Hírek – 2015. augusztus 1.

2015/08/01 at 12:00 354 hozzászólás

simplementemaria-claudiaalvarez-televisa

 • Claudia Álvarez (Kettős élet, Hasta el fin del mundo) lesz a Simplemente María főhősnője, aki többek között Adriana Louviert, Ariadne Díazt, Danna Garcíát és Thelma Madrigalt maga mögé utasítva győzedelmeskedett Ignacio Sada új novellájának szereplőválogatásán. A fenti képen az látható, hogy fog festeni a főhősnő szegény falusi fruskaként és keménykezű üzletasszonyként a történet két szakaszában. A sorozat két férfi főhőst vonultat fel, a lányt teherbe ejtő ficsúrt és az őt felkaroló tanárt. Az előbbi playboy-szerepben a hetek óta tartó válogatásokon többek között Pablo Lyle, Marco Méndez, Carlos de la Mota, Erick Elías, Julián Gil és az aztecától frissen megszerzett Andrés Palacios jelent meg, míg a tanárember képében Brandon Peniche, Pablo Montero, Jorge Poza, Francisco Rubio és Ferdinando Valencia. Mivel a történetben van egy időugrás, és a főhősöknek a második szakaszban felnőtt gyerekeik is vannak, olyan színészeket kell találniuk, akiket hitelesen meg is tudnak öregíteni. Aki biztosan nem lesz benne a sorozatban, az Gabriel Soto, viszont Ana Martín és María Victoria már leszerződtek a novellába, a fiatalságot pedig Miguel Martínez és Erick Díaz képviselik majd. Jelenleg María ősellenségének, a női főgonosznak a castingja folyik többek között Arleth Terán, Martha Julia, Carmen Becerra és Mariluz Bermúdez jelenlétével. Premier még az ősszel az Amor de barrio helyén, további naprakész casting-hírek pedig a sorozat twitter-profilján!
 • Danna García, bár favorit volt a Simplemente María-castingon, nem marad munka nélkül: Guillermo García Cantú után ugyanis ő is csatlakozik a Lo imperdonable stábjához egy pszcihológus szerepében, ami része a Mejía-novellát érintő változásoknak. Bár a magát George R. R. Martínnak képzelő Mejía július közepi nyilatkozata szerint bárkit kiírhat a történetből, Ana Brenda kilépéséről inkább óvatosan azt állította, ha nem is ő, de a karaktere tűnhet el a novellából, ami arra engedhet következtetni, hogy valóban a Sebzett szívek-fázis következik a történetben öt-hat szereplő távozásával, és sok-sok új szereplővel. A többi meglebegtetett színész (Erick Elías, Adriana Louvier) még csak tárgyalási szakaszban van, José Ron pedig biztosan nem fog szerepelni a novellában. A fő gond egyébként most az írókrízis, miután Ricardo Fiallegát is kirúgták a sorozattól, Mejía Alberto Gómezt (Vadmacska, A szerelem tengere) szeretné megszerezni vezető írónak. A jelenlegi tervek szerint a sorozat október 4-én érne véget.
 • Pasión y poder: a soron következő főműsoridős novella női frontján továbbra is folyik a harc a főszerepekért, a múltkori cikk óta Marjorie de Sousa szereplése kizárható, a legesélyesebbek a naiva szerepére Mayrín Villanueva és Susana González. Előbbi jól működött Jorge Salinasszal a Mi corazón es tuyóban, utóbbit viszont kár lenne ismét összeereszteni Colungával a Pasión után.
 • Zöld utat kapott Roberto Gómez Fernández új projektje, a spanyol Gran Hotel remake-je, mely az A que no me dejas után várható, és melyben Erick Elías alakíthatja a bosszúszomjas férfi főhőst. Kérdés, hogy a Televisa meg mer-e kockáztatni egy kosztümös sorozatot a 19:25-ös sávban, én örülnék neki.
 • Nicandro Díaz írőnője, Kary Fajer már az új történetek között válogat: tetszik neki a Las Juanas (amit már többször is pedzegettek, hogy feldolgozna), a Marielena (Delia Fiallo-történet, a perui Soledad eredetije) és a török Seherezádé is.
 • A Lo imperdonable végeztével Salvador Mejía elképzelhető, hogy ismét a 19:00-s sávban próbálná ki magát (hasonlóan a Qué bonito amorhoz), mégpedig a szintén Delia Fiallo tollából való María Emilia régóta parlagon heverő Carlos Romero-feldolgozásával, a La calumniával, ami ugye egy rózsanovella.
 • Casting-hírek: Ricardo Margaleff, Lorena Velázquez és Lorena Herrera az Amores con trampa, Erika Buenfil, Dominika Paleta és Mark Tacher pedig az Antes muerta que Lichita stábját erősítik majd, de csak epizódszerepben. Érdekesség, hogy utóbbi három mint játszott már Perronival korábbi sorozatai valamelyikében.
 • Laura Zapata szerint unokahúga, Camila Sodi túl fajsúlyos szerepet kapott az A que no me dejasban, szerinte érdemtelenül kap több figyelmet például Leticia Calderónnál.
 • David Zepeda új lemezen dolgozik, és közben még egy bárt is nyitott otthon, Sonora államban.
 • Július 13-án 64 éves korában elhunyt Joan Sebastián énekes, dalszerző, akit itthon elsősorban a Riválisok főcímdalának előadójaként ismerhettünk, de neki köszönhetjük a Secreto de amor, a Amor sin maquillaje és a most futó Amores con trampa dalát is. Munkássága során öt Grammy- és hat Latin Grammy-díjjal jutalmazták.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

Magyar hangja…? #1 – Silvia Navarro Magyar hangja…? #2 – César Évora

354 hozzászólás Add your own

 • 1. tibitoma  |  2015/08/01 - 13:20

  Simplemente María: ha ez is ugyanolyan ósdi marad, mint most a Muchacha Italiana…, akkor nem érdekel. (Figyelitek, hogy a Vad angyal írója mennyi elemet átemelt a Celeste és a Rosa Salvaje mellett a Fiorella őséből is?)

  Lo Imperdonable: akkor még 45 rész készül. Alig várom a második etapot.

  A török sorozatok általában olyan borzasztóan vontatottak, hogy bráááá…. (Még az Ezel is…).

  Vajon Mejía mit kezdene egy DF-rózsanovellával 2015-ben?

  A Gran Hotelt nem is kellene visszahelyezni a múltba, a cselekmény java működne a jelenben is, sőt. Csak egy menő, klasszikus szállodát demonstráló díszletmonstrum kellene hozzá. (Egyébként amikor vagy 1-2 éve megpedzegettem, hogy a Gran Hotelből is készülhetne remake, elküldtetek a fenébe, pedig ekkor még nem is szóltak hírek arról, hogy a Televisa erre is rátette a kezét.)

  Laura Zapata 🙂 🙂 :), nagyon szeretheti a kis rokont.

  Válasz
  • 2. xx# Presidente Muncipal ## xx Pedro Medina  |  2015/08/21 - 12:25

   Mi az h DF? Minek kell rövidíteni? ÉLs ha vki annak értelmezi h disznó fialt?

  • 3. Csabika  |  2015/08/21 - 12:40

   Ezen a fórumon 4.általánosnál többet végzett emberek járnak, akik pontosan tudják hogy mi mit jelent. 🙂

  • 4. tibitoma  |  2015/08/21 - 18:28

   DF = Delia Fiallo.
   Minek rövidíteni? Azért, mert a televisás telenovellák egyharmada-fele három írónő tollából származik Mexikóban. Inés Rodena (IR) és DF a rózsanovellák megalkotói, Caridad Bravo Adamsnak (CBA) meg sok vidéki (és egy-két nem ranchero) klasszikust köszönhetünk.

   Ha ránézel itt az oldalsávban, hogy milyen sorozatok futnak itthon, abból 3 CBA (vagy négy, mert a Soy tu Duena mai formája neki is köszönhető), 3 DF és 1 IR, arról nem is beszélve, hogy a Blanco-Pena alkotásokon (A múlt árnyéka, Az én bűnöm, A szenvedély száz színe) nagyon erősen érződik a CBA-hatás, rengeteg konfliktust átemelt a házaspár CBA műveiből a saját történeteikbe.

  • 5. bence1996  |  2015/08/21 - 19:18

   @Csabika: Ezzel részben egyetértek. De! Lehetnek itt olyan telenovella-rajongók, akik csak nemrég fedezték fel/szerették meg a műfajt, és nem tudhatják kiről is van szó. És az addig rendben van, hogy léteznek ezek az írók, írónők, de a rövidítéseket, ha nem értjük, nyilván meg szabad kérdezni, vagy tévedek?

   Viszont az, hogy kinek milyen végzettsége van, arra felesleges kitérni. Senkinek nem kell ezzel felvágni (én se hangoztatom, hogy mérnöki diplomám van). Ez az oldal amúgy is szabad, mindenki hozzáférhet.

  • 6. Csabika  |  2015/08/21 - 21:40

   Egy felesleges vitába most nem mennék bele, annyit azért hozzáfűzök hogy egy telenovellás oldalon a rövidítés értelemszerűen telenovellával kapcsolatos lehet, nem pedig azzal hogy a disznó fialt. 🙂
   Kérdezni nyugodtan lehet, énis szoktam, ha pedig nem kapok választ akkor a szövegből ki googlezom a megfejtést 🙂

  • 7. bence1996  |  2015/08/21 - 21:55

   Igen, másrészről erre is ki akartam térni, hogy aki feljön egy ilyen oldalra, biztos nem gondolja azt, hogy ez a rövidítés “disznó fialt”-at jelent.
   Nem is akartam vitát szítani 🙂
   Nekem sem állt szándékomban provokálni senkit. Csak lehet kicsit elfáradtam, és itt vezettem le.

  • 8. Gábor  |  2015/08/21 - 22:08

   Abban egyet értek, hogy sokan, akik kevésbé jártasak a témában nem biztos, hogy elsőre érteni fogják a rövidítéseket legyen az akár író/írónő, vagy telenovella rövidítése.
   A másik kérdésem az offos,de azért rákérdezek, ha nem gond. Bence neked az 1996 az nem a születési éved jelöli? Mert ha nem, akkor elnézést, de ha igen akkor 19 évesen hogy van mérnöki diplomád? 😀 Nem kötekedni szeretnék, pusztán csak egy kérdés.

  • 9. Csabika  |  2015/08/21 - 22:22

   Jaj srácok, csak én végeztem el a kötelező házifeladatot?
   Mert van itt az oldalon, hogy mi micsoda a telenovellákkal kapcsolatban, Marco leírta feketén fehéren a nem kompetens személyekre való tekintettel, én ezt megnéztem/olvasgattam amikor először feljöttem. 🙂
   De egyébként nem vita indítónak szántam az első mondatomat, hanem sokkal inkább hogy az interneten lehet tájékozódni ám, és továbbra is fent tartom hogy ide okos értelmes emberek járnak, akik pontosan tudják hogy mi mit jelent, pláne hogy többnyire csak a Mexikói hírekről szoktunk diskurálni. 🙂

  • 10. xx# Presidente Muncipal ## xx Pedro Medina  |  2015/08/22 - 19:45

   Ja 4 általánosnál több? én egyetemet végeztem.
   Amugy érdekes módon én elég sok mindent tudok a telenovelláktól mert kb. 2004 óta hű nyomkövetője vagyok a sorozatoknak, csak néha idegesít amikor gondolkoznom kell azon, h ez most mit is akar jelenteni. Ismerem Delia Fiellot, Caridad Bravo Adamsot és Ines Rodenát is, az egy dolog h nem az aélapján nézek egy sorozatot h ki adaptálta a történetet, hanem h milyen maga a történet, kivitelezés, szereplőgárda…
   A televisás alkotókról sem általánosítok, mindegyiknek vannak jól és rosszul sikerült munkái. Nem gyűlölöm azért Mejíát mert megbukott a La Tempestaddal vagy a Que bonito amorral, mert sztem vannak annál sokkal nagyobb borzadványok, amelyeket sikerré aratnak a hazájukban.
   Ám hű követője vagyok a televisának, sztem manapság a Telemundo nagyobb sikersztorikat halmoz, pl. Emlékezz reina, Gonosz álarca…
   A televisa virágkorát igazából az ezredfordulónál ill. 2005-10 környékén élte. Azóta már ritka azt mondani h igazán sikeres alkotások születnek. Persze vannak kivételek azért, pl. Lo que la vida me robó, Amores verdaderos… Engem ez a kettő fogott meg leginkább, ehhez hasonlóakat kéne adni itt Magyarországon, mert a 2014/15-ös kínálat eléggé uncsi…

  • 11. bence1996  |  2015/08/22 - 20:00

   @Gábor: Tudom, hogy a nevem mellett 1996 szerepel, de nem kell mindig összefüggést keresni 🙂 Egyébként 24 vagyok. Számomra az 1996 teljesen mást jelent, amit most nem fogok kifejteni.
   De jót derültem a kérdéseden 😀

  • 12. Gábor  |  2015/08/22 - 21:30

   @Bence akkor én kérek elnézést. Csak az 1996-ból én a születési évedre következtettem, mert az tűnt ész szerűnek, de akkor totál mást jelent. 😀

 • 13. suxel  |  2015/08/01 - 13:22

  Bírom azt a rongyot Claudia es a többiek fejen. Fohosok kozul en forditott felallast latnek szivesen: FerValt playboykent, mig Palaciost tanarurkent. FerValnak sikerult olyab szerepet talalni a QTPDben, a B-szeretoet, amiben kifejezetten nem tetszett nekem. Es en most mondok ra eloszor ilyet, mert nagyon birom a sracot.
  Mejia es GRRM: ezen meghaltam. 😀 😀
  Ha jon egy Gran Hotel remake

  Válasz
 • 14. suxel  |  2015/08/01 - 13:25

  Ha jon egy Gran Hotel remake, akkor nekem le kell elotte tolnom az eredeti spanyol sorozatot, amit mar oly regen igergetek Mariselanak, hogy egyszer megnezem.

  Válasz
 • 15. Janka  |  2015/08/01 - 14:01

  A kerdesem az lenne, hogy nem tudnad ki rakni egy linket a Mexicoi nezetsegrol?Mint peldaul az Askot?Szeretnem nyomon kovetni es nem tudom.Mar volt szó róla azt hiszem hogy csinalnal egy ilyent.Marlene Favela akkor benne lesze a Pasion y Poderbe en nagyon orulnek neki, es ami casting kepet is ladtam azon is nagyon jol mutatott FC es JS.Nagyon koszonom a hiroszefoglalot mar nagyon regota vartam ra, jo volna minel tobb ilyent olvasni.Es amit a szineszek magyar hangjaival valo posztodal csak gratulalni tudok varni fogom a kovetkezo szombatott.

  Válasz
  • 16. MarcoPolo  |  2015/08/01 - 14:10

   Lesz egy nézettséges bejegyzés is a napokban.

  • 17. Janka  |  2015/08/21 - 13:26

   Meg varom 🙂

 • 18. Thoom  |  2015/08/01 - 14:03

  Akkor most hogy Mejia hazavagta a fomusoridot, hazavagna(ennel is jobban) a 19:25os savot is?
  Bar a Carlos Romeros feldolgozasok legalabbis a Corazon indomable jol sikerult, sot… En akkor mar Mejiat, ha rozsanovella betennem a 16os savba Sada utan… De amugy en emlekszem rosszul vagy, nem ugy volt hogy Lartilleux jon Moreon utan? 😀

  Válasz
  • 19. MarcoPolo  |  2015/08/01 - 14:09

   Érdekes, de Mejía legnagyobb “sikere” az utóbbi években a Qué bonito amor volt, ami ugye szintén 7-kor futott. Romeróval pedig nem igazán lehet mellélőni (gondolja ő).
   Lartilleux a La vecina után van programozva. 😉

 • 20. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/08/01 - 14:20

  Szegény Joan Sebastian. Luceroval énekelte a STD dalát.
  Ha már belepakolják a Sebzett szíveket akkor túl korai lenne az októberi befejezés.
  A többiről nem nyilatkozok.

  Válasz
 • 21. Thoom  |  2015/08/01 - 14:31

  Koszonom az infokat Marco 😀
  En egyebkent szivesen adnek tortenet otleteket Mejianak csomo otletem van, szivesen elbeszelgetnek vele xD 😀 persze ha tudnek spanyolul, de majd idovel 😀
  Majd meglatjuk mit hoz Romero terveibol, en amugy Lartilleuxra vagyok meg kivancsi, ferj urat biztos eszi a penesz hogy a nej sikeresebb 😀

  Válasz
  • 22. Amiga  |  2015/08/01 - 15:09

   Lartilleux következő novellája a La hija de jardinero (nálunk A kertész lánya címmel adták annó a megboldogult Zone romanticán) remakje lesz.A férfi főszerepre DanielArenas az első számú jelölt,a női főszereplő Ximena Navarrete lehet.

 • 23. suxel  |  2015/08/01 - 18:33

  Na meg azt elfelejtettem “bekommentelni” delutan, hogy a munkamanias Zepeda szeptembertol meg szinhazal is majd. A Divorciemonos mi amor cimu romantikus komediaban lesz lathato a szinpadon, a parja pedig Mariana Seoane lesz benne. Tovabbi szereplok: Mallinany Marin, Alexis Ayala, Pablo Lyle es Cristian de la Fuente. A szindarab nem uj, 2011-ben mar turneztak vele: az akkori szereplok a kovetkezo emberek voltak: Sebastian Rulli, Mariana Seoane, Adriana Fonseca, Alexis Ayala, Manuel Landeta es Jose Ron voltak.

  Válasz
  • 24. bence1996  |  2015/08/01 - 22:31

   Na, ez jó hír 🙂 jó látni, hogy Zepeda a botrány óta sem vonult háttérbe. Bízom benne, hogy legközelebb már ismét Ocampo-val fog dolgozni, amiben Maria Zarratini keze is benne lesz.

 • 25. szabina333  |  2015/08/01 - 22:01

  ” Bár a magát George R. R. Martínnak képzelő Mejía ”
  Nagyon nevetek 😀 😀 😀

  Válasz
 • 26. Marcsi  |  2015/08/02 - 07:12

  RIP Joan Sebastian

  Nem tudom ti hogy vagytok vele, de Lucero-ra emlékeztet Claudia Alvarez.

  Ugye a “Veronika aranya” bukás Mexikóban? Csak azért kérdezem, mert ha most a bukás szinten lebeg, akkor orbitálisan nagy bukás lesz ebből a műnek nevezett izéből mert Alberto bácsi igazán nem tud írni! (Special Varangy bácsi és Martin sem de ezt most hagyjuk)

  Válasz
  • 27. suxel  |  2015/08/02 - 09:29

   Gondolom Gomez bacsi a ratingfelhajtas miatt kellene Mejianak. Az utobbi évek egyetlen sikersorozata, hozzakotheto az Aztecan, a Siempre Tuya, Acapulco. Es az Amores Verdaderos legmagasabb ratingjeit is az o adaptalt 20 resze szallitotta. Vagy emlekezzunk, hogy az Acorralada 2007ben a Venevisionnek az addig masodik legnagyobb nezettsegu sorozata lett. Igaz ennel a peldanal a minoseg mar erosen kerdojeles, plane ha olyanokat is hozzasorolunk, mint Mar de amor, Corazon apasionado, Natalia del mar. Viszont Gomez bacsit annyiban megvedenem, hogy az utolso rozsijara, az STA-ra egyaltalan nem tudom azt mondani, hogy gany lenne, inkabb a klisei ellenere szeretheto univerzumot teremtett, maradjon a jo uton.

  • 28. bence1996  |  2015/08/03 - 12:19

   Én arra leszek kíváncsi, hogyha októberben lesz vége, akkor hogy lehet belesűríteni a Sebzett szívek sztorit, illetve hogy tudják az új szereplőket bevonni. Nem nagyon látok esélyt.

  • 29. tibitoma  |  2015/08/03 - 19:36

   bence1996: szerintem a Sebzett szívekből csak az alap status quót emelik át, a férfi főhős édes-kedves anyukája meg gyerekek nélkül. Ennyi pont bele is fér vagy 20-30 részbe: a halottnak hitt Veronka amnéziásan visszatér, miközben Martín új életet kezdett egy másik nő (talán Virginia?) oldalán. Ez utóbbi eléggé humoros lenne, hiszen Virginia gonosz tette az egész cselekmény mozgatórúgója. Az eredeti Caridad Bravo Adams-mű is Victoria és Mauricio házasságáig tart kb., az Arturo Penichével készült etap a Sebzett szívek alkotóinak saját agyszüleménye.

   Pár dolog (bocs az agymenésért):
   1. Martínon nem látszódik a beteges féltékenység semmilyen tünete. Ezt illene legalább most felvezetni, hogy “Mauricio” lehessen belőle. Az eredeti Lo Imperdonable fő bonyodalmát a féltékenység szolgáltatja. Legalább most lerakhatnák a következő etap alapjait, a Corazón Indomable meg a Lárva Angyal is azon csúszott el, hogy a két sorozat két-két különböző anyaga nem teljesen vágott egybe.
   2. Martínnak legalább írhattak volna egy zsörtölődős, villagonista anyukát, aki a saját fiát (Martínt) sarkallja bosszúra a kisebbik fia halála miatt. Ő lenne Úrsula asszony, aki nagyobb szerepet kap később.
   3. Virginiából másabb adaptálással simán lehetne Gilda (például ha úgy dolgoztatja fel Chava a La Mentirát, mint ahogy Moreno: a Virginiának megfelelő Roberta nem is olyan gonosz, hanem a körülmények szerencsétlen áldozata).

 • 30. Gábor  |  2015/08/03 - 12:37

  Nem fogják az egész Sebzett szívek sztoriját belesűríteni. De így akkor most ez is 122 részes lesz?

  Válasz
  • 31. bence1996  |  2015/08/03 - 16:32

   Ha októberben lesz vége, akkor biztos annyi lesz, de én spec. azt se tudom mikor indult pontosan 😀
   Egyébként Mejía-hoz képest nem olyan rossz, mint vártam. De nem is vagyok tőle elájulva.

  • 32. suxel  |  2015/08/03 - 19:30

   Az Hoy es Osvaldo de Leon szerint oktober 4 vasarnap. Ha ez allja a helyet, akkor a PyP-t illene elkezdeni forgatni tényleg augusztusban, ahogy Marco is mondotta.

   Amugy ma is csekkoltam a LI-t, számomra ez a sorozat dogunalom. Valami ertelmest kerestem a tvben, van 90 csatorna, de semmit se leltem. Kb. valaszthattam, hogy Szerelem ajandekba vagy ez, es bar elobbit tartom tobbre, nekem az annyira gyerekes, hogy inkabb ezzel kuzdottem.

  • 33. bence1996  |  2015/08/03 - 20:21

   Ugyanezt éreztem, suxel 😀 De végül “A múlt árnyékát” néztem 😛 Mivel nem láttam az ősforrást teljes egészében, gondoltam belenézek. Vicces volt hallani, hogy Alexis Ayala jelenetei alatt, mikor a rendőrökkel beszél, az egyik rendőrnél visszaköszön Ayala megszokott magyar hangja (Lo que la vida me robó, Abismo de pasión), ami már csak azért is fura, mert Ayala az előbbiben rendőrt alakított 😛
   Nem volt rossz rész, csak túl átlagos sorozatnak tartom.

  • 34. suxel  |  2015/08/03 - 20:35

   2 jelenet kozze beoltottak egy szexjelenetet Zurita es a szoszi kozott. Kajak nem ertettem mire volt az jo, nem a fohosok, nem is juvenil fohosok, csak a juvenil fohos es a csaj, akit majd dob Ana Perla miatt. Nem is kellett volna bele, eleg lett volna, hogy smarolni kezdenek, ugyis tudjuk mi lesz a folytatasa. Na meg nekem a juveniles TzinTzunTzaN szal is kilog egyelore belole.

  • 35. tibitoma  |  2015/08/03 - 20:48

   suxel: nem szereted Gaby Melladót?
   Nekem egyáltalán nem az esetem a csaj, a fiatal Gaby Spanic és Laura Flores vagy Ana Brenda és Esmeralda Pimentel nagyon bejönnek, de Gaby Melladót valamiért nagyon csipázom. Olyan cuki.

  • 36. suxel  |  2015/08/03 - 22:21

   Te, Tibi, te! Lehet most felreertelek, de SZurita meg nem Gaby Melladot szexualta meg, hanem egy szoszit, akinek talan Mariana a neve es Alicia Machadora hajaz, es szerintem o villana. Most fog Szuri menni a faluba, es talalkozni majd Melladoval. Melladot egyelore a szentlelek tudna megszexualni. Maga a tortenetszal nem izgat a vaskalapos gorbebotos nagyapoval, taho tesoval meg az unokatesokkal. Melladot alapvetoen nem ismerem, nincs rola kialakult velemenyem.

  • 37. Bogy  |  2015/08/03 - 22:46

   “Melladot egyelore a szentlelek tudna megszexualni.” suxel most nagyon nevetek! xDDDD köszönöm

  • 38. bence1996  |  2015/08/03 - 23:15

   zseniális xD és milyen igaz. Egyébként Alicia Machado is elég kibírhatatlan karakter, nem hogy még Sebastian Zurita nője 😀

  • 39. tibitoma  |  2015/08/04 - 08:10

   Csak úgy általában kérdeztem, hogy tetszik-e a csaj.
   Ömm, ez a TzinTzunTzan egy eléggé rövid regény (akárcsak a többi CBA-mű), biztos elnyújtják ezt a storyline-t valamivel, amíg nem jön a számomra érdekes rész.

   SPOILER
   Amennyiben tényleg bevonják a Lo Imperdonable cselekményét is, nem tartom kizártnak, hogy Veronka Ana Brenda és Gaby Ana Perla együtt “halnak meg”. A TzinTzunTzanban a főhősnőnek kampó (a nagyapinak és a gonosz bátyónak szintén) és szellemként kísérti majd a festőt 10 évvel a halála után.

 • 40. Dan  |  2015/08/03 - 14:06

  http://www.latintimes.com/thalia-vs-sandra-bullock-singer-says-her-minions-performance-was-fresher-331727

  Válasz
 • 41. bence1996  |  2015/08/03 - 20:37

  Btw: Jön “A beépített szépség” (La impostora) az rtl2-re.

  Válasz
 • 42. nota  |  2015/08/04 - 19:50

  Ha valaki tudja árulja már el, hogy miért van az az ágyterítő Claudia fején (és a többiekén is az volt)? Valami borzalmasan néz ki!

  Válasz
  • 43. bence1996  |  2015/08/04 - 20:01

   Nem tudom, de Danna Garcia fején még az is jól mutatott. Biztos napszámosként dolgozik majd először, majd irodai munkaerővé lép elő…

  • 44. suxel  |  2015/08/04 - 20:18

   Az eredetiben szegény varronobol lett divathazvezeto. Nem tudom ki hogy van vele, de en Claudiaban kifejezetten nem latom a fohosnot, a HEFdm-ben irritalt a noszemely.

  • 45. Csabika  |  2015/08/04 - 22:16

   Suxel !
   Nem vagy vele egyedül.
   ( Mondjuk én Ana Brenda-ban sem láttam és mára meg az egyik kedvenc Mexikói színeznőm lett 🙂
   egy esélyt mindenképp kap tőlem Claudia habár én még mindig fő gonosznak gondolom alkalmasnak a kisugárzása miatt, de azt megkell hagyni hogy ebben a fehér kosztümben nagyon bájos és szép )

 • 46. nota  |  2015/08/04 - 20:49

  Értem én, de ez még mindig nem magyarázza meg az ágytakarót. Még egyik sorozatban sem láttam eddig ehhez fogható borzalmat. Ez valami népviselet? Vagy valamit ki akar fejezni, de mit? Hogy nincs ízlése az alkotóknak?

  Válasz
  • 47. tibitoma  |  2015/08/04 - 21:16

   Arról van szó, hogy a főhősnő, Mariska egy vidéki parasztlány.
   Bár ezt Claudiáról nehéz elképzelni a vonásai alapján.

 • 48. nota  |  2015/08/04 - 21:33

  És a vidéki parasztlányok ilyet viselnek? Csak mert még egyik sorozatban sem láttam. Lehet, hogy túlspirázom a dolgot, de akkor sem értem. Hogy lehet ilyen klepetusban dolgozni mondjuk a földeken? Vagy háztartást vezetni? Olyan mintha egy fejlődésben megállt csador lenne.

  Válasz
  • 49. tibitoma  |  2015/08/04 - 21:36

   Nem tudom, hogy Mexikó melyik vidékére illesztik a történetet,elvileg simán benne lehet a pakliban, hogy van ilyen vidékre jellemző fejfedő.

   Vagy csak alkalmilag ráadtak valamit, amit a kelléktárban találtak.

  • 50. nota  |  2015/08/04 - 21:40

   Jól van belenyugodtam, de még mindig nem értem 🙂 És akkor is szörnyű, és bizarr.

  • 51. Csabika  |  2015/08/04 - 22:12

   Szerintem ez csak a hype miatt van, valami iszonyat nagy a felhajtás e novella körül..
   Szerintem a Televisa is rájött hogy rendbe kell szedni a 16-os sávot, és szándékosan gerjeszti a felhajtást a SM körül.

 • 52. Amiga  |  2015/08/04 - 21:35

  Augusztus 17-től Beépített szépség (La impostora) az RTL2-őn!

  Válasz
 • 53. Gábor  |  2015/08/04 - 22:31

  Amiga ez már biztos, hogy az lesz? Csak mert az eredeti címe még sehol sincs kiírva. Marisela fórumán írta valaki, hogy állítólag már promózzák is, nem tudom az igaz-e.

  Válasz
  • 54. suxel  |  2015/08/04 - 23:48

   A port.hu tenykent kezeli, hogy ez a La impostora lesz.

  • 55. Amiga  |  2015/08/05 - 08:17

   Marisela is kiírta már az oldalára,úgyhogy biztos!

 • 56. Gábor  |  2015/08/04 - 22:32

  Ami meg Mariska fejkendőjét illeti az miért lenne hype? Az Esmeraldában is volt ilyen kendő Esmeralda fején, amikor bement a templomba imádkozni. Valószínű ez valami népviselet lehet.

  Válasz
  • 57. Csabika  |  2015/08/04 - 22:46

   Ahogy nézem a fenti képet én erre következtetek, szerintem ezzel illusztrálják a szegényből gazdaggá válást, lehet hogy ez a rongy benne sem lesz a sorozatban csak a figyelem felkeltés miatt van.

  • 58. Mónika  |  2015/08/05 - 10:18

   Esmeralda fején az a kendő volt, ami a Guadelupei Szent Szűz fején is van. Az a kendő zöld ez a kendő sárga. Nemcsak Esmeralda miatt volt zöld, hanem, mert az tényleg zöld. Szimbólumként más színű kendőt is hordanak, mert Crisanta lila kendőt hordott.

  • 59. Csabika  |  2015/08/05 - 11:09

   Igen, tényleg de amúgy ha jól emlékszem Solita-n is zöld kendő vagy fejfedő volt amikor találkozott Zuritaval a Lo Imperdonable-ban.

 • 60. Csabika  |  2015/08/04 - 22:37

  SM: imádom ezt a storyt és nem melleseleg ez a hamupipőke feeling mindig bejön a Televisanak no és általában nemzetközileg is.
  A Castingok csuda jók, remélem meg is valósul belőle valami, s nemcsak a hype miatt van, egyszóval ez egy nagyon várós sorozat. 🙂

  Lo Imperdonable: van egy jó Magyar mondás mégpedig: szarból várat nem lehet építeni.
  Ez ide tökéletesen illik, egyébként nemgondolom rossz sorozatnak, de ez a kapkodás és meggondolatlanság egy főműsoridős novellánál….
  Ha most ellövi a sebzett szívek történetet 40 részben, akkor az jó nagy kicseszés a többi producerrel aki esetleg normális feldolgozást készíthetett volna ebből.
  Amúgy maga az az ötlet hogy a vipera alap történetéből építi fel a sebzett szíveket az zseniális is lehene, csak ahhoz megkellett volna tartani Ximena Suarezt és a Viperát 20-25 részben letudni majd indulhatott volna a sebzett szívek úgy 100 részig kb, és ennyi.

  Mejia újabb projektével kapcsolatban szerintem nincs olyan stabil sáv a Canal-on aminek jót tenne egy Mejia novella.

  Válasz
  • 61. tibitoma  |  2015/08/05 - 09:17

   Csabika: a Sebzett szívek alaptörténetét simán el lehet mesélni akár 20 részben is, főleg úgy, hogy se gonosz anyós nincs (egyelőre), se húg (ő volt az egyik fő mellékszál), se gyerekek (ők meg a másik főszálak).

   Caridad Bravo Adams viszonylag rövid, 200-300 oldalas (ponyva)regényeket írt, a mostani adaptálóknak ezeket kell feltupírozniuk. A Lo Imperdonable (1975)-ös, 120×30 perces verziójához is biztosan hozzátett egy csomó minden egyéni adalékot Fernanda Villeli, hogy elhúzhassák viszonylag sokáig a sorozatot.

   Így képzeld el a mexikói telenovellák cselekményének az evolúcióját. Kb. három szakaszra lehet őket osztani:
   1. 60-as, 70-es évek: általában rövidek a sorozatok (60×30 percesek), van egy főszál és egy-két mellékszál, a mellékkarakterek sablonosak, csak azért vannak, hogy a főszereplők kontaktusba kerüljenek, elmondhassák a bánatukat valakinek, komolyabb funkciójuk nincs. A sorozat az eredeti regény vagy rádiónovellát konfliktusait adja vissza, sok újítás nincs rajtuk.

   2. 70-es, 80-as évek: Megszületik az első remake. A sorozatokat egyrészt tovább nyújtják, másrészt némelyikük áttér az egy órás adásidőre. Sok lesz a töltelékjelenet (10 percig beszélgetnek a semmiről az étkezőben, lásd: a Maria la del Barrío korábbi változatát, a Los ricos también llorant), tovább húzzák a fő szálakat, nem ott zárják le őket, ahol az eredetileg véget ért volna. (Bevonnak például egy B- vagy C-szeretőt, amnéziás lesz a főhősnő stb. stb.)

   3. A kilencvenes évek környékén megjelennek az egyre komplexebb telenovellák, a modern korig nőnek a nézői elvárások, hozzászoktak a nézők ahhoz, hogy valami érdekes mozgás, esemény történjen a képernyőn. Készül a második vagy harmadik mexikói remake úgy, hogy bevonják a korábbi remake változtatásait, másrészt a bővített verzió is kiterebélyesedik plusz karakterekkel és plusz szálakkal.

   Már nem 1 fő- és 2 mellékszálon fut a cselekmény, hanem van 2 főszál, + sok kisebb-nagyobb mellékszál. A sorozatok legalább 120 részesek és órányi hosszúak.

   Így lesz egy karcsú regényből Teresa, Yo no creo en los hombres, Abismo de Pasión, Moreno-összes stb.

   Néhány megjegyzés:
   1. Brazíliában és Venezuelában valamivel komplexebb telenovellákat készítettek már a hetvenes években, mint Mexikóban, több résszel, több storyline-nal és több karakterrel. Mexikóban egymást követték a rövid telenovellák. Pl. a La Indomabléban van siket húg, a La Venganzában és a Marimarban nincs, a Corazón Indomabléban már befigyel (= tovább lehet nyújtani a rétestésztát). Vagy gondolnád-e, hogy a Paula és Paulina meg az El hogár que yo robe cselekményéből is sok minden kimaradt? Paulina például a venezuelai változatokban mindig rátalál a gazdag apjára a sorozat végén.

   2. Néhány telenovella-alap Venezuelában és Mexikóban teljesen másképp nyerte el a mai formáját (főleg Inés Rodena történetei).

   3. A hibridremake-ek is azért egyre divatosabbak, mert
   a) így két régi sorozatot lehet újra eladni
   b) két sztori ad elég ötletet/alapot ahhoz, hogy elkészüljön egy 150 részes széria
   c) mivel hosszúak a modern telenovellák, nem jutna idő arra, hogy több régi sikert aktualizáljanak egy érán belül.

   La Mentira 1965: 62 félórás rész.
   El amor nunca muere 1982: 195 félórás rész (fogalmam sincs, hogy mivel nyújtották el idáig)
   La Mentira 1998: 100 egyórás epizód. (ez kb. megfelel az előző verzió 195 részének)
   El Juramento 2008: 104 egyórás rész
   Cuando me enamoro 2010: 181 egyórás epizód(!). Itt a Martha Carrillo és Cristina García erősen belenyúlt az alapanyagba. Csak az 1998-as verzióhoz tudom jobbára viszonyítani: új karakterek, új konfliktusok adódtak hozzá, egyes figurák összetettebbek lettek stb.
   Lo Imperdonable: legalább 120 rész úgy, hogy elvileg 3 alapregényből tápll

  • 62. tibitoma  |  2015/08/05 - 09:22

   Egyébként akinek éles a szeme, az láthat furcsaságokat a modern remake-ekben. Egyes írók és producerek szinte szó szerint átvesznek jeleneteket és dialógusokat a korábbi verziókból (például La Mentira 1998 vs. Lo Imperdonable 2015), mindeközben az újonnan bevont szálak nem túlságosan koherensek a fő szálakkal, csak úgy lógnak a levegőben. Az új figurák nem vagy alig kerülnek kontaktusba az alapmű karaktereivel stb.

   Lásd: a María del Carmen sok helybéli lakóját, a Triunfo del Amorban az iszonyat hülye prolikat, akik húzzák az időt stb.

  • 63. tibitoma  |  2015/08/05 - 09:30

   Az internet szerint a Lo Imperdonable 1975-ös változata (amelyet Fernanda Villeli már továbbgondolt erősen és a Siempre te amaré elejére is úgy kerültek fel a stáblistára, hogy Eredeti ötlet: CBA és F. Villeli) azzal ér véget, hogy Bertha/Gilda elkövet egy gyilkosságot, Amparo/Victoria/Andrea fiát vádolja a bíróság a bűn elkövetésével, rájönnek, hogy Bertha/Gilda az igazi gyilkos, elítélik és minden happy.

   A maffiás szál meg a penichés etap már a 2000-es verzió sajátja.

  • 64. Csabika  |  2015/08/05 - 09:59

   Köszönöm Tibi hogy fáradtál ezzel az ismertetővel, igazán jó volt olvasni. 🙂

   Hagyj pontosítsak akkor: igen le lehet akár 40. Részben is rendezni a Sebzett Szívek alaptörténetét de vajon érdemes e …
   Én továbbra is azt gondolom hogy ez a Televisa egy olyan kultusz novellája amiből rengeteg mindent kilehet hozni, mert lehetőségek száza van benne.
   Én attól félek hogy most egy jó darabig nem mernek majd hozzányúlni ehhez Mejia miatt, pláne ha még a La Mentira történeténél is jobban bukdácsol a nézettségi listán.

  • 65. tibitoma  |  2015/08/05 - 10:26

   Én ezt nem hinném. Több ellenpéldát tudok felhozni. Az egyik a Pasión y Poder, amelyből most készül a remake, holott Mejía a PyP javát felhasználta a Mundo de Fierashoz 9 éve. (Furcsállom, hogy Chava zöld utat adott a PyP-nek, hiszen az Esmeraldát sem hagyta újra remake-elni tavaly.)

   A másik: Juán Osoriónak volt egy bukott telenovellája, a Velo de Novia, amely egy brazil sztori alapszik, valamikor a kétezres évek közepén készült. Osorio végső elkeseredésében elvarrta a telenovella a közepén a szálakat és egy “vadonatúj” cselekménybe kezdett, amely nem volt más, mint a tavaly feldolgozott Yo no creo en los hombres.

   A harmadik: ritkán előferdül, hogy két verzió között ugyanannál a tévétársaságnál csak 5-6 év telik el. Az 1995-ös María la del Barrio második fele (az elveszett gyerekes etap, amely a Cuando se regala un hijo c. rádiónovella feldolgozása) egy másik Inés Rodena-mű, a 1996-os Marisol második fele is lett. Csak egy év a különbség, s mindkettőt a Televisa gyártotta.

   Vagy: a CME és az LI közt is csak öt év telt el. Mindkettő teljesen más produkció, más a hangulatuk, ha egy spanyolul levetítenének egy magyarnak mindkét sorozatot, szerintem rá se jönnének, hogy ugyanarról a sztoriról van szó lényegében.

   Ez meg az én véleményem:
   a) lehet, hogy pár év múlva valamelyik producer leporolja a Lo Imperdonable regényt megint, de már úgy, hogy visszaadja a Sebzett szívek nagyját.
   b) nem volt olyan nagy durr a Sebzett szívek odakint sem, Gilda karakterén meg Laura Floresen kívül semmi érdekes nincs benne. Az alapötlet jó, csak másképp kellene átfazonírozni, hogy működjön 2015-ben. Tele volt blőd fordulatokkal az egész, túlzásba vitték a gyilkosságokat, illogikusan következett a 2. etap.
   c) a Lo Imperdonable regényt össze lehetne keverni a La Madrastra elemeivel, úgy igazán ütős sorozat kerekedhetne belőle.

 • 66. Viktor  |  2015/08/05 - 09:55


  AMQL 4-dik promó! 😀

  Válasz
 • 67. tibitoma  |  2015/08/05 - 09:55

  Itt meg meg lehet nézni a Corazón Indomable Helena Rojós változatában, hogy mennyivel lassabban haladnak a jelenetek:
  (A szőke mami 1:00-nál a Lucíával azonos, őt a híres rendezőnő, Beatríz Sheridan alakítja.)

  Válasz
  • 68. nota  |  2015/08/05 - 19:14

   Lenyűgöző a tájékozottságod, de komolyan. Mindig élvezet olvasni az eszmefuttatásaidat.
   A Sebzett szívek szerintem sem nagy durranás, már az eredeti sem kötött le, csak itt-ott belenéztem. Egyébként egyetértek, Laura Flores és Alejandra Avalos volt jó az egészben.
   Szerintem az LI menthetetlen, és nem azért mert annyira, de annyira rossz lenne. Sokszor elég nevetséges és ásatag, de ha a rózsanovella sávban menne nem lenne vele semmi baj. A főműsoridőhöz viszont nagyon kevés. Keverhetnek bele akármit, hozhatnak bele bárkit, de örülhetnek ha a 20 fölé tud menni, ami az első részt kivéve még nem sikerült. Követem a nézettséget és egyszerűen tragikus. Volt 12 is, pedig most semmilyen ünnep, vagy ilyesmi sincs. Volt már ennyire iszonyú a nézettség (az év végét, és a hasonló időszakokat kivéve)?

  • 69. suxel  |  2015/08/05 - 21:33

   Nota: ugy nez ki Mejia novellaja lesz a sereghajto alulrol, ilyen nezettseggel sikerulni fog beallitani minden idok legalacsonyabb nezettsegu fomusoridos sorozatat. Mar igy is Mejia az a La tempestaddal, de van még bb, megmutatja.

 • 70. Janka  |  2015/08/05 - 19:18

  Ki mit tud a Pasion y Poderrol?Az igaz hogy Mayrín Villanuva is kizarhato a noi foszereplo eselyesei kozul es hogy Marlene Favela az eselyes!Mondjuk en nagyon orulnek az utobbinak!

  Válasz
  • 71. bence1996  |  2015/08/05 - 21:06

   Janka: Én is örülnék Marlene Favela-nak! Most csinosabb, mint valaha.
   Szóval tud erről valaki valamit?

  • 72. suxel  |  2015/08/05 - 21:59

   Az a helyzet, hogy elvileg Marlene kapott egy negativ szerepet benne, viszont ennek jott rogton egy cafolata is, miszerint ez még nem megerositett
   Castingon viszont biztosan jart, ezt bizonyitja egy foto is Marjorie de Sousaval.

  • 73. Csabika  |  2015/08/05 - 22:07

   Én imádnám Marlene-t negatív szerepben, az utolsó vérig-et is csak miatta néztem. 🙂

  • 74. suxel  |  2015/08/05 - 22:29

   A foto az, mint kiderult nem mostani volt amit lattam a csajokrol, de meg nem vennem keszpenznek, hogy benne lesz a PYP-ben Marlene, bar eros az esely ra.

  • 75. Csabika  |  2015/08/05 - 23:10

   Bár lehet hülye kérdés ez most de felteszem: ha október 4-én ér véget a Lo Imperdonable akkor már lassan elkell kezdeni forgatni legkésőbb e hónap végén, nem ?

 • 76. Janka  |  2015/08/05 - 19:26

  Valaki elmagyarazna hogy mirol szol a Gran hotel nagyvonalakban?Nagyon sokat halottam mar rola sot egy spanyol oldalon azt olvastam hogy Angelique Boyert akarjak a foszerepre.

  Válasz
  • 77. tibitoma  |  2015/08/05 - 19:51

   Janka: 100 évvel ezelőtt játszódik a sztori egy fényűző hotelban. A vidékről származó szobalány eltűnik, az öccse pedig beépül a hotel alkalmazottai közé, hogy megtalálja a testvérét. Később kiderül, hogy a lányt meggyilkolták. A fiú a testvére gyilkosát keresi. (Többet nem spoilerezek.) Eközben a srác beleszerelmesedik a szállodatulaj lányába. Mellékszálakon sok érdekes, a XX. század elején kínosnak vélt/elhallgatott témájú cselekmény fut.

   (Ha egy-két mellékszálat kitörölnek, újakkal helyettesítik őket, simán beilleszthető a sztori a modern korba is.)

  • 78. tibitoma  |  2015/08/05 - 19:55

   Amolyan Manana es para siempre-szerű remake lehetne belőle.

  • 79. Janka  |  2015/08/05 - 20:43

   En jobban orulnek egy regebbi modi kosztumos filmnek!Ha igy lenne nagyon varnam,es szerintem igy ahogy elmeselted egy remek telenovella keszulhetne belole.

  • 80. tibitoma  |  2015/08/06 - 00:00

   Fogadok egy 100-asban veled arra, hogy amennyiben elkészül a remake, a jelen korba lesz adaptálva. A kosztümös sorozatok nem menők Brazílián kívül sehol máshol Latin-Amerikában.

  • 81. Amiga  |  2015/08/06 - 17:52

   Nekem is hitelesebb Boyer negatív szerepben,mint naivaként.Egyébként szerintem az ADP Elisa és LQLVMR Montserrat azért szerintem nem igazán hasonlítottak.Egyébként meg kell hagyni,hogy jól választ szerepeket,és még egy Teresa jellegű szerepet azért nem biztos,hogy elvállalna,mert,akkor beleragadhat a villana szerepekbe.Bár ki tudja…… Az iker szerepeknél azért ez más,mert a gonosz mellett ott van a jó is (a LDA-ban pedig még ott volt a vak lány is).

  • 82. Amiga  |  2015/08/06 - 17:55

   Silviát én is megnézném Paula és Paulina szerepében.Kíváncsi vagyok milyen lenne gonoszként.

 • 83. Gábor  |  2015/08/06 - 00:17

  Juan Osorióval mi újság van? Nem úgy volt, hogy a La hienát remakeli? Ehhez képest valami Suenos de amor címen futó komédiáról szólnak a hírek. Erről mit lehet tudni?

  Válasz
  • 84. Csabika  |  2015/08/06 - 06:54

   A Lichita után emlegetik, kérdés persze hogy 3x is tud e majd bravúrozni egy komédiával.
   Én úgy tudom a Hiena storyt dobta, erről meg még nincs infó. ( mondjuk még hamar van )
   Tegnapelőtt olvastam hogy Miamiban folytat tárgyalásokat a project körül, fórumozók szerint egy Mundos sztárt akar elcsábítani ( De szerintem nincs most értelmes színész- színésznő aki nem foglalt a Mundonál ) a rezes bandás főcím úgy tűnik borítékolható lesz itt is….

  • 85. suxel  |  2015/08/06 - 07:17

   Ennyi. 😉

  • 86. Janka  |  2015/08/06 - 10:54

   A La hienat szeretne a komedia savba vagy melyik tortenetet Juan Osorio?es ha lenne valaki olyan kedves elmagyarazni nagyvonalakban mirol szol a la hiena, ha jol tudom akkor hasonlit Rubi,Teresa telenovellahoz en szivesen megneznek egy ilyen telenovellat es viszont latni megint ilyen szerepben Angelique Boyert.

  • 87. suxel  |  2015/08/06 - 11:14

   A La hiena és a Sueno de amor az ket kulon dolog, olyan, mint az A es a Z betu. Amúgy szerintem varhato volt, hogy Osorio jon Ocampo utan majd, ok ketten jelenleg azok, akik tisztesseges komediakkal tudnak eloallni.

  • 88. Janka  |  2015/08/06 - 11:26

   En ertem hogy a ket tortenet eltero csak vajon melyiket valsztja?Sok oldalon a La hienaval emlitik es szerintem is egy ilyen tortenet nem illene a komedia savba!Ugy volt hogy vagy Juan Osorio kap eselyt vagy Jose Alberto Castro a fomusor ido savban es JAC kapta meg vegul a lehetoseget.Azt lehet tudni hogy utana ki kovetkezik a fomusoridoben?

  • 89. Amiga  |  2015/08/06 - 11:53

   Nem hinném,hogy Boyer mostanában elvállala egy Teresa típusú szerepet,mivel az önismétlés lenne.Egyébként Angelli Nesma Lazos de amor remakjének főszerepére,és a Paula és Paula remakjének főszerepére is esélyes.

  • 90. Janka  |  2015/08/06 - 13:58

   A Teresat nagyon sokan szeretek vilagszerte es Angelique Boyer ezzel az alakitasaval lett nepszeru.Szerintem sokan szeretnek viszont latni negatv penzehes fohosno szerepeben.Es a masik dolog hogy a Lozas del Amorban is ha harmas ikrek kozul ott is az egyik lany gonosz lenne es a Paula es Paulina remakeba is ott is gonosz az egyik lany.Kivancsi vagyok melyik szerepet valalja el?Ti mekyikben latnatok?Szerintem egy kicsit idegesito hogy most Angelli Nesma jodt volna es helyette betetek JAC, remelem utana AN jon.

  • 91. bence1996  |  2015/08/06 - 14:36

   @Amiga: Ha Angelique Boyer befutott a Teresa-val, akkor egy hasonló jellegű szerepet nyugodtan elvállalhat. Azóta eltelt 5 év. Már zsinórban 2 telenovellában játszott el 2 hasonló jellegű szerepet. Mi ez, ha nem önismétlés?
   Szerintem megbirkózna a feladattal, – hiába ugyanolyan a karakter – tekintve, hogy mindig más a kinézete.

  • 92. Csabika  |  2015/08/06 - 15:19

   Maite Maruchuy és Esmeralda szerepe között sem volt a különbség szerintem.
   Vagy Spanic a La Intrusaban is pozitív-negatív ikerpárat alakított, vagy a Prisionera és az Emperatriz karakterei között sem volt lényeges különbség.
   Thalía= no comment.
   Leticia Calderon = pozitív -negatív váltakozás.
   Victoria Ruffo= no comment
   Erica Buenfil 2x volt bolond 🙂
   Laura Zapata= no comment
   Levy= no comment

   Ezzel azt akarom mondani hogy Boyer simán alakíthat negatív szerepet, és nem melleseleg szerintem ez is áll igazán jól neki. 🙂

  • 93. tibitoma  |  2015/08/06 - 17:15

   Ha producer lennék és megcsinálhatnám a La Usurpadora új változatát, tuti, hogy nem egy olyan egysíkú színésznőt raknék be a főszerepre, mint Boyer. Inkább idősítenék a karakteren (simán lehet harmincas is az ikerpár), aztán felajánlanám Silvia Navarrónak a szerepet addig, amíg ki nem fut az időből. Egyrészt, mert megnézném, hogy hogyan gonoszkodik, másrészt azért, mert Paulinát a természetessége adja el, harmadrészt meg azért, mert a MCET-ben is szuper kémiát hozott össze a gyerekekkel (főleg a kislánnyal).

  • 94. Amiga  |  2015/08/06 - 17:53

   Nekem is hitelesebb Boyer negatív szerepben,mint naivaként.Egyébként szerintem az ADP Elisa és LQLVMR Montserrat azért szerintem nem igazán hasonlítottak.Egyébként meg kell hagyni,hogy jól választ szerepeket,és még egy Teresa jellegű szerepet azért nem biztos,hogy elvállalna,mert,akkor beleragadhat a villana szerepekbe.Bár ki tudja…… Az iker szerepeknél azért ez más,mert a gonosz mellett ott van a jó is (a LDA-ban pedig még ott volt a vak lány is).

  • 95. Janka  |  2015/08/06 - 19:32

   Szerintem nem ragadna bele a villana szerepbe sot egy igazi nagyott alakitana, anyira hitelesen jatszik Angelique , hogy enyire jo szinesznot nem ladtam.Emlekezzetek a LQLVMR-ra milyen alacsony szamokkal kezdett es mekkora sikersorozat valt belole, manapsag nem sok telenovella lesz sikeres es mind a 197 epizod magas nezetsegu volt es a finale is nagy volt.Sot az elmult evekben Angeliqunek volt a legmagasabb finale is Teresa 32.9 , Abismo de Pasion 32.0 , Lo que la vida me robó 30.9.Ki mit tud a La Usurpadora feldolgozasat mikora tervezik,melyik savban,melyik producer?Mar regota olvasom tobb helyt hogy feldolgozak de nincs semi biztos informació.Lo Imperdonablera visszaterve jobb let volna ugy ahogy elore terveztek ha csak az Ezzel feldolgozasabol csinaltak volna meg akkor lehetett volna belole egy sikeres telenovella es meg ha akartak volna meg valami szallat belevinni akkor egy ismeretlen tortenetett kellett volna valaszanak ami izgalmas legyen es ismeretlen az embereknek is.

 • 96. Janka  |  2015/08/06 - 10:48

  Valakit ha megkerhetek be tud linkelni valaki egy nezetsegi oldalt?koszonom elore is.

  Válasz
  • 97. Amiga  |  2015/08/06 - 11:48

   Ha a magyar nézettségre gondoltál,azt itt tudod követni:http://brandtrend.hu/category/nezettseg

  • 98. Janka  |  2015/08/06 - 13:46

   Koszonom hogy belinkelted a magyar nezetseget en a Mexikoira gondoltam ha valaki belinkelne.

  • 99. Csabika  |  2015/08/06 - 15:23

   Én speciel innen szoktam puskázni. 🙂

   http://lupitamartineza.com/TELENOVELAS.html

  • 100. bence1996  |  2015/08/06 - 16:26

   @Csabika: Legalább már az A que no me dejas már eljutott odáig, hogy megelőzze a La vecina-t és az Amor de barrio-t.
   Köszi szépen a linket. Eddig én se találtam normális ratinges oldalt 🙂

  • 101. Csabika  |  2015/08/06 - 16:49

   Igazán nincs mit. 🙂

   Egyébként ha még a Trampa növekszik a következő 2 hétben akkor van még esély a AQNMD növekedésére is. 🙂

  • 102. Janka  |  2015/08/06 - 19:35

   Koszonom szepen nektek a magyar es A mexicoi nezetsegu linkeket.

 • 103. Gábor  |  2015/08/06 - 12:15

  És miről szól majd ez a Suenos de amor? Mert amiket Csabikaa elmondott azokat én is láttam masquetelenovelason. 😀 Csak azt hittem van már több infó róla és hogy miért nem a La hienánál maradt.

  Válasz
  • 104. Csabika  |  2015/08/06 - 12:53

   Nemcsak a MQT-on számos más telenovellás oldalon is ezeket közölték, és ezt onnan tudom mert általában követem a Juan Osorio-rol szóló hireket, de nagyából mindenhol megerősítették hogy nem a La Hiena lesz az alap történet, dehogy mi arról én speciel infót nem láttam.
   De a La Hiena-ból komédiát csinálni inkább tragikomikus lenne mint komikus, tekintve hogy ez egy bosszúállós story ami inkább a 18-19 sávba illene bele szerintem.

  • 105. suxel  |  2015/08/06 - 13:21

   Allitolag eredeti komédia lesz Alejandro Pohlenz tollabol, es semmi koze se lesz az 1993as vele azonos cimu sorozathoz melyben Angelica Rivera es Omar Fierro jatszottak.

   Kb ugyanaz a helyzet vele, mint Ocampoval. Jobb eredmenyeket ert el a komediakkal, mint a melodramakkal es emiatt kell ismet komediaval jonnie, ezert ez kapott zold utat a ket tortenet kozul. A PyP utan pedig varosoron van Nesma es Diaz is, az legalabb egy eves idotav meg hogy ok lemenjenek, es arra se vennek merget, hogy Mejia nem furakodik be utanuk, a komediasav pedig nem maradhat sorozat nelkul.

  • 106. tibitoma  |  2015/08/06 - 13:28

   Egyébként pont a La Hiena lenne a PyP és a Cuna de Lobos mellett az a telenovella, amely normális remake után kiáltana. Kár, hogy nem készül belőle új verzió, mert nekem nagyon bejön a szinopszisa alapján.

  • 107. tibitoma  |  2015/08/06 - 13:32

   (Nagyon hasonlít egyébként ez a La Hiena is a MEPS-re, szerintem szándékos kiszólás volt a kolumbiaiaktól, hogy “Hiénának” keresztelték el a főgonoszt.)

  • 108. Csabika  |  2015/08/06 - 13:49

   Tibi

   A számból vetted ki a szót. 🙂 🙂

 • 109. Csabika  |  2015/08/06 - 18:43

  Vélemény?

  Veronica aranya: 399 628 (20.2%), 18-49: 56 704 (8.6%)

  Fiorella: 457 894 (19.7%), 18-49: 72 970 (9.3%)

  Válasz
  • 110. bence1996  |  2015/08/06 - 19:35

   Ez a keddi eredmény, ugye?
   Szerintem marad is így. Nem fogják többen nézni a Veronika aranyát a Reina-nál.
   Egy biztos, nálunk ez a sorozat egyáltalán nem bukott meg.

  • 111. bence1996  |  2015/08/06 - 19:37

   ….És még a Fiorellát is felhúzza majd

  • 112. Janka  |  2015/08/06 - 19:47

   Szep eredmenyeket hozz a LI kivancsi vagyok hogy megtarcsae nezotaborat vagy fogyni kezd hisz Mexikoban is meg az elso reszek nem vozztak olyan kicsi szamokat mind a mostanni reszek.En nezzem van amit tetszik de a legtobb dolog unalmas es nem kene bele.Remelem hogy szepen felzarkoznak a vegere hisz Mejia szerint nagy fordulatokat tartogat a vegere.Valaki tud nezetseget belinkelni a story5,rtl2,sorozat+ nezetsegeket hogy szerepelnek azok a telenovellak?

  • 113. Amiga  |  2015/08/06 - 21:16

   És 2 hete már Az én bűnöm is ott van a 30-ban,ami elődjének,a Valentina titkának egyszer sem sikerült.A múlt héten nem sokkal maradt le a Veronicától,pedig 1 órával előtte kezdődik.Úgy látszik nálunk is kezdenek rákapni 🙂

 • 114. suxel  |  2015/08/07 - 21:36

  Ugy nez ki, hogy Jose Ronnak sikerult kigolyozni a semmibol felbukkanva a Claudia Alvarez sziveert versengo lovaghadsereget.

  Válasz
  • 115. suxel  |  2015/08/08 - 00:07

   Már a MasQue is megerositette: Jose Ron es Ferdinando Valencia a nyertesek. Remelem előbbi a tanarur, utobbi a playboy.

   Es Susana Gonzalez a protagonista a PyP-ben. Hogy en mennyire szivesebben lattam volna a fogonoszkent. Cynthia es Roberta karaktereivel engem meggyozott, a pozitiv venajat azonban nem latom ennyire erosnek. A masik fajsulyos noi szerepert a PyP twitter oldala szerint de Sousa (bar en ugy tudom o nem eselyes), Favela es Manterola vannak harcban. Remelem a folyosoi pletykak igazak, es Marlene lesz a.nyero.

  • 116. bence1996  |  2015/08/08 - 00:32

   José Ron most ügyesen játszik a lapjaival. Szerintem sokat fejlődött, mint színész.
   Pasion y poder: Én nagyon drukkolok, hogy Castro-nak ez most összejöjjön. Hajrá, Marlene Favela!!!

  • 117. suxel  |  2015/08/08 - 01:18

   Favela vs Manterola: ugy nez ki ez atcsuszik a jovo hetre, es varom Favelat gyoztesnek.

   Es Castro azt hiszem be akarja mutatni, hogy Altair Jarabonak van pozitiv oldala is. A szineszno a twitterprofiljan kozolte, hogy nem negativ karaktert kapott. Nagyon szivesen megneznem hogyan safarkodna a fiatal fohosnoi szereppel.

 • 118. suxel  |  2015/08/08 - 08:07

  Komolyan mondom meg a MQT-t is szivatjak, tegnap kirakja, hogy Ron es FerVal a lovagok, erre mi tortenik: eltunik a cikk reggelre es jon, hogy csak FerVal tuti. Miert? Jose Ron megcafolta, hogy o fohose lenne a tortenetnek. Anyam, komolyan mondom Nacho Sada Mejiatol vett leckeket, hogy csinaljunk cirkuszt mar a sorozat forgatasa elott.

  Válasz
  • 119. Csabika  |  2015/08/08 - 12:50

   Én már mióta mondom hogy hatalmas a hype a sorozat körül…
   A Tegnapi Ron-os cikken már csak nevettem. 🙂

 • 120. tibitoma  |  2015/08/08 - 08:14

  Ez így eléggé érdekes lesz, a PyPbe egy erősebb, karakteresebb női főhős kellene. Például Nora Salinast jobban csipáznám.

  Válasz
  • 121. bence1996  |  2015/08/08 - 08:42

   Hátha ez most bejön Susana Gonzalez-nek. Én, mint személyt, kedvelem. Kicsit olyan érzésem van vele, mint Gaby Espino-val. Neki is voltak bukott sorozatai, mert vagy rossz volt a producer, vagy szimplán nem sikerült megszerettetni magát a közönséggel.

 • 122. aribethkrum  |  2015/08/08 - 18:48

  “Bár a magát George R. R. Martínnak képzelő Mejía július közepi nyilatkozata szerint bárkit kiírhat a történetből”

  Imádlak. 😀

  Válasz
  • 123. tibitoma  |  2015/08/08 - 21:01

   Helló, helló, hogy van?

  • 124. Csabika  |  2015/08/08 - 22:00

   Szerintem Marco arra “gondolt” hogy Mejia szuper-írónak képzeli magát.

  • 125. aribethkrum  |  2015/08/11 - 10:57

   Szia, Don Nyunyó! Kicsit elhavazva, de igyekszem követni a híreket. 🙂

  • 126. bence1996  |  2015/08/11 - 13:57

   Bocsássatok meg, de ki az a Don Nyunyó? 😀

  • 127. tibitoma  |  2015/08/11 - 16:02

   Az az én lyánykori nevem, amikor még nem 75 kg voltam a 182 centimhez, hanem csak 62.

 • 128. bence1996  |  2015/08/08 - 22:34

  Hát az biztos…de, hogy mire fel?

  Válasz
  • 129. Janka  |  2015/08/08 - 22:45

   Mikor varhatunk vajon friss hirek es posztok?Meg volt igerve egy nezetsegi poszt is de sehol semi, en megertem a szerkesztot hogy sok a munkaja de bar hetvegente frissithetne.A Pasion y Podernek orulok es, hogy bekerult Marlene Favela bar inkabb Susana Gonzalez helyett betettem volna Mayrin Villanuevat o jobban megerdemelne en szerintem.De majd meglasuk sikerule feltornaznia magat vagy a nagynevek ellenre is marad az alacsony kuszobb allatti szint Mejia alkotasa miatt.

  • 130. Janka  |  2015/08/08 - 23:13

   Volna egy kerdesem a Para volver a amar volt a Tv2-on Magyaroraszagon?Azert mert a Wikipedia azt irja es en meglepodtem nem tudtam rola.Milyen sorozatnak tartjatok?Igaz hogy elnyerte az ev telenovella dijat?Es Roberto Gomez Fernandezt milyen producernek tartjatok az eddigi munkai alapjan?Vajon mit tud kihozni a Gran Hotel remakejebol, sikeres telenovella keszulhet belole?

  • 131. Csabika  |  2015/08/09 - 01:02

   Dehogy volt !
   A wiki körvonalakat ad valamiről de tényleges valós infót csak ritkán.
   Ha jól emlékszem az Árva Angyal óta csak Az Amit a szív diktál volt 2014-ig Televisa alkotás a Tv2-n.
   Roberto Gomez Fernandez a kedvenc producerem, ha ő nem tudja megcsinálni a Gran Hotel-t akkor senki. 🙂

  • 132. Csabika  |  2015/08/09 - 01:10

   Úgy emlékszem hogy igen, elnyerte az év Telenovella Díját a Para volver amar még 2011-ben.
   Megérdemeltem méghozzá, nagyszerű alkotás! 🙂

 • 133. bence1996  |  2015/08/14 - 10:18

  Úgy tűnik kezd hivatalossá válni, hogy Marlene Favela gonoszkodni fog a Pasion y poderben 🙂

  Egyedül abban reménykedem, hogy ezt a produkciót elkerüli a Susana-átok, és nem fog megbukni a sorozat.

  Válasz
  • 134. Dan  |  2015/08/14 - 11:30

   Sokkal szívesebben látnám megcserélve a két nőcit, Susana valahogy kisebb szerepekben jobban működik, Marlene pedig még mindig szép, és Colungához illik is.

   Apropó, fiatal női főhős fronton mi a helyzet? Livia Brito be kerülhet még a soriba?

  • 135. Amiga  |  2015/08/14 - 12:03

   Livia nemrég azt nyilatkozta,hogy egy ideig pihenni szeretne.Marlene Favelának örülök.Susana viszont engem valahogy soha nem tudott megfogni egyetlen szerepével sem.

  • 136. suxel  |  2015/08/14 - 12:12

   Fiatal noi fohos: valoszinuleg Michelle Renaud lesz. Már o is biztosan benn van a sorozatban. Es Horacio Pancheri is kiderult: ha minden igaz o lesz Colunga es Susy fia. Ok csinaltak is probat, mint juvenil paros.

   Kivancsi vagyok Altairnek milyen szerep jutott, mert o kitweetelte, hogy az elso szulinapi ajandeka egy szerep a Pasion y poderben, es mikor rakerdezett egy fan, azt mondta, hogy nem villana lesz. Asszem a fiatal fohosno az 1988ban Lola Merino volt, es o szoke, így akar Altair is lehetne a fiatal protagonista. Am van egy olyan erzesem, hogy nala a 3 gyerekes Salinaseknal vegul a rossz kiscsaj jut neki. Az is erdekes, hogy zsinorban egymas utan a 3 kozos sorozata lesz Renaudnak es Pancherinek. Orulnek, ha vegre egy par lehetnenek, bar Altairt is kimozditanam a komfortzonajabol, es Renaudot szivesen latnam most hosszan gonoszkodni. Ugyhogy a juvenilek meg nincsenek teljesen lejatszva.

   Viszont ha ez igy van, akkor Pancheri nem lesz a kis bongyor az A que no me dejasban. S mint korabban nyilt titokkent kezelték Pancherit a szerepre, az o helyet Ignacio Casano vette most at. O egy argentin szarmazasu szinesz, akinek legutoljara a Mentir para vivirben volt egy kisebb mellekszerepe Mike Rodriguezkent.

  • 137. Csabika  |  2015/08/14 - 12:59

   Horacio Pancheri tuti a PYP-ben lesz ?
   Csak mert tegnap még az AQNMD Mauricio ( fürtike ) szerepére olvastam.
   Szerintem Colunga mellé Thalia lett volna a legnagyobb dobás ( tudom hogy esélytelen egyenlőre ) ezzel tuti fel is emelkedett volna a sáv nézettsége.

  • 138. bence1996  |  2015/08/14 - 14:03

   Szerintem kizárt, hogy Horacio Pancheri benne legyen a Pasion y poderben. Az A que no me dejas-ba valószínűbb, hogy berakják.
   Van erről valami hivatalos infó, hogy benne lesz a Pasion y poderben?

  • 139. suxel  |  2015/08/14 - 14:16

   Az Hoyban ezt mondotta tegnap:

   @ royito_oh
   #hoy ↔@PancheriHoracio : #SusanaGonzález mi
   #madre , #FernandoColunga mi #padre … Y con
   @MichelleRenaud , #prueba para #pareja ‼☺
   ↔ #PASIÓNyPODER ↔

   Ha mar ezt mondta, akkor csak ugy van.
   En csak a masodik reszet ertelmezem feltetelesnek, az elsot nem.

  • 140. bence1996  |  2015/08/14 - 14:41

   Ó 😀 Így már elhiszem. Mondjuk az A que no me dejas forgatásban sem tarthat a 2. etapnál, de sokan -köztük én is- készpénznek vették Pancser szereplését. Bár az is igaz, hogy nem erősítette meg semmi és senki, hogy ő most szerepelni fog a sorozatban.

   A Pasion y poder-hez nem tudom elég lesz-e Colunga neve, hogy feltornázza a számokat. Anno a Lo que la vida me robó-ban legalább 2 húzónév is volt (Boyer, Rulli). Viszont sem Salinas-t, sem Susana Gonzalez-t nem tartom kiemelkedőnek főhősként.

  • 141. Csabika  |  2015/08/14 - 15:07

   Köszönöm Suxel. 🙂

   De akkor Ignacio lesz Mauricio ?
   PyP tuti alacsony számokkal kezd, pont mint a Lokela de reméljük hogy Simplemente Maria és Lichita felzárkóztatja sávjának méltó számokhoz.

   Roberto Gomez Fernandez
   Elkezdte a castingot WTF???
   Akkor ebből még lehet vmi idén vagy mi ?

  • 142. suxel  |  2015/08/14 - 15:39

   Mondjuk nekem meg mindig fura, hogy Pancheri legyen Colunga es Susy fia, de hat ha azt nezzuk a Kedves Ellensegben is Ana Layevska mindenkire hasonlitott csak az apjára meg az anyjara nem. Jah ez utobbi meg eppen Nachonal hazal, hogy az SM fogonosza legyen.

   Amennyire nyilt titok volt Pancheri Morenohoz, most Casano lett az, nem lennek meglepve, ha meg lenne fordulat az ugyben. Szerintem meg zoldfulu a srac, bar nem o lenne az elso, akit melyvizbe dobnak csak ugy. Igaz a suketnema szerepben nagyon jol kell hozni, mindennek az arcra kell lennie irva. Varnek azert egy hivatalos megerositesre is, mert Pancherit sem erositettek meg, csak.volt castingokon es evidensnek tunt.

   Salinasnak volt bukta novellaja? Nem emlekszek olyanra. A mekka nep birja szerintem, meg a QBA is atcsuszott kozepeskent este 7kor 18 pontos atlaggal.

   Jahjah RGF mar beszerezte maganak Daniela Romot. Ki lehet szamolni mennyire jonne ki az AQNMD mondjuk 160 resszel, de ha nem javul az uj sorozatok behozatala utan sem, szerintem 120-135 resszel elkaszaljak. Tovabbra is 12-14 pontokat hoz csak. 😦

  • 143. Csabika  |  2015/08/14 - 21:28

   Horacio Pancheri valóban zöldfülű még, de nagyon sármos, ami nem elhanyagolható tény manapság ugye 🙂
   Egyébként szerintem simán eljátszhatja Colunga fiát, úgysem rá szegeződik a nézők többsége hanem Colunga-ra és Salinasra no meg a 2 főhősnőre, akinek ez a sorozat visszalépés az Michelle Renaud egy főszerep után visszamenni mellékszereplőként…..

  • 144. suxel  |  2015/08/14 - 23:01

   En a zoldfulu alatt a Casano gyerekre gondoltam, szamomra Pancheri egesz meggyozo. 🙂
   Renaud, ha Lola Merino szerepet kapja, akkor szerintem juvenil protagonistakent lehetoseget kap arra, hogy bebizonyitsa van helye a fohosnok koreben. Ha meg a Paulina Rubio karaktere jut neki, es meggyozoen hozza (mar miert is ne, Rebecaval is remekelt), lehet az o szineszi palyajat inkabb a negativ arcok fogjak vegigkiserni.

  • 145. Dan  |  2015/08/14 - 23:19

   Csabika:

   Szerintem pedig Renaud-nak a lehető legjobb döntése, ha Castroval össze áll a főműsoridőben, és egy kevésbé fajsúlyos szerepben visszatérne.

   1, a LSDP rossz indítás volt számára főhősnőként; bukott, könnyen feledhető sorozat, ami kevés helyre jutott el, de sehol nem lett sikeres.
   2, Colunga révén ez a sorozata több eséllyel robbant nagyot és sok-sok országba el fog jutni, és ha ezután kap egy teljes értékű főszerepet, jobb eséllyel indít főhősnőként.

   Én ennek a kiscsajnak 3 évet adok és Perroni-Boyer szintű sztár lesz.

  • 146. Csabika  |  2015/08/14 - 23:49

   Amit mondotok abban sok igazság van, de nem jövedelmező egy főszerep után visszamenni mellékszereplőnek félő hogy benne ragad.

  • 147. Csabika  |  2015/08/14 - 23:55

   Grettel Valdez erre a jó példa.

  • 148. bence1996  |  2015/08/15 - 09:35

   @Csabika: Viszont Grettell Valdez legalább kapós villanaként. Szerintem a közönség szereti, legalábbis elismeri őt. Bár az igaz, hogy főhősnő már nem igen lesz belőle, max. jóságos “kislány” szerepeket kaphat még (ld. Cuando me enamoro), ha már nagyon egysíkú főgonoszokat fog játszani, és megúnja ezt a María Samudio-s korszakát.

   Michelle Renaud-nak szerintem sem visszalépés, hogy Castro sorozatában szerepel, attól még befuthat a későbbiekben. Én eddig egyedül Erika Buenfil-ben csalódtam, hogy az AV után képes volt megint egy jelentéktelen – szó szerint – hulladék szerepet eljátszani a La gata-ban. (Lehet nem a legjobb összevetés, mert a 2 színésznő között van durván 25 év).

 • 149. suxel  |  2015/08/16 - 19:33

  Igy mar elfogadhatobb Alvarez kinezete, nemde?

  Válasz
  • 150. Csabika  |  2015/08/16 - 19:41

   Nekem fiatalon jobban bejött 😀 😀

  • 151. suxel  |  2015/08/16 - 21:52

   Hahaha, na ez remek poen volt! Gracias!

   (ui: korabban kerdezted mi ez a tempo a gran hotelnel, hat az hogy eloszor az Univision mutatja be, ha jol tudom)

  • 152. Csabika  |  2015/08/16 - 23:59

   Ó hogy az a……
   Tudtam én vmi nem stimmel…
   Köszi! 🙂

 • 153. Gábor  |  2015/08/16 - 21:32

  Nekem ezen a képen hasonlít Gaby Espinora. Az álla, a mosolya és a szeme is tök olyan, mint neki így.

  Válasz
 • 154. Janka  |  2015/08/17 - 09:52

  Nem tudom ti kedves forum latogatok hogy vagytok vele de engem nagyon zavar hogy semmi frissites nincs az oldalon.Akkar hanyszor felepek ugyan azok a posztok mindent mashonan kell megtudjak vagy itt van par olyan kedves komentelo hogy a hireket kozli komenten keresztul ott van ebben a honapban semi nem volt frissitve a magyarhang rovaton kivul amit ossziten megmondva jonak jo csak nemcsak azt kene kozolni es azt is azert mert megvolt igerve hogy Szombatonkent frissul.A szerkeszto miert nem vesz fel maga mele egy tarsat sok olyan komentelo van aki helyt tudna allni es a latom a temaval is tisztaban van.Vagy tuzon ki egy napot es tudjuk hogy akkor azon a nap a heten lesz frissites mint a rovatal a szombat.Anyi dolgot lehet olvasni mindenut es sok olyan dolog van ami nem igaz es itt van a bolog es ket vagy harom honapba tudunk meg dolgokat ami mar azelodt nyilvanvalo volt es megtudhatuk volna innen elso kezbol.Muszaly volt ezt kiirnom mert nagyon idegesit ez a falyta kozles mod es szerintem sokan igy vannak vele meg sok olyan dolgot igert meg a szerkeszto hogy kiposztolja es vegul el lett felejtve.

  Válasz
 • 155. Csabika  |  2015/08/17 - 13:19

  Nem hivatalos infók még, de pár eszme-cserét azért megérnek.

  – Roberto Gomez Fernandez Gran Hotel remakeje valószínűleg januárban debütál az Univisionon.
  Daniela Romo mellett, Daniela Castro neve is felmerült.

  – Simplemente Maria premierje állítólag November 9-e lesz.
  – Simplemente Maria-t úgy hírlik Pedro Damian fogja váltani.

  – Natalie Lartilleux januárban mindenképp el akar startolni, gondolom akkor felezve lesz a La Vecina-val..

  Forrás: Pop Tv

  Válasz
  • 156. suxel  |  2015/08/17 - 14:15

   RGF sorozataban biztos szereplo Dani Romo, Dona Teresa vagy Dona Angela karakterere. Ez elobbire korabban felmerult Helena Rojo neve is, de egyelore semmi. Am Romo mellett Dominika Paleta is valoszinusitheto, a szineszno ugy nyilatkozott, hogy a Lichitaban valo rovid villana karaktere utan, aki Arath de la Torre karakterevel lesz kozelebbi kapcsolatban, majd egy tortenelmi ihletesu sorozatban lesz lathato.

   En szerintem meg korai az SM utodrol gondolkodni, ha jol tudom PD meg nem is valasztott tortenetet.

   La vecina: nem ertem miert kellene felezni. A januar 15-ei hetet tuztek ki a finale szamara meg julius vegen.

  • 157. bence1996  |  2015/08/17 - 17:05

   Szerintem se fogják felezni a La vecina-t. Apropó, az új Nathalie Lartilleux novella…nem tudom Daniel Arenas és Ximena Navarrete(k) neve elég lesz-e a sikerhez. Szerintem a La gata-hoz hasonló számokat fog produkálni, mert ez a sztori se annyira felkapott, mint a Maricruz volt. Remélem ez már normálisabban össze lesz rakva, legalább annyira, mint a Maricruz. Az se volt a legjobb, de legalább egy Lartilleux-s szintet hozott.

   A Simplemente María-ban van már valami infó a férfi főhősről? Mert nekem még mindig nem tiszta.

  • 158. Csabika  |  2015/08/17 - 17:16

   Igen énis tudom a január közepi finálét, kérdés hogy NL tud e addig várni.
   Állítólag Mapat is készül az új Maria Isabel-el.

  • 159. bence1996  |  2015/08/17 - 17:29

   Mapatnak is annyi “csodálatos” ötlete van…Ez az új Ősforrás remake is egyenesen fantasztikus 😛

  • 160. suxel  |  2015/08/17 - 21:28

   Bence: Ferdinando Valencia lesz a fohos, es Cristobal lesz a tanar ur neve. Meg is koszonte a lehetoseget a producernek, hogy megadta neki a lehetoseget, hogy fohost jatsszon. Az o anyjat fogja majd Ana Martin jatszani. A playboy ficsur, aki felkoppintja majd Mariskat, annak kilete meg nem ismert. A fiatal fohosok pedig Erick Diaz (URPEA), Miguel /Lapatful/ Martinez (HEFDM) es Daniela Basso (QTPD) lesznek.

   Nathalienel azert meg nem kell keszpenznek venni Arenas es Ximena nevet, bar a ferfi tobb mint valoszinu, ismerve Nathaliet. O meg nem kezdte meg a castingolast.

   Mapat szerintem egyhamar meg nem fog sorra kerulni, akar meg mas tortenet is kerulhet a kezei koze. Bar a Mária Isabel illene a lassan hompolygo stilusahoz.

  • 161. Csabika  |  2015/08/17 - 23:24

   Állítólag

   Sadat Pedro Damian (16:00)
   Lartilleuxot Giselle Gonsalez (18:00)
   Roberto Gomez Fernandezt pedig Mapat váltja majd. (19:00)
   Mapatot pedig Mejia úr tervezi 2017 elején váltani. (19:00)
   Ocampot Juan Osorio (20:00)
   Castrot pedig Nesma vagy Carla Estrada (21:00)

   Nem hivatalos infók!!
   Érdemes fenntartásokkal kezelni, de azért én megjegyzem kíváncsi vagyok mi jön be ebből.

   Forrás: Pop Tv

  • 162. suxel  |  2015/08/18 - 06:04

   Felreertes ne essek, en nem mondom, Hogy rossz a menetrend vagy ilyesmi, csak en nem szoktam ennyire eloreszaladni, mert minel tavolabbra nez az ember annal nagyobb a bizonytalansagi faktor. Pl lesz valamikor La usurpadora remake is.

   Meg valami mas: ugy volt, hogy Castronal hetfo ota forognak a kamerak, jah ezt elhalasztottak egy hettel kesobbre aug 24re, mivel meg nincs teljes szereposztasa sem Castronak. Nagyon csipkednie kell majd magat hogy oktober 5en indulhasson. Az entrada kivitelezese megint Pedro Torres kezebe kerult, immar negyedjere, tehat kepi vilagaban a LQNPA, CDL, LM vonalon fog minden valoszinuseggel tovabbmenni.

  • 163. tibitoma  |  2015/08/18 - 08:56

   Carla Estradának odaadnám a La Usurpadorát simán. A Sortilegio szőnyegkefélős stílusa pont illene a történethez, ráadásul így visszavághatna a szenyóra Mejíának a TDA-ért.

  • 164. Csabika  |  2015/08/18 - 10:14

   Elég szomorú hogy itt van 16-17 producer és vagy 600 író a Televisanal, de évek óta eredeti storyval egyik sem tudott előállni.

 • 165. tibitoma  |  2015/08/17 - 19:04

  María Isabel-remake? LOL, a két producernő (Mapat és Nesma) az új Estradának képzeli magát?

  A María Isabel olyan régimódi (bár szép) történet. Fogalmam sincs, hogyan lehetne újracsomagolni úgy, hogy eladható és fogyasztható legyen mostanában. Már az 1997-es verzió is eléggé vontatott volt a maga 125 félórás részével mondjuk az EPDA-hoz képest. Hogyan turbóznák ezt föl legalább kb. 100 egyórás epizóddá?

  (Egyébként szerintem az EPDA az egyik olyan “modern” telenovella, amely a valamivel komplexebb sorozatoknak kitaposta az utat. Két főszál van + néhány érdekes mellékszál, amelyeket Abud saját kezűleg adott a történethez.)

  Yolanda Vargas Dulché művei meg aztán tényleg irodalmi értékűek, elég sok mindennel kellett a Rubít is kiegészíteni, hogy működőképes legyen. Nézzétek meg a filmet, ha van hozzá kedvetek, Irán Eory egész szép fiatal nő még benne:

  Válasz
 • 166. suxel  |  2015/08/18 - 10:27

  Nem tudom ki szokott meg ki nem garazdalkodni az Univision foruman, de aki szokott annak jelzem ha meg nem tudna: a forum 16 ev után bezar, a csatorna megszunteti, viszont meghagyja dumaparty helyszinnek a facebookot es a twittert, tehat megprobalna atszokatni az emberkeket oda. Amde a rendszeres forumozok ugy gondoltak nyitnak egy uj forumot, mely itt erheto el.

  http://www.comunidaddetelenovelas.com

  Stilusra teljesen megegyezik az itthonival, azaz a Mariselaeval

  Válasz
  • 167. aribethkrum  |  2015/08/18 - 19:14

   Jajj, ne. Miért kell minden nagy múltú helyet megszüntetni?
   Kösz az infót!

 • 168. Csabika  |  2015/08/18 - 22:02

  2015.08.17 (Hétfő) nézettség

  Lo Imperdonable 18.5
  Amores con Trampa 16.9
  La Vecina 14.4
  A que no me Dejas 13.7
  Amor de Barrio 11.5
  La Madrastra 7.1

  Válasz
  • 169. bence1996  |  2015/08/19 - 09:18

   Na, Mejía sorozata úgy látom beállni látszik a 18 pontra. A La vecina ennyire jó, hogy megelőzi az A que no me dejas-t?

  • 170. Csabika  |  2015/08/19 - 21:31

   Hát nemigazán mondanám hogy jobb lenne.

 • 171. Janka  |  2015/08/19 - 20:10

  Szerintetek az iden meg lehet szamitani Televisa premierre es ha igen melyik telenovella helyen es vajon milyen telenovellak?

  Válasz
 • 172. Csabika  |  2015/08/19 - 21:30

  -Roberto Gomez Fernandez Gran Hotel remake-nek ( ami januárban startol ) egyik esélyes főszereplője nem más lehet mint Christian Bach ( La Impostora, La Patrona )
  Daniela Romo és Dominika Paleta már biztosan a szereplők közé tartoznak.

  -Pasion y Poder biztos szereplő gárdája:

  Susana Gonzalez
  Jorge Salinas
  Marlene Favela
  Fernando Colunga
  Eleazar Gomez
  Michelle Renaud
  Jose Maria Torre
  Altair Jarabo
  Raquel Garza
  Alejandro Nones
  Fabiola Guajardo

  – Elkezdődött a casting Lucero új Telenovellájanak is. ( La Indomable )
  A férfi főszerepre nagy az érdeklődés: Leginkább Willam Levy és Mario Cimarro az esélyes.

  Forrás: Pop Tv

  Válasz
  • 173. bence1996  |  2015/08/19 - 22:20

   …vagy Juan Soler 🙂

  • 174. suxel  |  2015/08/19 - 23:43

   PyP: jo a listad
   Pancheri mindossze proban jart, de Eleazar kerult kivalasztasra.
   Pancheri igy mehet siketnemanak

  • 175. Csabika  |  2015/08/19 - 23:52

   Igen mondtam is neked ha jól emlékszel hogy AQNMD MAURICIO szerepére olvastam Pancherit ( mindig Pancsert akarok írni 🙂 ) még akkor is mikor már felröppent hogy szerepelhet a PyP-ben.
   Szerintem az túl nagy falat lett volna neki még.

  • 176. bence1996  |  2015/08/20 - 00:27

   La indomable: Nagyon remélem, hogy nem Mario Cimarro lesz a főhős Lucero mellett.

   Pasion y poder: Alejandro Nones és José María Torre újra együtt a Corona de lagrimas után? 🙂 Ez viszont jó hír. Fura, hogy utóbbi legutóbb a Telemundo-nál is megfordult Kate mellett a Duenos del paraíso-ban. Úgy látszik csak kipróbálta magát más gyártónál is, mint ahogy Sebastian Zurita is tette.

   Gran Hotel: Daniela Romo-nak örülök, Dominikának annyira már nem…Más: amellett, hogy nagyon furcsa egyéniségnek tartom Christian Bach-ot, rokonszenvezek is vele. Én örülnék, ha ő kapná a főszerepet. Szerintem elég hitelesen hozta eddig a gonosz figurákat. (Csak nem tudom, olyan furcsa frizurái vannak. Szerintem nem csak a La impostorában, de a La patrona-ban sem volt eredeti a haja. Szerintem parókát hord.)

  • 177. suxel  |  2015/08/22 - 07:23

   Csabika Pancheri Mauricio sem lesz, hanem filmet fog forgatni, az elso filmszerepere keszul Mexikoban, o maga oszlatta el a ketelyeket

   aug. 21.
   Horacio Pancheri ‏@PancheriHoracio
   Para los que preguntan, no estaré en la telenovela Pasión y Poder

   aug. 21.
   Horacio Pancheri ‏@PancheriHoracio
   Tampoco haré el personaje de Mauricio en la telenovela A que no me dejas

   aug. 21.
   Horacio Pancheri ‏@PancheriHoracio
   Por el momento super feliz de muy pronto comenzar con la filmación de mi primer película en México

 • 178. Gábor  |  2015/08/20 - 00:34

  A La patrona második etapjában, amikor Gabriela visszatért már nem parókája volt. Viszont a La impostorában parókája van.

  Válasz
  • 179. Csabika  |  2015/08/20 - 08:24

   Christian Bach-nak parókája van ???

  • 180. bence1996  |  2015/08/20 - 11:45

   Igazad van. Szerintem is a La partona első etapjában volt parókája. Csak olyan műszálas fénye volt, és gyanúsan merev volt.
   Vicces, hogy Aracely-vel szinte egyszerre dobták le a parókát 😀 😀
   A La impostorában pedig nagyon látni.

  • 181. suxel  |  2015/08/20 - 12:25

   En nem szeretem Bachot szerintem arcjateka egyenlo a nullaval, es ha a szinkron nem lenne, hat….mert olyan egyforman beszél folyamatosan.

  • 182. Csabika  |  2015/08/20 - 12:31

   Hát nekem Bach-nál a paróka nem tűnt fel.
   Eddig nem is tudtam.

  • 183. bence1996  |  2015/08/20 - 16:22

   Mi a szent sz*r van már Marco-val? Mert az egy dolog, hogy amíg nem válik biztossá egy szereposztás, addig nem fog írni az adott projektről…így viszont mindig akkor kapjuk meg az infókat, mikor már 2-3 hete mi is összerakunk dolgokat. Így ez egyfajta felmentéssel is jár, így ritkábban “kell” hírösszefoglalókat írni….Most őszintén. Nyár van. Ha munka is van, nem hiszem, hogy a legalább hétvégén ennyire ne legyen valakinek ideje a bloggal foglalkozni. Ha tévedek, és tényleg így van, akkor mindenkitől elnézést kérek. A magyar hangja rovatért pacsi, csak tessék kicsit odafigyelni!

   Bocsánat, de ki kellett írnom magamból. Ti hogy vagytok ezzel?

  • 184. Amiga  |  2015/08/20 - 16:49

   Tapasztalatból írom! Nekem is volt honlapom,úgyhogy tudom,mit beszélek! Iskola,munka,magánélet mellett nehéz fenttatrani egy oldalt naprakész infókkal.Ezért szokták mindig mondani,hogyha valaki belevág egy saját oldalba,először gondolja át,hogy van-e hozzá kedve,ideje,türelme stb. Marco életébe egyikünk sem lát bele,úgyhogy nincs jogunk ítélkezni.Legtöbbször,mégha később is,de hozni szokta a híreket.És az oldalon is vannak tagok,akik be szoktak számolni a friss hírekről (és ilyenkor van,hogy Marco nem írja le mégegyszer),úgyhogy így vagy úgy,de azért képbe vagyunk,hogy mi újság a Televisa háza táján.Egyébként mostanában azért hetente legalább egyszer lenni szokott valami friss,ha másnem akkor ez az új Magyar hangja rovat.

  • 185. Amiga  |  2015/08/20 - 16:55

   Bár lehetne egy olyan megoldás,hogy keres maga mellé egy társszerkeszőt.

 • 186. Janka  |  2015/08/20 - 17:54

  Lehet tudni kik lesznek a Gran Hotel remake foszereploi?kik eselyesek?

  Válasz
 • 187. Bogy  |  2015/08/20 - 18:40

  José Ron lesz a Simplemente Maríában FerValencia riválisa! Valószínű a negatív hősszerelmest fogja játszani mert Ferdicaprio lesz a protagonista ha minden igaz. Illetve biztos hogy a Lazos de amor főszereplője (melynek producere A. Nesma) Angelique Boyer lesz aki a minap megerősítette a korábbi pletykákat illetve szinte majdnem biztos Sebastian Rulli jelenléte is bár ő még hivatalosan nem erősítette meg de már tényként kezelik bizonyos források…a sorozat ugye Castro-ét fogja váltani 2016 közepe-vége táján már ha Castro sorozata nem bukik akkorát hogy le kelljen venni hamar a műsorról…reméljük nem!

  Válasz
  • 188. Janka  |  2015/08/20 - 19:27

   Nagyon orulok Angelique Boyernek a Lozas de Amorban itt vegre az ikrek szerepeben gonoszkodhat meg jo is lehet amit nagyon jol jatsza mind a ket format.Mondjuk szep par Sebastian Rullival de jobban orulnek ha mas lenne a ferfi foszereplo mar ketszer jatszottak egyutt meg utos is a parosuk de jo volna uj arcal is latni.A Lozas de Amort milyen szalal akarjak meg osszebonyolitani tud valaki valamit es vajon az egyik lany igaz ciganylany lesz mint a Corazon Salvajeban?

  • 189. Bogy  |  2015/08/20 - 19:33

   Elvileg ha Sebas lesz az egyik főszereplő akkor is kell egy másik szóval látni fogod új arccal is Angiet Janka! 🙂 Sajnos magáról a sorozatról még nem tudok semmi mást. 😦

  • 190. Janka  |  2015/08/20 - 20:06

   Koszi szepen az infokat Bogy.Ket ferfi fohos lesz?Biztos a vak lany parja es a jo lany parja lesz akkor.Hol olvastad hogy Angie megerositete a Lozas de Amorban a foszerepet?

  • 191. Bogy  |  2015/08/20 - 20:14

   Ezt a két férfi főhőst is hallottam annyira nem ismerem a Lazos sztoriját én csak annyit tudok a sorozatról még hogy ugye hármas ikreket fog alakítani Angie! Remélem aki többet tud majd ír ide de ha megtudok valamit ebben a témában én is írok. Igen tegnap tették fel twitterre az interjúkat és Angie kedvencelt is olyan tweeteket melyben ezt szintén megerősítik a rajongói klubbjai…így az tuti hogy Angie főhősnő lesz. 🙂 Igazán nincs mit. 🙂

  • 192. Janka  |  2015/08/20 - 20:20

   Koszonom megegyszer ezt a jo hirt a kedvenc szinesznom Angie.Ha meg tudsz valamit Bogy lecives irj meg.Es megkerek mast is aki a temaban tisztaban van hogy irjon a Lozarol.

  • 193. Bogy  |  2015/08/20 - 20:34

   Az én kedvencem is! 😉

 • 194. Mary  |  2015/08/20 - 20:18

  Castro változtatott, az új cím: Amor y Poder

  Válasz
  • 195. Janka  |  2015/08/20 - 20:21

   Akkor magyarul Szerelem es Hatalom.

 • 196. Amiga  |  2015/08/21 - 08:13

  Két új telenovella-pemier a közeljövőben! Igaz nem Televisás novellák,de hátha érdekel valakit: augusztus 31-től Lado a Lado a Duna TV-n Feketén fehéren címmel; valamint szeptember 11-től Dulce amor az RTL2-őn A Toledo család címmel.

  Válasz
  • 197. nike  |  2015/08/21 - 14:43

   Toledo család?? Akkor ez a kolumbiai változat. Gondolom nem akarták bevállalni az eredeti argentint (300 rész), a HEFDM ugye meg elég szépen megbukott Mexikóban. Mondjuk egy kicsit furcsállom, hogy ilyen hamar elhozzák nekünk, mivel ez tudtommal, most júliusban indult. A főszerepet meg az Édes dundi Valentinában játszó Pandora alakítja. A többiek passz.

  • 198. suxel  |  2015/08/21 - 20:22

   En Andres Sandovalt ismerem meg a Vervoros szerelemből, ott is foszerepet jatszott. De egy ket masik szereplot is lathattunk mar itthon a Szenvedelyek langjaiban vagy a Csacska Angyalban

  • 199. Gabino  |  2015/10/07 - 17:08

   Ki az aki a Csacska angyalban szerepelt és benne van a Toledo családban?

  • 200. suxel  |  2015/10/07 - 18:55

   A Juliant alakito szineszrol beszeltem. Es itt jon nekem a KOPP. Mert ez a Csacska Angyal kolumbiai valtozata volt, es nem a nalunk bemutatott eredeti Floricienta. A cim megteveszto volt, mert azonos, az evszamig meg már igy nem jutottam el.
   (Vajon mikor szalltam fel a szoporollerre, hogy rovid idon belul ez a 3. teves informaciom?! Grrrrr….)

  • 201. Gabino  |  2015/10/07 - 22:26

   Jaaaaj hát az ilyesmi előfordul, nincs ezzel semmi baj. 😀
   Am. én nem szerettem a Floricientát, az argentín produkciók nem kötnek le.

 • 202. Csabika  |  2015/08/21 - 14:17

  08.19. ( Szerda ) nézettség { Mexikó }

  La madrastra 7.4
  Amor de barrio 12.8
  La vecina 14.7
  A que no me dejas 13.7
  Amores con trampa 18.0
  Lo imperdonable 18.5

  Válasz
 • 203. Csabika  |  2015/08/24 - 17:48

  Friss

  Úgy tűnik Natalie Lartilleux nem indul januárban a 18-sávban, helyette Pedro Damian kapott zöld utat.
  ( nincs megerősítve a hír még )

  Válasz
 • 204. suxel  |  2015/08/24 - 21:19

  ACT finalezott vasarnap: 17,5 az eredmeny, ez besult akar csak a La sombra. Jo szamokkal kezdett, katasztrofa lett a vege.

  Clau Alvarez eletet pedig vegul Arleth Teran fogja pokolla tenni.

  Válasz
  • 205. bence1996  |  2015/08/25 - 08:57

   Na, de jó 🙂 Egyébként Arleth Terán se semmi. Alig-alig változott az évek alatt. Mondjuk ettől még, ha ránézek, elég durcás a tekintete. Mégis rokonszenves. Talán pont az Acapulco szépe szerep illik hozzá a legjobban. Szerintem ideális főgonosz.

 • 206. Csabika  |  2015/08/26 - 18:34

  SOS

  Remélem csak egy rosszízű pletyka, de azt olvastam hogy Sodi nem éli túl az időváltást az AQNMD-ban, se megerősítő, se cáfoló közleményt nem láttam ezzel kapcsolatban, viszont a forgatások már az időváltakozás után vannak.
  Ha valaki vmit tud erről, írja már meg nekem SOS-ben mert nagyon megkedveltem Sodit és sajnálnám ha el tűnne.
  Nem szeretnék itt egy felesleges hisztériát kelteni, de nekem ez fontos lenne.
  Előre is köszönöm.

  Válasz
  • 207. bence1996  |  2015/08/26 - 19:36

   Lehetetlen. Valószínűleg ugyanolyan pletyka, mint Ana Brenda karakterének halála a LI-ben. Szerintem csak “reklámfogás”.

  • 208. suxel  |  2015/08/26 - 21:09

   Ezt tudod, hogy olvastam: OSEA.
   Rosszindulatu forumozok kivansagakent, semmi egyeb.

   Carmen Becerra (Karina) is bekerult a SMbe. Gonosz karaktert kapott, Arleth Teran (Vanessa) karakterenek lesz a baratnoje es Jose Ronra lesz racuppanva. Arleth Teran pedig Jose Ron testvere lesz. A testverek anyjat pedig valami Monika Sanchez Navarro fogja jatszani, nem osszekeverendo AV Monika Sanchezzel/LG Monika Sanchezzel.

  • 209. Csabika  |  2015/08/27 - 13:03

   Köszönöm a válaszokat.

 • 210. Csabika  |  2015/08/27 - 13:07

  RGF Gran hotel remakejének castingja rohamtempóban zajlik ugyanis az a hír járja hogy  január első heteiben debütál méghozzá “egyszerre” az Usa-ban és Mexikóban. ( ez lehetséges? Ilyen volt már? )
  Sara Maldonado, Arcelia Ramirez és
  Diana Bracho neve is felmerült mint lehetséges szereplő.

  AQNMD lezajlottak a sorozat 1.etapjának zárófelvételi is.
  Ki marad vajon ? És kik jönnek ?

  Úgy tűnik Natalie Lartilleux és az ő Kertész Lánya projektje ugrott, helyette Pedro Damian próbál szerencsét a 18-s sávban a hírek szerint, úgy hírlik hogy egy Kolumbiai történettel fog előrukkolni Damian Úr.

  Már egyáltalán nem biztos hogy Nesma fogja váltani Castrot a főműsoridőben, egyre világosabban körvonalazódik ki Carla Estrada eljövetele, amit illik fenntartással kezelni még megnincs erősítve.
  Viszont Boyer jelenléte itt is felmerült, lehetséges párként Daniel Arenast emlegetik.

  Egyre biztosabban látszik Willam Levy elhagyta a Televisat, és még idén a Telemundo színeiben láthatjuk viszont egy új tehetségkutató házigazdájaként Catherine Siachoque oldalán amit a Telemundo az Azteca-val közösen készít.

  Forrás: Pop Tv

  Válasz
  • 211. bence1996  |  2015/08/27 - 14:06

   Köszi az infókat 🙂

   A Gran Hotel amerikai premierjén nem lepődök meg, pedig nem volt még ilyen. Talán hajazni fog egy kicsit az HBO-féle Capadocia-ra.

   Az A que no me dejas-ban ötletem sincs kik jöhetnek, de nem is baj, így lehet kicsit izgulni 🙂 Van egy olyan érzésem, hogy Carlos Moreno-nak is ez a célja, hogy a nézőket egyre jobban felcsigázza. Csak nem tudom mi értelme volt ezeknek a Horacio Pancheri-s kamuhíreknek.

   Pedro Damian túl hamar fog érkezni. A Fiorella után vagy 5 évig pihentetni kellett volna, mert valami borzalom az a sorozat.

   Estrada szerintem még nem fog érkezni, van egy olyan sejtésem. Angellinek viszont örülnék, csak ne Rulli legyen a főhős Boájé mellett!!! Daniel Arenas vagy Cristian de la Fuente jobb választás mindenképp.

   William Levy-nek örülök, hogy nem lesz így Lucero partnere a La indomable-ban, mert szerintem kicsit fiatal Lucero-hoz. Juan Soler-rel viszont jól mutatnának együtt.

   Csabika, suxel: Szerintetek a La indomable a Prisionera feldolgozása lesz, vagy más történetet kell elképzelni hozzá?

  • 212. Csabika  |  2015/08/27 - 15:11

   Bence

   Pár Mundo-s hír:

   A La indomable-ról semmi új infóm nincs, nekem is Suxel mondta hogy egy Prisionera feldolgozást olvasott, ebben lehet valami.
   A múlthéten még olvasni lehetett hogy castingolnak, most meg semmi.
   Úgy tűnik hogy valamikor februárban fog debütálni a Bajo el mismo cielo-t fogja a 21:00-sávban váltani.

   Az Amor descarado feldolgozás a Quién es quién forgatása már zajlik, az Emlékezz Reina-hoz hasonlóan a Premierje Mexikóban lesz szeptemberben és csak később novemberben indul az Usa-ban a 20:00-sávban.
   Dona Barbara valószínűleg ezt fogja váltani valamikor június környékén.

   Szeptember 2-án indul a Senora Acero 2 évadja, ám hosszúnak nem lesz hosszú mert a La querida del Centauro decemberben váltja, aminek a premierje szintén Mexikóban lesz a hírek szerint októberben.

  • 213. suxel  |  2015/08/27 - 15:22

   Bence: meg az upfronts idejen volt rola szo, hogy a La indomable a Prisioneranak lesz egy szabados atirasa. Azota semmi nem jött ki ezzel kapcsolatban, igy sem megerositeni, sem cafolni nem szeretnem. Ha a tortenetrol tobb info kijon, akkor majd kiderul, hogy mennyire is van hozza koze.

   Csabika: kernek toled egy kozvetlen hivatkozast a Pop Tvhez, mert én bár jo kereso vagyok az interneten nem sok mindent talaltam, szinte semmit. Csak egy pillantast szeretnek vetni az oldal feluletere, tartalmara. Elore is koszonom a linket.

  • 214. Csabika  |  2015/08/27 - 15:46

   http://www.telenovele-slo.net/

  • 215. Bogy  |  2015/08/27 - 16:36

   Csabika… Arenast a Lazosba emlegették mint második férfi főhőst nem pedig egy másik sorozatba Boyer mellett!!!!!!!!!!!!!!!! —> Nem tudom honnan vetted Estradát.
   Személyes vélemény: Isten mentse Boyert Arenastól!!!!!! Egy Cristian de la Fuentének viszont nagyon örülnék.

  • 216. Bogy  |  2015/08/27 - 16:38

   Nem is beszélve arról hogy Angie már bejelentette hogy Nesmával fog dolgozni…ismételten hogy került ide most Estrada?

  • 217. Csabika  |  2015/08/27 - 17:44

   “Már egyáltalán nem biztos hogy Nesma fogja váltani Castrot a főműsoridőben, egyre világosabban körvonalazódik ki Carla Estrada eljövetele, amit illik fenntartással kezelni még megnincs erősítve.
   Viszont Boyer jelenléte itt is felmerült, lehetséges párként Daniel Arenast emlegetik.”

   Bogy !
   Megjelöltem a forrást ahonnan a hír származik, bemásoltam mégegyszer, olvasd el mielőtt szivrohamot kapsz, az emlegetik, illik fenntartással kezelni, a nembiztos vagy a felmerült szavak jelentése én úgy gondolom hogy önmagáért beszél.
   🙂

   Személyes vélemény: Boyer rajongóként énis követem a vele kapcsolatos hireket, amíg a kamera nem forog addig semmi sem biztos.
   Nesma sem. ( pláne hogy most volt egy csúnya bukása )
   Boyer nagyon igényes, és régóta köztudott hogy CE nagy rajongója Boyernek.

  • 218. Bogy  |  2015/08/27 - 18:07

   Csabika!
   Én is azt vallom hogy amíg a kamera nem forog semmi sem biztos…de pont pár napja nyilatkozott Angie arról hogy Nesmával fog dolgozni még RT-zett is olyanokat melyekben ezt le is írták…videókat is láttam…ezért nem értem Estradát… és az egy dolog hogy Boyer nagy rajongója CE…Láttam hogy forrásként megjelölted azt a Pop tv-t vagy mi a fenét…de én jobb szeretek a színészekre és producerekre hallgatni mint egyéb hülye oldalakra melyek pletykálnak mindent…és ez is annak tűnik mivel te is írtad hogy nincs ez se megerősítve…nem tudom Nesma mikor jön vagy kit követ majd…lehet neked lesz igazad de a JELENLEGI állás az hogy Boyer a Lazosban lesz főszereplő. Szerintem annyira felesleges állandóan minden ilyen hiteltelen meg nem erősített híreket közölni…csak összezavarnak mindenkit. Ez az én véleményem…bocsánat.

  • 219. bence1996  |  2015/08/27 - 18:45

   @Bogy: Bármi megtörténhet. Attól, hogy Boájé bejelentette, hogy Nesma-val fog dolgozni, attól Carla Estrada még beelőzheti. Viszont Csabika sem véletlenül írta oda a forrást. Legalább van téma. Ha nem lennének ezek a híresztelések, mindenki kussban lenne és már rég nem kommentelnénk ezen az oldalon. Ezek csak pletykák, de nem is mondanám, hogy elképzelhetetlenek.

  • 220. Bogy  |  2015/08/27 - 19:08

   Ha elolvasod figyelmesen azt amit írtam láthatod hogy én is úgy vélem addig amíg nem kezdik el forgatni(sokszor még akkor se) semmi sem biztos…de a mostani és jelenlegi állás az hogy pár napja jelentette be Boyer(A Boa-t avagy Boá-t inkább mellőzném….) és most meg hirtelen felröppen csak úgy Estrada…az hogy azaz oldal leírt egy ilyet na bummm. “Estrada beelőzheti”…egyelőre még nagyon Nesma áll nyerésre… az meg elég érdekes volna ha hirtelen Estrada lenne a befutó ezek után. Csak arra reagáltam amit csabika írt: “Már egyáltalán nem biztos hogy Nesma fogja váltani Castrot a főműsoridőben, egyre világosabban körvonalazódik ki Carla Estrada eljövetele, amit illik fenntartással kezelni még megnincs erősítve.
   Viszont Boyer jelenléte itt is felmerült, lehetséges párként Daniel Arenast emlegetik.” főleg az utolsó mondatra…épp TEGNAP merült fel az hogy Arenas a Lazosba “esélyes” egy “lehetőség”…biztosabb forrásokból…most meg felmerül Estrada kezei alatt egy Boyer-Arenas páros. Ennyi…
   Attól meg nem félek hogy elfogynának a kommentek Bence…:P

  • 221. Csabika  |  2015/08/27 - 19:26

   Bogy

   Pop Tv:
   Ez egy novella típusú (tv csatorna) egyébként 😀
   És még rádió is van belőle. 😀
   Nem 100%-ig megbízható, de számos hírt már napokkal előtte leközöl mint pl a masquetelenovelas.

   Nagyon halkan megjegyzem hogy Nesma-t már be-előzte most Castro, mert sokáig azt rebesgették hogy Nesma váltja Mejiat, nos nem így lett.

   Ez egy személyes vélemény:

   Én azt gondolom hogy ez elsősorban egy telenovella hírekkel kapcsolatos oldal, még a házigazda sem tud 100%-ig biztos infókat közölni, de beszélgethetünk itt, már futó/futott telenovelláról is, az legalább biztos.
   🙂

  • 222. Bogy  |  2015/08/27 - 19:34

   Gondoltam csabika ne aggódj hogy a POP tv novellákkal foglalkozik és nem a legújabb hazai és külföldi slágerekkel! 😉 Igen én is azt írtam neked ha visszaolvasod hogy nem tudom Nesma mikor jön…ebben nem is cáfoltalak meg téged…egyelőre Angie azt nyilatkozta Nesmával fog dolgozni…még lehet ez se biztos de én mint már említettem jobban hiszek a színészeknek és a producereknek. 🙂 Illetve azt írtam még hogy tegnap Arenas neve a Lazossal kapcsolatban merült fel…volt is felháborodás miatta. Én sosem hittem hogy Nesma fog jönni Mejía után…pont azért mert rebesgették.

  • 223. Janka  |  2015/08/27 - 20:31

   Hol ovlastatok ezt a Angelique Boyer es Daniel Arenast egy sorozatban cikket mert en ossze kerestem mindent de nem talaltam.Es jo volna ha Mar Marco irna egy hirosszefoglalot es vazolna fel hogy most ki ki kovetkezik a fomusoridoben es akkor Angelique Boyerrel mi a helyzet a kedvencem de nem lehet tudni rola semit.

  • 224. suxel  |  2015/08/27 - 20:39

   Nesma: sejteni lehetett, hogy a Lazossal meg varat magara
   1, Most volt egy sorozata, mely nem hozott kello nezettseget, sot…
   2; Ilyen gyorsan ritkan kuldenek egy producert egymás utan ket novellaval. Ocampoval megtettek, bar nala az dominalt, hogy komediaban jobb eredmenyeket ert el, mint melodramaknal. Igaz a Lichita mast mutat, folyamatosan csokkent a nezettsege a heten (szerda 17,1), de 3 napbol ne vonjunk le messzemeno kovetkezteteseket (lasd Hombres), varjuk meg mig a LI eltunik a kepbol, es utana lesz, ami lesz. (Ahogy Ocampo csucstarto a nyitanyok kozott a 8as savban PESE (28), ugy csucstarto a legutolso hellyel is, a Lichitaval (18)
   3, Nesma tudogyulladassal is kuszkodott, ez is hatraltatta volna az elokeszuletekben
   4, A savokra mar kb lathato kik lesznek az utodok, es kiknek vannak mar valasztott sorozatai. Castrorol erosen szoltak a pletykak, hogy el akar menni, valamivel itt kellett tartani, ujabb 5 ev 3 novella, es egyertelmuen nem a delutan 4es slottal fogjak kiszurni a szemet.
   5, Carla Estrada pedig az orokos Jolly Joker, akit mindig felemlegetnek, de sosem erkezik. O akarta már Levyt, Zepedat, Boyert, Noriegat, Rullit, etc etc etc.

  • 225. Bogy  |  2015/08/27 - 21:18

   Janka twitteren voltak ilyen felröppenő hírek több formában.

  • 226. Csabika  |  2015/08/27 - 21:51

   Suxel

   Énis olvastam h Castro el akart menni, ez mit takar ?
   Más gyártóhoz?
   Egyáltalán lehetséges ilyesmi?

  • 227. suxel  |  2015/08/27 - 22:49

   Csabika, a Televisa sem egy olyan munkahely, ahova ha bekerulsz, onnan meg nyugdijba, vagy onnan visznek el koporsoban. Szerintem van egy meghatarozott vagy hatarozatlan idore szolo szerzodesuk, kinek hogy. Na most Castronak vagy lejart, vagy jobbnak erezte dobbantani, magánéleti valsag, szakmai kihivasok es egyebek miatt, de a Televisa nem akarta es megujitottak a szerzodesuket ujabb 5 évre es 3 sorozatra. Pedig mar az irott sajto is kesz tenykent vette, es mar mult idoben beszeltek a Televisa es Castro kapcsolatarol. Latva az utobbi idok nezettseget, szerintem egy Castrora mindenkeppen szukseguk van, meg ha a LM szegyenfolt is a karrierjeben, ahol az utolso honap szepen brillirozott, es a bukasa a sorozatnak annak koszonheto, hogy nem tudtak az alkotok a 80. reszekig merre mozduljanak és a foszalban semmi sem tortent szinte. Majd pedig a 80as reszektol beindult a cselekmeny, es ezt bizony a kozonseg érzékelte.

 • 228. bence1996  |  2015/08/27 - 17:05

  A Quien es quien-ről én is olvastam, fura, hogy ismét Laura Flores játsza Eugenio Siller édesanyját az Emlékezz, Reina!-hoz hasonlóan 😀
  És ugyanúgy Mexikóban lesz a premierje.

  Válasz
  • 229. suxel  |  2015/08/27 - 21:25

   Siller es Flores mar harmadjara lesznek anya es fia egy sorozatban. De tudjuk, hogy eddig Mariana Torres es Sonya Smith a csucstartok 4 sorozattal anya-gyerek viszonyban.

  • 230. Csabika  |  2015/08/29 - 23:42

   La Reina de la salsa ( Celia )

   Premier októberben, az még nem derült pontosan hogy hol de “valószínűsíthető” hogy egyszerre indul Mexikóban a Gala tv-n és az Usa-ban is a Telemundo-n.
   A fiatal Celiat Jeimy Osorio játsza, az időset pedig Aymee Nuviola.
   Nem lesz hosszú 60 részt, emlegetnek bár ez még nem tisztázódott.

 • 231. suxel  |  2015/08/27 - 21:40

  Kinek hogy tetszik? Nekem nem gyere be. 😦

  Válasz
  • 232. Csabika  |  2015/08/27 - 21:53

   Fuj ez nadon cúnya sejintem 😀

  • 233. bence1996  |  2015/08/27 - 22:11

   Nem olyan vészes 🙂 sok múlik azon, hogy mutat a képi világgal, főcímmel.

  • 234. Janka  |  2015/08/28 - 08:03

   Szerintem is ennel szebbet csinalhatak volna!De nem ugy volt hogy a cim megvaltozott es Amor y Poder lesz?

  • 235. suxel  |  2015/08/28 - 10:32

   Janka, ez kb igy is volt bo 1 napig. Castro Amor y poder cimmel szerepeltette a hivatalos twitteroldalon is majd masnap mikor felebredhetett, elnezest kert a twitteren es helyesbitett, hogy maradt a cim Pasion Y Poder.

 • 236. Csabika  |  2015/08/27 - 21:59

  Tegnapi nézettség ( 08.26. )

  Hasta Que El Dinero Nos Separa 6.3
  Amor De Barrio 12.0
  La Vecina 14.6
  A Que No Me Dejas 13.5
  Antes Muerta Que Lichita 17.1
  Lo Imperdonable 18.4

  Válasz
 • 237. Csabika  |  2015/08/28 - 22:01

  Na téssék…

  Ana Brenda lehet RGF GRAN HOTEL feldolgozásának főszereplője??… 😀
  Legalább is a castingon megjelent Sara Maldonado és Ximena Navarte társaságában… 🙂

  Válasz
  • 238. suxel  |  2015/08/28 - 22:15

   Olvastam en is ilyet, ez egyet jelent: nagyon gyorsan el akarja feledtetni azt a szegyenfoltot, amit az LI okozott.

  • 239. Csabika  |  2015/08/28 - 22:37

   Lo Imperdonable forgatását befejezték?

   Vagy egyszerűen a forgatásról ment Castingra Ana Brenda?

  • 240. Csabika  |  2015/08/28 - 22:43

   Egyébként állítólag Marjorie de Sousa-t is megcastingoltatta RGF.
   Ami fura mert pár napja olvastam hogy nincs is most jelenleg Mexikóban. 🙂

  • 241. suxel  |  2015/08/28 - 23:43

   Attol, hogy nem fejeztek be, meg elmehet castingra.

  • 242. suxel  |  2015/08/29 - 07:46

   ITt a bizonyitek Ana Brenda castingjara. Vegul caak kosztumos sorozat lesz belole? A ruha erre utal.

   http://masquetelenovelas.blogspot.hu/2015/08/ana-brenda-y-zuria-en-la-lucha-para.html?m=1

  • 243. suxel  |  2015/08/29 - 10:33

   Marcelo Cordoba es Cecilia Suarez is csinaltak jelmezes probat RGFnel http://i.tvynovelas.com/dam/mx/Notas/15/08/Casting_GranHotel_CeciliaSuarez.jpg http://i.tvynovelas.com/dam/mx/Notas/15/08/Casting_GranHotel_MarceloCordoba.jpg

 • 244. suxel  |  2015/08/29 - 07:54

  Es miutan nem

  Válasz
 • 245. suxel  |  2015/08/29 - 07:59

  Es miutan a PyP juvenil protagonistaja (Colunga es Gonzalez gyereke) nem lett Pancheri, ugy nez ki Eleazar Gomez sem lett, hanem a valasztas egy Danilo Carrera nevu ifju titanra esett, aki korabban a Relaciones Peligrosas sorozatban bukkant fel a Mundo szineiben. A hasonlosag szembeotlik Colungaval. Ha kivancsiak vagytok, nezzetek meg a MQT oldalon.

  Válasz
  • 246. Csabika  |  2015/08/29 - 09:04

   EG akkor kit vagy mit fog alakítani?
   A kiszivárgott forgatási képekből fontos karaktere lesz, legalábbis nekem úgy tűnik.

  • 247. suxel  |  2015/08/29 - 09:16

   Jo lenne mar latni egy osszesitett szereplolistat, mert akiker tudunk az meg mindig keves. Eleazarnak passz mi lesz akkor a szerepe benne. Ahogy Altair (Consuelo) es Fabiola Guajardo (Gabriela) is kerdojel. Vagy Salinas gyerekei: Renaud az tuti, es elvileg Nones, Torre, es ki lesz akkor a masik csaj? Tapogatozas a sotetben, az megy.

 • 248. suxel  |  2015/08/29 - 20:45

  Pink utalatom igy, pink utalatom ugy, de nekem ez a logo bejon

  http://masquetelenovelas.blogspot.hu/2015/08/logotipo-de-la-nueva-telenovela-de.html?m=1

  Válasz
  • 249. Csabika  |  2015/08/29 - 20:47

   Hétfőn már kezdik a forgatást. 🙂

  • 250. Bogy  |  2015/08/30 - 23:25

   Pink szeretetem így, pink szeretetem úgy, de nekem ez a logo nem jön be sajnos…:/

 • 251. suxel  |  2015/08/31 - 07:45

  Haha , Bo gy. Ez tetszett, eg szoknya, eg nadrag. Koszi, hogy mosollyal inditottad a reggelemet ( mert ide neztem be elsonek

  Válasz
  • 252. Bogy  |  2015/08/31 - 16:33

   Hahaha igazán nincs mit suxel, máskor is! 😉 Örülök hogy mosolyt csaltam az arcodra! 🙂

 • 253. Csabika  |  2015/09/03 - 22:34

  Roberto Gomez Fernández Gran Hotel remake-je tartja lázban a fél Mexikói sajtót:

  A Főhősnőre szerepére esélyesek:

  Ximena Navarrete
  Adriana Louvier
  Zuria Vega
  Ana Brenda Contreras
  Ximena Herrera,
  Sara Maldonado
  Belinda
  Ariadne Diaz
  Danna Garcia
  Stephanie Cayo

  Főhős szerepére esélyesek:

  Daniel Arenas
  Jorge Poza
  David Zepeda
  Gabriel Soto
  Mark Tacher
  Pablo Lyle
  Marcelo Cordoba
  Erick Elias
  Andres Palacios
  Alfonso Herrera

  A Que no me Dejas

  Az időváltás után láthatjuk többek közt:
  Ignacio Casano-t aki az új férfifőhős lesz ( Mauricio )
  Juan Pablo Gil ( Alan Murat Greepé ) és Brandon Peniche neve is felmerült, ő viszont még nem került megerősítésre.

  Az Amor de Barrio előre láthatólag november 8-án búcsúzik a Mexikói nézőktől.

  Pasion y Poder

  Megérkezett az 1.promó ( már ha lehet ezt annak nevezni )

  És újjabb nevek merültek fel a sorozat kapcsán:

  Boris Duflos ( ACT ) (?)
  Victoria Camacho ( Fernando Colunga szeretője lesz )
  José Pablo Minor ( Mivac ) ( Michelle pasija lesz állítólag )

  Forrás: Pop Tv

  Nézettség 09.01

  Lo imperdonable  18.2
  Antes muerta que Lichita  16.3
  A que no me dejas  14.2
  La vecina  13.4
  Amor de barrio  12.0
  Hasta que el dinero nos separe  6.2

  Válasz
  • 254. suxel  |  2015/09/04 - 06:03

   Koszi hogy a fel televisat felsoroltad itt ezzel kozelebb kerultunk.:-P
   A detektiv szerepere eselyesek: Alejandro Camacho es Juan Carlos Barreto. Mindketto mellett szol, hogy tobbszor dolgoztak mar RGFnek.

   AQNMD: Brandon lesz Rene, szerintem.ez pont megerositett. Nacho Casano 99%-os.

   Pasion y poder, bar nem latom, de szerintem ez egy teaser.

   Minor tuti. O a juvenil fohos. Valtoztatas az eredetihez kepest. Colunganak ket fia is lesz, és a Danilo Carrera lesz a villano kolyok.

  • 255. Mary  |  2015/09/04 - 08:16

   Brandon pont, hogy megerősítette, hogy ő lesz René a 2. etapban.

  • 256. Csabika  |  2015/09/04 - 08:32

   Köszönöm az infót. 🙂
   Nem láttam tegnap megerősítést, ezért is írtam hogy nem biztos, de ha megerősítették akkor már tuti.

   Suxel

   Nem tehetek róla hogy fél Latin Amerikát megcastingolja ez a jó ember 😀 😀 😀

  • 257. suxel  |  2015/09/04 - 13:53

   Na Csabikaa, en beveszem a ciankapszulat, ha legalabb a ferfiak kozul legalabb az osszes megfordul a castingon. Szvsz Elias lesz a befuto, lathattunk már ilyenre korabban is peldat, akar meg casting nelkul is. /QA: Cristian de la Fuente, MPV: David Zepeda/

   Marcelo Cordoba tokeletes lenne egy negativ karakternek. Annak a fickonak, aki jegyese a fohosnonek. Szerintem jol mutatnanak Eliassal is egyutt, egymas ellenfelekent.

   A felsorolt nevek kozul Jorge Poza nem egy nagy kaliber, ot is el tudom kepzelni egy mellekszerepre, meg pedig a bokszolo fiutesoera.

   Daniela Romo pedig allitolag a cseledszarnY vezetoje lesz, Dona Angela karaktere az ove.

   Kisse sajnalom, hogy Angie Lazosozni fog.
   1; Szerintem ez a foszerep az ove lenne, abszolut el tudom kepzelni a karakterre.
   2; Tuti parost alkotnanak Eliassal.
   3, Nagyon kellene mar egy megmento a 19:30as savnak.

  • 258. Csabika  |  2015/09/04 - 15:53

   Már kapszulában is van? 😀 😀

   Megvallom őszintén hogy nem láttam a Gran Hotel-t, így sem a cselekményről sem a karakterekről nem tudok semmit.
   A felsoroltak közül én nemtudnék választani, mindegyik tehetséges és illenek a szerepre. ( Főhősnél ugyanez a helyzet )

   Szv:
   Ana Brenda – Daniel Arenas
   Eric Elias – Ximena Navarrete

   Én ezeknek örülnék, így de akár felcserélve is. 🙂

  • 259. suxel  |  2015/09/11 - 20:37

   En megmondtam, Elias lett a

  • 260. suxel  |  2015/09/11 - 20:41

   A befuto.
   RGF ot szerintem mar jo regen kivalasztotta, es tudta, hogy barmilyen sorozat esedekes, akkor is o lesz a fohose.

  • 261. Csabika  |  2015/09/11 - 21:56

   Igen tudom, a Pop tv már jó pár napja lehozta a hirt ( irdatlan hogy a masquetelenovelas hogy elvan maradva mostanság )
   Én örülök neki 🙂
   Írtam is hogy ő ez egyik favoritom 🙂
   Arra kivi vagyok hogy a felsorolásból ki lesz még ott, már ha ott lesznek egyáltalán..

   Most RGF tegnap Macarena Achaga
   Argentin színésznőt castingoltatta meg, de hogy a főszerepre e azt nem tudni.
   Ő egyébként már volt a Televisanal 2012-ben a Miss XV-ben ( Pedro Damian novella ) de ismerős lehet még a Gossip Girl Acapulco-ból is.

 • 262. Mary  |  2015/09/04 - 09:05

  PyP juvenil főhősök:

  Válasz
 • 263. Amiga  |  2015/09/09 - 11:20

  Bréking! Megszületett Silvia Navarro kisbabája!

  Válasz
 • 264. Amiga  |  2015/09/09 - 11:27

  Nem tudom,hogy ez mennyire biztos! Gabriela Spanic a hírek szerint visszatér a Televisához.Állítólag az El cuerpo de deseo (Második élet) remekjében fogja játszani Isabelt.A novellát ha minden igaz jövőre kezdik forgatni.

  Válasz
  • 265. Csabika  |  2015/09/09 - 20:00

   Ma nyiltakozta hogy nem akar egy ideig szerepelni Tv-ben.
   ( de gondolom van az pénz amiért mégis )
   Szintén mai hír hogy KIRÚGTA az Azteca Spanicot, ma már az Azteca épületébe sem mehetett be, sőt kivezették onnan..
   Hogy miért romlott meg ez az együttműködés azt nemtudni.

 • 266. Geri  |  2015/09/09 - 19:08

  Az nem Telemundos?

  Válasz
  • 267. bence1996  |  2015/09/10 - 07:17

   De, viszont attól még a Televisa csinálhat belőle saját feldolgozást.

  • 268. suxel  |  2015/09/10 - 15:36

   Na errol nem olvastam meg sehol semmit sem. Oszinten szolva ketlem, hogy igaz lenne

   Ad1: szerintem nem regen volt egy mundos En otra piel belole. Igaz az El Juramento es a CME kozott is csak 2 ev volt. Tehat kivetelt lehet talalni.
   Ad2: a Televisanak eddig nem voltak jovedelmezoek a hasonlo, lelekvandorlos tortenetek: Velo de novia, Cachito del cielo

  • 269. bence1996  |  2015/09/10 - 20:49

   Az az igazság, hogy Gabriela-nak nincs egy könnyű természete, és állítólag nagyon nehéz vele együtt dolgozni. Ha ez így van, elég képmutató lehet…nem is kicsit. És mivel a létező összes gyártónál megfordult már legalább 3 telenovella erejéig, így nem hinném, hogy nagyon kapkodnának utána.
   A Telemundo-nál Catherine Siachoque-val vannak fasírtban, és mivel a kedves férje, Miguel Varoni elég nagy befolyással bír a gyártónál, így nem lenne ott sem egy könnyű menet.
   A Televisa-nál már inkább el tudnám képzelni, de csak olyan Lupita Ferrer-szerű szerepekben, mert már benne van a korban. Egy főszerepet még mindenképpen kellene kapnia, bár szívem szerint kettőt is adnék neki, először egy villanás protagonistás szerepet, aztán egy naívásat.

   Én mindezek ellenére a Telemundo-nál látnám szívesen, mert mind a Tierra de pasiones-sel, mind a Prisionera-val meggyőzött. Remélem Catherine-nel sikerül kibékülnie, de kezdeményeznie mindenképpen Gaby-nak kell.

  • 270. Csabika  |  2015/09/10 - 23:01

   Az a helyzet hogy Spanic az a típusú színésznő aki szeret középpontban lenni, szereti hogyha csak róla szól egy adott novella legalábbis én azt vettem észre.
   Nem gondolom hogy egy Victoria Ruffo féle szerepeket ahol nem csak ő lenne a lényeg azt úgy eljátszatna a Televisanal vagy bárhol már kérdés hogy a Televisa akarja e Spanicot egyáltalán…
   A Telemundo az év elején azt nyiltakozta hogy számít rá, de hogy őszinte legyek a Mundo tehetséges és Híres színésznőkből nem szenved hiányt és + minden évben gyarapodnak ismert színésznőkkel és a mostani stílusát elnézve a Mundo kizárólagos Spanic novellát nem hiszem hogy akarna gyártani, szerintem már ott is csak egy gonosz anyós vagy anya lehetne, mert azért már nem fiatal.
   Megvallom őszintén nekem már a Bosszú Angyalában sem hozta hitelsen a 20-25 éves Alma-t.

  • 271. Amiga  |  2015/09/11 - 10:36

   Egy időben volt szó arról,hogy tárgyalásokat folytat a Telemundoval.Egyébként állítólag eddig szinte minden novellájában konfliktusba került valakivel: Catherine Siachoque-Valentina titka/Második esély,Michelle Vieth-A bosszú angyala,Chantal Andere-Paula és Paulina/A betolakodó,Mauricio Islas-A szerelem foglyai,Carmen Salinas-bár vele nem szerepeltek közös novellában-és most ott még az Azteca,ahol mostmár azt is megtiltották neki,hogy az épületbe betegye a lábát.Úgyhogy a jelek szerint elég nehéz vele dolgozni és a kollégái sem kedvelik.Nem tudom ezekből mi igaz,és mi az ami pletyka,mert a bulvár is szereti elferdíteni/eltúlozni a dolgokat.A rajongóival viszont akárhány videót láttam és visszajelzést hallottam,mindig kedvesen viselkedik.Amúgy szerintem naiva szerepben nem lenne már hiteles,akárhogy is,már elmúlt 40 éves.Mostmár az ilyen Emperatriz/Valeria San Roman típusú szerepek állnának neki jól.

  • 272. bence1996  |  2015/09/11 - 19:57

   Uram atyám, a Bosszú angyalában 20-25 évest játszott? Ezt nehezen veszi be a gyomrom 😀 Mondjuk azt aláírom, hogy Michelle Vieth-el, Jorge Albertivel és Eduardo Capettillo-val közel egy idősek voltak a történetben. Michelle Vieth és Jorge Alberti még jóindulattal kinéznének 20-25 évesnek, de Eduardo Capetillo és Gabriela inkább 35-40 évesnek néztek ki, holott egy 40-45 év körüli párnak kellett volna lenniük…Mert elnézve a mai fiatalokat, egyik sem néz ki úgy, mint egy átszabott arcú nő, és úgy sem, mint egy ráncosodó hegyi gorilla 😀

  • 273. Csabika  |  2015/09/11 - 23:45

   Nem, tárgyalásokat nem folytatott a Telemundoval, mindössze a Mundo jelezte hogy jó lenne ismét a csapatukban tudni Spanicot.
   Nem is folytathattak mert Spanicnak 2016-ig volt szerződése az Azteca-val. ( Egész pontosan, 2015. Decemberében járt volna le a szerződés )
   Na most arra kivi vagyok hogy hová megy, a Televisa egyedülállógos Spanicra szabott novellát szinte tuti nem csinál, bár ha szerencséje van akkor kap egy AV Victoria Balvenera típusú karaktert.
   Bár szerintem ott inkább volt Eiza és Rulli a főszereplő mint Buenfil és Yanez.
   Vagy esetleg egy Claudia Ramirez/Rebecca Coloros  karakter is jól állna neki.
   Vajon Spanic bevállalja hogy nem ő kizárólagos főszereplő?

   A Telemundo a novelláiban hajlamos a mellékszereplőket is hangsúlyba helyezni főleg mióta az Argossal készít novellát, Ha Spanic letudja nyelni hogy nem ő a kizárólagos főszereplő akkor mehet szerintem a dolog, dehogy egy Prisionera vagy egy La Venganza típusú novellát a Mundo sem készít már Spanic-al az szinte tuti.
   Narkócica meg nem hinném hogy lesz Spanic a Mundonál 🙂
   Most már rá kellne jönnie hogy benne van a korban és bizony Anyát vagy Valamilyen negatív szerepet adnak csak neki pl: gonosz anya, anyós stb.

   A Baila Si Puedes-ből is kilépett ( Magyar megfelője a Szombat esti Láz )  valami mondva csinált indokkal de szerintem azért mert nem ő volt a “középpontban” hanem a mentor Aylín Mújica.

   @bence

   A Bosszú Angyalában 15.éves időugrás volt, és olyan 10.körül lehetett a karaktere mielőtt meghalnak a szülei.
   ( mondjuk a kiscsaj jó nagy böhöm állat de ez most mellékes )
   Rgo Alma karaktere olyan 25-26 körül lehetett, dehogy Spanic nem nézett ki annyinak az tuti. 😀
   Ahogy Michelle sem 19-nek. 😀

  • 274. suxel  |  2015/09/12 - 09:39

   Csabika, mar miért lenne Rulli es Eiza a fohosei az Avnek, ennek a ket generacios sorozatnak az egyertelmu fohosei Yanez es Buenfil voltak. A Rulli-Eiza-Sherlyn trio alkotta a juvenil haromszoget benne, mint barhol mashol a korabbi verziokban is ezen karakterek. Primew actor es primera actriz sem lehettek, mert azok Ana Martin, Silvia Manriquez es Rochon voltak. Erika Buenfilnek ez egy nagyszeru ajandek volt ez a szrerep, hisz ő mar elotte mondta a Televisanal, hogy 30 eves jubilalasat egy foszereppel szeretne unnepelni, s akkor ugy volt, hogy eselyes a maig el nem készült La madre remake foszerepere, de helyette AV lett belole, ahol kiutotte a szerintem semmire sem jo plasztikmacat Maribel Guardiat, es ezzel az utobbi isok legjobb atlagnezettseget szallitottak a Televisanak. Nagyon sajnalatos teny az, hogy Buenfilt azota hatterbe szoritottak, nem ertekelve ezt a sikeret es ismet bolond katakterek leltek meg, mig mas bukott sorozatos szinesznok meg kapnak eselyt. Ilyenkor mikor ez eszembe jut, bar Buenfil nem kedvencem, orulok annak, hogy a Televisa bukdacsol, mert szerintem ez nem melto viselkedes hozzá. Az meg, hogy a Premioson nem Yanez volt jeleolve fohosnek, az annak tudhato be, hogy nem volt jelen akarcsak Eiza, es igy helyette meg Sherlynt jeloltek juvenil kategoriaban. Volt os hoborges nem kicsi miatta.

   Spanic: már miert nem terhetne nem foszereppel vissza, ha már egyszer jatszott a STUDban negativat, es nem volt annyira központi a figuraja, mint Luceronak a MEPSben, valamint vallalt vendegszerepeket os, mint a Siempre Tuya Acapulco, vaskezu ugyesznoje, akit egyebkent barmelyik szineszno el tudott volna jatszani. De foszereppel is visszaterhetne akar, ha mondjuj teto ala hoznak a La hienat, vagy szerintem GG La leona-jara is alkalnas lenne, vagy ha korabban megvalik az Aztecatol, siman vihette volna valamelyik szerepet a PyPbol is, Gonzalezet, vagy Favelaet.

   Egyebkent én legszivesebben egy narkosztoriban tudnam ujra, mégpedig a EsDLC negyedik evadaban Rafael Amaya mellett vezerholgykent Fernanda Castillo mellett, s ez utobbit ez a szerepe tette ismertte. Oda ugyis szoktak ismertebb szineszeket betenni. Volt mar Porras, Favela, Villalobos, negyedik evadra meg erkezik Ivonnr Montero, Bibi Gaytan es tovabb futtatja fel a csatorna Gabriel Coronelt is.

  • 275. Csabika  |  2015/09/12 - 10:13

   AV: én inkább éreztem Eiza Rulli párost hangsúlyosabbnak mint a Buenfil Yanez párost, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. 🙂
   Engem a dijak hidegen hagynak, nem egy díjtól lesz vki jó színész.
   Buenfil a személyes kedvencem egyébként 🙂

   Spanic: konkrétan énis a La Loba/La Hiena típusú karakterre gondoltam speciel a Televisa-nal, GG meg is tudná valósítani.
   De ezekben a történetekben úgy tudom hogy már nem fiatal a karakter, tehát nem ő lenne a kizárólagos főszereplő, és eddig ha megnézzük Spanic novellái csak róla szóltak és másról aligha.
   A STD-ban egyébként szerintem Ivana karaktere sokkal hangsúlyosabb volt mint Valentinaé, nem véletlenül mondott rá igent Spanic.
   Narkócica Spanicból szerintem nem lesz, nem is állna jól neki az eddigi szerepeit tekintve de megnézem azért. 🙂
   A Senorba nem hinném hogy menne ügyeletes prostinak, legalábbis egyszer azt nyilatkozta hogy az ilyen típusú karakterek és jeleneteket ő nem vállal.

  • 276. suxel  |  2015/09/12 - 10:40

   A dijaknal nem arrol voltvszo, hogy ki nyert es ki nem nyert, hanem a kategoriakrol. Csak azert szottem bele, hogy megelolegezzem, ha ezzel erveltel volna vissza.

   A televisanal es sehol mashol nem jelent a kor akadalyt. Siman megoldanak.

   Ivana vs Valentina. Tok atlagos volt mind a ketto. Ivana szerintem semmivel nem emelkedik ki az atlag gonoszok kozul, ahogy Valentina sem a protagonicak kozul. Sablonos karakterek mindketten, es szerinten e sablonos mezonyben csak a kemenykedni akaro fohosno elvez elsobbseget a gonosz kiskuruccal szemben.

  • 277. Csabika  |  2015/09/12 - 11:05

   Nézőpont kérdése, de nálam STD fénypontja és lényege Spanic-Ivanája volt. 🙂
   Bár Spanic nem annyira idős még, de nem is fiatal, egyre inkább korlátozódni fog a mozgástere szerepek tekintetében.

   Lásd: Daniela Romo, Helena Rojo, Christian Bach, Leticia Calderon.

 • 278. Gábor  |  2015/09/12 - 00:10

  Csabika bár megkértél, hogy ne reagáljak a kommentjeidre, de megteszem, mert már megint marhaságot írtál! És bár hagyhatnám szó nélkül is, de nem teszem, mert ezzel másokat rosszul informálsz és azt azért még sem kéne szerintem.
  Mielőtt leírsz valamit tájékozódhatnál előtte, hogy valóban úgy is van-e.
  “Nem, tárgyalásokat nem folytatott a Telemundoval, mindössze a Mundo jelezte hogy jó lenne ismét a csapatukban tudni Spanicot.
  Nem is folytathattak mert Spanicnak 2016-ig volt szerződése az Azteca-val. ( Egész pontosan, 2015. Decemberében járt volna le a szerződés )”–>> Ez, amit leírtál két sebből is vérzik:
  – egyrészt miért ne folytathatna tárgyalásokat más gyártóval, mert szerződése van az egyik gyártóval neki? Itthon is volt rá példa, hogy szerződése volt egy adott műsorvezetőnek egy tv csatornával és átigazolt máshoz, vagy éppen közös megegyezéssel szerződést bontottak. Attól mert valakinek van egy szerződése azt még fel lehet bontani, maximum kötbért fizettetnek vele szerződésszegésért.
  – Marco megírta pár hónappal ezelőtt, hogy Spanicnak nincs kizárólagos szerződése az Aztecával. Mindig csak egy adott projektre szerződtetik le. És most Marcot idézném:
  “És hogy mi van Gaby Spanickal? A jelek szerint a színésznő megelégelte, hogy már régóta vár egy főszerepre a csatornától, és még mindig nem kapta azt meg, ehelyett a Szombat esti lázhoz hasonló Baila si puedes (Táncolj, ha tudsz) című realityben kellett bohóckodnia, ahol ráadásul eléggé meg is alázták meglehetősen gyér tánctudása miatt, és Gaby idő előtt ki is szállt a produkcióból (nem ez volt az első eset, hogy a színésznő otthagyott egy aztecás valóságshow-t, három éve a Soy tu doble című paródiaműsor zsűrijéből szállt ki). Miután Gaby-t projektenként fizették, és nincs exkluzív szerződése, jelenleg szabad előtte az út, és nem meglepő, hogy a süllyedő Azteca-hajóról máshova menekülne. Annyi bizonyos, hogy a Telemundo és a Televisa is megkörnyékezte már, ő azonban jelenleg egy brazil ajánlatot fogadott el, mégpedig egy 20 epizódos vendégszerepet az SBT-csatorna egyik telenovellájában, a 2002-es, televisás Cómplices al rescate helyi remake-jében.”
  És ismét nem kötekedni szerettem volna veled, csak egyszerűen nem szeretem, amikor úgy adsz elő valamit, hogy az úgy van, de igazából köze nincs a valósághoz.
  https://televisahirblog.wordpress.com/2015/06/16/valsagban-az-azteca-novelas-gaby-spanic-bucsut-int/

  Válasz
 • 279. Milibindi  |  2015/09/12 - 17:42

  Nem tudja valaki mi lesz a Szerelem ajándékba helyett? Már nem olyan sok rész van hátra.

  Válasz
  • 280. bence1996  |  2015/09/13 - 00:31

   Nahát, megelőztél 😀 Én is kérdezni akartam 🙂

  • 281. Milibindi  |  2015/09/13 - 12:41

   🙂 🙂

 • 282. Amiga  |  2015/09/13 - 20:58

  Nem tudom mennyire biztos a forrás,de Angelli Nesma Lazos de amor/Yesenia remakje állítólag jövőre kerül majd képernyőre,és a Pasion y poder-t fogja váltani.Azt gondolom már mindenki tudja,hogy a főszereplő hármas ikreket Angelique Boyer fogja játszani.A férfi főszereplő nagy valószínűséggel Sebastian Rulli lesz.A másik két iker partnereinek szerepére David Zepeda és Daniel Arenas neve merült fel.Bár Daniel főszerepe állítólag már biztos Nathalie Lartilleux La hija de jardinero-remakjében……….

  Válasz
  • 283. suxel  |  2015/09/13 - 23:33

   Amiga, ez igy van. Boyer 100%, es szerintem Rulli is a twitterinfok alapjan. Januarban elvileg mar forgatni fog. Na ugye meg van ket iker, abbol az egyik gonosz, a masik meg talan vak. Na most a vaknak mindenkeppen kellene egy lovag: valo igaz felmerult már Daniel Arenas es David Zepeda neve is, de szerintem ezek inkabb csak talalgatasok, es azt az infot se felejtsük el, hogy Cristian de la Fuentenek valaki beigert egy foszerepet, ez par honapos info masquetelenovelasrol, es korábban ot is pedzegettek ide. Zepedarol annyit, emlekeztetonek, hogy év elejen nyilatkozta a terveinel, hogy erre az evre sorozatbol csak a HEFDM van beutemezve es a masodik album, majd mikor volt az interju Edennel, es kerdezte mi van a Simplemente Mariaval, akkor nyilatkozta, hogy ott o nem lesz, de minden ugy nez ki, hogy jovo ev elejen telenovellaban ter vissza.
   Ha Arenast nezzuk, akkor esélyes lehet NLhez, mert meg a CI kezdetekor nyilatkozta hogy szivesen forgatna “trilogiat” a ferfi fohossel. Miert is ne? Ketszer mar mukodott. Ugyanakkor mekka sajtoorganumok szerint a foszerepre eselyes Pablo Lyle es Osvaldo de Leon is. Errol nem sokara tobbet kell tudnunk, mert Nathalie január kozepen startol.

   BTW Maria Victoria es Leticia Perdigon visszaleptek a Simplemente Maria sorozatbol. Perdigon pozitiv karakter lett volna, es a fohosno atalakulasat segitette volna a tanar urral egyetemben. Perdigon eseteben allitolag anyagi okok dominaltak, elvileg nem kapta volna meg a szerepert azt az osszeget, amit La Jarochaert es Dona Lupeert kapott korabban

  • 284. Amiga  |  2015/09/14 - 13:51

   Köszi az infókat 🙂
   Amúgy kíváncsi leszek,hogy vajon Nesma is beveti-e azt a nem mindennapi befejezést a remakben,mint Carla Estrada a LDA-ban;vagy itt a tipikus a gonosz megbűnődik,a jó iker és a szerelme pedig összeházasodnak és boldogan élnek,amíg meg nem halnak befejezés lesz……….

  • 285. suxel  |  2015/09/14 - 18:10

   Erdekes dologra lett Mary baratnem figyelmes a twitteren:

   Daniela Romo osztotta meg twitteren, hogy a Gran Hotel vegul a 6-os savban indul el januar 18an a CDEn. Ez erdekes, mert akkor mi jon az Aqnmd utan?
   1; Nathaliet berakjak este hetre? Volt mar ilyen: Mar de amor
   2, NL kimarad es akkor valaki mas? Mondjuk GG-nek van tortenete a La Leona, ugye?!
   3, Esetleg Mejia osszekapja magat es nem var jo sokáig es megvalositja a regota halogatott La calumniat?
   4, Igaz Pedro Damiannak is van tortenete az El inutil kepeben, bar a MIVAC nem volt “akkora siker”, hogy negy oratol kesobb kuldjek adasba.

   Amiga: meselj már a Lazos vegerol nekem. Koszonom

  • 286. Amiga  |  2015/09/14 - 18:26

   Spoiler! Bár nem valószínű,hogy 20 év után mostmár eljut hozzánk a sorozat.Nos a Lazos de amor vége:Maria Paula (a gonosz iker) megöli Maria Guadalupét (a jók ikert),de mindenki azt hiszi,hogy Maria P. halt meg.Ezután átveszi az ikertestvére helyét,és indenki azt hiszi,hogy Maria Paula Maria Guadalupe.Majd hozzámegy a férfi főhőshöz.Ez igazából csak a befejező jelenetben derül ki,úgy hogy piszkálja a szemöldökét (ami Maria P jellegzetes szokása volt),de történet szerint nem derül ki az igazság.A Youtube-on egyébként megtalálod.Az kell beírni a keresőbe,hogy Lazos de amor final.

  • 287. Csabika  |  2015/09/14 - 22:30

   Mivel en meg nem lattam a LDA-t igy nem tudom hogy melyik ikernek mennyi a szerepe benne, no es az udvarloiknak.
   Ha igaz hogy Rulli elvallalja akkor ugyis ra es Angie azon karakterere szegezodik a figyelem akivel epp van.
   Macska legyek ha Daniel Arenas elvallja ezt a szerepet igy hogy nem fohos lesz, ez abszolult visszalepes lenne neki a Maricruz es a Macska utan, plane ha azt vesszuk hogy Colunga utan most o a legnepszerubb a Televisanal, meg a fomusor ido kedveert sem fog visszamenni mellekszereplonek plane hogy mindenhol hangoztatja hogy kemenyen megkuzdott azert hogy ilyen sikeres es elismert legyen mint most.
   Zepada is nagyon nepszeru es sokadik foszerep utan nala sem gondolom hogy visszamegy mellekszereplonek.
   Ide egy Brandon Peniche, Mark Tacher lenne szerintem aktualis.
   NL Sada utan akar jonni, ha jol olvastam akkor egy regi remake-et dolgoz fel aminek Eduardo Capetillo volt a fohose a csaj pedig ronda volt benne a nevere sajnos nem emlekszem de Paulina Goto-t emlegetik eselyes fohoskent.

  • 288. Bogy  |  2015/09/14 - 22:49

   Mark Tachert erősen kétlem! Nesma befürdött vele mint tudjuk és magánéleti dolgok miatt, tiszteletből sem választaná Angie és Sebas mellé…nagyon remélem a közelükbe sem megy az az alak. Brrrr

  • 289. Bogy  |  2015/09/14 - 22:52

   Ja és hogy Arenas mint Colunga után a legnépszerűbb a Televisánál? Ne haragudj de röhög a vakbelem…már Colunga ERŐS vezető pozíciójában is kételkedem.

  • 290. Csabika  |  2015/09/14 - 23:28

   En sem kedvelem Arenast de ez csak egy dolog attol a nepszeruseget ne vitassuk mert igenis nepszeru ha tetszik nekunk ha nem. 🙂
   Szv: Brandon es Mark szineszi karrierjen egy ilyen szerep igen is lenditene de persze vannak meg sokan masok is, Arenast es Zapadat kulon kulon sajat sorozatban fohoskent lovi el a televisa szerintem.

  • 291. Bogy  |  2015/09/15 - 00:31

   Nincs bajom Arenassal azon kívül hogy szerintem nem tartozik a legtehetségesebb színészek közé…igen lehet hogy hazánkban meg a környék országaiban az utóbbi két novellája miatt népszerű de ha összességében nézzük világ szinten(főleg Mexikóban) akkor keményen akadnak riválisai…ha nem “trónfosztói”. Én egy szóval sem mondtam hogy nem lendítene a karrierjükön sőt BÁRKI karrierjén egy ilyen szerep…csak annyit írtam hogy Tacskó tehetségtelen, balhés, és a QTPD bukása miatt szerintem Nesma nem ad neki most lehetőséget. Nem is beszélve a magánéleti dolgok miatt amit szintén említettem…/fő a nyugodt légkör-ámen/…annyi minden szól most szegény kutyuli ellen hogy a Lazosban való bohóckodása szerintem esélytelen. 😛

  • 292. Csabika  |  2015/09/15 - 01:01

   De gonosz vagy 😀 😀

  • 293. Bogy  |  2015/09/15 - 01:06

   Ajjjjjj pedig igyekeztem nagyon visszafogni magamat! 😀

  • 294. suxel  |  2015/09/15 - 07:44

   En erre csak annyit reagalnek, hogy Arenast lehet tovabb lendithetne ez a co-protagonista szerepkor, mert lehet tobbet tudna felmutatni ezzel az egy szereppel, mint Octavioval es Pabloval egyuttveve. Na az ket nagyon semmilyen karakter volt, es hatha ki tudnanak masok hozni belole valamit.
   Amugy nem hiszem, hogy tulkeresett lenne, mert sem a CI sem a LG utan nem zaporoztak neki az ajanlatok. Most merult fel először a neve mas producerhez.

  • 295. Amiga  |  2015/09/15 - 08:30

   Arenas a legutolsó hivatalos infók szerint Lartilleux La hija de jardeinero-remakjének férfi főszereplője lesz.

 • 296. bence1996  |  2015/09/15 - 08:12

  Hát azért még ott volt neki a Teresa-beli szerepe, szerintem már az többet ér az előző kettőnél. Sajnos Ana Brenda is így járt, hogy két jól sikerült Castro novella után Lartilleux-nál találta magát. Pedig a 2 színészben nagyobb potenciált érzek. Mondjuk Ana Brenda nem rossz most a Lo imperdonable-ben, csak mint tudjuk, a producernek nincs jó híre…Emellett neki még el is nézi az ember a Maricruz féle szerepet, de Daniel Arenas-t már teljesen beszippantották a Lartilleux-féle novellák. Én is remélem, hogy kap egy kedvezőbb ajánlatot, ha már véget ért ez a csodálatos “Arenas-trilógia” 😀

  Válasz
  • 297. suxel  |  2015/09/15 - 10:39

   Attol, hogy a Maricruzt nem tartom egy jol sikerult sorozatnak, a nezettsege mast mutatott, es szerintem azert ez jol mutat Ana Brenda munkassagaban, es vegul is tobb oldalrol megmutathatta magat benne. Jelentos tomeg kovette Maricruz eletenek alakulasat, es a legjobb alkalom volt, hogy a szinesznot, ha maskor nem eddig, most megszeressek. Egyertelmu, hogy az intelligens karakterek allnak neki jol, ezt mutatja a Lo imperdonable is, ahol szerintem tokeletes valasztas volt erre a szerepre, de amit te is irsz, a producer rossz hire azonban mindent vitt. Mejian azt vettem eszre szereti elvadaszni a felesege szerzemenyeit, akikkel o siker aratott. Levy, Maite vagy Ana Brenda, es erre fogja oket es szepen megbuktatja. Valamint az altala kiszemelt ujoncok felfuttatasa is kudarcot vall: lasd Navarrete, Ivan Sanchez

  • 298. MarcoPolo  |  2015/09/15 - 10:48

   Ebben nagyon igazad van, Suxel. A sorminta azt mutatja, hogy akinek Lartilleux először lehetőséget adott főhősnőként, az mind jól jött ki belőle (Maite, Zuria, de még África Zavala is), ellenben akit Mejía dob be a mélyvízve, az utána is még sokáig vergődik, vagy egyáltalán nem is kap több főszerepet (Susana González, Alejandra Barros, Gaby Espino, Ximena Navarrete).

  • 299. tibitoma  |  2015/09/15 - 12:46

   Suxel: :o) Tökéletes?
   Én nagyon szeretem Ana Brendát, de Kate del Castillo meg Silvia Navarro sokkal jobban hozta a figurát. Az előbbi azért, mert árad belőle valami egyedi vad, lázadó temperamentum, az utóbbiból meg az intelligencia, a közvetlenség és valami kimondhatatlan báj. (Na jó, Silvia Renatája kicsit másképp volt megírva.)

  • 300. suxel  |  2015/09/15 - 14:38

   Sosem voltam egy Ana Brenda fan az teny es valo, de belenezegetve a sorozataiba, ezzel gyozott meg leginkabb, ezt a karaktert hiszem el neki a legjobban, amit csinal most. Es ezek mellett en Silvia Navarrot es Kate del Castillot is nagyon szerettem a szerepeiben a LM-verziokban.

 • 301. bence1996  |  2015/09/15 - 15:07

  Én kicsit sajnálom, hogy a La mentira-t nem adják le, pedig ha az RTL csoport megvette a TV2-től a María del Carment, az Acapulco szépét, a Sonadorast, és a Szeretők és riválisokat, akkor szerintem A viperát is illett volna, főleg, hogy Kate del Castillo is felkapottabb lett a Dél királynőjével nálunk.

  Válasz
 • 302. Mary  |  2015/09/16 - 08:47

  Silvia és León: ❤
  https://pbs.twimg.com/media/CO_QC7zUEAQdYZw.jpg:large

  Válasz
 • 303. Csabika  |  2015/09/20 - 13:55

  Állítólag Mapat váltja Carlos Moreno-t a 19:00-sávban méghozzá egy “Laberintos de pasión” remake-el……

  Válasz
  • 304. bence1996  |  2015/09/20 - 14:23

   Na, már csak ez hiányzott…A múlt árnyéka most már nem is bukta, ha a mostani sorozatokat vesszük. Remélem jó hosszú lesz, és természetesen nem lesz benne semmi újítás, mert ugyebár azt senki nem szeretné különben 😛

  • 305. Csabika  |  2015/09/20 - 14:50

   Egyáltalán nem biztos még!
   És Mapatnak amúgyis a Maria Isabel volt a kiszemeltje, nem tudom hogy most ez honnan jött a sajtónak.
   Erre a sávra esélyes még Giselle Gonsales is, bár ő sanszos hogy csak Mapat után van belőve, egyébként a producer asszonysag Juan Osorioval versengve most mindenáron megakarja Gaby Spanicot szerezni főhősnek állítólag.

  • 306. bence1996  |  2015/09/20 - 16:46

   Reméljük Spanic asszonyságnak lesz annyi esze, hogy bólint egy ilyen ajánlatra…

  • 307. suxel  |  2015/09/20 - 18:31

   Az a helyzet, hogy a vallalat dontott, es LDPt akarnak, hat szomoru vagyok miatta. Mert ha Mapat kezebe kerul, akkor egy semmitmondo, teljesen szetnyujtott sorozat lesz belole. Nem ertem az LSDP után miert akarnak meg egy elkurt B-P sorozatot.
   Emlekezzetek Marco korabban irta, hogy Mapat, ha bukik is, kap tortenetet, mert olcson, koltseghatekonyan, kevesbe nagy nevekkel, sok ismeretlen arccal dolgozik. En meg azt mondom olcso husnak hig a leve.

   Es igy dontott a vallalat arrol is, hogy nem lesz Boyer Rulli a Lazos de amor remakeben.
   Es a vallat dont arrol is, hogy GG melyik tortenetet irhatja at: La hiena avagy Mirada de mujer. Ez utóbbi foszerepet egyertelmuen Leticia Calderonnak adnam oda.

  • 308. bence1996  |  2015/09/20 - 18:48

   Két szar döntés egymás után…érdekes. Pedig Boyer nyilatkozta pont, hogy benne lesz a Lazos de amor remake-ben. Ki érti ezt?

  • 309. Bogy  |  2015/09/20 - 19:13

   Bence: Angie benne lesz a Lazosban csak Sebas nem…legalábbis a mostani álláspont szerint De La Fuente, Levy és Arenas az esélyesek és Sebas már nem…van is twitter tüntetés miatta.

  • 310. Csabika  |  2015/09/20 - 21:53

   LDP-nak abszolút még nincs itt az ideje szerintem, csak úgy ne járjon mint a QTPD.

   Suxel!

   Egyet értek ez a szerep Letica Calderon-ért kiált.
   De Spanic vagy Claudia Ramierez is pazarul eltudná játszani eme karaktert.
   Vagy még Edith Gonsalez-t is szívesen látnám egy negatív szerepben újra a Televisa-nál.
   Mondjuk én egy hibrid storyról hallottam, La hiena\Miranda de mujer Giselle Gonsales kapcsán, nagyon hajt az Asszonyság az új Carla Estrada titulusra.

  • 311. Bogy  |  2015/09/20 - 23:09

   Csabika: Mit értesz az alatt hogy nincs még itt az ideje a Lazosnak? Már miért ne lenne…..!

  • 312. Bogy  |  2015/09/20 - 23:16

   Bocsánat Csabika félreolvastam! 😛 De attól még kíváncsi vagyok arra is hogy a LDP-nek miért nincs…mert szerintem a QTPD-nak nem ez volt a baja hanem hogy nem volt elég idő a normális kivitelezésre és össze lett csapva…

  • 313. Bogy  |  2015/09/20 - 23:18

   Na jó nem szóltam komolyan mondom nem tudok magyarul…túlságosan belemerültem itt a Lazos munkálataiba melyek felidegesítenek és agymenésem van…xD Az előző két kommentem meg sem történt!!!

  • 314. Csabika  |  2015/09/21 - 08:42

   Bogy!

   Annyira kultusz novella a LDP hogy legalább a 20.évet megvárhatta volna a Televisa mert az emberek fejében erősen él még a LC változat.
   Külön elszomorít hogy ezt Mapat kapja…..
   Szv: Castro, Nesma, Moreno ezt jobban megtudná oldani.

   QTPD Annyi volt a baj hogy felsorolni is nehéz lenne 🙂
   Lazos-nak simán itt az ideje tekintve hogy nem lett egy világhírű story, simán el lőhetik most.

 • 315. tibitoma  |  2015/09/20 - 19:07

  Óóóó, a fenébe. Carlos Moreno sokkal jobb Laberintos de Pasiónt csinálhatott volna, főleg, ha átemelnek az írónői több elemet az Estafa de Amorból. Jó kis sztori ez, Ernesto Alonso csak négyszer vitte képernyőre.

  Ráadásul ha valaki elég bátor lenne, az Estafa de Amor az Esmeralda és a La Heredera/Guadalupe/Milagros összeszövésével tető alá hozhatna egy tök jó hibridsztorit, a két előbbi történet összes kulcsfiguráját lehetne egyesíteni szinte, a La Heredera meg adná a második etapot:

  Blanca Penareal egy torzszülött kisfiúnak ad életet (Cristobál + Melisio), a velejéig romlott, “náci” férje, Rodolfo (+ Genaro + Lucrecia) pedig azt várja tőle, hogy a második terhességének a gyümölcse egy egészséges fiú legyen.

  A másik szálon a fiatal Hortensia babát vár Gábrieltől, az orvostól, ám Rodolfo Penareal lemészároltatja Hortensia családját (viszály a földterületek miatt). A nő megbolondul és az újszülött fiát magára hagyja.

  Mindeközben Blanca egy koraszülött kislánynak ad életet. A két kicsit az ismertek szerint kicserélik.

  18 évvel később játszódik az első etap:
  Blanca és Rodolfo házassága megromlik, az előbbi Gábriellel (az orvossal) folytat titkos viszonyt, míg Rodolfo nyíltan Carminát (Fatima + Carmina) noszogatja. Carmina egyedül neveli a lányát, Gracielát, elszegényedett és megözvegyült földbirtokos, és szeretné a gyermekét beházasítani a Penareálok közé.

  Esmeralda összebarátkozik Cristobállal az erdő mélyén, a torzszülött és enyhén értelmi fogyatékos fiúval (ők ugye testvérek), aztán megérkezik José Armando is fehér lovon.

  Lucio Malaver szerepét kettészedjük: egyrészt ő lesz Gábriel, aki felkarolja Esmeraldát/Julietát, másrészt beleoltjuk Rodolfo/Genaro gonosz intézőjének a figurájába.

  Válasz
  • 316. Csabika  |  2015/09/20 - 21:42

   Tibi!

   Mindig élvezettel olvasom hogy ennyire otthon vagy a Mexikói storykban.

 • 317. Csabika  |  2015/09/23 - 17:04

  Íme Mapat csodálatos művének Corazon Que Miente ( Laberintos de Pasion 2016)

  főszereplő jelöltjei:

   Ariadne Diaz, Horacio Pancheri, David Zepeda.

  A novella várhatóan Január végén váltja az A Que No Me Dejas-t.

  Válasz
  • 318. suxel  |  2015/09/23 - 20:05

   Csabika:
   1, januar helyett marciusban startol a Corazon que miente, igy allunk (egyebkent ez a cim tetszik, hiaba corazonos)
   2; Zepeda maga cafolta a híreket a twitterjen roviden es tomoren: Falso!!! Es link utana.
   (Amugy eleg hihetetlen lenne Pancheri a fianak, akkor mar inkabb egy Pablo Lyle)

   Mapat eloszeretettel valogat a volt szineszei kozott, utos szereplogardaja sem szokott lenni, ugyhogy szet lehet nezni az utobbi sorijaiban kit hova lehetne atultetni. Eric del Castillot szeretne biztosan Mapat egy par resz erejeig a sorozat elejere megnyerni, gondolom Julieta nagyapjanak, valamint Alexis Ayalat is megkornyekezte, bar ot Nesma is meginvitalta a Lazosba

  • 319. Csabika  |  2015/09/23 - 20:26

   Köszi. 🙂
   Én úgy tudom hogy az AQNMD valahogy 130.resz körül fog vegeterni, legalábbis a 2.etap castingjánál én ezt olvastam, aztán lehet hogy nem így van persze.

   Személy szerint én Ariadne Diaz-t nagyon sajnálnám ha elfogadná ezt a szerepet, erre kb esmeralda pimentel vagy ana brenda lenne hiteles.

 • 320. bence1996  |  2015/09/23 - 18:27

  Gyönyörű 😀 Ez aztán az üzletpolitika. Nem megy jól a 7 órás sáv, miért ne MaPat támasztaná fel, ki más 😛 Egy Moreno novellára biztos kevesebben kíváncsiak, mint egy MaPat múre…na, persze.

  Várjatok, kitalálom…David Zepeda lesz biztosan Gabriel 😀 😀

  Válasz
  • 321. suxel  |  2015/09/24 - 07:48

   1; Ariadne neve melle felkerult Adriana Louvier, mint eselyes jelolt a fohosnonek
   2; Zepeda ujabb cafolo hireket tett koze a twitteren, mar a masodikat, hogy o nem tud arrol, hogy neki szerepet ajanlottak volna
   3; Alexis Ayala megerositett szereplő a tortenetben. Severiano Mendoza fekete gunyaja meg maradhat is, csak egy feher galleral kell kiegesziteni, hogy magar olthesse Padre Daniel szerepet.

 • 322. tibitoma  |  2015/09/23 - 19:00

  Esmeralda Pimentel kisujjból jobb Julietát rázna ki magából, neki elhinném, hogy egy diplomás, modern gondolkodású nő.

  Válasz
  • 323. Csabika  |  2015/09/23 - 20:17

   Haha 🙂

   Én is rá gondoltam. 🙂

  • 324. bence1996  |  2015/09/24 - 12:26

   Hát azért Ariadne Diaz és Adriana Louvier is elég értelmesek, és kinéznek úgy, mint egy diplomás, modern gondolkodású nő. Igaz, Adriana Louvier szimpatikusabb nekem. Ariadne Diaz-ról azért merem ugyanezeket elmondani, mert az El Color de la Pasion első részeiben engem mindezekről meggyőzött.

  • 325. tibitoma  |  2015/09/24 - 19:55

   Bence, na ő meg a másik kedvencem, Louvier, de Ariadne Diaz nekem nem igazán begyere sem játékilag, sem kinézetben.

   Diaz olyan “oké” nálam, viszont semmi extra.

 • 326. Mary  |  2015/09/24 - 21:01

  A twitteren most Diazt és Lylet tartják legesélyesebbnek főhősöknek Mapahoz.

  Válasz
 • 327. Csabika  |  2015/09/24 - 21:52

  Hírmorzsák 🙂

  Ki derült hogy Sada Simplemente Maria-ját 140.részesre tervezik az 1.etap 40 míg a második 100.részes lesz a Tervek szerint.
  Ugyancsak SM, a hírek szerint csatlakozik a színészi gárdához Victoria Ruffo 😀

  Corazon Que Miente ( Laberintos de Pasion 2016)

  főszereplő jelöltjei:

   Ariadne Diaz, Adriana Luvier, Iran Castillo.

  Sebastian Rulli, David Zepeda

  Horacio Pancheri, Pablo Lyle 

  Felmerült továbbá: Francisca Gattorna , Susana Dosamantes, és Alexis Ayala.

  Nézettség 09.22 (kedd)

  Lo Imperdonable 18.9
  Antes Muerta Que Lichita 17.2
  A Que No Me Dejas 15.7
  La Vecina 14.7
  Amor de Barrio 12.3

  Válasz
  • 328. Csabika  |  2015/09/24 - 22:03

   Októberben elkezdik a tervek szerint forgatni Roberto Gomez Fernandez Gran Hotel remakjét. ( női főhősről én speciel még nem tudok ki a szerencsés )
   Tegnap RGF a közösségi oldalakra töltött fotóiból már szinte biztosra vehetjük hogy ez bizony egy kosztümös novella lesz.
   A Premier állítólag egyszerre lesz a CDLE-on és az Univision-on is.

  • 329. Mary  |  2015/09/24 - 22:10

   Már a Rumores is letörölte, miután David 2x ! tiltakozott a Mapat sori ellen:

  • 330. suxel  |  2015/09/24 - 22:35

   SM: epizodszerepet kivan szanni Sada Madero Ruffonak, amolyan jelkepeset. Lasd Helena Rojo TDA, Ricardo Blume MIVAC. Viszont egyaltalan nem biztos, hogy osszejon.

   Zepeda – Lyle verzio meg neccesen beleferne, ha elobbi nem cafolt volna. Horacio es Sebas, inkabb tesoknak hinnem oket 😀 Amugy Lyle szerintem meg biztos befuto is lehetne, mivel dolgozott egyutt Mapattal nem is regen, de a szamara szerintem ez csak karakterismetles lenne, ilyen rovid idon belul egymas utan ket B-P adaptacioban. Az egyetlen biztos szereplo Alexis Ayala eddig.

   Gran Hotel: ez bizony kosztumos lesz. Ha nem az lenne, miért probaltak eddig abban?! Legeselyesebbnek Zuria Vega tunik Erick melle, bar voltak errol mar mindenfele hirek. Vele elvileg forgattak egy rovid demot is az Univisionra, ahol a sorozat a YNCELH vegevel indul, ami ha minden igaz, akkor december vége. Jelenleg az 52. resznel tartanak.

   UPDATE: bejott, amire tippeltem:

   http://masquetelenovelas.blogspot.hu/2015/09/pablo-lyle-protagonizara-nueva-version.html?m=1

  • 331. Csabika  |  2015/09/24 - 22:36

   Mondjuk Twitterem az nincs speciel, de továbbra sem értem hogy akkor miért emlegették ma is Zepeda-t ha 2x is megcáfolta a szereplést.
   De ha holnap is felröppen a neve én már agyvérzést kapok..

  • 332. Mary  |  2015/09/24 - 22:37

   A Simplemente Mariaban kb. epizódszerepet szeretne Sada Ruffóval, gondolom kb. úgy, mint anno Chava Lénát szerepeltette az isteni TDA-ban.

   Csabika, Gattorno tudja, hogy nőt csináltál belőle? 😀 😀 😀

  • 333. Csabika  |  2015/09/24 - 22:50

   Remélem Pablo Lyle megkapja Cristobal szerepét így már nem is nemis lenne annyira önismétlés 😀

   Egyébként Zepeda-t és Rullit kire szánták az Apa vagy a Festő szerepére?
   És vajon ki lesz Pablo Lyle testvére?

  • 334. Csabika  |  2015/09/24 - 22:52

   Most olvastam Franciscat írtam.
   Juj 😀 😀
   Fogjuk arra hogy késő van 😀 😀 😀

  • 335. Csabika  |  2015/09/24 - 22:59

   Mondjuk azt azért megnézném hogy egy Iran Castillohoz ez a Pablo gyerek hogy illene 😀 😀
   Vajon tudnák e überelni a Yanez Zavala párost? 😀 😀

  • 336. Bogy  |  2015/09/24 - 23:05

   Csabika szegény Francisco vezetéknevét is nőiesítetted de végül is igazad van…látszik szegényen a tesztoszteronszint alacsony volta. Nekem is gyanús volt mindig! *irónia* 😀 Késő van!
   Ha jól látom a nézettségi adatok mintha kicsit emelkedtek volna!

  • 337. Csabika  |  2015/09/24 - 23:29

   Ezt azért kapta mert Julietat bezárta a pincébe a mocsok 😀 😀

   Viccet félre téve szerintem ő az apa szerepére esélyes, egyébként is a negatív karakterekben tündökölni tud.
   Bár mondjuk én nem mennék vissza egy olyan sorozatba aminek a korábbi verzióában főszereplő voltam…

   Bogy!

   Emelkedtek, de még így is a béka feneke alatt van az összes szinte, na jó talán a La Vecina legtöbbször majdnem megközelíti a küszöbszintet de el érni az sem tudja……….

  • 338. suxel  |  2015/09/25 - 07:01

   Ha már egyszer protagonizal Lyle, akkor egyertelmuen nem Cristobal Valencia (Abraham Ramos) karakteret fogja jatszani.
   Francisco Gattornot Genaro Valencia (Manuel Ojeda) szerepere tudnam elkepzelni. Bar nekem utobbi idoben semmiben sem tetszik a ferfi, amiben felbukkan. Két szerepeben azonban sok sok evvel ezelott tetszett: ez a Julieta es A sivatag szerelmesei voltak.

   Chava “unnepelhet”: Az utolso elotti heten sikerult 20.0 pontot bezsebelnie

  • 339. bence1996  |  2015/09/25 - 08:24

   Na, legalább akkor egy sorozat elérte a 20 pontos nézettséget. Egyébként a Lo imperdonable-nél nem érzem ugyanazt, mint a La tempestad-nál. Kicsit azért látom az igyekezetet Mejíán. Nyilván ez a sorozat se a legjobb, de még mindig jobb, mint a Triunfo del amor és a La tempestad. Nem bánom, hogy nem lesz hosszabbítás, viszont az A que no me dejas-t nagyon. Nem értem az embereket, hogy a jelenlegi választékból miért nem Moreno sorozatát nézik inkább. Sokkal jobb, mint a többi. Sőt, az is kicsit megmagyarázhatatlan, hogy az összes sorozat iránt legalább 10 ponttal lecsökkent az érdeklődés. És nekem ne mondja senki, hogy csak Mejía és Larossa tehetnek róla… Camila Sodit meg fogalmam sincs miért nem szeretik. Nem rosszabb, mint régebben volt.

  • 340. Csabika  |  2015/09/25 - 08:32

   Kedves Suxel

   Nyilván csak viccnek szántam, sok emlékem nincs a sorozatról de annyira azért emlékszem hogy Pedro volt Julietaval, Cristobal pedig Pedro testvére volt.
   A vicc lényege az lett volna hogy Pablo Lyle-t a LSDP-ban Cristobalnak hívták és ugye itt is van egy Cristobal. 🙂

  • 341. bence1996  |  2015/09/25 - 11:44

   Vissza festette? :O Ó, ez a mostani helyzetben egy spoilerrel is felér 😀 😀 Na jó, túloztam, mert még nem indult be nálunk a sorozat. Nekem valójában a barna haj is tetszett nála. De azért meg kell hagyni, Claudia Ramirez tényleg fiatalabbnak tűnik a szőke hajjal. Sőt, én még fiatalabbnak érzem ebben a sorozatban, de lehet, hogy a szinkron is közre játszik.

 • 342. Mary  |  2015/09/25 - 08:51

  https://twitter.com/PabloLyle/status/647211071023919104

  Válasz
  • 343. suxel  |  2015/09/25 - 11:16

   Alonso nevu es nem beta hos, hihetetlen 😉

 • 344. tibitoma  |  2015/09/25 - 09:02

  A Lo Imperdonable alapvetően nem egy rossz sorozat szerintem sem, főleg így a második fele, utolsó harmada.

  Mellette:
  1. viszonylag erősek a színészek, főleg a nagyobb mellékfigurák
  2. látni, hogy sok pénzt öltek bele
  3. perfekt a rendezés
  4. egész jól kikupálták a cselekményt a végére

  Ellene:
  1. Corazón Salvaje-kórság, túl sokat akar Mejía markolni, több mindenben is egyezik a két sorozat (fúziós sztori, Caridad Bravo Adams, Chayanne-főcímdal, nem egyeznek az életkorok)
  2. az eleje borzasztó lassú, szinte szóról szóra átvettek dialógokat a La Mentirából, ódivatú
  3. Mejía megint becsapott minket :S

  Sokkal jobban tetszett volna nekem, ha
  a) Salmából csinálnak főgonoszt (a la Cuando me enamoro)
  b) Virginia a körülmények és Salma áldozata eleinte, magához édesgeti Martínt, majd egy vérengző pszichopatává válik, amikor Martín elutasítja
  c) Martín betegesen féltékeny lesz Veronkára, beindul a Lo Imperdonable a 60-70. rész környékén
  d) behozzák a képbe Martín genyó anyját
  e) Veronka és Ana Perla kipurcannak együtt
  f) Veronka azonban él, Ana Perla meg szellemként tér vissza
  g) Virginia meg a megözvegyült Martínt magához édesgeti

  No, így kábé mindhárom CBA-történet hű lenne valamennyire az eredetijéhez. Nem tetszik, amit Ana Perla szálával csináltak, őszintén megmondom.

  Válasz
  • 345. Csabika  |  2015/09/25 - 10:56

   Azért az durva hogy a Sebzett Szívek vonalat, az utolsó 14.reszre hadja ez is csak Mejia lehet senki más…
   Ana Perla szál számomra a sorozat fénypontja ezt művelni vele jó nagy kicseszés szerintem.
   Valóban ésszerűbb lett volna ha Salma lett volna a fő gonosz, Virginia meg csak simán egy lotyó, bár akkor semmi újdonság nem lett volna a CME-hoz képest.
   Igazából ebből egy jó sorozat lett volna, látni az igyekezetet rajta, sok pénzt öltek bele, jók lettek az alafestő zenék is, csak ezt nem a főműsoridőben kellett volna bemutatni inkább a 18 vagy a 19:00-sávban de inkább a 19:00-sávban már csak amiatt is mert a nagy része vidéken játszódik.
   A színészek nagyon jók, csak a többsége bele van kényszerítve egy olyan karakterbe amiket a legtöbben karrierjük elején játszottak szinte.
   Részletes elemzést a Magyarországi finálé után tervezek írni róla. 🙂
   ( ezek a Mejia novellák mindig úgy meg ihlettnek 😀 😀 )

   UI: annak külön örülök hogy Claudia Ramierez vissza festette a haját a Colorban használatos színre, évekkel fiatalabbnak is tűnik vele 🙂

  • 346. bence1996  |  2015/09/25 - 11:49

   Bocsesz, az előbb rosz helyre írtam 😛 Szóval a Claudia Ramirez-es kommentemet ide szántam xD

  • 347. Csabika  |  2015/09/25 - 12:58

   Egy fórumon olvastam anno hogy: Nem is akarta befesteni Claudia a haját sötét barnára csak a szerep azon dialógusa amikor keresi Magdalena a lányát azt kívánta meg, no és persze Mejia uraság kedvéért váltott haj ill szemszínt.

 • 348. tibitoma  |  2015/09/26 - 21:51

  A fene vigye el, most láttam az utolsó két részt a Lo Imperdonabléból, valamennyire belekezdtek a Sebzett szívekbe, elkezd az egész izgalmassá válni, aztán mindjárt vége lesz, Áhh, pedig itt óriásit lehetett volna még csavargatni a dolgokon.

  Válasz
 • 349. Csabika  |  2015/09/28 - 23:53

  Az előzetes hírekkel ellentétben mégsem kap a Lichita hosszabbítást, a döntés érthető hiszen nézettségileg nem hozza a tőle elvárt adatokat pedig minőségben egész jó kis sorozat ez, és így megdöbbentő hogy miért rossz a nézettsége, pedig mostanában Mejia Lo Imperdonable-ja is egész “vállalható” nézettségi adatokat hoz.
  És hogy mi lehet az oka?
  Én azt gondolom hogy csak úgy mint Mejia uraság Telenovellája a Lo Imperdonable, úgy ez is túl lett promózva, szerintem a kevesebb néha több. (szv)

  Március 7-én startol a tervek szerint Juan Osorio: Sueno de amor névre hallgató új novellája a 20:00-sávban Lichita helyén, ami a hírek szerint új történet lesz ( végre egy nem feldolgozás!!! Pacsi 🙂 )
  Osorio úrnak már vannak főszereplő jelöltjei is mégpedig : Férfi fronton Mexikó talán legnépszerűbb és legvonzóbb pasiját Sebastian Rullit akarja Osorio, míg Főhősnek Gaby Spanic, Lucero, de már Gaby Espino neve is felmerült.

  A Héten finálézik hazájában a Lo Imperdonable Mejia uraság Telenovellája, amit Magyarországon csak Veronica Arányának ismerjük. 🙂
  Ha a minőségét nézzük azt kell mondjam hogy az elmúlt 1.hónapban ez meglepően jó ( csak Mejia meg ne hallja 😀 ) az elmúlt hetekben meg lélegzet visszafolyta követem a cselekmény alakulatát annyira izgalmas és eseményekben gazdag story lett ebből a végére, ami kár mert ha az elején is ilyen minőségben futott volna talán a bukás is elkerülhető lett volna.
  No de majd meglátjuk hogy milyen eredménnyel zár, a La Tempestad 20.9 ratingal zárt remélem ez feljebb kúszik.

  Válasz
  • 350. Bogy  |  2015/09/29 - 00:19

   Igen Csabika ez a Vera tényleg nagyon arányos egy teremtés. 😛

   Sebas neve már mindenhova felmerült szinte…szegény ennyi darabra nem tud szakadni de ne is tegye…maradjon csak egyben…:D Remélem hamarosan tisztázódik a helye mert már tűkön ülök miatta! 😀

   Az általam látottak alapján engem nem nyert meg magának Veca és SanyiNumber2(utalás Alejandrora-LQLVMR) sorozata…ellenben a kémiájuk nagyon ott van!!!!!!!!!!

  • 351. bence1996  |  2015/09/29 - 00:46

   Én is remélem, hogy Veronica aránya feljebb kúszik a fináléra, persze csak nézettségileg, nem a hízásra gondoltam 😛

   Az új Osorio novella kapcsán én Lucero-t kizárnám, hiszen most fogja forgatni a La indomable-t a Telemundo-nál. (Engem a cím kicsit összezavar, mert mindig a Corazon indomable jut eszembe. Nem biztos, hogy megnézném Lucero-t 40 éves szűzként a tengerparton rohangálva, mint Marimar-t 😛 )

  • 352. Csabika  |  2015/09/29 - 01:18

   Igazából Veronica aranyere-t akartam írni, de az már Megbocsáthatlan lett volna részemről 😀 😀

  • 353. bence1996  |  2015/09/29 - 20:36

   Nekem az számít, hogy az események felpörögjenek egy sorozatban, nem mondom, hogy mindegy, hogy mikor, viszont legalább az írók összekapták magukat a végére, és bízom benne, hogy összeáll egy kerek egésszé a sztori.
   Én a La malquerida-ról sem tettem le, hiába csak a végén gyorsultak fel az események. Ha itthon leadják, akkor biztos bele fogok nézni.
   A Lo que la vida me robó-ban is voltak unalmas részek, mégis végig néztem, mert a hangulata megfogott, és ez is számít.

   Kicsit más: A Pasion y poder sztori alapján nekem egy kicsit a Bűnös szerelemre (Pecados ajenos) hajaz. Kár, hogy Eric Vonn keze nincs benne a dologban 😀
   Ti mit gondoltok? 🙂

  • 354. Csabika  |  2015/09/29 - 21:14

   Nekem a Pasion y Poder az El color de la pasion hangulatát kelti, kicsit “krimi”, kicsit “akció”, és legfőképpen realitásban gazdag (és itt rejlik a hasonlóság számomra)
   Nagyon örülök hogy végre kezd a Televisa a realitás talajára lépni, annak kiváltképpen hogy ezt mindjárt a főműsoridőben gyakorolják.
   De egy biztos! Nagyon várós sorozat ez számomra tuti bele nézek. 🙂

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum