“Muchacha Italiana Viene a Casarse” – hétfőn premier! (promók + trailer)

2014/10/18 at 12:09 15 hozzászólás

A lányom a legszebb és legéletteltelibb lány a környéken. A szemeiben csillog a fény, és beragyog mindent, amerre csak jár, mindenkit megfertőz a boldogságával. Ő Fiorella. Arról álmodik, hogy feleségül megy álmai férfijához, és boldogan élnek majd.

Élete szerelme csak az álmaiban létezett.
– Ébresztő, kislány!
Mígnem elhatározta, hogy valóra váltja.

Egy levél…
– Haldoklom, kérlek, segíts a lányaimon!
Egy eljegyzés…
– Fiorella, gyere hozzám feleségül, a húgod meg fog gyógyulni!
Egy hatalmas szív…
– Nem akarom, hogy meghalj. Már döntöttem, megyünk Mexikóba!
És mindez a szerelemért.

Egy váratlan segítség…
Egy nagy csalódás…
– A lány felületetett! Eredj és keresd meg!
Egy újbóli találkozás…
– Megint te?

Egy család…
– Ezt nem tűröm. Ők a családom, de olyanok, mint a keselyűk.
Egy örökség…
– Nagymama, mire várunk még a végrendelet felolvasásával?
– Mi ez a sietség? Tudod, hogy a fiam az egyedüli örökös.
Egy paradicsom…
– Ez a hely hamarosan igazi pokollá változik.

Egy tragédia…
– A szerelmed nélkül nem tudok tovább élni.
Egy hatalmas titok…
– Senki nem tudhat erről a naplóról.
– Én csak segíteni akartam neki.
Egy zsarolás…
– Mit akarsz cserébe?
– Vigyen magával dolgozni a családja birtokára!
És mindez a szerelemért.

A Muchacha italiana viene a casarse (Olasz lány házasodni készül) hétfőn váltja a La gatát, a producer, Pedro Damián pedig nem titkoltan ezzel a sorozattal szeretné újra visszaszerezni az utóbbi években igencsak megkopott renoméját, így a sok fiataloknak szóló történet után úgy gondolta, egy vérbeli rózsanovellával áll elő, melyet nemes egyszerűséggel az utóbbi idők legromantikusabb novellájaként hirdetnek. Az eredeti Angélica Maríával és Ricardo Blumével hajdan nagy siker volt, kérdés, hogy most is bejön-e majd a recept. Damián viszonylag ismeretlen írókkal dolgozik, előnyére válhat azonban az idősáv, ahol ezeknek a történeteknek még mindig nagy a keletje, ráadásul Damián azt is tudja, hogy a fiatalokat hogy szólíthatja meg, akik ilyenkor jellemzően a tévé elé ülnek.

A szereposztás ideálisnak tűnik egy jó hangulatú sorozathoz: Livia Britóra mintha ráöntötték volna a naiv olasz lány karakterét, érdekes lesz látni a figurájában a fejlődést, José Ronnál nem kell nagyobb tehetség a szokásos szépfiú figurájára, mellettük pedig Enrique Rocha, Mike Biaggio és Nailea Norvind fognak gonoszkodni, kiegészülve olyan nevekkel, mint Isela Vega, Salvador Pineda, Francisco Gattorno, Fernando Allende, Lourdes Munguía (tőle szokatlan módon ezúttal egy cseléd szerepében), a fiatal tehetségek sorát erősítve Eleazar Gómez, Ela Veden és José Pablo Minor, valamint epizódszerepben Jessica Coch.

A történet röviden: Fiorella Bianchi (Livia Brito) az olaszországi Marateában él betegeskedő apjával (Ricardo Blume) és szintén beteg húgával (Ela Veden). Mikor apjuk a halálán van, levelet ír régi barátjának, Vittorio Dragonénak (Enrique Rocha), akinek ő segített kivándorolni Mexikóba, ahol azóta a férfi nagyhatalmú étteremtulajdonos lett, és megkéri, hogy viselje gondját lányainak, majd meghal. Vittoriót megbabonázza Fiorella szépsége, és válaszában megkéri a lányt, hogy jöjjön hozzá feleségül. Sikerül is becsapnia egy fiatalkori képével, így Fiorella és húga Mexikóba utaznak, ám eltévednek és Vittorio dühében inasát, Benitót (Eleazar Gómez) kéri meg, hogy kutassa fel őket, és nem nyugszik, amíg Fiorella az övé nem lesz.

Mindeközben Fiorella takarítói állást kap Taniánál (Jessica Coch), aki reménytelenül szerelmes az ifjú örökösbe, Pedro Ángelesbe (José Ron), akivel Fiorella már többször is összefutott korábban. Mikor az alkoholista Tania egy depressziós pillanatában öngyilkos lesz, Fiorella megtalálja a naplót, amelyben Pedrót vádolja a halálával, a lány pedig megzsarolja a férfit, hogy ha nem ad neki munkát, kitálal. Így kerül Fiorella és húga az Ángeles-birtokra, ahol mindenki a mesés örökségről álmodozik, Pedro és Fiorella között azonban hamar felüti a fejét egy mindent elsöprő szerelem, amit sokan szeretnének minél hamarabb megakadályozni.

Íme a sorozat kedvcsináló trailere, a végén a Playa Limbo főcímdalával, mely az 1971-es változat dalának az átdolgozása. Nektek hogy tetszik a sorozat? Ki ad neki esélyt?

Entry filed under: Premier hírek, Videók. Tags: .

Hamarosan véget ér “A Macska” Hírek – 2014. október 20.

15 hozzászólás Add your own

 • 1. rent25  |  2014/10/18 - 13:25

  Köszönjük a visszatérést és hogy időt szántál ránk Marco! 🙂
  Nekem valahogy nagyon tetszim ez a sorozat a promókalapján.
  Szerintem bejön Damián terve. Valami azt súgja nagy lesz a nézettsége. Egyébként engem a promók kísértetiesen emlékeztetnek a brazil novellákra! 🙂
  Majd meglátjuk!!!! 😀

  Válasz
 • 2. Milibindi  |  2014/10/18 - 15:03

  Nagyon örülök Marco, hogy visszatértél ide 🙂

  Nekem is tetszik a promók alapján! (Egyedül Jose Ron nem tetszik benne! Ahogy láttam itt sem lesz túl jó kémia) Liviának remekül áll a főszerep! A történet is érdekesnek tűnik!

  Válasz
 • 3. tibitoma  |  2014/10/18 - 16:00

  Köszi!
  A sztori eléggé régimódi, Rocha képzsonglőrködésén behu…tam a röhögéstől. A látvány megint tuti.

  Haha, valakinek eszébe jutott, hogy egy nagy sikerű eredeti főcímdalának feldolgozása eladhatja a remake-et is.

  Válasz
 • 4. tibitoma  |  2014/10/18 - 16:01

  Ja, egyébként nagyon életszerű, hogy a még mindig (hozzánk képest meg nagyon) jóléti államnak számító Olaszországból valaki a kevésbé élhető Mexikóba vágyjon, ahol bizonyos tartományokban az embernek nemhogy a vagyona, hanem még a testi épsége sincs biztonságban. Bravó 🙂

  Válasz
  • 5. Milibindi  |  2014/10/18 - 18:30

   Miért, a Boyer család Franciaországból költözött Mexikóba! Az is eléggé jóléti ország és mégis! Nem költöztek vissza, tehát nem bánták meg. Angelique ott is lehetett volna színésznő-

  • 6. tibitoma  |  2014/10/18 - 19:23

   Mili, rengetegen költöznek Mexikóba (pl. németek is), csak azok olyan gazdagok, hogy vehetnek maguknak házat a tenger partján, fogadhatnak föl testőröket stb. Nem ilyen Fiorella-szerű csórik.

 • 7. suxel  |  2014/10/18 - 17:01

  1. promó: mintha csak egy hangos mesekönyv elevenedne meg előttem. De miért nem lehetett már Blume a nagyapja a csajoknak, ez így elé hihetetlen.
  2. promó: tetszik, hogy Fiorella az eredeti sorit nézi a tv-ben Ricardo Blumevel és Angelica Mariaval.
  3. promó: Rochon technikája kiéget, öreg róka, nem vén róka.
  4. promó: itt Cesar Bonot sikerült összekevernem Hector Saezzel, s ha még nem voltam ez a kis lágy zene nagyon jó aláfestésnek
  5. promó: Örülök, hogy Adriana Roel helyett Isela Vega vette át a szerepet, a fifikás, szigorú öreglányt neki sokkal inkább elhiszem. Nailea karaktere pedig nagyon érdekesnek tűnik ezzel a jóslással, női főgonosznak van feltüntetve egyébként
  6. promó: Cochot nézném szívesen tovább is az első pár résznél.

  Bár kevés az anyag még hozzá, de én sem látok olyan elsöprő kémiát. Lehet Ront csak az éppen aktuális nőjeivel kellene összehozni, Ariadne Diazzal nagyon jók voltak a Vendaval idején, de egyebütt nem találkoztam még vele remek szerelmes alakítással.
  A Playa limbos főcímdal verzió nagyon bejön. 🙂

  És le merném fogadni, hogy az anyját megleli Mexikóban Fiorella, és szerintem Maribel Guardia lesz az. Lourdes Moungiát is esélyesnek találtam volna rá, ha nem cseléd lenne a sorozatban. Utoljára nekem Luz Maria Jerez volt ennyire szokatlan házvezetőnői teendőket is ellátva a Quiero amartében.

  Válasz
 • 8. laci70  |  2014/10/19 - 19:11

  Ez a Livia Brito egy Istennő 🙂
  A sorozat a fenti kis videók alapján jónak ígérkezik!

  Válasz
 • 9. Viktor  |  2014/10/19 - 23:47

  Hali!ki fogja nézni közületek a La Gata uccsó részét?Én már tülkön ülve várom! 😀

  Válasz
 • 10. Viktor  |  2014/10/19 - 23:57

  E elmondaná nekem valaki,hogy mi az az alternatív finálé?Az azt jelenti,hogy 2 fináléja van,vagymilehet? 😀

  Válasz
 • 11. Gábor  |  2014/10/20 - 14:25

  Az alternatív finálé, az az a befejezés, amit a netre szoktak felpakolni, egy másik befejezés, hogy mi lett volna ha… Volt ilyen a Teresának, a Kettős életnek hogy csak az itthoniakat említsem. De volt még sok másiknak is ilyen.

  Válasz
 • 12. suxel  |  2014/10/20 - 16:01

  SPOILER SPOILER SPOILER

  Hát baromi kíváncsi voltam miféle alternatív finálét lehet csapni ennek a sorozatnak. Megnéztem, nem értem miért kellett külön, miért nem fért bele utolsó 3 percnek a sorozatba. Fogták elkérték Zavalat Castrotól 3 perc erejéig, ő volt Maite felnőtt lánya, és ő neki is ikrei születtek, s mesélt a két pólyásnak a nagyszüleik szerelméről Esmeraldáéról és Pabloéról.

  Mondjuk még mindig értelmesebb volt, mint a Quiero Amarte esetében az alt. finálénak beharangozott köszönetnyilvánítás.

  SPOILER VÉGE SPOILER VÉGE SPOILER VÉGE

  Válasz
 • 13. Piper  |  2014/10/21 - 15:27

  én is nagyon örülök a visszatérésednek Marco és megnéztem a MIVAC első részét és engem lenyűgözött, fantasztikus történet, tutira nézni fogom, bár nem biztos, hogy itthon is leadják, de én mondjuk nagyon örülnék neki 🙂 tutira sikeres lesz, nagyon ütős!! engem már a legelső rész lebilincselt!!!

  Válasz
 • 14. suxel  |  2014/10/21 - 17:54

  Én nem voltam elájulva elsőre a MIVAC-tól, elkezdtem streamen nézni, de közel 20 perc után elnyomtam, majd reggel áttekertem. Túl sok minden még nem történt, de amint az lenni szokott, rész végi első találkozás, Rochon bohóckodott elég sokat, meg “Télapó” jobblétre szenderült. Azt hittem azért fog kapni vagy 2 epizódot. 🙂 Livia meg ezzel a spanyol-olasz kevert nyelvvel nagyon eltalálta a karaktert, mert néhány helyen olyan a hangzása a beszédjének, mint akinek a kapa kiesik a szájából.

  Válasz
  • 15. tibitoma  |  2014/10/21 - 19:16

   :DDDD :)!!!4!!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum