Mi a baj a “Lo Imperdonabléval”?

2015/05/01 at 10:00 142 hozzászólás

liproblemas

Mostanra már biztos hozzátok is eljutott a Lo imperdonable kirívóan alacsony nézettségének híre, hiszen ettől hangos fél telenovellaföld, a sok kárörvendés és ugyemegmondtam mellett azonban kevés a valóban értékelhető vélemény a sorozatról. Legfőképpen azért, mert már nincs is nagyon mit mondani: Salvador Mejía annyira leírta már magát a közönség szemében korábbi novelláival, hogy szinte már nem is igényel komolyabb fejtegetést, miért is nem működik, amit kitalált. Igazából nekem is elég lenne belinkelnem, amit leírtam már a Mundo de fierasszal, a Corazón salvajéval, a Triunfo del amorral és a La tempestaddal kapcsolatban, de a tovább mögött azért mégis inkább ejtek pár szót bővebben arról, amire az olvasók többsége valószínűleg kíváncsi: lehet-e már bukást kiáltani?

ratingimperdonable

A válasz pedig nem, hiszen bármennyire is durván mutatnak a fenti táblázatban a Lo imperdonable első hét epizódjának adatai – még a sávban korábban vetített, szintúgy nem túl combos premierekhez képest is – , nem érdemes abba a hibába esni, hogy a viszonylag gyenge premierből messzemenő következtetéseket vonjunk le, mégpedig két okból: 1) a rossz nézettség még nem jelent automatikusan rossz/sikertelen sorozatot 2) a sorozat végéig még sok minden változhat.

Pont maga Mejía mesélhetne arról, hogy egy odahaza bukott sorozattal mennyi mindent lehet elérni külföldön (Rosalinda) vagy éppen egy kirobbanó sikerrel mennyire el lehet hasalni a nemzetközi piacon (Fuego en la sangre). Ha pedig odafigyelt tavaly a Lo que la vida me robó nézettségére, azt is láthatta, hogy minden idők legalacsonyabb premierjéből is boom-közeli számokig lehet eljutni, ha működik a kémia és a sztori is kedvező fordulatokat vesz. Mejíának azonban most ennél is nagyobb csodára lenne szüksége, hogy a sorozat hasonló, felfelé ívelő röppályára álljon.

Saját helyiértékén vizsgálva a Lo imperdonable nem lenne rossz sorozat, látszik a sok belefeccölt energia, a színészek többségén a tettvágy, sőt megkockáztatom hogy Mejía sem ragaszkodott véletlenül ezekhez a paradicsomi helyszínekhez, Ximena Suárez íróhoz vagy Mónica Miguel rendezőhöz, akik többek között kettesben már egy El manantialt is letettek az asztalra. Ellenben most, 2015-ben, ezzel a történettel, ezzel a forgatókönyvvel, ezzel a szereposztással és ezzel az agresszív “csakazértis-mentalitással”, amiről Mejía nagyjából tíz éve nem tud leszokni, a Lo imperdonable igenis rossz sorozat, amire a nézettséget látva a közönség is hamar ráérzett (ugyanerre a La tempestadnál például idő kellett nekik).

cq5dam.thumbnail.624.351

Ha mégis listába akarnám szedni, mit szúrt el Mejía, ezekre hívnám fel a figyelmet:

1 – CSAKAZÉRTIS a La mentira (és csakazértsem az Ezel): A vipera történetét Mexikóban csak az nem ismeri, aki ezidáig burokban élt, vagy legalábbis az elmúlt éveket valami sötétkamrában töltötte, hisz nem elég, hogy nincs öt éve, hogy Carlos Moreno bemutatta a legutóbbi feldolgozását (Cuando me enamoro), az eredetit is kismilliószor megismételték már (a külföldi verziókról nem is beszélve). Ha esetleg valaki mégis elfelejtette volna, miről van szó, Mejía jótékonyan a képünkbe dörgöli a Verónica, Virginia és Demetrio nevekkel.

2 – CSAKAZÉRTIS Iván Sánchez: korábban ugyebár Fernando Colungát kívánta kamerák elé cibálni, ő azonban bölcsen a jövőbe látva kimaradt ebből a buliból, így maradt Iván, aki már A vihar során cimboraságba került Mejíával, és a castingokon Ana Brendával produkált bámulatos kémia újra a főműsoridőbe röpítette. Az már az előző sorozatban is nyilvánvaló volt, hogy Iván túl európai egy telenovellához, itt pedig egyszerűen hiteltelen szerelmes főhősként. Lehet, hogy Mejía a bosszúálló énjében látott spirituszt, ám azt, hogy hogy pislákol-e Martín karakterében a remény a felemelkedésre, azt még ki kell várnunk.

li-ellos

3 – CSAKAZÉRTIS Sergio Sendel: mennyivel izgalmasabb (és eladhatóbb) lehetett volna ez a karakter Jencarlos Canelával! A sorozat legnagyobb félrecastingja a Mejía-féle életkor-anomália legújabb élharcosa, az általa megformált figuránál jó húsz évvel idősebb Sergio Sendel, akinek hatalmas visszalépés a karrierjében, hogy huszonévesként kell bohóckodnia egy amúgy sem túl izgalmas szerepben.

4 – CSAKAZÉRTIS Lo que la vida me robó: Mejía munkamódszere nagyjából annyiból áll, hogy pihenőidejében szorgosan gyűjti, producertársai éppen mire éreznek rá, mivel tenyerelnek bele a tutiba, hogy aztán az épp aktuális, trendi színészeket, témákat belepakolhassa soron következő novellájába (ez eddig csak a Destilando amort másoló Fuego en la sangre esetében jött be, de ott sem egészen rajta múlt). A technika sarokköve ezúttal a Lo que la vida me robó volt, a producer szorgosan leszerződtette az összes olyan színészt belőle, akikre maga Angelli Nesma még nem csapott le (az élen a gonoszokkal), és elhelyezte őket egy kíséretiesen hasonló, macska-egér kapcsolatban élő főhőspár köré, hasonló címmel, logóval, hasonló feliratokkal, vessünk csak egy pillantást a főcímre:

De ugyanez a szemlélet darálta most be Ana Brendát is, aki a Corazón indomable sikere után jogosan érezheti, hogy a főműsoridőben nem ez a koppanás lenne a normális, és aki valószínűleg a jövőben kezet rázhat Thalíával, Susana Gonzálezzel, William Levyvel vagy Maite Perronival, kiknek feltörekvő telenovellás karrierjében szintén Mejía volt az első komolyabb szégyenfolt.

A kérdés immár csak annyi: mire utazik Mejía? Ha mindenképp szeretne nézettségemelkedést, márpedig miért ne szeretne, sürgősen lezavarja a La mentira történetszálait, és az újításokra koncentrál, vagy pedig (és sajnos mivel ismerjük, ez a valószínűbb) makacsul bízik benne, hogy az ötletei beérnek: mire elérkezik oda a történet, a főhősök kémiája magától is megszeretteti a novellát a nézőkkel, és ha nem is hoznak boom-nézettséget, lehet vigasztalódni a nem übergáz kategóriába tartozó számokkal és a várhatóan jó nemzetközi eladásokkal, amolyan Rosalinda vagy Corazón salvaje-módra. Addig pedig nyugodt szívvel lehet az Hasta el fin del mundótól örökölt és az Amores con trampa által leszedált sávot szidni, ahogyan azt Mejía meg is teszi nap mint nap.

Ti mit gondoltok, beérhet még Mejía terve? Megnéznétek mindezek ellenére a sorozatot Magyarországon?

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Szavazz! Maricruz – A Macska – Fiorella “La Vecina” – íme a főhősök

142 hozzászólás Add your own

 • 1. Csabika  |  2015/05/01 - 10:38

  Ha megveszik ( és márpedig megveszik ) akkor még ha kell a kórházi agyból is megnézném..
  Ekkora hype egy novella körül az elmúlt 20.évben nem volt….
  Amúgy te ugyanazokat a hibákat/pozitívumokat érzékelted mint én 😉
  Magam sem irtam volna szebben 🙂

  Válasz
  • 2. Csabika  |  2015/05/01 - 10:38

   “Ágyból”

  • 3. MarcoPolo  |  2015/05/01 - 10:42

   Igaz is, az agresszív “hype-oltatást” ki is felejtettem, szerintem ez is nagy eséllyel kiváltotta a nézőkből az ellenreakciót (“ha Mejía csakazértis, mi csakazértsem”).

 • 4. Bogy  |  2015/05/01 - 11:09

  Amikor először láttam az entradat isten bizony éreztem hogy van benne valami ismerős…már több mint egy hete furdalta az oldalamat honnan a fenéből érzem ezt…minden nap eszembe jutott. Köszönöm Marco hogy megkíméltél a hetekig tartó további agyalástól de tényleg ugyanis én képes vagyok az ilyeneken hetekig kattogtatni az elmém. Felfrissítettem a Lokelájét is és tényleg, no meg a “felemelkedő és lenyugvó nap” egy egy épület vagy egyéb más mögött…szintén jellemző a Lokelára és nem is beszélve ahogy te is írtad magáról az entrada stílusáról…
  Isten áldjon meg!

  Válasz
 • 5. suxel  |  2015/05/01 - 11:12

  Huh, de megéreztem, hogy jön egy ilyen. Egyetérteni tudok csak én is, ez így van. Ezért is várok én még az esküvőig és a bosszúállós részekig a bukás kijelentésével, viszont ha ott sem érik be a változás, akkor ennek kampó lesz.

  Nálam 5 rész után feledésbe merült a sorozat, újat nem mutat, egyébként is lassú nekem, és a juvenil szál sem csigázott fel.

  Válasz
 • 6. suxel  |  2015/05/01 - 11:34

  Jó szöveg lenne a legfelső képhez, amikor Ana Brenda kiszalad a házból és a zuhogó esőben térdepel: nem bírom tovább!…az alacsony ratingeket! 😀

  Válasz
  • 7. Bogy  |  2015/05/01 - 12:36

   Az is lehet hogy internetes mém-ként vissza fog ez még köszönni! 😀

 • 8. Milibindi  |  2015/05/01 - 13:15

  Én is úgy érzem az alacsony számok Mejiának szólnak és nem a sorozatnak!
  Nekem a Vad szív nagy kedvenc hiába volt bukta.
  Ivan Sanchezzel várható volt, hogy probléma lesz. Nem az, hogy túl európai, hanem hogy “pszichopata feje ” van. Korábban is írtam , ha nem tudnám, hogy ő egy színész és szembejönne velem az utcán hát tuti megijednék tőle! ő az , aki a külseje miatt tipikusan negatív szerepre való! (Pedig én nem szeretem a beskatulyázást, de ő a kivétel erősíti a szabályt)
  Nem tudom én Mejia helyében keresnék egy új főhőst, aki passzol Ana Brendához, Ivánból meg főgonoszt csinálnék.

  Válasz
  • 9. suxel  |  2015/05/01 - 13:29

   Az Hasta rossz példájából okulva itt szerepcserét tuti nem alkalmaznak majd, még egy botrány nem kellene a főműsoridőnek. Sergio Sendel hajdanán volt főhős, ha esetleg kicserélnék a karaktereiket, azzal sem mennének sokra szerintem, egy kutya a kettő. Esetleg egy olyat tudnék elképzelni, mint a Kedves ellenségnél, hogy behoznak egy B-pasit, akiből A lesz a végén, és Ivan tfh, annyit kínozza Anat dühében, hogy megbocsátana neki ugyan, de nem tudná elképzelni vele az életét.

  • 10. Jankovics Márta  |  2015/06/24 - 13:50

   Szerintem nincs semmi baj Ivan Sanchez-el.
   Eddig csak a Vihar-ban láttam, negatív szerepben. Már ott is feltűnt milyen zseniálisan játsza a pszichopatát.
   “Pont abban, hogy európai nem játsza túl a szerepét, teljesen más az arcberendezése a pasinak, nem lehet eladni argentinnak akkor sem…mert ez sokkal jobb :-)…jó szinész…és sármos, bejön…
   Amikor szerelmet vall Veronikának, végre valami ami nincs túljátszva…egy olyan szerelmi vallomás, ahol nem akar magán eret vágni, megvallja, szereti, ennyi…sokkal élethűbb, valóságosabb ez a pár perc, mint az eddigi összes sorozat,amit láttam…naturális, mégis beleég az ember agyába, hogy határozottan, magabiztosan megvallja, szereti…teccik teccik :-D”

   Ezek a gondolatok egy olyan ismerősömtől származnak, aki nagyon sok argentín, mexicói, venezuelai sorozatot látot már. De én is egyetértek vele.

   Alig várom, hogy megvegyék és itthon magyarul minden szót értve nézzem újra 🙂

 • 11. tibitoma  |  2015/05/01 - 14:00

  Láttam hellyel-közzel négy részt, a CME-t meg sem közelíti.

  Válasz
 • 12. Vérnyúl  |  2015/05/01 - 21:16

  Én megmondtam…….csak ennyit tudok hozzáfűzni.Ezt már nem lehet megmenteni.Vagy mégis??Ötletekre kíváncsi lennék…

  Válasz
 • 13. Thoom  |  2015/05/01 - 21:20

  En biztos azt csinalnam hogy behoznek egy B ferfi foszereplot akibol ido kozben A lenne, Ivan sanchez karakteret meg ugy irnam meg aki teljesen belebetegedik a bosszuba, ezaltal szep lassan atmenne gonoszba, a vegen meg talan meg pszihopataba is xDD

  Válasz
  • 14. Csabika  |  2015/05/01 - 22:07

   Ne adj Mejianak ötleteket mert képes és megcsinálja 🙂 🙂

 • 15. szabina333  |  2015/05/01 - 22:10

  Megmondom őszintén én csupa klisének gondolom az elmúlt 4-5 év novelláit…. nagy ritkán volt egy-két jól kitalált fordulat, egyetlen kivételt Carlos Morenot tudnám mondani, a kávéson kívül minden sorozata tökéletes volt, amit én mint néző elvárhatok.
  Jah és ez az állandó feldolgozás téma is…. nem is megyek bele, mert indulnék az általam oly magas mércés EPDA-val és zárnám az általam oly gyűlölt buta béna gagyi elb….. TDA-val….
  A rendezői megoldások sem a régiek. Mónica Miguel mellől hiányzik egy Miguel Corcega, ami nálam már eleve feltételekkel jár.
  Klisé ismétlés, feldolgozás, klisé, ismétlés, feldolgozás…. ebből állnak a telenovellák jelenleg. Ráadásul nincs jól elkülönülő juvenil szál mert azokat is a meglett színészekkel játszatják el, és a primer actorok/actrizek meg már csak nyugdíjas színészeknek vannak szerződtetve (lásd hogy lesz Dionisioból utcasarki trafikárus Paco….) de ez is rendezés kérdése, és produceri hozzáállás kérdése lenne. Sztem az egész probléma onnan ered, hogy a rendezők vagyis ebben az esetben producerek többsége már csak a pénz miatt csinálja és nem a művészi munkáért. És a pénz mellett a kényelem is nagy úr, nincsenek feltörekvő újoncok a filmiparban, akik megszorongatnák a régi öregek tökeit, mert nem is nagyon kapnak lehetőséget erre. Senor Varangy uralja a Televisa birodalmat és ez pár éve meg is látszik a hanyatlásán…..

  Válasz
  • 16. Tóth Eva  |  2015/05/03 - 18:13

   Tökéletesen igazad van, én is aláirom ezt

  • 17. Fernando Joaquin  |  2015/05/04 - 23:32

   Bocs. Milyen kávés történet Morenótól?

  • 18. Bogy  |  2015/05/04 - 23:53

   Szerintem a Quiero amarte-re gondol.

 • 19. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/05/01 - 23:41

  Én előre éreztem hogy lekváros bukta lesz ez a mestermű. Az entradát megnézve a La Tempestad főcíme ugrott be. Mejia burokban él? Nincsenek barátai akik felvilágosítják őt? Olyan sztorit dolgozzon fel amit nem mostanában csináltak meg! Ez a siker kulcsa!

  Válasz
  • 20. Fernando Joaquin  |  2015/05/03 - 01:23

   Ben Lacosta!
   Bocs már de sztem Salvador Mejiának egy csöppet nagyobb neve van mint neked. Vagy ha annyira sokat képzelsz magadról, akkor mutass vmi jobbat… Lekváros bukta 😀

 • 21. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/05/01 - 23:42

  Ha Mejia megkeresne hogy a Prohibido Olvidar c. sorozatom rimékjét megcsinálná belemennék. Még kaszálnék is.

  Válasz
  • 22. Fernando Joaquin  |  2015/05/03 - 01:26

   Kicsi a valószínűsége

 • 23. Dan  |  2015/05/03 - 11:25

  Mejía egy balfasz. Ilyen egyszerű a magyarázata a nézettségnek.

  Ha megvalósult volna az amit először tervezett a drága varangy, vagyis az Ezel + La mentira összemosása és főhősnek megszerezte volna Canelát (mellettük meg gonoszkodhatott volna a pszichopata nézéseivel Sanchez), a stáb többi tagjával sikerre lehetett volna ezt vinni. Mondjuk szerintem az esküvős/bosszúállós részek biztos elérik majd a küszöbszintet, de most az semmire sem lesz elég.

  Válasz
 • 24. xx# Presidente Muncipal ## xx Pedro Medina  |  2015/05/03 - 12:06

  Nem értem mi a baj Iván Sanchezzel? Azért mert a La tempestadban valóban egy pszichopata volt… Ott van Mauricio Islas, neki is volt két jelentős főgonoszi szerepe (Primer amor – Demián, Amores de mercado – Fernando Leyra) ennek ellenére mégis minimum 10 főhős szerepet eljátszott.

  Válasz
  • 25. Bogy  |  2015/05/03 - 13:45

   Nem az a baj vele hogy korábban negatív szerepeket játszott hanem az hogy nem hiteles pozitív karakterként ebben a novellában. A mimikája inkább hasonlít egy ragadózójéhoz mint egy hősszerelmeséhez…persze neki még új ez a szerepkör szóval nem igazán hasonlítható össze Islassal jelen esetben, nem is beszélve arról hogy Islas mexikói míg Sanchez spaonyol(európai) származású. Új neki még a telenovellák világa, ezen belül is a “nyáladzás” szerelmes bolondként.

  • 26. mariland  |  2015/06/24 - 13:53

   Nekem bejön így is 🙂 tetszik ahogy udvarol és szeretgeti Ana Brendát.

   Nekem hiteles amikor szeret és amikor szenved akkor is.

 • 27. xx# Presidente Muncipal ## xx Pedro Medina  |  2015/05/03 - 17:32

  Majd belejön. Bár nekem is jobban bejött antagonistaként.

  Válasz
 • 28. Vérnyúl  |  2015/05/03 - 18:52

  Ben gondolatait továbbfűzve igazán lehetne guberálni a hatvanas-hetvenes évek termései között amit még nem dolgoztak fel az elmúlt 10 évben.Bár ha Varangy kezére jut megnézhetjük magunkat.

  Válasz
  • 29. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/05/06 - 18:43

   Sztem is több értelme van egy sok évvel ezelőttit felújítani. Mert az új generáció így megismer új történeteket ÉS a mexikóiak ha annyira újítani szeretne legyenek új történetek vagy esetleg újabb venezuelai, kolumbiai vagy argentin telenovellák adaptációit csinálná. Nem egy új El Manantialt készíteni amit a mexikóiak ismernek és látták annak idejében.

 • 30. Gábor  |  2015/05/05 - 22:44

  Íme a második heti nézettsége. Ez sem túl combos. Nem tudom mikor jön az esküvő és a bosszú, de ha ez így halad be fogja állítani a Dos hogareses rekordot, ami 13 egész valahány tized pont volt.
  Capítulo 6 (lunes, 27 de abril): 18.0 rating
  Capítulo 7 (martes, 28 de abril): 18.0 rating
  Capítulo 8 (miércoles, 29 de abril): sin información
  Capítulo 9 (jueves, 30 de abril): 16.7 rating
  Capítulo 10: (viernes, 1 de mayo): 15.6 rating

  Válasz
 • 31. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/05/06 - 18:37

  Fernando Joaquin! És neked milyen neved van? 😀 Az enyém művésznév.

  Válasz
 • 32. Thoom  |  2015/05/06 - 21:51

  Ugy tunik 2015 egyik sorozatnak sem kedvez igazan, amit sajnalok, Foleg Nesmat-Isten majd megbocsat… De a Televisa vezetosege biztos neheztel az alacsony nezoszamok miatt.. XD
  Egybekent a fomusoridon szerintem csak Boyer es egy Lazos de Amor remake segithetne…
  Lo Imperdonable.: Mejia-Suarez paros valamit ujithatott volna a torteneten, mert csak sullyednek-es sullyednek mint annak idejen a Tempestad…
  Sajnalom hogy ez az ember meg mindig ott bolyong, en a Televisa 5km-es korzetebe be sem engednem :’D

  Válasz
 • 33. tibitoma  |  2015/05/07 - 08:00

  Szerintem egy nem túl régi, a Canal de las Estrellas sikerre vitt telenovellának legközelebb csak akkor készítsenek újrát, ha változtatnak rajta eleget.

  Ha górcső alá vesszük az utóbbi évek telenovella-terméséből azokat, amelyeknek a régi és az új változata között nem túl sok idő telt el (kevesebb, mint 15 esztendő), akkor látható, hogy a kreatívabb adaptációk viszik valamire (CME, YNCELH, Lokela).

  Illetve a Televisának illendő lenne nyitnia a modern(izált) sztorik felé (vagy megtalálni az egyensúlyt a klasszikus és a modern között), a helyi nézők kedvelték a jelen kor nőtípusairól szóló telenovellákat.

  Válasz
 • 34. esteban1999  |  2015/05/07 - 13:59

  Én személy szerint nem értem ezt!!!!!JÓ SZÍNÉSZEK,MEG VAN HOZZÁ A KELLŐ PÉNZ MENNYISÉG,AKKOR MOST MI TÖRTÉNIK!?van olyan,hogy egy sorozat megbukik pl HASTA EL FIND EL MUNDO 23.6-al zárt.DE ÉN NEM HISZEM EL AZT,HOGY EZ A TELENOVELLA ENNYIRE GYENGE LENNE!HA MEGVESZIK ÉN NÉZNI FOGOM MERT ENGEM ÉRDEKEL.

  Válasz
  • 35. bence1996  |  2015/05/07 - 14:33

   Nagyon sokan a nézettség adatokból indulnak ki amikor bukásnak titulálnak valamit, de ez is csak részben igaz.
   Az sem mindegy, ki a producer. És mivel ennek a Mejía nevű embernek ennyi bukott sorozata volt, a mexikóiaknak sikerült is kiábrándulni belőle. Minőség oldaláról nézve, lehet, hogy nem olyan súlyos a helyzet, mint a La tempestad-nál…de a mexikói nézők másképp gondolkoznak, mint mi magyarok. Tisztelet s kivételnek, kommentelőknek. Itthon inkább a színészek és a sztori miatt harapnak rá az emberek, a producert figyelmen kívül hagyva. Mondjuk Lartellieux-nak szerencséje volt. Az ő munkái nagyot szóltak nálunk, de a Fiorella se panaszkodhat, pedig az nem az ő novellája.

 • 36. bence1996  |  2015/05/07 - 15:16

  Amúgy ha úgy vesszük, az Hasta el fin del mundo nem is volt bukás a mostaniakhoz képest 😛

  Válasz
  • 37. suxel  |  2015/05/07 - 15:30

   Viszont ha a nevesebb elődöket nézzük….hm..hm..

 • 38. esteban1999  |  2015/05/08 - 12:30

  Akit a legjobban sajnálok az Ana brenda.
  Jó szinésznek tartom,bár lehet,hogy Fernando Colungával
  sikeresebb lett volna.Ő szerintem tudta,hogy ebből bukfenc lesz……

  Válasz
 • 39. nota  |  2015/05/08 - 15:46

  Én a többi színészt is sajnálom. Borzasztó lehet úgy folytatni a munkát, hogy naponta szembesülnek a nézettségi adatokkal. Az egyedüli akit nem sajnálok, az Varangy papa.
  Egyébként én még nem láttam egy részét sem, és nem is tervezem megnézni, de nehéz elhinni, hogy tényleg ennyire rossz lenne. Inkább arról lehet szó amit írtatok, hogy Chavából van elege a népnek.

  Válasz
  • 40. Vérnyúl  |  2015/05/09 - 13:27

   Igen csak Varangy miatt szívnak Ana Brendáék is.

   Tanulság:Inkább a többi producernek mondjanak igent,ne Varangynak és feleségének.

  • 41. Csabika  |  2015/05/09 - 13:41

   A “felesége” novellái csak 80-90 Országban szoktak rekordokat dönteni…….:)

 • 42. Dan  |  2015/05/12 - 19:12

  Na végre…. 😀

  http://diario.mx/Espectaculos/2015-05-12_dd697c3c/angelica-vale-firma-con-telemundo/

  Válasz
 • 43. Vérnyúl  |  2015/05/12 - 19:46

  Lartilleux novellái tarolnak Romániában is…tele van az acasa tv az ő műveivel….van rá kereslet odaát de nagyon.

  Válasz
  • 44. Dan  |  2015/05/12 - 22:59

   Igen ám, de itt álljunk meg egy percre. Ez a siker nem Mejiané kiváló munkájának gyümölcse, hanem csak a színészek viszik el a hátukon az egészet egy egyszerű történetben.

   Nathalie munkásságának minősítése érdekében javaslom, hogy nézze meg mindenki az Árva angyalt vagy A macskát. És nem csak egy logikátlan marhaságot fog látni a néző hanem olyan színészek bohóckodását akik egyébként tudnak más producer mellett kihozni magukból valamit.

  • 45. suxel  |  2015/05/13 - 00:39

   Ha már Maite, akkor érdemes lesz rá szegezni a tekintetet ősztől: valamiért olyan érzésem van, ez bizony ütni fog.

   http://masquetelenovelas.blogspot.hu/2015/05/mini-avance-en-video-de-la-telenovela.html

  • 46. Gábor  |  2015/05/13 - 01:59

   Lichita szerintem is ütni fog, és ha Ocampo ügyes, akkor meg fogja tudni lovagolni a 2006-os La fea mas bella sikerét. És szerintem sokkal jobb, hogy Maite Ocampónál kötött végül ki és nem állt be Egyszerű Mariskának.

  • 47. Bogy  |  2015/05/13 - 09:07

   Tetszett a zenei aláfestés. 😀 Sugar…yes, please Won’t you come and put it down on me… 🙂 Érdekes lesz így látni Maitet. Volt már koszos most meg csúnya…Amúgy én is tegnap láttam a promót be is akartam linkelni de megelőztetek.

  • 48. suxel  |  2015/05/13 - 09:42

   Igen, de nem az a tipikus full extrás csúnyaság: fogszabályzó, sztk-szemüveg, bibircsók, hanem egyszerűen, avítt, jellegtelen, ódivatú, egy olyan személy, akire aztán tényleg nem ügyel oda senki sem, max, ha szekálni szeretnék. Erre Ocampo szerintem nagyon jól ráérzett, mert kb simán a külső megjelenítése lehet egy olyan személynek, aki 8 éve nem tud előrelépni a munkahelyén, és szürkének, egy senkinek érzi magát. Mert a jelek szerint az is, és elég furcsa a viselkedése. És remek, mert ahogy Mary fogalmazott nekem, nagy lesz a kontraszt az átalakulást követően, pláne mikor a többiek “reszketni” fognak tőle. Engem így komédia még istenbizony sosem érdekelt eddig. Nincsenek ennek az Ocamponak halva született ötletei. Az a viselkedés Maite eddigi karaktereitől teljesen elüt, de elhittem neki mind a két promóban, amit láttam.

   Gábor, neked meg +1 név a Telemundohoz átvándoroltak listájához: Ludwika Paleta.

  • 49. Dan  |  2015/05/13 - 09:53

   Maite kinézetén be sírtam, hihetetlen. El se tudtam kepzelni hogy igy at tud valtozni. Ha Ocamponak sikerul elrugaszkodnia a csunya lanyos dologtol az az a szereplok nem a kulseje miatt basztatjak Lichitat, es a bullying jol fel lesz epitve szerintem is ez lehet az a sori, ami a 2015-os evben boom nezettseget produkal majd. De la Torre helyett azonban egy sarmos es korban jobban hozza illo szinesz illene Maitehoz.

   Erdekesseg, hogy Maite a Lichitaval mar az osszes savot kipipalhatja, mindegyikben ment mar sorozata.

 • 50. Gábor  |  2015/05/12 - 21:31

  Lassan, de biztosan kezdenek átigazolgatni a régebbi nevek a Televisától a Telemundóhoz. Ennyire nem becsüli meg a Televisa a régi színészeit és ennyire mellékvágányra tette őket. Jó Lucero, Laura Flores és Pedro Fernández esete más, de a tényen mint sem változtat. Angelica Vale meg nem is olyan régen zsűri volt a Parodiandoban, szóval itt valószínű a pénz is közre játszik. Aracely Arambula, Adamari Lopez, Lucero, Laura Flores, Pedro Fernández, Angelica Vale. Szép felhozatal! Remélem nem hagytam ki senkit, akik az elmúlt két-három évben igazoltak át.

  Válasz
  • 51. Dan  |  2015/05/12 - 22:49

   Juan Soler is át igazolt, ő az Emlékezz, Reina főgonosza.

   Lucero elvileg idén kap új sorit a Mundon, hát mit ne mondjak… Nem kedvelem a nőt, de ismerem a munkásságát és hát elég gáz, hogy egy ilyen idióta botrány miatt kellett váltania és nem az új kihívások miatt. Kívánom, hogy a sorija minden eddigi rekordot dontson meg. Fernandezrol nem olvastam, ellenben nem lepodnek meg ha az Aztecatol is mennenek at szineszek. Spanic boritekolhato es szerintem Edith is ott rovid idon belul. 🙂

 • 52. Gábor  |  2015/05/12 - 23:32

  Edith González biztosan nem fog átigazolni, hisz ő teljesen megvan az Aztecánál. Csak főműsoridős sorozatokban játszik, ellenben Spaniccal.

  Válasz
 • 53. esteban1999  |  2015/05/13 - 10:35

  a TELEMUNDO sokat fejlődött.A televisának váltania kell mert előbb utobb elveszti a vezető szerepét (ha minden így folytatodik)

  Válasz
  • 54. Csabika  |  2015/05/13 - 14:21

   Persze Fejlődött…. 😀

   A Színészek 100%-a más gyártóktól van összeszedve, az írók, rendezők, producerek mindenki más gyártóktól van.
   Mutasson valaki egy Telemundos Sztárt akit a Telemundo fedezett és futatott fel.
   Csak a pénzt és a technikát szolgáltatják mást nem.

 • 55. bence1996  |  2015/05/13 - 13:10

  Nem is tudtam, hogy Ludwika Paleta is átigazolt a Telemundo-hoz :O Viszont rebesgették még régebbe, hogy Cynthia Klitbo is át akar igazolni, de mivel bevették a La sombra del pasado-ba, így maradt a helyén 😀

  Válasz
 • 56. bence1996  |  2015/05/13 - 13:10

  *régebben, elírtam 😀

  Válasz
  • 57. suxel  |  2015/05/13 - 15:57

   Reggelig en se tudtam. A mundo maris betolta a soron kovetkezo 10 oras sorozataba fohosnonek.

 • 58. Thoom  |  2015/05/13 - 18:03

  Lehet hogy a Telemundo innen onnan osszeszedte a sztarokat, de azert ne feledjuk el Catherina Siachoquet, aki a legnagyobb reszben a Telemundonak koszonheti a karrierjet, hirtelen most csak o jutott az eszembe aki nem a Televisanak koszonheti a nemzetkozi hirnevet! 🙂
  Egyebkent en is ugy latom hogy a telemundo fejlodik, nem ragadt le a folyamatos remakelesnel, bar vannak meg hibai de…
  Sokkal maibb sztorijai vannak, az mar regen elvalut hogy van egy fohosparos, van egy masik no aki mindent megtesz a csavoert, na meg tuti hogy van valahol egy anyos is…
  Ezek egy ido utan unalmassa valnak…

  Válasz
  • 59. Csabika  |  2015/05/13 - 23:04

   Catherina Siachoque-nek előtte volt 7.novellája amit mégcsak nem is ismerünk mert nem vetítették nálunk.
   A Mundonak volt/van pénze nemzetközileg szétteríteni a novelláit még pl a venevision, caracol, azteca, rctv-nek nincs…

 • 60. Vérnyúl  |  2015/05/13 - 19:05

  Na ha már megérjük hogy Letícia Calderón is Telemundós akar lenni ott már tényleg bajok vannak a Televisával.

  Amúgy Dannel egyet kell értenem Varangynét illetően: köszönje meg hogy olyan színészeket terel össze akik azért odateszik magukat.

  Árva angyal és Macska?Elég blődli a története de az kell az emberek nagy részének.Ezek után felüdülés lesz Maite Perronit Lichitaként látni Ocampónál.

  Válasz
 • 61. Gyuriy  |  2015/05/13 - 19:34

  Marco! Ezt is nagyon betaláltad, ahogyan a cikkjeid többségében mindig. Sajnos nekem nincs túl sok időm mostanában követni az aktuális telenovellákkal kapcsolatos híreket, ellenben ez a sorozat belőlem is valóban olyan erőltetett impulzusokat váltott ki, hogy ez a széria is hasonló mentalitásúvá formálódott ki, mint a La Tempestad. Csak arra mennek, hogy a színészek ideálisak legyenek, és hogy ebből kifolyólag legyen meg a siker. Sokszor nem elég ez. Ajánlatosabb a történet magával ragadásával foglalkozni inkább, de ez a mérhetetlen ragaszkodása nagyon beszippantotta Mejíát (már a cikked alapján erősebben érzem ezt), és személyéből fakadóan ez Neki gondolom emocionális szégyen lenne, itt célzok az emberkénknek az érzelmi egzisztenciájára. Engem is az a feeling-szellő csapott meg, hogy márpedig “csakazértis” folytatom az én eddig sajátosan kialakított ideológiámat, mert ha egyszer bejött, akkor azt valahogy akkor is vissza tudom hozni. De itt jön be az kedves Mejía, hogy semmi sem tart örökké! Az így szerzett dicsőség is mulandó, és szerintem azóta kapott vérszemet, amióta ez a taktika bejött A viperánál, és akkor majd különböző sorozatoknál is beválhat. Ez a gondolkodásmód nagyon gyenge jellemre utal. Viszont én mindezek ellenére adnék egy esélyt a sorozatnak. Valami “spirituszt” éreznék Benne, de szerintem mindez a főszereplők híres szagából bűzölhet, avagy a már taglalt “erőltetett” nyomulástól, ami bizonyos értelemben nekem mégis minimálisan imponál. A telenovellák bájossága mindig is beszippantott, de vannak nagyon erőltetettek, és pl. megkínzott engem a Rabok és szeretők. Olyan mértékben untam már írni az epizódismertetőket “kényszerből”, hogy már konkrétan fájt. Persze kiírtam a facebookos oldalamra, hogy majd folytatom, mert akkor olyan “nyomulós” hangulatban voltam, és én is “vérszemet” kaptam. Bevallom őszintén, eleinte nem sejtettem, hogy ennyi mindent fog kihozni belőlem ez az eszmefuttatás Marco, amit most is megléptél, de úgy látszik az írás haladtával ez így történik meg. A Rosalinda példa pedig nagyon dukált a felhozott tematikával kapcsolatban! Rosalinda hazájában bukovári volt, viszont itthon az egyik legjelesebb telenovella Esmeralda mellett. Az agycibálást még tudnám folytatni, de szerintem erre a témára most ennyi elég. 🙂 Nekem most ez a privát véleményem. Köszönjük Marco a szorgos munkádat! Az ilyen laikus személyeknek fogalmuk sincs arról, hogy mégis mi jó egy telenovellában, bár ez attól is függ, hogy ki mire lett szocializálva. Úgy minősíteni és degradálni egy telenovellát könnyű, hogy az addig személyében gyümölcsöző, későbbieknek kiforró offenzív feeling egyedien táplált, és ebből a dehonesztáló hozzáállásból születnek meg azok a sokrétű említett személykék agyában konvencionálisan az elléfele jellegű előítéletek, amelyeknek nagyon felületes alapjuk van. Egy telenovellának is van értékelhető kvalitása, de ezt egy könyvtárosnak nehogy próbáld elmagyarázni, mert nonszensz lesz az egész helyzet! Higgyétek el, ezt tudom alátámasztani, mégpedig beérlelt empíria okánt, és az ezt a “műfajt” érő bizonyos egyének minősítésével elérő különböző nemű atrocitásokból eredően eredményezett lealacsonyításból adódóan! Remélem eléggé érdemi lehettem, és bízzunk Benne, hogy Mejía elfelejti ezt a fajta beállást, mert eddig az esetek nyomós többségében sikertelenül ütött ki mindez. “A remény hal meg utoljára.”

  Válasz
  • 62. Bogy  |  2015/05/13 - 20:12

   A reményhal megdöglött, új kedvenc a szarok rája! 😀 Micsoda kifejezések…a végét már csiga lassúsággal kellett olvasnom hogy fel is fogjam pedig nem vagyok én egy műveletlen ember…jó mondjuk a mai nap csak 2 órát aludtam, csoda hogy az anyanyelvem még nem felejtettem el. Ez igen…amúgy többségben egyetértek veled…kivétel azzal amit a Rabok és szeretőkről írtál…nekem az a kedvenc novellám…nekem összességében nagyon tetszett de persze ez az én szubjektív véleményem. Én nem éreztem hogy korbácsolnának miközben néztem. 😀 Az előítéletekről meg ne is beszéljünk…felfordul a gyomrom a telenovellákkal kapcsolatos negatív sztereotípián ami itt folyik kicsiny hazánkban.

 • 63. suxel  |  2015/05/13 - 23:15

  LI tegnap 19,6 emelkedés figyelhető meg, de ezzel még mindig csak a szarnak adtunk egy pofont. Megvolt az esküvő, kíváncsi leszek meddig kúszik fel a megtorlás során. Vagy csak az figyelt be, hogy kivételesen az LSDP remekül teljesített tegnap: 19,6 szintén?

  Válasz
  • 64. Bogy  |  2015/05/14 - 00:53

   Naaaa Vamos! Szárnyalunk a 20 fele…a szart ne csapkodjuk feleslegesen! Szerintem a mostani állás szerint ha 20 felett tud maradni az már kész siker. 😛

  • 65. suxel  |  2015/05/14 - 08:09

   Son falsos, azaz a keddi eredmenyek kamuadatok voltak. Nincsenek még meg a rendes adatok, varni kell rajuk. Ezt valaki olyan hitelesseggel terjesztette el, hogy meg az igazmondo rating hirnok uniforumozo is benyelte. Szivjak is a veret erte, pobre.

  • 66. Csabika  |  2015/05/14 - 10:16

   Hát furcsálltam is hogy honnan közölted, nekem van egy megbízható blogom de az is csak a Hétfői adatokat hozta eddig.

  • 67. suxel  |  2015/05/14 - 13:13

   Tudom, Lupita Martineza blogjara gondolsz. Az Unis Crashrtol jottek a ratingek, aki rendre a hivatalos adatokat szokta kozolni, meg blogra feltoltes elott, ugyanis a ratingek elhangzanak radiomusorban is, es ott feljegyzetelik es mar kozze is teszik forumra. Par eve mar nyomon követem a ratingeket, es nem emlekszek, hogy valaha is valotlant kozolt volna, ezert is furcsa, hogy most felult valaminek. Rogton ki is gunyoltak erte, egy elso alkalom mindig van.

  • 68. Csabika  |  2015/05/14 - 14:01

   Igen arra gondoltam, de itt pl senki nem szólt le téged.

   A Lo Imperdonable-hoz visszatérve úgy látszik hogy a 100 rész is kételyes ( hála a magasságosnak )
   Nesma “állítólag” már megkezdte az előkészületeket (WTF?) az új novellájával kapcsolatban, Boyer-Rulli főszereplő párossal Todo para la mujer munkacimen.

  • 69. suxel  |  2015/05/14 - 15:02

   Telefonrol vagyok ekezetek nelkul es kigunyolták. Az az crashr-rel szívóztak miatta, és nem velem.

   Szerintem valamit felreolvashattal: a Todo para la mujer az Maxine Woodside radios beszelgetos musora, ahol szerintem riportalanyok lesznek es semmi tobb. Voltak mar korabban is benne, kb tavaly nyaron tutira.

  • 70. Csabika  |  2015/05/14 - 15:35

   http://telenovelasfanclub.blogspot.hu/2015/04/detalles-de-lazos-del-amor-proxima.html?m=1

  • 71. Csabika  |  2015/05/14 - 15:37

   http://www.tvnovelasmagazine.com/2015/05/las-breves-del-espectaculo-8-de-mayo.html?m=1

  • 72. Csabika  |  2015/05/14 - 15:37

   http://www.radioformula.com.mx/notas.asp?Idn=500319&idFC=2015

  • 73. Csabika  |  2015/05/14 - 15:39

   http://www.tvynovelas.com/us/noticias/15/05/7/rulli/

  • 74. Csabika  |  2015/05/14 - 15:40

   http://www.latintimes.com/lazos-de-amor-telenovela-remake-angelique-boyer-front-runner-play-triplets-televisa-307959

  • 75. Csabika  |  2015/05/14 - 15:43

   http://dicasnainternet.com/david-zepeda-angelique-boyer-e-sebastian-rulli-protagonizarao-nova-novela-mexicana/

  • 76. Csabika  |  2015/05/14 - 15:45

   http://peru.com/entretenimiento/telenovelas/angelique-boyer-y-sebastian-rulli-trabajaran-juntos-telenovela-noticia-354921

  • 77. Bogy  |  2015/05/14 - 16:55

   Rulli és Boyer per pillanat nem dolgoznak novellán azt bizton állíthatom úgy hogy szerintem is félre olvastad. 🙂 Rulli a visszatérést jövőre tervezi, Boyer is az év vége fele vagy jövőre már ha nem változtatták meg a terveiket az utolsó nyilatkozatuk óta.

  • 78. Bogy  |  2015/05/14 - 16:56

   Addig szerintem semmi sem biztos míg ők maguk meg nem erősítik…ki tudja…

  • 79. Bogy  |  2015/05/14 - 17:02

   Hát én már összezavarodtam…nem lehet hogy egy lap kitalált vagy félre értett valamit és a sok másik meg bevette és hirdette az igét? Mondjuk azt nem tudom hogy ezen oldalak információ megbízhatósága milyen…

  • 80. Csabika  |  2015/05/14 - 17:18

   Semmi sem biztos csak ha már vetítik, addig csak pletyka. 🙂

  • 81. Bogy  |  2015/05/14 - 17:26

   Ez így igaz! 😀

  • 82. suxel  |  2015/05/14 - 17:31

   Jó, nekem ez lesz az utolsó, mert nincs értelme az egésznek. Ezek a cikkek kb. semmi új tartalamat nem közölnek, amit hónapokkal ezelőtt ne kerültek volna közlesre, s Marco is tudosított róla egy bejegyzes erejéig. Lássuk:

   1; Lazos de amor + Yesenia
   2, Boyer, Renaud esélyessége
   3, Rulli újbóli összeeresztésének lehetősége Boyerrel
   4, Zepeda és De La Fuente opciója, miután mindkettő nagy eséllyel lesz sori főhős az év végén, jövő év elején
   5, Lazos de amor esetén kell 2 főhős legalább a jócsajnak és a vak csajnak ezért is vizionálnak
   6, a jövőben fordíts nagyobb gondot a rumores, casi confirmado es candidatos szavak keresésére, ezek jelölik többek között a bizonytalanságot, pletyka, majdnem tuti és jelöltek
   7, En “Todo para la Mujer” itt bizony Maxine műsoráról van szó, ha jól emlékszem arra utalnak, hogy itt hangoztak el a különféle opciók.

   Zárásként csak annyi, hogy szerintem jobb 2-3 oldalt böngészni 100 és 100 helyett, és érdemes fenntartással kezelni bizonyos híreszteléseket.

  • 83. Csabika  |  2015/05/14 - 18:36

   Köszönöm a jó tanácsokat, megfogadom 🙂

   És most pedig nem mástól mint tőled idéznék:
   Ha az LI számai nem változnak, szerintem egy Nesma – Boyer mentőhajó garantált, aminek mindenkire nézve jövedelmező kilátásai lennének. Már csak 20 részt kell elvileg leforgatniuk Nesmaéknak ott tartanak, őszre, az év végére képes lenne előállni egy új sorozattal.

   (Nesma “állítólag” már megkezdte az előkészületeket (WTF?) az új novellájával kapcsolatban, Boyer-Rulli főszereplő párossal Todo para la mujer munkacimen.)

   Én ezt írtam és mivel az állítólag mint szó no pláne ott az idézőjel is, én vagyok olyan jóhiszemű hogy feltételezem bárkiről hogy az Általános Iskola 5-6 Osztályát kijárta.
   És most érvelnék magam melett pár pontban.

   1, az oldalak tartalma 2-3 hetes
   2, senki nem kezel semmit tényként
   3, Ha 100-ból 99 oldal megírja, akkor legalább hagy említsük már meg mi is még ha csak pletyi szinten is.

   😀

  • 84. suxel  |  2015/05/14 - 19:28

   Na csak nem allom meg, hogy ne reagaljak:

   Amit te tolem idezel az egy szubjektiv velemeny, amit te irsz azok tenykent kezelt dolgok 7xesen alatamasztva, melyeket senki sem erositett meg az erintettek kozul. Na ezek olyan hirek, amelyek szerintem helykitoltesre szolgalnak es nem kell bedolni nekik. Ezekrol az infokrol akkor erdemes megjegyzem szerintem hosszabb eszmecserekbe bonyolodni, ha mar beindultak a castingok, pl. ez meg tutira nem indult el Nesma kovetkezo sorijanal.

  • 85. Csabika  |  2015/05/14 - 19:37

   Én tovább mentem egy fokkal és azt tálaltam írni, hogy amíg képernyőre nem kerül semmi sem biztos.
   De ezekről beszélni attól lehet, és kell is szerintem.
   Úgy tudom hogy ez az oldal, nem a már futó telenovellákra asszociál hanem gyakran említi a pletykákat az aktuális hírfolyamában.
   Őszintén?
   Szerintem 1-2 pletyka sokkal jobban lázba hoz mint a jelenleg futó összes telenovella. 🙂

  • 86. suxel  |  2015/05/14 - 22:49

   Idezek egy korabbi hirosszefoglalobol Marcotol: Ígérem, ezentúl amíg nem lesznek sziklaszilárd infók, én sem szédítelek titeket a fantazmagóriákkal. –> na en ennek az elvnek a menten haladok, ezt tartom korrektnek. A pletyka es a hirek kozott pl. Van egy kulonbseg, mint a tartalmi alap, utobbinak van valosagmagva. En nem azt mondom, hogy minden rossz, amit irsz, nem ezt kell rajta erteni, hogy szembeszallok veled. Inkabb a forrasokkal nem vagyok kibekulve, sokkal inkabb hiszek egy masquetelenovelasnak, egy novelaloungenek, szineszek kiirasainak, vagy royito szines idiotasagainak, aki pl musorokbol ragad ki mondatokat vagy az egyes interjuknak. Erre csak azt tudom felhozni, kb olyanok mint az egyes bulvarujsagok, jo neha fellapozni, de tudni kell szurni a tartalmat.
   A semmi sem biztossal ellentetben en a biztos hirekre szeretek koncentralni. 🙂

  • 87. Csabika  |  2015/05/14 - 23:34

   Azt pl nem tudom hogy melyik oldalnak milyen a szavahihetősége ez tény, de ha 100-ból 99 lehozza akkor már kell vele foglalkozni ha más nem pletyka szinten.
   Azt meg hogy mi volt pletyka és mi nem, az úgyis csak utólag derül ki. 🙂

 • 88. Gábor  |  2015/05/14 - 18:47

  Csabika miért vagy ennyire makacs és önfejű? 😀 Néha tényleg olyanokat mondasz, amiket szerintem te magad sem hiszel el! És most hagy utaljak vissza Szaniszlóre, a Bözsi nénis fiúra, akire te azt mondtad két faluval lakik melletted. Nos azt ugye elárultad, hogy te hol laksz, legalábbis megye szinten. Mutatnék neked egy videót, amiben a fiúcska szerepel és megemlítik, hogy hol lakik. http://tv2.hu/musoraink/aktiv/175204_bozsi_neni_itt_a_tyuk_-_uj_sztarja_van_a_magyar_netezoknek.html

  Válasz
  • 89. Csabika  |  2015/05/14 - 19:19

   Üdvözöllek Gáborkám !

   Igen, szokták is mondani nekem hogy Maricruz 2.0 vagyok. 😀
   Azt meg hogy ki/mit és hogyan hisz el, az teljesen egyéni és szubjektív.
   Nemtudom pontosan már hogy hogy jött szóba ez a video, azt meg hogy lakom senkinek sem írtam soha, az hogy mi/hol a szülő földem az nem azonos a lakcimemmel, 2 községet emlithettem neked szerintem, ami tényszerűen igaz is.
   ( Mind 2 ismerem, és napi szinten utazok erre )
   Tehát akkor mi a baj ?

 • 90. Bogy  |  2015/05/20 - 18:15

  Amor de Barrio promo akit érdekelne: https://www.youtube.com/watch?v=GzaCtVplTCo

  Válasz
 • 91. Bogy  |  2015/05/21 - 00:56

  Válasz
 • 92. Bogy  |  2015/05/21 - 01:24

  Válasz
 • 93. Misi30  |  2015/06/22 - 16:38

  Szerintem semmi baj a Lo Imperdonable című sorival,már megnéztem az eddigi részeket eredetiben asszem eddig 46 rész ment le,de nekem egyre jobban bejön a sori,láttam ettől ezerszer rosszabbat,s Ivan Sanchez sincs semmi bajom(Bár az tény a Dél királynője soriban jobban átjött az alakítása),de itt sem olyan szőrnyű,majd belejön a pozitív karakter alakításába.Azzal viszont nem értek egyet,hogy egy emberen múlik a nézettség,mert amennyire tudom nem csak Ivan játszik ebben a soriban,sőt Ana Brenda a megkövült szívek című soriban nagyon bírtam,de ebben a soriban annyira nem jön át a játéka,de még mindig jobb mint a Maricruz cimű soriban az alakítása,ott a szememben semmilyen volt a játéka s a sori sem jött be mondjuk,,pedig a jó sznészek ott is megvoltak,úgy hogy egyenlőre nem írnám le a Lo Imperdonable című sorit,mert.Ja és emlegették a Szerelem zálogba sorit abból pl egy részt bírtam megnézni s annyit mondtam köszönöm ennyi elég is volt.Végezetül,bár ez nem ide tartozik de az új sorira kíváncsi vagyok ami a tv2 lesz jónnek igérkezik asszem Az én bűnőm a cime

  Válasz
  • 94. mariland  |  2015/06/24 - 14:03

   Kedves Misi30, én is így vagyok vele, nézem a részeket, igaz nem sokat értek belőle, de azért a lényeget le lehet venni. És nagyon örülök, hogy valaki végre jónak látja. A Dél királynőjét nem láttam teljesen, csak Youtube-os részeket, Ivánra voltam kíváncsi 🙂
   És igen Ivan játékával semmi baj nincs itt sem, azért nem felejtsük el, hogy a telenovellákban is színészi játék kell (azért ő tapasztalt színész), igaz ott az a szokás, hogy modellek, szépségkirálynők kapnak szerepeket a külsejük alapján. Mintha a szépség egyenesen arányos lenne a tehetséges színészi játékkal 🙂
   Nekem a Viharban pl. Xiména játéka kicsit kezdetleges volt, de a végére belejött. Ott pl William vitte a vállán a sorozatot, őrá építettek mindent. De Iván már ott is elbűvölt azzal, hogy milyen jól meg tudta formálni az őrült szerepét.
   A Maricruzt nem bírtam nézni, nem igazán Ana Brenda miatt, hanem Daniel akárki miatt, nekem ő nem hiteles egyáltalán – pedig azt mondják Levy utóda lesz, hát nagyon halovány utód ahogy látom.
   A Szerelem zálogba alaptörténete jó lett volna, csak elkövették azt a hibát, mint a Viharnál, hogy a forgatás befejezése előtt elkezdték leadni a sorozatot és a nézettségi adatokhoz igazították a történetet. Annyira sok húzavona lett a végén,hogy az ember már nem nagyon tudta követni. Rullit itt láttam először telenovellában, utána néztem egy-két színházi szereplését, hát megvallom tök jók, jó volt más oldalról látni, hogy tud bolondozni, nem csak sóhajtozni ahogy elvárják a hősszerelmestől 🙂

   Kíváncsian várom mikor veszik meg Magyarországon a Lo Imperdonable-t, jó lesz végre érteni mindent 🙂

 • 95. Misi30  |  2015/06/24 - 16:50

  Kedves Mariland.Én is örülők annak,hogy van olyan akinek tetszik,mert őszintén eddig csak negatív dolgokat hallottam erről a soriról,pedig azért annyira nem rossz sori sőt egyre jobban bejön,sok sorit láttam már,de nagyon kevés az ami ténylegesen tetszik,de ez nekem nagyon is tetszik eddig egy részt sem bántam meg,hogy megnéztem sőt,Ana Brenda pedig végre kezdi mutatni ebben a soriban is amiért megkedveltem a megkövült szívek cmü soriban,végre láttok tőle igazi szinészi játékot s szerintem nagyon jól mutatnak Ivannal együtt a soriban,s csak annyit írnék,hogy én drukkolok a sorinak s bízom benne én is Magyarországra is behozzák a sorit.

  Válasz
 • 96. Misi30  |  2015/06/26 - 16:00

  Sziasztok ez a sori egyre jobban bejön,s aki kételkedik Ivan Sanchez sznészi teljesítményét,azoknak ajánlom nézzék meg a 49.részt a soriból.SPOILER(Aki nem szeretné tudni ellőre mi történik az a következő mondatokat)Lo Imperdonable cap 49:Veronica(Ana Brenda Contreras) megsérül s Martin(Ivan Sanchez),annyira agódot sőt még imádkozott is,hogy ne vegye el tőle az égiek Veronicát,minden szavával s tettével,ahogy gondoskodott s vigyázott Veronica-ra a beteg ágya mellet.s kérlelte könyörgöt hogy ébredjen fel,azokban a jelenetekben teljesen átjött a szinészi játéka,Úgy hogy engem meggyőzött,hogy igenis alkalmas a pozitív karakterek vagyis a hősszerelmes szerepekre.Én nagyon várom,hogy Magyarországra is eljusson s különösen ez a rész,nézzétek meg s megértitek miről beszélek.

  Válasz
  • 97. mariland  |  2015/06/26 - 23:42

   Én már alig vártam, hogy megnézhessem 🙂 Szeretek legalább 2 részt megvárni amíg feltöltik, igaz nehezen, de kivárom mert jobb kettőt megnézni egymás után 🙂
   És igen a 48-49. részben nagyon tetszett mindkettő, Ana Brenda és Iván is, a veszekedések alatt nagyon is élethűek voltak, ahogy elcsuklott a hangjuk, jó színészi játék volt, No és Iván a 49.ben amikor aggódik érte a lányért, az is nagyon jó volt, Nem volt nagyon ömlengős, teljesen élethű, ahogy egy kemény férfiember félti a szerelmét. Meg ahogy vívódik a bosszú és a szerelem között, az is tetszik.

   Kíváncsi vagyok, hogy a kalyibát újraépítik-e, vagy mennek máshova később.
   A bánya szerintem adott, így biztosan ott maradnak a faluban.

   Én teljesen meg vagyok győzve és el vagyok varázsolva Ivántól 🙂 Alig várom, hogy hozzánk is eljusson a sori és olyan adón adják, amit én is tudok nézni. Mert azért internet ide vagy oda, jobban szeretem nagy képernyőn nézni a csodálatos tájakat és a szép embereket 😉

 • 98. bence1996  |  2015/06/27 - 10:55

  Lehet akármennyire jó, San Salvador nálam már elásta magát annyira, hogy ne nézzek bele egy későbbi munkájába se. Nem tehetek róla, 4-5 elbaltázott novella miatt (nem a nézettség, inkább a minőség miatt) már nem tudja felkelteni az érdeklődésemet.
  A színészek alakítása bízom benne, hogy olyan jó, ahogy mondjátok. Kívánom nekik, hogy a közeljövőben normálisabb producerekkel dolgozzanak.

  Válasz
 • 99. mariland  |  2015/07/02 - 23:51

  Misi30 követed a sorozatot?
  Szegény Martin eléggé szenved (mondjuk megérdemli, hogy becsapta Veronicát) nekem nagyon átjön a szerelme a lány felé 🙂
  Azért remélhetőleg lassan megbocsát neki a lány, különben milyen nászút lenne Cancúnban?

  Vajon csak mi ketten nézzük a sorozatot?

  Válasz
  • 100. Misi30  |  2015/07/05 - 13:55

   Szia Mariland igen követem a sorit s nem értem,ezt a negatív kritikát,mondjuk nem is érdekel,nekem nagyon tetszett az e heti részek is,mert nagyon jól sikerült részek voltak főleg hogy Martin udvarolgatott Veronikának,hogy megbocsásson neki,virágokat vitt ápolta gondozta,s nagyon sokszor elismételte,hogy nagyon szereti,bízom benne én is nem húzzák sokáig ezt a haragszom rád dolgot,Persze megértem Veronikát is,hogy becsapva érzi magát,de úgy láttam asszem az 55.rész végén,hogy hajlik arra Veronika,hogy megbocsásson Martinnak,s igen Ivan Sanchez egyre nagyobb színész a szememben,sőt megmerem kockáztatni,jobb mint némelyik latin amerikai telenovella színész,Ana Brenda Contreras pedig egy nagyszerű színésznő ő a kedvencem a mostani telenovella színésznők kőzül,bár ez a harmadik sori amit láttok tőle,de remek színésznőnek tartam(Bár a Maricruzban nem kellet volna szerepelnie,mert számomra az a legrosszabb sorija),s lehet csak mi ketten nézzük ezt sorit,de őszintén engem nem érdekel mit gondolnak,nekem tetszik.Úgyan így voltam a Vad szív című sorival azért is megszóltak sokan mi tetszik nekem abban a műsorban,s ott ismertebb férfi főhős volt mégis megbukott a sori,ezt azért írom mert valaki azt írta itt a kommentjében ha ismertebb sziínész játszaná Martin karakterét nézettebb lenne,ezért írtam a Vad szív című sorit ellenpéldának.Ha Gondolod megadom a facebook cimemet,hogy bírjunk beszélni bővebben a soriról

 • 101. mariland  |  2015/07/05 - 20:24

  Szia Misi30.
  Oké, add meg az FB-s címedet, ne gerjesszünk még több negatívumot szegény Ivan felé 🙂
  Én a héten csak az 53. részig láttam, na ott tetszett amikor Veronica kitessékelte szegény Martint, azt a bájgúnárt meg benn marasztalta 🙂 De szerintem csak bosszúból. Mi nők azért hajlamosak vagyunk ilyesmire 🙂
  De nagyon jó kis jelentet volt, Martin majd felrobbant a dühtől 😀

  Most készülök megnézni a heti lemaradásomat, szeretem ha egy-két rész meg van együtt, mert akkor többet látok belőlük 🙂

  Ana Brendát én is szeretem, jobban mint Maitét (no, ezzel biztosan sokakat kiakasztok :-D) de a Maricruzt még miatta sem néztem végig. Elkezdtem, az eleje még jó is volt, de a férfi főhős szerepe sajnos nagyon idegesített, a Teresában sem nagyon tudok elhatárolódni tőle. Nekem nagyon kisfiú 🙂
  Szerintem sem a legjobb sorozata, hiába állítják be szupernek. A táj viszont gyönyörű benne 🙂

  Válasz
 • 102. Misi30  |  2015/07/07 - 17:57

  Szia Mariland van egy remek hírem,talán már hallottad,a tv2 csatornán lesz a Lo Imperdonable Július 23-tól 16 órai kezdéssel,én személy szerint nagyon őrülök neki,hogy magyarul is nézhetem a részeket,s már megnéztem az 56.részt is eredeti nyelven nagyon jó volt,lehet tényleg bennem van a hiba,mert mindig a kevésbé sikeres sorik jönnek be,mint ez is,de nekem akkor is tetszik.Kíváncsi leszek a magyarországi fogattatásra,hogyan fogadják itthon a sorit,ja és a facebook nevem Michael Hegedus Cibakháza,ha nem találnál meg kivan írva hogy az Audi gyárban dolgozom s voltam kinn Essen Németországban is dolgozni

  Válasz
  • 103. mariland  |  2015/07/07 - 20:16

   Juhéééé! Nagyon örülök neki!!!! Nem még nem hallottam.
   Na ebben a dög melegben végre egy jó hír 🙂

   Igaz akkor nyaralunk, de a dekodert meg a dvd felvevőt is beprogramozom a biztonság kedvéért. Nehogy lemaradjak róla 😀
   Most kerestem rá, a holdpont-on, Veronika aranya néven fogják leadni 🙂
   Nem bírták a Megbocsáthatatlant normálisan lefordítani.

   Egyébként anno a Viharral is ezt csinálták, még forgatták de már átvettük Magyarországon.

   Kíváncsi leszek ki lesz Iván hangja. Én örülnék neki, ha Tokaji Csaba lenne, mert szerintem az illik hozzá és az ő hangja volt a Viharban is neki. No meg Sebastian Rullinak is ez a hangja mostanában. Nagyon szépen tud Csaba udvarolni vele 🙂

   Nincs benned semmi hiba, szerintem is jó sorozat, szerintem tetszeni fog mindenkinek. A Vihar is tetszik az utcában a néniknek, el vannak olvadva a két fiútól (Will és Iván).

   Az 56-ost még nem láttam, de mindjárt rákeresek az eredeti oldalon, hátha ott már fenn van.
   Már alig várom, hogy valami jobb legyen szegény Martinnal. Bár Veronica időnként már mosolyog 🙂

   Jó lesz már érteni rendesen magyarul a történéseket.
   Én azért bízom benne, hogy a magyar közönséget is ugyanúgy elbűvöli a sorozat mint minket. Mindenesetere anyukámat értesítem róla 🙂

   Tavaly is nyáron kezdődött a Rabok és szeretők, azt is nagyon szerettem.

   Viszont nem talállak a facebook-on.

 • 104. bence1996  |  2015/07/08 - 15:53

  Szerintetek hogy fogják beleültetni a Sebzett szívek sztoriját a sorozatba? Mert elkezdtem ezen agyalni. Nem lesz túlzás egy kicsit?

  Válasz
 • 105. Gábor  |  2015/07/08 - 18:17

  Elvileg a főhősnő eltüntetésével, legalábbis Marco ilyesmit írt a múltkor.

  Válasz
  • 106. bence1996  |  2015/07/08 - 18:47

   Gábor, ezek szerint Ana Brenda kiszáll? :O

 • 107. Misi30  |  2015/07/08 - 18:43

  Szia Mariland Ivan magyar hangja Tokaji Csaba lesz,Ana Brenda-é pedig Trokán Nóra a többire sajna nem emlékszem.Én is örülök,hogy lesz magyarul a sori,s remélem sokan megszeretik itthon.Ami a facebook-ot illeti,ha gondolod megkereshetlek én is

  Válasz
  • 108. mariland  |  2015/07/08 - 21:28

   Na, akkor Tokaji Csaba bejött, de Trokán Nóra nem igazán tetszett a Maricruzban. Igaz Ana Brendához nem igazán van ötletem, hogy ki lenne jó neki. A Teresában sem igazán jött be a hangja.

   Találtam egy Michael Hegedus-t, Audis, majd írok neki valami üzenetet, aztán vagy bejön vagy nem 😀

  • 109. Csabika  |  2015/07/08 - 21:46

   Nekem sem tetszett az elején Trokán Nóra Ana Brenda Magyarhangja-ként, de a végére egész megszoktam és hozzá nőtt, igazából más hanggal már elsem tudnám képzelni.

 • 110. bence1996  |  2015/07/08 - 19:33

  Áhh, most utánaolvastam…”halottnak hitt főhősnő” 😀 akkor értem 🙂

  Válasz
  • 111. suxel  |  2015/07/08 - 23:12

   Nekem is ez a legutolso infom, hogy Ana Brenda par reszben nem lesz benne amíg halottnak hiszik.

   Olvastam egy verziot, ami szamomra meg eletkepes is, de ez Sendelnek a kiirasaval jar. Miszerint kocsival valahova tartanak Brekoval, es Sanchez azt hiszi szokni keszulnek. Baleseteznek Sendel meghal es valahogy odakerul egy masik noi holttest is, akit Brekonak azonositanak, es ot pedig valójában megtalalja egy pszichopata, es meggyogyittja, s majd ebben a verzioban enekesno lesz belole. Ezido alatt, amig halottnal hiszi Grettel Ivan kozelebe ferkozik es elveteti magat vele.

 • 112. Gábor  |  2015/07/08 - 23:44

  Ez a kicserélődik két holttestes dolog meg már a Rosalindára hajaz, amikor ugye Rosalindáról azt hiszik, hogy bennégett az elmegyógyintézetben, de közben meg nem. Rosalinda meg ugye megszökött és megtalálja Miserias, később meg Alex Palomát csinál belőle.

  Válasz
  • 113. Csabika  |  2015/07/09 - 11:50

   Nem láttad a Sebzett Szíveket ?

   Mert ott is hasonló a story, csak az a különbség Rosalinda és Victoria között hogy Rosalinda megbolondult és elvesztette az emlékeit míg Victoria autó balesetet szenved de nem lesz semmi baja, ő a saját akaratából kezd új életet Amparoként, mert az elmebeteg férje elől menekül.
   Gondolom itt most színésznő helyett énekes lesz Veronica, Grettel meg az új Gilda lesz.

  • 114. suxel  |  2015/07/09 - 21:08

   Csabika, memoriafrissites

   1; nem autobaleset hanem vonatbaleset. Flores felszallt a Zacatecasba tarto vonatra, hogy megakadalyozza sogornoje megszokeset a festovel. Sabina azonban eszrevette es leszallt, Flores fenntragadt es Julio Granados mellett talaltak meg valami hozzatartozo targyat, amirol halottnak azonositottak, de o masik reszben tartozkodott a vonatnak.

   2 Florest is egy pszichopata, Rex mentette meg, akitol megszokott, es haza akart terni a csaladjahoz, de Mauricio anyja elzavarta egy hazugsaggal. Es ekkor talalkozott Romannal aki bevette a.szinitarsulatba es megszuletett Amparo Rivas. Es nem menekult o az elmebeteg ferje elol. Rex talalt ra evekkel kesobb es zaklatta ujbol.

  • 115. Csabika  |  2015/07/09 - 23:34

   Igen tényleg vonat volt és nem autó, köszönöm. 🙂 ( eltelt már jó pár év a vetítése óta, kicsit megkopott az emlékezetem )
   Valahogy nekem úgy rémlett hogy Maurício miatt lépett le, de ha nem hát nem.
   Szerintem kevertem akkor Rex-el.
   Mondjuk az is igaz hogy ebből leginkább az maradt meg nekem amikor Gilda gyilkolászott és meghalt a végén.

 • 116. Gábor  |  2015/07/08 - 23:45

  Mármint nem két holttest cserélődik ki, hanem két embert összekevernek és az élőt hiszik halottnak.

  Válasz
 • 117. bence1996  |  2015/07/09 - 19:59

  Uhh, Grettell most töltötte be a 39-et :O aztabetyármindenit.

  Válasz
 • 118. mariland  |  2015/07/11 - 19:09

  Na, úgy látom, hogy a magyarországi vetítésre azért csak érdekel másokat is mint csak minket 🙂

  Válasz
 • 119. nota  |  2015/07/11 - 23:08

  Csütörtöki eredmény:

  Lo imperdonable 16.4/23.1 | 3,802/20.7

  Amores con trampa 15.7/23.1 | 3,536/21.3

  Que te perdone Dios… yo no 15.0/24.3 | 3,403/22.5

  La vecina 14.3/24.9 | 3,028/22.3

  Amor de barrio 12.5/24.3 | 2,529/21.8

  La madrastra 6.4/16.5 | 1,254/15.4

  Válasz
  • 120. mariland  |  2015/07/14 - 21:32

   na, azért ezek nem is olyan rossz számok 🙂

 • 121. bence1996  |  2015/07/14 - 22:51

  Dehogynem. Nézd meg a Lo que la vida me robó eredményeit. Az 20 pont alá sose ment, sőt a vége felé a 30 pontot is meghaladta. Ehhez képest ez a 15-16 pont főműsoridőben elég siralmas 😦

  Válasz
  • 122. Dan  |  2015/07/15 - 17:05

   Mindenképp Maite Perronin és Lichitaján (na meg Ocampon) fog múlni a nézettség, az AQNMD Camila Sodival nem hiszem, hogy elég lesz elég arra, hogy sikeres lehessen, arra meg pláne nem, hogy a többi sávban futó sorozatokat is erősítse nézettségileg.

 • 123. Mary  |  2015/07/15 - 08:55

  Naná, hogy rossz számok, de még mennyire. A 16,4 a 24-es minimumhoz képest édes kevés, ennyire még a tempestadnak sem sikerült leamortizálnia a nézettséget. A 15,7-20 helyett na az is borzalmas, a többiről meg ne is beszéljünk. A minimum elvárhatót egyik sem hozza.

  Válasz
  • 124. Csabika  |  2015/07/15 - 16:07

   Pedig a Tempestad szerintem sokkal rosszabb volt mint a Lo imperdonable, szerintem itt az a baj hogy van 3 gyengébb novella és az lehúzza a többit.
   A trampa nem hozna ennyira siralmas nézettséget ha előtte utána lenne vmi normális nézettségű.
   A La vecina szintén, és rádásul az egy jó kis novella szerintem, csak hát hiába van 2 normális novella ha többi lehúzza..
   Úgy látszik az őszre már rendeződni fog ez a siralmas nézettségi összkép, nemsokára jön a 19-sávban Moreno utána a 20-ban Ocampo majd a 21-ben “Nesma” vagy Castro és végül Sada a 16-sávban.
   Habár még Moreno-nak azért még van félnivalója 1 hónapig míg a Lichita nem jön..

  • 125. suxel  |  2015/07/15 - 17:17

   Csabika, Castro jon a Pasion y Poderrel Mejia utan, o mar castingoltat is. 🙂 Nesma majd csak utana, persze bedobtak Carla Estrada nevet is szokas szerint Castro utan mivel felszamolt az HOYban.

  • 126. Dan  |  2015/07/15 - 17:49

   Ezen a castingon asszem megfordult Horacio Pancheri is, akire szerintem nagy jövő vár még.

  • 127. suxel  |  2015/07/15 - 18:38

   Nagyon ugy nez ki, hogy Colunga es Salinas lesznek a tortenet fohosei a Pasion y podernek (nem ismerem a sztorit egyebkent)

   http://masquetelenovelas.blogspot.hu/2015/07/colunga-y-salinas-galanes-de-la-nueva.html?m=1

   Fohosno castingon jart elvileg Patricia Manterola es Daniela Castro is.

   Pancherirol annyit, hogy megfordult o Morenonal, Sada Maneronal es meg Castronal is allitolag. Az oroszok mindekozben tenykent kezelik, hogy Moreno fohose lesz a masodik etapban.

  • 128. Csabika  |  2015/07/15 - 20:52

   Köszi Suxel !
   Én is olvastam de akkor még csak feltételezés volt Castro és Nesma tűnt biztosabbnak a Boyer-Rulli párossal.
   ( Mindenesetre azért idézőjelbe tettem Nesma névét, valahogy ezek szerint rá éreztem titkon hogy Castro lesz a befutó 🙂 )
   De vajon ki lesz a főhősnő?
   Akiket írtál egyiket sem tartom esélyesnek azért mégiscsak a Televisa leghiresebb férfiszinészéről van szó, ide valami nagyágyú nő kell de ez persze csak az én álláspontom.

 • 129. bence1996  |  2015/07/15 - 09:22

  Így már nagyon féltem az A que no me dejast is…

  Válasz
 • 130. Amiga  |  2015/07/17 - 21:57

  Tényleg igaz,hogy Ana Brenda Contreras ki akar szállni a sorozatból és hogy Adriana Louvier veszi át a szerepét?

  Válasz
  • 131. Dan  |  2015/07/18 - 09:31

   Spoiler

   Én valami olyasmit olvastam, hogy Ana Brenda karaktere meghal, ami nem valószínű, hogy megtörténhetne, de az szinte biztos, hogy Louvier lenne az új főhősnő.

  • 132. bence1996  |  2015/07/18 - 10:04

   Ez nagy kár. Nem is értem Adriana-t, hogy miért áll szóba Mejía-val egy Yo no creo en los homres után, amiért “szobrot” is kapott.
   Örülnék, ha a nézettségen segítene a jelenléte, viszont Ana Brenda legalább olyan nagy húzónév mint ő.
   Viszont érdekes lenne, ha Ana Brenda karakterét kinyírnák, mert a Sebzett szívekben pont hogy a férfi főhős hal meg. Fordított felállás..nem is rossz 😀

  • 133. bence1996  |  2015/07/18 - 10:31

   Most olvasom, hogy egy lehetséges új férfi főhőst is behoznak majd Erick Elias vagy José Ron személyében. Hát ha így folytatják, szerintem Ivan Sanchez karaktere is meg fog őrülni…szó szerint. Kicsit olyan lenne, mint Aaron Diaz karaktere a Santa diablában.

   Bocsánat, hogy ennyit filózok, remélem nektek is megjön a kedvetek hozzá 😀

  • 134. Dan  |  2015/07/18 - 13:35

   Lol, Én is pont azon gondolkodtam, hogy a végére a fél Televisa megfordul még ebben a borzadályban, mindenféle történetekkel vegyítve:D

 • 135. bence1996  |  2015/07/18 - 14:21

  Kár, hogy már nincs olyan sűrűn napi hírösszefoglaló. Pedig biztos lenne elég hír. Remélem jövő héten már lesznek új hírek, mert Már lassan két hete csodálom meg minden nap Daniela Castro fejét mikor felnézek :3

  Válasz
  • 136. suxel  |  2015/07/18 - 20:34

   Én a következő infók birtokában vagyok :

   Ana brenda cáfolta hogy Veronica meghalna, mindossze nehany epizodban nem lesz egy kumma jellenete sem, mert halottnak hiszik majd. Az egész hype megint Mejia miatt van, elkezdte terjeszteni, hogy Ana Brenda, Iván, Grettel, vagy Sendel karaktere kinyiffan. Es a sajto persze elkezdett spekulalni. Egy interjuban azert azt konkretan elmondta, az elso távozó szereplo Matilde lesz, azaz Delia Casanova. Kivancsi lennek mennyire jarnak elore a forgatasokkal, mert par hete az Hoyban kozoltek, hogy forgatjak Patsy kilepo jeleneteit, es meg sehol semmi, es allitolag Delia meg elotte kipurcan.

   Allitolag Mejia 2 ujabb lovagot szeretne a sorozatba, a TvyNovelas szerint Elias es Ron azok. A DiarioBasta szines magazin szerint pedig Jose Ron szereplese fix benne, es 40 részt irtak is a karakterenek. Amennyiben ez igaz, en azt saccolom, hogy az a srac lehet majd, aki enekesnot farag Veronicabol. A sebzett szivekben Roman volt a megfeleloje. Adriana Louvier nevet is a TvyNovelas kozolte, bar en szerintem ez is csak a hypekeltesnek a resze. Az Hasta el fin del mundo tokeletlen csereje ota szerintem tartozkodoak a Televisanal a cserektol.

  • 137. Dan  |  2015/07/18 - 20:46

   suxel: Szerintem ettől a 18 pontos átlagtól mélyebbre már nagyon nehéz lenne süllyedni, és voltak pozitív esetek is, mikor a főhősnő meghalt (La intrusa-Virginia, igaz ott is Spanic maradt a fsz). Mondjuk itt elég gázos lenne már csak ha Veronicát Louvier vinné is tovább, hisz valljuk be, Fernandez nem volt egy túl előnyös főhős, ellenben is az egész cuccot Brekó viszi a hátán, illetve neki köszönhetően sok-sok országba eljuthat még a sorozat.

   Bárkit is hoz be Mejia ebbe a cirkuszba, ez már halálra van ítélve, a sorozat promedioja nem haladhatja meg a 19 pontot sem, a küszöbszinthez már sehogy nem tud közelíteni. Zavarják inkább le gyorsan és jöjjön Castro.

  • 138. suxel  |  2015/07/19 - 08:49

   Dan, osztom a véleményed miszerint egy csere már túl sokat nem ronthatna rajta, de tovabbra is azt gondolom hogy az egész csak a Mejia fele cirkusz. Egyedül Jose Ronra latok opciot egyelore.

   Amugy emlekeim szerint a múlt het pentek, most het csutortok tavban meg a 18 pontot sem erte el egyik nap se.

  • 139. Csabika  |  2015/07/19 - 09:48

   Suxel !

   Az infóid halálpontosak, énis hasonlót olvastam.
   Válaszolva a kérdésedre én szerintem max 25.részel járnak a vetítés előtt szerintem, az hogy “Jose-nak” 40.résznyi szerepet írtak az teljesen reális kb akkora éri el a tervezett 120-125. epizódot amennyit terveztek neki.
   Több meg szerintem nem lesz, mert Castro rohamtempóban készülődik ( komolyan percenként jön vmi új infó a sorozatról ) én úgy tippelem hogy október végen max november elején bezár Mejia cirkusza remélem örökre, vagy legalábbis jó darabig. 🙂

 • 140. Milibindi  |  2015/07/19 - 01:17

  José Ront főhősnek??? Ana Brendával kétszer bukott a párosuk ! Kettejük közt 0 a kémia! Inkább Erick Elias! Ivan Sanchez szerintem hiba volt, hogy főhős lett!

  Válasz
 • 141. Sekr01  |  2015/08/24 - 14:30

  Sokakkal ellentétben én kifejezetten örülök az Ana Brenda-Ivan Sanchez párosnak.
  Picit tényleg fura Ivant főhős szerepben látni de így még jobb a történet. Én mondjuk mikor meghallottam hogy Ivan és Ana Brenda lesz a két főszereplő tudtam hogy nekem tetszeni fog ez a sorozat.
  Szerintem a La Tempestaddal sem volt gond csak nekem nyálas volt kicsit William Levy.
  Remélem nagyrészt tetszeni fognak a következő részek mindenkinek 🙂

  Válasz
 • 142. mariland  |  2015/09/19 - 17:42

  Nem tudom ki nézi a sorozatot, de az hogy Iván Sanchez hiteltelen szerelmes hősként az nem.igaz. Nagyon jól hozza a szerelmest és a kétkedőt.

  Egyébként szerintem egy színésznél nem az a lényeg hogy melyik kontinensről vagy országból jön, hanem at hogy hogyan tudja eljátszani az adott karaktert. Iván mind at őrültet mind a szerelmest jól hozza.

  Az “európai” jelzőt már -már megbélyegzésként érzékelem.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum