Záporoznak az ismétlések is

2015/01/22 at 17:15 7 hozzászólás

retrans201501

Nem csak a szokatlanul sok premiernek örülhetünk az év első heteiben, az ismétlésekkel is tele a padlás, íme pár novella, amelyet újra képernyőre küldenek, a változatosság kedvéért ezúttal mindegyik hírhez fűztem egy extra érdekességet is a tovább után!Január 22. Teresa (02:00-s éjjeli idősáv): tegnap óta minden éjjel Teresa története is részese az RTL klub éjszakai műsorszórásának, sajnos a kezdési időpont nem következetes (mindig az esti műsorok befejezésétől függ majd), de valamikor éjjel 2 és 3 között minden hétköznap elkaphatják a későn fekvők a gaz nőstényördögöt.
Érdekesség: a sorozatban Teresa és Arturo idilli európai nászútját a kapcsolatukat nemrég felvállaló Angelique Boyer és Sebastián Rulli most decemberben a valóságban is megejtették, Franciaországban a színésznő, Spanyolországban pedig Rulli rokonait látogatták meg, majd az álomutazást a Maldív-szigeteken zárták.

Február 2. A szerelem tengere (20:00): a Mar de amor soha nem futott még ilyen jó idősávban a Story5-ön, mint most, sokadik ismétlésekor, számomra kicsit hihetetlen is, hogy az El color de la pasión és a Mi corazón es tuyo premier létükre hátrébb kerültek a rangsorban.
Érdekesség: kevesen tudják, hogy Zuria Vega eredetileg akkori kedvesét, Jorge Pozát szerette volna férfi főhősnek maga mellé a novellába, ám az író, Alberto Gómez ragaszkodott Mario Cimarro szerepeltetéséhez, akivel civilben jó barátok. Lartilleux belement a dologba Cimarro nemzetközi hírneve miatt, még ha később meg is bánta a dolgot.

Február 3. Menekülés a szerelembe (01:30): a Teresához hasonlóan szintén éjszaka indul ismét útjára az utóbbi évek egyik legkellemesebb rózsanovellája, érdekesség, hogy ezen kívül a Story5-ön még két idősávban is fut a sorozat, délután 13:00-kor és hajnali 05:35-kor is, mindkettő más és más résznél jár.
Érdekesség: a sorozatban Patriciót alakító színészre, Brandon Penichére rájár a rúd, az utóbbi időben csaknem minden sorozatban, ahol szerepet kapott, kinyiffantották a karakterét, és nem volt ez alól kivétel a Que te perdone Dios sem, ahol az első epizódokban halálát lelő karaktere éppen az itteni főhősnő, Zuria Vega apja.

Február 5. Szeretők és riválisok (12:00): Emilio Larrosa utolsó elsöprő sikerű négylányos-sorozata a Sorozat+ és az RTL II után az RTL+ képernyőjére is megérkezik hamarosan A vihar utódjaként.
Érdekesség: állítólag a mexikói tévézésben először ebben a sorozatban lehetett látni tangabugyit a képernyőn, mégpedig Joana Benedek becses fenekén.

Entry filed under: Eseménynapló, Magyar hírek. Tags: , , , .

Szerelem ajándékba – február 2-től a Story5-ön! Hírek – 2015. január 22.

7 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2015/01/22 - 17:25

  Szűz Mária: Alberto Gomez követte el ezt a szörnyűséget, amit ma Mar de amor néven ismerünk?! :S :S Én ezt eddig nem tudtam.

  Válasz
  • 2. tibitoma  |  2015/01/22 - 19:57

   a Siempre tuya Acapulcódat is, nem? 🙂
   Egyébként, tök érdekes, de egy jó pár fordulat a Gata Salvajéból visszaköszön a Mar de Amorban (mindkettő az ő műve). Most ez vagy véletlen, vagy a Gata Salvajéhoz lopott egy kicsit a Marimaron meg a La Galleguitán kívül a Mar de Amor eredetijéből is. Venezuelában Delia Fiallós cuccok adaptálásával kezdte elvégre…

  • 3. suxel  |  2015/01/22 - 21:44

   Pont ezért akadt fenn a szemem! Hát azért a szövegkönyve nagyon chööö a MDA-nek.

  • 4. tibitoma  |  2015/01/22 - 23:44

   Valószínű, hogy a szövegkönyvet nem is ő írta az MDA-hoz, egy csomó telenovellánál kiemelik, hogy
   idea original: XY
   adaptación / versión / versión libre: Z Z
   libretos: M M, S S, F F
   Biztos dolgoznak egy sorozaton legalább öten-hatan.

   Számomra az furcsa, hogy régebben a telenovellákat egyetlen ember írta: kanyarította a sztorit, megírta a dialógusokat, a jelenetbeállítást, hogyan álljanak a lámpák stb. Talán egy-két őskövület is csinálja még ezt, pedig hatalmas munka lehet. Amerikában a napi szappanoperák esetén ugyanez van: egy vagy két ember írja a heti ötször negyven perces részt ától cettig.

   Az esti amerikai drámasorozatokon vagy sitcomokon meg sok-sok író dolgozik.

   A minap olvastam, hogy Delia Fiallo, amikor írta a Cristalt (meg a többi művét), akkor Miamiban élt és Venezuelából járt hozzá Miamiba egy nő, aki vitte a forgatókönyvet a Venevisionhoz. Olyan csóróság volt a sorozatnál, hogy Jeanette Rodriguez meg Lupita Ferrer sokszor a saját ruháikat viselték. Egyszer sztrájkolni kezdett a venezuelai légitársaság, a csaj nem tudott elutazni a scriptekért és pár hétig az volt kiírva a képernyőre, hogy “sorry, de a pilóták sztrájkja miatt Delia Fiallo sorozata szünetel” vagy valami ilyesmi 🙂

 • 5. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/01/22 - 18:03

  A Mar de amor nagyon jó sorozat volt! Az utolsó 15 részt kellett volna rövidíteni! Ebben is volt néhány értelmetlen halál de nekem tetszett!

  Válasz
 • 6. Juan  |  2015/01/23 - 00:37

  cuantas repeticiones tienen alla :O me sorpende neta

  Válasz
  • 7. MarcoPolo  |  2015/01/23 - 09:59

   sí, fíjate que hay un montón de canales de cable donde las novelas funcionan de maravilla como programas de relleno por las tardes, ahora mismo hay como 20 repeticiones de novelas de varios países de Latinoamérica y seis estrenos 😉

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum