Hat új Televisa-novella – te melyiket várod?

2015/04/04 at 08:00 15 hozzászólás

2015LI

Nyakunkon a Lo imperdonable premierje, és mivel sokszor kérdezitek, pontosan milyen új novellákon dolgoznak jelenleg a Televisa stúdióiban, most egy helyre összeszedtem, melyek azok az új produkciók, melyek idén már biztosan elkészülnek. Az alábbiakban minden fontos infót megtalálsz az előkészületben lévő sorozatokról, a jelenleg aktuális szereposztásukról, a címekre kattintva további részleteket, érdekességeket is olvashattok az egyes történetekről, a cikk végén pedig szavazhattok is, ti melyikre vagytok kíváncsiak közülük a legjobban!

LO IMPERDONABLE (Ami megbocsáthatatlan)
Premier: április 20., 21:15 (az Hasta el fin del mundo helyén)
Producer: Salvador Mejía (La tempestad, Triunfo del amor, Corazón salvaje)
Történet: feldolgozás
Eredeti: La mentira + Tzintzuntzán (Caridad Bravo Adams) + Impaciencia del corazón (Stefan Zweig)
Főszerepben: Ana Brenda Contreras (Maricruz), Iván Sánchez (A vihar)
Biztos szereplők: Sergio Sendel, Grettell Valdez, Juan Ferrara, Alicia Machado, Sebastián Zurita, Gaby Mellado, Ricardo Franco, Osvaldo de León, Marcelo Buquet, Delia Casanova, Patsy, Mar Contreras

2015LV

LA VECINA (A szomszéd lány)
Premier: május 25., 18:15 (a Que te perdone Dios 19:15-re kerül)
Producer: Lucero Suárez (De que te quiero, te quiero, Querida enemiga)
Történet: feldolgozás
Eredeti: La costeña y el cachaco (RCN, Kolumbia, 2003)
Főszerepben: Esmeralda Pimentel (A szenvedély száz színe),   Juan Diego Covarrubias (A szív parancsa)
Biztos szereplők: Javier Jattin, Alejandro Ibarra, Natalia Guerrero, Arturo Carmona, Luis Gatica, Sugey Abrego, Bibelot Mansur

2015ADB

AMOR DE BARRIO (Szerelem a negyedből)
Premier: június 8., 16:15 (a Muchacha italiana… helyén)
Producer: Roberto Hernández (Tres mujeres, Heridas de amor)
Történet: feldolgozás
Eredeti: Muchacha de barrio (1979) + Paloma (1975)
Főszerepben: Renata Notni (A szerelem tengere), Mane de la Parra (Könnyek királynője), Alejandra García (Szerelem zálogba), Pedro Moreno (A bosszú álarca) – vagyis ők négyen
Biztos szereplők: Jessica Coch, Marisol del Olmo, Lisardo, Juan Carlos Barreto, Queta Lavat, Manuel Landeta

2015ELDA

EL LENGUAJE DEL AMOR (A szerelem nyelve)
Premier: július ?, 19:25 (a Que te perdone Dios helyén)
Producer: Carlos Moreno (Amor bravío, Cuando me enamoro, En nombre del amor)
Történet: feldolgozás
Eredeti: Amor en silencio (1988)
Főszerepben: Camila Sodi (Liliomlány), Ernesto D’Alessio (A vadmacska új élete)
Biztos szereplők: Leticia Calderón, Arturo Peniche, Alfredo Adame, Alejandra Barros, Horacio Pancheri

2015AMQL

ANTES MUERTA QUE LICHITA (Lichita?! Inkább a halál!)
Premier: augusztus ?, 20:15 (az Amores con trampa helyén)
Producer: Rosy Ocampo (La fuerza del destino, Por ella soy Eva, La fea más bella)
Történet: eredeti (?)
Főszerepben: Irán Castillo/Liz Gallardo(?), Arath de la Torre/Valentino Lanús(?)
Biztos szereplők: Eduardo Santamarina, Chantal Andere, Sylvia Pasquel, Pablo Valentín, Ricardo Fastlicht, Marimar Vega

2015SM

SIMPLEMENTE MARÍA (Egyszerűen csak María)
Premier: november ?, 16:15 (az Amor de barrio helyén)
Producer: Ignacio Sada Madero (Un refugio para el amor, La intrusa)
Történet: feldolgozás
Eredeti: Simplemente María (1989)
Főszerepben: Maite Perroni(?), Brandon Peniche(?), David Zepeda(?)

Úgy néz ki, az idei év (a páratlan évek hagyományához híven) ismét az új arcok mélyvízbe dobásáról fog szólni, kevés a nagy húzónév a főhősök között, ami a korábbi években sem jött be, de ki tudja, talán a producerek ennyire bíznak az új történeteikben, és ne feledjük, a főműsoridőben még kiadó a Lo imperdonable után egy hely, ahova akár Carla Estrada vagy Angelli Nesma új szuperprodukciója is kerülhet. Nektek hogy tetszik a Televisa idénre körvonalazódó kínálata? Szavazzatok!

Entry filed under: Eseménynapló, Premier hírek. Tags: , , , , , .

Hírek – 2015. április 3. A pampák királya – április 20-tól újra!

15 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2015/04/04 - 10:00

  Az amor de barriora szavaztam, mert az van a legkozelebb és coch szala felkeltette az erdeklodesem, na meg Manuel Landeta is Ale Garcia korul fog sundorogni. Bar a kozpontibb paros az a Maneeke engem ez a szal jobban erdekel, mint ahol a gatlastalan anyuka kivan keresztbetenni a csóri lánynak.

  LI: engem idegesit es mar szaz helyen felbukkant ez a tortenet.
  LV:romkom nem az en mufajom + Lucero suarez szereposztasai sohasem figyelemfelkeltoek
  ELDA: a fohosok nem izgatnak, de a szereposztas tobbi resze csabito. Nem mindennapos egy suketnemat fohos szintre belehelyezni. Sokkal izgalmasabb igy a funkcioja, mint CI Solitae.
  AMQL: az, hogy komedia, attol mar nalam nem jatszik, remelem legalább annyira szeretheto lesz mint az az elozo ket sorozata.
  SM: varnek a tobb konkret infoig vele, szereplok nem lennenek rosszak, ha ok maradnanak, a sztori is valamelyest erdekesen fest

  Válasz
 • 2. Viktor  |  2015/04/04 - 11:08

  Maite,Ana Brenda..imádlak benneteket!A Lo Imperdonable teljesen lázban tart,nem győzöm kivárni.Ùgy èrzem,hogy Varangy ùrnak sikerülni fog.A Simplemente Maria pedig szereplői tèren,mèg bizonytalad,de ha Maite,Zepeda,Peniche maradnak a központi szereplők nèzni fogom!!Esetleg mèg a La Vencinának adok esèlyt.Lucerotòl nagyon tetszett a De que te quiero de quiero.Pláne Pimentel ès Covarrubias miatt belenèzek.

  Válasz
 • 3. tibitoma  |  2015/04/04 - 20:17

  Ugyanaz, mint Viktornál: Lo Imperdonable. Kicsit lázba hozott, mint annak idején a CS+YCEM fúzió. Csak sajnos itt a férfi főhős közel sem olyan karizmatikus, mint Jánnnyez.

  Moreno új telenovellája: a történet érdekel, viszont a főhőspárost a hátam közepére sem kívánom.

  AMQL: Iránkát teljes szívemből szeretem, a sztori nem tetszik.

  Simplemente María: Sada miatt +1, hátha sikerül megint egy szívet melengető sorozatot fabrikálnia, viszont a történet nagyon régimódi. (Az alapszituációból viszont rengeteg mindent ki lehetne hozni, ha jobban felturbózzák, mint most a ódon MIVAC-ot.)

  Válasz
 • 4. Dan  |  2015/04/04 - 22:25

  Bár a Lo imperdonable nálam az első 10 részt kiérdemelte a szereposztás miatt, ez a promó hadjárat szerintem is túlzás. Varangy úr, kérem! Felfogtuk, elég lesz. És ebből a címből amúgy sem lehet túl érdekes promókat kinyomni.
  A La vecinával kételyeim vannak, de nemcsak minőségileg. Erős bukta szaga van így látatlanban, sem a sztori sem a szereposztás nem elég ütős. Esmeralda Pimentel az ECDLP után simán kapott volna ettől sokkal jobb szerepet is, kár hogy nem várta ki.
  Az újabban kiszivárgott infók alapján az Amor de barrio már engem is jobban érdekel. Más kérdés, hogy a rózsa novelláktól frászt kapok.
  AES: Calderon + Peniche ütős páros lesz ottan. “Főhősnőnk” részéről szereposztó dívány dolog lehet a dologban, hiába tudom, hogy a producer régóta szeretett volna vele dolgozni.
  Az AMQL csak akkor érdekel, ha Maite Perroni játsza a sori fôszerepét, a Simplemente María kopi meg még vele sem fogna meg.
  Estrada visszatérését hiszem, ha látom, Nesma szokásos rétes tésztájából nem kérnék.

  Válasz
 • 5. Milibindi  |  2015/04/05 - 01:05

  Kis hezitálás után a Szomszédlányra nyomtam 🙂 Főleg Esmeralda Pimentel miatt!
  Több is érdekesnek történetnek tűnik itt, nehéz volt választan 🙂

  Válasz
 • 6. Gábor  |  2015/04/05 - 03:14

  Ha ezzel a szereposztással létre jön a Simplemente Maria akkor borítékolható az is itthonra Maite miatt. Ezek közül 2 van, ami bejövős lehet. Az egyik az Amor de barrio, már csak a rövidsége miatt is, a másik pedig Ocampo története, mert szeretem a sorozatait és remélhetőleg nem egy Candy vagy Camaleones féle agymenést kapunk tőle, hanem egy minőségibb darabot, mint az utóbbi sorozatai voltak. És egy kicsi off: a La sombra del pasado végeztével egy hétig valóban dupla részekkel fog menni a Que te perdone dios. Nem tudom ennek mi értelme lesz, hiszen ha jól tudom nem egy hetes lemaradással vannak a Univisionos vetítéssel.

  Válasz
 • 7. Princesa  |  2015/04/05 - 18:23

  Annyira várom már a Simplemente Maria-t! Maite és David biztosan jó páros lesznek, a történetről már nem is beszélve!:) Remélem nálunk is bemutatják majd!

  Válasz
 • 8. Bogy  |  2015/04/05 - 19:34

  Nekem valahogy egyik novella sem keltette fel az érdeklődésemet sztori ügyileg, a szereposztásokról meg nem is beszélve….de azért szerintem Mejía papa produkciójába belekukkantok majd van benne néhány színész akik miatt na meg puszta kíváncsiságból is…Ale Garcíara kíváncsi leszek még hogy fog muzsikálni… a Lokelában jóformán csak végig meresztette a nagy zöldes bociszemeit(elismerem szép nő de…engem nem győzött meg) már akkor amikor nem esett áldozatául a tekerésemnek…néha már már idegesített is. Bár az ADB-ben Mane riasztó körülmény…a hideg futkos a hátamon a csávótol…tehetségtelen színész szerintem. Én személy szerint sosem bírtam hogy viccet csinálnak a bullyingból…ha szekálnak valakit és csúfolnak valami miatt sosem találtam viccesnek talán csak azért mert tudom milyen érzés…..szóval Lichita?…inkább a halál.

  Válasz
 • 9. Devilrose  |  2015/04/05 - 21:33

  Egyik se gyere be, rémes a kínálat.

  Válasz
  • 10. Casi Angel  |  2015/05/08 - 21:45

   Így van rémes felhozatal! Egyedül a Lo Imperdonable amiben látok némi fantáziát és a zenéje sem rossz. Viszont tavaly a Lo Que La Vida Me Robó nagyon jó volt!!! 🙂 a zenei aláfestések és az OST elismerést érdemel

  • 11. Bogy  |  2015/05/08 - 23:56

   A Lokela minden egyes betétdaláért oda vagyok…egyszerűen tökéletesek egytől egyig! Az El perdedor mái napig az egyik szívszerelmem (na persze a többi dal is) Sebas mellett! 😀 Bevallom sokszor a remek zeneválasztás akkorát emelt egy egy jelenet minőségén és hangulatán hogy az eszméletlen. Az egyik számomra amikor bevágták hosszan a Celos(Féltékenység) című dalt mikor Jose Luis várta vissza Montset az esküvőjükre mert hát ugye lába kélt a menyasszonynak(persze megkerült később). De ezen kívül rengeteg ominózus zenei jelenet van még de hát engem akkor az a dal úgy magával ragadott. Bevallom számomra a zenéje és a hangulata a legnagyobb értéke a sorozatnak néhány színészt leszámítva. 🙂

 • 12. Scarlet  |  2015/04/06 - 16:54

  A La Vecina szimpi, főleg Esmeralda meg a tengerparti sztori miatt 🙂 De Moreno sorozatára nyomtam, még mindig bírom a munkáit, pedig a Quiero Amarte ritka rossz lett szerinte, főleg Karyme miatt. Egy másik főhősnővel szerintem ki lehetett volna hozni belőle valami jót. Én nem értem Carlos Morenot, még Camila Sodival megbarátkoztam, biztos, hogy fejlődött a Liliomlány óta, az nagyon régen volt…. na de Ernesto D’Alessio???? Tiszta antifőhős… csúnya is meg nem is szimpatikus… És össze se illenek…

  Válasz
 • 13. nota  |  2015/05/09 - 11:23

  Én is nagyon szerettem a Lokela betétdalait. Az Amores de cristal,vagy Dahertől a Gracias, pláne Nadia és Victor esküvőjén -szerintem tökéletes volt. Vagy pölö a Bajemos la guardia mujer Alex Sirvent-től az is nagyon jó volt.

  Válasz
  • 14. Bogy  |  2015/05/09 - 11:50

   Az összes szuper ezeket is beleértve csak hát nem akartam felsorolni. 🙂 Nagyon jó munkát végeztek a zenei részlegen. Már rongyosra hallgattam mindet. 😀

 • 15. Sekr01  |  2015/08/28 - 19:26

  Én az LI-re szavaztam már csak Ana Brenda és Iván Sánchez miatt is a többi annyira nem jött be 🙂

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum