Univisión Upfronts: “A que no me Dejas”

2015/06/15 at 07:00 3 hozzászólás

aquenomedejas

Carlos Moreno új novellája, az A que no me dejas a producer jó szokása szerint ismét egy régi mexikói sikersztori, az 1988-as Amor en silencio újragondolása lesz, noha az még nem teljesen tiszta, pontosan miként is nyúlnak az eredetihez. Annyi biztos, hogy a kétgenerációs, nagyívű történet főhősnője Camila Sodi lesz, aki anyát és lányát alakítva dupla szerepben tér vissza tizenegy év után a Televisa-novellákhoz.

A lenti trailert a májusi Upfronthoz forgatta az Univisión, ahol megszellőztették ugyan, hogy esetleg a Que te perdone Dios után ezt a sorozatot is az amerikai csatorna mutassa be elsőnek, de végül úgy alakult, hogy utóbbit a Yo no creo en los hombres váltja, Moreno sorozata pedig Mexikóban lesz először látható, július 27-től. A tovább után további infókat találtok az új sorozatról!

Egy szerelem, melyet próbára tesz egy tragédia, egy apa tiltása, egy régi barát féltékenysége és egy gyermek felnevelésének felelőssége. Az akadályok legyőzése az életükbe kerül, de ezzel egy új történet veszi kezdetét…

Korábban a történetet az El lenguaje del amor munkacímen futott, melyet Moreno (hasonlóan a Cuando me enamoróhoz) végül beáldozott, hogy a leendő főcímdal, az Alejandro Sanz által jegyzett A que no me dejas jobban összeforrjon a novellával. A cím jelentése nagyjából Ugye nem engeded?, és bár az Upfrontson még mellébiggyesztettek egy suta corazónt a miheztartás végett, a végleges címben ez már nem szerepel, lásd az épp aktuális logót:

aqnmd

Nagyon úgy tűnik egyébként, hogy Moreno grafikusai képtelenek leszakadni erről a szívbe zárt A-betűről, amely az En nombre del amor és a Quiero amarte logóiból már ismerős lehet, de egye fene, a sorozat sikere úgysem ezen fog múlni. A kis tengericsillag azonban jól tükrözi a Moreno-féle hangulatteremtést: a sorozat ezúttal a karibi térségben fog játszódni, jelesül Cancúnban, ugyanabban a tengerparti üdülővárosban, ahol a Paula és Paulina története is kezdetét vette.

aqnmdmisa

A forgatás már pár hete zajlik, a produkció pedig a Facebookon is aktívan oszt meg backstage-videókat, melyekből az eredeti történet ismeretében a következő szinopszist sikerült összeollóznom:

Paulina (Camila Sodi) egy gazdag, befolyásos család lánya, aki üresnek érzi az életét egészen addig, amíg meg nem ismeri Adriánt (Osvaldo Benavides), akivel egymásba szeretnek, ám a kapcsolatuk útjába sokan igyekeznek akadályokat gördíteni. Szülei, Gonzalo (Arturo Peniche) és Inés (Leticia Calderón) nem támogatják, hogy lányuk rangon aluli fiúval ismerkedjen, testvére, Nuria (Laura Carmine) pedig, aki mindig is irigyelte Paulinától szüleik szeretetét, szintén be akarja hálózni Adriánt. Adrián élete sem könnyű: nővére, Julieta (Alejandra Barros), aki szüleik halála után mindig is anyaként óvta a fiút, egyre rögeszmésebben viselkedik, és beteges féltésében hajlandó egészen drasztikus eszközökhöz folyamodni, hogy elválassza öccsét szerelmétől. A történet húsz évvel később folytatódik, mikor is Valentinának, Paulina és Adrián lányának, aki a megszólalásig hasonlít az anyjára, szembe kell néznie szülei démonaival.

A történet első etapja, mint tudjuk, igen véres véget ér, de ki tudja, ebből végül mit emelnek át az írók a végleges változatba, és hogy az időugrás után csak Camila marad-e a szereposztásban, vagy pedig mindenkin öregíteni fognak. Kérdés továbbá, hogy az eredetivel ellentétben Lety Calderón karaktere túléli-e az első szakaszt (a hírek szerint nem), illetve hogy ki lesz a történet második felében Valentina kedvese, Mauricio, aki az eredetiben a lány anyjának örökbefogadott, süketnéma öccse volt. Olvastam olyan felvetést, miszerint ebben a verzióban vak lesz a férfi főhős, ám ez elég valószínűtlen, tekintve, hogy a karakter félénkségét alapvetően az határozza meg, hogy nem tud beszélni. A szerepre többek között Horacio Pancherit emlegetik.

Az első etap szereplői közül egyébként már elég sokat lehet tudni: Moisés Arizmendi (El color de la pasión) játssza majd Julieta férjét, Jaimét, aki egyre nehezebben viseli el felesége beteges imádatát az öccse irányában, Alfredo Adame és Cecilia Gabriela pedig Alfonso Dosal szüleit alakítják, aki Adriánnal száll majd szembe Paulina szerelméért. Itt lesz még Lisset, kinek karaktere, Mónica kulcsszereplő, hiszen ő Arturo Peniche figurájának szeretője, akitől két fia születik házasságon kívül, közülük az egyik csapja majd a szelet Valentinának a második etapban, hogy bosszút álljon azért, hogy az apja nem ismerte el tulajdon fiának. Biztos szereplők még Florencia de Saracho (Amor bravío), Juan Pablo Gil (Mi corazón es tuyo) és Salvador Zerboni, aki a Quiero amarte után ismét gonosz karaktert kapott Morenótól.

És hogy sikeres lehet-e a novella? Moreno legnagyobb baja mindig az szokott lenni, hogy kevés mozgásteret hagy a főhőseinek, akik általában belefulladnak a mellékszálak sokaságába, legyenek azok bármilyen izgalmasak is, ráadásul itt Camila Sodi és Osvaldo Benavides nem biztos, hogy el fogják tudni vinni a hátukon a novellát, de ne legyen igazam. Alejandra Barrosnak jó lehetőség az ügyeletes őrült főgonosz, hogy beálljon Leticia Calderón, Rocío Banquells és Diana Bracho mögé a sorba a Moreno-nyanyák panteonjában, de ki tudja, négy-öt hasonló lefolyású történet után Martha Carrillo és Cristina García tud-e még újat mutatni. A nevekben biztosan, hiszen az Espinosa de los Monterosok, a Monterrubiók, a Monterdék és a Montesinosok után valószínűleg már alig várják, hogy előálljanak egy újabb hasonló családnévvel.

Ti várjátok a sorozatot? Sikerre viheti Moreno ezt a történetet a dupla adagnyi Camila Sodival?

Entry filed under: Premier hírek. Tags: .

“Amor de Barrio” – trailer + zenés promó Hírek – 2015. június 15.

3 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2015/06/15 - 08:57

  Huha, Marco, koszi. Ez mar nagyon hianyzott nekem, mert kb egy sorozat eseteben sem lattam meg ennyire homalyosan, hogyan is akarják remakelni az elozmenysorozatot.
  Az viszont elég eros nekem meg, hogy ha Arturo Penichenek tuleli es majd lesz egy huszeves unokaja. De legalabb flashbackelés mentes lesz, nem úgy, mint a QA volt.

  Válasz
  • 2. MarcoPolo  |  2015/06/15 - 10:00

   Nincs mit 🙂 tényleg elég ködös a helyzet, bennem már az is felmerült, hogy akarnak-e egyáltalán időugrást, noha a hivatalos szinopszis és a videó is erre utal, de akkor is, kb. a második etapról semmi infó nincs.

 • 3. Thoom  |  2015/06/16 - 16:00

  En bizom azert Morenoban, bar a grafikusok fantaziaja tenyleg kimerult egy En nombre del Amor- Cunado me Enamoro logon.. Kiveve az Amor braviot..
  De ez a logo nekem a szineivel a CmE-re hasonlit.. De remelem hogy egy jo sorozatot lesz belole, amire majd mind a mexikoi mind a nemzetkozi tvnezok rakapnak 🙂

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum