Hírek – 2015. január 12.

2015/01/12 at 19:48 18 hozzászólás

lavecina-televisa

  • Február 9-én kezdődnek meg Lucero Suárez új komédiájának, a La vecinának (A szomszéd lány) a forgatásai, melyben Esmeralda Pimentel (El color de la pasión) és Juan Diego Covarrubias (De que te quiero te quiero) immár másodszor mutatkozhatnak be főszereplőként. A novella a producertől már megszokott romkom-vonalat követi majd, és a legnagyobb valószínűséggel a kolumbiai La costeña y el cachaco (2003) című sorozat feldolgozása lesz. A történetben a férfi főhőst, egy olajvállalat zárkózott és karótnyelt alkalmazottját egy tengerparti városba küldik dolgozni, ahol a sors úgy hozza, hogy egy zajos, harsány és életvidám nő szomszédja lesz. Kezdetben cívódással teli kapcsolatuk aztán persze hamar szerelembe fordul. A sorozat castingjai már tartanak, és fontos szerep jut majd a következő színészeknek is: Luis Gatica (ő negatívat fog játszani), Arturo Carmona és Bibelot Mansur (ők egy házaspár lesznek majd), Marisol del Olmo (ő Carmona nővére lesz), Alejandro Ibarra (a történet papjának szerepében), valamint nem lehetetlen, hogy Patricia Navidad is elfogad egy szerepet az új sorozatban.
  • A nagy kérdés a La vecinával kapcsolatban főleg az, hogy mikor kerülhet képernyőre, hiszen a Que te perdone Dios miatt a 18:15-ös sáv még jó darabig nem lesz szabad. Jelenleg két forgatókönyv tűnik elképzelhetőnek: a Yo no creo en los hombres végeztével elstartoló Que te perdone Diost (reménykedve a magas nézettségben) a La sombra del pasado végeztével átköltöztetik a 19:25-ös sávba, helyén pedig elindulhat Suárez sorozata, a másik opció szerint viszont várnia kellene, amíg Angelli Nesma sorozata véget nem ér.
  • Carlos Moreno, miután letett a Cuna de lobos feldolgozásáról, egy másik TvyNovelas-díjas alkotást, Carla Estrada Amor en silencio (Csendben szeretlek) című novelláját nézte ki magának, melyet Martha Carrillo és Cristina García a szokásos szabadelvű módon dolgoznának fel. A sorozat, amely 1988-ban lett az év legjobb novellája, egy nagyívű sztorit vonultat fel, melynek első felében egy anya, második felében pedig az ő lányának viszontagságos szerelmi életét ismerhetjük meg (mindkét karakter Erika Buenfil játszotta). Az első etap végére pontot tevő véres esküvői leszámolás, melyben – akkoriban elég szokatlan módon – meghalnak a történet főhősei, sok tévénézőnek örökké az emlékeibe égett.
  • Iparági pletykák szerint Carla Estrada olvasgatja María Zarattini új történetét, melyet eredetileg Rosy Ocampónak írt, és ha bejön a Que te perdone Dios, nem lehetetlen, hogy Estrada is univisiónos előrehozott premierrel forgasson egy új sorozatot akár még az idén.
  • Nathalie Lartilleux sem ül az idén ölbe tett kézzel: bár készül már a Televisánál a María la del barrio adaptációja, a producernő az 1980-as Soledad (későbbi remake-je: Bendita mentira – 1996) című történet újrája iránt is érdeklődik, melyet az Esmeralda írói adaptálnak, valamint Carlos Romero is hamarosan elkészül a La calumniával, amely a Delia Fiallo-féle María Elena feldolgozása.
  • La sombra del pasado: Mapat novellájába hamarosan újabb szereplők érkeznek, az egyikük Cassandra Sánchez Navarro, akinek Alex Sirvent karakteréhez lesz köze (láthatóan a készítők ebben a változatban jobban ráfekszenek erre a szálra), a másikuk pedig José Elías Moreno, aki eddig a rendezői feladatokat látta el, de most egy epizódszerepet is osztott magára.
  • Ma kezdődik az Amores con trampa forgatása, Larrosa új sorozata március 2-án váltja majd a Mi corazón es tuyót a 20:25-ös sávban. Utóbbi novellába egyébként hamarosan visszatér Pablo Montero, és a Juan Osoriónak nagy tervei vannak a finálét illetően is, ugyanis szeretné az utolsó részt a mexikóvárosi Azték Stadionban felvenni.

Pedro Fernández

   is követi azokat a színészeket, akik miután összerúgták a port a Televisával, máshol próbálnak szerencsét: az

Hasta el fin del mundo

   egykori főhőse

a Telemundóhoz szegődik

   , ahol a

La Voz Kids

   (A

The Voice

  gyerekeknek szóló változatának) egyik mentora lesz.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“Wild at Heart” – Maricruz a briteknél is “Que te Perdone Dios” – ma világpremier!

18 hozzászólás Add your own

 • 1. tibitoma  |  2015/01/12 - 20:38

  Wow, az Amor en Silenciót Eric Vonn írta Abuddal, nem lehet akkor az olyan rossz.

  A Soledad/Bendita Mentirát hasonlítsátok össze a La Intrusával, háromnegyedében ugyanaz a sztori, amely nem véletlen. Egy korosabb színésznőnek jól jöhet a szerep (igen, Lenára gondoltam, bár nem hiszem, hogy elvállalna egy Inés Rodena-féle vackot.)

  Válasz
 • 2. suxel  |  2015/01/12 - 21:11

  Örülök, hogy Pimentel nem egy Lucia Gaxiola karakter lesz, és új oldalát mutathatja meg. Hajrá, kiscsaj! 🙂 És tuti megeszi majd JDC-t, azért ő messze van Erick Eliashoz.

  Most nem tudom kérjem-e Leticia Calderont gonosznak Morenohoz. Tudna vajon megújulni? Hiszem, hogy ebből a történetből lehetne összehozni egy remek remaket.

  Natalie Lartilleux elé nem lehetne még betolni Sada Manerot? Jöjjön bárki, csak őt ne lássam képernyőn. 😀 😀

  Estrada is el kellene már, de most tényleg!!!!!!!

  Válasz
 • 3. szabina333  |  2015/01/13 - 08:12

  “Luis Gatica (ő negatívat fog játszani)”
  Még szép ne is merjen nekem nyáladzó pozitív karaktert játszani 😀 Szeressük ha goni a feje 😀

  Válasz
 • 4. Viktor  |  2015/01/15 - 15:07

  http://tvolucion.esmas.com/entretenimiento/noticias/programas/286255/renombrados-actores-se-suman-imperdonable/
  Quiero odiarte pero te amo!! A sorozatban lesz Sebastián Zurita,Mar Contreras,Guillermo Capetillo,Alicia Machado és Guillermo García Cantú is!! :DDDDDDDDDDDDDD
  Ennyire még soha nm vártam egy sorozatát sem varangyúrnak! 🙂

  Válasz
 • 5. Mancsi93  |  2015/01/15 - 19:57

  Február 2-től új telenovella a Story5 műsorán! (18:00)
  A szenvedély száz színe (el color de la pasión) a hír a TELENOVELLAS IN HUNGRY-tól van

  Válasz
 • 6. Mancsi93  |  2015/01/15 - 20:05

  és szintén Február 2-től Szerelem ajándékba(Mi corazón es tuyo) 19 órától a Story5 műsorán! a hír szintén a TELENOVELAS IN HUNGARY-tól van 🙂

  Válasz
  • 7. tibitoma  |  2015/01/15 - 21:40

   Tök jó!!!
   ÁÁÁ
   MI CORAZÓN ES TUYO
   áÁÁáááÁ

   Kíváncsi vagyok, hogy a két nagy kedvencem, Lena és Silvia kiknek a hangját kapja meg.

   A szerelem ajándékba cím viszont nem valami kreatív.

  • 8. Milibindi  |  2015/01/16 - 23:08

   Szerintem jobb lett volna meghagyni az eredeti címet vagyis tied a szívem.

 • 9. Milibindi  |  2015/01/16 - 00:10

  Zsííííííííír!!!!!!!!! Csak az időpontok nem jók , mert kutyát sétáltatok, de majd felveszem! A Mi corazon es tuyonak adok egy esélyt , hátha úgy járok, mint a Porque el amor mandával. Azt csak Fernando miatt kezdtem el nézni és nagyon-nagyon bejött!.

  Válasz
 • 10. bence1996  |  2015/01/16 - 19:42

  Nem akarok előre rohanni, de az El Color de la Pasion-t nagy eséllyel válthatja a Yo no creo en los hombres 🙂 ha addig meg nem veszi az RTL vagy a TV2 csoport. Bár azt kétlem 😀

  Válasz
  • 11. Milibindi  |  2015/01/16 - 23:09

   Úgy legyen! 😀

 • 12. Milibindi  |  2015/01/17 - 15:15

  Na Portom az ECDLP 4 pontos a MCET pedig 3,5. ,, Bírom,, , amikor még egy rész sem megy le és már lepontoznak valamit. :S

  Válasz
  • 13. suxel  |  2015/01/17 - 17:32

   Hát ebből a 2-2 szavazatból az egyik én voltam. Év végi pontjaimhoz tartva magam 7 és 6 a két sorozat esetében, évértékelésben kommentben leírtam értelmese, miért is annyit érnek nálam. A másik szavazó ki lehet számolni 1-1-et adott, már csak azért is, mert gondolom mexikói. S lesz ez még rosszabb is, mivel a két török sorozatot most levették, megy a lázadás minden ellen: legyen az 1000x látott film, reality vagy ahogy ott mondták mexikói szörnyedvényeket. Fognak még záporozni a negatív pontok.

   Amúgy pont tegnap tartottam olyan napot, hogy az Hombres és az Hasta mellett mindenbe belenéztem.
   MIVAC: Teljesen érdektelen történet számomra, tök semleges, szerintem jobb, mint Nathalie rózsái, de a sok egyéb rózsa között elveszlik szerintem.
   Hombres: szenzációs továbbra is, és már csak egy hónap. Február 15-én vége. Börtönös etapban még sosem hatott meg jelenet, na tegnap sikerült.
   LSDP: húzzák a sztorit, jelenleg az 50. rész az eredeti 34-esnek felelt meg, és telerakják mellékszálakkal. Úgymint, az ottani Hugo karakter az folyamatosan jelen van, plusz nagyon úgy néz ki Klitbo karakterének hamarosan írnak egy szeretős szálat Diego de Ericevel. Ezt Sylvia Pasquelről el sem tudtam volna képzelni ott.
   Mikor: abszolúte kellemes meglepetés volt, lassan már ennek is vége lesz, érződik, s végre a 144-es részhez elértek oda, hogy a főgonosz szembesült Ana Leal kettős életével. Hadd dícsérjem meg Silvia mellett Mayrint is, mert nagyon hiteles főgonoszként is.
   Hasta: maga a posvány. Jobb esetben napi 2 mondatnyi történés, rosszabb esetben semmi se. Lassan már azt az 5 pontos is sajnálom, amennyire értékeltem évvégén. És ez még április 26-ig tart, OMG.

  • 14. Milibindi  |  2015/01/18 - 17:40

   Értem, Te láttad eredetiben nagyjából, tudod mit pontoztál és szerinted ennyit ér. Ezzel nincs probléma.
   Azokra gondoltam, akik azt sem tudják milyen és már jó lepontozzák , mert mexikói, mert telenovella stb.

  • 15. Bogy  |  2015/01/18 - 17:57

   Személy szerint kifejezetten utálom azt a negatív sztereotípiát ami a telenovellákat körül övezi itt Magyarországon. Azt sem tudják milyen mert még egyet sem láttak nem hogy egy részt belőlük de már jajj az a “mexikói szar” stbstb. Mert ezt hallották. Lehet egy telenovella rossz de utána nyílvánítsunk már véleményt miután láttunk is belőle jó pár részt és ne csak azért húzzunk le valamit mert az egy “Latin-Amerikai produkció”. Mellesleg szerintem azok a török sorozatok sem különbbek egy fokkal se.

 • 16. tibitoma  |  2015/01/18 - 18:59

  Bogy: az emberek többsége az Esmeralda-P&P-Rosalinda-Marimar ősidőkben nézett telenovellákat, ebből indulnak ki, másrészt meg sikk lefikázni a műfajt ugyanúgy, mint a napi szappanoperákat. Sajnos nem a minőségi darabok lettek itthon híresek, főleg a gagyi rózsanovellákra lettünk rászoktatva. Illetve megjegyezném, hogy hiába teszik vizuálisan széppé az új telenovellákat, a gagyi történet és az állandó hosszabbítások elvesznek a minőségből.

  Több, viszonylag rövid régi televisás sorozatot néztem a Youtube-on és ezek java azért működött, mert 60-80 rész alatt lezavarták az egészet. Pedig ezekre az ósdi példányokra szemmel láthatóan alig fordítottak pénzt, némelyikben csak skiccszerű mellékszálak vannak, és – leginkább a rózsák esetén – színpadiasabb a játék, mint ma.

  Válasz
  • 17. Bogy  |  2015/01/18 - 19:29

   Egyetértek. Sajnos itt az olyan novellák érnek el hatalmas sikereket mint az Árva angyal ami számomra minősíthetetlen és már leírtam azokról a novellákról a véleményem ahol az egész novella arra épül hogy a főhősnő már maga sem tudja hogy miért de nem bocsát meg a szerelmének és ez a novella ezt ha jól emlékszem kb 200 részen keresztül taglalja…borzalmas. Vagy most az a macskás kreálmány. Hát így belegondolva nem is csoda hogy ez a helyzet itt nálunk. Hidd el olyan szívesen néznék én is régebbi novellákat de sajnos nem beszélem a spanyolt így nem sokat értenék belőlük pedig elég sokra kíváncsi lennék.

  • 18. tibitoma  |  2015/01/18 - 20:54

   Én sem beszélem a spanyolt, megértek kb. 100 kifejezést és vagy 1000 szót, ha szépen ejtik őket, viszont a nyelvtanhoz nem konyítok szinte semmit.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum