Megvan Mejía új főműsoridős szupercsapata?

2014/10/31 at 00:46 18 hozzászólás

mejia2015

Bár hivatalos bejelentés már nem történt, egyes források már nyílt titokként kezelik, hogy kiket is választott Salvador Mejía a soron következő főműsoridős telenovellája, a Lo imperdonable (Ami megbocsáthatatlan) főhőseinek, mely immár biztos, hogy a La mentira (A vipera) és a török Ezel fúziós újragondolása lesz, és jövő tavasszal érkezik az Hasta el fin del mundo helyére. Ahogy a képen is látható, a főhősnő minden bizonnyal a korábban is fő esélyesként emlegetett Ana Brenda Contreras lesz, aki mellett – miután Fernando Colunga visszatáncolt az ajánlattól – A viharból ismerős Iván Sánchez fogja alakítani a bosszúszomjas férfi főhőst. Mint bennfentes informátoroktól tudni lehet, Mejía eredetileg Ximena Navarretét szánta ismét főhősnőnek Colunga mellé, ám a fejesek meggyőzték, hogy A vihar bukása nem tenne jót az új sorozat renoméjának sem, így a színésznőnek marad a női főgonosz karaktere, a férfi főgonosz pedig a Telemundótól nemrégiben bezsákolt friss szerzemény, Jencarlos Canela (Szalamandra, Ördögi kör) lesz.

És hogy milyen is lesz az új novella története? Tibitomától biztosan kapunk erre is egy kreatív választ, de mindenkit buzdítok, aki látta mindkét sorozatot (vagy akár az Időtlen szerelmet), tegye meg tétjeit, hogy is lehet ebből egy Mejíától oly megszokott salátanovellát keverni? Persze a véleményetek is érdekel: megnéznétek a fenti kvartettet egy új sorozatban?

Entry filed under: Premier hírek, Sztárhírek. Tags: .

“La Sombra del Pasado” – Aldonza az új Alfonsina “Que te Perdone Dios” – itt az új María del Carmen is

18 hozzászólás Add your own

 • 1. Milibindi  |  2014/10/31 - 02:08

  Húúúú Ivan Sanchez,mint főhős????? Hát nem tudom. Szerintem ő az akitől az ember sötétben megijedne az utcán, ha szembejön vele- Persze, csak akkor , ha nem tudja, hogy ő egy színész. Én a Viharon kívül nem láttam másban, nem tudom, hogy azért érzem-e ezt ,mert annyira jól hozta a pszichopata karaktert, vagy tényleg ilyen a külseje.
  Én személy szerint sajnálom Ximenát, Szerintem . ha “Luc Gizi ” lett volna a főhősnő, akkor is úgy járt volna a sorozat. Nem játszott ő rosszul, pláne úgy, hogy élete első szerepei voltak. Ha a népnek nem jn be a sorozat, akkor lehet az “atyaúristen” is a főhős akkor is bukni fog. Lásd: MPV tbben mondtátok, hogy ez egy minőségibb sorozat volt, hiába volt David a főhőse, akinek hatalmas rajongó tábora van mégis bukott.
  Mejiából kiindulva nem tartom kizártnak, hogy a két testvér ikrek lesz. Az alap sztorinak mindenképp annak kell lennie, hogy a főhős testvérét elcsábítja a rossz testvér , aki öngyilkos lesz. Ha a La Mentira az alap, akkor gondolom nem szereti a fiút, aki emiatt megöli magát. (Az időtlen szerelemben nagy különbség , hogy ott tényleg szerette Roberta a fiút , és nem is öngyilkosság történt valójában, és itt annyira nem is volt gonosz ,inkább áldozat) Ez lesz a bosszú alapja, Sajnos az Ezelt nem ismerem, tehát nem tudom, hogy hogy lehetne kombinálni az alapsztorit.
  Ha tényleg ikrek, akkor Ximena karaktere amolyan Josefinának fog megfelelni az Időtlen szerelemből. Akkor vagy egy harmadik testvér lesz, esetleg egy unokatestvér.
  Nem tudom hogyan tovább , ahhoz ismernek kéne az Ezelt is. Azt sem tudom ott miért akar bosszút állni a főhős.

  Válasz
 • 2. Devilrose  |  2014/10/31 - 07:34

  A Dél királynőjében Iván nagyon szerethető volt. Amúgy meg Ezel figurája bosszúálló, tehát remélhetőleg a Mexikói változatban se sírdogál egy sarokban szíveket firkálgatva.
  Canela szerintem rossz húzás volt, furcsa a feje és számomra egyáltalán nem vonzó. Semmilyen értelemben. Röhögnöm kell, ha ő lenne Cengiz. Ha ikrek lesznek bármilyen formában, akkor nem foglalkozom ezzel a sorozattal a továbbiakban.
  Az időtlen szerelmet ne emlegessük, nagyon ratyi volt, nekem nagyon nem jött be. Gyenge és ezer sebből vérző az egész. A La mentira-t láttam, de akkor még kislány voltam, nagyon emlékezetes volt ennek ellenére. Nem azt mondom, hogy mindenre emlékszem, de rengeteg dolog megmaradt ennyi év után is.

  Válasz
 • 3. Thomas  |  2014/10/31 - 08:53

  Erdekes hogy mejia bacsi sorozataban tunik fel canela, eddig nem ugy volt hogy nesma mindenkeppen ot akarja a produkciojaba?
  Sajnalattal latom az utobbi evekben hogy regebben ahogy szarnyaltak a mejia sorozatok most annyira kot ki sorba mindegyik a beka feneke alatt… Szerintem itt az ideje atgondolni a visszavonulast!

  Válasz
 • 4. -T  |  2014/10/31 - 09:22

  Szerintem érdekes a szereposztás. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.

  Válasz
 • 5. Ritu32  |  2014/10/31 - 15:16

  Én kíváncsi vagyok rá és örülök hogy végül Colunga nem vállalta! 😀

  Válasz
 • 6. tibitoma  |  2014/10/31 - 16:38

  LOL, Marco.
  A férfi főhős bosszújában van a kapcsolódási pont a két történet közt. Egyébként az Ezel és a már Mejía által megcsinált YCEM rengeteg pontban hasonlít, ami nem véletlen (A. Dumas stb.).
  1. A La Mentirára azért van szükség valószínűleg, mert az Ezel nem eléggé női központú mexikói szemmel nézve, kell egy karakteres “naiva”, akivel együtt lehet sírni. Ide a rozsdás bökőt, hogy Eysan jó és rossz énje Verónicaként/Renataként és Virginiaként/Robertaként ölt testet Abudnál és pluszban még kapunk egy Bahart is.
  2. Nem tudom, hogy a La Mentirából mellékkörülményeiből mit hagynak meg, a nevek kezdőbetűin való kavarás a fontos. Eysan/Verónica tuti szegény/középpolgári származású, nem gazdag.
  3. Nagy vonalakban a cselekmény valami ilyesmi lesz:
  Ömer és vEysan együtt járnak. Ömer haverjának, Cengiznek Eysanra fáj a foga, míg vEysan (unoka)testvérének, Virginiának Ömerre. Ezek négyen + Ali (+ talán még Ömer egyik öccse, hogy nagyobb legyen a bosszú alapja) valami bűn elkövetését tervezik, pl. egy rablás során akarnak meggazdagodni. Virginia és Cengiz úgy keverik a lapokat, hogy Ömer vigye el a balhét (ráadásul netán még az egyik öccse is odavész).
  A börtönben Ramiz bácsi, az egykori maffiózó a szárnyai alá veszi Ömert, mentálisan képzi egy jövőbeli venganzához. Később megszökteti a fogházból a fiút. Ömer Ezellé válva akarja megtorolni az ellene elkövetett gazságokat. Azt hiszi, hogy vEysan tette tönkre az életét Cengizzel szövetkezve (ám Cengiz Virginiával kavarta a kulimászt). A dutyiban töltött esztendők alatt vEysan Cengiz neje lett.
  4. Borítékolható, hogy a sorozat végén a lezárás boldog esküvőbe “torkollik” (az Ezel elgondolkodtató, szomorú végével ellentétben).

  Válasz
  • 7. tibitoma  |  2014/10/31 - 16:58

   Most, hogy így jobban belegondolok, egész jó sztori sülhet ki ebből, még a karakterek is jól egyesíthetők, az Ezelhez mérve alig kell hozzá plusz szereplő.

  • 8. csgkarolina  |  2014/11/06 - 14:37

   Szerintem egyáltalán nem biztos a boldog vég, hiszen Jencarlossal a Telemundo már egyszer meg merte lépni pont egy török sorozat újragondolásában, a Pasión prohibidaban, az eredetivel megegyező tragikus végkifejletet.

 • 9. Dan  |  2014/10/31 - 19:47

  Az lenne a kérdésem, hogy a fenti négyes közül melyik karakter milyen lesz? Ana Brenda lesz Bahar főhősnőre emelve?

  Válasz
 • 10. laci70  |  2014/10/31 - 21:03

  Még mindíg hiányolom az igazán átütő karaktereket a Televisa-tól. Egyik név sem hoz lázba…

  Válasz
  • 11. tibitoma  |  2014/10/31 - 21:36

   Laci, az a baj, hogy a mostani internetes kultúra miatt nem tudnak “kitermelődni” olyan húzónevek és hatalmas csillagok, mint régen, tisztelet a kivételnek.

   Egyébként Jencarlos Canela nem rossz színész, helyes is, rohadt férfias így 30-on alul is, el tudja a hátán vinni Ezel figuráját simán, csak öregíteni kell rajta.

  • 12. laci70  |  2014/10/31 - 22:40

   Igen, igazad van. És még valami: igazán jó telenovella történet is kell ahhoz, hogy egy jó színész jól játszhasson. Még a legnagyobbak is tudtak bukni ha a sztori gyenge volt… Tehát a jó forgatókönyvek is hiányoznak manapság.

  • 13. tibitoma  |  2014/11/01 - 15:19

   Meg a jó rendezés, ugye. Vessük össze Levyt a Sortiban meg a TDA-ban…

 • 14. tibitoma  |  2014/10/31 - 21:36

  Egyébként az egyik srác, akivel jártam, tisztára úgy nézett ki, mint Jencarlos 😛

  Válasz
  • 15. suxel  |  2014/11/02 - 17:38

   :-))))))))

 • 16. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/11/01 - 22:41

  Én a La Mentirát és az Időtlen szerelmet láttam. Az Ezelt nem néztem de tudom a sztoriját. Hát elég érdekes hogy ismét a La Mentirát veszik elő. Jobban örültem volna a Sebzett szívek feldolgozásának Colungával. Jencarlost fiatalnak tartom még a főgonoszi szerepre. Attól még hogy a vihar megbukott nem Ximena hibája.

  Válasz
 • 17. suxel  |  2014/11/02 - 17:33

  Erdekes negyes az tutifix. Kozuluk JCC az, akit a legjobban szeretek, fohosnek hiteles volt szerintem a villano karakter sem fog gondot okozni neki. Bar en biztos megcsereltem volna a szerepet a Sanchezevel. Sanchezzel szkeptikus vagyok akarcsak Ximenaval, meg ugy ezzel az egesz fuzioval, sot mindennel, ami a Mejiahoz es Abudhoz fuzheto. Ximenarol annyit, hogy a Magdalena karakter jobban allt neki a viharban. Ana Brenda nem kulonosebb kedvencem, de Eysan szerepere rogvest ot mondtam volna. Happyendet varok en is a vegere, hacsak nem kivanja leutanozni Mejia Nesmat es valami keseredes copyt rakat be a finishbe. Hihetetlen a szamomra, de hosszu eveket kovetoen ez az elso Mejia sorozat, amit a tortenet miatt varok.

  Válasz
 • 18. Mary  |  2014/11/06 - 19:19

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum