Hírek – 2014. október 20.

2014/10/20 at 17:08 26 hozzászólás

altair

 • Angelli Nesma a Lo que la vida me robó sikere után páratlan lehetőséget kap: jóval azelőtt leforgathatja és bemutathatja soron következő főműsoridős sorozatát, mint ahogy arra sor kerülne Mexikóban, ugyanis az Univisión felkérte, hogy januárra álljon készen legújabb novellájával, mely végül a Pecado mortal, vagyis az Abrázame muy fuerte (María del Carmen) történetének feldolgozása lesz, a munkacíme pedig Secretos del corazón (A szív titkai). A novellában biztos szereplő Sergio Goyri és Daniela Castro, akik César Évora és Victoria Ruffo karaktereit játsszák majd ebben a változatban, a női főhősnő szerepére pedig Nesma Altair Jarabót nézte ki, akinek már időszerű, hogy egy pozitív hősnőt is végre eljátszhasson, de Camila Sodi is részt fog venni a castingon. Partnerük akár Jencarlos Canela is lehet, aki jelenleg az Univisiónnal áll szerződésben, és akit a Televisa rég szeretne már a soraiban tudni, gonosz szerepekben pedig Jessica Coch és Laura Zapata is a novellában lehet. Az új sorozatot tehát rohamtempóban, azaz már novemberben el kell kezdeni forgatni, hogy januárban bemutathassák az Egyesült Államokban (az Univisión ugyanis nem igazán elégedett jelenlegi zászlóshajói, az Hasta el fin del mundo és főleg a La malquerida nézettségével, melyet a telemundós Señora Acero rendszeresen megszorongat). Mexikóban ezzel szemben csak a 18:00-s sávban lesz hely a novellának, ahol jelen állás szerint a Yo no creo en los hombrest fogja váltani, vagy pedig várniuk kell, amíg Mejía sorozata ki nem fut 21:00-kor.
 • Mindeközben Nesmánál továbbra is forgalomban van az az ötlet, hogy az amerikai piacra forgatott Secretos del corazónnal egyidőben esetleg leforgatják Mexikóban a tervezett Yesenia/Lazos de amor-feldolgozást is Angelique Boyerrel és Sebastián Rullival, de ezek egyelőre csak találgatások.
 • Salvador Mejía körül meglepően nagy a csend, egyelőre még mindig arról szólnak a pletykák, hogy miután Fernando Colunga végül nem állt kötélnek, a B-opcióként felmerülő Eduardo Yáñezé lesz a főként A vipera és a Sebzett szívek története köré épülő Lo que no se perdona főszerepe, ám Mejía még mindig győzködi Colungát, mert mégiscsak ő lenne számára az igazi.
 • Amores con trampa (Szerelmi csapdák) címmel végül a chilei Somos los Carmona (Mi vagyunk Carmonáék) adaptációját forgatja le Emilio Larrosa. A történetben Itatí Cantoral és Ernesto Laguardia egy vidéki házaspárt játszik majd, akiknek a kormány kisajátítja a földjét, így kénytelenek gyerekestül a fővárosba költözni, ahol a naiv falusi embereket hideg zuhanyként éri a fővárosiak nemtörődömsége és csalárdsága, nekik pedig meg kell küzdeniük, hogy megtartsák becsületüket és egyben egymás szerelmét is. Ha a Qué pobres tan ricos a szegény-gazdag ellentétet domborította ki nagy sikerrel, akkor ezzel a városi-falusi ellentéttel sem lehet nagyon mellélőni, bár Larrosától minden kitelik ugyebár. A sorozat februárban fogja váltani a Mi corazón es tuyót.
 • Larrosa után Rosy Ocampo tér majd vissza a komikus sávban, mégpedig egy eredeti történettel (úgy tűnik, a María Zarattini-sztorit rövidebb-hosszabb időre jegelték), amely többek között a munkahelyi bullying témáját is érinti majd. A komikus sávban utoljára szintén Rosy próbálkozott eredeti történettel (Las tontas no van al cielo), annak nem lett túl jó vége.
 • A Mi corazón es tuyo végjátékára vendégszereplőként érkezik a sztoriba Ana Obregón, az eredeti spanyol széria megálmodója és főhősnője.
 • Lucero Suárez a La vecina (A szomszéd lány) című történettel tért volna vissza még az év elején a 18:00-s sávba, Juan Diego Covarrubias-szal (Amor bravío) a főszerepben, ám úgy néz ki, ezt a sorozatot Nesma új novellája miatt határozatlan időre szintén befőzték.
 • Váratlan szerepcserét kellett eszközölni Mapat sorozatában, a La sombra del pasadóban, ahol Manuel Landeta karakterét (Luna doktor) kellett lecserélni, miután a színész olyan súlyos sérülést szerzett, hogy ott kellett hagynia a forgatásokat. A szerepet Luis Xavier (Querida enemiga) veszi át, akivel az eddigi összes olyan jelenetet újra kell forgatni, ahol Landeta megjelent, és mivel a forgatások nem tartanak régóta, feltűnés nélkül meg lehet oldani a cserét.
 • A La gata tegnapi fináléja nem aratott osztatlan sikert a rajongók között, sokak szemét szúrta a novella következetlensége és a történet indokolatlan sűrítése, de azért az alternatív finálé, ahol a főhősök lánya immár felnőttként (África Zavala) meséli a saját gyerekeinek nagyszüleik történetét, sokak tetszését elnyerte. Nem csak ő vendégeskedett egyébként az utolsó etapban, Erika Buenfil fia, Nicolás is kipróbálhatta magát színészként mint Esmeralda egyik gyermeke.
 • Nézettség: az elmúlt pár hétben igencsak erőre kaptak a Televisa novellái, Nicandro Díaz és Juan Osorio fej-fej mellett halad nap mint nap az utóbbi hetekben megtáltosodott Hasta el fin del mundóval (27.3) és a Mi corazón es tuyóval (27.0), múlt csütörtökön éppen az előbbi bizonyult jobbnak, egyéni rekordnézettséget felállítva. A finálé felé közelítve a La malqueridának (19.4) és a La gatának (18.5) is sikerült szépítenie, a Yo no creo en los hombres viszont a kritikai siker dacára nem tudott egyelőre nagyot villantani (17.3).

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“Muchacha Italiana Viene a Casarse” – hétfőn premier! (promók + trailer) “Muchacha Italiana Viene a Casarse” – íme a főcím

26 hozzászólás Add your own

 • 1. niky0807  |  2014/10/20 - 17:42

  “A Mi corazón es tuyo végjátékára vendégszereplőként érkezik a sztoriba Ana Obregón, az eredeti spanyol széria megálmodója és főhősnője.”

  Már a végjátéknál járnak forgatásügyileg? Lehet tudni, hogy körülbelül hány részes lesz a sorozat és hogy mikor fejeződik be? Mondjuk abból kiindulva, hogy a PEAM 180 rész körül volt…
  Remélem, ezt azért nem fogják ennyire elhúzni. 🙂

  Válasz
  • 2. MarcoPolo  |  2014/10/20 - 18:00

   Februárban lesz vége, de már most le kell szervezni, ha vendégsztárt akarnak. 😉

 • 3. niky0807  |  2014/10/20 - 18:14

  Köszönöm a választ, Marco! 🙂 Ezúton szeretnék gratulálni a blogodhoz, minden nap olvaslak,és mindig várom az új híreket. 🙂 Eddig nem kommentáltam semmit, de az MCET-vel kapcsolatos hír most erre sarkallt. Imádom ezt a sorozatot! 🙂

  Akkor ez is olyan 160 rész körül lesz, jól saccolok? Mert ha igen, még az is necces, nem?

  Válasz
 • 4. suxel  |  2014/10/20 - 18:19

  – Altair ez az, imádnám….de csak imádnám, ha nem az Abrazame muy fuerte storyja lenne, nekem a 2. verzió sem nyerte el a tetszésem teljesen. Tele mindenféle mellékszereplőkkel, érdektelen sorsaikkal, Nesmanak való feldolgozás, itt aztán lehet nyújtani az eseményeket kedvére. Akkor Coch = Norvind, Zapata = Rojo(k)
  – Landeta vs Xavier –> Landeta felé billen a mérleg, így ez már nem lesz ugyanaz. Véleményem szerint Klitboval nagyot alakítottak volna, Xavier mindenhol ugyanolyan volt eddig. Nem hiszem, hogy az alakítása túl sok pluszt ad a sorozathoz,
  – Áttekertem a fináléját a La gatanak, szerintem dögunalom volt, és nem értem, miért nem szúrták be Zavalat a végére, még okés is lett volna kiírva, hogy vagy 20 év múlva, s az a 3 perc jobb volt mint az azt megelőző 1h22min.
  -Nézettség: hát az a 17,3 pont elég jó a sok 15 pontos adat között, sajnálom, hogy nem értékeli GG sorozatát. Lehet az a baja a mexikói népnek vele, hogy bonyolult, kevés az őszinte karakter benne, hamar el lehet veszteni a fonalat benne, kiváltképp a Isela-Claudio-Orlando-Josefa vonalon, de Dannyboy és Maleny kavarásai sem piskóta.

  Válasz
 • 5. Amiga  |  2014/10/20 - 19:48

  -Altair Jarabót nem igazán tudom elképzelni az AMF remakjének főszereplőnőjeként.Nincs vele bajom,de szerintem neki nem áll jól ez a szegény,naiv lány szerep. Én jobban örülnék,ha inkább a Lazos de amor remaje valósulna meg Angelique Boyerrel.

  -A hírek szerint Mejia nagyon Fenando Colungát akarja az új novellája főszerepére.Úgyhogy lehet,hogy végül engedni fog,mert ez jó lehetőség lenne neki,hogy valamennyire szépítsen az utóbbi években igencsak megkopott renoménján.Meg egyébként is a legnagyobb sikerei (Esmeralda,La Usurpadora,Abrazame muy fuerte) mind Colungához fűződnek.

  Válasz
  • 6. aribethkrum  |  2014/10/21 - 20:07

   La usurpadora – 33.3
   Abrázame muy fuerte – 29.6
   (Az Esmeraldáról sajnos nincs konkrét infóm, de persze azt tudjuk, hogy nagyon erős volt a nézettsége.)

   La madrastra – 27.9
   Fuego en la sangre – 31.5

   Az elmúlt tizenhét évből a FELS volt a legnagyobb sikere varangy uraságnak, sőt, azt senki sem tudta überelni. (Bár a fene sem érti a sikerét, mert sztárparádé ide vagy oda, extragagyi cirkusz volt.)

   De az érthető, hogy Mejíát hirtelen elkapta a nosztalgia a kilencvenes évekbeli dicsőség után, és most Fernandóval próbálkozik, mert a többi legénnyel már felsült. Williammel egyszer sem tudott Sortilegiós eredményeket elérni, Salinassal és Yanezszel meg nem tudta reprodukálni a FELS sikerének halvány árnyékát sem, ezért abban bízik, hogy talán Fernandóval megtörik az átok. (Amit szerintem a többi producer bocsátott rá több évnyi kitartó vudubabázással. :))

   Én annak örülnék, ha mindkét faszi távol tartaná magát a projekttől, mert ugyan cukin szórakoztatóak tudnak lenni a Mejía-sorozatok, de egyiküknek sincs szüksége egy beégésre. Kérje kölcsön Arenast a zasszonytól, hátha neki is bejön a dolog.

 • 7. tibitoma  |  2014/10/20 - 21:32

  1. A Pecado Mortal sztorijából egész modern telenovellát is össze lehetne dobni, nem is kellene feltétlenül vidékre helyezni a cselekményt, viszont C. Romero ökörségeit ki kellene venni a sorozat 2. etapjából egy új remake-nél.
  2. Megemelem a kalapomat Abud előtt, ha a La Mentira meg a Lo Imperdonable tök különböző sztorijaiból ír egy koherens mezclát. (Ki emlékszik még a Mundo de Fierasra?).

  Válasz
 • 8. Marissa  |  2014/10/21 - 06:23

  Igaz, hogy a Pecado mortalban részt vesz Daniel Arenas is, mint főgonosz?
  http://www.radioformula.com.mx/notas.asp?Idn=448981&idFC=2014
  ÉS tényleg elkezdenek forgatni már novemberben?
  Őszintén örülnék, ha igaz lenne a hir….

  Válasz
 • 9. Dan  |  2014/10/21 - 06:34

  Nem lennék kíváncsi Jarabora ebben a szerepben, még ha ez egy teljesen eltérő típusú lenne az eddigiektől. Szerintem annyi idegesítő fruska karaktere után hiteltelen lenne szűz naivaként, ellenben egy realista GG sorozatban/Rubí-Teresa 3. változatának főhősnőjeként szívesen látnám. De remélem, semmiképp nem Boyer kapja a szerepet. Ugyanakkor félő, hogy ez a roham tempó a minőség rovására fog menni, ami bukáshoz vezethet.
  LSDP: Landeta Klitboval isteni lett volna, a Mapat féle szokásos borzadályhoz így már tekerve se lesz kedvem, pláne, hogy az eredeti Manantialt jóval elnyújtva építik fel.
  La gata: no comment

  Válasz
  • 10. suxel  |  2014/10/21 - 08:50

   Én most arra leszek kíváncsi GG mikor kap majd újabb sorozatot. Elvették tőle a Madre Sustituta tervet, majd elkezdett dolgozni a Yo no creo en los hombres átírásán, erősen átalakítva a 91-es sorozatot a fejesek dacolása ellenére, s a mexikói nézők ízlése ellen is tehetett, mert a nézettsége nem combos, s 36 résszel a háta mögött átlagban még nem sikerült megugrania a küszöbszintet.

   SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

   Végre eljutottunk oda a 34. részre, hogy Ursulában megfogalmazódik egy terv, miszerint egy baba mindenképpen kell Ivana meddősége ellenére is, s ez lesz majd Maresz babája. Persze mint láttuk, szívesebben ölte volna meg 10 perccel a házasság után a menyét, s ez még össze is jöhetett volna neki. Ennek ellenére annyi kavarás van a sorozatban, hogy szerintem unatkozni nem lehet.

 • 11. Amiga  |  2014/10/21 - 15:43

  Egyébként a La Gata szerintem alapjában véve nem lett volna rossz novella,csak sajnos Lartilleux eléggé elszállt a Corazon indomable után………

  Válasz
 • 12. tibitoma  |  2014/10/21 - 19:39

  Pfú, a La Gata szerintem meg borzalmasan rossz volt. Megnéztem ma a TV2-n délután, de az ok a párbeszédek olyanok, mintha valami kosztümös, 120 évvel ezelőtt játszódó történetből kopipésztelték volna be, sőt szerintem ez is történt, fogták a Tere Medina által szerkesztett libretót és ahol lehetett, ezt használták.

  Megnéztem eddig az összes olyan La Gatán alapuló sorozatot, amely elérhető a Youtube-on (amelyiknek mindegyik része fel van töltve, nyilván nem végig, hanem pörgetve).

  1. Még a 25 évvel ezelőtti Rubí Rebelde meg a 1987-es Rosa Salvaje is modernebb Lartilleux baromságától.

  2. a 2009-es aztécás Pobre Diablán hiába érződik a gyártó kiléte erősen, nagyon jó hangulatot ad a sorozatnak az, hogy rengeteg a külső jelenet. Itt pörögnek az események, a “Macska” = Diabla egy minden lében kanál nőszemély. Itt az első etapot sokkal jobban elnyújtották (a metamorfózis előttit) egész jó ötletekkel.

  3. a Por un Besóban alig található színész a Televisa istállójának krémjéből, mégis jobban üt; “emberibb”, “2001-esebb” a sztori. Nincsenek benne olyan szélsőséges túlzások, mint a mostani La Gatában. Másak a mellékszálak is.

  Szegény Inés Rodena foroghat a sírjában, két ütős sorozatát barmolta el Lartilleux (plusz eddig 4 Delia Fiallo-történetet tett nevetségessé: a Rafaela kivételével mindet).

  Nem értem meg, miért nem lehet úgy adaptálni egy régi történetet, hogy a hangulat és a cselekmény váza megmaradjon, ugyanakkor a mai néző se legyen hülyének nézve.

  Meg azt sem tudom épp ésszel felfogni, hogy ebbe a verzióba minek kellett Fela. Három szereplő motivációja és tettei vált hiteltelenné az életben hagyásával (főhősnő, főhősnő apja, főhős apja). Fela megfelelője a Rubí Rebeldében működött, itt nem. Bezzeg a Por un Besóban a főhősnő apja kap egy aranyos szerelmi szálat Lourdes Munguíával.

  Válasz
  • 13. suxel  |  2014/10/21 - 20:55

   És még fognak ilyen borzalmasan rossz dolgok születni, mert ha jól néztem, akkor a promedioja 17,84 lett a sorozatnak, ami meg emlékeim szerint azt jelenti: idősávjának második legjobbja. A fináléja 20.9 lett, ami pontosan egyenlőé a La tempestadéval, persze az idősáv más: 16:15 és 21:30. 😀 😀

 • 14. aribethkrum  |  2014/10/21 - 20:20

  De jó, hogy visszatértél, Marco! 🙂
  És persze hiányoztak már a hírek alatt fél perc alatt elszaporodó elmélkedések is.

  Válasz
  • 15. tibitoma  |  2014/10/21 - 23:08

   És te is visszatértél, Aribeth!

  • 16. aribethkrum  |  2014/10/22 - 15:01

   🙂 ♥

 • 17. aribethkrum  |  2014/10/23 - 16:50

  Csak jelezném, hogy a hosszú hétvége tiszteletére Maryvel, suxellel és Dinával ipari telenovellakibeszélést és kajálást tartunk. 🙂

  Válasz
  • 18. tibitoma  |  2014/10/23 - 21:45

   Mikről marad le az embör!

  • 19. tibitoma  |  2014/10/23 - 21:46

   És hová mentek, az Arriba Taqueriába?

 • 20. Gábor  |  2014/10/23 - 20:29

  Oh! És mindezt hol teszitek majd? 😀 Lehet csatlakozni?

  Válasz
  • 21. Mónika  |  2014/10/23 - 20:36

   Miért nem szervezitek úgy, hogy bárki mehessen?

  • 22. Mónika  |  2014/10/23 - 20:41

   Többször szó volt arról chaten, hogy tartunk fórum találkozót, de mindig elmaradt.

 • 23. aribethkrum  |  2014/10/23 - 21:48

  Ez alapvetően nem klasszikus fórumtalálkozó, hanem baráti ottalvós buli (a sokadik). Jelenleg a Muchacha italianát nézzük, és az ovis Rochán szakadunk.

  Ettől függetlenül lehet még fórumtali.

  Válasz
  • 24. laci70  |  2014/10/24 - 19:10

   A fórumtali jó ötlet, benne lennék!
   (ennek megszervezésére, mondjuk Marisela fóruma lenne az ideális hely…)

 • 25. aribethkrum  |  2014/10/25 - 12:09

  Jajj, ne.

  http://foro.univision.com/t5/Comunidad-de-Telenovelas/Itati-Cantoral-y-Eduardo-Yanez-protas-de-Somos-los/td-p/512680566

  Válasz
 • 26. Mónika  |  2014/10/25 - 14:31

  A fórum találkozók úgy szoktak történni (SMV; Carlos Mesber; Jencarlos Canela), hogy fórumra kiteszik, hogy mikor lesz és egy valaki megszervezi és nála e-mail-ben lehetne jelentkezni. Ha szeretnétek, hogy legyen, akár rendszeresen is, akkor segítek a szervezésben, ha kell.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum