   És amig nem mutatják be a CdlE -n addig nem mutathatják be itthon se?

  • 63. bence1996  |  2016/03/19 - 08:10

   Ó, pedig reméltem, hogy vizsgaidőszak előtt elkezdik 😀
   Sebaj, helyette a Gran Hotel is jó lesz egy időre…ha tényleg az jön a Canal de las estrellas-on.

  • 64. Bogy  |  2016/03/19 - 10:30

   De az univisionről nem lehet online visszanézni? Nem szokták feltenni?

 • 65. Thoom  |  2016/03/19 - 11:00

  Hogy én a Hotelt rendszeresen nézem a http://ver-novelas-online.com/video/el-hotel-de-los-secretos-capitulos-completos/
  Szoval itt eddig mindegyik rész fent van az események szerencsere viszonylag gyorsan pörögnek es a kivitelezés is mesteri szerintem. Nekem nagyon bejott a sorozat! 😊

  • 66. Bogy  |  2016/03/19 - 11:21

   Köszi. 🙂 Kár hogy nem adják angol felirattal. :/ Mindegy…remélem a Tres Veces Ana is felkerül…spanyolul is jobb mint a semmi.

  • 67. Máté  |  2016/03/22 - 16:43

   100%-ig ez a véleményem a sorozatról. És bár pár mondatot értek, én is jobban örülnék angol feliratnak. 🙂

 • 68. Noemi  |  2016/03/20 - 03:37

  Őszintén szólva nekem Bojler kisasszony unszimpatikus, de mivel őt komálják Mexikóban, nagy valószínúűséggel imádni fogják ezt…Vagy nagyot bukik mert ez a történet eléggé sablonos.

  • 69. Gabino  |  2016/03/20 - 10:36

   Bojler vagy te. Komolyan mondom találjatok már ki vmi új nevet mert ez már baromi unalmas! -.-

  • 70. bence1996  |  2016/03/20 - 10:49

   Gabino, szívemből szóltál 😀
   Angelique-ben én semmi unszimpatikusat nem találok. Ha van is, akkor mi lenne az? 🙂

  • 71. Bogy  |  2016/03/20 - 11:02

   Szerintem a történet minden csak nem sablonos…már nem azért de szerintem Nesma igen érdekes csavarokat tett bele ezt mindenhol elismeri a hatalmas többség. Ha neked ez sablonos akkor légy szíves írd le hogy szerinted melyik mai novella az ami nem az?
   Angie. Ha követnéd nap mint nap az életét, figyelnéd miket tesz ki, miket ír és hogy viszonyul a rajongóihoz szemtől szemben és a közösségi oldalain vele kapcsolatban nem tudnád mi az az unszimpatikus szó vele kapcsolatban. Nem az az ökörködős fajta aki állandóan bohóckodik…eléggé visszafogott a csaj…sokkal érettebb a korához képest, mindig is az volt de ha ettől neked unszimpatikus ….
   Mellesleg nem komálom az olyanokat akiknek mocskolódáson kívül nincs más komolyabb hozzászólása.

  • 72. Bogy  |  2016/03/20 - 11:07

   – 1 vele kapcsolatban. Nem olvastam vissza. Sorry.

  • 73. Noemi  |  2016/03/21 - 15:28

   Szóval azért, mert azt mertem mondani hogy nem igazán szeretem Angelique Bojlert, mindenki letámad és “mocskolódásnak” veszi ezt. Először is, fogalomzavarban vagytok, mivel itt nem történt szidás. Ha igen, hol? Másodsorban, ha szeretsz valamit, az teljesen rendben van, de ne várd el másoktól hogy ugyanúgy szeresse azt amit te szeretsz. Mindenkinek szíve és joga eldönteni azt hogy mit és kit szeret. Attól hogy nem szereti azt amit te szeretsz, még nem jelenti azt, hogy rossz ember. Legutolsósorban, szerintem ritka ronda az “Angie” név. A gyomrom forog tőle és cigányos. De bennem volt annyi tisztelet mindenkiiránt, hogy nem támadtam le senkit amiatt hogy így hívjátok őt. Kicsit gondolkodjatok el azon hogy viselkedtek. További szép napot!

  • 74. Bogy  |  2016/03/22 - 00:33

   Én nem mondtam hogy egy szóval sem hogy szeretned kell…csak elmondtam hogy nem szeretem azt ha ránéznek valakire egy egy sorozatban és rámondják hogy unszimpatikus és csúfnevekkel illetik emiatt. Ezt a valóságban sem bírom. Ismerj meg valakit és utána ítélkezz. Inkább te vagy fogalomzavarban mert igenis történt szidás… olvasd vissza a korábbi és ezt a kommentedet is és remélem hogy rájössz.
   Nekem meg az így ítélkező emberektől forog a gyomrom.
   Várom a további hozzászólásaidat is és remélem hogy legközelebb lesz bennük némi értékelhető is mondjuk infó vagy valami tényszerű vélemény mert eddig ilyet nem nagyon láttam tőled.

   Ja és a viselkedésem miatt nem kell aggódnod mert teljesen rendben van.

 • 75. bence1996  |  2016/03/21 - 17:24

  @Noemi: Ez így van. Abban egyetértek veled, hogy mindenkinek van saját véleménye, de arról van szó, hogy mikor már sokadszorra hallja az ember a bojler kifejezést egy színésznőre, az igenis kelthet felháborodást. Boyer. Mégiscsak egy betűvel kevesebb, nem?

  Egyébként az “Angie” név egy magyar faluban lehet cigányos, külföldön nem hiszem, hogy az lenne. Mint ahogy a Jennifer sem összevetendő a magyar Dzseniferrel. Elvégre J-Lo-ról sem az jut az embernek egyből eszébe, hogy “milyen cigányos neve van”. És nem feltétlenül forog az ember gyomra ettől a névtől. Valakinek pl. a Noémi név nem tetszik. Van ilyen. Sőt, valakinek az én nevem se tetszik. Na bumm. Ettől még lehet valaki szerethető.

  • 76. Noemi  |  2016/03/21 - 18:15

   Bocs, de nem. Itt a kölcsönös tisztelet adásról és kúltúrált megnyilvánulásról van szó. Ha visszaolvasod mindenki hozzászólását, akkor láthatod, hogy csak úgy letámadtak, mert nem azt mondtam, amit ők gondolnak. Szó sem volt provokációról, egyszerűen nem tetszett nekik az amit mondtam. Na EZ nem helyes. Egyébként speciel nekem az “Angie”-ről inkább vagy egy roma jut eszembe vagy egy amcsi, de nem egy francia-mexikói huszadrangú színésznőcske. (Egyébként megsúgom, hogy nem az Angie-t szereti, hanem a Lique-t. Ő maga mondta, minek után egyszer összefutottam vele a szomszédságban)

  • 77. Gábor  |  2016/03/21 - 20:49

   Nem értem a Bojlerezésen miért kell kiakadni. Ez kb ugyanolyan, mint amikor a Veronika aranyát sokan úgy hívták, hogy Vera aranyere. A Bojlerezés meg egy twitteres mémnek köszönhető, amit ha nem csal az emlékezetem még Bogy osztott meg chaten Marisela fórumán még tavaly. De kérem Bogy, hogy kövezzen meg, ha rosszul emlékszem és nem ő volt a bűnös! 😀
   Az meg hogy kinek ki szimpatikus, meg mi jön be teljesen egyéni döntés szerintem. Nem tetszhet mindenkinek minden és mindenki. Unalmas lenne úgy a világ nagyon. Minden túl egyhangú lenne.

  • 78. Bogy  |  2016/03/22 - 00:41

   Érdekes Noémi hogy te beszélsz kulturált viselkedésről…
   Nekem nem a Bojlerezéssel van bajom mert na tényleg hasonlít meg minden de természetesen én nem rossz szándékból mondom…hanem az alaptalan ítélkezéssel. Ha valakinek nincs az ócsároláson kívül más hozzászólása akkor inkább ne szólaljon meg.
   Igen én osztottam meg de nem én találtam ki…már én is csak hallottam ezért csináltam meg. 😀
   Lique…ha ezt poénnak szántad jelzem nem volt az …

 • 79. Gabino  |  2016/03/21 - 20:52

  sztem én nem írtam neked semmi sértőt, annyit h te vagy az, mert már télleg kb. az 5. ember vagy, akitől elhangzik h bojler k.a. amitől nekem meg herótom van… Van neve is. Ha annyit írsz h neked nem szimpatikus, akkor nem írok rá semmit, te véleményed stb.
  Én eljutottam arra szintre h nekem egy színész sem ellenszenves, legfeljebb az adott szerepe az…

 • 80. gaviota  |  2016/03/21 - 22:40

  Szégyelld magad Noémi! Te beszélsz a tiszteletről, de azért gyomorforgatónak mered nevezni, mondván cigányos a neve. Rasszista, bunkó, irigy embernek tűnsz. Boyer szép és tehetséges, persze mindenkinek mást szeret ez így van rendjén, de a tisztelet alapvető! Az meg nem értem miért baj, hogy valakit Jennifernek neveznek el a szülei, a magyar nyelv hibája, hogy dzs-vel írják! Felháborító, ami itt megy az oldal szerkesztője moderálhatna!

  • 81. Bogy  |  2016/03/22 - 00:48

   “Te beszélsz a tiszteletről, de azért gyomorforgatónak mered nevezni, mondván cigányos a neve. Rasszista, bunkó, irigy embernek tűnsz.” Így van és szánalmas .. a Lique-es beszólása meg aztán tényleg végképp a kulturált viselkedésről ad tanúbizonyságot. Csak megjegyzem hogy a környékünkön értelmesebb cigányok élnek.

 • 82. Janka  |  2016/03/21 - 22:44

  Friss infot tudtok a Tres veces Anarol?Mikor indul es hol mert akkora kavarodas van hogy azt sem tudom akkor most mi hogy van?

  • 83. Bogy  |  2016/03/22 - 00:45

   Augusztus 15 Mexikóban és ha minden igaz május 2-án az USA-ban.

 • 84. mandi28  |  2016/03/21 - 23:54

  Egyet értek az előttem szólókhoz lehet szeretni vagy nem szeretni valakit de egy olyan oldalon olyan cikkhez amiben sokan azért írnak véleményt egy színésznő új sorozatàhoz mert java részt kedvelik a munkásságát és magát a nőt tán nem kéne tiszteletlenül le hurrogni a nő nevét és indokok nélkül le szólni a munkásságát. Sokan kedveljük és szeretjük ezt a színésznőt és alaptalanul nem kéne le szólni, lehet valakinek nem szimpi de ezt egy mondatban is meg lehet írni nem kéne fikázni. És főleg meg utána megsértődni mert más meg megvédi őt.

  • 85. Gabino  |  2016/03/22 - 08:26

   Igen, ez olyan kicsinyes dolog. Ha vki nem szimpatikus, azért nem kell elhordani mindennek, és lehet h Gábor szerint ez teljesen természetes dolog, azért nem véletlen, hogy többen is felháborodnak. Én igazat adok Bogynak, Mandinak és Gaviotának. Nem értem mi oka van egy embernek arra, h egy színésznőt szapuljon nyilvánosan, persze nem tehet róla h nem kedveli de akkoris leírja egyszer, jólvan, de nem az h cigányos a neve meg hasonlók… Tehet ő róla h így hívják? Nem.
   Mellesleg kétségbevonni egy színésznő tehetségét, aki hármasikreket játszik. Csak gondoljunk bele mekkora feladat ez, mennyire le van terhelve. Mennyit ugráltathatják. Sztem egy ilyen szerepet csak tehetséges színésznőknek kínálnak fel, meg azért valljuk be, h ezek a színészek/színésznők már letettek vmit az asztalra.

  • 86. Gábor  |  2016/03/22 - 18:32

   Kedves Gabino! Szerinted nem természetes, hogy mindenkinek van saját véleménye, amit megoszthat egy fórumon kulturáltan? Szerintem de és lehet csak én vagyok a hülye!
   És amikor te a múltkor leszóltad Dant csak azért, mert nyíltan vállalta, hogy meleg? Bezzeg amikor Csabika írta semmi problémád nem volt vele. Milyen érdekes, nemde?!

 • 87. Máté  |  2016/03/22 - 16:49

  Egyesek (és ezt általánosságban értem) úgy szólnak valakiről mintha ismernék és közük lenne hozzá. Közben egy szót nem szólnának a közelben vagy valami. Ha valaki nem annyira tetszik, hát nem tetszik ennyi semmi + komment. Szerintem ez csak szándékos provokáció. A témához meg annyit tudok hozzáfűzni, hogy nekem Boyer csak a Teresában volt szimpatikus 😀

  • 88. Gabino  |  2016/03/22 - 21:22

   Gábor, neked én nem fogok magyarázkodni, mert minden szavamat kiforgatod, eddig egy hozzászólásomra nem tudtál normálisan reagálni, ezután sem vártam mást.
   Már most tényleg 3x meg fogom gondolni, h írok-e ide bármit is, vagy ha igen, akkor mit, mert néhányan folyton nekem támadnak és én nem veszekedni járok fel erre a blogra….

  • 89. Gábor  |  2016/03/22 - 22:08

   Gabino mikor forgattam én ki a szavaid el tudod mondani? Mert nem nagyon emlékszem ilyenre. Vagy esetleg te nem emlékszel a Dan-os esetre? Mert én igen és szerintem biztosan mások is. Nos ez meg jócskán a Csabikás eset után történt.
   De mártírkodj csak nyugodtan! Csak most így kicsit deja vu érzésem van!

 • 90. nota  |  2016/03/23 - 20:30

  Drága Kedveseim! Nem akartam a témához hozzászólni, de mégis megteszem.
  1. Valakinek/valakiknek nem szimpi Boyer. Rendben van, spongyát rá, persze ettől elmondhatja bárhol, bármikor, sőt mi több gúnyolódhat is, mert miért is ne, a vélemény nyilvánításba ez is belefér.
  2. Számomra érthetetlen, hogy egy olyan posztnál, ahol az említett művésznőről van szó, és általában az őt kedvelők kommentelnek, miért kell csak azért bele…tani, hogy az illető elmondhassa, mennyire utálja, nem tartja semmire, huszadrangú, ronda,stb.
  3. Az előző ponthoz adódóan kérdem én, vajon miből adódik, és minek a hatására ér el az adott személy frusztrációja ahhoz a ponthoz, amikor egy általa nem kedvelt személy rajongóinak csak azért is beszól, érdemi kritika nélkül, mert csak. Talán ettől érzi jól magát? Hmmm
  4. Szerintem nagyon jó lenne, ha a nemi identitást nem kevernénk ide, én mindenkit egyformán elfogadok és tisztelek, de erre a blogra ez nem való, egyszerűen azért mert nem erről szól, és mindenki tartsa tiszteletben a másikat.
  5. Noéminak üzenem, hogy a hozzászólása(i) rendkívül elfogultak voltak, ami nem lenne baj, ha bármiféle indokot felhozott volna, de nem. A Lique-es megnyilvánulása pedig nemcsak nem volt szellemes, de rettentően primitív is volt. Ajánlom neki port-os Teresas,és Szerelem zálogba kibeszélőket, ott hozzá hasonló, gyűlölködő “Bojler”t utálókkal kiélheti a frusztrációját.
  6. Én nagyon kedvelem ANGIE-t, akár cigányos a neve (Noémi szerint), akár nem, és rajta kívül még sok színésznőt is. Ha valakinek ettől felfordul a gyomra, hát annak komoly segítségre van szüksége.
  Maradtam tisztelettel Kedves Noémi!

  • 91. Gabino  |  2016/03/24 - 14:01

   Èn igazat adok neked. Jól megmondtad!

  • 92. Gabino  |  2016/03/24 - 14:02

   Màrmint notának adok igazat…

 • 93. malvinkicska  |  2016/03/24 - 10:53

  Nem tudom miért hívtatok ide én a Port-on szoktam lenni és nagyon ritkán olvasok itt de szerintem nagyon butácskák vagytok hogy ilyenen vitatkoztok! Már ne is haragudjatok szerintem kicsit elvetettétek a sulykot ezzel a lányal megmondta a véleményét és kész nem kellett volna vele foglalkozni még ha nagyon bántó is ami pedig nem is volt az szerintem! Tegyétek magatokat túl rajta és inkább nézzetek meg egy szebb filmet. Én a török Éj királynőjét nézem és csak ajánlani tudom sokkal jobb mint ezek az ordítozós semmitmondó mexikói sorik!

  • 94. nota  |  2016/03/24 - 13:29

   Ki hívott ide? Biztosan lemaradtam valamiről, ezért a bocsánatodat kérem. Örülök, hogy itt vagy, minél többen vagyunk itt, annál jobb. A port-os munkásságodat ismerem, így a véleményed sem titok előttem Boyerrel kapcsolatban.
   Megpróbálom még egyszer elmagyarázni. Nem az a baj, hogy Noémi, vagy bárki nem szeret egy színészt/ színésznőt. Az sem baj, hogy ennek hangot ad, az ilyen blogoknak pont ez a lényege. Ott a gond szerintem, amikor valaki csak azért látogat el egy adott fórumra, hogy ott beszóljon, minden érdemi vélemény nélkül, vagy legalábbis ezt nem teszi közkinccsé, a gyűlölködésen kívül. Ez a legkevésbé sem civilizált viselkedés.
   Az említett sorozat hol megy egyébként? Sajnos mostanában kevés az időm ezért nem nagyon vagyok képben.

  • 95. malvinkicska  |  2016/03/24 - 15:01

   Most nem adok neked igazat, mert olvasd el újra hogy mit mondtál nekem! Egyszerűen semmi értelme! Egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy a kis baráti köreiteket véditek aztán másokra magasra tojtok! Ennyi erővel engem is lehetne fikázni a véleményeim miatt meg hogy csak most csöppentem ide, de nem teszitek mert ismertek. És még csodálkoztok hogy nem jön senki ide? Miért jönnének ide ha kirekesztek mindenkit??? Na erről ennyit részemről befejeztem az ide írogatást mert még jobban feldühödök és még van ezer problémám nem akarok ilyen bugyutaságokkal foglalkozni!

  • 96. nota  |  2016/03/24 - 15:40

   Úgy látszik, két külön alternatív világban élünk, mert ezt a hozzászólásodat még értelmezni sem tudom. Persze butácska vagyok nagyon, biztosan azért. Igazán sajnálom, ha feldühítettelek, bár ha ilyesmitől feldühödsz az eléggé sajnálatos. Minden jót kívánok Neked a továbbiakban, jó sorozatokat, és hozzád hasonlóan okos vitapartnereket.

  • 97. Amiga  |  2016/03/24 - 18:53

   malvinkicska:

   1.Mégis ki hívott ide?
   2.A Noémi-ügybe én nem folytam bele,de szívesen fogadunk minden új tagot.De ha valaki csak fröcsögni meg utálkozni jön ide azt nem bírjuk.
   3.Nézd csak a török sorozataidat,és írogasd az “okosságaidat” a jövőben is inkább a port.hu-n,ott legelább hozádd hasonló “okos” kommentelők vannak,nem olyan bugyuták,mint mi 😀 Velünk pedig ne is foglalkozz,ne idegesítsd fel magad a bugyutaságainkon.

   Egyébként meg a kutya nem hívott ide.

  • 98. Amiga  |  2016/03/24 - 20:50

   *az esetleges elírásokért és helyesírási hibákért bocsánat,mobilról írtam

  • 99. Lynda  |  2016/03/25 - 11:12

   malvinkicska (vahy hogy is hívnak): Időnként belefutok 1-2 portos kommentedbe.Hát mit ne mondjak,nem éppen neked kellene lebutáznod minket!Te mit is szoktál csinálni? Semmi nem tetszik neked,mindent csak szapulsz,de azért nézed.Neked sincs jobb dolgod,minthogy az általad sz*rnak titulált sorozatokat nézd és azokról vitatkozz iszonyat blőd érvekkel.Na most akkor ki is a buta?

   ui. javaslom a helyesírási szótárt és tanulj meg épkézláb mondatokat összerakni!

 • 100. Bogy  |  2016/03/24 - 21:32

  Noéminél nem az volt az elején a probléma hogy elmondta a véleményét hanem az hogy direkt azért tette hogy utálkozzon és csak azért is egy fricskát nyomjon az orrunk elé … ezt felesleges tagadni mert annyira nyilvánvaló volt. Mi is elmondtuk a véleményünket ahogy Noémi de mi érveltünk is..én legalábbis normális és ‘kézzelfogható’ érvekkel támasztottam alá azon kijelentésemet hogy miért gondolom azt hogy ANGIE egy szimpatikus és csupa szív ember de Noémi inkább primitív és ostoba megnyilvánulásokkal indokolta az unszimpátiáját rasszista kijelentésekkel kombinálva miközben a mi kulturálatlan viselkedésünkről írt. Szóval szerintem itt nem én vagyok a bugyuta és a többi rendszeres olvasója és kommentelője ennek az oldalnak … az az a “baráti kör”. Ez nem ellened irányul malvinkicska de megvan az oka annak hogy miért nem járok a port-ra és ha mi butácskák vagyunk akkor az ottani olvasók és kommentelők nagy részének a szellemi adottságai nem épp pozitív irányba tendálnak.
  Nyugodtan jöhetnek a dislikok azoktól akik Noémi pártját fogták és lájkolták főleg azon kommentjeit melyekben ő is az igen magas, pallérozott IQ szintjéről tett tanúbizonyságot. Tőlük nem is fogok mást várni.
  Részemről ezt a témát lezártam…

  • 101. Gabino  |  2016/03/24 - 22:00

   Na igen, a port-os oldalakon csak a szitkozódás megy meg a kibeszélés, egyszer tévedtem oda, de többet se megyek…

 • 102. MarcoPolo  |  2016/03/25 - 14:57

  Kedves Mindenki!
  Úgy vélem, erre a blogra senki sem azért jár, hogy gyűlölködjön vagy szapuljon másokat, ha valaki mégis ilyen céllal érkezik, az ne lepődjön meg, ha érthető módon nehezen fogadja be a közösség.
  Mivel azonban a személyeskedés ebben a posztban túllépett egy bizonyos határt, itt és most zárolom a kommenteket ennél a bejegyzésnél. Kérek mindenkit, hogy a továbbiakban a hozzászólásaitokban törekedjetek arra, hogy a véleménykülönbségek ellenére is emberi hangnemben nyilvánuljatok meg, nem összemosva az adott témáról és a kommentelőtársatokról alkotott véleményeteket (pláne nem, ha az az illető magánéletét, szexuális preferenciáját érinti, ami úgy gondolom, nem képezi a blog témáját.) Kommentet ezután sem fogok törölni (hacsak nem a káromkodásokkal dúsított, fröcsögve anyázó fajtából van), de légyszi, tartsátok szem előtt, hogy nem a végeláthatatlan kommentháborúk kedvéért vagyunk itt, és a többséget nem az egyéni ellentéteitek érdeklik, amikor idejönnek. Köszi az együttműködést! (Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára!)
  üdv.
  MarcoPolo


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum