Pedro Fernándeznek fontosabb a családja – David Zepeda az “Hasta el Fin del Mundo” új főhőse

2014/10/27 at 19:39 30 hozzászólás

PEDROFERNANDEZpilotoPromosHFinMundo013Váratlan fordulatot hozott a hétvége Nicandro Díaz és az Hasta el fin del mundo számára: már a múlt héten felreppentek olyan pletykák, miszerint Pedro Fernández fontolgatja a kilépését a sorozatból, miután bennfentes információk szerint felesége, Rebeca Garza olyan szinten féltékenykedni kezdett férje csinos sorozatbeli partnernőjére, Marjorie de Sousára, hogy az már a családi békét fenyegette, egyes pletykák szerint az asszony egészen odáig ment, hogy közös lányaikat kérte meg, hogy a felvételekre látogatva kémkedjenek apjuk után, hogy ne élje bele magát túlságosan a szerepébe. A novella története pont most ért el arra a pontra, hogy a főhősök a lopott csókok után testi viszonyba is kezdenének, ez pedig kicsapta a biztosítékot a féltékeny feleségnél és Fernández végül úgy döntött, hogy a családját mindenek elé helyezve inkább otthagyja a sorozatot, melynek nézettsége pont most, a főhősök egymásra találásával kezdett erőre kapni és ért el a 27 pont körüli magasságokba.

A ma tartott hivatalos sajtótájékoztatón, ahol Nicandro Díaz hivatalosan is bejelentette Pedro Fernández távozását, a Televisa Pedro Fernández egészségügyi problémáival magyarázta a hirtelen kilépést. A színész a héten még forgat a stábbal, utána pedig karakterét David Zepeda veszi át, aki annak idején szintén esélyes volt, hogy eljátszhassa Chava Cruz szerepét, most pedig nagy lelkesedéssel veti bele magát a munkába, maximálisan tisztelve a karakter eddigi fejlődését.

david-zepeda-hastaelfindelmundo-televisa

Nem teljesen példátlan, ami a sorozattal történt, elég csak a korábbi évekből Adriana Nieto (Locura de amor), Fernando Carrillo (Siempre te amaré) vagy Edith González (Mujer de madera) távozására gondolnunk, mikor is szintén főként magánéleti okok miatt cserélték ki a sorozat egyik főhősét egy másik színészre. Annyiban azonban mindenképp izgalmas a mostani helyzet, hogy Pedro Fernández döntése és Zepeda érkezése milyen irányba mozdítja majd el a sorozat nézettségét.

Sokan amellett érveltek, hogy idáig is Fernández karizmája és személyisége tudta eladni a novellát és juttatta el azt a mostanra kemény munkával megszerzett 27 pontig, mások azonban, akik a novella fő rákfenéjének a férfi főhőst tartották, most boldogan felsóhajtanak, és abban reménykednek, hogy David Zepedával Marjorie is sokkal ütősebb párost tud majd alakítani.

Azon mindenképp érdemes elgondolkodni, hogy mi állhatott valójában Pedro távozása mögött, mennyi igaz a féltékenység-sztoriból, mennyire profi döntés Pedrótól, hogy emiatt inkább feladta a munkát, mennyi lehet az egészben a korábbi rossz nézettség miatt elkeseredett fejesek szerepe és nyomása (tudjuk, hogy Zepeda már nem egyszer kitúrt más színészeket is a főhősi posztról, igaz még a casting-időszakban), valamint hogy jogosan féltékenykedett-e Fernández asszony, ha egyszer korábban olyan pletykákról is lehetett olvasni, hogy Marjorie és Pedro olyannyira nem jönnek ki egymással, hogy a köszönésen és a kötelező körökön kívül nem is kommunikálnak egymással.

És mivel a sorozat forgatása nagyon feszes tempóban folyik (nagyjából másfél héttel járnak a bemutatott részek előtt), két hét múlva már David Zepeda mosolyog majd a nézőkre, a váltás pedig szinte biztos, hogy nagy médiavisszhanggal jár majd, ami így is-úgy is jót fog tenni a nézettségnek.

Ti mit gondoltok?

Entry filed under: Premier hírek. Tags: .

“La Sombra del Pasado” – íme az új Ősforrás “La Sombra del Pasado” – egy újabb promó

30 hozzászólás Add your own

 • 1. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/10/27 - 20:02

  A Nada Personalban is leváltották Colcherot Christianne Goutra.
  A HEFDM főszerepét Pedro Fernbández el se akarta játszani. Szinte rá volt erőszakolva a szerep. Amúgy már ne egy féltékeny feleség miatt essen egy sorozat nézettsége. Komolyan mondom ez már nevetséges. A kedves feleség nem reklamált amikor Pedrito Pepperonival volt a mennyországban??? (Cachito de Cielo)

  Válasz
  • 2. tibitoma  |  2014/10/27 - 20:13

   Ben :DD!! Mondjuk Peperroni nem egy de Sousa-kategória szerintem, bájosnak bájos, de Marjorie jónőségben rohadt erős.

   Érdekes lesz ez a váltás, a főhős varangyos békából jóképű királyfivá változik.

 • 3. suxel  |  2014/10/27 - 20:55

  Telenovellás berkekben már hétvége óta ez a hír tart engem lázban. S lám nem örülök neki, mert ez a sorozat egyáltalán nem tetszik nekem, s nem akarom magam megerőszakolni vele, mellesleg a Mentir óta Diego Olivera mérgezésem van, nem bírom a palit, és még Evora is csak egy két lábon járó szerencsétlenségnek tűnik benne.

  Mondjuk Pedronak már a sorozat előtt is voltak kikötései/elvárásai, s a Cachito szerelmes jeleneteit ne hasonlítsuk egy főműsoridős sorozatéhoz. Simán kinézem belőle, hogy papucsférj az otthonában. Zepedának meg még eggyel több robaprotagonico szerep, sokkal jobban örültem volna neki egy másik sorozatban. Vagy már annak is jobban örültem volna, ha új karakterrel jön és nem ezzel a nyomorult sofőrrel, de tudom Fajer csak a CTRL-C, CTRL-V-hez ért, nehezére esne kitolni magából egy vadiúj karaktert.

  Két órája még erősen fel voltam háborodva és csattogtam, hogy nem nézem a sorozatot, most már a gondolkodó fázisban vagyok, hogy mi is legyen a sorsa.

  Amúgy Marjorie rohadt jó nő, de szerintem színésznek sem utolsó. Bár utóbbi sorozatában villana volt, itt a 65. rész első 16 percében simán elhitette velem a főhősnőt, és a szemem le sem tudtam róla venni.

  Válasz
 • 4. Devilrose  |  2014/10/27 - 21:18

  Én is olvastam már, de nem akartam elhinni. Micsoda asszonya van ennek az énekesnek..pont egy ilyen műnőre féltékeny? Hát szánalmas.
  Egy komoly ember, aki sorozatokban akar szerepelni az vigye végig, kivéve ha kirúgják. Pláne, ha ilyen randa valaki, hát nem tudom, hogy Sousa mennyire gerjedt rá….

  Válasz
  • 5. Milibindi  |  2014/10/27 - 22:26

   Egyetértek veled!
   És, ha egy nő egy színészhez megy feleségül, akkor tudja már, hogy ez mivel is jár! Nyilván egyetlen szerelmes nő sem örül a párja csók és ágyjeleneteinek, de ezt muszáj tolerálnia, ha egy színész mellett döntött!

 • 6. Dan  |  2014/10/27 - 22:03

  Én csak azt kérném szépen, hogy vágják össze egy jelenetbe ahogy Fernandezből Zepeda lesz 😀

  Előbbit amúgy nem kedvelem, nem is értem, hogy kaphatott egy ilyen csúnya és tehetségtelen pali főszerepet egy fő műsoridős novellában. Remélem ezek után statiszta szerepet se bíznak rá.

  Válasz
  • 7. suxel  |  2014/11/14 - 14:27

   Megvolt a csere a 79. részben:

   Kérésed beteljesült: http://www.dailymotion.com/video/x2a6asr_metamorphosis-en-hefdm_shortfilms

   Vágtam még hozzá, értelmesebb jeleneteket! Plusz van új salida is. Entrada csak holnap. Amúgy ez faszányos volt az elején, amikor még Pedro van Pedros entrada, a végén meg amikor már Zepeda van, akkor Zepedás salida. 🙂
   És jól halljátok, a salida zene, ami már a csók alatt is felcsendül, az Alejandro Fernandez – Te amaré(ja), az lesz a főcímdal is egyben. 3 napja már fenn van a youtueben, s teljes egészében meg is hallgatható a szám. 🙂

  • 8. Dan  |  2014/11/15 - 12:41

   A Királylány csókjától békából Királyfi lett lol:DDD

 • 9. csabikaa  |  2014/10/27 - 22:10

  Végülis most hogy szinte mindenhol ez uralja a mexikói sajtót akár még a nézettség is gyorsan emelkedhet.
  Amúgy meg eredetileg is David-nak kelett volna megkapni ezt a szerepet valahogy sokkal jobban passzol a szöszihez aki szerintem Maite melett jelenleg a legszebb Mexikói színésznő.

  Válasz
 • 10. Marisela  |  2014/10/27 - 22:15

  Szerintem Pedro Fernández inkább maradjon az éneklés mellett, már azt sem értettem Maite-val hogy rakhatták össze, szerintem nem egy olyan pasi, akiért döglenek a nők….de ez csak az én véleményem. Az biztos hogy Zepeda jobban mutat Marjorie oldalán…kíváncsi vagyok, hogy alakul a váltás után a nézettség 🙂

  Válasz
 • 11. Milibindi  |  2014/10/27 - 22:38

  Mondjuk érdekes ez az egész! Annak semmi értelme féltékenykedni egy olyan nőre, akivel nem jön ki Pedro! Ennek csak akkor lenne értelme, ha szimpatizálnának egymással.
  Zepedának még végül rossz hírneve lesz! 😀 Sotot szószerint kitúrta a főhösi posztról, de Zuritát Boyert ebrudalta ki. Zepeda csak elfogadott egy ajánlatot, ha nemet mond akkor más kapta volna a főszerepet.
  Mindenesetre érdekes ez az egész! Kíváncsi lennék, mi a valódi ok.

  Válasz
 • 12. Amiga  |  2014/10/28 - 07:57

  Azért azt tegyük hozzá,hogy az Abismo de pasionban nem Zepeda happolta el a főszerepet Sebastian Zurita elől,hanem Angelique Boyer intézte el,hogy vegyék el tőle főszerepet.David Zepeda csak ezután jött a képbe,és ő lényegében csak elfogadta a szerepet,amit felajánlottak neki.

  Válasz
  • 13. Milibindi  |  2014/10/28 - 22:41

   Igen én is ezt mondtam 😀 Ha nem ő akkor más kapja a főszerepet. Sőt, ami még durvább , hogy nem csak azt intézte el Boyer, hogy vegyék el a főszerepet Zuritától, hanem kiebrudalta a sorozatból ráadásul az utolsó pillanatban!
   Zepeda legalább azt nem kérte, hogy tegyék is ki Sotot a sorozatból, csak közölte, ha nem játszhatja el főszerepet nem vállalja a szereplést. Ha nem teszi talán örökös B szerető vagy villano maradt volna. Jó , persze valahol sajnálom Sotot, hiszen nyilván nagyon rossz volt neki, de tény hogy ő nem egy túl ütős főhős tipus. Kedves ellenségnél pl. Jorge Arevana taszította le a főhősi posztról a sorozat közepén. Nála nem tudom miért van ez, rá nem mondanám, hogy szürke kisegér ,mint pl Jose Ronra.

 • 14. suxel  |  2014/10/28 - 10:02

  Na akkor lövök egy forgatási képet:

  Válasz
  • 15. Villano  |  2014/10/28 - 17:58

   Wow! Na ez már 21:00-s főhőspáros! 🙂 Eyecandy tetőfok :DD

   Egyébként nem értem Fernandez feleségét.. mivel a férje évek óta telenovellákban szerepel,illene tudni,hogy az ilyen típusú sorozatokban kulcsfontosságú a kémia,a szerelmes jelenetek.
   Szerintem más van a háttérben,csak az még ennyire sem vállalható.

  • 16. tibitoma  |  2014/10/28 - 20:34

   Szerintem is inkább a nézettségnövelés van a háttérben, ez a csere kiváló lehetőség arra, hogy beszéljenek a sorozatról az emberek. Ráadásul szegény P. F. olyan rusnya…

  • 17. suxel  |  2014/10/28 - 23:07

   Értékeltem volna egy kipaterolást a Mikorban is. Pablo Monterot nem sírtam volna vissza. Róla is nagyon hangoztatták, hogy kifelé áll a szénája, s mégis maradt. 😦 😦

 • 18. Millie  |  2014/10/29 - 22:10

  Na, Zepedával 1000-szer jobban mutat együtt Marjorie. 😉

  Válasz
 • 19. suxel  |  2014/11/03 - 17:17

  A metamorfozis ha minden igaz a kovetkezokepp lesz: marjorie megcsokolja a bekat, de “behunyja a szemet, hogy ne is lassa”, es mikor kinyitja mar a kiralyfi ul elotte

  Válasz
  • 20. tibitoma  |  2014/11/03 - 20:20

   :DDD!!!! xD!!44!!

  • 21. Milibindi  |  2014/11/03 - 21:30

   😀 😀 LOL!!!!!!!!!!!!!!

 • 22. suxel  |  2014/11/06 - 17:52

  Legalább jövő hét csütörtökig nem kell néznem még egy sorozatot!

  Zepeda-tweet:
  Gran día! A una semana de aparecer en @HastaElFinTv , el próximo jueves estaremos ya en esta gran historia ….

  Így is olyan lemaradásokban vagyok a YoNoCreo-val és a Los Miserablessel, hogy passz mikor lesz időm rendes nézésre…nem jó ez így! 😀 Csak tekergetem őket. :S :S

  Válasz
 • 23. suxel  |  2014/11/14 - 21:17

  24,6 a tegnapi rating. Ami szerintem a héten a legalacsonyabb. Bár küszöbérték felett van még mindig. Várhatóan a pénteki még alacsonyabb lesz, mert akkor általában minden lentebb szokott ereszkedni, aztán jövő héten minden kiderül. 🙂 És most előtör belőlem a jós: már látom előre a decemberi eséseket a számokban, s kb lesz még januártól márciusig 3 hónapja javítani, és a végeredményt én úgy látom, hogy bár nem lesz exito a sorozat, de bukta sem lesz, simán cumple, egy kevéssel 24 felett átlagban, maximum 25-ös promedioval, bár ahhoz még sokat kell tepernie. Bár véleményem szerint még ez is sok a történetnek, mert én se szagát se bűzét nem érzek. Ez egy olyan sorozat, amire azt mondom, ha nem készül el, nem érezzük meg a hiányát, de mivel elkészült most meg semmi pluszt nem ad a nézőknek….megjegyzem csak szerintem.

  Válasz
 • 24. suxel  |  2014/11/17 - 18:21

  Végül csak feltöltöttem külön az új entradat, akit érdekel csekkolja, amíg le nem tiltják, mint az Hombreses videómmal tették:

  Sz*rjanak sünt érte! 😛

  Válasz
  • 25. tibitoma  |  2014/11/17 - 19:13

   🙂 🙂 🙂

 • 26. Amiga  |  2014/11/17 - 21:04

  Az mindenesetre tény,hogy Marjorie de Sousa jobban mutat David Zepedával,mint Pedro Fernandezzel.

  Válasz
 • 27. suxel  |  2014/11/25 - 21:29

  És igen, 8 résszel a főhőscserét követően elmozdult a rating, viszont Nicandro várakozásaival ellentétesen, és lefelé történt a mozdulás. A cserét követően a részek átlagos ratingpontja: 23,71.
  Legalacsonyabb: november 21, péntek: 21,9
  Legmagasabb: november 19, szerda: 25,1
  Kiváncsi leszek, hogy a január hoz-e kiutat, mint anno a Lokela esetében. Viszont itt nem sajnálkozom a cudar adatok miatt, mint a Mentir esetében tettem, ezerszer elmondtam már és elmondom ezeregyedjére is, ez a telenovella többet nem is érdemel.

  Válasz
  • 28. tibitoma  |  2014/11/25 - 21:46

   Kellett neki ez a bukta is, tanulópénznek jó lesz, máskor válasszon jobban sztorit.
   Ez is ugyanolyan rétestészta, mint a MEPS, a Duennya meg az AV?

 • 29. suxel  |  2014/11/25 - 23:08

  Szerintem IGEN. 😀 Sosem csíptem ezt a sorozatot, de hogy belépett a Zsepi úgy voltam lessünk bele, hát így sem nyert meg magának. 😀 Készítek vágott anyagokat a Zsepiről és Mardzsóról, de úgy hidd el, hogy a 81 után elég a 84-ből vágni, két rész totálisan a semmiről szólt közte. Úgy folytatható a nézése, hogy kb a két rész hiánya fel sem tűnik az embernek. Most volt a 85-86, hát 10 perccel sokat mondok, ha annyi kivágható belőle. A 600 féle mellékszálat teljesen feleslegesnek érzem benne.

  Válasz
  • 30. tibitoma  |  2014/11/25 - 23:28

   :O Köszi. A MEPS-et is elbaszta, azt csak azért szerettem, mert eladták a színészek és az újszerű dramaturgia, viszont a kolumbiai eredeti messzemenően jobb.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum