Ma startol Mexikóban a “Pasión y Poder” (kibeszélő)

2015/10/05 at 11:40 30 hozzászólás

poder

A Mexikóban ma este induló Pasión y poder nézői ezentúl ez alatt az oldalsávból is elérhető poszt alatt találhatják meg egymást, ide jöhetnek a kommentek és a vélemények, illetve friss hírek, képek, videók a sorozattal kapcsolatban. A fenti (mellesleg elég vérszegény) hivatalos trailer mellett a múlt csütörtöki prezentáción levetítették a szokásos kedvcsinálót is a főcímmel együtt (továbbra sem értem, miért nem teszi elérhetővé az ilyesmit a Televisa jó minőségben), amelyből már viszonylag teljes képet kaphatunk a sorozat hangulatáról. A tovább után a karakterekről is találhattok egy rövid leírást!

Főszereplők:

642_JVDG_Pasin_y_Poder_873Julia Vallado de Gómez Luna (Susana González): egy jólelkű, de bizonytalan nő, aki Arturo menyasszonya volt, ám amikor rájött, hogy a férfi teherbe ejtett egy másik nőt, felbontotta az eljegyzést, és hozzáment Eladióhoz, a férfi vetélytársához. Az erőszakos Eladio mellett a poklok poklát éli át, és bár közös fiukért, Davidért mindenét feláldozná, fél, hogy ha fellázad férje ellen, az fián és beteg édesapján áll bosszút, akinek Eladio fizeti drága orvosi ellátását. Julia sosem szűnt meg szeretni Arturót.

642_AMR_Pasin_y_Poder_1068Arturo Montenegro (Jorge Salinas): fiatalon Julia vőlegénye volt, ám a szülei kényszerítették, hogy feleségül vegye Susanát, akit teherbe ejtett. Nem sokkal később Susana meghalt, ő pedig újranősült: a csinos, ám számító Nina további három gyermeket szült neki. Arturót annyira lefoglalja az üzleti háború Eladióval, hogy észre sem veszi, hogy a családja szép lassan széthullik körülötte, míg egy véletlen találkozás ráébreszti, hogy még mindig Juliába szerelmes.

642_EGL_Pasin_y_Poder_1121Eladio Gómez Luna (Fernando Colunga): Eladio egy ambiciózus férfi, aki a Montenegro-család cégénél kezdte karrierjét, ám hamar rájött, hogy többre vágyik, és minden célja legyőzni Arturo Montenegro vállalatát. Miután Arturo és Julia felbontják az eljegyzést, Eladio veszi el a nőt, ám folyamatos féltékenység gyötri, amit erőszak formájában vezet le a nőn: már a nászéjszakájuk is nemi erőszakba torkollik, Julia életét pedig megkeseríti Eladio folyamatos gyanúsítgatása, miszerint közös fiuk, David apja sem ő, hanem Arturo, éppen ezért gyűlöli is a fiút. Eladio egyre elkeseredettebben próbálja elérni, hogy Julia szeresse, ám nem a megfelelő eszközöket választja ehhez.

642_NM_Pasin_y_Poder_1234Nina Pérez de Montenegro (Marlene Favela): a szegény származású, de ravasz nő sosem elégedett meg azzal, amije van, így a legfőbb célja az volt, hogy egy gazdag férjet fogjon magának. Arturót, aki mindent megad, amit kér, a vagyontárgyának tekinti és buja szexualitását fegyverként felhasználva igyekszik magához láncolni a férfit. Három közös gyerekük van, akiket igyekszik a saját céljai szerint manipulálni, ám Reginával, idősebb lányával nem jár sikerrel. Gyűlöli Juliát, és hajlandó Eladióval is összeállni, csak hogy elválassza Arturótól.

642_RMP_Pasin_y_Poder_2556Regina Montenegro (Michelle Renaud): Arturo és Nina lánya, apja kedvence, ígéretes építész, aki a tehetsége ellenére meglehetősen bizonytalan. Ennek oka legfőképpen anyja, aki folyamatosan húgához hasonlítgatja és kisebbségi komplexust gerjeszt benne. Egy ösztöndíjnak hála együtt kell dolgoznia Daviddal, Eladio és Julia fiával, akibe a családjuk tiltása ellenére menthetetlenül beleszeret.

642_DGLV_Pasin_y_Poder_2672David Gómez Luna (José Pablo Minor): Eladio és Julia fia, aki miután befejezi tanulmányait, visszatér a városba, és Regina mellett kezd el mérnökként dolgozni. Rögtön beleszeret a lányba, szerelmükért pedig bárkivel hajlandó lenne harcba szállni. Imádja az édesanyját, és igyekszik őt megvédeni Eladiótól, akit csak Julia kedvéért visel el.

642_EMP_Pasin_y_Poder_2311Erick Montenegro (Alejandro Nones): Arturo és Nina fia, anyjához hasonlóan arrogáns és felszínes. Fiatalon elvette a sikeres modellt, Consuelót, ám a kapcsolatuk idővel kihűlt, és jelenleg a lány egyik kolléganőjével, a csinos Montserrattal csalja a feleségét, aki egyúttal Eladio szeretője is. Erick minden célja, hogy ő legyen apja egyedüli örököse, ám a rögeszmés vágy, ami Montserrat felé hajtja, mind Eladióval, mind Arturóval szembeállítja.

642_MMF_Pasin_y_Poder_2555Miguel Montenegro (Jauma Mateu): Arturo elsőszülött fia, okos, de zárkózott fiú, akit mostohaanyja és testvérei, Erick és Daniela semmibe vesznek és folyamatosan gúnyt űznek belőle. Egyedül Regina támogatására számíthat. Balsorsára beleszeret öccse feleségébe, Consuelóba, akinek szintén ő az egyedüli támasza a családban.

642_CM_Pasin_y_Poder_1635Consuelo Martínez (Altair Jarabo): gyermekként árvaházba került, és önbizalomhiánya felnőttkorára sem enyhült, noha sikeres modell vált belőle. Erickért hajlandó volt lemondani karrierjéről is, és mivel félt, hogy elveszíti, eltitkolta előle, hogy ki is a valódi édesanyja. Rendkívül szeretethiányos nő, aki képes a szeretett személytől bármilyen megaláztatást elviselni.

642_FHF_Pasin_y_Poder_2673Franco Herrera (Danilo Carrera): Eladio bizalmasa és jobbkeze, ám nem sejti, hogy akit keresztapjának hisz, valójában az igazi apja. David érkezése felébreszti benne a féltékenységet, ugyanis minden vágya, hogy egy nap ő lehessen Eladio utódja, türelmetlensége pedig olyan tettekre sarkallja, amelyeket később megbánhat. Hogy célját elérje, magába bolondítja Gabrielát, Julia unokahúgát, ám eközben viszonyt folytat Eladio titkárnőjével is.

Gabriela (Fabiola Guajardo): Julia unokahúga, egyszerű vidéki lány, akit miután a szülei meghaltak, a nagynénje magához vett, és akinek ő a fő bizalmasa. Nincs tisztában barátja, Franco valódi céljaival.

Agustín Ornelas (Marco Méndez): Arturo legjobb barátja és üzlettársa. Fiatalon Julia testvérével, Amandával járt, igyekszik enyhíteni a két család közti feszültséget. Mikor Julia magához veszi Gabrielát, Amanda lányát, Agustín vonzalmat érez a lány iránt, és igyekszik megvédeni Eladio és Franco bántalmazásaitól. Julián keresztül megismeri Caridadot is, Franco anyját, akibe beleszeret.

Montserrat Moret (Victoria Camacho): az ambiciózus modell gazdag férfiakkal fekszik össze, hogy anyagi jólétét biztosítsa, többek között Eladióval is, ám amikor megismeri Ericket, a fiatalabb férfit választaná, nem számol azonban a következményekkel.

Daniela Montenegro (Irina Baeva): Arturo és Nina elkényeztetett és szeszélyes lánya, akinek csak a külsőségek fontosak. Merő szeszélyből el akarja szeretni nővérétől Davidot.

Humberto Vallado (Luis Bayardo): Julia beteg édesapja, aki Eladióra saját fiaként tekint, és mivel konzervatívan gondolkozik, támogatja a férfi hímsoviniszta megnyilvánulásait. Kényszeríti lányát, hogy maradjon Eladióval, hiszen ebből ő is anyagi hasznot tud húzni.

Clara Álvarez (Gema Garoa): Consuelo gyerekkori barátnője az árvaházból, titokban szerelmes Franciscóba, David legjobb barátjába.

Caridad Herrera (Raquel Garza): fiatalon Eladio szeretője volt, ám börtönbe került egy gyilkosság vádjával. Mikor kiszabadul, követeli Eladótól, hogy ismerje el a tőle született fiát.

Gisela Fuentes (Raquel Olmedo): Caridad anyja, egy megkeseredett nő, aki súlyos titkot őriz Eladióról, ami tönkreteheti a házasságát. Hallgatásáért cserébe pénzt kap a férfitól, ám hála Francónak, a titok már nem marad sokáig rejtve.

Entry filed under: Premier hírek. Tags: .

A homok titkai – októberben újra az M3-on! “Pasión y Poder” – íme a hivatalos főcím

30 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2015/10/05 - 12:14

  Vegigolvastam a PyP szinopszist, es a karakterek leirasat, én erre most ramondom, hogy olyan mint az AV szamomra, lehet egy jo sorozat majd, de abszolut hidegen hagy. Nekem ez a varosias, vallalatbirodalmak cezarjai kozott lejatszodo harcok uzletben, szerelemben abszolut hidegen hagynak. A Dallast is csak azert szerettem, mert annak a másik helyszine egy ranch volt, es erosen videkies hangulatot kolcsonzott neki felig. Utolag megjegyeznem meg azt is, hogy a Susana Colunga kepen (MQT) csoppet sem tetszenek, viszont a Salinas Favela opcio nagyon tetszetos ranezesre

  Válasz
 • 2. Csabika  |  2015/10/05 - 12:53

  Most még nem mondanék erre semmit, a La malqueridat is sokan elkaszálták aztán a közepétől csak beindult.

  Válasz
 • 3. Gábor  |  2015/10/05 - 13:50

  Instrumentális lesz a főcíme?

  Válasz
  • 4. suxel  |  2015/10/05 - 13:53

   En úgy tudom JAC szokas szerint a csaladban marad es a focimdal Cristian Castroe

  • 5. Gábor  |  2015/10/05 - 14:22

   Hát ha az a főcíme, amit levetítettek a prezentáción, akkor az instrumentális.A Marco által linkelt videó elején van amúgy. Tényleg látszik, hogy mindig ugyanazokkal csináltatja az entrádákat, mert eléggé hasonlít a LQNPA, a CDL és a LM főcímére. De legalább nem a szokásos promókból összevágott valamit kapjuk. Ebben legalább van kreativitás.

  • 6. MarcoPolo  |  2015/10/05 - 14:45

   Instrumentális lesz a nyilatkozatok alapján, a zeneszerző Gilberto Novelo: https://televisahirblog.files.wordpress.com/2015/10/pypmusica.jpg

  • 7. suxel  |  2015/10/05 - 15:33

   Na jol van, akkor en ezt elfogadom, es besz*ptam. 😀 Mexikóban szerintem ez eleg rendhagyo 🙂
   En ezt az infot meg augusztus kozepen olvastam, siman elhiszem, hogy valtozott a felallas. A stilus viszont ugyanaz, hisz a LQNPA ota ugyanaz a csapat gyartja neki a focimeket

  • 8. MarcoPolo  |  2015/10/05 - 15:46

   Egész pontosan a Teresa óta 😉

   És való igaz, utoljára a Ramonának volt instrumentális főcíme ezelőtt 15 évvel, nekem tetszik a döntés, bármilyen ütős dalt is választanának, az csak elvenne a történet éléből (erre még a Manana es para siempre volt jó példa).

 • 9. ms  |  2015/10/05 - 16:50

  Biztosan belenézek. Jorge Salinas miatt. A LQNPA és MCET – ben is kedveltem. Colunga egyre unszimpatikusabb. A kis képernyő nem viseli el az “eljátszom a szerepet” modort. Másrészt nagyon csúnyán öregszik. Salinas, Goyri, Arana, Evora… – ők jutottak eszembe elsőre – tapasztalt, nagylelkű, bohém, esendő, klassz férfi képet mutatnak. Colunga egy önző, célratörő, pénzes pali, aki tökéletesnek képzeli magát, rengeteg pénzzel, amivel meg tud venni egy-két rendezőt és produkciót. Föláll a szőr a hátamon, ha meglátom.

  Válasz
  • 10. Máté  |  2015/10/05 - 19:14

   Ne haragudj, de Te nagyon elvagy tévedve Colungával kapcsolatban! Erre csak annyit tudok mondani, hogy kívülről rólad is sokan gondolhatnak sok mindent, de míg nem ismernek…

  • 11. Csabika  |  2015/10/05 - 19:56

   Hát mondjuk én nem hinném hogy Colunga az “eljátszom ezt a szerepet hadd örüljön a pornép” kategória lenne.
   De mondjuk lehetne! Ő a telenovellák koronázatlan királya, ha fenn is Hordaná az orrát legalább Colunganak lenne mire. 🙂
   Az meg hogy “csúnyán öregszik” :

   legyen bárki éveken keresztül a latin televíziózás legsármosabb\legszexibb pasija, aztán ha méltóságteljesen megtud öregedni azelőtt megemelem a kalapom.

  • 12. Amiga  |  2015/10/05 - 22:44

   ms: Te márcsak tudod.Biztos nagyon jól ismered Fernando Colungát és a producereket is 😀 Amúgy,ha logikusan végiggondoljuk,Colungának nincs szüksége arra,hogy “pénzzel megvegyen rendezőket” letett már ő annyit az asztalra és tart ott,hogy ne kelljen lefefizetnie senkit egy-egy szerepért.Őt tartják a telenovellák királyának és a telenovella műfajának az egyik legemblematikusabb alakja (talán nem véltlenül).A szimpátia az már más kérdés.Vannak,akiket én sem kedvelek,de elismerem őket.Az pedig,hogy már nem 20 éves nem érdekes.Valószínű ő is tisztában van vele,hogy az ilyen Jose Armando-típusú szerepek már nem állnak már jól neki.

  • 13. Amiga  |  2015/10/05 - 22:50

   Csabika: Hát biztos nem az “eljátszom ezt a szerepet hadd örüljön a pornép ” kategória .Csak egy példa: a Lo imperdonable férfi főszerepére is eredetileg őt akarta Mejia.De végül nem fogadta el,mert nem tetszett neki a szerep vagy a forgatókönyv (valami ilyesmi volt).

  • 14. Csabika  |  2015/10/05 - 23:16

   Mejiaval értelmes színész nem áll le, és aki mégis az többnyire ráb@szik, ezt Colunga időben meglátta és még volt ideje ott hagyni a Lo Imperdonablet.

 • 15. Don Gabino  |  2015/10/05 - 17:58

  Ez nagyon jó cikk, Marco.
  Ilyen részletes szereplőleírást már évek óta nem láttam az oldalon.
  Köszönet érte.

  Válasz
 • 16. aribethkrum  |  2015/10/05 - 17:59

  Teljesen érdekesnek és izgalmasnak tűnik, de kérdés, hogy Susana karaktere mennyire fogja megismételni az AV-s szerepét, és hogy mennyire fog Adela Noriega-stílusban csak szenvedni, szenvedni és szenvedni.

  Válasz
 • 17. bence1996  |  2015/10/05 - 18:59

  Lehet, hogy nagyon előre rohanok, de mivel nagy választék nincsen, el tudom képzelni, hogy nálunk is ez fogja váltani a Veronica aranyát 🙂 Legalább is remélem 😀 A nagyobb kereskedelmi csatornák falják ezeket a nagyvárosi sztorikat.

  Válasz
 • 18. Csabika  |  2015/10/05 - 19:59

  Lehet már tudni hogy zárt a Lo Imperdonable?

  Válasz
  • 19. suxel  |  2015/10/05 - 22:34

   Li finale 19,3
   Li utolso elotti resz: 21,2
   Li promedio: 18,1 vagy 18,2

   ¡¡¡LO IMPERDONABLE!!!!

  • 20. Csabika  |  2015/10/05 - 23:07

   Köszi.

   Az utolsó előtti rész alatt a pénteki az az a 120.részt érted vagy tegnap este a 121 hozott 21.2-t és a 122. Rész 19.3-t?
   Mindenesetre ígyis-úgyis siralmas.

  • 21. bence1996  |  2015/10/05 - 23:40

   A többi sorozat még siralmasabban fog zárni…de sajnos erről a Lo imperdonable tehet. Meg részben az Amores con trampa is. Az A que no me dejas most jobb, mint a Quiero amarte volt, nem ezt érdemli. A Pasion y poder-re leszek kíváncsi, hogy feljebb fog-e kúszni, esetleg fel tudná-e tolni a többi sorozat eredményeit.

  • 22. Csabika  |  2015/10/05 - 23:49

   Mindenről nem tehet azért Mejia, a lehetőség adott mindegyik előtt hogy jól hozzon nézettségileg, NL – nak sikerült 2013-ban a Maricruzal és akkor is Larossa Mejia páros volt a képernyőn.

  • 23. suxel  |  2015/10/06 - 06:07

   Csabika a 21,2 az a penteki epizod.

 • 24. tibitoma  |  2015/10/05 - 20:01

  Őszintén szólva nekem kicsit hiányzik a Mundo de Fierasból a gonosz mami karaktere (akit Helena Rojo játszott). Amikor azt a verziót néztem, olyan kacifántosnak találtam a sztorit, hogy alig tudtam belőle kihámozni, hogy mi a PyP és mi nem. Uhh.

  Válasz
 • 25. Amiga  |  2015/10/05 - 22:28

  Az ismertető és a promók nekem tetsznek.Mindenképp adok neki egy esélyt.Merész lépés volt Colungát betenni főgonosznak.Lényegében ezen áll vagy bukik a sorozat,hogy mennyire lesz ütős gonoszként, és hogy a nézők mennyire tudják “befogadni” gonoszként.De jól is elsülhet,és még az is lehet,hogy a Pasion y Poder lesz a Televisa “megmentője”.

  Válasz
  • 26. bence1996  |  2015/10/06 - 07:15

   Én inkább a sikerben hiszek. Nagy valószínűséggel megismétlődik majd ugyanaz, mint ami a Lo que la vida me robó idején is történt. Szép lassan emelkedni fog a nézettség, ami talán a többi sorozatot is felfuttatja egy kicsit.

 • 27. ms  |  2015/10/07 - 19:08

  Olyan naívnak mutatjátok magatokat, mint egy tál tejbegríz. Azt ne mondjátok, hogy minden tv és film sztár a nagy tehetsége miatt kerül be egy produkcióba. A “nagyok” úgy lesznek azok, amik, hogy a mások és a saját filmjeikbe pénzt fektetnek.be. Másképpen hogyan lennének több száz milliós jövedelmeik? (Colunga pl. mindkét tolvajos filmben anyagilag is benne volt. Szerintem a Paulina óta minden sorozatában is! ) Ha nem így lenne, nem fordulhatna elő, hogy szuper tehetségek lecsúsznak, mások jó külsővel, fele tehetséggel világsztárok lesznek.
  Az “eljátszom a szerepet” nem a pór népekhez kapcsoltam. Lehet, hogy rosszul fejezem ki magam, ezért elmagyarázom. Azt akartam kifejezni, hogy nem mutat átélést az alakításaiban. Nem azonosul.
  Egyébként én nem anyázlak titeket, amikor valami nem tetszőt, vagy hülyeséget írtok, vagy “hivatalból”, több néven válaszoltok magatoknak. Kezd a blog idegesítően belterjes lenni. Csak a belső kör véleménye “fogadható el”.

  Válasz
  • 28. Csabika  |  2015/10/07 - 22:03

   Egy telenovella elkészítése a Televisa-nál 2-3 milliárd forintot, vagy több, nem hinném hogy egy színész a saját zsebéből tenne ebbe a költségvetésbe bele, mi van ha bukik?
   Nem jut el csak mondjuk csak 10-15 Országba, még a befektetett összeg sem térülne meg.
   Inkább arról van szó szerintem hogy a szponzorok az ismertebb neveket támogatják.
   Ami a tehetséget illeti: itt már rég nem az számít hanem hogy némely sztár csókos, na olyan tuti van, és úgy kerül be egy produkcióba.
   Szerintem Colunga minden egyes szerepet hitelesen, nagy átéléssel játszik.
   És a végére engedj meg nekem egy személyeskedést is légyszíves.
   Tehát: én a saját magam nevében tudok csak nyilatkozni de mondjuk én még burkoltan sem anyáztam soha senkit, téged sem, a véleményed sem.
   De szerintem senki, itt csupán arról lehet szó szerintem hogy Colungát sokan szeretik még most is kishazánkban és sokan a “védelmére kelnek”.
   Attól meg hogy valaki nem ért veled egyet, na bumm mi van akkor? Semmi!
   Minden ember más és más, különböző szemlélettel, véleménnyel rendelkezünk, most többen Colunga mellett áltunk ki, így sajnos “ellened” , de lesz majd hogy a te véleményed mellett fognak sokan oda állni.
   🙂

 • 29. Milibindi  |  2015/10/13 - 21:24

  Nekem tetszik. Sikerült kihámoznom az okot, hogy Eladio miből feltételezi, hogy David nem a fia. Azt azért remélem , hogy nem fog 100 akárhány részen keresztül elhangozni, hogy nem az ő fia. Egy idő után uncsi lesz ez a :
  ” David nem az én fiam!
  – A te fiad!
  -Nem !
  -De igen!
  – Akkor sem! ”
  tipusú párbeszéd. Persze, nem lenne sorozat , ha csináltattak volna DNS tesztet. Fernando jól játszik nagyon. Abszolút látszik rajta a féltékenység.
  Az”vicces”,hogy apuka sokkal helyesebb pasi, mint a fia 😀
  A 6. részt nem sokára nézem. Még nem láttam.
  Az 5. rész végén nem sikerült kihámoznom, mit mondott Eladio Efraínnak , amire az volt a válasz : Si patron! Meg tudná valaki mondani? Köszi.

  Válasz
 • 30. emma  |  2016/03/20 - 20:05

  Ez az Uj sorozat nagyon Jo! De El mondom ilyen Jo sorozatot mèg nem látam. Fernando colunga jòl játsza a gonoszt

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum