Hírek – 2015. november 20.

2015/11/20 at 18:25 576 hozzászólás

Corazón Que Miente

 • Corazón que miente: Mapat a héten egy sajtótájékoztató keretében hivatalosan is leleplezte készülő Julieta-feldolgozásának leendő főszereplőit, a sokadjára összekerülő Thelma Madrigalt és Pablo Lyle-t, akik a történet főhőseit, Camilát és Alonsót keltik majd életre, valamint Diego Oliverát, akinek pályafutása során ez a huszadik telenovellája. Az eseményen kiderült, hogy a sorozat egy új korszak előfutára, ugyanis Mapattól szokatlan módon összesen csak nyolcvan epizódra tervezik, akárcsak az 1999-es verziót, tehát megszabadulunk a hozzátoldott mellékszálaktól, ugyanakkor ezt azt is jelenti, hogy várhatóan semmi pluszt nem ad majd a feldolgozás az eredetihez. A sorozatban a már korábban is biztos nevek (Alexis Ayala, Alejandro Tommasi, Helena Rojo, María Sorté, Alejandro Ávila, Lourdes Reyes, Mayrín Villanueva, Federico Ayos és Dulce María) mellett feltűnik majd Fátima Torre, Mariana van Rankin, Jessica Mas, Ricardo Margaleff, Alejandra Procuna és Gerardo Murguía is. A forgatás november végén indul Pueblában, ironikus módon pont ugyanott, ahol az utolsó eredeti Blanco-Peña-sorozat, az El color de la pasión is készült, a premierjére pedig az év elején lehet számítani az A que no me dejas helyén.
 • Un camino hacia el destino: már forog Nathalie Lartilleux új története, amely A kertész lánya feldolgozása, és a La vecina helyére érkezik februárban. A főhősök végül Paulina Goto (Szerelem ajándékba) és Horacio Pancheri (A múlt árnyéka) lesznek, akik mellett Ana Patricia Rojo (Maricruz) gonoszkodik majd, a férfi főhős szüleit René Strickler és Eugenia Cauduro, míg a főhősnő, Luisa Fernanda papáját, a kertészt Jorge Aravena kelti életre. Gonoszként jelen lesz a sztoriban Manuel Landeta és Harry Geithner is, biztos szereplő Sheyla, Patricia Reyes Spíndola, valamint az Árva angyal Candelariája, Evita Muñoz “Chachita” is, míg a főcímdalt az eredetihez hasonlóan maga a főhősnő, Paulina Goto adhatja majd elő.
 • Sueño de amor: Juan Osorio történelmet írt kedden, amikor is először közvetítette élőben egy Televisa-sorozat szereplőválogatását az interneten keresztül. Új, eredeti novellája egy egyedülálló anya viszontagságos történetét meséli el, amelyben egy idősebb és egy fiatalabb szerelmespárért izgulhatnak majd a nézők. A fiatalabbik pár női tagjaként Renata Notni, Alejandra García és Natasha Dupeyrón, míg férfi partnerük képében Polo Morín, Osvaldo de León és Eddy Villard száll harcba. A főhősnő szerepére Alicia Machado a legnagyobb esélyes, ám egyes értesülések szerint az ex-aztecás Betty Monroe lesz az, aki magára öltheti majd Esperanza karakterét. Férfi fronton Cristian de la Fuente, Andrés Palacios és Marcelo Córdoba neve jön számításba, míg a castingon egy sereg más színész is megfordult, köztük Rodrigo Vidal, Beatriz Morayra, Sabine Moussier, Marisol del Olmo és még sokan mások. Carmen Salinas már biztosan a sorozatban lesz egy modern felfogású nagymama szerepében, a férfi főgonoszt pedig a legnagyobb valószínűség szerint Julián Gil játssza majd. Érdekesség, hogy a producer koreai színészeket is szeretne bevetni a sorozatban, de egyelőre nem derült ki, hogy ezt hogy képzelte el. Mivel az Antes muerta que Lichita a tervezettnél hamarabb, már februárban befejeződik, az új családi komédia premierje is a vártnál hamarabb esedékes lesz.
 • Como tres gotas de agua: Angelique Boyer körül hullanak a férfiak, nagyjából naponta lebegtetnek meg egy újabb nevet lehetséges férfi főhősként a hármasikres sorozatban, ám egyelőre továbbra is csak Sebastián Rulli jelenléte biztos. A héten nagy port kavart, hogy kikerült a képből Daniel Arenas, aki már korábban szóban elígérkezett Lartilleux-nek az Un camino hacia el destinóba, ám a főműsoridő vonzása erősebbnek bizonyult, és azt hazudta Angelli Nesmának, hogy még szabad. Persze hamar borult a bili, Angelli kitette a szűrét, amiért nem volt vele őszinte, Nathalie pedig addigra már leszerződtette a helyére Horacio Pancherit, így Daniel két szék közül a pad alá esett. Helyette jelenleg olyan nevek vannak forgalomban Boyer párjaként, mint Brandon Peniche, Pedro Moreno, Fernando Cermeño, Joshua Gutiérrez és Andrés Palacios.  A héten biztos szereplővé avanzsált a sorozatban Carlos de la Mota, Ana Bertha Espín és Blanca Guerra, utóbbi az egyik iker adoptáló anyukáját játssza majd.
 • Yago, pasión y venganza: Carmen Armendáriz korábban La otra mirada címen futó projektje ezen a végleges címen lát majd napvilágot, és az El hotel de los secretoshoz hasonlóan először az Univisiónon mutatkozik be, majd pedig Mexikóban az El hotel helyén (akárhol legyen is az). A címből következtetve a széria az argentin Yago feldolgozása is lehetne, ám ezt egyelőre még nem erősítették meg. Az egyedüli biztos pont a férfi főhős, Iván Sánchez, aki mellett a legnagyobb eséllyel Adriana Louviert láthatjuk majd a női főszerepben, de elvileg ringbe száll Zuria Vega, Ana Seradilla, Belinda és Martha Higareda is. A férfi főgonosz Flavio Medina lesz, és könnyen a sorozatban találhatja magát Pablo Valentín, Rosa María Bianchi, Manuel Ojeda, Jacqueline Andere, valamint a női főgonosz szerepében Cecilia Suárez is. A forgatások január 18-án kezdődnek.
 • Pobre Pablo: Pedro Damián testőrös történetében Alfonso Herrera az új belépő mint férfifőhős-jelölt, míg a főhősnő Livia Brito, Scarlet Dergal és Daniela Luján közül kerülhet ki. Ahogy már megírtam, a sorozattal Aarón Díaz is visszatérhet a Televisához a főgonosz képében, ám időközben kiderült, hogy komoly esélyekkel indul Aracely Arámbula partnerének szerepéért is a 2016-os Doña Bárbarában.
 • El rey del Jaripeo: azaz A rodeó királya, ez lesz Carla Estrada Joan Sebastiánról szóló életrajzi minisorozatának címe, amelyben Pablo Montero és Jacqueline Bracamontes játszhatják el a színész-énekes, illetve nagy szerelme, Maribel Guardia szerepeit. José Manuel Figueroa alakítja majd a sorozatban Joan Sebastián apját, Irán Castillo pedig Arleth Teránt, akivel a színésznek volt egy komoly afférja, illetve rajtuk kívül Adriana Nieto, Enrique Rocha és Malillany Marín is szerephez jut majd a sorozatban.
 • A minisorozat-kínálat újabb darabjaként a fentieken kívül új verzió készül az El maleficióból is, Ernesto Alonso és Jacqueline Andere kultikus telenovellájából, ahol a férfi főgonosz, aki valójában egy boszorkánymester, lépre csal egy mit sem sejtő özvegyet. A producer, aki elkészítheti, a jelenlegi állás szerint Roberto Hernández lesz.
 • Nicandro Díaz Angelli Nesma után következik majd a főműsoridőben, és nem elképzelhetetlen, hogy ő is egy fúziós remake-kel áll elő a mexikói Los hermanos Coraje és az argentin Los valientes vegyítésével (mindkettő a Pasión de gavilanes történetével mutat hasonlóságokat), ám a fő kerékkötő maga Kary Fajer, a producer írónője, akinek nem fűlik a foga ezekhez a sztorikhoz, inkább a Mirada de mujerből forgatna új verizót, arra a történetre azonban Giselle González is ácsingózik.
 • Az aktuális sorozatok meglehetősen siralmasan teljesítenek, a 20 pontos határ már álomnak tűnik, legközelebb a Lichita merészkedik hozzá, de ez is sovány vigasz. A Pasión y podert a korábban sugárzott sorozatok is rendszeresen a padlóra küldik, kedden 15.8 pontot kapartak csak össze Colungáék, még a La vecina is legyőzte 16.6-tal, ami elég nagy aggodalomra adhat okot, ennek ellenére Castro vígan járja a világot a stábbal a sorozatot promózva (az USA után ezen a héten Peruban jártak). Az A que no me dejas második “évada” iránti érdeklődés csitult ugyan, de legalább sikerül megtartania magát 17 pont körül, kérdés, hogy ezt sikerülhet-e feljebb tornázni. A sorozat forgatása december 23-án ér véget.

Szavazz! Melyik új sorozatot várod a legjobban a 2016-ra készülő Televisa-művek közül?

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“El Hotel de los Secretos” – öt év után újra kosztümös Televisa-sorozat A telenovelláknak befellegzett (?)

576 hozzászólás Add your own

 • 1. tibitoma  |  2015/11/20 - 19:01

  CQM: köszi, de nem. María Rubio után elpazarolni Helena Rojót egy ilyen nem túl sok port kavaró szerepre… Hmm…
  UCHED: szerintem ez egy egész pofás szereposztás, már csak ezért is bele fogok nézni.
  A többihez hozzá sem tudok szólni, de Jackie mint Maribel Guardia, hahahahaha és Irán mint Arleth, hahahaha!

  Egyébként örülök, hogy a Televisa próbál kirobbanni a megszokott mozgásteréből és új dolgokra is vevő.

  És Castróéknak még turnézni is van idejük? Egyszerűen nem hiszem el, hogy a színészeknek még erre is van energiája. Szerencsétlen Silvia Navarróékat is totál lestrapálhatta a MCET körüli felhajtás (színház, turné stb.).

  Válasz
  • 2. Gabino  |  2015/12/17 - 07:31

   Lehet egy hülye kérdésem?
   A képen bal oldalt ki az a kicsi ember?

  • 3. suxel  |  2015/12/17 - 09:34

   Gabino: feltételezem, hogy az egyik jelenetrendező, vagy a segédproducer. De ne vedd készpénznek.

 • 4. Csabika  |  2015/11/20 - 19:08

  Osorio castingját a Canal5 is közvetítette, tudom mert néztem Kedd este. (Magyar idő szerint)

  Suxel

  Nézd csak Adriana Louviert..

  Válasz
  • 5. suxel  |  2015/11/20 - 19:19

   Idokozben lattam mashol en is a nevek kozott. 😉

 • 6. suxel  |  2015/11/20 - 19:16

  AriDani bukasa valami nagyon vicces, megerdemelte, hogy felnyalta a padlot.

  Visszater Blancam! Jajj, hat miatta nezni kell azt a sorozatot, imadom Blancust! Szenzacios az a no. 🙂

  Válasz
 • 7. Viktor  |  2015/11/20 - 19:17

  Igaz nem,tartozik most ide,de nem tudja valaki,hogy a Mi Pecado után lesz-e új sorozat?Mert már nem igazán sok van hátra belőle.:D

  Válasz
 • 8. Bogy  |  2015/11/20 - 20:03

  “Angelique Boyer körül hullanak a férfiak”😂😂😂 Ezen jót nevettem….de tényleg jó lenne már ha kiderülne a többi Casanovájának a neve.
  Danika drága megérdemelte…ekkora aljas és féreg módon viselkedni. Nekem sosem volt szimpi a gyerek de ezek után már még annyi jót sem tudok róla gondolni mint amennyit korábban gondoltam. (bár azt bevallom nem sok volt 😛 ) De most komolyan…annyira hülye hogy azt hitte ezt megúszhatja??? Istenem most segíts meg…

  Válasz
 • 9. Ben Lacosta Navarro  |  2015/11/20 - 20:17

  Egyiket sem! Komolyan mondom ez nevetséges! 80 részes sorozat? Az semmi! Akkor inkább le se forgassák! Amit a Televisa művel nevetséges! A Yagot el ne merjék rontani! Én is korszakot váltok! Ezek közül egyik sem érdekel, max. a Hatalom és szenvedély. Semmi újat nem látok a sorozataikban! Nem is csodálkozom hogy hanyatlik!

  Válasz
  • 10. Gabino  |  2015/11/20 - 21:04

   Miért ne? Anno a Julieta és a Rosalinda is 80 részes volt, a Marimar meg 75, de volt ennél rövidebb is… Mégis sikeresek voltak. Igen bizonyára vannak ballépései a Televisának de azért még mindig a legtermékenyebb sorozatgyártó cég Mexikóban. Mellesleg egy producernek baromi nehéz ilyen elvárásoknak megfelelni és tökéletesre kovácsolni egy sorozatot, főleg ha az eredeti világsiker és azt felülmúlni nem túl egyszerű.
   Én tisztelem és becsülöm munkáikat, mert rengeteg energiabefektetés van bennük (kivéve azoknak akik összedobálják és szolgamásolatot csinálnak).
   Am. sztem a legjobb alkotók egyike Emilio Larrosa, akinek szinte minden munkája eredeti és felülmúlhatatlan.
   Ld. Muchachitas, Sonadoras, Amigas y rivales, Las vías del amor, Dos hogares (az utóbbit leszámítva nekem mind 10/10-es)

  • 11. Amiga  |  2015/11/20 - 22:10

   Miért lenne semmi egy 80 részessorozat?Ha jól ki van dolgozva és pörögnek benne az esemény,akkor jó lehet.Annak idegén sok 100 rész alatti sorozatot csináktak (lásd.Acapulco öböl 60 rész,Acapulco szépe 90 rész,Angela 78 rész,El manantial 95 rész,Villa Acapulco 69 rész,Julieta 80 rész,Maria 93 rész,Marimar 75 rész,Maria Mercedes 82 rész,Esperanza 94 rész,Szeretni bolondulásig 90 rész,Ramona 69 rész,Rosalinda 80 rész,Kettős játszma 90 rész,Megveszem ezt a nőt 80 rész,Amor real 95 rész),és legtöbbjük jó és sikeres volt.Az se jobb,amikor 200 részig elnyújtanak egy novellát.

  • 12. Csabika  |  2015/11/20 - 22:44

   Itt inkább arról lehet szó hogy a Televisa a jövőben nem kíván 100-120.epizódál hoszabb novellát gyártani csak kivételes esetben (Lokela, Teresa, Corazon Indomable stb) igy nyilván egy csomó pénzt megspórolnak, és az évi telenovella mennyiséget is tudják növelni, mert a jelen Tv-s piacon ezt is muszáj, egyfelől azért hogy szélesebb választék legyen, másfelől hogy elsimítsák a bukások okozta veszteségeket ( mert még mindig az eladás/értékesítés a legnagyobb profitja a Televisának, a 2015-s felhozatalból a Lo Imperdonable-n kívül nem értékesitett tudomásom szerint a Televisa és ez komoly anyagi veszteség)

  • 13. Csabika  |  2015/11/20 - 22:48

   Egyébként maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, szerintem elég egy Telenovellának 80-100.epizódosnak lennie, ez igy is volt a 2000.évek elejéig, utána kezdtek nagyon meghoszabbodni a novellak epizódjai.

  • 14. Ben Lacosta Navarro  |  2015/11/21 - 18:18

   Engem zavar ha nagyon rövid egy sorozat! Véleményem szerint ha belepakolunk még több hozzávalót akkor lesz igazán sikeres. Én nem írtam 100 alatti sorozatot sosem! 110 részeset igen mert az még határeset. Szeretem ha hosszabb ideig élvezhetek egy sorozatot de ha nagyon erőltetett a túl hosszúság az már nem jó. Az Amor bravíonál csak az zavart hogy 162 helyett mondjuk 120 vagy 130 részesre készítik el mert nagyon húzták. A szerelem tengerénél pedig 164 helyett mondjuk 120 részesre csinálni.

 • 15. mandi28  |  2015/11/20 - 21:05

  ok ez sok volt hirtelen
  1. akkor most mi van Cristian de la fuentével hogy a CTGDA-ban esélyes most Marco meg sem említette hogy ott mért nem az már vagy még mindig esélyes és közbe lett másik sorozat is amibe be került férfi főhős esélyesként?
  2. a két sorozat a Yago, pasión y venganza és a Pobre Pablo nekem új mert nem is hallottam hogy tervbe lennének ezek a telenovellák mikorra várhatóak bemutatásra és lehet majd tudni róluk bővebben a Yago még csak csak meg van de a Pobre Pablo nem igazán mond semmit honnan jöttek elő most a ezek a tervek?
  viszont akárhogy is Adriana Luviert és Livia Britot is várom már új telenovellába mert nagyon bírom őket de most elsősorban jó lenne Nesma sorozatát tisztába tenni és nem húzni vonni a férfi főhősök kilétét

  Válasz
  • 16. MarcoPolo  |  2015/11/20 - 21:28

   1. Cristian lenyilatkozta, hogy egy fontos sorozat kapcsán kereste meg a Televisa. Valószínűleg felmerült a neve mind a Como tres gotas de agua, mind a Sueno de amor kapcsán. Előbbinél azért nem említettem meg most külön, mert ahogy írtam is, tényleg naponta variálódnak a felmerülő nevek a hírekben, most csak az új arcokra szorítkoztam.

   2. A Yago eddig La otra mirada címen futott a hírekben, a Pobre Pablóról pedig szó esett az előző hírösszefoglalóban is.

 • 17. Amiga  |  2015/11/20 - 22:22

  -CTGDA:Én azt olvastam,hogy Blanca Guerra a három ikerlány anyjának a szerepére esélyes.

  -Arenas jól pofára esett 😀 Valószínű ezek után mostmár Lartilleuxra sem számíthat.Kicsikét gondolgodhatott volna előtte.Nyílván minden színészt vonzza,hogy főműsoridőben szerepelhet,csak előtte nem ártott volna NL-el tisztázni a dolgokat.Vagy azt hitte,hogy ez nem derül ki?

  Válasz
  • 18. MarcoPolo  |  2015/11/20 - 23:42

   A Lazos de amorban az ikrek szülei (ugyancsak Lucero ill. Ernesto Laguardia) meghalnak egy autóbalesetben, amiben az ikrek is érintettek, az egyikük (María Guadalupe) a baleset után eltűnik, egy olyan nő veszi magához, akinek nem lehet gyereke. Ő volt az eredetiben Maty Huitrón, most ő lenne Blanca Guerra, míg a lányok nagyanyja, aki az elveszett harmadik ikert keresi, Susana Dosamantes.

   Egyébként a látszat ellenére az eredetiben nem volt olyan sok jelenet, ahol mindhárom főhősnő megjelent, a sorozat tetemes részét egymástól külön töltik. A gonosz és a vak iker együtt laknak, szóval ott több az interakció, de 1995-ben a hármas jeleneteket azért még igencsak kerülték. Csak azért írom ezt, mert pusztán az a tény, hogy hármasikres a novella, még nem növeli meg automatikusan horribilis mértékben a forgatási időt (noha tény, hogy persze nem egyszerű a dolog).

 • 19. Milibindi  |  2015/11/21 - 02:50

  Hu azt a mindenit! Ezt jó megszívta Daniel! Mondjuk, ha hazudott megérdemelte!

  Válasz
 • 20. Csabika  |  2015/11/21 - 16:48

  Un camino hacia el destino: Megerősítve! Lisette Morelos az anya ( A Kertèsz felesége, Paulina Goto anyja)

  Válasz
 • 21. mandi28  |  2015/11/21 - 16:58

  Aha most már tisztább a kép 😀 köszi Marco 😉 viszont Nesma most komolyan mi a rákot akar az idő húzással? Állítólag majd egy hónap és forgatnia kellene a CTGDA-t nincs elég főhős jelölt akik közül válasszon mondjuk valami nem stimmel ha Angi mellé süldökkel akarnak próbálkozni nincs bajom Brandon Penichével de valahogy idősebb karakteresebb férfi jobban menne Angi mellé hiába fiatal még ő maga is másabb azért a kisugárzása…

  Válasz
  • 22. Bogy  |  2015/11/21 - 17:34

   Igen egyetértek hogy Angie mellé az idősebb érettebb kinézetű pasik jobban passzolnak mint a kicsit fiatalabbak vagy ficsúrképűek. Luis Roberto Guzmánnal(15 év korkülönbség) is szerintem jól mutattak, Sebastian Rulliról(13 év KK) meg ne is beszéljünk. 😀 Mondjuk David Zepadával(15 év) nem nagyon tetszett de nem a kora miatt inkább nem volt egy pici kémia sem…bár inkább vele mint Mark Tacherrel<—pl.ficsúrképű.
   És nekem bevallom őszintén sem Sebastian Zuritával sem pedig Aaron Diazzal nem jött be annyira…főleg Zuritával és ő egy korosztály vele…Aaron meg inkább maga nem tetszett. 😛
   Meg már megszoktuk hogy ha Angie akkor idősebb pasi. 🙂 Brandon jó színész de fura lenne ilyen fiatal emberkével együtt látni őt.

  • 23. Amiga  |  2015/11/21 - 18:59

   Még Cristian de la Fuentével is jól mutatna.És ő is egy érettebb pasi (41 éves).Ráadásul ő is az esélyesek között van 🙂 Amúgy ha Nesma december elején elkezd forgatni (mivel egyre több helyen olvasni,hogy a PYP február 7-én ér véget),akkor lassan már csak lerántja a feplet a másik két férfi főszereplőről.Bár lehet,hogy már megvannak a szereplők,csak még játszani akar egy kicsit 😀

  • 24. Bogy  |  2015/11/21 - 19:41

   Igen igen. 😀 Bár ha Fuentét kapja Angie akkor nagy valószínűséggel ha a karaktere ‘engedi’ jó ha lesz nála néhány sebtapasz mert nem fogja megúszni a minimum 13cm-es magassarkúkat. 😛 A Lokelában is sajnáltam nagyon(Angie amúgy nem hord magasat a hétköznapokban) Monserratként a 187cm-es Rulli mellett…de a 190cm-es Fuente…ajajajjjj😂 Vagy megoldják sámlival. Hónaljmankó a lelkem a kb 165 cm-ével mint én a srácokhoz képest. 😛
   Én meg állandóan azt olvasom hogy januárban kezdik a forgatást…majd kiderül. 🙂 De tényleg jó lenne már közölni a többi szereplő nevét!!!

  • 25. Csabika  |  2015/11/21 - 20:43

   Bogy, Amiga !

   Már megvan erősitve hogy Februárban jön, (92.epizód-al zár a PyP) és már november elején lehetett tudni hogy december elején kezdi Nesma a forgatást. ( ès akkor még nem is volt szó a PyP korai menesztéséről. )

  • 26. Csabika  |  2015/11/21 - 21:37

   Eric del Castillo is csatlakozott Nesmahoz, az apa úgy tűnik Gay Ecker lehet.

  • 27. suxel  |  2015/11/22 - 09:51

   😛 😀 ;-):-)

  • 28. Mary  |  2015/11/22 - 09:54

   Szegény Guy! Ecker.

  • 29. bence1996  |  2015/11/22 - 10:48

   😀 😀 A mai világban sosem lehet tudni… xD Guy Ecker-nek egyébként jó génjei vannak, még mindig elég fiatalos. Csak a haját ne seperné hátra…

  • 30. Csabika  |  2015/11/22 - 10:52

   Kedves Maryka!

   Nem elírás, vagy szó vicc volt! 🙂

  • 31. bence1996  |  2015/11/22 - 10:56

   Poor Gay Guy! 😛

  • 32. Csabika  |  2015/11/22 - 11:03

   Ez csúnya volt. 😀

  • 33. suxel  |  2015/11/22 - 11:07

   A védelem gyenge labakon all: a Luvierek, Zepadak es Adriennek utan 😀
   Mondjuk en meg mindig 😀 😀

  • 34. Mary  |  2015/11/22 - 12:31

   Kedves Csabika!

   Tudom, hogy az elírásokra az este és a fáradtság szokott a magyarázatod lenni, de azt hiszem, hogy ez most elég gyenge lett. Adrienne Diaz, Luvier, most szerencsétlen Ecker. Azért a ctrl c + ctrl v kombinációk nem annyira nehezek. Szerintem.

   Maryka. Megint egy helytelen szóhasználat. A -ka kicsinyítő képző akkor lett volna helyes, ha Marika, de ez biza Mary (Méééri), így a -ke szócskát kellett volna odaraknod. A kicsinyítő képzővel az égvilágon semmi bajom, a barátaim is használják, ha engem szólítanak. De Te nem vagy az.

   Áldott szép vasárnapot kívánok sok szeretettel! 😀

  • 35. Bogy  |  2015/11/22 - 12:32

   Hahaha most nézem hogy Zepadát írtam…no mindegy. Tudtam én hogy Zsepit kellett volna…azzal nem nyúltam volna mellé. 😀
   Amúgy mindenki tudta szerintem hogy direkt írtad Gaynak bár nálad ez az elírás gyakori dolog és most sikerült egy értelmes szóval helyettesíteni az eredetit. 😛 Biztos ami biztos javították. 😉 Meg úgy néz ki ha Ecker körül feltekerjük a hőmérsékletet az néhány ember számára nem elfogadható állapot. Remélem azért nincs örihari.

  • 36. Csabika  |  2015/11/22 - 13:03

   Ezt most szándékosan irtam félre, a nem olyan rég felröppent “vádakra” bár ha az lett volna a kifogás hogy méltatlan egy színész nemi identitását méltatnom azt elfogadtam volna mert valóban az volt részemről.
   Sorry !

   Mary

   Nemtudtam hogy Mari, Marika, Mária vagy Mééérit használod, Bogy-ból ki indulva (ugye te Boglárka vagy Bogy ? ) azt reméltem hogy te is a Magyar megfelőt használod, csak Angolosan irod, elnézést.

   Nem hiszem pont azt a hetet kellene fel emlegetni mindig, amikor mint már említettem cserekészülékem volt ami számomra teljesen idegen (Swiftkey billentyűzetet alkalmazta) ami az Ariadne-t és a Francisco-t nem akarta elfogadni.
   De talán ezt már irtam akkor is, szerintem alapvetően nem szoktam rosszul írni a szinészek nevét, ha csak nem szándékosan persze.
   Áldott szép vasárnapot kívánok én is nektek sok szeretettel. 😉

  • 37. suxel  |  2015/11/22 - 13:20

   Bogy 😛 a legszebb, hogy nekem fel sem tunt a te felreirasod, a Gay vitt mindent, a masikat meg mar megszoktam erre 😀

  • 38. Bogy  |  2015/11/22 - 13:46

   A francba…most lebuktam Csabika…tényleg úgy hívnak! 🙂 Még jó hogy az én nevem magyar eredetű.

   Suxel: Az a baj hogy én szerintem világ életemben amikor nem Zsepit írtam leZepadáztam…most hogy így írtad hogy Zepeda…mondom basszus ez nem Zepada?😂 De örülök neki hogy rejtve tudott maradni ezek szerint eme baklövésem. Elnézést kérek minden nagy ZepEda fantól már ha megsértettem bárkit is azzal hogy én szegényt Zepadának írtam mindig. /Látszik hogy nem mozgok otthonosan a ZepedaMűveknél/-és megint majdnem elírtam…Zsepi lesz és kész😂-

  • 39. mariland  |  2015/11/22 - 14:11

   És Iván Sanchez? 😊 ő is 41 már. Most felfutóban van, szerintem népszerű is lett.

   Csak Nehogy azt gondolják hogy Rullival már unalmas. Bár én Rullit sosem tudnám megunni.

  • 40. Bogy  |  2015/11/22 - 14:29

   Ivan már máshol lesz főszereplő ezért nem is került szóba de érdekes felvetés. 🙂
   Aki ismer nagyon jól tudja hogy számomra Sebas sosem volt/lesz unalmas…főleg nem a BoyerRulli vagy a Seiza(sajnos utóbbi már esélytelen 😦 ) párosítás.
   Az a helyzet hogy a Lokela még mindig füstölög…nem tudom hogy az emberek hogy fognak hozzáállni. Kíváncsiság az lesz bőven…ha Nesma jól megcsinálja a novellát és variálgat a karakterekkel még bejöhet a dolog. Most beszéltük itt azt hogy jó lenne ha Rulli nem lenne olyan nagy hősszerelmes…de kiszámíthatatlan a mexikói közönség…lehet hogy nekik meg pont megint úgy jönne be inkább. Nesmán múlik minden…reméljük megint beletalál mint az Abismonál vagy a Lokelánál. Most úgy néz ki a Yeseniát is beleoltják a Lazos sztorijába. Ez még jobban felkeltette az érdeklődésemet.

  • 41. Csabika  |  2015/11/22 - 14:47

   Eiza állitólag a Dona Barbara-ban fog szerepelni.

  • 42. suxel  |  2015/11/22 - 15:00

   Na Csabikaa, ezt hol hallottad olvastad?

  • 43. Bogy  |  2015/11/22 - 15:00

   Olvastam de én fentartásokkal kezelném mivel kiderült hogy Eiza amerikai sorozatát/From dusk till dawn/ berendelték egy harmadik évadra…nem tudja megoldani hogy texas meg miami(vagy hol forgat még a mundo) között ingázzon mert egy tn forgatása nagyon kötött. Mellesleg minek menne vissza novellázni? Ez bocsánat hogy ezt kell mondjam de visszalépés lenne a karrierjében…Emelett még filmekben is kapott/kap kisebb szerepeket, interjúkra jár neves műsorokba. Nem tudom hogy miért merült fel a neve hetekkel ezelőtt…meglepne ha tényleg benne lenne hiszen a legújabb fotózásán ami már meg is jelent a Revista Cosas Mx novemberi számában pont azt nyilatkozta mint amit már egy jó ideje hogy nem kislány többé…és gondolom a Barbiban Ara lánya lenne.

  • 44. Bogy  |  2015/11/22 - 15:06

   Suxel én is olvastam twitteren de szerintem kacsa mondom. Meglepne ha nem az lenne.

  • 45. mariland  |  2015/11/22 - 15:23

   Az mondjuk tényleg izgalmas lenne ha Sebastian gonoszkodna. Eddig nem láttam gonosznak.
   Ivánra is azért voltam kíváncsi a Lo Imperdonable)ban mert a La Tempestadban merőben más típusú szerepe volt.

   Szerintem pont akkor lehet látni valakinek az igazi színészi játékát ha teljesen különböző karaktereket alakít.
   Nálam Iván ebben jól vizsgázott.😊

  • 46. Bogy  |  2015/11/22 - 15:30

   Igen Sebasnak a “pszichiátriai eset” a specialitása. 🙂 Gonosznak még én sem láttam ezért vagyok rá kíváncsi. A rideg Alejandrot is jól játszotta ezért is lennék rá kíváncsi.
   Bár számomra -ami meglep- de hősszerelmesként volt felejthetetlen…soha nem lesz még egy olyan karakter a telenovellák világában aki annyira meg tudná érinteni a kicsi szívemet mint Guzmancito!!! Ezt bátran ki merem jelenteni…

 • 47. mandi28  |  2015/11/21 - 23:11

  Cristian De La Fuente, és tudom hogy tuti nem lehetséges de szerintem David Chocarro tök jól menne hozzá mondjuk abban a felállásban hogy az előbbi a sima jó lány pasija az utóbbi pedig a vak csajszié Rulli meg picit gonoszkodik a rossz csajjal és mindenkinek meg van mindenki 😉

  Válasz
  • 48. Bogy  |  2015/11/22 - 12:40

   Én is remélem hogy Rulli a rossz csajjal fog gonoszkodni/”kavarni”…na majd meglátjuk…remélem így lesz.

 • 49. suxel  |  2015/11/22 - 00:26

  A roviditesekkel ellentetben az AQNMD kapott egy husz reszes hosszabbitast és igy februar vegen lesz vege 162 epizoddal. Ok: a nezettsegjavulas a kezdetek ota.

  Válasz
  • 50. bence1996  |  2015/11/22 - 10:50

   Nagyon helyes! 🙂 Bár nem bántam volna azt sem, ha 120 résszel befejezték volna. Így a darálást megkönnyítette volna. Mondjuk egy Lo que la vida me robó után még mindig jobb ez a 160 rész 😀

  • 51. suxel  |  2015/11/22 - 17:32

   Akinek van kedve kapjon elo egy naptart es szamoljon, mert lehet csak 152 es nem 162 ha februar 28-an er veget.

  • 52. Mary  |  2015/11/25 - 13:29

   A PyP sem februárban fejeződik be, hanem márciusban.

 • 53. mariland  |  2015/11/22 - 18:03

  Guzmancitooo 😍 imádtam! Az egyik legjobb alakítása volt.
  Alejandroként is szuper volt most megint nézem a Robót az Rtl+-on. Igaz felvételről mert hajnali 5-kor adják. Akkor még nem vagyok fenn. Igaz hogy végignéztem de engem mindig az eleje érdekel amikor megismerkednek s kialakul a vonzalom.
  Aranyos volt ahogy rácsodálkozott Monsera.
  Guzmiként meg az tetszett ahogy a hivatalos formájában akart tündökölni közben meg majd megveszett Nicolért 😊.

  Válasz
  • 54. Csabika  |  2015/11/22 - 19:13

   Èn úgy tudom 12:00-kor is adják.

  • 55. Bogy  |  2015/11/22 - 19:46

   Végre egy sorstársam aki LEGALÁBB akkora fan mint én. 😀 Bár engem nem lehet felülmúlni. 😛 Én hétvégén szoktam visszanézni a sorozat+ Lokela ismétlését. Az AV-t meg már láttam vagy ezerszer…legalábbis a Nikki&Guzmán jeleneteket….de lehet ezeregyszer….kívülről fújom. 😀 Igen Alejandrot és Montset is szerettem…de elég sokszor hangzott el a számból a nézése közben hogy “Sanyi már megint hülye”…ez volt Ale beceneve. xD ❤ De Guzmi a legjobb…nálam mindent visz…kéne nekem is egy. xD Az AV óta vagyok Sebas fan is.

  • 56. mariland  |  2015/11/22 - 19:47

   Akkor dolgozom 😊. Este csöndben minden kockt jiélvezve szoktam nézni 😊

  • 57. mariland  |  2015/11/23 - 22:52

   Én úgy néztem Guzmiékat, hogy online magyarul és ugyanaz a jelenet spanyolul. De a Lokelát is néztem hasonlóképpen.
   Nagyon szeretem spanyolul nézni egészen másképp vágják és nem szabják le a végén a legjobb jeleneteket.
   Alig várom már hogy Rullinak legyen új sorozata.😊

  • 58. Bogy  |  2015/11/23 - 23:26

   Nálam is ez ment! 😀 Bár nem tudok spanyolul de a legjobb jelenetek spanyolul is mennek oda vissza. 😀 Meg hát ha már kedvenc muszáj lecsekkolni eredetiben is. 😛

  • 59. mariland  |  2015/11/25 - 20:02

   Egy ismerősöm tud spanyolul és a legjobb jeleneteit továbbítottam neki mondván firdítsa le nekem. Ő is jobban szereti spanyolul nzni mert azt mondja némelyik magyar szinkron csapnivaló.
   De egy idő múlva ha sokat hallgatod a spanyolt ki tudod bogozni főleg ha mg fordítani is tudod a szavakat.
   Nekem nagyon tetszik ahogy szerelmesen gügyögnek meg amikor veszekednek. Na azt is nagyon tudom élvezni 😊

 • 60. szabina333  |  2015/11/23 - 11:42

  Helena Rojo szerintem is pazarlás lesz a szerepre, egyetlenegy okot találtam azon kívül, hogy őt magát láthatom a soirban: Alexis Ayalát…
  Blanca Guerra… Blanca OMG FUCKING Guerra!!! 😀
  Manuel Ojeda hadd tippeljek, gonosz lesz? Ne merjen más lenni… na de hogy Cecilia Suarez?! :O Ez komoly??? Mert akkor örömugrálás a köbön!

  Válasz
 • 61. Janka  |  2015/11/23 - 14:57

  Valaki tud valamit a CTGDA-ról?Friss infót!

  Válasz
 • 62. Janka  |  2015/11/23 - 15:37

  Amor de Bario a Tv2-ön december 10-től Paloma cimen.

  Válasz
  • 63. Amiga  |  2015/11/23 - 15:45

   Nagy valószínűséggel a Mi pecado helyére jön majd.Kicsit meglepett,hogy erre esett a TV2 választása.Azt hittem,hogy az Antes muerta que Lichita jön majd.Nem gondoltam volna,hogy az ADB-t húzónevek híján bármelyik nagyobb csatorna bevállalja,az Story5-ön inkábbel tudtam volna képzelni………

  • 64. Bogy  |  2015/11/23 - 16:14

   Pont ebben a pillanatban láttam a reklámját a TV2-ön…Isten bocsássa ezt meg.

  • 65. suxel  |  2015/11/23 - 17:15

   Csabika, nezd csak az Amor de barriot, idei ertekesites!

  • 66. Csabika  |  2015/11/23 - 17:53

   A Lo Imperdonable-n kívül ez az első, sajnos.

  • 67. Csabika  |  2015/11/23 - 18:00

   Szerbia, Argentina, Horvátország, Szlovénia, Románia, Csehország, és Bulgária inkább a Por Ella Soy Eva-t és az Esperanza Mia-t (Argentin) választotta az elmúlt 2 hónapban.

  • 68. Pamela Hellsing Von Thurisaz  |  2015/11/23 - 19:05

   Hihetetlen.Ami Mexikóban bukik azt a magyarok kétpofára eszik…

  • 69. bence1996  |  2015/11/23 - 22:23

   Ez azért van, mert akik TV-ben néznek telenovellát, azok általában idősebb nénik, vagy egyszerűbb emberek. Nem leszólni akarom őket, csak nálunk ez a felállás. Mexikóban pedig tuti több réteg is képes figyelemmel követni ezeket a sorozatokat. A fiatalabb generáció (mint itt a legtöbbünk, ezen az oldalon) pedig online követjük. És nem is csak azokat, amiket itthon vetítenek. Emiatt kicsit én is válogatósabb lettem, és többek között ezért sem bírtam az Árva angyalt sem elviselni. Akkoriban még a Marina-t is jobban bírtam (bár az Telemundo-s). És nem utolsó sorban kereskedelmi csatorna vetíti ezeket. Így már nem is olyan meglepő, hogy ezekre harapnak rá a magyarok.

   Én meg mertem volna esküdni, hogy a Fiorellát fogja majd váltani, de szerencsére tévedtem 😛

 • 70. Csabika  |  2015/11/24 - 22:17

  Nézettség 11.23

  Simplemente Maria 12.9
  La Vecina 15.7
  A que no me dejas 16.2
  Antes muerta que Lichita 16.8
  Pasion y Poder 16.0

  Válasz
 • 71. Csabika  |  2015/11/25 - 15:11

  Como tres gotas de agua: Pedro Moreno és Javier Jattin lehet Angie hódolója.
  A sorozat Március első hetében debütál Mexikóban, és állitólag egyáltalán nem lesz Hű a LDA-hoz.

  Válasz
  • 72. suxel  |  2015/11/25 - 17:50

   Legkozelebb csak azt irjatok meg kik lettek a veglegesek, mert unom mar a nap mint nap felbukkano ujabb neveket a pasikra. Egyebkent is Nesma telefonos megkeresesre elmondta, hogy decemberben kezdi a castingokat a marciusi premierre.
   Biztod szereplok: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Ana Bertha Espin y Susana Dosamantes
   Ok fognak a fiuknak castingolni:Andres Palacios, Pedro Moreno, Javier Jattin, Mane de la Parra, David Zepeda
   Es a kovetkezo embereket kereste meg egy egy karakterrel:Marcelo Buquet, Paty Manterola, Erik del Castillo, Adriana Nieto, Cesar Evora, Nuria Bages, Samadhi, Eduardo Brito, Fabiola Campomanes, Cassandra Sanchez Navarro y Laura Luz
   Remelem Blanca Guerrat csak veletlenul hagyta ki Nesma a nevek kozul, azt tudjuk, hogy az en Botox Queenem nagy visszalepo 😦 lasd QA, YNCELH

  • 73. Csabika  |  2015/11/25 - 18:13

   Suxel

   Ez az info ugyanonnan van ahonnan neked is 😉
   Ha ők is találgatnak, akkor sajna én sem tudok többet mondani.

  • 74. suxel  |  2015/11/25 - 18:41

   Nem nezek, nem hallgatok Pop tv-t. 😉

  • 75. Csabika  |  2015/11/25 - 18:43

   Elhiszem, de nem is onnan van 😉

  • 76. Bogy  |  2015/11/25 - 19:22

   Suxel jól láttam hogy az…hogy az ott….ottan…Mane de la Parra??? A castingolók között???? Nem gondoltam volna hogy egyszer visszasírom azt a szánalmas Arenas gyereket…(Tegnap is amit alkotott…no comment) de inkább Danika mint Manika.

  • 77. suxel  |  2015/11/25 - 19:26

   Bogy majd varnek egy castingos kepet decemberben rola

 • 78. Amiga  |  2015/11/25 - 16:04

  Egyes hírek szerint Cesar Evora is szerepelhet a CTGDA-ban.

  Válasz
 • 79. Csabika  |  2015/11/25 - 19:12

  Juan Osorio új novellájának főhősnője Silvia Navarro ????????????????????

  Válasz
  • 80. Mary  |  2015/11/26 - 12:09

   Én vagyok Juan Osorio protagonistája. Jah és kérném Crist főhősnek. 😀

   Silvia 3 nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy HA visszatér, akkor valami szérializált sorozatban, vagy színházban. HA.

  • 81. Bogy  |  2015/11/26 - 20:44

   Hazugság mert én vagyok! Nekem meg Sebas kell Nesma ide vagy oda. 😛 Ez am honnan jött Csabika?

  • 82. Csabika  |  2015/11/26 - 21:32

   Egy latin fórumon röppent fel, de nemtom eldönteni hogy igaz e vagy sem, azért is kérdeztem.
   Egyébként Tegnap Silvia Navarro a Televisa házatáján volt, és hiszitek vagy sem de varázsütésre eltünt a +20kg feleslege..

  • 83. Bogy  |  2015/11/26 - 22:01

   Pletyka volt…és Mary látott interjút melyben megcáfolta Silvi ezt szóval szerintem ezt a lehetőséget elvethetjük. Mostanában a színészek nem győzik a sok pletyit megcáfolni twitteren…a múltkor pont Mardzsó írt egy oldalnak hogy nem igaz hogy szerepelni fog a Sueno de amorban. Cuki volt nagyon. 😀

  • 84. Csabika  |  2015/11/26 - 22:20

   Igen, de “Mardzsó” ról Marco is említést tett egy hírösszefoglalóban ha jól emlékszem, és nem hiszem hogy ő pletyka lapok/oldalakból tájékozódna, egyébként mostanság mintha a Televisa szándékosan szivárogtatna infokat a közelgő novelláival kapcsolatban idő előtt, legalább is én ezt vettem észre.

   Ha már SDA: mai hír hogy a főgonosz Beatriz Morayra lehet, na ezen meglepődni nem tudtam, ahogy simogatta és babuzsgatta Osoriot a castingon… Mondtam is magamban hogy anyukám ilyen nyalással te már tuti biztos szereplő leszel.

   Ugyancsak mai hír hogy meghosszabbították a Pasion y Podert állitólag 140.epizódra, de miért ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • 85. Gabino  |  2015/12/01 - 13:33

   Ha Silvia Navarro lefogyott 20 kilót, akkor most mennyi? 40??? Mert nem volt sztem több 60-nál…

 • 86. Gabino  |  2015/11/25 - 21:27

  Úgy látszik minden producernek megvan a maga kedvence.

  Carla Estrada: Adela Noriega, Lucero
  Salvador Mejía: Jorge Salinas, Iván Sánchez
  Angelli Nesma: Angelique Boyer
  Carlos Moreno: Leticia Calderón, Christian de la Fuente

  Tudtok még ilyeneket?

  Válasz
  • 87. Amiga  |  2015/11/26 - 12:54

   -Boyer mellett Nesmának Rulli a nagy kedvence
   -MaPat-nál újabban Pablo Lyle
   -Mejia annó Fernando Colungával is sokat dolgozott (Esmeralda,Paula és Pazla,Maria del Carmen),illetve a férfi színészek közül Carla Estrada is vele dolgozott a legtöbbet (Amor real,Alborada,Pasion)
   -Roberto Gomez Fernandez újabban Erick Eliast favorizálja.
   -Pedro Damiannál régebben Anahi.

   most így ezek jutottak eszembe.

  • 88. Amiga  |  2015/11/26 - 12:56

   *Paula és Paulina

  • 89. Bogy  |  2015/11/26 - 20:46

   Igen Nesma nagyon megszerette Rullit….keményen harcolt is azért hogy újra vele dolgozhasson ami ma szerencsére újabb megerősítést nyert Sebas által. 🙂

 • 90. mariland  |  2015/11/25 - 23:04

  Bogy tudod mi jutott eszembe? Hogy nem csak csajokkal kéne ikreket játszatni hanem fiúkkal. Lenne pár ötletem 😊 Sebastian vagy Iván vagy Levy hogy csak a három legjobbat említsem 😃.

  Izgalmas lenne éppúgy mint annak idején a Dupla Dinamit Van Damme főszereplésével 😊.

  Nem lennél kíváncsi rá?

  Válasz
  • 91. Bogy  |  2015/11/26 - 20:42

   Érdekes ötlet…am nekem is megfordult már a fejemben bár szerintem csak max akkor ha a csaj nem lesz iker. De tényleg volt már olyan novella ahol a pasit duplázták vagy triplázták meg és nem a csaj főszereplőt? 😀 Mellesleg Sebasból számomra sosem elég. xD ❤
   Azt a dinamitost nem ismerem szóval lehet te is arra gondoltál amire én. 🙂

  • 92. tibitoma  |  2015/11/26 - 21:35

   Bogy:
   Kassandra (Venezuela) / Peregrina (Mexikó)
   Amor Descarado / Quién es Quién? (Telemundo, chilei eredeti alapján)
   Los exitos Pérez (Mexikó és különböző verziói): a főhős, Jaime Camil kettős szerepben, azt nem tudom, hogy ikrek-e
   Mundo de Fieras (2006): a Pasión y Poder riválisaiból ebben az adaptációban ikerpár lett, Gabriel és Demian
   Alma Rebelde: Mauro vs. Emiliano (ezt a Paula és Paulina sikere miatt írták meg így, a sorozat eredetijében Arturo Peniche nem játszott ikreket)

   A La casa de al ladóban (nem lövöm le a poént) van, kettő, van, aki három, van, aki négy karaktert is játszik a főhősök közül.

  • 93. Bogy  |  2015/11/26 - 22:09

   Köszönöm Tibitoma. 🙂 Ezek közül csak az Alma rebeldét láttam de el is felejtettem hogy abban is voltak ikrek. Pedig Edu de jó pasi/pasi volt. 😀 Emlékszem a Bűbájos boszorkákban is az volt az egyik kedvenc részem amelyikben szerepelt pedig az Alma rebeldét később láttam mint a BB-t. 😀

  • 94. Csabika  |  2015/11/26 - 22:22

   Azt tudtátok hogy Eduardo a Pláza ásza 2-ben is szerepel?

  • 95. Amiga  |  2015/11/27 - 13:27

   Igaz nem igazán telenovella volt,de a Jake és Blake-ben is fiúikrek voltak.

  • 96. Amiga  |  2015/11/27 - 13:31

   ilettve még a La traicion-ban (nálunk Az áruló címmel adták annó a TV2-őn) Mario Cimarro ikreket játszott.

 • 97. Csabika  |  2015/11/26 - 11:44

  Újabb 2. értékesítésről tudok beszámolni a Televisa házatájáról, November 30-án Kolumbiában a La malquerida, míg Spanyolországban Yo no creo en los hombres indul el, az utóbbi még kérdéses melyik sávban, valószinűleg a Fiorella elkerül a 20:00-sávból kora délutánra, mert gyakorlatilag lassan már a 12:00-kor futó novellák is verik nézettségben.

  Válasz
 • 98. Bogy  |  2015/11/26 - 22:36

  Como tres gotas de agua mostani felállás/hírek:
  -Angie egyik ikerje nem lesz vak csak mozgássérült/sánta.
  -Sebas karaktere két ikerrel is fog kavarni miután elveszíti emlékezetét.
  Köszönöm Marynek és természetesen az ő kis “hírforrásának”. 😀

  Válasz
  • 99. Bogy  |  2015/11/27 - 00:36

   Most olvastam hogy az ikrek nevei: Ana Lucia, Ana Leticia és Ana Laura.

 • 100. Gabino  |  2015/11/27 - 00:02

  De akkor itt Rulli gonosz lesz nem?

  Válasz
  • 101. Bogy  |  2015/11/27 - 00:22

   Nem tudom hogy gonosz lesz e sajnos…mármint olyan vérbeli szerintem nem de örülnék neki ha a szerepe megkavarná a dolgokat és abból amit nyilatkozott ez látszik lejönni szerencsére. 🙂 Elvileg kicsit elrugaszkodik az eredeti Lazostól már ha hihetek kedves barátaimnak akik küldik az infót mert nem tudok spanyolul sajnos.

 • 102. Gabino  |  2015/11/27 - 00:16

  Tibi
  Kik azok akik a La casa de al ladóban egyszerre 3-4 szerepet játsszanak?
  Iván=Leonardo + Ismael=Adolfo 2 személy, Ivánt az első részben kilöki Adolfo és Gonzalo az emeletről
  Gonzalo=Inaki=Roberto Acosta ő 1 személy, 3 személyazonossággal
  Pilar/Raquel ő 2 személy, a főhősnő és pszichopata testvére

  Válasz
  • 103. tibitoma  |  2015/11/27 - 08:23

   Tom, csak érdekességképpen írtam.
   Gabriel Porras 3 (Gonzalo, Inaki, Roberto)
   David Chocarro 4 (két Acosta, két Mora)
   Szépséges Maritza 2

 • 104. Csabika  |  2015/11/27 - 00:16

  Nézzétek csak kik a szerelmes pár:

  Válasz
  • 105. Csabika  |  2015/11/27 - 00:22

   Ès ezt is:

  • 106. Bogy  |  2015/11/27 - 00:27

   Imádom ezt az Alex klipet! Amióta kijött csak azt nézem. Imádom azt a számot a Lokela óta és mellesleg Zuri és José jól mutatnak na. 😀
   A Wisin klipben az África Zavala és Julián Gil? 🙂 Nem tudom ti hogy vagytok vele de én imádok telenovella színészeket klippekben nézni. 😀

  • 107. Csabika  |  2015/11/27 - 00:45

   Huh én is 😀

   Nekem az Africa Julian páros jobban bejön 🙂

  • 108. Bogy  |  2015/11/27 - 00:49

   Mondani akartam hogy a kontinens is jól mutat a rosszfiúval. 🙂 Komolyan sokszor klipekben jobban összeválogatnak emberkéket kémia szerint mint egy egy novellában.

  • 109. tibitoma  |  2015/11/27 - 08:28

   Olyan rohadt nehéz elhinni, hogy Julian Gil 45 éves és a lánya majdnem egyidős velem (28 éves), ráadásul a színészui karrierje is egész későn, úgy 30 éves kora után indult be. Max. 35-nek gondolnám.

  • 110. Csabika  |  2015/11/27 - 11:12

   Julian 45 éves ?
   Max 30.nak mondanám.

 • 111. Amiga  |  2015/11/27 - 08:51

  Egyes hírek szerint 120 részesre tervezik a CTGA-t.

  Válasz
  • 112. bence1996  |  2015/11/27 - 11:32

   Eredetileg minden sorozatot 120 részre terveznek 😀 Csak aztán a siker függvényében vagy meghosszabbítják, vagy nem. Egyedül a Gran Hotel és a Julieta remake esetében merült fel a 80 rész a mostani helyzet miatt. (Jó, a Gran Hotel esetében inkább biztosra mennek)

  • 113. Amiga  |  2015/11/27 - 13:20

   Jövőre viszont tényleg nem akarnak 120-130 résznél hosszabb novellákat csinálni.

 • 114. mandi28  |  2015/11/27 - 11:38

  az első klip kicsit Enrique-t idézi a mostani két zenéje volt hasonló már ezért is tetszik 😀 a másodikba viszont José Ron és Zuria állati jók együtt nem is értem hogy nem hozták még össze őket egy telenovellában :O kapásból itt van a SM mért is nem lehetett Zuria Vega, Mari??? mikor olyan vidéki szűz lánynak termett arca van??? ráadásul tök jól mutatnak Ronnal én komolyan mondom el kell mennem mexikóba komoly elbeszélgetést tartani a fejesekkel mert ez nem állapot 😉
  Amúgy ti tudjátok mikorra várhatóak a szokásos karácsonyi videók mind két telenovella gyártótól, mert azokat úgy várom mindig?

  Válasz
  • 115. Csabika  |  2015/11/27 - 11:55

   Lehetséges hogy a Televisa utal/tesztel ezzel a Zuria Ron, Julian Africa párossal. 🙂

  • 116. Mary  |  2015/11/27 - 12:21

   Haha Mandi a számból vetted ki a szót. Minden egyes szavaddal egyet értek. Zuria és José nagyon jók együtt és a kémia is csodás. Igazán összehozhatnák őket egy soriba. Ráadásul ez egy 2 évvel ezelőtt forgatott klipp, csak most jött ki.

  • 117. Csabika  |  2015/11/27 - 12:47

   A Televisa karácsonyi videoi december 20-a felé, míg a Telemundo videoi december 10-15-e körül jön ki. 🙂

 • 118. mandi28  |  2015/11/27 - 12:36

  2 éve csinálták? José Ron 2 éve is ilyen dögös volt? 😀 de most komolyan nem is rossz ötlet a tesztelés mert ha belegondoltok így simán meg lehetne nézni hogy hogy kik azok akik jól működnek együtt egy ilyen klip erejéig akár azt is meg lehetett volna nézni milyen a gonosz Fernando Colunga vagy ott volt Enrique Iglesias klipjében Sandra Echeverria tökre semmit mondó volt mint amilyen a sorozataiban is, hál isten nem is lehet látni sokat 😀

  Válasz
  • 119. Csabika  |  2015/11/27 - 21:37

   http://www.radioformula.com.mx/notas.asp?Idn=550639&idFC=2015&sURL=

 • 120. Csabika  |  2015/11/27 - 16:25

  Úgy tűnik már megerősítve!

  Como tres gotas de agua: Angelique Boyer 3 szerelme Sebastian Rulli, David Zepeda és Daniel Arenas. 😀

  Válasz
  • 121. Csabika  |  2015/11/27 - 16:36

   Ugyancsak megerősített információ, hogy Január 4-én kezdik a forgatásokat és Április 11-én lehet a Mexikói premier.

  • 122. Bogy  |  2015/11/27 - 21:13

   Csabika ne idegesítsél fel!!!! Mi az hogy Daniel Arenas???????? Én most megyek és….

  • 123. Csabika  |  2015/11/27 - 21:36

   http://www.tvnotas.com.mx/2015/11/26/C-79179-sebastian-rulli-david-zepeda-y-daniel-arenas-galanes-de-como-3-gotas-de-agua.php

  • 124. Csabika  |  2015/11/27 - 21:40

   Ezt állitólag Nesma erősitette meg egy interjúban, ahol a forgatás kezdési dátumát és Angie 3 nevét is elmondta.
   Viszont most kételkedem, mert 2 perce Javier Jattin neve is felmerült harmadiknak, most nemtudom mi a pletyka és mi NEM.

  • 125. Bogy  |  2015/11/27 - 22:17

   Csabika a cikkben nem az van hogy Dani még nincs megerősítve?!…csak Sebas és ugye David a tuti. Hallottam mind a Nesma és mind a Sebas inetrjút is amúgy….csak azt hittem ez azóta merült fel mert nem voltam egy napig gépnél de nem…ezért sem értettem de már nyugodt vagyok hogy Danika még egyáltalán nincs megerősítve…sőt én azóta nem is láttam a nevét felmerülni….sehol….csak a te jóvoltodból.

  • 126. Mary  |  2015/11/27 - 22:35

   Jó reggelt kívánok, ott van a confirmada előtt a NO, szóval ő az, aki NINCS megerősítve. Jól gondoltad Bogi. 😀

  • 127. Csabika  |  2015/11/27 - 22:59

   Aha, értem.

   Csak mert minden blog lehozta hogy igen, a venezuelai novi fórum is tényként közölte a 3 nevet.
   De ha azt mondjátok h nem, akkor nem, viszont Javier nevét sem értem, sem a La Vecinaban sem a Colorban nem nyújtott olyat amitől elájulna bárki is, szerintem ő biztos nem lesz a harmadik udvarló.

 • 128. tibitoma  |  2015/11/27 - 18:45

  A fene vigye el, hogy nem működik már az Alma Latina. Ott volt egy megjegyzés a Lazos de Amor adatlapja alján, amely szerint ez a sztori meglehetősen hasonlít egy nyolcvanas évek elején készült venezuelai sorozatra, annyi kivétellel, hogy abban a szegény harmadik iker nem volt benne.

  Válasz
 • 129. Mary  |  2015/11/27 - 19:34

  Y soy Bruja. Avagy imáim meghallgatásra találtak:
  Según Fórmula Espectacular!! Cristián de la Fuente es el protagonista del #SueñoDeAmor de Televisa. @IamdelaFuente

  Válasz
 • 130. mandi28  |  2015/11/27 - 22:52

  Én még mindig Cristian De la Fuentében reménykedem harmadiknak 😦 én őt akarom és mivel én vagyok a nézettségi ráta hozója tegyenek már a kedvemre 😀

  Válasz
 • 131. Csabika  |  2015/11/29 - 14:51

  Irán Castillo lehet az El Rey del Jaripeo és Hasta Que Te Conocí főszereplője, az érdekesség hogy az előbbit a Televisa míg az utóbbit a Telemundo gyártja és mind 2 zenés musical (celia stílusú) novella lesz.

  Válasz
 • 132. Csabika  |  2015/11/29 - 16:23

  Pénteken felfedi Juan Osorio a Sueno de Amor főhősnőjét.

  Silvia Navarro, Betty Monroe, és meredekebb elképzelés szerint Lucero is lehet.

  Válasz
  • 133. Amiga  |  2015/11/29 - 16:38

   Adela Noriega neve is felmerült,bár kétlem,hogy tényleg ő lesz.Én Silvia Navarrónak örülnék.

  • 134. Csabika  |  2015/11/29 - 17:02

   Adela megcáfolta.

  • 135. bence1996  |  2015/11/30 - 00:38

   Kezdek letenni Lucero Telemundós pályafutásáról. Pedig megnéztem volna. Juan Solerrel jó párost alkotnának. De kívánom, hogy kapjon egy jó szerepet. Akár most Osorionál is.

   Kicsit még La indomable: azt olvastam -ha egyáltalán elkészül-, hogy valóban felmerült Gabriela Spanic neve, de csak mint gonosz. Ha ez megvalósulna, akkor Luceroval dupláznának, csak most más gyártónál 😀

   A forrás persze nem hivatalos. És elnézést, ha sokat lamentálnék ezen, csak hát nem kis nevekről van szó 😛

  • 136. MarcoPolo  |  2015/11/30 - 01:18

   Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a La indomable nem Luceróval fog elkészülni, ha egyáltalán elkészül, mert Lucerónak nem tetszett, hogy egy anyát kellene játszania a sorozatban, akinek felnőtt gyereke van. Nekem legalábbis ez az utolsó infóm.

  • 137. bence1996  |  2015/11/30 - 08:18

   Pedig ha tetszik, ha nem, már benne van a korban. Simán elhinné az ember neki, hogy felnőtt gyerekei vannak. Mondjuk a Prisionera eleve egy meredek példa. Ott Guadalupe 13 évesen szült, és 28 évesen meg már kamasz lett a lánya. Szóval fura 😀

   Bár ki tudja, hogy egyáltalán ahhoz a sztorihoz nyúltak volna hozzá…

 • 138. Csabika  |  2015/11/30 - 12:52

  Como tres gotas de agua: kiderült pár infó, Ana Leticia lesz a főszereplő, Ana Lucia a mozgás-sérült, és Ana Laura a főgonosz.
  A sorozat a Lokela-hoz hasonlóan, 2.etapból fog állni, az 1.etap a Lazos de amor, míg a 2.etap a Yesenia fő elemeiből fog állni.

  Válasz
  • 139. Gabino  |  2015/11/30 - 22:24

   A Lo que lá-ban mi volt a 2. etap alapja? Ugyanaz nem? Csak annyi h eltelt 7 év nem?

  • 140. Bogy  |  2015/11/30 - 22:29

   Igen a Lokelában a 2. etapot onnan számítjuk mert az 1. etapot nevezhetjük egyfajta Amor real remakenek míg a 2.-at meg egyfajta újításnak aminek a története mondhatni eredeti. Ezért mondjuk hogy kettő etapos…

  • 141. tibitoma  |  2015/11/30 - 22:34

   Te nem értettél valamit félre? A Yesenia egy egyszerű történet, amely legfeljebb az egyik iker szálának jó. Láttam a Jacqueline Anderével forgatott filmet.

  • 142. Csabika  |  2015/11/30 - 23:05

   Nem, de mivel nem láttam a Yesenia-t így nem tudok róla nyilatkozni..
   Ha csak abból indulok ki hogy a LDA azzal ért véget hogy a gonosz átvette az uralmat, akkor gondolom én onnan számitják a yeseniat.
   De ez csak egy tipp, mert nemtom még hogy lesz ez.😊

  • 143. MarcoPolo  |  2015/11/30 - 23:35

   A napokban várható egy cikk a két sztoriról, hogy egyszerűbb legyen találgatni, milyen karakterekre keresik a szereplőket 😉

  • 144. Bogy  |  2015/11/30 - 23:40

   Amúgy szerintem a Yesenia az elejétől kezdve bele lesz szőve Csabika valahogyan nem pedig etapos bontás szerint…mert úgy egyáltalán nem tudom elképzelni ahogy te írtad le…ismervén a sztorit.
   Vagy hogy? Hirtelen megtudják a csajok hogy dzsipszik és kivonulnak karavánban élni? A Yesenia történetszálait külön etapban szerintem nem is lehet megcsinálni ha másik novellával is ötvözni akarják….csak összevegyíteni. Mellesleg én úgy tudom el fog szakadni a Lazos-tól is a CTGDA.

  • 145. Bogy  |  2015/11/30 - 23:46

   Ja és 2016 április 11-én fog indulni a Como tres gotas de agua.

  • 146. Csabika  |  2015/12/01 - 00:09

   Bogy

   már lassan egy hete megirtam az április 11-et 🙂
   Egyébként ha a Lazoshoz sem lesz hű Nesma, akkor gondolod hogy a Yeseniahoz az lesz ? 😀

  • 147. Bogy  |  2015/12/01 - 00:58

   Igen tudom de most végleges is a dátum.
   Persze hogy nem de azért a Lazos némileg összetettebb mint a Yesenia és azt 2. etapként sehogy sem tudom elképzelni. Csak szerintem nem etapos bontásban lesz a kettő…de majd elválik. 🙂

 • 148. Csabika  |  2015/11/30 - 17:49

  Rocio Banquells is csatlakozott Nathalie Lartilleuxhoz mint főgonosz. 🙂

  Igazam lett 🙂

  Válasz
  • 149. suxel  |  2015/11/30 - 19:04

   Csabika, ha APR Consuelo, Candela Marquez meg Jennifer, akkor milyen fogonoszi szerepre gondolsz te?

  • 150. Csabika  |  2015/11/30 - 19:43

   És Eugenia sem pozitív ugye..

   Gondolom ez új szál, Nathalie Lartilleux-tól ez nem szokatlan azért… 🙂

  • 151. suxel  |  2015/11/30 - 20:10

   Eugenia (Marissa) az eredetiben vakon megvezetett volt, majd a feletol raebredt, hogy mekkora egy mocsok Luis Alejandro Montero. Negativnak nem neveznem eredendoen.

  • 152. Csabika  |  2015/11/30 - 21:24

   Mint ha azt olvastam volna hogy Evita Muñoz “Chachita” és Maria Elena Velasco karaktere is új lesz, de persze ez még nem biztos.

  • 153. Gabino  |  2015/11/30 - 23:53

   Jó soká indul ez a CTGA… Sztem ez az egyedüli érdemleges sorozat a 2016-os kínálatból… Am. a Yessenia nem egy sorozat volt szintén? Tudom, volt egy ilyen film is

  • 154. suxel  |  2015/12/01 - 00:47

   Csabikaaaa,

   Neked az eddig nem tunt fel, hogy Maria Elena Velasco iden majusban elhunyt, vagy szerintes NL a Zombi Apokalipszist szeretne leforgatni. Kit kellene szerinted meg elorangatnia?
   Nem hiszem el, hogy egy ennyire komoly szintu, “orult” telenovellarajongo mindenfele humbug, csalo oldalakrol tajekozodik, s korbe sem nez egy kicsit sem. Tudod az ilyeneknek, mint te, kell egy lista a megbizhato oldalakrol, amit majd Marco szeretne kesziteni, mert a vak is azt mondta meglatjuk, de sose latta meg, én meg azt mondom neked sok beszednek sok az alja. Mintha az lenne a lenyeg, hogy minden infót te szallits elso kezbol feltunesi viszketegseged miatt, s kozben ilyen trivialis hibakat ejtel, es fel sem tunik, lerendezed egy max nem biztossal, majd ha nem ugy van rohogsz egyet. Hat en sokkal tobbre ertekelem azt, amikor van egy havi, honap vegi hirosszefoglalo.

   Ember, ebredj mar fel!
   Nyugodtan allj nekem a kommentem miatt, meg kuldj ram egy zsoldos hadsereget, de duhito a butasag akkor is.

  • 155. Bogy  |  2015/12/01 - 01:02

   suxel: A Zombi apokalipszist megnézném egy NL féle újragondolásban.

  • 156. Csabika  |  2015/12/01 - 09:43

   Na ezt jól el irtam, vagyis fordítottam. 😦 ( a google forditó )

   Egyébként én India Maria ként ismertem…

   Helyesen így lett volna.

   Mint ha azt olvastam volna hogy Evita Muñoz “Chachita” Maria Elena Velasco féle karaktert fog kapni, tehát újat.

   Az összes többire nem kívánok regálni, ám a feltünêsi viszketekségem miatt ma is hozok majd híreket köztük egy nagyobbat is 😉

 • 157. Csabika  |  2015/11/30 - 21:59

  Valakinek megvan már a pénteki Mexikói nézettség ?

  És ha igen, igaz hogy a PyP az 5.helyen végzett 15.pont alatt ??

  Válasz
  • 158. bence1996  |  2015/12/01 - 00:13

   Az biztos, hogy 26-án (csütörtökön) 14.3 volt a nézettsége. A többiek se muzsikálnak fényesen, de ez a 14.3 ez nagyon gáz.

  • 159. Csabika  |  2015/12/01 - 00:17

   Nem 15.3 volt csütörtökön ?

  • 160. Bogy  |  2015/12/01 - 01:24

   Te jó ég…és ha nem javul ez lesz jóesetben április 11-ig!? Szegény főműsoridő…de szép időket élt pedig szűk két éve.

  • 161. Csabika  |  2015/12/01 - 10:09

   Hát igen, pedig azt mondták hogy Mejia után jobb lesz…..
   És még sem………..

  • 162. Gabino  |  2015/12/01 - 13:15

   Nekem am. az nem fér a fejembe, ha már Mejíáról esett szó, h a 2000-es évek előtt, annak elején igazi sikersorozatokat vitt véghez.

   Esmeralda (1997)
   La usurpadora (1998) & Más allá de… La usurpadora (1998)
   Rosalinda (1999)
   Abrázame muy fuerte (2000/01)
   Entre el amor y el odio (2002)
   Mariana de la noche (2003/04)
   La madrastra (2005-07) & La madrastra… años después (2005)
   La esposa virgen (2005)
   Mundo de fieras (2006)

   Ezek szinte hibátlan produkciók.

   És jött a hanyatlás…
   Fuego en la sangre (2008)
   Corazón salvaje (2009/10)
   Triunfo del amor (2010/11)
   Qué bonito amor (2012/13)
   La tempestad (2013)
   Lo imperdonable (2015)

   Annak ellenére h az itthon bemutatott produkciókat itthon néztem, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, látszik h ezek már nem közelítik meg a régieket, bár ez lehet h nem az ő hibája, hanem inkább az, h manapság már annyi féle-fajta sorozatot lát az ember, h az elvárások is magasabbak.
   Ha össze kéne foglalnom h az újabbakkal mi a gond, a következőket mondanám:

   Fuego en la sangre: a főhősnők vhogy nem felelnek meg korábbi elődjeikhez, talán túl öregek hozzájuk, Adela majd 40 éves, Nora meg Elizabeth is közel annyi, az eredeti történetben sokkal szebbek voltak a lányok, lehetett volna itt is válogatni…
   Gabriela túlságosan gonosz, az eredetiben a történet felében megjavult, Ruthot is meggonoszították, Armando az eredetinél 20x öregebb és az őt alakító Sergio Acosta közel 70 éves és a szeretője meg 35…. Na mindegy ezek csak apróságok
   10/6

   Corazón salvaje: A cím ellenére majdnem az egész történet a Megveszem ezt a nőt átalakítása, két-három karaktert emeltek át az eredetiből, mellesleg a főhősök kb. a 100. rész táján kezdtek érdeklődni egymás irán. Huzavona volt az egész, ennek ellenére végignéztem, sőt még az ismétléskor is volt h nyomonkövettük barátnőmmel. Mindezek ellenére látszik rajta h össze van dobva…
   10/8

   Triunfo del amor: Ezzel nekem nem volt különösebb bajom, a cselekmény vontatottságán kívül, max annyi h Guillermo G. Cantú már 20-adjára játssza a gonosz karaktert, elődjét, Nicolas Obregónt nem közelíti meg… Bernarda itt megölt legalább 8 embert, az elődje csak 3-at és sztem elég lett volna annyi, habár még ez nem negatívum.
   Amit sosem értettem, hogy mi a fenének kellett itthon elkeresztelni a két főhőst????? A Maximilianónak mi köze Juan Miguelhez? Sztem ezt még az árva angyal utóhatásaként tervezték, de sztem akkor is eszetlenség volt és hamisítás egyben…
   10/7

   Que bonito amor: Nem láttam, annyit tudok h Mexikóban bukás volt, habár ha itthon megvennék sztem nézegetném, de nem rendszeresen…

   La tempestad: Végignéztem, de csak jóval a premier után, online-sorozatokon. Nekem nem tetszett benne Levy karaktere, sztem egy beképzelt majom, sokkal jobban bírtam korábbi szerepeiben (pl. Árva angyal, Marichuy, Sarokba szorítva, Sosem feledlek) Itt valahogy nagyon ellenszenves volt az elején, Marina karaktere sem nyerte el a tetszésemet, sztem vannak nála 100x jobb, tehetségesebb színésznők, de ez nem csoda, hiszem még kezdő, 20 éves alig mult el. A másik ami számomra dög unalom volt a hajóslegénység. Ez csak hézagpótló volt, mellesleg úgy votlak vele hamár hajón játszik, akkor legyen legénység, sztem ki lehetett volna hagyni. A másik, a sorozatnak olyan sötétek voltak a jelenetei mint a Manana es para siempre-nek, és majdnem mindig éjszaka volt és esett az eső…
   A főgonoszok jók voltak, sztem Úrsulát ki lehetett volna hagyni, egyszerűen herótom van Mariana Seoanétől…
   10/7

   Lo imperdonable: A kezdetektől fogva unalmas, talán ezért is hagytam ki vagy 60 részt és még most is csak akkor nézem, ha eszembe jut és nincs jobb dolgom. A főhősökkel nincs bajom, Sergio Sendel nekem hiába játssza a jófiút, valahogy engem nem győz meg a LQLVMR szívtelen Pedro Medinája után pláne nem…
   María karaktere egy alja nő, aki 100x rosszabb a La mentira Virginiájánál, de Gilda Gomezhez azért gyenge…
   Az azért jó, h vannak mellékgonoszok, pl. Manuel egy vadállat, a doktor, aki pénzért képes eladni a lelkét, a maradias gondolkodású nagypapa, aki a magyar embernek kitöri a nyelvét (Don Crescencio) Pablo ex barátnője egy hisztérika, meg volt mélg Claudia Ordaz, aki sztem azért javuló úton van… Kb. ennyi
   10/5

   Hát, kicsit hosszúra sikerült, és lehet nem kapcsolódik a témához, de gondoltam megosztom veletek

  • 163. mariland  |  2015/12/01 - 20:22

   Akkor Colunga sem tudja megmenteni a tv világát? Ezek szerint veszített a vonzerejéből, vagy nem jött be gonoszként?

 • 164. Gabino  |  2015/11/30 - 22:30

  Akkor lehet h ebben fordított felállás lesz, és az anya lesz a gonosz, a mostohaapa pedig a jó…
  Nekem am. anno kedvencem volt a Kertész lánya, sztem ez az új meg sem közelíti majd, de ne legyen igazam…

  Válasz
 • 165. Csabika  |  2015/12/01 - 13:52

  Jövőre átalakul a közmédia, és telenovella premierek is várhatók akár a Televisa kinálatából is.
  Többet sajnos nem mondhatok. 😦

  Válasz
  • 166. Gábor  |  2015/12/01 - 14:34

   Milyen jó, hogy eddig is várhatók voltak telenovella premierek, hiszem idén is kaptunk nem is egyet a közmédiától. De ha már voltál olyan kedves és megemlítetted Marisela fórumán, hogy a Fiorellát a Simplemente Maria fogja váltani, akkor lennél olyan aranyos, hogy megsúgod az információd forrását? Ugyanis én voltam olyan kedves és írtam a TV2-nek, hogy jövőre is várhatók-e telenovella premierek és a válasz annyi volt, hogy időben fogják a közönséget tájékoztatni a sorozat promójával, ha így lesz. Másnap jött ki a Paloma promója. Szóval megköszönném és szerintem nem csak a magam nevében beszélek, ha elárulnád a forrást is, hogy azon kívül, hogy feltételezhetően nagy valószínűséggel Mariska fogja váltani Fiorellát te mégis honnan szerezted az információt. Ugyanis köztudott, hogy a TV2 nem szokta ennyire előre elárulni a premier sorozatait.
   Ha valóban rendelkezel megbízható forrással, akkor válaszolni fogsz, viszont ha nem válaszolsz, akkor azt betudom annak, hogy csak tippelgetsz.

  • 167. Csabika  |  2015/12/01 - 15:10

   Még milyen jó, hogy az informátorom Június elején megosztotta velem hogy még nyáron lesz premier a közmédian, amit még ugye akkor megirtam, és augusztus 31-én lett is ugye. 😉
   😴😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • 168. Gábor  |  2015/12/01 - 21:48

   Csabika a konkrét sorozatokat is tudod, amik érkezni fognak? Mert január végén a Lado a lado fog véget érni. Nyáron pedig, ha emlékeim nem csalnak, akkor a Lola helyett mondtál új sorozatot, ami valóban megérkezett, igaz nem pont a Lola végeztével, hanem kicsit utána. Legalábbis nekem így rémlik. De javíts ki, ha tévedek.
   Azzal meg miért sodornád bajba azt a valakit, aki elárulta neked, hogy milyen sorozatok fognak érkezni? Egyrészt miből fogják tudni, hogy ő adta ki az infót, másrészt mivel köztévé, így köz pénzből gazdálkodik, tehát annyira nem titkos szerintem az az információ. Legalábbis én így gondolom.

  • 169. Csabika  |  2015/12/01 - 22:08

   Nem, nincs tudomásom a konkrét novelláról, ahogy júniusban sem volt, akkor is csak azt az infót kaptam hogy jön telenovella.

   Ez még annyira nem publikus…

   De jön 2 új köztv csatorna, + 1 megújul.
   Oda jöhetnek Televisa novellák.

  • 170. Gábor  |  2015/12/01 - 22:11

   Az, hogy lesz új köztévé csatorna azt már lehetett tudni tavasszal is. M5 lesz a neve. Melyik köztévé csatorna fog megújulni? A Dunára gondoltál?

  • 171. Csabika  |  2015/12/01 - 22:16

   Én M6-ról tudok, igen.

 • 172. Gabino  |  2015/12/01 - 16:19

  Augusztus 31-én milyen premier érkezett??? Én nem emlékszem rá… Egyébként jó lenne, ha tényleg biztos forrásból származó infókat tennénk itt közre… Honnan vetted, hogy az SM váltja a MIVAC-t? Mert kb. hetente előhozakodsz ilyen hírekkel, h ez és ez lesz és aztán meg kiderül, h még kilátásba sincs semmi… Persze tudom, mondanak már mindent.
  Azt meg, h jövőre lesz várható televisa premier is, azt nem tudom hova tenni. Mintha eddig nem lett volna évente legalább három.
  Ki kellene szűrni a pletykalapokat és azokat amik nem biztos forrásból származnak, mert előbb-utóbb már azt se fogják elhinni, ami tényleg igaz…
  A másik Ma. Elena Velasco hogy lenne esélyes egy új sorozatszerepre, amikor idén halt meg szegény????
  Semmi bajom veled, ne érts félre, de jó lenne, ha komolyan alá tudnád támasztani az előrejelzéseidet, mert ez így már kicsit kezd unalmassá válni. Vagy ha mondjuk hallottad, akkor tedd hozzá pl. h Mari nénitől hangzott el vagy mittudomén…

  Válasz
  • 173. Gábor  |  2015/12/01 - 17:00

   A Lado a lado-ra gondolt Csabika. Az vette kezdetét augusztus 31-én. De ettől függetlenül tényleg konkretizálhatnád a sorozatokat, ha már tényleg tudsz premierekről.

  • 174. Csabika  |  2015/12/01 - 18:02

   Annyit tudok biztosan hogy szemezgetnek a Televisa kinálatából is a Köztv-re, egyszer január vége körül lehet valami, majd március április körül, ja és 2 különböző köztv csatornára jöhet telenovella.
   Ennél többet nem írhatok, mert nem szeretném bajba keverni az informátoromat, de megbízható hiszen júniusban megmondta az augusztusi premiert !
   De ez a leg leg leg, ennél többet sajna nem mondatok, csak azért írtam mert ugye Televisa novella nem nagyon van a köztvn.

 • 175. Gabino  |  2015/12/01 - 17:02

  Jaaa tényleg, azt el is felejtettem… A brazilokat nem szeretem vmiért. Egyedül az Isaurát néztem de azt is csak azért mert akkoriban szinte semmit nem adtak…

  Válasz
  • 176. Csabika  |  2015/12/01 - 18:04

   Karibi szerelem nem jött be?

  • 177. Gabino  |  2015/12/01 - 22:13

   Nem néztem azt se… Akkoriban már sok lett volna a Santa diabla, Lo que la vida, Amores verdaderos mellé…

 • 178. Csabika  |  2015/12/01 - 18:12

  Valaki tényleg megdobhatna a pénteki, és a hétfői nézettségi adatokkal.
  Köszi 😉

  Válasz
  • 179. suxel  |  2015/12/01 - 20:44

   Hetfo
   Antes muerta que Lichita 18.8
   A que no me dejas 17.1
   Pasión y poder 16.2
   La vecina 15.2
   Simplemente María 12.3

   Lathatod baromi izgalmas, mert minden valtozatlan. 😀
   Pentek egyelore nincsen, es amit Bence irt az ugy van, amit a mult heten azon a bizonyos napon 14,3 volt nem 15

  • 180. Csabika  |  2015/12/01 - 20:52

   Tessék Suxel

   nov. 27.
   Fórmula Espectacular ‏@F_Espectacular
   AUDIENCIAS: Hoy 6.7, Venga la Alegría 4.3, Laura 9.1, Simplemente María 13.5, Vecina 14.9, AQNMD 15.5, AMQLichita 17.0, Pasión y Poder 15.3

  • 181. suxel  |  2015/12/01 - 21:01

   Oh, #miqueridaIsabel, ez pentek es nem.csutortok, es en azt mondtam amit bence1996, hogy a 14,3 az csutortok olvass vissza.
   A penteki ratingert pedig koszontem. 😉
   Csao! 😀

  • 182. Csabika  |  2015/12/01 - 21:13

   Suxel

   Butaságot légyszi ne mondj már, hát pont te mondtad egyszer nekem hogy a pénteki nézettségi adatokat Hétfőn hozzák nyilvánosságra.

   November 27-én délután 17:00-or megjelent adatokból hogy a fenébe tudnám megmondani a péntek esti adatokat ?

   Nem mellesleg a fórumra az aktuális kibeszélő rovatba, ezeket az adatokat megírtam Pénteken 17:56-kor.
   Nézd csak meg 😉
   Csókolom!
   😜😂

  • 183. Csabika  |  2015/12/01 - 21:32

   Na már meg is van.

   11.30 péntek

   Antes Muerta Que Lichita 18,8
   A que no me dejas 17,1
   Pasion y Poder 16,2
   La Vecina 15,2
   Simplemente Maria 12,3

  • 184. Csabika  |  2015/12/01 - 21:33

   Avagy nem mert ez a Hétfő.

  • 185. Csabika  |  2015/12/01 - 21:35

   Tehát akkor a pénteki nézettségi adatok nincs meg valakinek ?

  • 186. Csabika  |  2015/12/01 - 22:30

   Na de csak megvan, a fene egye meg kanállal…

   11.27 (Péntek)

   Antes muerta que Lichita 17,5
   A que no me dejas 16,3
   Pasión y poder 15,7
   La vecina 14,6
   Simplemente María 13,2

  • 187. suxel  |  2015/12/02 - 08:42

   Csabika

   Nem hordok ossze butasagokat, szimplan te vagy a megteveszto. Ki a fene datumozza le a kozzetetel datumat, datumkent az adott napot szoktuk feltuntetni, amelyre a ratingek vonatkoznak. De rakovetkezo kommentbol latom bajok vannak nalad a napok szamlalasaival is. Mert szerinted 11.30 pentek, ami hetfo volt, utana javitottad is.

   De csak hogy lasd a 14,3at kibovitett verzioban is:

   Mult het csutortok:
   Antes muerta que Lichita 17.8/25.8 – 3,973/24.7
   A que no me dejas 17.4/27.0 – 3,748/25.4
   La vecina 16.1/28.8 – 3,425/27.8
   Pasión y poder 14.3/21.3 – 3,195/20.2
   Simplemente María 13.7/29.1 – 2,553/26.9

  • 188. Csabika  |  2015/12/02 - 09:43

   Nyilvàn ők hazudnak akkor

   nov. 27.
   Fórmula Espectacular ‏@F_Espectacular
   AUDIENCIAS: Hoy 6.7, Venga la Alegría 4.3, Laura 9.1, Simplemente María 13.5, Vecina 14.9, AQNMD 15.5, AMQLichita 17.0, Pasión y Poder 15.3

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • 189. suxel  |  2015/12/02 - 10:00

   Nem hazugsagrol van itt szo, hanem egy apro elutesrol: tudod a 4 es 5 egymas mellett helyezkednek el mindenfele billentyuzeten. Vagy nem?

   De csak hitetlenkedj, hitetlenkedj meg:
   http://lupitamartineza.com/lapastora/2015/11/28/telenovelas-jueves-26-de-noviembre-de-2015/
   Ha ez nem oficial, akkor mi az?
   Szerintem ezzel zarni lehet a temat, vagy ha meg mindig nem hiszed el, akkor amint elkeszul a novemberi ratingtabla, hidd el nekem 14,3 lesz benne.

   P.s.: Kijelzo azert maradjon 😉

  • 190. Csabika  |  2015/12/02 - 10:16

   https://mobile.twitter.com/F_Espectacular/status/670314360615518209

   Jó Reggelt kívánok 😀

   ezt is Lupita jegyzi, és ugye ez nemtom mi ha nem hivatalos.

   😁😁😁😁😁😁😁😁😅😅😅😅😅😅

  • 191. suxel  |  2015/12/02 - 10:47

   Tudod, mit atragtam meg egyszer magam rajta, es nincs igazad, de nekem sem abban, hogy elutes tortent, mert volt 15,3, csak az eppen szerdan, a 14,3 meg csutortokon. Amit te most nagy hevel-level mutogatsz az szerdai adatok. Hat meg veletlen sem egyezik egy sem a csurortokiekkel. Csak egy tweetet kellett volna alatta elolvasnod, hogy azok a ratingek szerdara (miercoles) vonatkoznak.

   A probléma ott kezdodott, hogy te teljesen bele voltal kavarodva a napokba. 😉

  • 192. Csabika  |  2015/12/02 - 10:53

   Nem, a probléma ott kezdődik hogy ezt egy kommentelő irta, és te erre alapozol….
   és miért pénteken tették volna a szerdai adatokat közzé …

  • 193. Csabika  |  2015/12/02 - 10:57

   Az mondjuk külön érdekesség hogy tegnap még ezek neked a pénteki nézettségi adatok, ma egy elírás, majd egy másik nap volt.
   Na most melyik?

   😀 😀

  • 194. suxel  |  2015/12/02 - 11:12

   Csabika, ejjelre keszitek neked egy timelinet, es remelem mindent fel tudsz majd fogni, azt is, amihez olyannyira csokonyosen ragaszkodol, hogy nem ugy van! 😉

  • 195. suxel  |  2015/12/02 - 11:42

   Nah Csabikaa, timeline nem lesz, mert papir alapon is hosszu, nem hogy telefonról bepotyogve, es nekem többet ér egy sorozatepizod megnezese, mint hogy a te hulyesegeiden veszodjek.

   Utoljara megprobalom elmagyarazni.
   1, A kommenteleo nem mas, mint Carlos Moreno testvere MariCarmen, aki reszt vesz az AQNMD gyartasaban. O mar csak tudhatja, hogy valami nem stimmel, kovetik az eredmenyeket ok is.
   2; A Formula Espectacularnal Lupita Martinez csak dolgozott es nem o vezette, ott a fejes Flor Rubio. Ebben a radiosmusorban szoktak bemondani a ratingeket, amit Lupita tesz koze, igaz a napokban tavozott errol a munkahelyrol. A twitter feluletet biztosan nem o kezeli, van ra tuti masik munkatars, Lupita Martineznek van hivatalos twitterprofilja, oldala, blogja, van mivel foglalkoznia.
   3; egy valamihez nagyon ertesz a kavarashoz, de abban foszakacs vagy. Ki kezdett el ossze vissza datumozni? Hat te. Eloszor kiraktad a nov 27et az adatokkal, en termeszetesen azt hittem pentek, de nem, ez a kozzetetel datuma es nem a nap, amire vonatkozik. Majd olvass vissza ket kommenttel lentebb már te zavarodtal be, 11.30 pentek cimszoval, majd helyesbitesz hogy hetfo. Ossze vissza irogatsz, akkora zur van a kommentjeidben is, mint szerintem a fejedben van.
   4, az osszes mult heti tabella fenn van LM oldalan, nezzel mar ott korbe légyszíves, es fel fog tunni, hogy azok az adatok szerdaiak.

   Hajra, ha ezt sem hiszed el, akkor varlak majd decemberben (multkor is 10-11 korul erkezett az elozo havi) a novemberi ratingtablaval, amint elkeszitettek.

   Bye

   (Kivancsi lennek, amugy hogy akad e olyan, aki tovabbra is ugy gondolja RAJTAD KIVUL, hogy 15,3 volt csutortokom, meg ugy zsinorban az aznapi adataid nem jok, mert szerdara vonatkoznak)

  • 196. Csabika  |  2015/12/02 - 11:59

   Azt megköszönöm előre is, és azt is ha a jövőben csak olyan válaszokat kapok tőled amiben több a lojalitás, mert lássuk be ez meglehetősen megkérdőjelez téged, mert ha valóban a szerdai adatok akkor:

   1, nem kellett volna pénteki adatoknak nevezni, a péntek délelőtt leközölt adatokat
   ( ami eléggé vicces lássuk be )

   2, neked pontosan kellett volna tudni hogy Lupita a Fórmula Espectacular csapatát erősíti, és az ő áltáluk leközölt adatok igencsak megbízhatóak, de hisz ezt te is tudod hiszen oly sokszor hivatkozol a twitterre mint hírforrásra

   3, a ki fene dátumozza le a twitter bejegyzéseket megjegyzésed, inkább nem minősíteném…

   Félre értés ne essék, mindig örömmel olvastam/olvasom a hozzászólásaidat, csak ha már veszed a bátorságot és ki oktatsz/le minősítesz, akkor legalább vedd a fáradságot ahhoz hogy példát mutatsz, és nem mondasz totális butaságokat mert akkor te sem vagy különb és semmi jogod a másikat minősíteni.

   Köszönöm. 🙂

  • 197. suxel  |  2015/12/02 - 13:27

   Csacsi oreg medvem!!!!

   Hogy jon ide a lojalitas, azaz a huseg? Megkoszonnem ha a jovoben nem hasznalnal olyan szavakat, melyeket nem tudsz ertelmezni, ez nem egy szabad bolcselkedohoz illik. Ezeknek a szavaknak a hasznalata ugy veszem eszre tulmutat rajtad.

   1; ha felsorolja valaki a ratingeket, akkor a nov 27 jelzesrol mit lehet hinni? Azt, hogy november 27ei penteki. En ha kozzeteszek egy datumot, akkor az aznapra vonatkozik, ami fenn szerepel. Te egy egyszerű kimasolast alkalmaztal, ami megteveszto, barhogy is pattogsz.

   2; Mibol gondolod, hogy en nem tudtam, hogy LM ott dolgozott? Megbizhatoak, de mindenki tevedhet, irhatnak el, es a helyesbitest megtette Mari Carmen Moreno Laguillo lentebb.

   3, a nov 27es kimasolasra gondoltam, mert megteveszto, de neked ez nem esik le. De nekem te ne dumalj, amikor beleestel ebbe a hibaba “11.30 pentek avagy nem ez hetfo”. Jobban jarsz ha hallgatnal.

   En azt akarom, hogy lasd be tevedtel a 15,3as csütörtökre vonatkozo adattal. En akarhanyszor tevedtem meg beismertem itt a blogon is.

  • 198. Csabika  |  2015/12/02 - 14:50

   Na ez az a szint, ahová én már nem megyek le.
   Szia
   😂

  • 199. Gábor  |  2015/12/02 - 15:09

   Csabika ismered azt a közmondást, hogy: Hallgatás beleegyezés? Nagyon igaz szokott lenni. Jelen esetben is hallgatsz… És mikor szokott az ember hallgatni? Amikor nem tud védekezni, mert tudja, hogy igaza van a másiknak.

 • 200. Csabika  |  2015/12/01 - 19:58

  Como tres gotas de agua: megvan a harmadik hódoló éspedig Javier Jattin. 😜

  Válasz
  • 201. Bogy  |  2015/12/01 - 20:42

   Csabika…őt emlegetik egy ideje már mint erős jelölt…de ki erősítette meg? Csak mert én megerősítést nem láttam még sehol.

  • 202. Csabika  |  2015/12/01 - 20:46

   Ezt tegnap este jelentette be Nesma.

   http://zonabien.com/destapan-a-javier-jattin-como-parte-del-elenco-de-como-tres-gotas-de-agua/

  • 203. Csabika  |  2015/12/01 - 20:47

   http://m.holaciudad.com/entretenimiento/novelas/David-Zepeda-Javier-Jattin-galanes-tres-gotas-agua_0_867213277.html

  • 204. Mary  |  2015/12/01 - 22:01

   Haha, Nesma Danielt is megerősítette, nem? 😛 Örülök Javiernek, jó pasi és jó színész is. De majd akkor hiszem el, ha valóban megerősítik.

  • 205. Csabika  |  2015/12/01 - 22:14

   Na ja, de írják is a cikkekben hogy mégsem Arenas lett… 🙂
   Hogy ő hova megy, arról épp most olvastam…………
   Javier Jattin szép és szexi is, de semmi több nekem. 😀
   Na jó, bevallom a Colorban majdnem bele szerettem, vagyis nemtudtam dönteni ő közte és a 2. Fürtike közt.
   😁😁😁😁😁😁😁

  • 206. Dan  |  2015/12/02 - 00:36

   Csabika, te meleg vagy?:DD

  • 207. Csabika  |  2015/12/02 - 00:45

   Igen.

  • 208. Gábor  |  2015/12/02 - 00:53

   Bár nem ide tartozik, de azért arra kíváncsi lennék, hogy az életben is ennyire nyíltan vállalod-e a másságod Csabika, mint mondjuk ahogy itt tetted már párszor, mert ha igen, akkor le a kalappal.

  • 209. tibitoma  |  2015/12/02 - 19:28

   Szerintem 3 telenovella-fanatikus férfiból kettő igencsak tendál a saját neme irányába, de ezzel nincsen semmi baj. Sokan közülünk szeretik az eyecandyvel telezsúfolt, szirupos, érzelmes sztorikat. Engem például a telenovellák világába a melodráma rántott be, tetszett, ahogy a végletekig járatnak egy-egy szituációt (anyuka rátalál az elveszett lányára, a sok kegyetlenséget elkövető főgonosz elnyeri méltó büntetését stb.).

  • 210. Csabika  |  2015/12/02 - 19:48

   Engem a rózsanovellák 🙂

  • 211. dan  |  2015/12/02 - 23:45

   tibitoma, jogos, főleg, hogy jómagam is az vagyok.

   Én amúgy minden evő vagyok, nem kötődöm kifejezetten egyik novella típushoz. Mindegyikből vannak kedvenceim, imádom a realista sorozatokat (Tierra de pasiones, Cielo rojo), de vannak jó rózsa novellák is (StA). Fő szempont nálam az igényesség minden téren

  • 212. Mary  |  2015/12/10 - 13:36

   Jéééé, a “megerősített” Jattin sem lesz benne a CTGDA-ban. :;

  • 213. bence1996  |  2015/12/10 - 14:15

   Igen, már írtam 😛

  • 214. Csabika  |  2015/12/10 - 14:41

   Megvolt erősítve, legalább is minden lap úgy hozta le, ( javaslom a google-t ) de mivel hisztizett és követelőzött így Nesma kirakta a szűrét. 😄

  • 215. suxel  |  2015/12/10 - 17:05

   Csabika, en is azt kerdezem ki erositette meg, hogy Javier Jattin tuti biztos? Nesma, Jattin, Juan Jose Origel, Lupita Martinez vagy kicsoda? Nem hozta le minden oldal, ez sem igaz, kapasbol mondok kettot: Masquetelenovelas, vagy Novelalounge. Hoztal ket linket szerintem nonem oldalakrol, a ketto kozul barmelyikben is hol van az, hogy Nesma szemelyesen erositette meg? A zonabienes ele irtad, akarhol keresem benne, az nincs benne. A bulvaroldalakra sem lehet tamaszkodni 100%ig, mint TVNotas, vagy Diariobasta, ok leginkabb szenzaciohajhasz ujsagok, emlekezzunk csak arra, amikor a DiarioBasta keszpenzkent kezelte, hogy Castro adios amigot intett a Televisanak, erre itt van a Pasion y Poderrel.
   Legutobb a kovetkezo hangzott el Maxine Woodside rádiós musoraban: nem tudtak Javier Jattinnal megegyezni, mivel szerette volna magaenak a primer creditot, (es gondolom ezzel szeretett volna a kozponti fohos is lenni – sajat velemeny). Na most meg egy kis nyelvtan kovetkezik: ha nem tudtak ebben a temaban megegyezni, akkor hogy lehet valaki megerositett? En azt mondom neked, vagy kerdem, amit Bogy irt korabban: emlegettek sokan, de ki erositette meg?

  • 216. Csabika  |  2015/12/10 - 17:49

   http://www.tvnotas.com.mx/2015/11/27/C-79214-ya-sabemos-quien-es-el-tercer-galan-confirmado-de-como-3-gotas-de-agua.php

  • 217. Csabika  |  2015/12/10 - 17:52

   http://www.tvynovelas.com/mx/noticias/15/11/30/Javier-Jattin-tercer-protagonistaremake-lazos-de-amor-angelique-boyer-rulli/

  • 218. Csabika  |  2015/12/10 - 17:54

   http://www.espectaculosatiempo.com/2015/11/30/javier-jattin-se-integra-al-elenco-de-como-tres-gotas-de-agua/

  • 219. Csabika  |  2015/12/10 - 17:57

   http://lmshow.entravision.com/2015/11/30/sebastian-rulli-y-angelique-boyer-repiten-como-protagonistas-en-como-tres-gotas-de-agua/

  • 220. suxel  |  2015/12/10 - 18:07

   Csabika, rendezzuk le ezzel, jo?

  • 221. Csabika  |  2015/12/10 - 18:16

   Nekem igen.

   (Említetted a novelalounge oldalt is, ez sem 100%ig megbizhato…….

   http://novelalounge.com/2015/11/06/angelique-boyer-daniel-arenas-protagonistas-del-refrito-de-lazos-de-amor/ )

  • 222. suxel  |  2015/12/10 - 18:21

   Remelem a kepet sikerult felfogni es ertelmezni: Carlos de la Mota a harmadik lovag. Látod, ez a kep az Hoybol van,na ez mar CONFIRMADO.

   Am a Daniel Arenasos historiat ismerjuk, o lett volna, csak csunya huzasa utolag kiderult. Tudod, a hazug embert hamarabb utolerik, mint a santa kutyat.

  • 223. Csabika  |  2015/12/10 - 18:38

   Nem, nemsikerült. 😂😂😂😂😂😂😂

 • 224. Csabika  |  2015/12/02 - 17:05

  Visszatér Kate del Castillo is jövőre, az Argos-al összefogva a nemrég bemutatott Las Aparicio-t dolgozzák fel.
  A novella egyenlőre úgy néz ki az ESDLC4 helyett debüdál, ugyanis az utolsó információm szerint Rafael Amaya kokain túladagolással a kórházban van.

  Update: Amaya már kint van, viszont az a hír járja hogy a Telemundon minden kapcsolatot megakar szakitani vele.

  Poptv

  Válasz
  • 225. Csabika  |  2015/12/02 - 17:05

   *Telemundo

  • 226. bence1996  |  2015/12/03 - 07:07

   Ez fura, mert Mauricio Ochmann is drogozott, mégsem szakított meg minden kapcsolatot vele a gyártó.
   Amaya-t pedig még így is hülyék lennének elereszteni. A legnézettebb sorozatuk főszereplője… 🙂

  • 227. Csabika  |  2015/12/03 - 08:14

   Mauricio Ochmannt pl eltávolították a Marina-ból, a különbség annyi hogy Mauricio nyíltan vállalta a drogproblémáit, és rehabra vonult akkoriban, miután kijött azóta “minta” életet él, és igyekszik példát mutatni.

  • 228. bence1996  |  2015/12/03 - 09:17

   Akkor sem ésszerű döntés eltávolítani a Telemundótól. Most attól, hogy rehabon volt, a filmjeit/sorozatait ugyanúgy fogják az emberek nézni. Arról nem is beszélve, hogy nincs is még lezárva az El senor de los cielos, mivel 6 évadra tervezik.
   Ha ki is rúgnák, szerintem a rossz természete miatt lenne, ennek tetejében a siker is a fejébe szállt, át is vett néhány allűrt is, és állítólag elég genyón viselkedik mindenkivel…na ezért már megérdemelné.

   Egyébként remélem kacsa a hír, mert ez a figura áll eddig a legjobban neki.

  • 229. Csabika  |  2015/12/03 - 09:19

   6 évadra komoly ?????

  • 230. suxel  |  2015/12/03 - 11:12

   Nekem errol a KDC Las apariciojarol egeszen mas infoim vannak:
   Megszerezte a sorozatnak az adaptacios jogait Epigmenio Ibarratol az Argos/Cadena tres egyik fofejesetol, aki reszt vett tobb sorozat gyartasaban is a Telemundonal (pl hogy egyet emlitsek, La patrona), es az USAban hazal, megpedig a Netflixnel, hogy elkeszitsek a mexikoi Las Apariciobol az amerikai valtozatot.

   Kate nem szeretne visszaterni Mexikoba dolgozni, es igy nyilatkozott:

   Sería un retroceso regresar a México a hacer telenovelas y no quiero que se mal entienda, mi rechazo no es al género melodrámatico, de ahí surgí. La telenovela me dio la exposición para poder intentar otros caminos que me permiten realizar mis planes de hacerme un nombre en el mercado internacional y Hollywood ha sido la puerta. Estoy en Estados Unidos desde hace nueve años y he caminado despacio, pero con paso firme. Es hora de avanzar. Mis compromisos adquiridos no me dan tiempo para pensar en volver a trabajaren México.

   Az ESDLC haza tajan az biztos, hogy all a bal, de szerintem a negyedik evaddal meg elkeszulnek. Nekem a legutolso informaciom az volt, hogy az Argos elall az Amayaval valo egyuttmukodestol es a negyedik evaddal befejezik a munkat vele, mert Az egek ura is ugye Argos-TM koprodukcio.

  • 231. Csabika  |  2015/12/03 - 11:54

   Amenyire én tudom Kate szerződésben áll a Telemundo-val, ( gondolom van olyan passzus amivel lehet kötelezni is akár egy szinészt, hogy szerepeljen ) ezt onnan tudom hogy ők adták kölcsön nemrég Kate-et a Jane the Virgin-be ami ugye The CW-s sorozat.
   Azt viszont nem tudom hány rész erejéig lesz látható a Jane the Virgin-ben.

 • 232. bence1996  |  2015/12/03 - 09:25

  Nem hivatalos. Tudom, utáljátok, ha ezzel jön valaki, de a wikipedián írják, hogy Mauricio azt nyilatkozta, hogy lesz 5. és 6. évad is, és hogy a karakterét hamarosan kiírják (gondolom annak megfelelően, ahogy a való életben is távozott) 🙂
  Nem kell készpénznek venni, de “nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél” 😀

  Válasz
  • 233. Csabika  |  2015/12/03 - 11:10

   Nem hallottam, de benne van a pakliban.

  • 234. Csabika  |  2015/12/03 - 11:13

   Vanessa Villela lesz az ügyeletes prosti a 4-ben az tudom.

 • 235. Csabika  |  2015/12/03 - 12:17

  Spoiler !

  Most Castro tényleg Columbo regényt akar faragni a PyP-ből ???

  😊😊😊

  Válasz
  • 236. bence1996  |  2015/12/03 - 18:46

   Nem is rossz ötlet 🙂 Én szeretem a krimit 😛

  • 237. Csabika  |  2015/12/03 - 19:03

   Ki ölte meg a csajt ?

  • 238. bence1996  |  2015/12/03 - 19:47

   Fogalmam sincs xD nem nézem, de ilyen hírek hallatán lehet, belekezdek 😀

  • 239. Csabika  |  2015/12/03 - 20:07

   Montserrat-ot (Victoria Camacho) ölték meg a tegnapi részben, és most ha jól tudom akkor ez az esemény lehet az egyik központi cselekménye a sorozatnak, tehát most ott a kérdőjel hogy
   Consuelo (Altaír Jarabo) vagy
   Erick (Alejandro Nones) ölte meg.

  • 240. bence1996  |  2015/12/03 - 23:48

   Átmentek Telemundo-style-ba. “Senki sem az, akinek látszik…” 😛

 • 241. Dani  |  2015/12/03 - 12:21

  Sziasztok. Valaki légyszíves írja már le nekem, hogy miről fog szólni a La querida del centauro, a telemundo új novellája? A senora acero második évada hihetetlenül jó, remélem ez is olyan jó lesz majd. Ludwika Paletat pedig nagyon várom, a Szeretők és riválisokban láttam utoljára azt hiszem… Köszönöm!

  Válasz
  • 242. Csabika  |  2015/12/03 - 12:48

   Szia !

   Nekem a SA 1.évada jobban bejött, a 2.évad 1-5 epizódja tetszett csak..

   LQDC :
   Stílusában a Dél Királynője, Senora Acero, ESDLC narkószálaiból táplálkozik majd, de most sokkal jobban fog dominalni az Emlékezz Reina, Utolsó Vérig, Zárt Ajtók Mögött ből ismert akcio-krimi vonal.

   Nagyon le egyszerűsítve a történet: Yolanda Acosta (Ludwika Paleta) ról szól aki börtönben van, Gerardo Duarte (Michel Brown) aki beépitett ügynök, rá akarja venni Yolandat hogy tanuskodjon a szeretője a maffia vezér, Benedictino García “El Centauro” (Humberto Zurita) ellen.

   Az 1.évad a tanúskodás nehézségeiről és Yolanda jó fiu rossz fiu választásáról fog majd vélhetően szólni.

 • 243. mandi28  |  2015/12/03 - 19:22

  aprópó ha már ESDLC-ról beszéltek most akkor Carmen Villalobost kiírták a történetből szóval konkrétan meghalt nem fog visszatérni véletlenül sem? Láttam hogy meglőtték de mivel utána is láttam kiírva a nevét a szereplők között gondoltam majd vissza jön.

  Válasz
 • 244. Mary  |  2015/12/03 - 20:15

  Osorio új komédiája, a Sueno de Amor február 22-én érkezik. Főszereplők: Betty Monroe y Cristián de la Fuente. Juvenil főhősök: Renata Notni y Santiago Ramundo

  Válasz
  • 245. Gabino  |  2015/12/04 - 22:03

   De miéééért komédiaaaa????????????
   Sztem az eddigi komédiái közül egyedül a Porque el amor mandát hívták vminek…

  • 246. bence1996  |  2015/12/05 - 01:33

   Vagy még azt sem. De a Porque el amor manda-nál a Mi corazon es tuyo azért jobban sikeredett 😛

  • 247. Amiga  |  2015/12/05 - 18:52

   Úgy tudom,hogy a Sueno de amor nem komédia lesz.

  • 248. Milibindi  |  2015/12/06 - 13:23

   Nekem a Porque el amor manda jobban tetszett! Szerintem az volt a jobb 🙂

  • 249. suxel  |  2015/12/06 - 13:48

   Amiga, a 20as sav sorozatat nem most kezdik el megtorni, és bizony a Osorio Sueno de amorja egy komikus telenovella lesz immaron negyedjere.

   A napokban olvastam, hogy Carmen Armendariznal uj lehetseges fohosno Gabriela de la Garza (Argos, Azteca), találkozott is Sanchezzel, Armendarizzal es Moralessel is. En mar Irene Azuela es Betty Monroe hirtelenbe jott Televisanal torteno debutalasa utan egyáltalán nem lepodnek meg ezen sem.

 • 250. Amiga  |  2015/12/06 - 08:51

  Január 4-én kezdődnek a Como tres gotas de agua forgatásai.

  Válasz
 • 251. Gabino  |  2015/12/06 - 16:13

  és mikor kezdik sugározni Mexikóban?

  Válasz
  • 252. Bogy  |  2015/12/06 - 17:21

   A Como tres gotas de aguát? Úgy néz ki hogy április 11.

  • 253. Gabino  |  2015/12/06 - 20:01

   Fura h 3honappal késöbb. Am az eredetiben a gonosz ikren kívül is voltak gonoszok? Vagy szinte csak ő volt?

  • 254. tibitoma  |  2015/12/06 - 20:58

   Gabino: két-három hónappal el szokták kezdeni a telenovellák forgatását a sugárzás előtt, ráadásul most galambfejű kisasszony vállán elég nagy a teher. Képzeld el, hogy főhősnő, főgonosznő, ráadásul második számú hősnő is egyben.

   Én Aracely Arambulát is csodálom, hogy 135 részen át meg tudott felelni az elvárásoknak: forgatás előtt smink, ruhaigazítás, fűzőfelvétel, a jelenetek betanulása, pluszban nem is kevés külső jelenete volt, ahol valószínűleg nem került a fülébe a súgó, így rengeteg oldalt kellett megtanulnia.

  • 255. Bogy  |  2015/12/06 - 23:26

   Na tudod kinek van galambfeje…
   De szerintem is az ikrek kihívást jelentenek már ketten is nemhogy hárman…

 • 256. Gabino  |  2015/12/06 - 21:09

  A Maria del Carmenre gondolsz? Igencsak ilyesmi idős volt akkoriban, ha bár asszem Angelique 87-es?

  Válasz
  • 257. Csabika  |  2015/12/06 - 21:36

   A Vad Szív-ben alakitott ikreket Aracely, talán a Zone Romantica-n futott.

  • 258. Amiga  |  2015/12/06 - 22:06

   Aracely a Vad szívben játszott ikreket,nálunk annak idején a megboldogult Zone romanticán adták.

  • 259. Amiga  |  2015/12/06 - 22:07

   + érdekesség,hogy Boyer is szerepelt a sorozatban

  • 260. Csabika  |  2015/12/06 - 22:10

   Először azt olvastam hogy a megbolondult Zone Romanticán 😁😁😁😁😁😁😁😁

  • 261. Bogy  |  2015/12/06 - 23:28

   Angelique 1988. július 4-én született. Szóval 88-as.

  • 262. Gabino  |  2015/12/08 - 14:56

   Am. én sem értem h miért kell Angelique-t legalambfejezni, meg a kedvencem mikor mondják rá, h kalácsképű meg cipófejű… Senki sem tökéletes, az lehet, de sok 20-30 év közti nő megirigyelné azért nem gondolod?
   Habár ha a top 10 legszebb színésznőt keresnénk, én a következőeket javasolnám:
   1. Aracely Arambula
   2. Maite Perroni
   3. Ana Brenda
   4. Livia Brito
   5. Adriana Louvier
   6. Michelle Renaud
   7. Alisson Lozz
   8. Altair Jarabo
   9. Claudia Alvarez
   10.Paulina Goto
   De ez csak az én szerény véleményem…:)

 • 263. Csabika  |  2015/12/06 - 21:39

  Salvador Mejia váltja Mapat Corazon que miente ( Laberintos de pasion/Julieta feldolgozását ) a 19:00-sávban Mexikóban, mivel Mapat novellája, nem lesz hosszú mindössze 80.részesre tervezik, így Mejia június utolsó heteiben elstartolhat.
  Úgy tűnik Mejia-t megragadta a Lo Imperdonable utolsó harmadára jellemző realistább/melodramatikusabb vonal, és egy méltán híres venezuelai novellát a Las dos Diana-t porolja le.
  A történet nagyon hasonlít, a hazánkban idén bemutatott Gaby Spanic novellához a Szerelem Foglyai ( Prisionera) hoz.

  Válasz
  • 264. bence1996  |  2015/12/06 - 23:20

   Mivel nem főműsoridő, így nem félek. De most már jó lenne, ha valami teljesértékű sorozatot csinálna. A Lo imperdonable miatt haragszom rá, mert ha az utolsó részekre felpörgött rendesen, csak az első fele felért egy szellemi f*szveréssel.
   Ez tipikusan Jimena Suarezre jellemző, hogy elnyújtja a sztorikat. Legutóbb a La que no podía amarral fogott meg, de annak is lassan 5 éve. A Corona de Lagrimas sem volt rossz, bár azt illetően eléggé elfogult vagyok. De pl. a La malquerida is lassan indult be, ami enyhe kifejezés.

   Nem tudjátok, a Pasion y poder-ben is benne volt a keze Jimena-nak? Az is hasonlóan vontatott? Vagy más jellegű a probléma?

  • 265. Csabika  |  2015/12/06 - 23:39

   Igen, Ximena jegyzi a Pasion y Poder-t, a Teresa-t, Rubit, és az Amores Verdaderos-ba is bele-segített bár ott az érdemi munka Kary Fajert illeti.
   Viszont a Corona de Lagrimas-hoz emlékeim szerint nincs köze.

  • 266. Csabika  |  2015/12/06 - 23:45

   Íme a Las dos Dianas alaptörténete le egyszerűsítve:

   Diana hosszú éveket tölt börtönben, mert önvédelemből megölte a férjét, amikor az rajta kapta őt a szeretőjével.
   Diana terhes lesz, és a börtönben életet ad egy fiúnak, de a szeretője Diego aki mindvégig csak kihasználta, elveszi tőle a fiát és elköltözik vele.
   Amikor Diana kiszabadul akkor szembesül a ténnyel hogy a volt szeretője lelépett a fiával, de Diana elhatározza hogy megkeresi a fiát, a nyomok egy faluba vezetik (San Venancio) amikor megérkezik a faluba Diana, szinte minden férfi figyelmét felkelti, többek közt a milliomos földesúr Francisco figyelmét is, aki rögtön bele is szeret és házasságot is ajánl neki, Diana hozzámegy és a házasságból születik egy kislány Dianita, időközben Francisco betegségben meghal, és az összes vagyona Diana-é és a lányáé lesz, aminek Francisco rokonsága egyáltalán nem örül.
   A rokonok és a volt szerető (Diego) ármánykodása miatt Diana ujra börtönbe kerül, és a kislányát barát nője neveli fel.
   Amikor Dianita felnő, szerelmes lesz egy tőle idősebb férfiba Armando-ba, aki történetesen Dianita fél-testvére……
   ( Remélem a jó verziót írtam, készült Argentin, Kolumbiai, Perui, Chilei, változat is már )

   Diana szerepére Victoria Ruffo, a szerető szerepére ( Diego ) Cesar Evora míg Dianita szerepére Danna Garcia esélyes, a forgatásokat már Márciusban elkezdhetik, az író Liliana Abud lesz.

  • 267. Csabika  |  2015/12/06 - 23:59

   Egyébként Ximena Suarez-t úgy tudom Mejia dobta a Lo Imperdonable-ből kb a 20.rész után, utána talán Ricardo Fiallega vette át, de őt is menesztette Mejia, hogy a Végre sikerült e megszereznie Alberto Gomezt azt meg nemtom.

  • 268. bence1996  |  2015/12/07 - 07:05

   Nem is tudom. Én nem ereszteném össze Ruffo-t Mejía-val sokadszorra, mert ha megint ilyen Marichuy-szintű blődli dolog születik, akkor mindenki a haját tépné. Inkább látnám sokadszorra José Alberto Castro novelláiban, még, ha zakózna is vele. De még mindig jobb, mintha Mejía-val zakózna.
   És ha megfigyelitek, megint itt van Liliana Abud. Ergo ugyanaz, aki a La tempestad-ot, a mostohát, és a Marichuy-t is elkövette. Sülhet ki bármi jó is ebből? 😀

  • 269. Bogy  |  2015/12/07 - 10:51

   Én úgy tudom hogy a Mostoha nagy siker volt…szóval igen. 😀

  • 270. Amiga  |  2015/12/08 - 16:23

   A mosthoha szerintem még Mejia jobb novellái közé tartozik.Amúgy az ultoló értékelhető sorozata a 2008-as Fuego en la sangre volt.

 • 271. Gabino  |  2015/12/07 - 13:47

  Jaja a mostoha az nagyon jó volt sztem is. Főleg h végig rejtve maradt a gyilkos. Amit én untam benne az az volt, h megöltek vkit és akkor egyből mindenki:
  – Merre jártál?
  – És te? Te sem voltál itthon?
  – Már itthon vagy?
  mindig ez ment, h tereljék a gyanút a szereplőkre…

  Válasz
  • 272. bence1996  |  2015/12/07 - 15:07

   Meg az a sok piros cipő. Hát mit mondjak, fura kölrülmények között mutatkozott meg a gyilkos, és fura környezetben. Gondolok itt az -össze nem illő-öltözékre…A sorozat egyébként szerintem is jó volt. Talán az utolsó jól összerakott Mejía-novella.

  • 273. tibitoma  |  2015/12/07 - 15:44

   A mostohának rohadt jó sztorija van, de Mejía ezt is elbszta 😦
   Egy ilyen jó alapból a brazilok sokkal jobb sorozatot tudtak volna rittyenteni.

  • 274. Bogy  |  2015/12/07 - 23:49

   Én csak részleteket láttam a Máriából(mamám így hívta…szerintem végig azt hitte hogy ez a címe mert mikor említettem neki hogy mama te láttad a mostohát…ő erre:Dehogy láttam…én:És a Máriát?…ő:Na látod azt láttam.xD) szóval nem tudom megítélni milyen csak tudom hogy Mexikóban sikeres volt. 🙂 De ezek szerint itthon is az idősek körében. Mamámat Mejía ezzel a TV elé vonzotta…a Teresán kívül ezt az egy novellát látta csak. Na igen voltak idők amikor azt mondtam hogy hagyjál már békén a Teresával pedig én is néztem akkor….még jó hogy azt nem utáltatta meg velem mama mint a mostohát. 😀

 • 275. bence1996  |  2015/12/07 - 16:09

  Egy kicsit más: Az Amor de barrio-t illetően a sorozatwiki kicsit el van tévedve. Nézzétek, csak ! 🙂

  http://www.sorozatwiki.hu/news.php?readmore=89842

  Válasz
  • 276. Csabika  |  2015/12/07 - 16:45

   Tegnap már posztoltam, nekem is Marisela fórumán mutatták. 🙂

  • 277. bence1996  |  2015/12/07 - 17:50

   Csak azt nem tudom, hol hallottak ilyesmit. És hogy miért pont 99 rész lenne… 😀

  • 278. Csabika  |  2015/12/07 - 17:59

   No de ebben az a pláne hogy, Juan Osorio Sueno de Amor-át 130.epizódosra tervezik, ha meg sikeres lesz akkor úgy is kap hosszabbítást, no de a lényeg a lényeg hogy Renata Notni jövő augusztusig kb forgat, tehát sehogysem tud szerintem egy másik telenovellát forgatni.
   Tehát a Magyarországi ujságírás újjabb fénypontját láthattuk… 🙂

  • 279. Bogy  |  2015/12/07 - 19:05

   Na ezen jót nevettem. Csak gratulálni tudok a magyar újságíroknak. Nem csak a színészek magánéletéről sikerül orbitális hülyeségeket és egyben igen sértő dolgokat írni még a novellákkal kapcsolatban is vakvágányon járnak. Nagyon kreatív ez az “újságíró”.

  • 280. Csabika  |  2015/12/07 - 21:07

   Az egész oldal nagyon “kreatív” az íróival együtt. 😀
   (szv)

 • 281. Csabika  |  2015/12/08 - 17:21

  A que no me dejas finálé Február 7

  Válasz
 • 282. Csabika  |  2015/12/08 - 21:11

  Hoppá

  Mejia állitólag Livia Brito-t győzködi, hogy vállalja el az új novellája a Las dos Dianas fiatal főhősnő szerepét, ha sikerül Victoria Ruffo-t is meggyőznie, akkor 2X játszhat anya lánya szerepet a 2 szinêsznő. 🙂

  Válasz
  • 283. suxel  |  2015/12/11 - 21:36

   Ha Livia meg nem is CONFIRMADO, annal inkabb az Evora es Ruffo. Mejia nem unja oket? Mert en igen.

  • 284. Csabika  |  2015/12/11 - 22:04

   Igen olvastam én is, no de az még semmi hogy ujra Mejia, de Ruffo hányadszorra játsza a szenvedő anyát……

   Remélem Livia Brito-nak több esze lesz, és nem köt ki Mejianál…..

 • 285. Csabika  |  2015/12/09 - 08:43

  Úgy tűnik Pedro Damian jön Juan Osorio után a 20:00-sávban, természetesen komédiával.

  Válasz
 • 286. Csabika  |  2015/12/09 - 09:14

  Adriana Nieto is visszatér a telenovellák világába, a Como Tres Gotas de Agua-ban kapott szerepet, ugyancsak friss hír hogy a novella főcimdal-át David Zepeda adja majd elő. 🙂

  Válasz
  • 287. suxel  |  2015/12/09 - 15:35

   Ebben a focimdalban hadd ketelkedjek, mert Ocampo es Diaz is csak a salidat adta oda neki, pont mikor a HEFDMe evidens lett volna a csere utan, hogy o vigye tovabb a focimzenet. De nem igy lett, abban egy percig sem ketelkedek hogy lesz benne betetdalja, vagy a salida is az ove lehet, de a focimdal hogy az ove legyen az eros. Egy friss interjuban is csak annyit mondott el, hogy fogjak hallani a zeneit a sorozatban, valamint a karaktere az elozmenysorozathoz kepest valtozason esik at, nem taglalta milyen iranyba, a kovetkezokepp fejezte ki magat: sufrira un evolucion.

  • 288. Csabika  |  2015/12/09 - 16:08

   Mint ha azt olvastam volna hogy ő lesz a gonosz iker párja, gondolom én akkor, pozitívból – negativ irányba a vagy fordítva fog a karaktere változni, mint a Riválisokban. (Bár ott nem volt azért eredendően gonosz)

   Megvallom őszintén én még nem hallottam énekelni, valahogy eddig nem volt lelkierőm meghallgatni, így igazából azzal nemtudok vitatkozni hogy Jó lenne e ő főcimdal előadónak e vagy sem.

  • 289. suxel  |  2015/12/15 - 22:06

   Csabika, a jelenlegi állapotok szerint ahogy sejtettem nem Zewa adja elő majd a főcímdalt, hanem Laura Menopauza (Pausini, ha így jobban tetszik) 🙂

  • 290. Csabika  |  2015/12/15 - 22:33

   Őt kedvelem. 😁

 • 291. Amiga  |  2015/12/09 - 10:41

  WTF?!

  Az Epizód legújabb számában azt írták,hogy elkészül az Antes muerta que Lichita magyar feldolgozása.És hogy állítólag ez miatt a Televisa nem adja el a sorozatot Magyarországnak és a környező országoknak……Valaki tud erről valamit vagy ez is csak az Epizód legújabb kreálmánya?

  Válasz
  • 292. Csabika  |  2015/12/09 - 10:51

   Aki ezt elhiszi akár 1.percig is, az egy szinten van az epizód magazin-nal.

  • 293. Csabika  |  2015/12/09 - 10:55

   Valószinűleg ugyanolyan észlény kreálhatta mint a sorozatwikis cikket, be kellene perelni és el kellene tiltani örökre, ezeket az analfabéta firkászokat az ujságírástól.

  • 294. tibitoma  |  2015/12/09 - 10:59

   Hááát… látnék benne fantáziát és nem is lenne hülyeség. Egyébként Eric Vonnék beperelték a Televisát, mert nagyon hasonlít a Lichita sztorija a (nálunk a Romanticán, náluk az Aztecán) futott Másnak tűnő szerelemre, az első Betty-utánzat sorozatéra. Még a főhősnőnek is ugyanaz a neve.

  • 295. Bogy  |  2015/12/09 - 11:49

   Az epizódnak azt se higyjétek el amit kédez!!! Az egy szenny…nem egyszer idegesített fel azokkal a hazugságokkal és mocskos dolgokkal melyeket néhány színésznőről/színészről állított….Nem lepne meg ha bővítette volna a repertoárját novellákkal kapcsolatos ostoba kitalációkkal. Remélem nem olvassa senki olyan aki nincs jobban tisztában azzal ami Mexikóban folyik.

  • 296. Lynda  |  2015/12/09 - 15:09

   Én követek különböző mexikói és hazai telenovellás fórumokat egyaránt.Sehol nem olvastam erről.Csak az Epizód már megint nem tudja mit találjon ki.Egyébként is feldolgozásokat ilyen hamar nem szoktak csinálni.Pár évet mindig várnak,hogy lássák,nemzetközi szinten hogy teljesít a sorozat.Magyarország amúgy eddig minden külföldi sorozat feldolgozásába belebukott (lásd az Egy rém rendes család).

  • 297. Csabika  |  2015/12/09 - 16:01

   Itt nem a feldolgozásról van szó, mert a jogokat megveheti bárki az nem nagy boom, de miköze az értékesítésnek ehhez ? Semmi!
   Az meg hogy más Országok azért nem veszik meg Magyarországnak JÓ legyen, na azért az erős……

  • 298. tibitoma  |  2015/12/09 - 16:04

   Lynda: ennek ellenére a Berlin Tag und Nacht alapján készülő ÉNBP egész jó nézettségeket hoz, akárcsak a Válótársak, és még hozzáteszem, hogy a Barátok közt eleje is Ausztráliából hozott alapanyag (nem teljes remake). No meg volt régen egy sitcom Oroszlán Szonjával és Szabó Győzővel, a Szeret, nem szeret, az is egy kanadai sorozat újrája. Azt sem lehetett buktának nevezni.

   Az HBO-s Terápia az izraeli Be Tripul, az Aranyélet a finn Helppo Elama, míg a Társas játék első évada a szintén izraeli Mitay nithnasek adaptációja.

  • 299. bence1996  |  2015/12/09 - 16:41

   Nem hiszem, hogy megvették volna a jogokat, mert Magyarországon ez rém gyenge kivitelezés lenne. Szerintem a Lichita-t pont, hogy szándéka megvenni a TV2-nek. Mivel komédia, ezért nem hiszem, hogy a Fiorella helyére jön, de mondjuk az Amor de barrio után el tudnám képzelni, hogy beteszik. Az úgyis olyan sáv, ami nem számít annyira. Másik lehetőség, hogy a Mi corazon es tuyo-n felbuzdulva megveszi a Story5 (még úgy is elképzelhető, hogy eddig egy Maite Perroni sorozatot se vettek meg). Nem tudom, hogy hozott nálunk a MCET. Valakinek van róla valami infója? 🙂

  • 300. Gábor  |  2015/12/09 - 22:30

   Nem tudom mennyire áll összefüggésben ez a Lichita állítólagos itthoni remakelésével, de november 30-án sorozatjunkie-n benne volt a hírekben, hogy idézem:
   “Sőt, ami különösen jó hír, nemcsak az HBO jelentkezik új, nem remake saját gyártású sorozattal (Gyilkos halom vagy talán más projekt?) jövőre (vagy 2017-ben), hanem az RTL Klub is, de erről még nem nagyon lehetett infókat szerezni.”
   Ezek alapján akár lehet valóságtartalma annak, ami az Epizódban megjelent. Azt viszont, hogy ezért nem fogják a régiónkban értékesíteni a sorozatot hülyeségnek tartom. Nem tudom miért érte volna jobban meg eladni a feldolgozási jogokat, mint magát a sorozatot. És arra is kíváncsi lennék, hogy hányszorosába kerülnek a feldolgozási jogok, mint a vetítési jogok. Ugyanis logikusan, ha már ezért nem értékesítik ebben a régióban, akkor biztos a sokszorosába kerülhetnek, hisz ha nem így volna, akkor az bizony elég kemény bevétel kiesés lenne a Televisának és nem érné meg nekik.

  • 301. Gábor  |  2015/12/09 - 22:31

   Eladni helyett megvennit akartam írni. 😀 Tehát nem csak eladni miért érte volna jobban meg a feldolgozási jogokat, hanem megvenni is.

  • 302. Csabika  |  2015/12/09 - 22:41

   Durván szerintem akár a 10X is kerülhet a jogok megvétele, ami több száz millióra is rúghat, ebből szerintem semmi nem igaz egyébként, no pláne hogy a Televisa is most bajban van a jogokkal kapcsolatban.

   Azt meg pláne nem tudom felfogni hogy más Ország, mondjuk Románia attól miért ne vehetné meg a Lichitat, vagy akár mi is, ez akkora marhaság mint annak a rendje, ha tudnám hova kellene elküldeni a cikket én elküldeném a Televisanak, hadd kapjon egy kis pert az Epizód magazin.

  • 303. Gábor  |  2015/12/09 - 22:46

   Előtte az Epizódnak kéne írni, hogy honnan szedték ezt az infót. A másik meg, hogy attól tényleg miért ne lehetne eladni más országoknak a régiónkban? Azért, mert hátha a magyar változatát veszik majd meg? Vagy miért? De ha tényleg meg is vette volna valamelyik tévé társaság a feldolgozási jogokat, akkor az szerintem az RTL. És ha tényleg készülne is belőle magyar változat azt én nem napi, hanem heti formátumban tudnám elképzelni, mint a Válótársak, vagy a Butique hotel.hu volt.

  • 304. Csabika  |  2015/12/11 - 14:18

   http://sorozatwiki.hu/news.php?readmore=89849

  • 305. Gábor  |  2015/12/11 - 14:46

   Igen Csabika már láttam ezt a hírt sorozatwikin, viszont egyáltalán nem biztos, hogy ez az a sorozat, amit a sorozatjunkie emlegetett. De ha az is egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz még jövőre saját gyártású sorozata az RTL-nek. Ahogy a Szérum című sorozatról sem lehetett eddig hallani semmit, pont úgy titokban tarthatnak még ilyen saját gyártásokat.

 • 306. bence1996  |  2015/12/10 - 13:23

  Como tres gotas de agua: Állítólag Javier Jattin nem tudott megegyezni Angelli Nesma-val, így helyét Pedro Moreno veszi át

  Válasz
 • 307. Csabika  |  2015/12/10 - 18:43

  Ximena Navarrete lehet Mejia új novellájának főgonosza.

  Válasz
  • 308. Amiga  |  2015/12/12 - 09:16

   Ximenát a Lo imperdonable-ban Virginia szerepére és az Un camino hacia el destino-ban a főhősnő szerepére is bedobták már,de eddig semmi nem lett belőle………

  • 309. Csabika  |  2015/12/12 - 09:28

   Csak pletyka szinten.

   Viszont RGF El hotel de los secretos castingján megjelent, csak nem őt választotta ugye.

 • 310. Csabika  |  2015/12/10 - 21:43

  Tudja valaki hogy hány részesre tervezi Nathalie Lartilleux az Un camino hacia el destino-t ?

  Csak mert Giselle González már készülődik…

  Válasz
  • 311. suxel  |  2015/12/10 - 21:53

   Na és melyik tortenetnek lat neki Gizike?

  • 312. Gábor  |  2015/12/10 - 22:07

   És mire készülődik Gizike? A karácsonyi ünnepélyre? Várja már a Jézuskát? 😀

  • 313. Csabika  |  2015/12/10 - 22:20

   Nem tudom mit választott.

   Ennek lehet hozzá köze ?

   https://mobile.twitter.com/ESMEPIMENTEL/status/674041529858580481

  • 314. Gábor  |  2015/12/10 - 22:34

   És itt hol merül fel Giselle González neve?

  • 315. Csabika  |  2015/12/10 - 22:52

   Sehol, csak kérdeztem hogy lehet e hozzá köze.😂
   Vagy ez csak valami reklám, v film készülődik ?

  • 316. Gábor  |  2015/12/10 - 23:10

   Akkor miért hoztad összefüggésbe Giselle Gonzálezzel? Nem értem a logikád…

 • 317. Bogy  |  2015/12/10 - 23:24

  Tegnap volt az éves évvégi Televisa party ahol a Televisa ‘krémje’ tiszteletét is tette. 😀 Ha eddig valaki nem kedvelte José Ront és a bandáját(Pablo Lyle, Cristian de la Fuente, Sebastián Rulli, Alexis Ayala) most megfogja. 😀 Hihetlen nagy ökrök. ❤ Backstreet Boys.
  /Ha valakinek nem tetszik hogy ez megjelent commentként kérem tartsa magában. Köszönöm./

  Válasz
  • 318. Mary  |  2015/12/11 - 07:02

   Bogiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ❤ ❤ ❤

  • 319. Csabika  |  2015/12/11 - 07:32

   😂😂😂

  • 320. mariland  |  2015/12/13 - 20:01

   Nekem nagyon tetszett 😀 😀

  • 321. Bogy  |  2015/12/13 - 20:42

   José Ronról és Sebastián Rulliról eddig is tudtam hogy minden baromságban benne vannak…hihetetlen nagy bolondok ilyen téren. 🙂 Még az sem lepett meg hogy Pablot és főleg hogy Crist is sikerült rávenni. De hogy Ayalát is? Komolyan ő volt a legcukibb. 😀

 • 322. Mary  |  2015/12/11 - 08:44

  Ha már pletykalapok és ha már bulvár. 😀 Daniel azt hiszem most a két szék közül a pad alatt található. A TVNotas így reklámozza ezt a cikkét, hogy “áruló”:
  http://www.tvnotas.com.mx/2015/12/10/C-79618-daniel-arenas-se-quedo-sin-telenovela-por-traicionar-a-productora-que-lo-apoyaba.php

  Válasz
  • 323. Csabika  |  2015/12/11 - 13:33

   Kiköthet még a főműsoridőben, Diaznál pl. 🙂

  • 324. Bogy  |  2015/12/11 - 20:08

   Annyira sajnálom szegény Danielt.

   Ja mégsem. Már írtam korábban is hogy mekkora egy alattomos húzás volt ez tőle…sosem volt szimpi de hogy még az IQ-ja is ennyire alacsony…na az már csak hab a tortán.
   Ezt megérdemelte…és emellett nagyon tetszett Nesma hozzáállása a dologhoz hogy mégsem alkalmazta és mennyire igaza is volt.
   Személy szerint én örülök hogy Danika így mellélőtt mert ha nem teszi ő lett volna a harmadik galan és nekem akkor a rémülettől és a csalódottságtól szívritmuszavarom lett volna.

  • 325. Mary  |  2015/12/11 - 21:24

   Bogy ❤ Néha elgondolkodom, hogy vajon ott nálatok azt is tanítják, hogy a gondolataimban olvass? 😀 Szívemből szóltál, minden szavaddal egyet értek.

  • 326. Bogy  |  2015/12/12 - 00:08

   Különleges oktatásban van részem. 😛 ❤

 • 327. Csabika  |  2015/12/11 - 22:09

  Már forgonak a kamerák Carmen Armendariz Yago Pasion y Venganza novellájánál, elég ütősnek igérkezik ez a novella, már így képek alapján. 😂

  Válasz
  • 328. suxel  |  2015/12/11 - 23:42

   Na es ezen miert kell sirva nevetni?
   Amugy osztom, utosek a kepek.

  • 329. Gábor  |  2015/12/12 - 01:06

   Biztos Csabika szarkasztikusan értette.

 • 330. Csabika  |  2015/12/12 - 17:38

  Na úgytűnik csak ki harcolták a szinészek, az El hotel de los secretos és a Yago Pasion y Venganza a Canal de las Estrellas-on fog debütálni a 22:25-sávban, az előbbi már Februárban.

  Válasz
  • 331. tibitoma  |  2015/12/12 - 19:16

   Az eredetiben szebb volt a főhősnő 😛
   De ezt néznem kell.

   (Egyébként kurvára sajnálom, hogy nem a jelenbe helyezték, simán működött volna úgy is, ha egyes szálakat megváltoztatnak vagy modernizálnak, a gépem mélyén van is egy vázlat a telenovellaverzióhoz.)

  • 332. Csabika  |  2015/12/12 - 19:54

   Irene Azuela most pontosan úgy néz ki mint Amaia Salamanca a Gran Hotel-ben, külön érdekesség hogy mind 2 színésznő ezért a szerepért váltott szőke hajszínre, az már csak hab a tortán hogy mind 2-nek eredetileg gesztenye barna a hajszíne, és ugyanolyan magasak is. 😀 ( RGF nem hibázta el )

   Engem is jobban megfogott volna ha egy modernkori képet kaptam volna a jelenlegi helyett, nagyon ütős kis krimi lehetett volna.
   Bár szerintem a Televisa hű akart lenni az eredetihez, és az is mellette szólhat hogy, nemsok kosztümös sorozat szaladgál mostanság..

  • 333. Csabika  |  2015/12/12 - 19:55

   Egyébként az író személyére kíváncsi volnék, még nem leltem meg sehol.

  • 334. Csabika  |  2015/12/12 - 19:58

   Nem mellesleg a Televisa/Univision szégyelje el magát, egy rendes promót nem tudnak ki adni, ha egy rajongó ezeket nem venné fel és töltené fel a netre, akkor gyakorlatilag promo nélkül maradnánk.

  • 335. suxel  |  2015/12/12 - 20:18

   A vezeto iro: Maria Renee Prudencio

  • 336. Csabika  |  2015/12/12 - 20:40

   Köszi

 • 337. mandi28  |  2015/12/13 - 12:40

  Javier Jattini jött látott (kb két hetet) majd távozott a CTGDA-ban új főszereplő Carlos De La Mota lett. Komolyan mi van Nesmaval hogy állandóan cserélgetik a pasikat? Remélem ez a kicsit szedetlenség nem megy a sorozat kárára :O

  Válasz
  • 338. Bogy  |  2015/12/13 - 13:03

   Úgy tudom Javier nem is volt megerősítve. Aki hivatalosan is galan lett volna de végül nem lett az, az Arenas volt csak. A többi pletyka volt.

  • 339. Amiga  |  2015/12/13 - 13:53

   Én úgy tudom,hogy Pedro Moreno lesz az új főszereplő.

  • 340. Bogy  |  2015/12/13 - 18:14

   Pedro Moreno???
   Carlos lesz mert interjúban és twitteren is megerősítette hogy ő lesz a harmadik galan!!!

 • 341. mandi28  |  2015/12/13 - 16:56

  hát ebből is látszik hogy Nesmanal már semmi sem biztos csupán Angie én egy másik magyar oldalon olvastam ott akkor írja ki ha már hivatalosan meg van de ő is meg említette Pedro Morenot is 🙂 most már elvesztettem a fonalat CTGDA ügyben majd az első rész után megtudjuk ki lesz a hivatalos főszereplő hármas 😀

  Válasz
  • 342. suxel  |  2015/12/13 - 17:39

   Ha az Hoyos kivagott pillanatkep nem volt eleg meggyozo Carlos de la Mota elso foszereperol, akkor mar nem tudom mit lehetne itt meg tenni, hogy elhigyjek az emberek nem Pedro Morenora esett a valasztas. O:) O:)

  • 343. Bogy  |  2015/12/13 - 18:16

   Sebastián Rulli, David Zepada és Carlos de la Mota!!!! Ez a három mind meg van erősítve…a többi csak pletyka!!! Carlos twitteren és interjúban is megerősítette ahogy a másik kettő is megerősítette.

  • 344. Bogy  |  2015/12/13 - 18:17

   És már megint elcsesztem a nevét ezt nem hiszem el: David Zepeda…a fene egye meg.

  • 345. suxel  |  2015/12/13 - 18:37

   Bogy, en a heten szimplan le Zewa-ztam 😀 jo az ugyis 😀

  • 346. Bogy  |  2015/12/13 - 19:17

   Igazad van…mindegy az. 😀
   Csak hihetetlen hogy amikor azt hiszem jól írom le a nevét is elcseszem. Szegény David….ez igazán nem ellene szól. 😀
   Ha már Zewa…mikor tér már vissza a Sorti féle karakterekhez?! Sokkal hitelesebbnek éreztem Brunoként mint bármelyik más karaktereként. A vonásai miatt inkább félelmetes szerintem amikor próbál szerelmesen és gyöngéden nézni a novellákban mint az elolvadok tőle kategória…lehet kissé beteges de nálam Brunoként volt awwww ❤ .

 • 347. Csabika  |  2015/12/13 - 21:26

  Nem hittem volna hogy, bármikor is ezt mondom de elkezdett érdekelni engem Mapat új novellája, a kiszivárgott képeket elnézve egész jónak igérkezik.
  És Thelma Madrigal-nak ez a sötét barna hajszín nagyon jól áll, most egész szép. 😀

  Válasz
  • 348. bence1996  |  2015/12/13 - 21:56

   Ez nekem is jobban felkeltette az érdeklődésemet, mint A múlt árnyéka. Több húzónév is lesz benne. Remélem jól fog elsülni 🙂 Thelma Madrigal-nak szerintem is jobb a barna haj.

 • 349. Amiga  |  2015/12/14 - 13:27

  PAION Y PODER MAGYARORSZÁGON!

  Hamarosan Pasion y poder a TV2-őn Szeretned kell! címmel.Valószínűleg a Fiorellát fogja majd váltani.

  http://tv2.hu/szorakozas/tv2_ajanlo/196154_szeretned-kell—vadonatuj-sorozat-hamarosan-a-tv2-n.html

  Válasz
  • 350. Amiga  |  2015/12/14 - 13:28

   az esetleges elírásokért,helyesírási hibákért bocsánat,mobilról írtam

  • 351. bence1996  |  2015/12/14 - 15:11

   Ezt a sorozatot “szeretned kell!” 😛 😀

  • 352. Bogy  |  2015/12/14 - 15:27

   És mi van ha nem szeretem?…te jó ég. :O
   Ezen agyalok már azóta hogy megláttam a TV2-ős ajánlóját.

  • 353. bence1996  |  2015/12/14 - 15:33

   Te nem örülsz neki, Bogy? 😀

  • 354. Bogy  |  2015/12/14 - 15:36

   Igazából nekem mindegy volt hogy mit vesznek meg mert az idei évi termés egyetlen egy novellája sem érdekel. Kevés sorozatnak adok esélyt és még kevesebbet nézek is végig. Finnyás egy ízlésem van. 😀 A cím szerintem kissé viccesre sikeredett. 😀

  • 355. bence1996  |  2015/12/14 - 15:41

   Hát igen, jogos. A Veronica aranyát, ha nem néztem volna bele az utóbbi részekbe, most nem nézném végig, az tuti. A Reina-t bevallom, végignéztem, mert a végére beindult az is, meg valahogy a Telemundo-s sorozatok jobban berántanak.

   A cím egyébként egyszerre ütős és vérszegény. Legalábbis bennem ez fogalmazódott meg így elsőre 😀 De mivel lehet benne egy kis krimi-szál is, így belenézek.

  • 356. Bogy  |  2015/12/14 - 15:50

   Én a Veronica aranyát ha épp nincs akkor órám igyekszem megnézni mert mindig megnevettet….de sajnos ez kb kéthetente ha egyszer van. Szörnyű egy sorozat…Ana Perla gyereke szerintem nem Pablotól van hanem Vasembertől…az a pulya túlélt vetélést okozó löttyöt, verést, egy napi lovaglást(ami szintén vetélést okoz-hat), majd egy lóról való leesést és egy domboldalon való legurulást stbstb. De most komolyan ki veszi ezt be? És ez csak egy a sok hülyeség közül.
   Én a Telemundotól csak a Zorrót szerettem még anno nagyon meg a Patronát. Én annyira nem bírom a krimis novellákat. 🙂

  • 357. Csabika  |  2015/12/14 - 17:43

   Ahhoz képest hogy, csak 2 hetente nézed eléggé képben vagy. 😀

  • 358. Bogy  |  2015/12/14 - 17:56

   Vannak forrásaim akik akár miattam is képesek kínozni magukat egy egy résszel csak hogy én képben legyek. 😀 ❤

  • 359. Bogy  |  2015/12/14 - 18:14

   Illetve ‘szerencsére’ a múlt héten volt alkalmam két részbe is belenézni.

  • 360. Csabika  |  2015/12/14 - 18:18

   😂😂😂

  • 361. bence1996  |  2015/12/14 - 22:08

   Most nézem, hogy a Veronica aranyában Paci néni Nicolassal hetyeg 😀 Hát, ez csodálatos 😛

  • 362. Csabika  |  2015/12/14 - 22:13

   Most azt nem tudom hogy Salma
   Pierre Dussage-nak volt a felesége e ?

 • 363. bence1996  |  2015/12/14 - 15:16

  Egyébként annyira nem is Colunga a főszereplő, inkább Jorge Salinas, és Susana Gonzalez. A TV2 csak Fernando Colungát reklámozza 😦

  Válasz
  • 364. Bogy  |  2015/12/14 - 15:53

   Pedig én inkább Salinas párti vagyok…meg is sértődtem.

  • 365. bence1996  |  2015/12/14 - 15:55

   Szinte már én is 😛

  • 366. Bogy  |  2015/12/14 - 16:01

   Már elképzeltem h a gonosz Colunga odafordul a kamerába és azt ordítja h ezt Szeretned kell. 😀

  • 367. Amiga  |  2015/12/14 - 16:57

   A Televisa idei novellái közül különösebben én sem ragaszkodok egyikhez sem.De a PYP szerintem (gyatra nézettség ide vagy oda) még az értékelhetőbb sorozataik közt van.

   Amúgy nyílván azért promózzák Colungával,mert ő a mai napig népszerű nálunk (is).Salinas pedig még nem igazán húzónév.Susana Gonzalez pedig még annyira sem.Egyébként Colunga egyenrangú főhős Salinassal.

   Tényleg, mi lett Castronak azzal a tervével,hogy Fernando Colungából pozitív főhőst csinál,Jorge Salinásból pedig gonoszt?

  • 368. Csabika  |  2015/12/14 - 20:02

   Még a felénél sem járunk, és mostanság turnéznak úgyhogy nincs forgatás, szóval ha ez meg is történik az a 80-90.epizódnál vehető majd észre szerintem.

 • 369. Pamela Hellsing Von Thurisaz  |  2015/12/14 - 17:21

  Várom én is,roppant kíváncsi vagyok a gonosz Colungara meg a flegma Marlenére….

  Válasz
 • 370. Csabika  |  2015/12/14 - 19:58

  Pasion y Poder
  Szinkronhang tippjeim:

  Jorge Salinas – Laklóth Aladár
  Fernando Colunga – Lux Ádám
  Marlene Favela – Pap Kati
  Susana González – Kisfalvi Krisztina
  Altaír Jarabo – Sallai Nóra
  Alejandro Nones – Szatmári Attila
  Jose Pablo Minor – Zámbori Soma
  Michelle Renaud – Bogdányi Titanilla

  Válasz
  • 371. suxel  |  2015/12/14 - 20:31

   Susanat remelm o szinkronizalja, mert ha Kelemen Kata akkor az kb erfelvagos, szerintem tul fiatalos neki.

  • 372. Gábor  |  2015/12/14 - 21:01

   A Szeretők és riválisokban véletlenül nem Náray Erika volt neki? Mert emlékeim szerint de és akkor akár még őt is megkaphatja. Viszont azt merem remélni, hogy nem Dögei Éva lesz neki, mert az ő hangja egyáltalán nem megy hozzá.

  • 373. bence1996  |  2015/12/14 - 21:06

   Marlene Favela-nak lehet Sipos Eszter lesz a hangja, mert már ő is volt. De Pap Kati-ban ott van az a fajta dög, ami ehhez a karakterhez kell, szóval remélem őt választják 🙂
   Alejandro Nones-nek is el tudnám képzelni Zámbori Somát, bár a Teresa-ban Szatmári Attila szinkronizálta, így logikusabb, ha ő marad. Susana Gonzalez-nek szerintem Kisfalvi Krisztina lesz a hangja.

   Egy pillanatra megörültem, hogy ez a hivatalos lista, csak utána láttam, hogy tipp 😀 De nagyon jó lenne, ha mind a 8 szereplő ezeket kapná.

  • 374. suxel  |  2015/12/14 - 21:25

   Kelemen Kata az AV-ben volt, azért tippelném őt, de Kisfalvi Krisztina lenne az abszolút favorit. Nála aztán van miből válogatni.

  • 375. Csabika  |  2015/12/14 - 21:35

   De úgy emlékszem én is hogy Náray Erika volt neki, Dögei Éva borzalom lenne neki, de talán a Múlt Árnyéka-ban ő volt az egyik. (De nem esküdnék meg rá)
   De Bertalan Ági és Orosz Anna vagy Sallai Nóra sem lenne gáz Susinak szerintem.
   Bár Nóri Altairt nagyon jól hozta a Mi pecadoban, így talán ismét megkapja.
   Jose Pablo Minor szerintem Zámbori Somat kapja, ő szinkronizálta a Fiorella-ban is, és a közvetlen az után lesz a PyP akkor én nagy összegben merek rá fogadni hogy ő lesz ismét Minornak.
   Favela és Pap Kati hangja meg már szinte összeforrt, értelmetlen lenne váltani.

  • 376. Gábor  |  2015/12/14 - 21:49

   Miért A múlt árnyékában Susana Gonzáleznek két hangja volt, vagy hogy érted azt Csabika, hogy ő volt neki az egyik hangja?

  • 377. suxel  |  2015/12/14 - 21:54

   Igen, az LSDP-ben 2 volt neki: Dögei Éva és Farkasinszky Edit. Azután lett váltás, hogy Michelle megjelent a sorozatban.

   Sallai Nóra, mint Altair: szerintem ő volt az egyetlen szörnyű hang neki. Kökényessy Ági, Major Melinda, Lamboni Anna szerintem mind jobbak voltak neki.

  • 378. Csabika  |  2015/12/14 - 22:07

   Na jól emlékeztem Évára akkor, mondjuk a Story 5 LSDP reklámjában még hallani: neeeee az én hibám hogy meghalt….
   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 • 379. bence1996  |  2015/12/14 - 21:08

  Ja, és José Pablo Minor kaphatja akár Szabó Mátét is.

  Válasz
  • 380. suxel  |  2015/12/14 - 21:24

   Szabó Mátét takarítsátok el innen 😀 😀 Bár ő volt a Storyn Jaume Mateunak

  • 381. Bogy  |  2015/12/14 - 21:38

   Szerintem nem tudjuk már kikerülni Mátékát…Mane is őt kapta ha jól hallottam a Palomában…Sajnos szerintem már nem úszunk meg egy novellát sem a hangja nélkül.

  • 382. Csabika  |  2015/12/14 - 21:59

   A Szerelem ajándékba és Múlt Árnyéka-ban nem találkoztam Mátéval.

  • 383. Csabika  |  2015/12/14 - 22:03

   És talán az Én Bűnöm-ben sem volt.

   Bár a Vámpírnaplók óta szinte minden sorozatban ott van.

  • 384. Bogy  |  2015/12/15 - 13:48

   Azokat a sorozatokat nem láttam pont…igen a Vámpírnaplókban imádtam mint Damon meg az Agymenőkben mint Sheldon…de azóta már a csapból is ő folyik.

 • 385. momo  |  2015/12/15 - 13:04

  Aki hiányolja Marco hírösszefoglalóit (ahogy én is 🙂 ) itt van egy másik oldal, amire én csak most találtam rá:
  http://www.hotdog.hu/telenovellakvilagamagazin/

  Válasz
  • 386. Csabika  |  2015/12/15 - 13:38

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • 387. Bogy  |  2015/12/15 - 13:39

   Lecsekkoltam az oldalt…de találtam benne azért helytelen információt…pl a C3GDA-ával kapcsolatban. Leírta hogy Carlos lesz a 3. galan ami igaz…de Davidot csak esélyesnek említi amikor már régen megerősítette egy interjúban a jelenlétét…
   …meg “Pedro Moreno személyével játszadozott gondolatban Nesma”…ez igen…egy továbbfejlődött Edward Cullennel állunk szemben emberek.
   https://www.youtube.com/watch?v=9qBRm7UHhGM !!!
   Meg egyértelmű most már hogy Sebas lesz a főszereplő mert David meg Carlos is azt nyilatkozta hogy ők csak Angie egy egy ikrének fogják a pasiját játszani…egyfajta co-protagonisták lesznek.

  • 388. Bogy  |  2015/12/15 - 13:42

   Meg azért ez egy vicc Marcohoz képest…egy példa a sok közül, oké hogy Mane bamba meg minden…de azért így fogalmazni xD:(A Palomáról) A mexikói nézőkben nem hagyott nyomot, vetítése alatt olyan volt mintha nem is lett volna jelen az aktuális sorozatok közt. Két egykori novella egyvelege, üde főhősnő Renata Notni, és a félelmetes arcú Mane de la Parra dolgoznak azon, hogy megnyerjék maguknak a magyar nézőket.

  • 389. Amiga  |  2015/12/15 - 14:46

   azért azon az oldalon nem mindig minden infó 100%

  • 390. Csabika  |  2015/12/15 - 15:02

   Persze hogy nem, innen és Marisela fórumán leírtakból van összeollózva az oldal.

  • 391. bence1996  |  2015/12/15 - 15:23

   Hát meg azért feltűnően sok helyesírási hiba van! Ez mondjuk az elmúlt pár hónapban változott (szerencsére) Nem akarok megbántani ezzel senkit, de ha már valakinek van egy saját oldala, akkor illene vennie a fáradtságot, hogy helyesen írja le a szavakat. (Ezt mérnökként mondom… :))

 • 392. mandi28  |  2015/12/15 - 15:54

  Viszont tény hogy sűrűbben oszt meg “frissebb” infókat mint mostanában Marco, ha ti állandó kommentelők nem lennétek még nézettségi adatokat sem tudnánk meg sokan… Tudom tudom hogy Marco elfoglalt meg minden de én továbbra is azt mondom hogy valaki aki közületek szeretné és tudna is segíteni szerintem tök jó lenne Marco mellé de ez az én véleményem 😦

  Válasz
  • 393. Lynda  |  2015/12/15 - 21:24

   Ez igaz.Megétrem,hogy iskola,munka,magánélet mellett nehéz fenttartani egy oldalt,de az lenne a éegjobb Marco megoldás,ha Marco keresene maga mellé egy szerkesztőtársat.Még szerencse,hogy vannak itt olyan kommentelők,akik tájékoztatnak minket a legújabb fejleményekről.Remélem azért a szokásos Évértékelést meg fogjuk kapni.

  • 394. Gabino  |  2015/12/15 - 22:47

   Nem foglalkozik vele. Amióta kirakta a “Telenovelláknak befellegzett” cikket azóta nem csinál semmit szinte…
   Megutálta vagy mi van????? Meg mi az h intelligens hamupipőkék????
   És régen mindig egy sorozat fináléjáról is csinált összefoglalót most elmaradt ez is… Plusz még az új premierről se csinált semmit.
   Miért nem adja le az oldalt vkinek, ha ennyire nem foglalkozik vele??? Nem lepne meg ha az évértékelést is elfelejtené…

  • 395. suxel  |  2015/12/15 - 23:08

   Csak, hogy elmagyarázzam neked, szerintem igenis találó megfogalmazás az IH:
   hamupipőke: mert rózsanovella főhősnője és a szegénynegyedből, szegényrétegből származnak, lásd La Lagunilla barrio.
   intelligens: nem szutykos, mocskos, tanulatlan, neveletlen lányka, hanem tanultak, ambíciózusak, konkrét életcéljaik vannak. Ha összehasonlítod Palomat és Maricruzt, akkor rájössz a különbségre.
   Csak a készítők nem tudtak élni a lehetőséggel.

  • 396. Gábor  |  2015/12/15 - 23:14

   Nem értem miért kell vergődni azért, amiért nincs frissítés már olyan gyakran, mint régebben volt. Mindenkinek van magánélete és ezt már egyszer kifejtette, hogy miért nincs annyi ideje az oldalra. Való igaz, hogy fogadhatna maga mellé egy szerkesztőt lenne szerintem innen a hozzászólók közül is olyan, aki szívesen élne a lehetőséggel és elvállalná. Vagy ha nem akarja valakivel közösen csinálni, akkor legyenek vendégbloggerek. Ebben az egyben egyet értek én is, hogy ezen valahogyan változtathatna, de attól még megértő és türelmes vagyok. Nem hiszem, hogy ennyire vergődni kéne…

 • 397. Marcsi  |  2015/12/15 - 16:16

  Szerintem Colunga Lux Ádám, Favela Kéri Kitty, Salinas a La que no podía amar beli hangja és González meg Orosz Anna.

  Válasz
  • 398. Gabino  |  2015/12/16 - 00:25

   Nem vergődök csak elmondtam mit gondolok elnézést ha megbántottam vkit nem állt szándékomban

  • 399. Gábor  |  2015/12/16 - 01:03

   Az ilyen hozzáállással legfeljebb Marcot fogja valaki egyszer kihozni a béketűréséből és akkor aztán tényleg bezárja a blogot…

  • 400. Gabino  |  2015/12/16 - 09:42

   F. Colunga már teljesen összenőtt Lux Ádámmal. Nemtom ki hogy van vele, de nekem fura volt h Gabriel Sotót 2x is ő szinkronizálta, mert az szinte kizárólagos hang Colungának xd
   A csábítás földjén c. sorozatban Barabás Kiss Zoltán volt a hangja vagy Damu Roland, pontosan nem emlékszem, na de ugyebár ezt más társaság csinálta.

   Én így képzelném el a magyar hangokat:

   Fernando Colunga – Lux Ádám
   Jorge Salinas – Kárpáti Levente
   Marlene Favela – Agócs Judit
   Susana Gonzalez – Kisfalvi Krisztina
   Michelle Renaud – Sallai Nóra
   Altair Jarabo – Mezei Kitti
   José Pablo Minor – ugyanaz aki a Fiorellában
   Alejandro Nones – Varga Gábor

  • 401. Milibindi  |  2015/12/16 - 13:44

   Fernando Colunga tuti, hogy Lux Ádám (99,9, de erre lehet, hogy 100%-t is mondhatunk) Jorge Salinas vagy Laklóth Aladár vagy Kárpáti Levente ( mindkettő tökéletes lenne) Michelle Renaud Sallay Nóra. Megérzés, de remélem tévedek Jose Pablo Minor Szabó Máté, Susana Gonzales Kisfalvi Krisztina, Marlene Flavala gyanítom, hogy F. Nagy Erika esetleg Bertalan Ágnes.

 • 402. momo  |  2015/12/15 - 17:24

  Igen, ez az oldal nem közelíti meg a Televisa Hírblog minőségét, de jobb mint a semmi. Legalább van sűrűn frissítés… 😉

  Válasz
  • 403. Gabino  |  2015/12/16 - 22:36

   Marcsi am. én is F. Nagy Erikát akartam írni Marlene Favelához… Illene hozzá… Bertalan Ágnes tipikus gonosz hang de kissé öreg hozzá…

 • 404. Csabika  |  2015/12/15 - 22:14

  Napi pletyka

  Gaby Spanic visszatért az Aztecahoz, egy 2.novellára szóló szerződést írt alá állitólag, a novella jövő nyáron már bemutatkozhat.

  Ennek szerintem a fele sem igaz, tekintve hogy pár hónapja szó szerint kidobták az Azteca épületéből, de tud vki vmit erről ?

  Válasz
  • 405. Amiga  |  2015/12/16 - 08:23

   Tuti,hogy kacsa.Hiszen az Azteca még azt is megtiltotta neki,hogyaz épületbe betegye a lábát.Egyébként én úgy tudom,hogy Gaby jelenleg a Telemundoval tárgyal.

  • 406. Csabika  |  2015/12/16 - 11:17

   Úgy tűnik igaz, legalább is egy olyan oldal hozta le ami nálunk kb az Origo.

   http://br.blastingnews.com/tv-famosos/2015/12/gabriela-spanic-renova-contrato-com-tv-azteca-e-voltara-as-novelas-em-breve-00695965.html

 • 407. Csabika  |  2015/12/15 - 22:44

  Danna García és Andrés Palacios lesz Mejia új novellájának ( Dos Dianas ) főszereplője.

  Válasz
 • 408. Gabino  |  2015/12/15 - 22:50

  Danna Garcia am. a Que bonito amor óta a Televisánál van? Régebben a Telemundonál volt, előtte a Venevisionnál… Biztos most érett meg ehhez.
  Andres Palacios mióta televisás am.???? Világ életébe aztecás volt…

  Válasz
  • 409. suxel  |  2015/12/15 - 23:03

   Andres kb már a most futó/futni fogó sorozatok közül legalább 3-4-nek így is megfordult a castingján. Ideje volt már beválasztani valahova, nem utolsó színész szerintem, hogy dobálják, mint a kapcarongyot. A Mientras Haya Vidaban tetszett az alakítása,

 • 410. Gabino  |  2015/12/16 - 00:01

  Igen, meg anno a Másnak tünő szerelemben is jelen volt, nem tom ki látta…

  Válasz
 • 411. Amiga  |  2015/12/16 - 10:33

  Január 4-én lesz a Szeretned kell! (Pasion y poder) premierje a TV2-őn.Nagy valószínűséggel a Fiorella helyére jön.

  Válasz
  • 412. Gábor  |  2015/12/16 - 14:33

   És ezt honnan tudod Csabika, hogy nem lehet értékesíteni?

 • 413. Csabika  |  2015/12/16 - 11:35

  Valóban nem lehet értékesíteni a Lichitat, de nem azért amit az Epizód magazin írt!
  Argentinában és Braziliában igényt tartanak rá, viszont átmenetileg az értékesítése szünetel, ugyanis az Tv Azteca perli a Televisat, mert szerintük a Másnak tűnő szerelem koppintása a Lichita, ez még semmi állitólag az Amerikai ABC és a Kolumbiai RCN is perrel fenyegetőzik.

  Pop tv

  Válasz
  • 414. Gábor  |  2015/12/16 - 14:34

   Eggyel lentebb elnézést! 😀
   Szóval ezt honnan tudod Csabika, hogy nem lehet értékesíteni?

  • 415. Csabika  |  2015/12/16 - 15:27

   Argentinában a Mi Corazon es tuyo-t váltotta volna, Braziliában az Árva Angyal sikere miatt akarták megvásárolni, egyik Ország sem tudta, a plágium per miatt.
   Én szerintem amíg ez le nem zárul, addig nem is lehet értékesíteni, gondolom csak a szükséges szerzői feltüntetés és a jogdíjak megfizetése után, mert az teljesen egyértelmű hogy a Lichita nem eredeti story.

  • 416. Gábor  |  2015/12/16 - 15:50

   De azt honnan tudod, hogy hol mit váltott volna?
   Ezzel a plágium dologgal nem értek egyet, mert ennyi erővel minden mindennek a remakeje, hisz már nem nagyon tudnak egyedi történéseket összehozni egy sorozatban sem, Szinte minden megtörtént már valahol. Akkor ha egy szegény lányról kiderül, hogy a szülei gazdagok, csak kiskorában elhagyták, árva házba adták stb stb, akkor az a másiknak, ahol szintén így indul a story a koppintása?

  • 417. Csabika  |  2015/12/16 - 16:02

   Követem ezen csatornákat, velük kapcsolatos híreket, igy tudom mikor minek van vége, nem tudom hogy feltűnt e, de a fórumra nézettségi adatokat is szoktam róluk hozni. 🙂

   Alapvetően egyértek, de hogy a Lichita koppintás az 197653433% és ezt már csak a vak nem veszi észre szerintem.

  • 418. Gábor  |  2015/12/16 - 16:04

   És azon kívül, hogy egy viszonylag csúnya lány volt a főszereplője, akiből két stílusváltás után szépet csináltak mi benne a koppintás?

  • 419. Csabika  |  2015/12/16 - 16:22

   Kezdjük el felsorolni ?

   Egyébként kíváncsi volnék arra hogy, hány ember szerint nem koppintás. 🙂

  • 420. suxel  |  2015/12/16 - 17:29

   Kezdjed csak! 😀
   Úgymint aki egyáltalán nem követi Lichis kalandjait érdekelne! 😉

  • 421. Csabika  |  2015/12/16 - 17:39

   “Antes muerta: ujitasok ide, ujitasok oda, ha nem olyan regen volt egy LFMB ismetles a deli savban pompas nezettseggel, a hasonlosagot semmi se moshatja le rola.”

   😂😂😂😂😂

  • 422. Mary  |  2015/12/16 - 18:02

   Csabika, linkeld már be légyszi a poptv honlapját! Köszi

   Amúgy én is érdeklődve várom a felsorolást, mert a koppintott sorozatot nem láttam.

  • 423. Csabika  |  2015/12/16 - 18:10

   – Cég
   – “Bolond” Szülők
   – a Főhős kihasználja, majd beleszeret
   – Gyönyörű de gonosz hölgydolgozó a cégnél (IM)
   – Főhősnő, csúnyasága, okossága, 2x megszépülése.
   – pörgős-vidám főcimdal

   Ezek jutottak /pillanat eszembe, de talán később még hozok.

   Ezen felül akit érdekel még annak tudom ajánlani a Youtube-ot, a Betty vs Lichita összehasonlitó videók engem meggyőztek, nem mellesleg a Mexikói közönség is úgy gondolja hogy nem teljesen eredeti story ez, hogy csak egy linket hozzak és az megbízható oldalról is legyen: http://masquetelenovelas.blogspot.hu/2015/08/reacciones-al-estreno-de-la-telenovela.html?m=1

  • 424. suxel  |  2015/12/16 - 18:29

   Csabika szerintem leginkább a vörösen izzó smileyk tükröznének éppen az állapotodat a legtöbbször, amikor sírva vihogó fejekkel kacarászol.

   Nagyon jól emlékszem, mit írtam korábban, de ezt a kérdést azért tettem fel neked, mert én erre írtam a hasonlóságot, azt, amit Gábor is kérdezett:
   “egy viszonylag csúnya lány volt a főszereplője, akiből két stílusváltás után szépet csináltak mi benne a koppintás?”

   Ott pedig a nézettség megközelítés volt a lényeg: ha ment egy csúnya lányos nagy sikerű történet korábban, pláne hogy meg is ismételték délben nem régiben, és még azt is sokan követték, nem hiszem, hogy sokan vevőek lennének egy másik ilyen történetre. Legalábbis, most általánosítottam magamból kiindulva. Rosszul lett ez most beidőzítve

   És akkor most kérdem meg: kielégítettelek?

   Látom másnak azért tudsz “érdemben” válaszolni

  • 425. Csabika  |  2015/12/16 - 18:44

   Egyébként ezt a blogot ki szerkeszti?
   Valaki tudja ? 😂

   http://m.hotdog.hu/telenovellakvilagamagazin/extra/antes-muerta-que-lichita-kritika-az-elso-reszrol

  • 426. Gábor  |  2015/12/16 - 21:28

   Oké Csabika, akkor amiket felsoroltál példának én most mondok sok sok ellenpéldát rá.
   Hol van a csúnya legjobb barát?
   Hol van a csúfak bandája?
   Hol van a férfi főhős szemét barátja?
   Azt meg remélem nem gondoltad te sem komolyan, hogy mert pörgős, vidám a főcíme már is koppintás.
   És ha már hasonlóságokat említettél. Az Amit a szív diktálban és a Betty a csúnya lány közt is van hasonlóság. Ott is van cég, csúnya lány, aki ugye Xóchitl volt és ő is megszépült a végére, vicces, pörgős főcím.

 • 427. Alan  |  2015/12/17 - 00:46

  Sziasztok még új vagyok, pont arról az oldalról jövök amelyiket ostorozzátok, de azt nem tudom, hogy miért?! A szerkesztő nagyon intelligens módon kommunikál az olvasóival, már több mint 5 éve! Most a helyesírási hibákra térnék ki: emberek vagyunk hibázunk, DE jó pár hónapja nincsenek hibák! (azt hozzá tenném ehhez a minőségi munkához amit kiad a kezéből ez a kisasszony nem kap érte pénzt, élvezet olvasni, sok író tanulhatna tőle) Azt mondjátok helyesírási hiba, sok minőségi oldal tele van hibával! Ennek ellenére nézzétek meg a magazin facebook oldalát még ilyen “állítólagos hibákkal” is megvan a közönsége, azt hiszem ezt bármelyik blogíró megirigyelheti!!! A saját véleményét viszi bele cikkeibe, aminek kifejezetten örülök, mert jó, hogy nem olyan cikkeket kell olvasnom amelyek le vannak fordítva spanyolról, mert igen ezen az oldalon minden le van fordítva! Az meg elég szánalmas, hogy nem lehet véleményetek marcoról aki lelép ellenben a másik szerkesztő nem kezeli ilyen hidegen a látogatóit!! Minden kérdésre írásra külön válaszol, ti meg anélkül, hogy ismernétek nagyképűen lekezelitek! Mondván tévesek az infói, nézzetek már meg egy Spanyol nyelvű oldalt hát ott mennyi a kacsa?! Amiből aztán a végére kiderül mi is az igaz. Arról meg nem ő tehet, hogy egyesek nem tudnak szöveget értelmezni, de arra kivan az eszetek, hogy jogtalanul kritizáljatok, adok egy jó tanácsot tanuljatok jó sokat mert ami a fejetekbe van az borzalmas! A legtöbb kommentelő ahogy kiveszem köcsög vagy valami fogyatéka van( nem bántásnak szánom)! Elképesztő IRIGYEK VAGYTOK, rossz indulatúak, nagyképűek a semmire! Ő le tett valamit az asztalra, csináljátok utána, ha van eszetek egyáltalán?! De ti értelmezni nem tudtok, úgy hogy kuss a nevetek!

  Válasz
 • 428. Alan  |  2015/12/17 - 01:41

  Ja és még valami! Érdekes, hogy ennek az oldalnak a szerkesztője, Carla estrada minisorozatáról az El rey del Jaripeoról rossz infókat hozott le, míg a telenovellák világában mást írtak és az volt a jó, akkor kihoz le téves híreket?? Marco hibái senkit nem érdekelnek azt elnézitek, de máséba bele lehet kötni. http://www.hotdog.hu/telenovellakvilagamagazin/hirek/carla-estrada-visszater-a-telenovellak-vilagaba itt a cikk

  Válasz
  • 429. Gabino  |  2015/12/17 - 07:20

   Ja igen, mert itt meg az volt írva hogy Jackie Bracamontes lesz…
   Nekem egyébként tetszik a telenovellák magazin oldal 🙂 Naprakészek az infók és elég tájékozott a szerkesztő. Le a kalappal előtte. Itt azért mostanában a kommentekből lehet leginkább értesülni dolgokról… Sokkal több cikk jelenik meg ott mint itt. (Ezt nem kötekedésként mondom.)
   Annyit azért hozzátennék, hogy sokszor a helyesírási hiba abból adódik h az illető gyorsabban gépel és félrenyom 1-2 billentyűt, ez előfordulhat mindenkivel, emiatt nem lesz kevesebb senki sem

  • 430. suxel  |  2015/12/17 - 09:33

   Én aztán egy szóval nem kritizáltam le Lorenita oldalát, és ezt sem fogom védelmembe venni, szeretnék Svájc maradni, de a következő nem jogos: a Jacky Bracamontes vs Livia Brito. Eleve 8 nap telt el a 2 bejegyzés között, az sok idő arra. hogy nem konkretizált dolgok változzanak. 20-án még Bracky is az esélyesek között volt, mivel már egy ideje rebesgeti, hogy visszatér egy rövidebb sorozatban, vagy telenovellában egy actuacion especial/vendégszereppel és Carla Estrada is tett közzé olyan nyilatkozatokat, hogy szeretne vele együttműködni. 28-ára Livia Brito is képbe került, de még nem volt fixen letisztázva, mert Mejia is megnevezte, hogy szeretné a Dos Dianas című történetben viszont látni. Decemberben vált véglegessé, hogy a fiatal Maribel Guardiát az El rey del Jaripeoban Livia Brito testesíti meg és nem a korábban Bracky mellett szintén megnevezett Renata Notni, aki elkelt azóta a Sueno de amorba. Mondjuk Brackamontes kisasszony vissza nem térésében 100% közrejátszik a mostani terhessége is. 🙂

  • 431. Amiga  |  2015/12/17 - 09:40

   Jacqueline Bracamontes megint terhes? :O

  • 432. Csabika  |  2015/12/17 - 09:55

   Igen az. 🙂

  • 433. Csabika  |  2015/12/17 - 09:57

   Renata Notni-nak Osorio nem engedte hogy szerepeljen, tegnap Iran Castillo is vissza mondta, tehát már megint változott a helyzet.

  • 434. suxel  |  2015/12/17 - 11:14

   Iran Castillo köztudott, hogy Hasta que te conocizni fog, nem hiszem, hogy kb egyidőben ugrálna a két gyártó között.

  • 435. Csabika  |  2015/12/17 - 12:11

   Igen ezt már tudjuk, de attól még emlegették ide is. 😂😂😂

   http://www.radioformula.com.mx/notas.asp?Idn=550583&idFC=2015

  • 436. suxel  |  2015/12/17 - 12:41

   Gondolkozz, ember, gondolkozz, csak meg ne ártson! 😉
   Bölcsélkedj csak szabadon, neked való! 🙂

  • 437. Csabika  |  2015/12/17 - 14:02

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 • 438. Gabino  |  2015/12/17 - 07:26

  Bár sztem nem állította azt senki h az az oldal semmirekellő volna, habár vissza sem olvastam mindent, de sztem ne vedd magadra Alan, mert olyan negatívumokat én télleg nem láttam.

  Válasz
 • 439. Csabika  |  2015/12/17 - 14:32

  Roberto Hernandez új novellával készül, már kiszemelte a feldolgozandó művet is magának, éspedig: a Mama Campanita lesz az, főszereplője Leticia Calderon lehet.

  Készül már Giselle González is, még nem tudni hogy hová, az már viszont biztos hogy Aida Guajardot választotta írónak, állitólag eredeti történet lesz.
  Esélyes főszereplők: Daniel Arenas, Adriana Louvier, Esmeralda Pimentel, Claudia Ramirez.

  Válasz
  • 440. tibitoma  |  2015/12/17 - 14:40

   Hmm, ez jöhet is ilyen sorrendben, mármint a lányok: Giselle, Adriana, Esmeralda és Claudia.

  • 441. bence1996  |  2015/12/17 - 14:44

   Mármint Giselle nélkül. Őt meghagynám csak producernek 😛
   Húúú, abba én is mindenképpen belenéznék 🙂

  • 442. Csabika  |  2015/12/17 - 15:09

   Esmeralda és Gizi nagy barátnők, ő lesz szerintem a befutó, és nem mellesleg a közösségi oldalokon tett utalást a frizurájával kapcsolatban hogy új projekten dolgozik, de hamarosan felfedi hogy mi is az.
   Adriana Louvier szerintem Nicandroé lesz. 🙂

  • 443. Gábor  |  2015/12/17 - 15:38

   Csabika a Giselle Gonzálezes hírt honnan szedted?

  • 444. suxel  |  2015/12/17 - 16:37

   Csabikaaa, én már kezdem unni, hogy veled vitatkozom nap mint nap, te biztos élvezed, mert amint látom nincs jobb dolgod, de most se tudok elmenni mellette, az is igaz, hogy egyiket sem olvastam még, PopTv-m nincs, etc etc

   de neked nem furcsa egy kicsit Claudia Ramirezt egy kalap alatt említeni Esmeraldaval és Adrianaval, mint lehetséges főhősnő jelölt. Adrianat és Esmeraldat el lehet képzelni egy karakterre, de Ramirezt, akármilyen jól is néz ki, ő egy érett nő. Létezhetetlen az, hogy egy történetre, ugyanarra a központi karakterre castingolják őket.

  • 445. Csabika  |  2015/12/17 - 16:54

   Suxel

   Sosem irtam hogy, egy azon karakter-re lenne, vagy igen ? 😂

  • 446. Csabika  |  2015/12/17 - 16:59

   De egyébként a Colorban is központi karaktere volt, és Esmaralda-val jól megfértek, ha van egy Jó story, és a kivitelezés is jó akkor akár simán összejöhet.

  • 447. Mary  |  2015/12/17 - 17:13

   Csabika, azt írtad, hogy lehetséges főszereplők. Szóval ha elővesszük a józan paraszti eszünket, akkor e kijelentéssel Claudiát is odasoroltad. Nemde?
   Kérekszépen én is sok sírós ikont. És még mindig szeretném a poptv linkjét, csak nem tudom, miért nem kapom meg.

  • 448. suxel  |  2015/12/17 - 17:16

   Csabikaaaa, így már teljes a kép? Sikerült összeraknod?

   Nem lehet, hogy ez a nuevo project?

  • 449. Csabika  |  2015/12/17 - 17:17

   Miért 2 Női főszereplő nem lehet egy novellában ?
   Már linkeltem a tegnapi napon. 😂

  • 450. suxel  |  2015/12/17 - 17:21

   Csabika a colorban Rebeca a Gran Villana volt.

  • 451. Csabika  |  2015/12/17 - 17:24

   Suxel

   Nem engedi a linket megnyitni, mi van benne ?

  • 452. Gábor  |  2015/12/17 - 17:32

   Csabika sajnos az én kérdésem mellett elsiklottál. Megsúgod, hogy honnan szedted az infót, miszerint Giselle González már írót választott?
   És milyen érdekes, hogy csóri Daniel Arenas már mindenhol ott van, aztán mindenhol a pad alá csúszik szegény. Más férfi főhős jelölt nincs? Vagy őt is a nőiekhez soroltad? 😀
   A videó elején egy Dubairól készült reklámfilm látható, utána meg Adriana Louvier nyilatkozik.

  • 453. Mary  |  2015/12/17 - 17:50

   Csabika, kinek linkeltél és mit tegnap? Mert ha a poptv honlapját, akkor sürgősen szemüveget kell vennem, én ugyan nem látom sehol.

  • 454. Mary  |  2015/12/17 - 17:55

   Suxel, nekem sikerült megnyitni, hogy lehet ez? 😂😂😂😂
   Jössz nekem egy csokival. 😃

  • 455. Csabika  |  2015/12/17 - 18:01

   Mobilról vagyok gondolom azért nem lehet megnyitni.

   Mary

   Pedig linkeltem 1000%

  • 456. Mary  |  2015/12/17 - 18:20

   Mobilról is meg lehet nyitni. 😆
   Csabika, azon elmélkedem, hogy ha linkelted, akkor hogyhogy nem látja senki sem? 😂

  • 457. Csabika  |  2015/12/17 - 18:31

   Mary nekem nem sajnos.

   1000% hogy linkeltem!

  • 458. Mary  |  2015/12/17 - 18:50

   Elhiszem én, hogy 1000 %, de attól az a link nincs itt és nem tudom megnézni….

  • 459. Csabika  |  2015/12/17 - 19:01

   Tényleg nincs ott, valószinűleg akkor elnyelte az oldal, Suxelnek már megadtam egyszer, nemtom neki megvan e még.

  • 460. suxel  |  2015/12/17 - 19:12

   Csabikaaaa, most telefonról megnyitod a linket és url másolása és készen van. Nem jártam sosem azon az oldalon egyébkélnt, de ahogy észrevettem Gabino szorgosan olvass visszafelé folyamatosan, így ha megleli, akkor megköszönjük neki. Ez nem parancs, nem ukáz, csak egy opció, de még mindig egyszerűbb, amit az első másfél soromban neked címeztem.

  • 461. Mary  |  2015/12/17 - 19:19

   Ejjj, Csabika, ne okozz csalódást, ne legyél már ennyire kiszámítható. 🙂
   Tényleg azt gondolod, hogy ha suxelnek meglenne, akkor nem lenne meg nekem is? Te szoktál rá hivatkozni, szóval Tőled kérem. De ez már kezd érdekessé válni, hogy vajon miért írod így körül, ahelyett, hogy belinkelted volna. És megköszönném, hogy erre nem úgy válaszolnál, hogy azért, mert telóról vagy, kifogásokra nem vagyok kíváncsi. Köszönöm 🙂

  • 462. Csabika  |  2015/12/17 - 19:33

   Mary

   Nyomógombos telóról vagyok /pillanat, láthatod vannak oldalak amit ezen megsem tudok nyitni, ha elmagyarázod hogy hogyan linkeljem akkor azt megköszönöm és azonnal linkelem is.

  • 463. Mary  |  2015/12/17 - 21:46

   Csabika, nekem nem olyan van, tehát…. Ha Te nekem múltkor javasoltad a google-t, akkor most én is neked. Sok szeretettel Bár gondolom nem hetekig leszel nyomógombos telefonról. 😀

  • 464. Csabika  |  2015/12/17 - 22:04

   Nem csak a jövőhétig, sajnos a legtöbb albiba nincs notebook se asztali gép.

  • 465. Gábor  |  2015/12/17 - 22:30

   Miért Csabika most albiban vagy?

   Mary miért vagytok ilyen gonoszak szegény Csabikával? 😦 Sajnos olyan sírva nevetős smájlit nem tudom hogy kell tenni valaki homályosítson fel pls! 😀 😀 😀
   Hát ő csak hozza az infókat, mint amikor a szinkronos dolgokat is hozta, amikor megharagudott rám, mert szóvá mertem tenni, hogy Nyírő Bea hol mondta, hogy Esmeralda volt élete szégyenfoltja.
   Csabika amúgy nem tudom mennyire vagy jártas a régi RTL-es animékben, de a dragon ballban, vagy a sailor moonban is szinkronizáltak olyan nagy nevek, mint Liptai Claudia, vagy Kökényessy Ági és stb.
   Amúgy a Poptv-es rejtélyt borzasztóan egyszerű lenne megoldani. Csabika mondd csak ha már ilyen sűrűn látogatod azt az oldalt, akkor nem tanultad meg a pontos nevét? Esetleg nem tudnád bepötyögni az oldal pontos nevét? Ha már bemásolni nem tudod nyomógombos telefonról. De leszek olyan aranyos, hogyha megmondod a telefonod típusát, akkor utánanézek neked, hogy azon pontosan hogy tudsz másolni. És ezt most szépen kérlek ne kötekedésnek vedd!

 • 466. suxel  |  2015/12/17 - 18:10

  Lebbentsük le a fátylat a titokról:
  Adri nyilatkozik benne, hogy van egy ajánlata Salvador Mejiatól a Las/Dos Dianas sorozatba, ahol a középső nővért formálhatná meg, aki egy építész, aki vállalkozó szellemű, és erős jelleme van. Lesz itt hacienda, de lesz itt lovaglás is. És ha elfogadja, akkor bizony olyan színészekkel találkozhat újra egy sorozatban, mint Vicky Puffo, vagy
  régi jó barátjával, Andres Palaciossal játszhat együtt, és megemlítik Danna Garciát is a legvégén.

  És persze jönnek a szokásos szöveggel benne, hogy son tres hermanas protagonistas. Én maradnék annyiban egy belőle az igazi főhős páros, a másik kettő meg co-protagonista és kész!

  Válasz
  • 467. Csabika  |  2015/12/17 - 18:31

   Kösz.

 • 468. suxel  |  2015/12/18 - 01:23

  Na még annyit, hogy Esmeralda Pimentel is készülődik, készülődik megint, és ezek a hasonló dumák: Film lesz az telenovella helyett: Tunel 19 a címe. Benne lesz Ana Brenda Contreras, Esmeralda Pimentel, és Claudio Lafarga, plusz még Erik Hayser szereplése valószínűsíthető.

  Válasz
 • 469. Csabika  |  2015/12/19 - 14:52

  Spanyolországban akkorát bukott a Fiorella hogy, az utolsó 35 részét 2 héten belül lezavarták.

  Válasz
  • 470. Mary  |  2015/12/19 - 23:11

   http://www.formulatv.com/noticias/52017/final-muchacha-italiana-viene-a-casarse/

  • 471. Gábor  |  2015/12/19 - 23:29

   Akkor két héten keresztül napi 4 órát bukcsádolt a csatorna, ami adta? Elég valószínűtlenül hangzik.

  • 472. suxel  |  2015/12/19 - 23:51

   España 🇪🇸 📺 18/12 @NovaTDT!!.
   1. #MIVAC 579.000
   2. #CuidadoConElAngel 504.000
   3. #YoNoCreoEnLosHombres 399.000
   4. #EsperanzaMia 384.000

  • 473. Gábor  |  2015/12/20 - 00:04

   Csabika valamit nagyon el tetszett nézni!

  • 474. Csabika  |  2015/12/20 - 09:25

   Június 15-én kezdett, ki lehet számolni mikor ért volna véget…..

  • 475. Csabika  |  2015/12/20 - 09:26

   És november 30-ig napi 1.rész ment.

  • 476. Csabika  |  2015/12/20 - 09:34

   Nova Tv 12.18

   1#Cuidado con el angel 4,9%
   2#Muchacha italiana viene a casarse 4,1%
   3#Esperanza mia 3,8%
   4#La viuda de blanco 3,4%
   5#Yo no creo en los hombres 3,3%

  • 477. Csabika  |  2015/12/20 - 09:42

   Tehát Júni 15 – November 30-ig 122.rész ment le, ( napi 1)
   November 30- (3-4 epizód naponta )

   És eredetileg Január 29-én ért volna véget……

  • 478. Csabika  |  2015/12/20 - 09:48

   És még ugye a 20:00sávból is eltakarították ugye November 30-tól, ami a Nova Tv 10.éves fenn állása óta mindössze 1X fordult elő, ez pedig az Amor Bravio volt.

  • 479. suxel  |  2015/12/20 - 12:01

   Csabikaaa, eltakarították a 20-as sávból a 21-esbe. Ha valami ekkorát bukik, akkor miért nem korábbra és miért későbbre teszik. Ez még nem az éjszakai műsorsáv. 😉

   A részek sem voltak egy formák, volt ami csak 38 percig futott mint az utolsó epizód, de volt olyan, amelyik 20.03-tól 21:20-ig, vagy 20:05-től 20:55-ig. Ebből adódhat egy másfajta számozás is. Ugyanígy, ha megnézed, nem végig volt egységes pl a Tierra de reyes adásideje sem. Itthon lásd Eva Luna 111 vs. 114 rézs
   http://ecoteuve.eleconomista.es/cadena/ANTENA-3-NOVA/audiencias-programas/2015-12-15

   Miért látom akkor mindenhol azt, hogy Exitoval távozott a MIVAC Spanyolországban, és miért nem látom ennek az ellenkezőjét?

   Azt sem tartom kizártnak, hogy létezik belőle egy rövidebb verzió, és azt vetítették le, Telemundónál van ilyen. Az Univision is megvágva ad le részeket, holott este 7kor nem is hoz olyan rosszul, (tény hogy ez a sáv, nem a kiemelten fontos sáv náluk), van, hogy a Lichita fölé megy, sokszor pedig nem szignifikáns a különség közöttük. Túl sok sorozat várat magára: miután ki van adva a 10-es sáv a EHDLS-nak, és a Yagonak, az oda tervezni kívánt sorozatok kiszorulnak: ECDLP és AQNMD, így ezeket be kellene mutatni, ahogy az évadra ígérték, trailerezték őket, és máshol nem fog nekik hely jutni, mint este 7-kor. Mert Lichitat nagy valószínűséggel a Sueno de amor váltja, Castrot a hármasikrek, a Yo no creot kérdés mi: a Hotel 25-én jön, a Yo no creo meg jan 4-én ér véget. Kíváncsi leszek 3 hétig mi lesz ott. Az biztos, hogy az Univisionon már megint a ECDLP fog kiesni a szórásból.

  • 480. Mary  |  2015/12/20 - 12:23

   Suxel, muchas gracias! Az utánanézésért, a megerősítésért és a korrektségért. Kapsz tejespitét. 😀 😀 😀

  • 481. Csabika  |  2015/12/20 - 12:49

   Nos történetesen nekem otthon van Nova Tv-m, és nem rövidebb verzió volt, ugyanazt vetítették mint nálunk, bár össze-vissza az igaz pl:21:00-tól 21:30ig de volt 21:00-tól 00:00-ig is ment.
   Azt meg hogy miért nem előbbre és miért későbbre tették arra egyszerű a válasz:

   1, a 21:00-sáv a levezető sáv a Nova Tv-n, ha valami ott nemjól hoz akkor előbb kilehet futtatni.

   2, nem volt értelme korábbra tenni pl ezért:

   November 11.

   El cuerpo del deseo (16:33 – 16:51) 471.000 4,1%
   Muchacha italiana viene a casarse (20:02 – 21:01) 423.000 3,2%

   Nem mellesleg Marco is megírta hogy, a 17:00-kor kezdő Marichuy is verte 😉

   Azt nemtudom hol olvastad hogy exito, de linkeld már légyszives mert nem olvastam.

   Az univision pedig Január 25-ig a Pasion y Podert adja duplázva.

  • 482. Bogy  |  2015/12/20 - 13:12

   Csabika…én igazán nem akarok beléd kötni de az előbb azt írtad hogy November 30-ig napi 1 rész ment le és utána meg napi több…most meg azt írod hogy tényleg egyetértesz suxellel abban hogy végig összevissza adták a részeket hosszuk alapján….szóval emiatt lett ugye hamarabb vége mert volt hogy sokáig vetítették egy nap. Most akkor hogy van ez a dolog nálad?
   Ja amúgy a MIVAC siker volt Spanyolban még a színészek is tweeteltek róla…a többi bizonyítékot meg már felsorakoztatták az előttem szólók.

  • 483. Csabika  |  2015/12/20 - 13:28

   November 30ig a 20:00sávban volt, a 21:00sávban volt össze vissza, hol is irtam hogy végig ?

   A nézettségi adatok nem azt mutatták hogy sikeres volt, csak egy példa
   Láthatjuk hogy nyáron, amikor eleve kevesebb ember néz Tv-t, mint pl Novemberben mind a későbbi mind az előbbi sávokban futó novellák jobban hoztak mint később a Fiorella összegségében.

   Június 5

   Mi corazon es tuyo (18:02 – 20:01) 432.000 4,8%

   Los miserables (21:03 – 22:45) 605.000 3,5%

  • 484. suxel  |  2015/12/20 - 13:38

   pl:21:00-tól 21:30ig de volt 21:00-tól 00:00-ig is ment.  479 komment: ott a link, remélem a szemed még megvan, keresd ki nekem, hol tartott 21:00-tól 00:00-ig. Ha lelsz, akkor biztos te vagy Fehér Gandalf mágus!

   Kivezetősáv: és van utána ESDLC. Ez, hogy van?
   Sehol nem hallottam volna, hogy kivezető sáv lenne, itthon se a kábeleken: lásd a StoryTv-n is a Downton Abbey premier epizódok este 21:00-kor kerültek bemutatásra. A jobblétre szenderült Zone Romantican is este 21:00-kor javában premierek futottak.

   Csabika, ha ennyire utálsz egy sorozatot, akkor miért követed nyomon ennyire? Szinte nyilvántartást vezetsz már róla. Vagy csak nincs kivel kötölőzködnöd?

   Exito link: 470-es komment Mary hozta a linket. És ezt nem nyelte el, mint a Poptv-t a blog. Na van már telefonod, ami nem nyomógombos, vagy be tudod gépelni a pontos címet? De ha ennyire linkelhetnéked van, akkor te hozz legalább egy linket arról, hogy gran fracaso volt a csatornán, mert a végén azt fogom hinni, hogy te vagy a link.
   Senki nem állította, hogy mindig vezetett, de a részei nagy többsége bekerült a digitális földfelszíni televíziózás TOP10-es mezőnyébe.

   jah ez OFF-Topik, de megkérdem, ez hogyan van:
   ezt mondod a Paloma topikban: Nekem összeillenek és maga a Story iszonyat Jó, kár hogy ehhez nem párosul jó színészi játék…

   Pár hete meg ezt írtad Mariselanál:
   Ennél a novellánál még Larossa beszélő tehenei is jobban érdekeltek….

   Egyébként én nem tudom ki hogy van vele, de nekem már fel áll a hátamon a szőr, ettől a sok szeret nem szeret, 50.részen keresztül sírunk tipusú novelláktól, aminőségi darabok pedig kábelre kerülnek ez teljesen felháborító.
   Ezek után, hogy higgyen valaki neked?

  • 485. Csabika  |  2015/12/20 - 13:48

   Suxel

   Mi köze annak hogy, a Paloma alaptörténete rohadt jó, és annak hogy már unom a nyálas sorikat no pláne hogy az Amores con trampa jobban érdekelt ?

  • 486. Bogy  |  2015/12/20 - 13:54

   Ne is haragudj Csabika de te összevissza beszélsz sokszor és egy összetett mondatot is kb 5 kommentben sikerül elküldened. Ember legyen a talpán akinek sikerül kihámozni a mondandódat sokszor. Való igaz hogy nem állítottad hogy végig összevissza mentek a részek de nekem a többiek által linkelt bizonyítékok mást mondanak a valóságról…mellesleg én is tudok egy egy rosszabb napot kiragadni bármilyen sikeres novella nézettségével kapcsolatban. Összességében nézzük már a dolgokat ne ragadj már ki egy két napot amikor pl épp valami miatt más novella verte a mivacot mert erre alapozni azt hogy bukás volt és CSAK erre ja meg arra mert átkerült egy másik sávba ki tudja miért elég nagy tájékozatlanságra és elnézést de hülyeségre vall….vitába bocsátkozni felesleges is.
   Remélem nem sértettelek meg a kis elmélkedésemmel.
   További szép napot kívánok neked.

  • 487. Csabika  |  2015/12/20 - 14:01

   Bogy nem 1-2 napról van szó, sajnos.

   Suxel

   Egy kérdésem lenne

   “Senki nem állította, hogy mindig vezetett, de a részei nagy többsége bekerült a digitális földfelszíni televíziózás TOP10-es mezőnyébe.”

   1000% hogy nagy többségében bekerült a top 10-be ?

  • 488. suxel  |  2015/12/20 - 14:15

   Csabika, ha lefordítod megtudod, és nem kell hozzá atom nyelvtudás.
   De én itt befejeztem, mert ahogy Bogy mondja bölcsen, vitába bocsátkozni felesleges, és rontja a hangulatomat karácsonyi előkészülődés közepette a zsörtölődés. A Grincs szerepe pedig nem áll jól. 😛

  • 489. Csabika  |  2015/12/20 - 14:24

   Így van nem érdemes egy “buta” sorozaton vérre menő vitát vívni. 🙂

  • 490. bence1996  |  2015/12/20 - 14:28

   Én kezdetektől fogva elvesztettem már a fonalat. Ezeket a vitás kommenteket mindig próbálom szelektíven olvasni 😛

   Más téma: Mondjátok, hogy idén is lesz évértékelés!!! 🙂

  • 491. Csabika  |  2015/12/20 - 14:38

   Ha más nem, akkor majd mi kommentelők készítünk magunknak, tudom ez nem olyan de ha netán “nemlesz” más, a semmitől jobb.

  • 492. suxel  |  2015/12/20 - 14:48

   Bence, az biztosan nem marad ki idén sem, ahogy a szavazások sem, azokra Marco elő szokott készülni, és előre megírja, amit megtud, s beidőzíti őket, igaz volt már olyan korábbi éveken is, hogy csúszott az évértékelés egy kicsit, de idővel készen lett Meglesz az 😉

  • 493. bence1996  |  2015/12/20 - 15:53

   Én is bízom benne. Mivel sosem szokott elmaradni 🙂 A mostani helyzet miatt különösen kíváncsi vagyok Marco véleményére 🙂

 • 494. Gábor  |  2015/12/20 - 00:08

  Azt valaki nem tudja, hogy idén miért maradt el mind a Telemundo, mind a Televisa szokásos karácsonyi dalocskája?

  Válasz
  • 495. suxel  |  2015/12/20 - 00:19

   Oly gyönyörű, hogy ugyanaz a kérdés fogalmazódott meg benned, mint bennem ma estére 😀 😀 😀 Csak én konkrétan Maryt interjúvoltam meg, hogy látja ezt. Majd ha akarja és holnap lekelt az ágyról, lehet reagál rá. 😉

  • 496. Gábor  |  2015/12/20 - 01:34

   Találtam én karácsonyi videót Telemundosat, de az szerintem csak egy sima köszöntős reklám. Ha megvitattad vele kérd már meg, hogy ide is írja le véleményét, vagy másold már be! 😀 Köszi előre is! 😀

  • 497. suxel  |  2015/12/20 - 02:02

   Biztos leírja majd a nap folyamán összefüggőbben, én már azt a 3 sort se bírom összerakni. Ő teszi jól már horpaszt javában. 😛

   Én is csak a GH miatt maradtam fenn, megnéztem már az első évadot, napközbe kezdek a másodikba, mert össze szeretném majd vetni a jan 25-én startoló EHDLS-al. Meg kell mondjam RGF szuper alapanyagot választott ki, ugyanakkor logikailag lehetne még rajta csiszolni, de izgalmakban, fordulatokban nem lesz hiány. Ha Daniela Romo (Angela) és Ilse Salas (Belén) karakterét szimplán csak átmásolják, akkor is jól járunk, szerintem hálás két szerep, a spanyol verzióban rohadt jó az adok-kapok harcuk, amit leművelnek egymással.

   Imádom ezt a képet. 🙂

   https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xla1/v/t1.0-9/12143077_10153105473782371_7442653628937202937_n.jpg?oh=0855aea9db182b30837b5186c69f52c5&oe=56F1A75B

  • 498. Mary  |  2015/12/20 - 09:41

   Haha, suxel, én is szeretlek. Te meg most durmolsz. 😛

   Szóval Gábor!
   A Telemundot nem követem annyira, tavaly is csak a 2 évvel ezelőtt videóba vágták bele még azokat az arcokat, akik időközben igazoltak hozzájuk, idei videóról még nem tudok.
   A Televisa szerintem készített. Még a Posada előtt voltak képek, ahol mindenki ünnepi öltözetben volt. Alapvetően augusztus környékén szokták leforgatni, ez most november vége-december elején volt. A tavalyi videó akárhogy is nézzük, kb. abból állt, hogy a sorozatok forgatása közben felvették a táncos-éneklős jeleneteket ugyanarra a dalra. Így kerülhetett bele még a Lokela is, pedig ők aztán már akkorra rég befejezték a munkát.

 • 499. tibitoma  |  2015/12/20 - 10:20

  Én kicsit félek a Gran Hotel-remake-től azért, a MCET is eléggé bénára sikeredett “telenovellás formátum” szempontjából. A telenovellákban nem úgy “telik az idő”, ahogy a heti sorozatok esetén. Az MCET-ben többször ugráltak az időben, ahogy az Ana y los siete különböző évadjait dolgozták föl, bizonyos dolgokat túlontúl kibontottak, bizonyos szálakat meg rettentő gyorsan letudtak. Az Ana y los siete alapvetően epizodikus sorozat volt (1 rész 1 nagy + több melléksztori).

  Egy telenovellában meg nem pontosan így működik a dramaturgia.

  Válasz
  • 500. Csabika  |  2015/12/20 - 10:43

   Kicsit én is félek, de hála isten-nek csak 80 epizódos lesz, így a felesleges toldaléktól megkímélnek minket.

  • 501. bence1996  |  2015/12/20 - 11:13

   Szerintem annyit beleinvesztáltak, hogy a minőségtől nem érdemes tartani. Én sokkal inkább a fogadtatásra leszek kíváncsi. Ha sikeres lesz, még az is lehet, hogy a Story-csoport is lecsap rá.

  • 502. Csabika  |  2015/12/20 - 11:17

   A köztv is esélyes. 😉

 • 503. Csabika  |  2015/12/20 - 14:34

  Úgy hírlik Mejia egy nagyon fontos újításon dolgozik a Dos Dianas-al kapcsolatban, egyes pletykák szerint ez lehet az első horror telenovella, viszont ez ellent mond azzal a hírrel miszerint egy vérbeli vidéki (ranchero) novella készülhet a Las Amazonas és a Las dos Dianas egyvelegéből.
  Nem megerősített információ de állitólag Marjorie de Sousa elfogadta a főgonosz megformálását Mejiától, ennek viszont ellent mond az hogy MDS jelenleg is Miamiban tartózkodik..

  Válasz
  • 504. Gabino  |  2015/12/20 - 17:54

   Ezt honnan szedted????
   Horror novella a Televisánál? A telemundonál sem volt még horror max thrillernek nevezhető. Mindig ezek a túlzások…

  • 505. suxel  |  2015/12/20 - 19:35

   Csabika, én nem gondoltam volna, hogy ennyire buta vagy. Horror-telenovella este 7-kor, vagy ezt már a Yago utánra tervezted? Olyanokat tudsz leírni, hogy az emberfia a fejét fogja, hogy ezt hogy veheti be valaki. Így is elég horrorisztikusak nekem Mejia sorozatai, nem kell ezt tovább fokozni.
   Nézd már meg Gabino reakcióját is, a végén az igazság, mindig ezek a túlzások, túlzások, túlzások, túlzások. Húzhatod az orrod a kommentem miatt, sírhatsz nevetve, nevetve sírhatsz, de én nem tudom máshogy kezelni ezeket a random beírásokat, aminek van olyan eleme, melynek semmi értelme nincsen.

   A Las Amazonas és a Las Dianas azonban már rendben van. Még azt is kinézem Mejiaból, hogy csap hozzá 3., 4. sorozatot is, ugyanis a saláta a kedvence újabban. De valahogy kétlem, hogy a következő történet, amit belesző az az American Horror Story lenne.

 • 506. tibitoma  |  2015/12/20 - 18:08

  Azt viszont tényleg írták, hogy összekeverik a Las Amazonast a Las dos Dianasszal, érdekes, hogy az előbbiből a Televisa kétszer is csinált már sorozatot, legutóbb tavaly-tavalyelőtt.

  Válasz
  • 507. Csabika  |  2015/12/20 - 18:39

   Televisa ?

   Nem csak 2003-ban ?

   Egyébként nekem a Las Amazonas története a Mcleod lányaira emlékeztet.

  • 508. tibitoma  |  2015/12/20 - 19:07

   Kicsit tévedtem az időpontban, 2012-2013 között forgatta az RTI a Las Bandidast a Televisa, az RCTV meg az RCN megbízásából, de eléggé “versión libre”.

  • 509. Csabika  |  2015/12/20 - 19:38

   Azt nem láttam…

 • 510. Csabika  |  2015/12/20 - 20:02

  Még pletyka! de azért megosztom ezt a hírt.
  Giselle Gonzalez új novellájának főszereplője Silvia Navarro, Adriana Louvier, és Daniel Arenas lehet. ( Külön Karakterekre persze)
  Még nem tisztázott de úgy hírlik a nálunk is vetített Végső Akarat-ot szeretné Giselle feldolgozni, ami ugye Török.

  Válasz
  • 511. suxel  |  2015/12/20 - 20:35

   Látod Csabikaa, pont ők azok a színésznők, aki játszhatnának egy karaktert. Hol volt az leírva így, hogy külön karakterekre?
   GG először is egy eredeti történetet próbálna meg képernyőre vinni, és ezt a híreket retweetelte Aida Guajardo is. Tehát, ha piros lámpát kap az eredeti, akkor majd jön egy remake. 😉

   A következő biztos szereplő a Las Dianasba Malillany Marin. Való igaz Marjorie esélyessége a főszenyának, sőt már én is olvastam olyan híreket, hogy confirmado lett, hogy meg is erősítselek valamiben. ;(

  • 512. Csabika  |  2015/12/20 - 21:06

   Nahát December 17-én, amikor én megírtam Gizi-Aida együttműködést amit a Poptvn láttam te ezt írtad:

   “Csabikaaa, én már kezdem unni, hogy veled vitatkozom nap mint nap, te biztos élvezed, mert amint látom nincs jobb dolgod, de most se tudok elmenni mellette, az is igaz, hogy egyiket sem olvastam még, PopTv-m nincs, etc etc”

  • 513. Csabika  |  2015/12/20 - 21:09

   December 17

   “Készül már Giselle González is, még nem tudni hogy hová, az már viszont biztos hogy Aida Guajardot választotta írónak, állitólag eredeti történet lesz.”

  • 514. suxel  |  2015/12/20 - 21:58

   Csabika, állítom fárasztóbb vagy mint egy szülés

   1, Ki a FFF kérdőjelezte meg akkor a GG-Aida együttműködést. Clau Ramirezt kérdőjeleztem meg, ha bárminemű probléma van a megértéssel, keress egy felnőttet magad mellé, és kérd meg magyarázza el neked azt, ami neked nem megy értő olvasással.

   2, Egyik szavad megint üti a másikat: állítólag eredeti történet lesz, most pedig behozod a Végső akaratot szeretné feldolgozni. A kettő nem fér össze. Na most akkor mit szeretne GG: egy eredeti történetet a képernyőn látni, vagy a Végső akaratot szeretné? Melyiket preferálja? Egyértelműen az eredetit. Amúgy meg ha remake: volt itt már La Leona, Mi Pequena Soledad, Mirada de Mujer, most Végső akarat. Hova fog még bővülni ez a kör? Valami biztosat!

 • 515. Csabika  |  2015/12/20 - 22:18

  WOW

  Nicandro Diaz az El Secreto Del Puente Viejo (Titkok Hídja) feldolgozásának ötletével játszadozik, állitólag.

  Network54.com

  Válasz
 • 516. Gábor  |  2015/12/23 - 00:26

  Az örökség után sajnos nem lesz premier. A Lucia – A sors üldözöttje lesz helyette ismét.

  Válasz
  • 517. suxel  |  2015/12/23 - 01:02

   Aracely szekere jól fut az RTL-Csoportnál. 😉

  • 518. Gábor  |  2015/12/23 - 01:59

   A Dona Barbara premierje mikorra várható kinn? Jövő nyáron, vagy már tavasszal? Mert ha nyárig elkezdik akár annak is megágyazhatnak ezzel. Bár nem hiszem, hogy ennyire előrelátóak lennének, mondjuk kitudja.
   Mondjuk az érdekes, hogy 14:40-kor ismétlést adnak, a premierek meg az előtte lévő sávokban vannak.

  • 519. suxel  |  2015/12/23 - 02:33

   8-kor a Celiat váltja a Quien es Quien, ebből már nem sok van hátra.
   A Bajonak is nem sokára vége 9kor, elvileg 120 részes, és január 25 környékén érkezhet Eva.
   Vagy az Evat, vagy a QeQ-t fogja váltani. Ez legjobb esetben is nyár, akárhogyan nézzük.

  • 520. Gabino  |  2015/12/23 - 05:22

   Hol olvastad? Elhiszem am.

  • 521. bence1996  |  2015/12/23 - 07:53

   Én nagyon szeretem azt a nőt. Az örökség nagyon jól összerakott kis novella lett. A Lucia-tól többet vártam, remélem a Dona Barbara már sikeres lesz 🙂
   Egyébként nem gondoltam volna, hogy Aracely-t sikerül ennyire befuttatni a Telemundo-nál. De ez nagyon jót tett neki. Remélem Aaron Diaz vagy Carlos Ponce lesz a partnere 🙂

  • 522. Csabika  |  2015/12/23 - 10:00

   A Quien es Quient szerintem Iran Castillo új novellája, míg Eva La Trailerat Mario Cimarro új novellája váltja.

   A 2 díva novelláit Mexikóban “tervezik” bemutatni először.
   A Dona Barbara forgatásai Januárban megkezdődnek, míg a La Indomable kérdéses, de ott azt pletykálják hogy ez lehet az Azteca Telemundo első közös telenovellája.

   Network54

  • 523. Gábor  |  2015/12/23 - 13:03

   http://rtl.hu/rtl2/tvmusor&start=2016-01-11

   Csabika a La indomable hogy lenne az Azteca és a Telemundo első közös novellája? Ezt hol olvastad belinkelnéd? Mert oké, hogy network54, de valami konkrétabb link? Ott hol? Most ez lett a poptv2.0?

  • 524. bence1996  |  2015/12/23 - 14:06

   Gábor, úgysem kapsz konkrét választ 😀 Írnak mindenfélét, szerintem várjuk ki a végét 😛

  • 525. suxel  |  2015/12/23 - 20:18

   Gabino, nyugodtan kerdezz, nem baj. A forrasom a Caray Caray volt, ott az összefoglalók kozott irtak, hogy a Bajo 120 reszes lesz legnagyobb valoszinuseggel. Jelenleg a 100. Resz fut a sorozatbol, januar 25ere lenne a 123ik resze. A TM azért szokott szokott kihagyni az unnepekkor epizodokat, nem minden nap van vetites, így ha 3 resz kimaradna, akkor a EHDLS-al egy napon indulhatna az Eva La trailera. A telemundo egyebkent is 120 korul keszit mostanaban sorozatokat. Lasd Los miserables, La impostora, de a La patrona sem volt sokkal tobb. Plusz mar ket hete Ultimas Semanas jelzes van a Bajo el mismo cielo alatt. Mivel rendszeres olvasoja vagyok a hogyvoltoknak, mar jol ismerem az odajarokat es eleg jol tajekozodom kinek mit hihetek el.

   A Celia elvileg egy rovid sorozat, igaz meg mindig nincs ultimas semanasolva, ez a sorozat fel van turbozva fiktiv szalakkal is, es ezt ki is irjak minden epizod elejen. Ha ezek nem lennenek lehet 50 epizoddal veget is erhetett volna. 50 epizodnal tartanak ok jelenleg, szerintem legkesobb februarban veget is er. Es a Quien es Quiennek itt fix a helye.

   Na most ezekbol adodoan a Dona Barbara barhova is megy, az mar csak nyaron kerul adasba, esetleg tavasz vegen

  • 526. Csabika  |  2015/12/23 - 21:45

   Quien es Quien Usa premier Február 5

 • 527. Csabika  |  2015/12/23 - 13:49

  December 17

  Nézettségi adatok

  Simplemente Maria: 10.4
  La vecina: 13.7
  A que no me dejas: 14.9
  Antes muerta que Lichita: 13.9
  Pasión y poder: 11.7

  Válasz
  • 528. bence1996  |  2015/12/23 - 14:08

   Jee, megint az AQNMD az első! 🙂 Tudom, nem nagy dicsőség, de legalább megverte Lichita-t is 😀

  • 529. suxel  |  2015/12/24 - 09:08

   Csabika, tegnap szerettem volna megjegyezni, de ezek a ratingek gyanusan nem valosak. J

  • 530. Gabino  |  2015/12/26 - 22:35

   Köszi a választ Suxel, de igazából Gábornak szántam, h honnan tudja h a Los miserables váltja a La patronát az rtl2-n? Csak vhogy máshol jelölte. 🙂

 • 531. bence1996  |  2015/12/23 - 14:48

  Itt van egy kis összefoglaló az idei novellákról. Van egy-két indokolatlanul felhúzott novella (Fiorella, A múlt árnyéka (ami kétségtelen, hogy jók voltak az új főhősök), Amores con trampa)

  Amiket korrektnek érzek: Celia, Duenos del paraíso, Bajo el mismo cielo, Yo no creo en los hombres, Que te perdone Dios, Lichita (amivel Ocampo miatt vagyok csak elfogult)

  Amiket jogosan húztak le: El senor de los cielos, Veronica aranya (akármennyire is jó a vége, a TzinTzunTzan-szál nagyon nem életszerű!)

  A Pasion y poder-be nem néztem bele, így nem nyilatkozom 🙂

  http://www.latintimes.com/best-and-worst-telenovelas-2015-hilarious-lichita-disappointing-el-senor-de-los-361134

  Válasz
  • 532. tibitoma  |  2015/12/27 - 09:51

   Nekem a TzinTzunTzan-szál tetszik, csak nem 2015-be való egyáltalán. Egy María Isabel-szerű, ötvenes-hatvanas években játszódó telenovellának, önmagában, simán elment volna.

  • 533. bence1996  |  2015/12/27 - 12:16

   Igen, kár érte pedig.
   Tibi, neked mi a véleményed a Pasion y poderről? Nem követed véletlenül?

  • 534. tibitoma  |  2015/12/27 - 20:24

   Belenéztem kicsit a múltkor a youtube-on, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, viszont S. G. meglepően jó főhősnő.

 • 535. Csabika  |  2015/12/23 - 19:37

  Nesma címet változtatott éspedig: Frente Al mismo Rostro ( Ugyanaz az Arc )

  Válasz
  • 536. Bogy  |  2015/12/24 - 02:20

   Igen így van!
   Bevallom nekem ez egy kicsit jobban tetszik és a népnek is!

  • 537. Amiga  |  2015/12/24 - 08:56

   jobban angzik, mint a Három csepp víz

  • 538. suxel  |  2015/12/24 - 09:29

   Kezdj valamit a frente allal is

  • 539. Bogy  |  2015/12/24 - 10:36

   Na igen mondani is akartam hogy a fordítás nem jó…de a spanyol cím stimmel. 😉

  • 540. Csabika  |  2015/12/24 - 11:34

   Igen, de szerintem az hogy összehasonlítva ugyanaz az arc, az olyan bután hangzik szerintem. 🙂

  • 541. Bogy  |  2015/12/24 - 12:02

   Összehasonlítva ugyanaz az arc??? Csabika szerintem nem épp ezt jelenti…..próbálkozz még.

  • 542. Csabika  |  2015/12/24 - 12:09

   Nekem ezt dobja ki 😂

  • 543. Bogy  |  2015/12/24 - 12:15

   Nem tudom milyen fordítót használsz de én nem támaszkodnék rájuk mert hihetetlen rosszul fordítanak. Egy jó tanács…jobb ha szétszeded sokszor a kifejezéseket(már ha nem tartoznak össze) és több fordítót és szótárat is használsz…mert úgy biztosabb a jelentés.
   Kezd a Frente a-val!

  • 544. Csabika  |  2015/12/24 - 12:24

   Sajna szótáram az nincs 😦 pedig az lenne a megfelelő, így csak a google szerverein megtalálható forditókra tudok sajnos csak hagyatkozni, amik néha tök pontosan tudnak forditani, néha meg nem.

  • 545. Bogy  |  2015/12/24 - 12:24

   Szóval ne egybe írd be a mondatokat. Ja igen nem tudom mennyire beszélsz angolul de spanyol angol netes kifejezés szótárat keress ne spanyol-magyart.(Google a barátunk) 😉

  • 546. Bogy  |  2015/12/24 - 12:29

   Én is a google-t használom mert nekem sincs szótáram és egyszerűbb is…nem értem akkor mi a probléma. Beírod google-be a kifejezést vagy szót és ezer angol oldalt kihoz…ha nem beszélsz angolul azt meg simán vissza tudod fordítani magyarra. That’s simple! Na lássuk hátha így sikerrel jársz! Szorítok!

  • 547. Csabika  |  2015/12/24 - 12:32

   Az Angol nyelvtudásom kicsit jobb mint a spanyol, viszont ezt a spanyol angol magyar fordítást megpróbálom.

  • 548. Bogy  |  2015/12/24 - 12:35

   Helyes! Oszd meg velem is légy szíves az eredményt! 😉

  • 549. Csabika  |  2015/12/24 - 12:48

   Nekem ezt dobta ki:

   forehead
   to the same
   face.

  • 550. Bogy  |  2015/12/24 - 13:03

   Böngészd végig! http://www.wordreference.com/es/en/translation.asp?spen=frente
   Boldog Karácsonyt!

  • 551. Milibindi  |  2015/12/24 - 21:48

   http://www.e-spanyol.hu/szotar.php ez nagyon jó szótár 🙂 Nekem sokat szokott segíteni

  • 552. Csabika  |  2015/12/24 - 21:52

   Köszönöm szépen a linkeket nektek. 🙂

 • 553. Gábor  |  2015/12/24 - 00:02

  Pasión y poder (Szeretned kell!) tv2-es ismertető:
  A parádés szereposztással készült sorozatot az év telenovellájaként emlegetik világszerte! Arturo Montenegro és Eladio Gómez Luna üzletemberek, akik között évek óta tartó rivalizálás folyik. Míg Arturo hisz a becsületességben, addig Eladiót kizárólag a haszon érdekli. Kiderül, hogy Eladio feleségébe, Juliába egykor Arturo is szerelmes volt, amely az egész versengés egyik gyújtópontja. Arturo felesége, a számító és pénzéhes Nina minden lehetőséget megragad, hogy férjét kihasználja. Kettejük lánya, Regina éppen az esküvőjére készül, amikor véletlenül összetalálkozik Eladio és Julia fiával, a lányhoz hasonlóan mérnöki pályára készülő Daviddal…

  Válasz
 • 554. Milibindi  |  2015/12/24 - 00:37

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek 🙂

  Válasz
 • 555. mandi28  |  2015/12/24 - 08:40

  Boldog Karácsonyt minden blogozónak remélem jövőre ugyan itt tali 😀

  Válasz
 • 556. Milibindi  |  2015/12/25 - 17:14

  Nem tudom vaqn-e köztetek nagy DZ rajongó , de Ti is csinálhattok egy “képeslapot” neki https://twitter.com/DZcluboficialMD

  Válasz
  • 557. Milibindi  |  2015/12/25 - 17:17

   Bocsi ott a kitűzött twitben a fényképen vannak az infók 🙂 Ha kell segítség az értelmezéshez segítek, igaz egy kis segítségre nekem is szükségem volt egy-két dolognál 🙂

 • 558. Milibindi  |  2015/12/28 - 00:24

  Mutattam a mexikói barátnőmnek a Szeretned kell promoját , tetszett neki, de ő is mondta, hogy rosszul ejtik Fernando Colunga nevét.

  Válasz
  • 559. bence1996  |  2015/12/28 - 10:53

   Én nem tudom, ki mit hall, szerintem más videót néztek. Kolungának ejtik. Többször megnéztem, de én nem hallok semmilyen “ny”-es kiejtést.

  • 560. Milibindi  |  2015/12/29 - 01:15

   A második promóban már kolungának ejtik, de az elsőben bizony kolunyát mondanak. Az első mutattam ,ő mondta, hogy igen rosszul ejtik , ez tuti hisz ő igazi mexikói. Nála jobban szerintem itt senki nem tudja jobban a kiejtést közülünk 🙂

  • 561. Milibindi  |  2015/12/29 - 01:19

   Amúgy ő nagyon örült, hogy eljutott ide a sori és nem foglalkozott azzal, hogy rosszul ejtik csak én mondtam neki, erre írta,hogy igen. Magától nem mondta volna.

 • 562. Bogy  |  2015/12/28 - 13:38

  Úgy néz ki hogy Nesma csavart vitt a Frente al mismo rostro-ba ahogy meg is jósoltam…Sebastián Rulli amellett hogy ki tudja hány Angie szerelmét fogja játszani, villano is lesz egyben. 😀

  Válasz
  • 563. Csabika  |  2015/12/28 - 14:28

   Nem Zepi lesz ?
   Azt is olvastam a mi-nap, hogy Pedro Moreno is csatlakozott, de minek ennyi szépfiú ha Rulli elviszi a szerepek többségét ?

  • 564. Csabika  |  2015/12/28 - 14:31

   Egyébként jól látom Boyer vörösre váltott ?

  • 565. Bogy  |  2015/12/28 - 15:51

   Már lassan egy éve vörös de jól látod igen. 😀 Nem tudom mi lesz most Carlossal de igen Moreno megerősítette a jelenlétét de az még nekem sem tiszta hogy most akkor ő lesz a a 3. galan és Carlos más szerepkörbe kerül vagy nem…olvastam már mindent. Majd kiderül mert már csak pár nap és kezdik is forgatni.

  • 566. suxel  |  2015/12/28 - 16:07

   Csabika, most elvileg Moreno a harmadik, karacsony elott errol tajekoztatott Juan Jose Origel. December 10en meg az Hoyban Carlost tuntettek fel harmadik fohoskent, ami ki is volt irva a kepernyore, linkeltem is. Majd CDLM twitterezte, hogy o nem mondta hogy fohos lesz. Csak annyit, hogy harcol majd Boyer szerelmeert. Hat ez így eleg felreertheto szerintem, de mindegy. Hat Marcosan fogalmazva ugy erzem itt is szar van a palacsintaban.

   Ok meg bizony.mind itt lesznek:
   Susana Dosamantes, Nuria Bages, Sachi Tamashiro, Leticia Perdigón, Ramiro Fumazoni, Eric del Castillo, Otto Sirgo, Mónika Sánchez, Antonio Medellín, Alfredo Gatica, Roberto Ballesteros, Olivia Bucio, Maru Dueñas, Ana Bertha Espín, Luz María Jerez, Blanca Guerra y Vanessa Angers,

  • 567. Csabika  |  2015/12/28 - 16:36

   Na itt ember legyen a talpán aki nem zavarodik össze, ebben a kalamajkában. 🙂

  • 568. Milibindi  |  2015/12/29 - 01:17

   Most akkor ki lesz a főfőhős? Sebas vagy David?

  • 569. Bogy  |  2015/12/29 - 09:50

   Elvileg Sebas galan is lesz és villano is…kettő az egyben. Szerintem Daviddel lesznek a főszereplők és akkor David lesz a jobb fiú…kíváncsi vagyok a megvalósításra komolyan.

  • 570. bence1996  |  2015/12/29 - 10:04

   Szerintem meg pont ez a cél, hogy minél nagyobb hype legyen a sorozat körül. Nincs itt szar a palacsintában, majd kiderül élesben 😛

  • 571. Janka  |  2015/12/29 - 10:24

   Én már honapok óta várom ,hogy kezék.Angie ikreire vagyok nagyon kiváncsi!Remélem Angelli Nesma nem szurja el mind a QTPDD-al, ott is nagyakarasnak nyoges lett a vége.

  • 572. Bogy  |  2015/12/29 - 15:11

   Kicsit más helyzetben van most Nesma mint a QTPD előtt volt. Ja és mellesleg sikert várt egy olyan novellától melynek főszereplője az az idióta? Még jó hogy Angie és David jelenléte olyan erős volt az Abismo alatt különben azt is elrontotta volna…nem értem Nesmát ilyenkor.

  • 573. bence1996  |  2015/12/29 - 15:22

   Az idióta alatt ugye Marck Tacher-t érted? 😀

  • 574. bence1996  |  2015/12/29 - 15:22

   *Marc

  • 575. Bogy  |  2015/12/29 - 15:40

   Az az…a marha. Inkább Larossa idei produkciójában tudtam volna elképzelni a kerítés másik oldalán…szerintem Yanez őt is szívesen megbabusgatta volna mint a főcímben egy rokonát…bár az is igaz hogy nem ő lenne a legszebb példány a fajtájában.

  • 576. Bogy  |  2015/12/29 - 15:46

   A fenébe is most megsértettem egy értelmes fajt…elnézést kérek minden egyes bocitól az előbbi miatt.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum