“Pasión y Poder” – a gonosz Colunga a Televisa megmentője?

2015/07/21 at 00:00 37 hozzászólás

non-telenovela-quitters-fernando-colunga

A Lo imperdonable (és az összes többi sáv) siralmas, a küszöbszinteket még csak nem is súroló adatait látva nem csoda, hogy a Televisánál jelenleg minden szem José Alberto Castróra, és ősszel startoló főműsoridős sorozatára, a Pasión y poder (Hatalom és szenvedély) remake-jére szegeződik, annál is inkább, mert a producer pár nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy a történetben szembenálló két család fejét két igazi nagyágyú, Fernando Colunga és Jorge Salinas játssza majd, előbbi élete első igazi főgonoszi szerepében. A hírre nem csak az internet népe buzdult fel, a napok óta tartó castingokon a fél Televisa megfordult. A tovább után elolvashatjátok, miért kritikusan fontos több szempontból ez a novella, és hogy kiknek van a legnagyobb esélyük bekerülni.

Nem ismeretlen történet

191055092_DQXKSQUEKDTHKAHA Szenvedély és hatalom két gyerekkori barát végzetes elhidegülésével kezdődik, amikor Arturo Montenegro (Carlos Bracho) és Eladio Gómez Luna (Enrique Rocha) egyazon nőbe, Ana Laurába (Diana Bracho) szeretnek bele. Végül Eladio veheti feleségül Ana Laurát, aki hamarosan ráébred, hogy rosszul választott: férje egy kegyetlen zsarnok, aki folyamatosan bántalmazza, és pokol mellette az élete, csak közös fiuk, Federico (Alejandro Landero) nyújt neki egy csepp örömöt.
Mindeközben Arturo is megházasodik, de hamar megözvegyül és magára marad fiával, Pedróval, de nem sokkal később elveszi a gátlástalan és frivol Ninát (Claudia Islas), aki még három gyereket szül neki. Közülük csak Ana Karen (Lola Merino) örökli apja jóságát, Rogelio (Constantino Costas) és Paulina (Paulina Rubio) folytonosan lázadnak, és Pedrót is semmibe veszik. Ana Karen és Federico annak ellenére egymásba szeretnek, hogy a szüleik a magánéleti sérelmeken túl az üzleti világban is csatároznak egymással, és rengeteg akadályt kell leküzdeniük, hogy végül boldogok lehessenek együtt, akárcsak Ana Laurának és Arturónak, akikben újra feléled a régi szenvedély.

cevora0727web_principalGaleriaRetratoA Pasión y poder azon túl, hogy eredetije, az 1988-as változat az akkori év egyik sikersorozata volt, és az emblematikus főgonosznak, Enrique Rochának TvyNovelas-díjat is hozott, a fiatalabb nézőknek sem teljesen ismeretlen. Pont ugyanehhez a sztorihoz nyúlt vissza a 2006-os Mundo de fieras is, ahol a két központi férfi karakterből Salvador Mejía ikreket csinált, és mindkettőt César Évora játszotta. A Diana Brachóénak megfelelő naivát itt Laura Flores kelthette életre, míg a fiatal főhősök Sara Maldonado és Sebastián Rulli voltak. Edith González karakterét, Joselynt az itteni Ninából és a venezuelai Mundo de fieras Joselyn-jéből gyúrták össze.

A Mundo de fieras abba bukott bele, hogy legalább hatféle történetet akart egyszerre elmesélni, de vajon pont a Pasión y poder az, ami ezek közül önálló remake után kiált? A történeten túl azonban, mint ahogyan a Televisától megszoktuk, itt is elsősorban a személyi tényezők döntenek sok kérdésben.

fernando-colungaMennyire lesz Colunga gonosz?

Az emlékezők szerint az eredetiben a prímet minden kétséget kizárólag a Eladio Gómez Luna karaktere vitte, és Fernando Colunga, aki a kevés olyan Televisa-sztár egyike, aki megteheti azt a luxust, hogy válogat a szerepajánlatok között, nem véletlenül csaphatott le rá, hiszen az Amit a szív diktál képében beteljesült komikus vonal mellett régi álma már egy igazi, hús-vér főgonoszt képernyőre vinni. Más kérdés, hogy őt, aki nagyjából az ipar koronázatlan királyának számít, hogy fogadja majd a közönség egy ilyen éles váltással a sok pozitív hős után. Nem lehetetlen, hogy José Alberto Castro, akinek amúgy is a gyengéi a tévúton járó főhősök,  apellálva Colunga főhősi sármjára Rubíhoz vagy Teresához hasonlóan egy küzdelmes életű, együttérzésre sarkalló villagonista karaktert álmodott meg főhősének, ami jól pozicionálhatná Colungát a komolyabb szerepek felé a gyártó jelenlegi helyzetében, anélkül, hogy le kellene mondania főhősi státuszáról.

Hovatovább, még a karakter Mundo de fieras-beli megfelelője, Damián is mutatott karakterfejlődést, mikor megpróbálta romantikus oldalát elővéve visszahódítani feleségét, így egyáltalán nem lehetetlen, hogy egy a sors által megtört, kőszívű Colunga-karakter fejlődésregényét láthatjuk majd az új sorozatban kibontakozni.

Fiatalítás – a szürkék szerencséje?

Az, hogy Colunga és Salinas lehessenek az új sorozat sztárjai (márpedig minden jel arra mutat, hogy ez a cél), a sztori életkorait egy jó tízessel lejjebb kell vinni, így lesznek majd a szülői generáció tagjai negyvenesek, az egymásba szerető – korábban harmincasok – pedig fiatal felnőttek. A két szálon futtatott történet az idősebb és a fiatalabb nézők megnyerésére már régóta bevett stratégia, többször be is jött (pl. Amores verdaderos), ám sok múlik azon, hogy kik lesznek a fiatalabb generáció képviselői, és nem terelik-e el túlzottan a figyelmet a kiemelt Colunga-Salinas párharcról.

Érdekes meglátás volt egy fórumon, hogy ahelyett, hogy igyekezne teletömni a sorozatot minél több nagy névvel, Castro a castingok alapján szemmel láthatóan arra törekszik, hogy a fő sztárjait viszonylag jelentéktelenebb, B-vonalas színészekkel vegye körbe, így ahelyett, hogy Daniel Arenasokat vagy Angelique Boyereket keresne a fiatal főhősök és főgonoszok szerepére, beéri Brandon Penichével, Michelle Renaud-val, José Pablo Minorral, Carlos de la Motával, Fabiola Guajardóval, Andrés Mercadóval, Vadhir Derbezzel vagy Thelma Madrigallal, akik mind megfordultak a castingon. A szabályt erősítő kivétel szerepében Livia Brito mosolygott tegnap a castingkamerába, aki állítása szerint csak Castro sorozatától teszi függővé, hogy augusztusban csomagol-e és utazik-e színészetet tanulni külföldre.

pyp

Még szembetűnőbb azonban, hogy az idősebb női főhősnő ill. női főgonosz karakterére (vagyis az anyukákra) sem a krémből válogatnak: eleddig ezekben a kulcsszerepekben Marlene Favelát (a képen), Scarlet Ortizt, Marjorie de Sousát, Mayrín Villanuevát, Gabriela Vergarát és az aztecás Martha Cristianát hallgatták meg, pontosabban próbálták össze a két férfi főhőssel a miheztartás végett. (Mayrínt kivéve mind más gyártók által felfuttatott színésznőkről van szó, akik sokak véleménye szerint még nem elég nagy dívák ahhoz, hogy a vezérkanoktól elcapcarásszák a rivaldafényt, ellenben pont jól mutatnak még mellettük). A többi, castingot megjárt színésznő közül talán csak Susana González, Cynthia Klitbo és Sabine Moussier lógnak ki felfelé a mezőnyből, de valami azt súgja, őket is inkább a főgonosz karaktere felé tessékelik majd, ha esetleg továbbjutnak. A meglepő az, hogy mégis a szintén elég sótlan Patricia Manterola a női főszerepre a titkos favorit, aki bár nem játszott tíz éve főszerepet, állítólag Colunga kedvence is ő a lehetséges párjai közül.

Ami mindenesetre biztosnak tűnik, hogy bár sokan szeretnék Adela Noriegát, Yadhira Carrillót, Daniela Castrót vagy Erika Buenfilt viszontlátni a nagy veteránok oldalán, nagy valószínűséggel csalódniuk kell majd, hiszen ezek a színésznők egész egyszerűen már nem férnek bele a koncepcióba. (Pláne, ha Castro nem tervez elcsúszni a Mundo de fieras-i banénhéjon, ahol a grandiózus szereposztás nagy csillagai egyszerűen kioltották egymást.)

jose+alberto+castroProducer-faktor

Az már rég köztudott, hogy Salvador Mejía után José Alberto Castro próbálhatja ki magát a főműsoridőben, ahová 2001 és a Sin pecado concebido csúfos bukása óta nem tehette be a lábát. A producernek volt egy felívelő szakasza a Teresa, a La que no podía amar és a Corona de lágrimas idejében, ahol három idősávot is feltámasztott hamvaiból, ám legutóbbi novellája, a La malquerida korántsem mondható ilyen sikeresnek. Sokat cikkeztek tavaly arról, hogy a producer, miután szakított Angelique Boyerrel, depressziós illetve gyógyszerfüggő lett, és nem veti bele ugyanolyan elánnal magát a munkába, sőt olyan cikkek is napvilágot láttak, hogy a Televisától másik tévétársasághoz igazol, ezek a vádak azonban mind alaptalannak bizonyultak. Ettől persze a La malquerida helyén hatalmas szégyenfolt maradt, amit nem biztos, hogy a főműsoridő szennyében a legjobb kimosni.

Ugyancsak aggodalomra ad okot sokak szerint, hogy a producer ebben a sorozatban ismét Ximena Suárezzel dolgozik majd, aki az utóbbi időben nem túl sikeres sorozatok, a La malquerida, az Hasta el fin del mundo és a Lo imperdonable születésekor is bábáskodott, ez pedig nem vet túl jó fényt legújabb kori munkásságára: a nézők egyszerűen félnek, hogy az írónő lassú stílusa kiheréli az egyébként is elég sok ráncfelvarrást igénylő sztorit. Mások viszont bíznak abban, hogy Suárez már régóta készülő eredeti történetének elemeit is belecsempészi majd az adaptációba, amely hogy – hogy nem, szintén két család régi viszályáról szól.

Mire vágyik a Televisa?

Jelenleg, amikor minden sávban nagyjából az elvártnál öt-tíz ponttal alacsonyabb a nézettség, a Televisa már annak is örülhetne, ha egy főműsoridős sorozata a húsz pontos átlagnézettséget átlépné. Persze a mostani tervek azért ennél nagyszabásúbbnak tűnnek: ha egyszerre lehetne elérni, hogy otthon is egy sikeres sorozatot termeljenek ki végre potom másfél év vakarózás után, felvillantva pár régi kultikus arcot, de bevezetve az újakat is, valamint ezzel egyidőben nemzetközileg is újra feltegyék magukat a térképre egy garantáltan jó eladású sorozattal (az új Televisa-sorozatok többsége nagy sztárokkal, vagy azok hiányában sem érdekel senkit, miközben a jószerével ismeretlen török Seherezádé siker sikerre halmoz Latin-Amerikában), akkor miért is ne?  Persze a rosszhiszeműek most is jelen vannak, akik szerint az egész Castróstól, Colungástól, mindenestül, vért izzadva ájul majd be a Lo imperdonable által megásott sírva, ám valljuk be, ha ez bekövetkezik, akkor ott tényleg nagy bajok vannak.

Ti hogy látjátok a helyzetet? Megnéznétek Colungát negatív szerepben?

Entry filed under: Premier hírek, Sztárhírek, Videók. Tags: .

“A Que no me Dejas” – még egy hét “A Que No Me Dejas” – kedvcsináló hétfőre

37 hozzászólás Add your own

 • 1. Milibindi  |  2015/07/21 - 02:09

  Itt lehet szavazni 🙂
  http://masquetelenovelas.blogspot.hu/2015/07/se-busca-protagonista-femenina-para.html Egyenlőre a nép Mardzsót szeretné Fernando oldalán látni! Én is rá szavaztam.

  Huu hát én nehezen tudom elképzelni Fernandot gonoszként.
  Inkább Jorgét! Neki jól áll, jól hozza azt már tudjuk.
  Nem tudom jó-e ha elfogadja, nehogy elessen a főszerepektől. Max akkor kéne szerintem, ha maga a főszereplő a gonosz, mint a Rubinál vagy Teresánál.

  Válasz
 • 2. Amiga  |  2015/07/21 - 08:29

  Colunga mint gonosz? Na erre kíváncsi leszek.Viszont kétélű a dolog: A Rubi és a Teresa nagy siker volt,tehet úgy lászik hogy az embereknek a gonosz főszereplők is bejőnnek,nemcsak az ilyen kis ártatlan lélek.Úgyhogy a két villagonistás elődből kiindulva még az is lehet,hogy Colunga pályájában ez egy fordulópont lesz.Abból a szempontból viszont rosszul is elsülhet a dolog,hogy Colungát -akit hősszerelmesként,pozitív főhősként szoktak meg- mennyire fogják tudni elfogadni gonoszként.Maga a történet egyébként jó,kíváncsi vagyok,hogy Castro mit hoz ki belőle.Mondjuk az eddig kiderült,hogy a gonosz főszereplős novellák mennek neki.

  Válasz
 • 3. bence1996  |  2015/07/21 - 09:03

  Nézettségileg biztos stagnálni fog a Lo impredonable szintjén, később szerintem javulni fog Colunga miatt. Ő nekem személy szerint nem kedvencem, de elismerem, mint színészt a Televisa berkein belül. Én már most bizalmat szavazok a sorozatnak, mert szeretem Castro munkáit, még ha a La malquerida bukás is lett. (a vége miatt érdemes volt belenézni egyébként)

  Viszont naivának én Marlene Favelát látnám legszívesebben 🙂

  Válasz
 • 4. Csabika  |  2015/07/21 - 09:18

  Na ez tuti város sorozat lesz !!!!!!!!!!

  Úgy tűnik Castro követi az előző 3 novellája stílusát, no nem is baj személy szerint imádom a negatív főhős központú novellákat, és mondhatni nézettség szempontból is kiemelkedők voltak. ( kivéve a LM de végére az is kimagasló nézettséget hozott )

  Válasz
 • 5. bence1996  |  2015/07/21 - 09:51

  Kis szőrszálhasogatás: Biztos, hogy a cím fordítása Hatalom és szenvedély? Nem Szenvedély és hatalom? 😀

  Válasz
  • 6. Csabika  |  2015/07/21 - 10:49

   Nem, mert a spanyol nyelvben mások a nyelvtani szabályok.
   A helyes fordítás a hatalom és szenvedély.
   A szenvedély és hatalom az már Magyarosított lenne. 🙂

   Felcserélve fordítjuk tehát az utolsó az első.
   Pl: Corazon Indomable = Szív Rendíthetetlen

   Attól ők még rendíthetetlen szívnek hívták/hívják csak más a nyelvtanuk mint a miénk. ( Tehát máshogy irják de ugyanúgy értelmezik mint mi )

   Remélem jól tudom.

  • 7. Milibindi  |  2015/07/21 - 11:48

   Köszi Csabika! Most tanultam valamit ! Ezt nem tudtam! :):)

  • 8. MarcoPolo  |  2015/07/21 - 12:54

   Szenvedély és hatalom szó szerint, azért írtam fordítva a cikk elején, mert egyszerűen jobban hangzik 🙂 a világon semmi köze ahhoz, hogy a mellékneves kifejezéseknél fordított a sorrend (ami amúgy igaz, de ott is vannak kivételek), annál is inkább, mert ez egy szimpla felsorolás, szóval a sorrend nagyjából mindegy 😉

  • 9. Milibindi  |  2015/07/22 - 01:08

   Értem! Köszi Marco! Akkor mindegy , hogy fordítom melyik szó van elöl. :-);-):-):-)

 • 10. bence1996  |  2015/07/21 - 10:57

  Igen, így érthető. Érdekes, hogy a kötőszavas kifejezéseknél is így van. De nem lepődök meg 😀 keresztanyám Spanyolországba ment férjhez, és hallok néha fura kifejezéseket 😀

  Válasz
 • 11. szabina333  |  2015/07/21 - 10:59

  Oh a Mundo de fieras!! Jó sorozat volt az, de tény kissé elvakult rajongónak kell lenni, hogy ezt mondhassam. Colunga megkérdezhetné egykori vak szerelmét, hogy is van ez a főhős(nő) átalakul idővel gonosszá dolog. Letynek sokkal jobban állnak az őrült szerepek és ha jól tudom a Julieta után már jobbára csak gonoszként láttuk viszont – én legalább is.

  Válasz
 • 12. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/07/21 - 14:05

  Én korábban már gondoltam arra hogy Colunga lehetne gonosz de egy Telemundos sorozatban. Furcsak hogy eddig nem pártolt át sehova se.
  Ahogy már számtalanszor leírtam: A Televisa újítson! Vigyen eredeti történeteket a képernyőre, ha viszont feldolgoznak sokkal régebbi telenovellát kellene felújítani. Értelmetlen volt egy új La Mentira ha már 2010-ben Carlos Moreno megcsinálta. Az emberek nem akarják ugyanazt látni így érthető hogy átkapcsolnak máshova. És egyébként is egy új Siempre te amaréval jobban járt volna a Televisa és érdekes hogy most annyira szarul áll a LI hogy berakják a Sebzett szívek történetét. Nem ezt kellett volna már a legelején? Dehogynem!
  A másik hiba az hogy túl sok komikus sorozat megy egyszerre, pl. a La Vecina, és az Amores con trampa. Nem is beszélve a szereposztásról.
  A 2016-os La Usurpadorából meglátjuk mi lesz.

  Válasz
 • 13. Viktor  |  2015/07/21 - 14:43


  AMQL..Itt az első promó :DDD

  Válasz
 • 14. Bogy  |  2015/07/21 - 19:51

  Hát Angelique Boyer-eket biztos nem keres! xDDD Szegénykém azért remélem sikerült túltennie magát a szakításon…miket is beszélek…nem sajnáltatnia kéne magát. Két nagy büdös pofon és uccu neki… Mindenesetre nagy teher nyomja most Castro vállát…új a főműsoridőben és máris azt várják tőle hogy törölje fel Mejía mocskát…nekem felkeltette az érdeklődésemet a novella…belenéznék…kíváncsi vagyok a gonosz Colungára…a sok műtéte óta számomra már nem fér bele a szépfiú kategóriába de a szemét alakot a feszes arcával nem tudom hogy tudja majd hozni…rég nem láttam novellában de azért remélem az arcmimikáját még nem nyírták ki a plasztikdokik.

  Válasz
  • 15. Mary  |  2015/07/21 - 19:59

   Bogy 😃😃😃😘

  • 16. Mónika  |  2015/07/21 - 20:31

   Mikor volt Fernandónak plasztikai műtétje? Hányszor volt? Ő mindig úgy nyilatkozik, hogy nem volt neki. Így is jól néz ki, szerintem a színészeknél és színésznőknél nem gond, ha plasztikáztatja magukat. Kíváncsi vagyok, hogy Fernando milyen lesz gonosz szerepben. Nagyon tehetséges színész, biztosan nem lesz gond neki gonosz szerepet játszani. Nem kellene sem a producereknek sem a nézőknek beskatulyázni a telenovella sztárokat, mindenkinek kellene adni pozitív és negatív szerepet is. Ha színész vagy színésznő valaki, akkor bármilyen szerepet el kell tudni játszania. Nagyon örülök, hogy Fernando újra forgat, 😀 😀 😀 😀 sok volt ez a 2 év kihagyás. 😥 😥 😥 Már nagyon váron a Pasion y Podert. Remélem, hogy sikeres lesz. 😀 😀 😀 😀 😀

  • 17. Amiga  |  2015/07/21 - 21:12

   Fernando többször is cáfolta,hogy bármilyen plasztikai műtéte lett volna..

  • 18. Bogy  |  2015/07/21 - 21:51

   Az egy dolog hogy cáfolta…de én meg nem vagyok vak és hülye…ne értsetek félre nem ítélem el miatta…semmi bajom a plasztikával és tisztában vagyok vele hogy szinte mindenki plasztikáztatta magát ezekben a körökben…de van akiről üvölt hogy kés alá feküdt és szerintem nem kéne tagadni egy evidens dolgot…ha valaki el akarja ítélni így is úgy is elítéli…én nem ez a fajta vagyok de azt sem szeretem ha ostobának néznek. Mindegy is én is kíváncsi vagyok rá gonoszként… 🙂

 • 19. bence1996  |  2015/07/21 - 22:06

  Pont ez jutott eszembe, hogy simán letagadhatja, hogy volt plasztikai műtétje, de ha látszik, hogy botoxoltatott, akkor mondhat bármit.
  Mellesleg tök előnytelen ez a kép róla, az a szájtartás…mint egy álmodozó kis-iskolás, aki próbálja visszatartani a nevetést. Vagy nem bír rendesen mosolyogni a sok idegméregtől. Mint egy élő Madam Tussaud viaszfigura 😀
  Na jó, befejeztem. Egyébként riszpekt 😛

  Válasz
 • 20. suxel  |  2015/07/21 - 22:25

  Engem tovabbra sem izgat a tortenet. Lehet velem van a baj.

  Válasz
 • 21. Csabika  |  2015/07/22 - 00:47

  Egyébként gyanúsan hasonló a story volt a Családi Titkokban is, nemtudom ki emlékszik még rá.

  Válasz
 • 22. Viktor  |  2015/07/23 - 18:53

  http://www.hotdog.hu/telenovellakvilagamagazin/hirek/lo-imperdonable-jose-ron-erkezhet-a-sorozatba

  Válasz
  • 23. suxel  |  2015/07/23 - 19:30

   A legujabb infok szerint bar voltak targyalasok Jose Ronnal, instas kép is bizonyitja, de nem jott ossze a beleptetes, viszont helyette erkezik Danna Garcia, mint egy pszichologus.

  • 24. suxel  |  2015/07/23 - 19:33

   Na meg Gabriel Soto sem lesz a Simplemente Maria fohose.

 • 25. Viktor  |  2015/07/23 - 21:10

  Válasz
  • 26. suxel  |  2015/07/23 - 22:20

   Nem tudom mikori a video és mit tartalmaz pontosan, mert nem tudom megnezni mobilrol es csak annyit latok Jose Ron se une a…

   viszont ez a cikk meg nagyon friss es allitolag Mejia jelentette ki, hogy Jose Ron mégse jon, mert nehez osszeegyeztetni a forgatasokat valami USAbeli programmal.

   http://www.radioformula.com.mx/notas.asp?Idn=520108&idFC=2015

 • 27. Viktor  |  2015/07/24 - 08:44

  Igaz.Mégsem csatlakozik a sorozathoz José Ron.De jön a sorozatba Danna Garcia!! Állítólag Martin és Veronicának kavar be majd.A tegnapi részben pedig már Susana diazayas is megjelent.Ő a falu új tanítónénije,és Ricardo Franco karakteréhez lesz köze!! 😀

  Válasz
  • 28. Viktor  |  2015/07/24 - 08:49

   Meg hamarosan elkezdődnek az elhalálozások..Meija bácsi nem mondott sokat,de annyit elárult,hogy Delia Casanova (Matilde) lesz az első karakter aki távozik a sorozatból.

 • 29. suxel  |  2015/07/24 - 09:31

  Magam sem akarom meg elhinni, de skacok, az komoly lenne, hogy tegnapelőtt a nezettsegben az LI lett volna az utolso 12,8 ponttal? Az igaz, hogy nem crashr rakta kozze. En inkább 16,8at tudok elkepzelni.

  Az uni forumon egy oldalnyi karoromot okozott.

  Válasz
  • 30. bence1996  |  2015/07/24 - 10:24

   Állt már valaha ennyire szarul a Televisa?

  • 31. suxel  |  2015/07/24 - 11:58

   Ha ez a 12,8 igaz, akkor mar karacsonyi szintu ratingeknel tart az LI, azert en meg várok valami cafolatra, de ha nem, akkor en is hangosan rohogok majd

  • 32. momo  |  2015/07/24 - 14:41

   Ez LOL… 😀 Nem is emlékszem volt-e már ilyen, hogy a főműsoridős sorozat 12,8-at produkáljon. Ha meglesz erősítve az info, akkor légyszi suxel írd majd meg itt a blogon. 🙂

  • 33. suxel  |  2015/07/24 - 20:19

   Elvileg hivatalos a 12,8 csutortokre már azonban a helyere kerult 18,1 szazalekkal.

   A leveledre meg visszairtam. 🙂

 • 34. Gábor  |  2015/07/24 - 16:12

  A Dos hogaresnél is voltak nagyon alacsony számok! Ha jól emlékszem ott is voltak 12 vagy 13 pont körüli nézettségek.

  Válasz
 • 35. Thoom  |  2015/07/24 - 17:22

  Sajnalom hogy a Lo Imperdonable melyrepulesbe kezdett, szegeny Ana Brenda, ez a fomusoridos bukas azert neki is bekavarhat rendesen, Mejia valamit nagyon rosszul csinalhat, sajnalom hogy ilyet kell mondanom de ezt a sorozatot itt kene abba hagyni…
  Na nem baj, majd Ana Brenda kap megint Mejianetol egy ujabb rozsanovellaszerepet es bumm 😀
  Ahogy Maitenel volt 😀

  Válasz
 • 36. Gábor  |  2015/07/24 - 17:41

  Csak ha okos lesz, akkor nem fogja elvállalni! Azért a Macska már nem volt akkora siker, mint a Corazon Indomable volt.

  Válasz
 • 37. tibitoma  |  2015/07/24 - 20:37

  Én megnézném gonoszként, bár eléggé elfuserált még mindig a játéka Colungának. Nem egy Evora, az biztos.

  Szerintem meg nem érdemes sok új történettel próbálkozni, ha ott vannak a régiek. Delia Fiallo és Inés Rodena klasszikusait is maivá lehet varázsolni ügyes kezekkel.

  Egy mai telenovella nem 2-3 fő szálat visz, mint régen, hanem többet, mivel hosszabbak a sorozatok. Általában a mellékszereplőknek is több játékidő jut már. A szerelem témája örök, az ebből adódó konfliktustípusok ugyanúgy megvannak, mint régen, csak a környezet meg az embertípusok változtak = végy egy jó alapanyagot, emeld ki a lényeget és tedd maivá.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum