Maricruz – hogy tetszett?

2014/10/25 at 10:54 22 hozzászólás

Maricruz-y-Octavio-sellan-su-amor_27-e701dae6-2e3b-11e3-9062-7637b2d61c06-640x426

Múlt kedden véget ért itthon a Corazón indomable, amely augusztus óta a La gatával osztozkodott az idősávján, ami érződött a nézettségen is, a felezett epizódok már jó 100 ezer nézővel kevesebb embert érdekeltek, mint a sorozat fénykorában, ám így is derekesan helyt álltak Maricruzék, az utolsó héten is sikerült teljes lakosságban 507.000 nézőhöz eljutni, amivel magabiztosan nyerte az idősávját. Egyébként A Macskának sem lehet oka panaszra, teljes lakosságban 675.000-en nézik, amivel az ország 12. legnépszerűbb műsora, így a felvezető műsor távozása után sem lesz félnivalója.

Most azonban, hogy véget ért a Maricruz, ideje számot vetni: kinek hogy tetszett a finálé? Érzékeltetek-e minőségromlást a sorozat vége felé a hosszabbítások vagy az itthoni felezés miatt? Mi az, ami jobban tetszett itt, mint a nagy elődben, a Marimarban és mi az, ami kevésbé? Pótolhatja A Macska a Maricruz által hagyott űrt? Kíváncsi vagyok, mit gondoltok, hajrá!

Entry filed under: Magyar hírek, Nézettség. Tags: , .

“Muchacha Italiana Viene a Casarse” – íme a főcím “La Sombra del Pasado” – íme az új Ősforrás

22 hozzászólás Add your own

 • 1. Marissa  |  2014/10/25 - 11:16

  Előszöris, köszi a választ Marco! 🙂
  Én a Marimart nem láttam, de Maricruzt (majdnem) végignéztem. A vége felé a börtönös részeket inkább kihagytam, a felezés dologról inkább ne is beszéljünk. A végét imádtam, nagyon örülök, hogy összejöttek! 🙂
  A Macskáról: volt szerencsém eredeti nyelven minden egyes részt végignézni, ma volt időm arra, hogy a finálét is megnézzem.
  Habár voltak benne olyan részek, amelyek nem nyerték el a tetszésemet, de összességében elmondhatom: ILYEN JÓ SOROZATOT ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM! (Spanyolban nálam ez a favorit).
  Van egy kedvenc amerikai sorozatom is, az viszi nálam a primet. (De nem akarok itt reklámozni)

  KÖSZÖNÖM, HOGY MEGHALLGATTÁL, SZÉP NAPOT!
  MARISSA 🙂

  Válasz
 • 2. tibitoma  |  2014/10/25 - 12:30

  1. Önismétlés: egy ilyen bosszútörténetből még rózsanovellás módra is ki lehetett volna hozni többet, még a La Recogida sem kellett volna így ahhoz, hogy tovább nyújtsák. Jobban hozzá kellett volna nyúlni a sztorihoz, többdimenzióssá tenni a mellékszereplőket, s akkor nem hányják le a La Indomablét.

  2. A régebbi rózsanovellák szinte mindegyike kapott valami szimbolikát, valami egyszerű, könnyen beazonosítható, egységes hangulatot úgy, mint most a Macska eleje. Nem tudom, hogy ezt minek nevezik filmes szaknyelven. Ezt a Maricruzban teljesen mellőzték.

  ———————

  Egyébként Marimaros alapokra írva, az Enamoradával, a La Gatával és a La Galleguitával keverve szuper verzió készülhetne úgy, hogy a Rosa Salvaje főhősnőjének a karakterét is megkapja “Maricruz” (elég tömören):

  1-70. rész:
  1. Egy kicsiny tengerparti üdülővárosban vagyunk, itt él a vadóc, strandon gyerekekkel focizó 17 éves Rosita. A lány a kisváros favelájában él egy kunyhóban a családjával: “nagymamájával” (Chela), aki agyvérzéstől beszédképtelen, “anyjával” (Jacinta), aki prostituált és alkoholista, “bátyjával” (Narciso) és “nővérével” (Violeta). (A családi körülményeket a Liliomlány és a La Gata keveréke adják.)
  2. Chela egy gazdag család asszonyának dadusa volt. Rosariót 17 évvel ezelőtt meggyilkolta Agustín Martinez Negrete féltékenységből, tettét Fernando de la Santacruzra, Rosario férjére kente. Chela pénzt kapott Agustíntól, hogy tegye el láb alól a csecsemőt, a nő azonban úgy döntött, hogy fölneveli a kicsit. Fernando börtönben ül, vagyonának javát Agustín szerezte meg. (La Gata)
  3. Rositát nevelőanyja nem kedveli, prostituáltként akarja futtatni. Ettől a tettől Yayaira, a szintén céda barátnője tartja vissza. Violeta lázadó természetű, de ambiciózus és tanul, Narciso pedig a nevéhez hűen bájgúnár, nagyravágyó. (Galleguita, La Gata)
  4. Rosita sokat lóg a 12 éves dagadék Teobaldóval és a 11 éves Aracelivel. Nem járnak iskolába. A két gyereknek a Narvaez-birtok agresszív intézője, Nicandro az apja, a testvérek anyjának halála óta nem gondoskodik róluk igazán. (Rosa Salvaje)
  5. Egy napon Nicandro tiltása ellenére Rosita és a kölykök belógnak a Narvaez-birtokra, hogy gyümölcsöt lopjanak. Rosita a nagyanyjának rózsát akar szedni. Ám a birtok tulajdonosa, Rebeca Narvaez rajtakapja őket. Rebeca megkedveli Rositát, mert a lány emlékezteti őt legjobb barátnőjére, az elhunyt Rosarióra.
  6. A Narvaez család többi tagja viszont gyűlöli a lányt. Rebeca és a férje, Renato Narvaez elhidegültek egymástól. (Renato szegény sorból származik, a teljes birtok Rebecáé.) A házaspár két ikerfia nem kedvelik egymást: Sergio (23 éves) csajozós és link, nem fejezte be az egyetemen az építészmérnöki szakot, Silvio pedig a padlásszobájában kuksol egész nap: tolókocsijában ül, alig lehet látni, komoly a gondolkodása. Egy autóbalesetben veszítette el egyetlen szerelmét és bénult le.
  7. 17 évvel ezelőtt kerültek Rebeca és Renato gyámsága alá keresztlányaik, a velejéig romlott Dulcinea (26) és a kedvesebb, irányítható és visszafogottabb Cándida (20). Dulcinea nemrég végzett az orvosi egyetemen, Silviót ápolja. Szerelmes a nevelőapjába, Renatóba és titkon gyűlöli Rebecát.
  8. Rebeca hiába tiltja, Sergio magába bolondítja Rositát. Rosita bejáratos lesz a Narvaez-villába, összebarátkozik a béna Silvióval. A másik iker beleszeret a lányba.
  9. Dulcinea elcsábítja a kapuzárási pánikban szenvedő Renatót, beteges szerelem szövődik kettejük között.
  10. Felbukkan a helyi kormányzó is: Agustín Martinez Negrete hatalmas szállodakomplexumot akar építeni a tenger partjára. Üzlettársnak bevonná Renatót is, ha Renato bevonja a vállalkozásba a birtok egy területét. A bibi csak az, hogy a szegénynegyed terül el azon a földdarabon, az a favela, ahol a munkások és Rositáék is élnek. Rebeca azonban nem adja el a földet.
  11. Agustínt letaglózza a Rosita és a Rosaura közti hasonlóság. Teljesen megbolondul a fiatal lányért. Agustín szövetségre lép Jacintával, a nő el akarja adni Rositát a gonosz férfinak.
  12. Egyre szaporodnak Rebeca rosszullétei, ami nem véletlen: Dulcinea mérgezi őt. Amikor rájön keresztlánya és a férje közti kapcsolatra, új végrendeletet készít. A nő érzi a közelgő halált.
  13. Silvio és Sergio versenyeznek Rosita “szerelméért”. A lány az utóbbit szereti jobban.

  Válasz
 • 3. tibitoma  |  2014/10/25 - 13:53

  14. Lorenza, Agustín neje gyakran jár át barátosnéjához, Rebecához. Eleinte ő is kedveli a Rositát, ám amikor kiderül, hogy Agustín a lánynak teszi a szépet, megutálja a kislányt. (Lorenza egyébként Rosaura testvére, így Rosita nagynénje is.)
  15. Rebeca halálos ágyánál Dulcinea gonoszkodik egy sort (á la Inocente de tí), aztán megfojtja a nevelőanyját.
  16. Az asszony végrendeletének felolvasása után mindenki arcára döbbenet ül: Rebeca egyedüli örököse Rosita, aki családjával be is költözik a Narvaez-villába. Narciso elkezdi csapni a szelet Cándidának.
  17. A Dulcinea-Renato duó ráveszi Sergiót, hogy vegye feleségül Rositát. Megy a lagzi ezerrel, elhálják a nászt, Rosita teherbe esik.
  18. Dulcinea szövetségest talál az intéző Nicandróban és szeretőjében, a házsártos szolgálólányban, Dorilában. Mivel Dulcinea meddő és Renatót a nem létező terhességével láncolja magához, ördögi tervet eszel ki.
  19. Sergio rájön, hogy milyen aljas volt a nejével, inkább visszamenekül a fővárosba, hogy befejezze a mérnöki tanulmányait. Silvio Rosita ellen fordul, mert a nő a testvérét választotta. Kezd felépülni, most már járni is tud.
  20. Megváltozik a status quo a Narvaez-házban. Chela nagyon félti Rositát Agustíntól is. Kapcsolatba lép a helyi pappal. A papot nemrégen kereste föl egy idős asszony az unokája után kutatva.
  21. Dulcinea nem bírja elviselni a húga, Cándida és a Narciso között dúló lamúrt. Terhes testvérét lelöki a lépcsőről, így az elvetél, Narcisót pedig börtönbe juttatja koholt vádakkal.
  22. Narciso a börtönben összehaverkodik Fernandóval, s amikor Rosita látogatást tesz a sitten, a férfi felfedezi a Rosita-Rosaura közti hasonlóságot.
  23. Rositát ellehetetlenítik a Narvaez-házban. Megszüli Sergio ikreit, ám Dulcinea azt hazudja, hogy a babák holtan születtek, s a kicsket a sajátjaiként “mutatja be” Renatónak. Dulcinea (a Sergiora kísértetiesen hasonlító Silvio segítségével) bolondnak állítja be Rositát, a főhősnő elmegyógyintézetbe kerül.
  24. Agustín és Dulcinea szövetséget kötnek. A férfi a diliházban megerőszakolja Rositát. Itt a lány emellett rengeteg borzalmat él át, de nem tör meg.
  25. Dulcinea és Silvio (Sergióként megjelenve) felajánlják Rositának: ha lemond a vagyonról és elválik Sergiótól, akkor szabad emberként távozhat. A naiv nő elfogadja ezt, aláírja a dokumentumokat, ám mire a nyomornegyedbe ér…
  26. az összes putris vityilló tűzben áll. Dulcinea parancsára Nicandro felgyújtotta a favelát. A tűzben többen halálukat lelik, Chela és a gonosz Jacinta is. A pufók Teobaldo arca összeég, az apja nem tudta, hogy a két gyermeke is a nyomornegyedben tartózkodik.
  27. A csinos Violeta valahová eltűnt, egy kétes hírű alakkal (stricivel) látták korábban.
  28. A pap bácsi segítségével Rosita Mexikóvárosba menekül, Yayaira, a prosti kíséri el ide. Rosita bosszút esküszik.
  29. Sergio már későn érkezik, hogy szerelmet valljon a nejének. Rositát mindenki halottnak hiszi. A férfi megfogadja, hogy megváltozik és ezentúl istenfélő emberként él majd.

  70-90. rész — átmeneti időszak
  1. Rosita és Yayaira Mexikóvárosban munkát keresnek.
  2. Rosita a megkeseredett nagyanyjánál talál állást szolgálólányként. A mamit is sikerül levennie a lábáról, a két szomorú lélek egymásra lel. A nagyanyó telenovellásan, egy nyakláncról beazonosítja az unokáját, mindenki boldog.
  3. És miután Fernandót is kiengedik a dutyiból, végbemegy a nagy családi összeborulás. Fernando kihozza a börtönből Narcisót, a fiú visszamegy a kisvárosba kémkedni. Apa és lánya éveken át a megfelelő pillanatot várják bosszújuk megkezdéséhez, Rosita sokat tanul stb.
  4. Eközben a kisvárosban megkezdődik a favela helyén a szállodamonstrum építése.
  5. Dulcineát Rebeca szelleme kísérti a tükörben.
  6. Renato szorgalmazza, hogy Sergio vegye feleségül a rusnya, ám tehetős Abigaílt.

  91-160. 8 év múlva, 2. etap
  1. Megépült a szálloda. Rosita megjelenik Ágata Montesinosként. Külseje teljesen más, színes kontaktlencsét visel, befestette a haját.
  Apját Alejandro Montesinosként mutatja be. A férfi szándékosan vakszemüvege és nagy szakállt hord, hogy ne ismerjék föl a kisvárosban.
  2. Sergio Abigaíl férje lett, de nem jó a házasságuk.
  3. Renato sem valami boldog Dulcineával. Dulcineával egyre erőszakosabb Nicandro, zsarolja a nőt, s amikor meg akarja erőszakolni őt, akkor Renato megöli a férfit.
  4. Carola Martínez Negrete, Agustín hűvös, rideg húga vezeti a szállodát. Felveszi maga mellé dolgozni az égett arcú Teobaldót (a fiú lefogyott) és a kis Aracelit, akit luxusprostituáltként szeretne alkalmazni (a két gyerek most árvult meg). Carola rámászik Alejandróra/Fernandóra.
  5. Ágata, az új szállodaszárny befektetője ismét szerelemre lobban a jóképű építészmérnökkel, az immáron nős Sergióval.
  6. A (rejtetten negatív szándékú) Rodolfo San Genis is befektetőként érkezik, rengeteg a pénze. El akarja csábítani Rositát. Rodolfo felesége egyébként nem más, mint a jó pár éve eltűnt Violeta. (A nőt veri és bezárva tartja a yachtján.)
  7. Narciso és Cándida között újra fellobban a szerelem.
  8. Megismerjük Lorenza és Agustín gyermekeit is: Andrés Sergio legjobb barátja lett időközben, kb. egyidősek, ám Andrés a nagyon fiatalka Aracelit szeretné elcsábítani (megszexelni), ugyanakkor megjelenik a színen a pszichológus végzettségű Doris (ebben a verzióban kevésbé kényes és intelligensebb, keveréke a Liliomlány ide vágó karakterének és Dorisnak).
  9. Az új beruházáshoz Dulcineának ismét pénzre van szüksége: úgy dönt, mérgezéssel félreállítja az útból Abigaílt is.
  10. A “vak” Alejandro/Fernando és Lorenza között is szerelem szövődik (Lorenza mindig is Fernandót szerette, nem Agustínt, féltékeny is volt a húgára.)
  11. Agustín most Ágatáért van betegesen oda.
  12. A hipergazdag Rodolfo San Genis pedig rejteget egy titkot: az ő szándéka is az, hogy revánsot vegyen Agustín Negretén.
  13. A telenovella 2. etapjában csiki-csuki játék megy azon, hogy ki kivel köt szövetséget.

  Válasz
 • 4. Piper  |  2014/10/25 - 16:10

  Üdv Marco! 🙂

  Nekem egyik kedvenc novellám lett a Maricruz! ❤ Hihetetlen jó telenovella volt, tökéletes párosítás Ana-Daniel. Nekem jobban elnyerte a tetszésem, mint a Macska. Azt nem tudom volt-e olyan sikeres, mint a CI, de szerintem a La Gata-nál a CI jobban sikeredett. 🙂 Marimar-t én végignéztem és nagyon tetszett, de a feldolgozása szerintem még ütősebb lett. Viszont Thalía színészi játéka egyszerűen zseniális volt annak idején, nagyon imádtam! ❤ Ana-é pedig szintén nagyszerű alakítás volt. Elhittem, hogy ő az új Marimar. 😀

  Válasz
 • 5. momo  |  2014/10/25 - 17:14

  Ugyan én még nem jutottam a sorozat végére (jelenleg a 123. rész vár megnézésre, már kb 2 hónapja), de azért leírom a véleményem. A CI egy nagyszerű sorozat volt, ameddig Maricruz nem szegényedett el újra, és onnantól kezdve elkezdődtek az unalmas rétesztésztára nyújtott epizódok… Ezért is várat magára még nálam a folytatás, mert vannak másik sorozatok, amik jobban érdekelnek, de legkésőbb jövő nyáron, amikor több időm lesz, végignézem a Maricruzt is.
  A sorozat legeleje elég jóra sikeredett, amikor még Maricruz szegény lány volt, de ami ezután jött a kaszinóhajós részek, azok voltak ám az igazán érdekesek, imádtam őket nézni, alig vártam már, hogy megnézhessem a következő részt. Én mivel netről néztem mindig, abban az időszakban volt olyan, hogy 5 (!) részt is megnéztem egymás után, annyira tetszett a történet, és annyira hitelesen játszotta Ana Brenda a kaszinótulajdonost. Ebben az időszakban azthittem, hogy nálam ez egy 10/10-es sorozat lesz, de hát Maricruz újraszegényedésével és a festők megjelenésével a minőség hatalmasat zuhant…

  Válasz
 • 6. csabikaa  |  2014/10/25 - 22:31

  Nekem volt szerencsém A Marimart és Guberálós Maria-t látni még amikor először vetítették Magyarországon, szóval van hasonlítási alapom.
  A Maricruz eleje fenomenálisan jó volt, Ana Brenda nagyon jól alakította a szegény tudatlan lányt megkockáztatom azt mondani hogy talán még jobban is mint Thalia.
  Igazából a 120 résztől kezdett nálam a mélyrepülés először Simona volt a középpont ami nem is lenne baj, csak hogy ez már annyira idegesítő és unalmas volt hogy borzasztó..
  Aztán egyik napról a másikra jó lett, na ezt sem értettem, meg Migel halála is szerintem felesleges volt.
  Semmi pluszt nem adott a sztorinak sőt elvett belőle, amikor Maricruz a mexikóba utazott na az akár jó is elsülhetett volna, de nem így lett..
  Időhúzás és unalmas volt a végére na és a finálé is eléggé gyengére sikerült szerintem.
  És egy csomó jelentős momentum volt amit nem vartak bele a történet végére pl: Ha solita gazdag lett akkor Maricruz miért szegény?
  Vagy hol van Teobaldo? És az Emir? Mindketten szerelmesek voltak Maricruzba és vagyonosak is voltak.
  Vagy José Antonio miért nem adta vissza az elsikassztott pénzt ( az eredeti történetben így történt )
  Vagy hova lett Maricruz apjának inasa?
  Őket legalább a fináléra illett volna visszahozni.
  A Macska nekem egyenlőre tetszik, habár még az elején járunk de az is a 60 résznél kifullad…

  Válasz
 • 7. Milibindi  |  2014/10/26 - 01:06

  Egyetértek az előttem szólókkal! Szerintem is az eleje kifejezetten jó volt a Maricruznak! Szerintem kb ott kellett volna abbahagyni Maricruz megszerzi a Narvaez birtokot. Szépen el varrhatták volna a szálakat.
  Miguel halála szerintem is felesleges volt. Ő nem is volt gonosz eredetileg csak egy papucsférj, nem kellett volna negatívvá tenni teljesen.
  A festős szál no comment szerintem.
  Még az utolsó részben sem tudtuk meg Solita kisfiának nevét! A második gyereke is megszülethetett volna. Atr nem értem minek kapott magyar hangot, ha nem is beszélt még a végén sem?
  Apropó a kisfiú miért nem volt ott az esküvőn Lupita és Miguelito mellett?
  Hova lett a majom? Ok , hogy nem lényeges a történet szempontjából, de ha már van egy állata, akkor ne tűnjön csak úgy el, magyarázat nélkül.
  Valóigaz az inas , Raiza, az emir és Teobaldo is előkerülhettek volna a végére

  Válasz
 • 8. Amiga  |  2014/10/26 - 17:10

  Az eleje szerintem is jó volt.De miután véget ért Maricruz bosszúhadjátata,megszerezte a Narvaez birtokot,Lucia és Miguel meghaltak, már nem volt olyan érdekes.Azután,hogy Maricruz és Octavio a fővárosba mentek,megjelent a festő=újabb bonyodalmak már kifejezettn eröltetett volt.Erre a sorozatra igaz az a mondás,hogy a kevesebb több/jobb lett volna.

  Az Ana Brenda Contreras-Daniel Arenas párossal nekem nem volt bajom.Viszont nekem Daniel jobban tetszik Maite Perronival a La Gatában,valahogy Maitéval jobban működik köztük a kémia.

  Válasz
 • 9. Ritu32  |  2014/10/27 - 14:43

  Ilyen borzasztó rossz novellát még életemben nem láttam a vége csapnivalóan rossz volt arról nem is beszélve hogy a két színész között a kémia egy cseppje sem látszott a történet lapos,unalmas volt a felezéssel még rosszabb lett a végét telyesen elkapkodták,látszott hogy igyekeztek gyorsan befejezni. 😦

  Válasz
 • 10. Tünde  |  2014/10/27 - 21:18

  Sziasztok! Csak annyit tennék hozzá, hogy a kinti – mexicói – nézettséget nézve a CI sokkal jobban teljesített mint a La Gata. Ha működik a kémia, hanem 🙂

  Válasz
 • 11. Marcsi  |  2014/10/28 - 14:16

  Borzalmas volt. Octavio-nak annyi agya van mint egy döglött hintalónak the Maricruz is kb az ő szintjén van.

  Válasz
  • 12. Timi  |  2014/10/28 - 19:28

   Nekem nem tetszett,sok volt màr a vègère Octavio karaktere marha bèna volt..Pablokènt azèrt elviselhetőbb jobb a karaktere legalàbbis nekem.Daniel sem a kedvencem, Ana B szeretem…viszont szerintem is jobb az öszhang Maite ès Daniel között hihetőbb az alakitàsuk.A La Gata sem lesz jobb mint a Maricruz., viszont a La Gata nèzettsège nem a szìnèszek hibàja hanem a sorozatè ,kèszìtőè..

 • 13. esteban1999  |  2015/05/28 - 13:52

  azok a régi szép idők………
  ez volt a legjobb sorozat!bárki bármit mond.

  Válasz
  • 14. Csabika  |  2015/05/28 - 18:02

   Pont 1 éve voltak itthon a bosszúállós részek, amelyek annyira de annyira jók voltak. 🙂

  • 15. nota  |  2015/05/28 - 20:01

   Most tényleg, és komolyan?

 • 16. bence1996  |  2015/05/28 - 21:14

  Hát, akik nem látták az eredetit, lehet, ilyen véleménnyel vannak róla. Viszont én inkább akkor Marimar párti vagyok. A bosszúállós részek viszont tényleg jobbak voltak a macskánál.

  Válasz
  • 17. Csabika  |  2015/05/28 - 21:58

   365899097X láttam a Marimart.
   Van még kérdés? 🙂

 • 18. bence1996  |  2015/05/28 - 22:12

  Jaa 😀 semmi, semmi 😛

  Válasz
  • 19. Csabika  |  2015/05/28 - 22:18

   Na azért. 🙂 🙂 😛

  • 20. Csabika  |  2015/05/28 - 22:22

   A bosszúállós részek viszont tényleg jobbak voltak a macskánál.

   Nem a Marimar-ra gondoltál?
   Mert a cicust habár megmosdatta az apukája, és kapott új rucit a Hádából és még Zsidró megis fésülte de hogy nem állt bosszút senkin az tuti. 🙂 😀

 • 21. bence1996  |  2015/05/28 - 22:42

  Komolyan? 😀 akkor tévedésben éltem. Bocsesz. 😛

  “…a cicust habár megmosdatta az apukája, és kapott új rucit a Hádából és még Zsidró megis fésülte…” – ez zseniális. Ezen kész vagyok xD

  Válasz
  • 22. Csabika  |  2015/05/28 - 22:50

   Most miért? 🙂
   Fela a matka anyukája is milyen sukár lett már mikor megmosdatták.
   Igaz a mondás a víz + szappan csodákra képes. 🙂 😀

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum