“Amor de Barrio” – egy újabb jellegtelen sorozat

2015/03/23 at 18:00 6 hozzászólás

renata-notni-es-mariana-620x348

Pedro Damián egészen június 7-éig húzza a Muchacha italiana viene a casarse történetét, június 8-tól viszont egy olyan produceré a terep a 16:15-ös rózsanovella-sávban, aki csaknem tíz éve, a 2006-os Heridas de amor óta nem hallatott magáról. Roberto Hernández legnagyobb sikere az 1999-es Tres mujeres volt, ahol komolyabb témákat is feszegetett, most azonban visszatér a habkönnyű Rómeó és Júlia-sémákhoz az 1979-es Muchacha de barrio (Egy lány a negyedből) című történet feldolgozásával.

A sztori ezúttal az Amor de barrio (Egy szerelem a negyedből) címet viseli majd, és az eredeti történeten kívül a Paloma című 1975-ös novella elemei is visszaköszönnek majd benne (ez ugyanaz a történet, melyet 1996-ban Angelli Nesma is feldolgozott Mi querida Isabel címmel). A legvalószínűbb, hogy mivel az új novellában két párért izgulhatunk, mindkét eredetiből csak a főbb szálakat emelik át.

A fiatalabbik főhőspárost a főszereplőként első alkalommal lehetőséget kapó Renata Notni (a képen) és Mane de la Parra (Könnyek királynője) alkotja majd, míg az idősebbet Alejandra García (Szerelem zálogba) és Pedro Moreno (A bosszú álarca). Mellettük Marisol del Olmo és Jessica Coch fog gonoszkodni, ahogy ebben a videóban látható, mindkettejüknek igen szokatlan külsőt varázsoltak a sminkesek, ráadásul egyikük sem lesz teljesen feddhetetlen, Marisolnak a történetben szeretője lesz (Lisardo képében), míg Jessica Coch is kettős életet folytat majd férje, Juan Carlos Barreto háta mögött.

Rajtuk kívül biztosan a történetben lesz majd Julieta Rosen (Időtlen szerelem), Queta Lavat (A betolakodó), Fernanda Arozqueta (A szenvedély száz színe), illetve egy gonosz szerepben Manuel Landeta (Több mint testőr) is.

Személy szerint én nem fűzök sok reményt az új sorozathoz, láthatóan a Televisa idén is elkészíti az évi szokásos, semmitmondó novelláját, de ezúttal kifejezetten jellegtelen mind a történet, mind a szereposztás, mind a producer, így látatlanban is azt mondanám, hogy ez engem hidegen hagy. A jó hír az, hogy mivel a fejesek sem bíznak a sikerben, a sztorit rövidre tervezik, így már ősszel véget érhet.

Szerintetek lehet számottevő sikerre számítani a fenti összetevőkkel?

Entry filed under: Premier hírek. Tags: .

Hírek – 2015. március 23. “Simplemente María” – tényleg ilyen egyszerű?

6 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2015/03/23 - 18:50

  Hát engem se hoz lázba a történet: a mellékszereplők háza táján látok csak jó arcokat: Marisol del Olmo, Lisardo vagy Jessica Coch. Ezen kívül semmi pozitívumot nem tudok mondani. Jah, Marisol külseje tetszik. 🙂

  Válasz
 • 2. Thoom  |  2015/03/23 - 19:07

  Én csak azt nem értem hogy ha a fejesek sem biznak a sikerben, akkor egyáltalán miért adnak zöld utat a novellának?? O.o
  Érthetetlen…

  Válasz
  • 3. Milibindi  |  2015/03/23 - 21:32

   Mert ettől még lehet sikeres! A olasz Elisa di Rivombrosánál sem számítottak sikerre és mégis hatalmas sikert ért el, legalábbis az első évada.

  • 4. MarcoPolo  |  2015/03/23 - 21:56

   A háttérben az van, hogy Roberto Hernández (akinek a Tres mujeres kivételével minden sorozata bukott ugyan, de azzal megmutatta, hogy tud, ha akar) tíz évig a fagyasztóból figyelte a többieket, most megint hagyják, hadd próbálkozzon, legfeljebb nem jön be a dolog, ebben a sávban kb. tökmindegy. Ha mégis bejön, akkor meg lehet hosszabbítani ész nélkül.

   Ignacio Sadát is öt évig váratták, aki a bizonyítási vágy miatt kinyomott magából egy Un refugio para el amort, ami olyan jól sikerült, hogy azóta 1-2 kivétellel ismét értékelhető nézettsége van a délután 4-es sávnak.

   Nekem amúgy nagyon az Esperanza del corazónra hajaz az egész (ritkán dolgozó producer, több pár körül forgó sztori, meg itt van belőle a fél szereposztás – de la Parra, del Olmo, Lisardo, Barreto…), csak még valószínűleg a zenéje sem lesz jó. De persze nem akarom előre leírni, csak megvannak a fenntartásaim 😉

  • 5. Bogy  |  2015/03/23 - 21:59

   Ahw azt a sorozatot nagyon de nagyon szerettem. 😀 Legalábbis az első évadát…a másik kettő nem volt az igazi Alessandro és főleg Vittoria nélkül. Nem is tudtam hogy nem számítottak sikerre vele kapcsolatban…

 • 6. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/03/23 - 23:49

  A Tres mujeres érdekes volt. Én vágottan láttam.
  A Televisa elkezdhetne példát venni a Venevisiontól, Telemundotól és az RCTV-től. Csináljon krimisorozatot! Legyen egy kis, kaszabolás. Sztem növekedne a nézettség egy 22 vagy 23 órás sávval. Miért nem akarnak változatosabbak lenni? Ugyanez vonatkozik a szereposztásra is. Aztán az alkotók ne csodálkozzanak azon hogy kevesen nézik az adott sorozatokat.
  A Heridas de amort megvehetné valamelyik csatorna. Nagyon tetszett az a sorozat!

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum