Univisión Upfronts: “Antes Muerta que Lichita” + tudnivalók

2015/05/27 at 12:00 18 hozzászólás

Minden év májusában az amerikai országos tévék bemutatják a következő évad sorozatos kínálatát, ami a mi szempontunkból azért érdekes, mert bár a telenovellákat sosem évadokban mérik, ilyenkor a Televisa amerikai partnere, az Univisión általában leforgat egy-egy rövid trailert a belátható időn belül startoló művekhez. A fenti videón Rosy Ocampo új komédiájának, az Antes muerta que Lichitának (Lichita? Inkább a halál!) a beharangozóját láthatjátok, a tovább után pedig összeszedtem pár infót, ami kiderült azóta, hogy utoljára találkoztunk.A trailer szövege:

Mindeki úgy hív: Lichita. És az, hogy “jókislány” vagyok, azzal jár, hogy folyton a háttérben maradok, megtartva magamnak a gondolataimat. Mindenki rajtam viccelődik, és az előléptetést, amiért annyit dolgoztam, és amit annyira megérdemeltem volna, a főnököm az unokahúgának adta. Aztán egy nap egy különleges férfi lépett az életembe, hogy elrabolja a szívem… és hogy aztán ellopja az ötleteimet is! Ekkor megesküdtem, hogy változtatni fogok az életemen. Nem leszek többé Lichita, Aliciának fogtok hívni, tisztelni fogtok, és végre megkapom, ami jár nekem! Mert inkább a halál, mint hogy újra Lichita legyek.

A fenti trailer azért is csalóka, mert a moziminőség és a menő díszletek valószínűleg nem (ebben a formában) fognak visszaköszönni a kész sorozatban, mindenesetre arra tökéletes, hogy felkeltse az érdeklődést, pláne hogy már meg is jelentek az első összehasonlítások, melyek párhuzamot vonnak a bullying-tól szenvedő, jelentéktelen Lichita (Maite Perroni) története és a hasonló stílusú Betty, a csúnya lány, valamint annak remake-jei között. Különösen az amerikai verzió, az Ugly Betty nézőiben kelthet deja vu-t az a tény, hogy Lichitának is lesz egy kedvenc dél-amerikai novellája, mely egyfajta sorozat a sorozatban módon jelenik majd meg a történetben, kiparodizálva a műfajelemeket.

A Televisa-hívők azzal védekeznek, hogy az eredeti történetként meghirdetett Antes muerta que Lichita sztorija már a kilencvenes évek óta pihen a fiókban megvalósítás után kiáltva, de a gyártó nem hitt benne, hogy egy szürke egérkéről szóló történet sikeres lehet, aztán persze a Yo soy Betty la fea világsikere után ette a kefét.

11326218_390563917796099_110631290_n

Ha a nyilvánvaló hasonlóságoktól eltekintünk, ebben a történetben is fedezhetünk fel potenciált: mind ismerünk kedves, jólelkű, nemet mondani képtelen embereket (hacsak nem épp magunk is ilyenek vagyunk), akiket a környezetük minduntalan kihasznál, mert nem képesek a sarkukra állni. A főhősnővel egész biztosan sokan tudnak majd azonosulni, és az sem véletlen, hogy Maite Perroni szeme megakadt a szerepen, ugyanis ő maga is a szemünk láttára vált a Rebelde talán legjelentéktelenebb karakteréből túlzás nélkül világhírű főhősnővé, a fejlődéstörténet tehát hasonló. Nem utolsó sorban, Maiténak a fenti képen is látható jókislány-imidzs igencsak testhezálló, öröm lesz nézni, ahogy kibontja a szárnyait a történetben, szerintem telitalálat a szerepre.

Ami a többieket illeti, annyi már bizonyos, hogy itt is lesz a főhősnek egy nem kevésbé kívülálló barátja, Braulio (Diego de Erice – a fenti képen), aki a hipszter kultúrát fogja képviselni a sorozatban. Alicia legjobb barátnőjét pedig Sherlyn alakítja majd, aki egy fiatal anyukát játszik majd, kilépve ezzel a szokásos tinédzser-szerepkörből. A gonoszkodásért  Ingrid Martz, Sylvia Pasquel és Chantal Andere felelnek majd, de a sorozatban lesz Eduardo Santamarina, Gaby Platas, Patricio Borghetti, Eddy Villard, valamint a komikus vonalat erősítve Manuel “Flaco” Ibáñez, Ricardo Fastlicht és Pablo Valentín.

A sorozat forgatása tegnap kezdődött, és előreláthatólag augusztus 24-én startol majd az Amores con trampa helyén. Ti hogy látjátok, sikerre vihet egy ilyen történetet Maite Perroni és Arath de la Torre kettőse, valamint Rosy Ocampo tapasztalata?

Entry filed under: Eseménynapló, Premier hírek, Videók. Tags: .

“Amor de Barrio” – az első négy promó + a történet “Amor de Barrio” – trailer + zenés promó

18 hozzászólás Add your own

 • 1. tibitoma  |  2015/05/27 - 14:02

  Adja a jóisten, hogy ez összejöjjön a Televisának, mert eléggé a padlón vannak.

  Válasz
 • 2. suxel  |  2015/05/27 - 14:22

  A leginkább várt sorozat az idén eddig, még úgyis, hogy nem vagyok komédia fanatikus.

  Sherlyn karaktere tudtommal nem a legjobb barátnő lesz, hanem Lichita tesója, Magos lesz. A legjobb barátnő, Brisa szerepébe az évekkel ezelőtt eltűnt Wendy Gonzalez bújik bele. Sylvia Pasquel Elsája az elmondása alapján most nem lesz negatív: ő lesz Lichita és Magos anyja. Santamarina is negatív lesz, és a konzervatív feleségét, Beatrizt pedig Luz Elena Gonzalez fogja képernyőre vinni.Legutóbb pedig Monica Ayos csatlakozott Eddy Villard mellett. Na jó, ennyi volt az okoskodás a részemről, abbahagyom. 😀

  Kíváncsi leszek mikor indul a sorozat, mert a masquetelenovelas szeptember-októbert hozott le, és ha az ACT-t 140 részre tornázzák fel a nyújtásokkal, úgyis véget kell érnie annak szeptember első heteiben. Csökkenő nézettség nyomán szerintem úgysem húzzák tovább és majd bepróbálják ezt. 🙂

  Válasz
  • 3. MarcoPolo  |  2015/05/27 - 15:01

   Köszi a helyesbítéseket!
   A Televisa marketing-oldalán augusztus 26. szerepel 😉 mondjuk sokszor nem valami naprakészek, elég gáz.

 • 4. Csabika  |  2015/05/27 - 14:25

  Maricruz és Árva Angyal szereplőkkel mit nem lehet sikerre vinni ?
  🙂

  Válasz
  • 5. suxel  |  2015/05/27 - 17:50

   Mondjuk egy Triunfo del amort. 😛

  • 6. Dan  |  2015/05/27 - 18:29

   Vagy egy Lo imperdonable-t. 😛

  • 7. Csabika  |  2015/05/27 - 21:07

   Ez így nem ér 🙂 🙂 🙂

   Mejia egy speciális eset. 🙂

 • 8. Thoom  |  2015/05/27 - 17:38

  Eddig talán egy komédia sem keltette fel annyira az érdeklődésem mint Lichita története, kiváncsi vagyok Rosy mit alkot, és azt is remelem hogy majd idehaza is eljut a sorozat! 🙂

  Válasz
 • 9. Vérnyúl  |  2015/05/27 - 19:27

  Nagyon várom a sorozatot pedig én se vagyok komédia-rajongó.De Rosy Ocampo igenis tud mindig valami újat adni.És bullying–igen jó téma!!!És időszerű is egyben.

  Válasz
 • 10. nota  |  2015/05/27 - 19:36

  Én annak örülök, de nagyon, hogy Maite végre nem árva szüzet alakít. Adja isten, hogy sikeres legyen a sorozat, és végre ki tudjon lépni ebből a rémes skatulyából. Nagyon drukkolok, ez már nagyon kijárt neki. A trailer alapján bizakodó vagyok.

  Válasz
 • 11. Csabika  |  2015/05/27 - 21:15

  Huh most én leszek a csúnya bácsi és közölnöm kell azokkal akik a promo alapján ítélik meg a novellát, hogy ne tegyék mert k csalódni fognak.
  Mióta kijött a promo a Telenovella oldalakon, számos novella rajongó itthon is csak erről beszél.
  Tisztelet a kivételnek.
  És idéznék a cikkből:

  “fenti trailer azért is csalóka, mert a moziminőség és a menő díszletek valószínűleg nem (ebben a formában) fognak visszaköszönni a kész sorozatban, mindenesetre arra tökéletes, hogy felkeltse az érdeklődést, pláne hogy már meg is jelentek az első összehasonlítások, melyek párhuzamot vonnak a bullying-tól szenvedő, jelentéktelen Lichita (Maite Perroni) története és a hasonló stílusú Betty, a csúnya lány, valamint annak remake-jei között. Különösen az amerikai verzió, az Ugly Betty nézőiben kelthet deja vu-t az a tény”

  Válasz
 • 12. Thoom  |  2015/05/27 - 21:57

  Attol hogy a diszletek meg nem lesznek ugyan azok, ettol meg az embereket erdekli a tortenet, nem a diszlet donti el hogy erdekel-e pl engem a sorozat vagy nem. Nyilvan fontos hogy legyen egy olyan hangulata a diszletnek is ami egyben tartja a novellat, mert a reszletek is fontosak, de az utobbi Ocampo novellakat figyelve a diszlettervezo is eleg jo munkat vegez/vegzett!

  Válasz
  • 13. Csabika  |  2015/05/27 - 22:08

   Értelek, de hidd el Nem mindenki ismeri Rosy Ocampo munkásságát.

 • 14. esteban1999  |  2015/05/28 - 13:38

  most minden adott ahhoz,hogy ez egy sikeres sorozat legyen: 20:25 .kezdés.
  ISMERT színésznő.szinészek.
  jó rendező!
  én bízom maite sikerében.ja és abba még,hogy ez a sorozat nem fog “meghalni”

  Válasz
 • 15. andiii  |  2015/05/29 - 12:04

  Végre lesz egy jó sorozat a televisán 😀 Mi corazon es tuyo óta szerintem nincsenek jó sorozatok

  Válasz
 • 16. Malena  |  2015/05/30 - 12:04

  http://www.loimperdonablecapitulos.com/2015/05/lo-imperdonable-capitulo-30.html
  Hát nem gondoltam volna,hogy Sánchez és Ana Brenda között ilyen jó a kémia….Az utolsó 3 perc valami állati.Már rég láttam a televisa sorozataiban,ilyen erotikus jelenetet!!Épp,,hogy csak Sánchez feneke ki van cenzúrázva egy kicsit.Én nem tudom tik,hogyan vagytok vele,de én minden részét imádom!!

  Válasz
 • 17. Dudás Meli  |  2015/05/30 - 16:31

  Szerintem jó lesz Maitét komédiában látni a rózsanovellák után. Először meg sem ismertem, hogy Ő van a fotón, úgy elváltoztatták ezzel a bubifrizurás parókával.
  Vígjáték, szerintem csak jó lehet, és jót tehet a beskatulyázott karrierjének.
  Csak azt szeretném, hogy valamelyik magyar tv csatorna esetleg lecsap erre a storira és itthon is fogják vetíteni majd.

  Válasz
 • 18. Zsuzsy93  |  2015/06/03 - 21:18

  Sokkal fiatalabbnak néz ki így Maite. Remélem ez egy normális sorozat lesz. Egyedül a Mi pecado volt nagyon jó. Kedvelem Maitét. Jó lenne, ha ezt a sorozatát végig tudnám nézni, a La Gatát nem bírtam.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum