Hírek – 2015. március 23.

2015/03/23 at 14:00 11 hozzászólás

silvia-navarro-sera-la-ninera-1_642x428

 • A Mi corazón es tuyo szuper, 27.9 pontos nézettséggel zárta pályafutását a hónap elején, amivel Juan Osorio kifejezetten elégedett lehet, hiszen előző novellája, a Porque el amor manda végére sem voltak ennyien kíváncsiak, hovatovább a nem mindennapi dada története elnyerte a tavalyi év legjobb novellájának és legjobb főcímdalának járó TvyNovelas-díjat is. Osorio elmondta, hogy a sikereket egy új, eredeti novellával ünnepli majd meg, melyet jövőre tervez bemutatni, és amelyben az egyedülálló anyák állnak majd a középpontban. Az azonban biztos, hogy a főszerepet nem Silvia Navarrónak szánja, hiszen a finálé után nem sokkal derült ki, hogy a színésznő maga is anyai örömök elé néz.
 • Egyre valószínűbb, hogy Carla Estrada visszatérhet a telenovella-forgatáshoz, mégpedig egyből Salvador Mejía után, a főműsoridőben valamikor az év vége felé. A Titkok és szerelmek, Az ősforrás és a Kettős játszma producere hamarosan egy új, eredeti történettel térhet vissza, melyet valószínűleg Cuauhtémoc Blanco és María del Carmen Peña írnak majd neki. A durvább pletykák már odáig mennek, hogy a producernővel William Levy és Fernando Colunga is visszatérhetne a főműsoridőbe, egyikük a főhős, másikuk pedig a főgonosz szerepében.
 • Nathalie Lartilleux úgy tűnik, nem bírja kivárni, hogy a La calumnia vagy a Los ricos también lloran új verziói elkészüljenek, mindenképpen vissza akar térni idén is egy sorozattal, a választása pedig a La hija del jardineróra esett, melyet mi itthon A kertész lánya címmel láthattunk. Az aztecás sorozat története vérbeli rózsanovella, a producernő mégis megkaparintotta vele a 18:15-ös sávot, ahol Lucero Suárez után következik majd a sorban valamikor novemberben, noha Suárez igencsak el szokta húzni újabban a novelláit, így lehet, hogy Nathalie-nak várnia kell januárig. Közületek ki emlékszik A kertész lányára? El tudtok képzelni egy televisás verziót belőle?
 • A múlt héten befejeződtek a La sombra del pasado forgatásai a Televisa 9-es stúdiójában, a befejező epizódot május 17-én láthatja majd a közönség, hogy aztán átadhassa helyét a Que te perdone Diosnak.  Mapatnak csak sikerült Az ősforrás történetét 135 részesre húznia, ám a sztori ezúttal is meggyőzte a mexikóiakat, sikerült végig a sáv által elvárt 18 pontos küszöbszint körül maradnia.
 • Lucero Suárez új sorozatának, a La vecinának az Ángeles Azules nevű banda adja majd elő a főcímdalát, ők ilyen zenét játszanak.
 • Mariagna Prats (Primer amor) több, mint tíz év szünet után ismét visszatér a telenovellákhoz, egész pontosan a Muchacha italiana viene a casarse szereposztásának új tagjaként.
 • Hasta el fin del mundo: az elmúlt hónapban Nicandro Díaz sorozata többször kötött ki a címlapokon kellemetlen ügyek miatt, mint a hatalmas nézettség okán. Pár héttel ezelőtt María Rojo (a sorozatban David Zepeda anyja) távozásra kényszerült a sorozatból, úgy ítélték meg ugyanis, hogy a színésznő tévés szereplése túlzott előnyhöz juttathatja őt azon a választáson, ahol Rojo politikusként indul a közeljövőben. A helyére Leticia Perdigón került, aki pedig nehezményezte, hogy pár hét forgatás után a sztori eljutott odáig, hogy a karaktert végül kiírják a történetből.
 • Még mindig Hasta el fin del mundo: a sorozat forgatásának befejezése után a színházakba költözik, jelenleg is próbálják ugyanis azt a musicalt, amelyben David Zepeda, Marjorie de Sousa, Aleida Núñez, Mariana Seoane, Alejandro Tommasi és Miguel Martínez fakad majd többek között dalra, és amellyel több mexikói városban is fognak turnézni. A darab címe Hasta el fin del mundo…te cantaré lesz.
 • 83 éves korában elhunyt Magda Guzmán, a Paula és Paulina Fidelinája, akit ezen a szerepén kívül A szerelem nevében és A szív parancsa című sorozatban is láthattunk, utóbbi volt utolsó telenovellás szerepe. Vele együtt immár a Paula és Paulina szinte összes idősebb színészétől búcsút kellett vennünk, időrendben Tito Guízar (1999), René Muñoz (2000), Libertad Lamarque (2000), Silvia Derbez (2002), Irán Eory (2002), Silvia Caos (2006), Miguel Córcega (2008) és Ninón Sevilla (2015) hagyott itt minket, egyedül María Luisa Alcalá van még köztünk, aki az Esmeraldában is feltűnt Socorrito szerepében.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“Amores con Trampa” – íme a főcím “Amor de Barrio” – egy újabb jellegtelen sorozat

11 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2015/03/23 - 14:25

  A kertész lánya szerintem egy korrekt novella volt az Aztecatól viszonylag kevés szereplővel, a világot nem váltja meg, de nézhető volt, kedveltem is. Nem vagyok hajlandó az új változatot csekkolni belőle, esélyt sem kaphat nálam, pláne nem Nathalietól.

  Akkor csak igaz, hogy Perdigónt kiírták a történetből. Kiírhatták volna a karaktert Rojóval egyetemben, sok vizet nem zavar azóta sem, max égeti magát, mint a legutóbb a sámánkodással, ahogy Bucio is.

  R.I.P. Magda Guzmán. 😦

  Válasz
 • 2. CSABIKAA  |  2015/03/23 - 14:40

  Én most kezdtem el a La Sombra del Pasado-t nekem egyenlőre bejövős darabnak látszik 🙂
  Érezni hogy Mapat nem akarta felülírni a már klasszikusnak számító Ősforrást.
  Que te perdone Dios januári premierjén egyre jobban látszódik, hogy Mejia keze ügye van a dologban.
  Ennek a pakolgatásnak semmi értelme nincsen, pláne hogyha a követik az AMF történetszálait akkor max 135-150 résznél kifut, és azt pedig igazán megvárhatták volna.
  De mindenesetre nagyon várom a La Vecina-t.
  – Lartilleux meg már nemtudja mit kaparjon elő, szegénykének feltűnési viszketegsége van, mint az “Urának” úgy tűnik ez családi vonás.

  Válasz
 • 3. Gábor  |  2015/03/23 - 17:46

  A La vecina minek lesz a remakeje? Csak mert igaz wikipédián, de ott az argentín Solamente vos remakejeként van feltüntetve.

  Válasz
  • 4. suxel  |  2015/03/23 - 18:08

   Na most egy forrással próbálom neked alátámasztani, hogy a La costena y el cachaco című sori az előd, ahogy januárban írta Marco:

   http://mixedvoces.com/espectaculos/alegre-pizarrazo-de-la-vecina-19130#.VRBIFuEYFAE

 • 5. Amiga  |  2015/03/23 - 17:51

  Fernando Colunga és William Levy egy novellábban? Na az kizárt,hogy Colunga hajlandó legyen Levyvel dolgozni.

  Válasz
  • 6. Milibindi  |  2015/03/23 - 18:12

   ÁÁÁ kizárt!!!!!! Egyetértek veled! Könyörgök , ha tavaly a Valentin napi videoban sem volt hajlandó Fernando Williammel együtt szerepelni, akkor egy sorozatban pláne nem fog! Aki ilyen pletykát terjeszt nem gondolkodik előtte?!

 • 7. suxel  |  2015/03/23 - 18:00

  Kicsit jobban átgondolva: nekem nem fér össze Colunga a Blanco-Pena univerzummal, mint főhős, ismervén az eddig látottakat. Ő már kiöregedett azon karakterekből. Max egy Gabriel Almada (Julieta) típusú karaktert tudnék neki elképzelni, de még úgyis vannak benne főhős-lehetőségek, úgyhogy mellékkaraktert szerintem még egy ideig nem vállal el, még ha co-protagonista szerepkör is lenne.

  Válasz
 • 8. Milibindi  |  2015/03/23 - 18:14

  Még egy szerepcsere Hastában? Úgylátszik ez a kaméleon sorozat, mindenki átalakul 😀
  Viccet félre téve , akkor inkább ki kellett volna írni a karaktert , ilyen rövid időre értelme nem volt a szerepcserére.

  Válasz
  • 9. Milibindi  |  2015/03/23 - 18:17

   szóval értelme nem volt a színésznő lecserélésének 😀

 • 10. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/03/23 - 23:33

  A kertész lánya nekem nem tetszett, de főleg a vége. Más jellegű sorozatokat szoktam az Azteca-tól. Mivel 2003-as megérett a felújításra. Én tervezem hogy abbahagyom a MCETY-t. Valahogy kezd idegesíteni a sorozat. Silvia kedves, hozza a formáját de valahogy nem tudom annyira élvezni. Annak viszont örülök hogy anya lesz. 🙂 Közel 40 évesen megérdemli.
  A La sombra del pasado forgatásainak befejezése meglepett. Kicsit korainak tartottam. Nem fogom megnézni ha lesz nálunk. Őszinte leszek az újdonságokból a La Malqerida érdekel egyedül, ill. magyarul a Quiero amarte.
  A HEFDM elképesztő! Újabb szerepcsere? Nem értem a Televisát. Miért baj az ha valaki előnyhöz jut? Ennyire elszállt a lovacska velük? Kis apróságok miatt repülnek egyesek. Ha én telenovella színész lennék inkább a Venevision-hoz szerződnék.
  Én sokkal inkább az eredetieket nézném meg mint egy Televisa feldolgozást. Ha már eredeti sztorit akarnak csinálni akkor a Televisa álljon elő eredeti történetekkel! Akkor egyediek lesznek! És ahogy már leírtam még a szereposztás is lehetne más. Ne ugyanazokból a színészekből válogassanak!
  Amúgy lesz egy fogadásom az új Vipera nézettségével. Nem fogják annyian nézni ahogy Mejia reméli.

  Válasz
 • 11. Marcsi  |  2015/03/24 - 02:15

  RIP Fidelina 😦

  A kertész lányát imádtam, viszont nekem csakis akkor kell egy Televisás változat, hogyha a baglyok vissza jönnek a Dugovics Titusz részhez!

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum