Hírek – 2015. június 15.

2015/06/15 at 10:00 39 hozzászólás

big-ElencoLichitaTelevisa

 • Már forognak az Antes muerta que Lichita kamerái, Rosy Ocampo eredeti (valójában egy spanyol szerző tollából származó), bullying-témájú komédiája lesz az első olyan Televisa-produkció, melyet az ún. 4K-képminőségben láthat majd a nagyérdemű, és ezzel állítólag felveheti majd a versenyt amerikai vetélytársaival is. Az első sajtónyilvános felvételen jelen volt többek között Ricardo Fastlicht, Sherlyn, Manuel “Flaco” Ibáñez, Sylvia Pasquel, Luz Elena González, Macaria, Gaby Platas, Patricio Borghetti, a főgonoszokat alakító Ingrid Martz, Chantal Andere és Eduardo Santamarina, valamint a főhősöket játszó Maite Perroni és Arath de la Torre. A sorozat egyelőre még nem kapott végleges premierdátumot, eddig az augusztus 24-ét rebesgették, ám a héten kiderül, hogy ez kitolódik-e szeptember végére, amennyiben igaznak bizonyul, hogy az Amores con trampa történetén hosszabbítanak-e.
 • Lo imperdonable: több színész és a vezető író, Ximena Suárez távozása is része annak a koncepciónak, amellyel Salvador Mejía a sorozat pocsék nézettségén szépíteni kíván. A változtatások július 20-tól lesznek esedékesek, mikortól is már az új írók, Jesús Calzada (Corona de lágrimas) és Ricardo Fiallega (Fuego en la sangre) dolgoznak a forgatókönyveken, a terv pedig az, hogy egyre inkább eltávolodjanak a La mentira alapsztorijától, és behozzák a Lo imperdonable (~Sebzett szívek) alapkonfliktusát a halottnak hitt főhősnővel és egy nagyobb időugrással. A távozó színészek között van többek között Patsy, Gabriela Goldsmith és Paty Díaz, akik helyett nagy valószínűséggel új karakterekkel gazdagodik majd a sorozat.
 • Továbbra is nagy talány, hogy melyik producer kapja meg a megtisztelő lehetőséget, hogy Mejía után randalírozhasson a főműsoridőben, jelenleg úgy néz ki, José Alberto Castro a kiválasztott, aki tizenöt éve már járt a 21:00-s sávban, ám akkor a Sin pecado concebidóval eléggé sikerült hazavágni a nézettséget. Jelenleg az 1988-as Pasión y poder (Szenvedély és hatalom) című történet újráján dolgozik (szintén Ximena Suárezzel, ki tudja, ez jó ómen-e), melyben két befolyásos család konfliktusa áll a középpontban, ahol a két családfő annak idején ugyanazért a nőért volt oda. A sorozat castingjai nemsokára elkezdődhetnek, ha zöld utat kap a produkció.
 • Juan Osorio is új sorozaton dolgozik, a komédiák után a producer újra a komolyabb történetek felé fordul, amivel nem titkolt célja, hogy szintén a főműsoridő közelébe kerülhessen. Ő a La hiena (A hiéna) című 1973-as Amparo Rivelles-történetet nézte ki magának, melyben a Rubíhoz és a Teresához hasonlóan egy pénzéhes nő áll a középpontban, aki miután megözvegyül, megöleti gazdag apósát, hogy rátegye a kezét az örökségre, a gyilkossággal pedig a férfi tulajdon fiát vádolja, akit börtönbe is zárnak. Évekkel később a fiú visszatér, hogy bosszút álljon a nőn, aki gyanútlanul beleszeret az ismeretlen idegenbe. A negatív főszerepre a producer Gabriela Spanicot, Vanessa Guzmánt és Silvia Navarrót favorizálja.
 • Giselle González szintén választott már magának új sorozatot: ironikus, de szintén egy Amparo Rivelles-klasszikusról van szó, amely szintén egy állat nevét viseli. A La leona (Az oroszlán) egy olyan nő történetét meséli el, aki bosszúálló és kegyetlen természetűvé válik, miután egy férfi elcsábítja, majd terhesen otthagyja, később pedig a lánya is őt okolja azért, hogy nem ismerhette meg az apját. Giselle-től várhatóan a történetnek a női pszichét alaposan feltáró olvasatát kapjuk, a főszerepre pedig Nailea Norvindot szemelte ki, akinek a Para volver a amar óta tervez már egy komolyabb szerepet adni.
 • Az Amor de barrio végeztével még idén megérkezik a rózsanovella-sávba Ignacio Sada új sorozata, a Simplemente María, ahol még ugyan nincsenek biztos főhősök, de nagy esély van egy Danna García-Gabriel Soto-David Zepeda trióra, mindazonáltal Adriana Louvier és Claudia Álvarez is labdába rúghatnak még María szerepéért.
 • Már biztos, hogy Nathalie Lartilleux harmadjára is megnyerte magának Daniel Arenast, aki legújabb produkciója, a La hija del jardinero (A kertész lánya) főszerepét alakítja majd, mellette pedig jó eséllyel Ximena Navarrete (La tempestad) vagy Claudia Álvarez (Hasta el fin del mundo) próbálhatja ki magát főhősnőként. Mivel Lartilleux szeretne mihamarabb képernyőre kerülni, valószínű, hogy nem várja meg, amíg felszabadul jövő tavasszal a rózsanovella-sáv, hanem már a La vecina mögé be kíván sorolni (noha ezzel sokkal előrébb nincs, hiszen a napokban Lucero Suárez sorozatát is meghosszabbították, aminek hála leghamarabb jövő februárban érhet véget).
 • A fentieken kívül több producer is mozgolódik, ám egyelőre elég keszekuszának tűnik a műsorrend, így a szóba jövő produkciók nagy része csak 2016-ra van előirányozva. Luis de Llano szeretne új verziót forgatni a 16:00-s sávba az Alcanzar una estrellából vagy pedig egy, az Esperanza del corazónhoz hasonló háromgenerációs, juvenil-stílusú történettel visszatérni, Roberto Gómez Fernández vagy a spanyol Gran Hotel remake-jén dolgozna tovább, vagy pedig a Cuauhtémoc Blanco-María del Carmen Peña páros új eredetijével térne vissza. Angelli Nesma pár hónapja súlyos tüdőgyulladással küzd, így úgy tűnik, a Lazos de amor és a Yesenia fúziós remake-je is csúszik, ám az ötlet még mindig terítéken van.
 • A Muchacha italiana viene a casarse ezen a héten még osztozkodik a 16:00-s sávon az Amor de barrióval, június 21-én azonban végleg elbúcsúzik a rajongóktól. A sorozat zárójeleneteit stílusosan Marateában forgatták le, Livia Brito pedig azt nyilatkozta, hogy egy időre most visszavonul, és a tervei között szerepel, hogy színészetet tanuljon, nem titkolt célja ugyanis, hogy a közeljövőben amerikai karrierjét is be tudja indítani.
 • A Que te perdone Dios forgatási munkálatai is befejeződtek, már csak a vasárnapi finálé mellé esedékes speciális kísérőműsorhoz kell pár jelenetet felvenniük. A María del Carmen balsorsú remake-je július 26-án búcsúzik a mexikói képernyőktől, miután megjárta a 18:00 és a 19:00-s sávot is, de számottevő sikert egyik slotban sem sikerült elérnie.
 • Amores con trampa: áll a bál Emilio Larrosánál, a bennfentes informátorok szerint legalábbis a sorozat főhősei nem igazán mutatnak jó példát az ifjaknak önmérséklet és alázat tekintetében. Eduardo Yáñez például azon felül, hogy rendszeresen átírja a saját és társai szövegeit, folyamatos konfliktusban áll az általa nem sokra tartott Ernesto Laguardiával, miközben Itatí Cantoral azzal a kéréssel kereste meg Larrosát, hogy a karaktere ne legyen annyira gonosz, hanem ehelyett változzon szenvedő, főhősnői rangra emelkedő naivává. A legérdekesebb az, hogy Larrosa zokszó nélkül lemegy kutyába a színészeinek, és noha tény, hogy már elég idős, nem csoda, hogy így nem sikerül kézben tartania a produkciót.
 • Csütörtöki nézettség: a Televisa az elmúlt hónapokban igencsak padlót fogott, az erős húzóprodukciók hiányában pedig az olyan, egyébként más társaságban valószínűleg jól működő sorozatok sem tudnak erőre kapni, mint a La vecina. Larrosa és Mejía kettőse ha lehet, a két évvel ezelőttinél is mélyebbre süllyesztik a főműsoridőt, az pedig már régóta biztos, hogy a Que te perdone Dios-on már a sávváltás sem tud segíteni. Egyedül a korábbi feketebárány, a Muchacha italiana viene a casarse lehet büszke az eredményeire, és bár a vele felesben vetített, újonc Amor de barrio lerontja az eredményeit, utóbbinak még lehet esélye a teljes idősávban javítani, hisz jelenleg kb. ez az egyetlen értékelhető produkció a kínálatból.
  Amores con trampa 18.3
  Lo imperdonable 18.2
  Muchacha italiana viene a casarse 16.2
  La vecina 15.8
  Amor de barrio 15.6
  Que te perdone Dios 15.4
 • A jelenlegi helyzetet jól mutatja, hogy a Canal de las estrellason a déli ismétlősávban futó Rubí olyan jó eredményeket hozott, hogy ismétlés létére tegnap vasárnapi finálét kapott, ezzel pedig történelmet írt, ugyanis ebben a “kegyben” ezidáig csak premierek részesültek. Ma a La madrastra ismétlése indul a helyén, ahol a fő kérdés az lesz, hogy ki lesz a történet végén a gyilkos, ugyanis a 2007-es újravetítéskor állítólag minden gyanúsítottal forgattak egy-egy leleplező jelenetet.
 • Alfonso Herrera (Rebelde) és Eréndira Ibarra (Las Aparicio, Infames) is csatlakoztak azoknak a mexikóiaknak az egyre népesebb táborához, akik amerikai sorozatokban kapnak fontos szerepet, ők a Netflix Sense8 című sci-fijében láthatók meglehetősen formabontó karakterekkel, míg Patricia Reyes Spíndolával (El color de la pasión) a The Walking Dead 6. évadában lehet majd összefutni.
 • Idén szeptemberben Mexikóba is visszatér a bentlakásos valóságshow műfaja, mégpedig az országban hajdan nagy sikereket elért Big Brother-formátum képében, amelyből három “normál” és öt celebes évadot készítettek 2002 és 2005 között. A szeptemberi visszatérésnél újra ismeretleneké lesz a terep, a reality-t pedig a Canal 5 fogja vetíteni.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

Univisión Upfronts: “A que no me Dejas” Mi történik a Televisa-főcímdalokkal?

39 hozzászólás Add your own

 • 1. Gaviota  |  2015/06/15 - 12:37

  Öröm olvasni! 
  Patricia Reyes S. művésznő a The Walkinf Dead testvér sorozatába megy!
  http://www.imdb.com/name/nm0721209/

  Válasz
 • 2. bence1996  |  2015/06/15 - 14:05

  Pont ma gondolkoztam azon, hogy elkezdem a Walking Dead testvérsorozatát 😀 Köszi a hírt 🙂

  Válasz
  • 3. bence1996  |  2015/06/15 - 14:08

   Természetesen amikor elkezdik 😛
   Kövezzetek meg, de a La hiena főszerepére a legjobb Gabriela Spanic lenne. Így kiköszörülné a legutóbbi csorbát a La otra cara del Alma-val. Sőt már csak azért is, mert a Soy tu duena is sikeres volt 🙂

 • 4. Thoom  |  2015/06/15 - 15:17

  Gabynak en is orulnek..
  Telvisa tanulsag?-Larrossa es Mejia egyszer ne keruljenek ossze, meg kulon se nagyon de egyutt vegkepp hazavagtak a nezettseget…
  Ami az en erdeklodesemet felkeltette az meg mindig a Lazos de amor, es a La hiena, kivancsi vagyok 😀

  Válasz
 • 5. Amiga  |  2015/06/15 - 16:03

  -Örülnék ha Gaby Spanic visszatérne a Televisához,viszont Silvia Navarrót is megnézném negatív szerepben.

  -Daniel Arenast megnézném már más szerepben is.A LHDJ férfi főszerepével valószínűleg semmi újat nem fog tudni mutatni.A sorozat főhőseként én Ximenát látnám szívesebben.Szerintem megérdemelne mégegy esélyt.

  Válasz
 • 6. suxel  |  2015/06/15 - 18:04

  Ugy latszik veglegesitettek az aug24et, nem is baj, epp ideje lesz levenni a trampat a kepernyorol.
  Az LI nem egy borzasztoan rossz sorozat, de semmi ujat nem tud mutatni, nagy hiba volt kivalasztani a La mentirat. Es szerintem a Lo imperdonable beleoltasa is klisesen fog hatni az egeszben. Arra leszek kivancsi meddig huzzak, le kellene ezt is rendezni 120 resszel, mint a tempestadot es elfelejteni, hogy volt is valaha ez a sorozat.
  Norvindot alapjaraton nem tudom elkepzelni, mint fohosnot. Gondolom megint Aida Guajardoval dolgozik majd, az ugy varos lenne. Ez a tortenet is erdekel, bar bennem volt a remeny, hogy Cuna de lobost kapunk, miutan Aida kitweetelt egy Catalina Creenes kepet a twitterjere.

  Válasz
 • 7. Csabika  |  2015/06/15 - 22:11

  Annak idején különböző novellás oldalon a La Hiena-t én a La Patrona-val kapcsolatban hallottam.
  Többen is azt mondták hogy a Telemundo a La Hiena elemeit emelte át a La Patrona-hoz, erről esetleg tud vki vmit ?
  Szerintem Navarro nem esedékes mert babázni fog, ha csak nem jövőre esedékes a novella mert akkor benne van a pakliban.
  De mint gonoszt nagyon megnézném.
  Spanicnak úgy tudom még idén szerződése van az Aztecanal, ha csak nem maradtam le valamiről.
  De újfent azt tudom mondani ha jövőre esedékes akkor tuti befutó lehet, úgy hírlik Spanic válogatós a szerepek tekintetében kitudja hogy újra játszana e gonoszt.
  Amql-ban 3 ilyen tekintélyes és neves színész is főgonosz lesz?
  Nem sok ez egy kicsit ?
  A LI a napjainkban játszódik nem ?

  Válasz
 • 8. Dan  |  2015/06/15 - 22:31

  Nálam a Lichita az idei év egyetlen olyan sorija, ami lázba hoz, bár a béna, LTNVAC alias “Candy” nevezetű Ocampo-borzadály logójának másolatának láttán támadt egy olyan érzésem, hogy minőségben ez nem lesz olyan, amilyet amúgy a producer nő tudna csinálni. De ne legyen igazam.

  Ez a “nem titkolt célja amerikai karriert építeni” mindig is vicces volt számomra, főleg olyan színészektől, akik még alacsonyabb szinten sem értek a csúcsra. Ha a fiatal generáció két nagy ágyúja, Bojler vagy Pepperóni tenne ilyen kijelentést, talán megérteném, hogy új kihívásokra vágynak, de Brito a 2 főszerepével és az 5 éves színészi pályafutásával örüljön, ha megmaradhat a telenovelláknál. Amúgy semmi bajom a csajjal, csak maradjon nyugton a popóján, még csak most indult be valami ezen a téren is.

  Mejia újabb húzását nem kommentálnám.

  Gaby Spanic jöhet, szegényre rá férne egy jó karakter az Alma után, ez pedig a szét műtött pofikájához tökéletesen illene, szóval remélem Osorio kapja a zöld utat.

  Válasz
 • 9. bence1996  |  2015/06/16 - 11:30

  Tényleg érdekes ez a “nem titkolt célja amerikai karriert építeni”. Valószínűleg azok a színészek, akiket említettél (Boyer, Perroni), jól érzik magukat a bőrükben, nem vágynak nagyobb sikerre, hiszen már most is viszonylag sikeresnek mondhatók.
  Azok, akik nem nagyon futottak be, – mint pl. Karla Souza a Verano de amor-ból – teljesen meg tudom érteni, hogy próbálnak betörni az amerikai piacra. Neki mondjuk sikerült is a How To Get Away With Murder-rel.
  Livia Brito viszont szerintem is kicsit előre rohan. Lehet, hogy ez a Fiorella mérsékelt sikerének tudható be…vagy sikertelenségének, majd meglátjuk hogy zár.

  Válasz
 • 10. Janka  |  2015/06/16 - 12:13

  És akkor a fomusoridot ki valtja es azutan ki lesz?Ezt ha valaki tudja lecives irjatok le hogy kik kovetkeznek es milyen tortenetekkel es szineszekekel?

  Válasz
  • 11. MarcoPolo  |  2015/06/16 - 15:07

   Így alakulnak a sávok és a producerek, színészek, egyelőre eddig látunk el:
   16:15: Amor de barrio (R. Hernández) => Simplemente María (i.Sada – Danna García, Gabriel Soto, David Zepeda ?)
   18:15: La vecina (L. Suárez) => La hija del jardinero (N. Lartilleux – Ximena Navarrete, Daniel Arenas ?)
   19:25: Que te perdone Dios (A. Nesma) => A que no me dejas (C. Moreno – Camila Sodi, Osvaldo Benavides)
   20:25: Amores con trampa (E. Larrosa) => Antes muerta que Lichita (R. Ocampo – Maite Perroni, Arath de la Torre)
   21:30: Lo imperdonable (S. Mejía) => Pasión y poder (J.A. Castro – itt még nem merültek fel nevek)

  • 12. Janka  |  2015/06/17 - 17:00

   Es akkor J.A. Castro utan kik fognak jonni milyen tortenetekkel?Megint Nicardo Diaz és Salvador Mejia?Angelli Nesmat kizartak mert a Que perdone de dios nem lett sikeres?Peddig a Lozas de amort vartam egesz evben es nem lett semi belole ezt hangoztatak minden oldalon neki voltak eddigi legjobb sorozatai Angelique Boyerrel.Szivesen megneztem volna Angiet egy ilyen gonosz-jo-vakk lany szerepeben.

  • 13. Dan  |  2015/06/17 - 17:29

   Jobban örültem volna, ha Osorio bizonyíthatna főműsoridőben, a MCET után jobban megérdemelte volna, mint Castro a Malqueridával.

 • 14. Mary  |  2015/06/16 - 15:34

  Jön a Mi pecadoooooooooo

  http://tv2.hu/szorakozas/tv2_ajanlo/179466_az_en_bunom_-_a_macska_es_az_emlekezz_reina_sztarjaival_hamarosan_a_tv2-n.html

  Válasz
  • 15. Dan  |  2015/06/16 - 16:08

   En errol mar 1 honapja tudtam, de sajnos nem irhattam ki, viszont nem ertem, miert nem korabban, es miert ezzel a gyoker cimmel mutatjak be…

  • 16. Milibindi  |  2015/06/18 - 21:38

   Jaj de jóóóó! Végreeeee!

 • 17. Regina  |  2015/06/16 - 16:13

  Honnan tudtad Dan?

  Válasz
  • 18. Dan  |  2015/06/16 - 17:34

   Ez maradjon az én titkom 🙂

 • 19. tibitoma  |  2015/06/16 - 20:03

  Paty Reyes Spíndola meg is érdemli, az egyik legprímább színésznő! Imádom! Nem hiába van színi tanodája.

  Hú, mennyi hír.

  A Lo Imperdonable egy VICC.

  A Pasión y Podert felhasználták a Mundo de Fierashoz pár éve.

  A La Hiena szuper lenne Gabyval is Silviával is.

  A Gran Hotelből szuper telenovella lehetne, ha összepasszolják a több évad különböző szálait egy vonalba. Ha ez a MIVAC-nál működött, itt is működhet. Ezt már írtam régebben.

  Válasz
 • 20. Vérnyúl  |  2015/06/17 - 20:51

  A szar az szar marad kedves Varangy bácsi,Viperából Sebzett Szívek..még elképzelni is iszonyat.Most már tuti kihagyom az életemből ha Magyarországon vetítik.

  Válasz
  • 21. tibitoma  |  2015/06/20 - 08:43

   De legalább 3 CBA-regény ki van lőve jó pár évre, ebből 2 igazi nagy klasszikus. Kell a remake-ekkel várni vagy 10-15 évet.

 • 22. Janka  |  2015/06/22 - 13:56

  Robertó Gomez Fernandez melyik sávban szeretne visszatérni?És a Gran Hotel történet miröl szól?És igaz hogy Angelique Boyert szeretné főszerepben?

  Válasz
  • 23. MarcoPolo  |  2015/06/22 - 16:14

   Nagy valószínűséggel RGF marad 18:00-kor, esetleg 19:00-kor. A Gran Hotel egy spanyol sorozat feldolgozása lenne, ami itthon is látható volt, és egy pilotot forgatott is már hozzá annak idején, javarészt az El color de la pasión szereplőivel. Boyerről én nem olvastam ennek a sorozatnak a kapcsán.

 • 24. Janka  |  2015/06/22 - 19:29

  Friss hireket mikor várhatóak Marco?

  Válasz
 • 25. tibitoma  |  2015/07/02 - 13:56

  Huh, a Lo Imperdonabléba nem kellene majd Demetrio anyját bevezetni? Ő eléggé fontos karakter, meg a szolgálója is. Illetve Virginiát át lehet majd “gildásítani”?

  Válasz
  • 26. suxel  |  2015/07/02 - 14:45

   Uj karakterek érkeznek, de az egyik sem oreg holgy. Arturo Barba fogja jatszani Guillermo Garcia Cantu testveret, tehat Veronica igazi apjanak a testveret, tehat Veronica bacsikajat. Es erkezik Alex Camargo (Los miserables – Abel) is, o meg az egyik fiatal lany szivet akarja meghoditani. Vagy Gaby Melladot, vagy Tania Lizardot. Nem hinnem hogy egyebkent kegyetlen letfontossagu karakterek lennenek, olyan erzesem van, hogy semmilyeneket semmilyenekkel fog potolni.

  • 27. Csabika  |  2015/07/02 - 16:29

   Tibi!
   Énis ezen gondolkodtam, de arra jutottam hogy Mejia csak belekap mindenbe de egyiket sem viszi 100%-osan végig, ha így folytajtatja lesz itt még Esmeralda feldolgozás is a Lo imperdonableban.

 • 28. tibitoma  |  2015/07/03 - 18:07

  :o) Kösz, skacok.

  Válasz
 • 29. suxel  |  2015/07/09 - 21:14

  Es a Simplemente Maria fohosnoje…Claudia Alvarez.

  Válasz
  • 30. bence1996  |  2015/07/09 - 23:35

   Hát kár 😀

  • 31. Csabika  |  2015/07/09 - 23:43

   Erre leginkább Diaz lett volna megfelelő, Claudianak szerintem nem illik a pozitív karakter.

 • 32. Gábor  |  2015/07/09 - 23:56

  Leticia Calderónt sem tudták volna szerintem sokan elképzelni negatív karakterként és mégis nagyon jól állt neki az is! Szerintem nem kéne beskatulyázni egy színészt=színésznőt sem csak pozitív vagy csak negatív szerepben. Lásd micsoda felüdülés volt Silvia Navarronak Ana szerepe, vagy majd Maite Perroninak Lichita szerepe.

  Válasz
  • 33. Csabika  |  2015/07/10 - 00:29

   Nem skatulyázom be, csak szerintem nem áll jól neki a pozitív karakter 🙂
   Mivel már játszott ilyet is – olyat is, azért már eltudom dönteni magamban hogy melyik áll jól neki.
   Számomra Calderon a negatív szerepekben tud hiteles és kiemelkedő lenni.
   A Végzet hatalmában már nekem nem volt olyan hiteles mint pl az AB-ban.
   Navarro és Maite példáját most nem igazán értem, mert ha nem tévedek akkor ők eddig csak pozitív karaktert hoztak csak különböző megközelítésben.

 • 34. Gábor  |  2015/07/10 - 08:30

  Azért nem mindegy, hogy egy kis naivát játszik el valaki, vagy egy komédiában egy jóval összetettebb karaktert. Maitének ez lesz az első ilyen szerepe, ahogyan Silvia Navarronak is Ana volt az első komédiája. Vagy ott volt még Fernando Colunga is. A Porque el amor manda előtt ha jól tudom sosem játszott komédiában az volt neki az első.

  Válasz
  • 35. Csabika  |  2015/07/10 - 09:30

   Hát ezzel nem értek egyett, szerintem Maite-nek a MP vagy a CDC-ban is eléggé öszetett volt a karaktere, és kellőképpen komoly ahoz hogy színészi képességeit megcsillogtassa, tehát igen is képes kilépni a komfortozójából.
   Navarro szerepei a Televisanal eddig mind ugyanazok voltak nekem, habár az AB-ban már megmutatta színészi képességeit.
   Tehát ezzel azt szeretném mondani hogy nem gondolom hogy a humor típusú novelláikkal tudtak kiteljesedni, ez már előbb megtörtént szerintem.

   🙂

 • 36. Csabika  |  2015/07/10 - 10:53

  Újfent előkerült a Boyer Rulli Nesma trió, amit már korábban említettem is.

  Válasz
 • 37. bence1996  |  2015/07/13 - 22:32

  Napi hírösszefoglalót, légyszi! Nagyon kellene már :/

  Válasz
 • 38. bence1996  |  2015/07/14 - 09:42

  Elhunyt Cesar Evora magyarhangja, Haás Vander Péter. A La tempestadban még ő szinkronizálta 😦

  Válasz
 • 39. suxel  |  2015/07/19 - 12:58

  @ PedroPrietoTv
  Hoy me tocó entrevistar a la gran Erika!Hermosa,
  sencilla y muy pronto en @AMQLichita @ebuenfil
  #AMQLichita pic.twitter.com/s2Ppjf92rX

  Ugy nez ki Buenfil is Lichitazik majd egy kicsit, szerintem epizodszereplo lesz Dominika Paletahoz hasonloan akinek jutott szinten tiz epizod.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum