Hírek – 2015. január 22.

2015/01/22 at 23:01 13 hozzászólás

sebastian-zurita-currently-stars-la-impostora

 • Salvador Mejía úgy tűnik, meghátrált a Quiero odiarte, pero te amo címtől, új főműsoridős sorozatát ugyanis ismét Lo imperdonable címen emlegeti, és a napokban több fontosabb szereplő kilétéről is lerántotta a leplet. Kiderült többek között, hogy ezzel a sorozattal visszatér a Televisához Sebastián Zurita (En nombre del amor), aki a történet fiatal főhőse lesz, és Gaby Mellado (Corazón indomable) szerelméért küzd majd Ricardo Francóval (Corazón indomable). A fiatalok mellett az idősebb generációt is nagy nevek képviselik, úgy mint Marcelo Buquet (La usurpadora), Claudia Ramírez (El color de la pasión), Salvador Sánchez (Quiero amarte), Alicia Machado (Una familia con suerte), Delia Casanova (La fuerza del destino), Juan Ferrara (Mar de amor), Guillermo Capetillo (Amores verdaderos), Julissa (Porque el amor manda) és Rogelio Guerra (Lo que la vida me robó), valamint visszatér a La que no podía amar óta a telenovelláktól távolmaradó Mar Contreras is. A sorozat főcímdalát a jelenlegi állás szerint Yuri fogja énekelni.
 • Így fog festeni Nora Salinas az Amores con trampa szexi főgonoszának bőrében, ahol Eduardo Yáñezt igyekszik majd África Zavala kezéről lecsapni. A sorozatnak egyébként már fiatal férfi főhőse is van Aldo Guerra személyében, aki nem más, mint Rogelio Guerra fia.
 • Hatvan résszel meghosszabbítják a Muchacha italiana viene a casarsét, melybe nemsokára vendégszereplőként érkezik a valóban olasz származású Marco di Mauro énekes. A hosszabbításnak részben az is az oka, hogy a soron következő rózsanovella, az Amores de barrio forgatókönyvei még nem nyerték el teljesen a fejesek tetszését, pedig Roberto Hernández is bőszen válogatja már a szereplőket, a legújabb biztos név nála Luz María Zetina (Por siempre mi amor).
 • Jesús Ochoa csatlakozik a Yo no creo en los hombres szereplőgárdájához, a színésznek annak idején fontos szerepe volt a producernőhöz köthető Para volver a amarban is. Ezúttal epizódszerepben jelenik majd meg, és karakterének fontos szerepe lesz a február 15-én befejeződő történet szálainak elvarrásában.
 • Kary Fajer visszatért Nicandro Díaz írócsapatába, mégpedig azért, mert Gabriela Ortigoza kimerítette az argentin eredeti történetét, viszont az Hasta el fin del mundo legalább áprilisig futni fog, így muszáj lesz egy másik történetet beleoltani az eredetibe. A sorozat egyébként a napokban pár tizeddel jobb nézettséget hozott, mint a Mi corazón es tuyo, Díaz pedig azonnal körbe is trombitálta a hírrel az internetet.
 • Carlos Moreno Camila Sodival (Liliomlány) tárgyal legújabb történetének az Amor en silenciónak főszerepéről. Thalía unokahúga a 2004-es debütálása óta nem szerepelt televisás sorozatban, noha tavaly visszatért a sorozatokhoz a Sony által jegyzett Señorita Pólvorában.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

Záporoznak az ismétlések is A Macska – ajándék háttérképek

13 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2015/01/22 - 23:32

  – SZurita nagy karrierje ennyi volt a TM-nél, szerintem Lisette Morelossal a La impostoraban egy Cimarro-Vega szintet sikerült megütniük. 😀 Amúgy ennyi szép névvel, már kissé sajnálnám, ha megbukna a sorozat.
  – Valamiért én is úgy érzem, mint a kintiek, hogy Jesus Ochoa egy bírót fog alakítani.
  – Az szép, hogy ha GO kimerítette a 300 részes DA-t úgy, hogy lemaradásban vannak hozzá képest. Ahol ennek a nőnek a neve felbukkan legközelebb, én abba a sorozatba még bele se fogok nézni. Még az Hasta eleje nézhető is volt, a mostani részek, alias közepe, az full kuka szerintem, majd a vége lesz jó megint. Ugyanez volt a Vendavalnál: első 40 rész tök jó volt, utolsó 15 rész szintén jó volt, de a maradék 95 részt, azt minek kellett úgy elhúzni.
  Példa: sikeresen húzott 3 részen keresztül a Vendavalban egy temetést, egy olyan szereplőét, akit még csak látni sem láttunk. Az Hastaban meg a csokifertőzést véghezviszik a 111-ben, majd a 119-ben lesz eredménye. Na erre mondom, hogy “baromi gyorsan” halad.

  Válasz
  • 2. tibitoma  |  2015/01/22 - 23:49

   Vajon mi történhetett abban a 300 részig nyújtott Dulce Amorban, ha a HEFDM az elmondásod szerint kva eseménymentes?

  • 3. suxel  |  2015/01/23 - 00:05

   Hát a lényeget nekem Nike elküldte privát üzenet formájában Marisela fórumán, és még lenne esemény, bár mondjuk én szívesen kihagynék pár elemet abból. 😀

   A Carayosok is úgy foglalják össze, hogy tele van FF-ekkel. Azaz tekeréssel, csomó jelenetet átugornak, nem érdekli őket. Pedig ott aztán nem jellemző, még a megvágott La malquerida vagy La tempestad esetében is online utána nézték a kimaradt jeleneteket is, és beleírták az összefoglalókba.

 • 4. tibitoma  |  2015/01/22 - 23:53

  Gaby Mellado most bizonyíthat, szerintem nagyon cuki csaj, kár, hogy nincs bombanős alakja.

  Válasz
 • 5. laci70  |  2015/01/23 - 09:13

  Nora Salinas: wáááááá ❤ ❤ 🙂 🙂

  Válasz
 • 6. bence1996  |  2015/01/23 - 16:01

  a) Sajnálom, hogy a La Impostorának nem lett nagyobb visszhangja. Ezek szerint Sebastian Zurita nem követte Aaron Díaz példáját, és nem kötött kizárólagos szerződést a Telemundo-val.
  Lisette Morelost sajnálom a leginkább. Több van benne ennél, gondolom az írók hibájából ezt nem sikerült megmutatnia. Fel kellene őt is futtatni 🙂 A Televisa-nál elkélne még neki egy főszerep.

  b) A Lo imperdonable-ban a jelenlegi nevek miatt érzek valamennyi potenciált, bár lehet ez csak átmeneti lesz 😀

  c) Carlos Moreno remélem nem Camila Sodit választja főszereplőnek. Most erre a történetre vagyok leginkább kíváncsi 🙂

  Válasz
 • 7. csabikaa  |  2015/01/23 - 21:44

  Gaby és Ana Brenda és Ricardo újra együtt 🙂 SM tényleg megtesz mindent a sikerért.
  Zuritát sajnálom pedig nagyon jóképű igazán kijárna neki egy komolyabb főszerep, La Impostora-val nem sikerült maradandót alkotnia de úgy igazából a férfiak közül senkinek sem a Telemundonál max Rafael Amaya dehát ő is csak a Dél Kiralynőjének a sikere miatt jutott el ide ahová most van.
  Aaron Diazról meg a Teresa előtt senki sem tudta hogy kicsoda micsoda, a Mundo is csak ebből profitál még most is.
  Diaz HEFDM-ja hát ha ez esetleg elmaradt volna,sem lenne hiányérzetem nagyon bugyutára sikerült.
  Úgytünik csak Boyernek sikerül ebben a sávban elérni vmit.

  Válasz
 • 8. Viktor  |  2015/01/24 - 17:57

  Nagyon jó kis gárdát szedett össze Mejia úr!!Csak azt remélem,hogy Ximena Suarez és Varangy úr nem fogják elcseszni!!
  Ugyan ki lesz a férfi főgonosz?Remélem Christian De La Fuente elfogadta a szerepet!! :DDD

  Válasz
 • 9. suxel  |  2015/01/24 - 18:45

  Tévedtem: Jesus Ochoa nem bíró lesz az Hombresben, hanem Marcelo Monterubiot fogja játszani, aki egy bankár. Ő volt Josefa halott lányának Martha Ramosnak a főnöke, és valami köze van a halálához. Talán Martha nem is volt bűnös. Mindenesetre már felbukkant a sorozatban, még ha csak az újságcímlapokon is.

  Válasz
 • 10. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/01/24 - 19:22

  Mi értelme van egy új La Mentirának ha már 2010-ben feldolgozták? Jó nem volt 100%-kosan ugyanaz mint a 98-as változat de mégse kellene hasonlót készíteni 5 év után! Mejia nem gondol arra hogy bukta lesz a sorozatból? Egy új Sebzett szívekkel jobban járt volna mivel 2000-ben készült meglepő befejezéssel. És ha Fernando Colunga elvállalta volna a főszerepet akkor ő lenne az új Mauricio Castellanos. Neki amúgy passzolna ez a szerep. Fiát Jencarlos Canela alakíthatná, az új Gilda pedig Itató Kántor. 🙂
  Én őszinte leszek a Telemundonál nem kellene szerepeket elvállalnia senkinek se ha ugyanazokat az erőszakos történeteket készítik. Esküszöm a Televisa picivel jobb mert itt nincs ennyi kegyetlenség.
  Az továbbra is zavaró hogy Africa Zavala Yanez partnere. Túl fiatal hozzá és nem biztos eléri a maximális nézettséget.
  A La mujer del Vendaval megjelent dvd-n, persze nem mindenhol. Nem is venném meg mert a Daniela Alvarado féle Estelás változat érdekelne mivel a színésznő ügyesen el tudja játszani a vicces karaktereket és a zenéje is jó. Azt érdemes megnézni.
  A Hasta el fin del mundo is biztos eléri a 180-190-es epizódszámot.
  Nagy kár hogy számos TV társaság sorozatait nem veszik pedig nélkülük se a Televisa se a Telemundo nem tudna történekkel előállni.

  Válasz
  • 11. suxel  |  2015/01/24 - 19:55

   Pontosan 196 lesz a vasárnapi fináléval az Hasta el fin del mundo, ezt az egyet kiszámoltam. 196 rész és ez több, mint valószínű, hogy egy bukott sorozat lesz.
   Fajert meg hozzák vissza másolni, mert ez így már nagyon gáz. Elég az embernek a 20 mp-es avancet megnézni, abban benne van minden. 130. rész egyenlő a szeméttel kivéve a záróképkockát.
   Amikor fasírtban volt Mardzsó és Zsepi az zavart, műnek találtam az egészet, tisztán látszott a kreálmány, nem tudtak túllépni rajta. Már 22 része boldogok együtt és baromi unalmas az egész tündibündi.
   Achis, achis, már egy kicsit sem bír lekötni az, hogy naponta egymásnak feszül a “muerto de hambre” és a “licenciadillo”, ha meg változatosságot akarnak, lic. Iturbide helyett Senora Ripoll osztja le a chauffeurt.
   Az egész sorozatban Benito, a malac a legjobb! Hajrá Beni!!!!! 😀 😀

 • 12. csabikaa  |  2015/01/24 - 21:53

  Most nézegettem Camila Sodi képeit, hát inkább felnőtt filmekben szeretne ez szerepelni szerintem 🙂

  Válasz
 • 13. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/01/28 - 16:41

  196? Mint a lokela? Nem képesek 200-ig elhúzni? Az sokkal csinosabb szám. Én szeretem a hosszú sorozatokat mert abban minden belekerül. Jobban érdekelne az argentin változat.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum