5 emlékezetes botrány 2014-ből

2014/12/29 at 17:54 17 hozzászólás

193176-09_01_2014_17_35_45_1422156588

Az internet nagy úr, és ezt idén több telenovellasztár a saját bőrén is megtapasztalhatta. Bár tudjátok jól, hogy nem kenyerem a bulvár, hajtás után összeszedtem nektek öt olyan eseményt, amelyek még most is naponta szembejönnek a fórumokon, és nem árt képben lenni, melyik sztárt épp miért ekézik olyan hevesen a külföldi rajongók és gyűlölködők. Szálljunk hát alá a novellabulvár infernójába!

17042014_042121

5.) José Alberto Castrót megviseli a szakítás Boyerrel

Februárban csaknem négy éves kapcsolatuk végére tett pontot José Alberto Castro producer és Angelique Boyer, akik a Teresa forgatásán ismerkedtek meg. Hónapokkal később, szeptemberben Boyer bejelentette, hogy Lo que la vida me robó-beli szerelmével, Sebastián Rullival a való életben is egy párt alkot. Ekkor újra erőre kaptak a találgatások, miszerint Boyer már a novella eleje óta csalta Castrót Rullival, amit az a kép is megerősíteni látszik, melyet Castro töltött fel az instagramra pár nappal a szakítás után, melyen egy bika látható két hatalmas szarvval és a következő képaláírással: “megint megtörtént ugyanaz”, utalva ezzel korábbi kapcsolatára Angélica Riverával, aki szintén főszereplő volt több sorozatában is.

A pletykák nem kímélték Castrót, aki teljesen belebetegedett a szakításba, és sokak szerint emiatt nem tudott kellő figyelemmel foglalkozni a La malqueridával sem. Később olyan híresztelések is napvilágot láttak, miszerint a producer nyugtatókon él, és a Televisa fontolgatja az elbocsátását, ám ezek hamisnak bizonyultak.

cruisc

4.) Cristian Castro feneke kitakarja a fél internetet

Januárban az énekes Cristian Castro, Verónica Castro fia osztott meg meggondolatlanul egy képet a twitteren, ahol épp masszázs után látható, mindössze egy, a hátsóját alig kitakaró tangában. A meglehetősen előnytelen képre egyből rárepültek a mémgyárosok, akik a lehető legkülönfélébb szituációkban hasznosították újra Castro fenekét. Az énekes nem csak ezzel a képpel égette magát idén, egy másik alkalommal a mexikói függetlenségi háború egyik hőseként utalt a fél évszázaddal később tevékenykedő Benito Juárezre, ami nagyjából olyan, mintha itthon valaki Petőfi Sándort az első világháború hősi halottjának titulálná.

pedro-fernandez-abuelo

3.) Pedro Fernández félúton otthagyja az Hasta el fin del mundót

Október végén Pedro Fernández félbehagyta Nicandro Díaz sorozatát, az Hasta el fin del mundót, a hivatalos verzió szerint azért, mert egészsége nem bírta a nagy terheléssel járó munkát. (Utoljára 2004-ben kellett főműsoridős televisás sorozatban főhőst cserélni, amikor is a távozó Edith Gonzálezt Ana Patricia Rojo váltotta a Mujer de madera főszerepében.) Itt részletesen leírtam, mik lehettek a váltás valódi okai, mindenesetre a nézettséget látva elmondható, hogy senki nem járt jól azzal, hogy a főhőst David Zepedára cserélték. Pedro Fernández ráadásul egy klassz kis eltiltást is bezsákolt a szerződésszegés miatt, így azon túl, hogy a Televisához tartozó médiumok úgy tesznek, mintha nem is létezne, többek között még a közös karácsonyi videóból is kivágták. Az igazság valószínűleg sosem fog kiderülni, a tanulságot pedig Julián Gil, Fernández sorozatbeli ellenlábasa fogalmazta meg a legfrappánsabban: “Aki nem bírja a meleget, ne maradjon a konyhában.”

2.) Angélica Rivera a Fehér Ház miatt magyarázkodik

November közepén a hajdani telenovellacsillag, Angélica Rivera (Szerelempárlat, Ángela), aki jelenleg a mexikói elnök, Enrique Peña Nieto felesége, nyilvános magyarázkodásra kényszerült, miután korrupciós vádak érték őt és férjét egy Las Lomasban, Mexikóváros egyik legexkluzívabb területén épült ház miatt, mely a Fehér Házként híresült el, és amely a színésznő tulajdonában áll. Videós vallomásában a mexikói first lady hangsúlyozza, hogy a több, mint 7 millió dollár értékű ingatlan építését saját, 25 éves színészi pályafutása során felhalmozott vagyonából fizette, nem pedig állami pénzekből, ahogyan azt a média sugallta.

Rivera érvelését több kritika is érte, miszerint nem volt akkora sztár, hogy ennyi pénzt fel tudjon halmozni, és az internet népe is hamar kikezdte a nyilatkozat miatt, Rob Schneider hollywood-i sztár például egy twitter-üzenetben jegyezte meg gúnyosan, hogy ha Mexikóban ennyire jól keresnek a színészek, már megy is a Televisához telenovellát forgatni. Pár nappal később Rivera bejelentette, hogy eladja az ingatlant, a botrány miatt pedig félbehagyták a TLnovelas nevű amerikai adón vetített Dulce desafío című sorozat ismétlését is, ahol a színésznő negatív karaktert alakított.

lucero-caza-michel-660

1.) Lucerót kicsinálja az internet a vadászós képek miatt

2014 kétségtelenül nem Lucero éve volt. Januárban a TvNotas magazin hozott le pár fotót arról, ahogy a színésznő kedvese, Michel Kury társaságában lelőtt állatok tetemével pózol. A netezők borzasztó hamar rácuppantak a témára, viszont nem elégedtek meg a szokásos gúnyos mémekkel, a színésznő rekordsebességgel vált közutálat tárgyává, amit a média tovább gerjesztett, hiába kért Lucero bocsánatot. A Televisa próbálta menteni a menthetőt, leadta ismét a Soy tu dueñát, hogy tisztára mossa a színésznő nevét, és a médiabirodalmához tartozó lapokban is megtiltotta, hogy csámcsogjanak a témán. A nézők azonban érezhetően megorroltak Luceróra, a fókuszcsoportos felméréseken kiderült, hogy nem szeretnék őt látni a La malquerida főszerepében sem.

A botrány egészen odáig fajult, hogy miután kiderült, hogy nem vezetheti a Teletón című pénzfelajánlós műsort, amely összefonódott az utóbbi években a nevével, Lucero jobbnak látta nyáron bejelenteni, hogy a Telemundóhoz igazol, ahol a Yo soy el artista című reality műsorvezetői posztját bízták rá. Sajnos a valóságshow a csatorna történetének egyik legnagyobb bukása lett, amivel ismét gúnyos megjegyzések céltáblájává vált a színésznő. Mindezek miatt Lucero jelenleg is karrierje eddigi legnagyobb hullámvölgyében leledzik, remélhetőleg 2015-ben sikerül innen kikecmeregnie.

Entry filed under: Sztárhírek.

5 emlékezetes jelenet 2014-ből Évértékelés – 2014

17 hozzászólás Add your own

 • 1. Emma  |  2014/12/29 - 18:10

  Számomra egyértelműen Lucero húzása a legdurvább. Én nagyon állatvédő vagyok, de elismerem, hogy vannak, akik megeszik az állatokat – de lelőni őket mindenképp a hivatásos, nem a hobbivadászok dolga.
  A többi esetről az igazságot pedig nem tudjuk. Castro elvileg verte Boyert, ha ez igaz, húzza le magát, ha Rivero állami pénzekből vette a házat, szintén húzza le magát, Fernandez állítólag a félkékeny felesége miatt szállt ki, ez esetben mindkettő hülye, C. Castro meg figyelmetlen és buta és/vagy magától teljesen elszállt:)

  Válasz
 • 2. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/12/29 - 18:42

  Azt nem tudhatjuk hogy Angelica Rivera milyen pénzből vásárolt de 7 milliót tényleg sokallok! Lehet gyanakodni de akkor sem kellene másoknak bizonyíték nélkül vádolgatnia Rivérát. És ha az elnök férje is támogatta anyagilag? Ez elképzelhető. Vessük össze mennyit keres egy hálivúdi csillag. Nekem új hír hogy a mexikói elnök neje. 🙂

  Christian Castro minek fotóztatja le magát pucéran? Tudnia kell hogyha sztár kiszivároghat a képe ahogy anno Jorge Reyes hetyegése Roxana Diazzal. A képen elég hülye arcot vág Castro.

  J.A.Castro verte Boyert? Nemcsoda hogy a csaj elhagyta. Az nagyon durva dolog ha valaki depressziós és ahelyett hogy segítenének neki kirúghatják. A Televisában legyen emberség, hisz J.A. Castro évek óta velük dolgozik. Családtagként kellene tekinteni a rendezőre. De ha ez a hír kacsa hogy kirúghatták volna az más.

  Pedro Fernández azért hagyta abba a csokis sorozatát mert a felesége féltékeny, figyeltette. De eleve Pedro nem akarta elvállalni a szerepet. Most mit vár a Televisa? Sokszor kiválasztanak karakterekhez főhősöket, általában ugyanazokat és akad olyan aki nem vállalja el. Pl. nemrég Fernando Colunga.

  Én is állatbarát vagyok. Lucero sztem nem gondolt bele abba mi vár rá amikor lefotóztatta magát egy halott állattal. Ettől még nem kell megrepeszteni a színésznő karrierjét, bár nagyon olyanok a nézők hogy a karaktert szeretik meg és ha csalódnak benne többet nem tudnak felnézni rá. Én is ilyen vagyok ha nézek egy sorozatot és egy színész ha korábban jó szerepben láttam, most gonoszban, csalódott leszek. Hector Soberon és Mauricio Islas az én példám erre. Az vicces hogy úgy akarták megmenteni Lucerót hogy berakták ismétlésnek a STD-át. 🙂 Nem valószínű hogy kimászik ebből a kátyúból de reméljük sikerülni fog neki.

  Válasz
 • 3. suxel  |  2014/12/29 - 19:20

  Boyerek valasa nem erdekel
  Hopp, ezt Cristiantol nem lattam, csak a Wrecking ballt, mar az is kiegetett. Szuper enekes szerintem, viszont mint ember eme dolgaival az egyik legvisszataszitobb szamomra.
  Pedroekrol korabban elmondtam mindent.
  Rivera botranya megint nem hat meg.
  Lucerot meg mar meguntam, vagyis amit vele kapcsolatban csinalnak, 3 napig szorakoztam rajta, de nem ertem mire fel ez a hadjarat, hagyjak mar abba, o is ember. Mintha masnak nem lett volna meg megbicsaklasa. Remelem valahol kap egy telenovella foszerepet a jovo evben es boom nezettseget general majd. Tudom keves eselye e ket dolognak az egyszeri teljesulesere, de tiszta szivbol kívánom ezt neki.

  Válasz
 • 4. tibitoma  |  2014/12/29 - 19:47

  Vera Castrónak hogy lehet ilyen rusnya fia? Jó ég.
  Még jó, hogy nem szeretek a pletykákon csámcsogni. Annyira. 🙂

  Válasz
 • 5. szabina333  |  2014/12/29 - 20:15

  Rivera botránya több mint gusztustalan. Miközben az ország nagy része a tiszta vizet sem ismeri, a gyerekeiket (jelen esetben 43-at) a kormány (rendőrség ) parancsára kivégzi a maffia, ő egy 7 millió dolláros házról állítja, hogy összetelevisázta??? Ne legyünk már ennyire naívak….

  A Luceros dolgot nem nagyon értem. Most ő hivatásos vagy hobbi vadász? Mert ha hivatásos, vagy a férje az, akkor okkal lett kilőve az az állat. Igen, Magyarországon is csonálják, és fotózzák is ki a fészbúkra, az én ismerőseim között is több vadász van. Egy ilyen példány elejtése nagyon nagy érdem, de ezt csak azt érheti meg, aki vadászlégkörben mozog. Ha hobbivadász, akkor valahol értem a felháborodást, de ennyi erővel mindenki tüntessen az Amor Bravio ellen és az egész bikavidalosdi ellen, meg a húsvét ellen, amikor hivatalosan bárányt kellene “áldozni” meg a disznóvágás ellen is….

  Tökéletesen megértem az állatvédők álláspontját, nem szeretnék vitát szítani, de a vadászok álláspontja is fontos.

  Válasz
  • 6. aribethkrum  |  2014/12/30 - 10:31

   Teljes mértékben egyetértek.

 • 7. szabina333  |  2014/12/29 - 20:16

  Amúgy ez a Bambis mém rohadt jó!! 😀

  Válasz
  • 8. Vesper  |  2015/01/02 - 22:10

   osztom, állati 😀

 • 9. aribethkrum  |  2014/12/30 - 10:42

  Hát ezért állították le a Dulce desafío ismétlését? Pedig már pont elkezdtem reménykedni abban, hogy lesz egy normális képminőségű verzióm is belőle.

  Nem akarok politizálni, de rengeteg példát fel lehetne hozni a magyar közéletből (annak minden oldaláról) is, amikor 30-50-200 milliós befektetésekről, félmilliárdos vagyonokról azt állítják a népek, hogy teljes mértékben saját erejükből, családi örökségekből finanszírozták azokat. Ez tipikusan a “ne nézzük már egymást hülyének, gyerekek” szint.
  Angelicának meg gratulálok, hogy a sikeres és megbecsült színészi karrier után sikerült látványosan prostituálnia magát a még több pénzért és a hatalomért.

  Válasz
  • 10. tibitoma  |  2014/12/30 - 12:54

   :o) Mint a Magas Homlokú Pedro családi öröksége, ugye.

 • 11. Milibindi  |  2014/12/31 - 00:13

  Lucero: Őszintén szólva én is utálom a vadászatot.Nem csak azért ,mert nagy állatbarát és vega vagyok, hanem azért is mert az állatnak esélye sincs. Azért a színészi és énekesi karrierjét nem ez alapján kéne megítélni. Morbid, hogy nálunk nem egy színész dicsekszik vele, hogy ő vadászik, Luceronak meg úgy tűnik, ez a karrierjébe került és ő még csak büszkélkedett vele nyilvánosan. Pechje volt, hogy kiderült ez.

  Angelica Rivera : Tényleg durva. Emlékszem anno ,mikor Kate del Castillo elütött egy nőt azt nyilatkozta akkora kártérítést kell fizetnie, amennyit 5 telenovella főszerepéért kap. Végül az akkori férje fizetett. Szóval ez alapján nem túl hihető a történet. Mondjuk itt is van ilyen, ahol lakom a régi polgármester háza szemmel láthatóan ugyanabból a kőből készült, mint az itteni legnagyobb téré.

  Pedro Fernandez: Sose tudjuk meg mi az igazság valóban. Nagy cirkusz volt az tuti! Szerintem a féltékeny feleség se igaz. Mármint a távozás okára. Pedro nyilván tudta mikor aláírta a szerződést. hogy egy az mivel jár.

  Cristian Castro: Über gáz a kép valóban. Na és az a bárgyú vigyor hozzá kész ! 😀

  Boyerék : Nem tudom, hogy igaz-e hogy Castro verte, ha igen ,az azért nagyon ocsmány dolog még akkor is , ha nyilván valóan nem szerelemből volt vele Boyer.
  Egyébként meg őszintén mit várt Castro Boyertól? Mikor castingolt a Teresa főszerepére Zuritával járt. Castro nem igen rejtette véka alá mi alapján választotta Boyert (ugye közös reggelis nyilatkozatára gondolok). (Na hát ez sem volt túl szép tőle, azért legyünk őszinték)
  Ezután vele jött össze. Majd Boyer undorító módon kibabrált az exével Zuritával. (Erre egyszerűen nem lehet mást mondani)
  Ezek után tényleg mire számított?
  Hát én hasonló sorsot ,,jósolok,, Rullinak is egyébként, mint az elődeinek, de ez majd úgyis kiderül.
  Azért meg nem kéne ekézni Castrot, mert megviseli a szakítás, meg nyilván az is , hogy felszarvazták. Épp elég nagy baj ez annak, aki szereti a párját,enélkül is! (Ha meg igaz, hogy verte Boyert , akkor tényleg mit vár bármelyik nőtől is? És tényleg ő is lehúzhatja magát, ahogy előttem írták :D)

  Válasz
 • 12. Cili  |  2014/12/31 - 23:24

  Cristian Castro azon a feledhetetlen képen úgy néz ki, mint Mr. Bean. A mémek pedig zseniálisak. Angelica Rivera: biztos van egy Maris mamája Neki is. Másképp ez a vagyon nem lehet. 😀

  Válasz
 • 13. Cili  |  2014/12/31 - 23:33

  Carmen Salinas mémje is feledhetetlen 😀 : http://progresohoy.com/imagenes/012014/10012014455578585v.jpg

  Válasz
 • 14. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/01/03 - 23:10

  Carmen Salinas lefotózta magát???? Na ez több mint nevetséges! 🙂 Vagy ez nem photoshop???
  Kate del Castillo gázolásáról nem is hallottam. Mikor volt ez?
  Lucero amúgy tehetséges énekes és jó színésznő. Az emberek többsége nem ezt veszi figyelembe. Nézik különböző szerepekben, elnyerik a szimpátiát és amikor ilyesmit olvasnak csalódnak benne mert leginkább a karakterben csalódnak, nem a színésznőben.
  Ha én lennék elnök elsődlegesen a népre gondolnék! Kezdeném a 3-as metró felújításával, Stadionépíteket beszüntetném ami rohadtul felesleges és pénzeméésztő. A kórházakat, iskolákat korszerűsíteném, segítenék a beteg és árva gyermekeken, állatokon. Garantáltan senki sem éhezne és mindenkinek lenne munka. Nem erőltetném az érettségit sem, a felesleges tantárgyakkal. És még sok mindent tennék.

  Válasz
  • 15. tibitoma  |  2015/01/04 - 15:54

   Ez ám a populizmus 🙂

  • 16. Milibindi  |  2015/01/04 - 16:18

   2001-ben ment feleségül Luis Garciához Kate del Castillo, tehát valamikor ekkor tájt volt,( ha igaz.) Legalábbis az Epizódban ezt írták, Ha jól emlékszem Amerikában történt a baleset, és a nőnek kisebb sérülései lettek. Kártérítést kellett fizetnie és a férje fizetett végül.

 • 17. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2015/01/04 - 18:58

  Én a politikát nem szeretem de amiket olvasok rosszul esik. 😦 Visszatérve a témára tényleg nem semmi amiket a mexikói csillagok csináltak. Sokat agyalok ezen a Luceros témán is. Elképzelhetőnek tartom hogy el fog múlni ez a botrány ahogy anno Mauricio Islassal is amikor abba a szexuális zaklatásos ügybe keveredett 2004-ben. Ha úgy vesszük akkor ha a rajongók valóban szeretik Lucerót akkor “adnak” neki egy újabb esélyt. Tévedni emberi dolog. Én nem tudnék állatokat bántani max. szavakkal embereket bántok. Ami pedig Christian-t illeti miért nem gondolt előre abba hogy baj lehet szinte meztelenül lefotóztatnia magát. Kiszivároghat ahogy anno a Jorge Reyes és a Roxana Díaz féle szexvideó.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum