“Yo no Creo en los Hombres” – ilyen lett a főcím

2014/09/14 at 10:59 19 hozzászólás

A promókból már sejteni lehetett, hogy Giselle González a főcímkészítés terén sem áll majd be a sorba, a próbababás téma köszön vissza itt is. Külön tetszik, hogy Adriana az egyetlen szereplő, aki hús-vér formában is felbukkan, bár azért azt sajnálom, hogy az arcos áttűnés itt bénábban sikerült és sokkal szájbarágósabb, mint a promóban volt. A feliratok újszerű animálása már-már a Telemundót vagy Ernesto Alonso egyes késői munkáit idézi. A dal pedig bár tucatsémákból építkezik, hallgatható és illik a történethez is. Mit szóltok hozzá? És a sorozathoz?

Entry filed under: Videók. Tags: .

Szavazz! – Mi most a kedvenced? Hamarosan véget ér “A Macska”

19 hozzászólás Add your own

 • 1. tibitoma  |  2014/09/14 - 13:27

  Az intro isteni, sajnos a netes epizódokról levágták, úgyhogy most láttam először. 5 részt néztem végig eddig, az bejött.

  Válasz
 • 2. Milibindi  |  2014/09/14 - 14:36

  Jó lett nagyon 🙂 Tényleg nagyon egyedi! A főcímdal pedig gyönyörű!

  Válasz
 • 3. Nagy Judit  |  2014/09/15 - 00:20

  Én az első 10 részt láttam és az jó. 🙂

  Válasz
 • 4. suxel  |  2014/09/15 - 11:16

  A sorozatnak ma kezdek neki…a dal tucat, különösebben nem tetszik, a főcím viszont különleges, nekem szokni kell, engem inkább az Argosra emlékeztet. A Las trampas del deseoéban is próbababák voltak, csak ők lángoltak.

  Válasz
 • 5. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/09/15 - 19:42

  A La mujer perfectából loptak. Abban is próbababák voltak. A főcím nagyon jó, de a betűtípus az nem szép! Kicsit Azteca feelinges az egész.

  Válasz
 • 6. tibitoma  |  2014/09/15 - 20:49

  Akkor most képzeljétek rá a Rede GLOBO régi fontját a felirat helyett:

  Válasz
 • 7. suxel  |  2014/09/15 - 23:22

  Isela és Orlando témája:

  Forrás: Mary!!!!

  Válasz
 • 8. suxel  |  2014/09/17 - 21:03

  Na már 3 részt teljesen megnéztem a sorozatból, 10-et meg áttekertem….imádom egyszerűen, és már a főcímdalt is megszerettem nagyon. Le a kalappal a szereplők nagy része előtt. Különösen: Azela Robinson (állítom, az eddigi legjobb karaktere, félelmetesen őrült), Adriana Louvier, Cecilia Touissant, Pedro de Tavira, Flavio Medina, Fabiola Guajardo és Sonia Franco. Viszont a többiek is hozzák az elvárt szintet, nincs sok problémám az új arcokkal sem.

  Válasz
 • 9. suxel  |  2014/09/19 - 23:51

  Na már 10 résznél tartok és szomorúan tapasztalom, hogy a ratingek egyre inkább csak esnek, miközben a részek színvonala még véletlenül sem csökken. Valahogy kezdem azt érezni, hogy a Giselle féle realistább stílusnak nem igazán van helye a Televisánál, lehet többre menne mondjuk az Argos színeiben a PVAA-hoz és az Hombreshez hasonló történetekkel, amit azonban sajnálnék. Vagy lehet csak nem egy ilyen korai sávban kellene futnia?! Simán van annyi producer és szerintem annyi terv az álomgyárban, hogy az efféle történeteknek meg lehetne nyitni a 22:00-s sávot, ahol asszem legutoljára az Alma del Hierro futott, talán ott inkább sikert aratna. Kifejezetten vevő vagyok az ilyen stílusú sorozatokra. Azért nem mindennap születnek yo no creo en los hombresek ennél a gyártónál.

  Válasz
  • 10. tibitoma  |  2014/09/20 - 00:42

   Akkor tetszett neked is… nekem is bejön ám, csak olyan gáz, hogy nem értem a szöveget.

  • 11. tibitoma  |  2014/09/20 - 01:01

   Louvier tökéletes törékeny nőként itt, tud gonosz perszóna is lenni (máshol). Ugyanazt érzem nála, mint Spanicnál a La Usurpadorában: két pillantásával elhiteti veled, maga a megtestesült tisztaság és hogy vigyáznod kell rá. (Gaby játéka pedig mesterkélt és nem természetes!)

   Ő az első főhősnőtípus jó pár év után a televisás bagázsban, akire rá merem mondani, hogy tökéletes lenne egy esetleges Paula és Paulina-remake főhősnőinek eljátszására: nem plasztik, mint Boyer, nem rusnya, mint Zuria Vega, jól áll neki az egyszerű naiva, nem úgy, mint Ana Brendának és sokszínűbb Silvia Navarrótól (bár őt nem nagyon hagyták kibontakozni a MCEA előtt, mindig ugyanaz a locsi-fecsi energikus csaj jutott neki).

  • 12. suxel  |  2014/09/20 - 01:02

   Huhuuu, nagyon bejön! A hétvégén tervezem lezavarni a maradék 5 részt is. Mondjuk már áttekertem 4-et belőle, de rendesen is megnézem őket, mert olyan hirtelen történnek az események, s belegabalyodok a jelenetek rövidsége miatt is. Tekerve pl. nekem nem is volt tiszta ez a piros ruhás botrány, hogy mi is volt vele, de mire a 10-et is megnéztem eredeti hosszában, sikerült tisztába raknom a szálakat. Amúgy a többi sorozathoz képest nagyon is hadarva, nem eléggé artikuláltan beszélnek (ugye Azela, vagy Pablo Perroni), így nekem is nehézséget okoz, többet kell hallgatnom, s esetenként még fordíttatnom is kell ismerősömmel. Ha esetleg valamire kíváncsi vagy, akkor port fórumon privátban, vagy Marisela fórumán megtalálsz. Vagy SPOILER-ben itt is tudok válaszolni

  • 13. tibitoma  |  2014/09/20 - 12:34

   Köszi! Beregisztrálok már oda, hátha vannak még jófej emberek.

  • 14. suxel  |  2014/09/20 - 19:15

   11.-re Louviert illetően ezt írtam a Marisela fórumra:

   Adrianaval meg az a helyzet, annyira nem fogott meg sem A császárnőben, sem a Könnyek királynőjében. Viszont a Quiero Amarteben sikerült annyira meggyőznie, hogy nem volt kétséges, hogy őt preferálom a főhősnő Karyme Lozanoval szemben. Mostanra meg azt mondhatom, hogy a harmadik szerepében a Televisánál végre révbe ért, megtalálta a helyét. Csak ha bukik a sorozat, nem tudom milyen szerepek várnak majd rá ezt követően.

   **********************************************************************************
   Más:

   Nagyon megvagyok elégedve egyébként a castinggal, sikeresen összeszedték a csapatot, még a gyengébb láncszemek sem annyira vészesek, pedig látszik, hogy nekik még van mit tanulni: Lenny de la Rosa (Ari) vagy Jesús Carús (Leo). Előbbi a kigyúrt izmos testével tökéletes a szerető szerepre, és fontosak számára a külsőségek. Bár a kövér lányok a zsánerei, nem vállalja fel őket a külsejük miatt, de kell egy pénzes lotyó is, nem számít az milyen csontkollekció. Utóbbi egyelőre nem egy tálentum, de nagyon jól mutat együtt a képernyőn Eleane Puellel (Clara), s az együttes cukifaktor az, ami szerethetővé teszi a fiút is.

   Amúgy itt is megvan az a tipikus telenovellabaki, hogy ott vannak a Santibanezek a csőd szélén, s kb senki semmit sem csinál. Dannyboy egész nap alszik, Maresz után korzózik, vagy ha ráparancsolnak akkor Ivana mellett van, Maleny folyamatosan a teniszoktatójához jár, hol teniszezik, hol szexel vele láthatóan egyéb dolga nincs, max annyi, hogy este be kell bújni May ágyába is, Ursula utasítgat, tervez és megvitatja az anyagi helyzetüket Arangoval. Azért látszik, hogy Maleny és Danny nem tinédzserek, s nem így viselkednek a 30-as éveikben járó emberek, na és itt jön az be, hogy a karakter meg nem annyi éves, ahánynak az látszik is, és kezdetét veszi az ördögi kör, akkor miért nem fiatalabbat blablabla….úgyhogy én ettől már elvonatkoztatok, egyszerűen csak élvezni akarom a showt.

   Aminek viszont örülök, hogy nem akarják húzni az időt a sorozatban. Hogy egy 15. részbeli példával éljek, pl simán átugorták azt a részt, hogy Maresz anyja, megtudja a lányától azt, hogy Dannyboy egy “gazdag” család fia, tetszik az, hogy nem akarják azzal húzni az időt, hogy kb mindenki megtud mindent, hanem a következő jelenetben azzal indított Maresz, hogy anya már tud róla. Lett volna rá szükség? Nem! Semmi plusz értéket, infót nem adott volna hozzá az eseményekhez.

 • 15. suxel  |  2014/11/12 - 21:09

  Legutoljára a Color esetében vágtam össze egy kis videót Lucia Gaxiola felültetéséről a templomban, s most az Hombres esetében is eljött az idő. Megtörtént az, aminek meg kellett történnie a sorozatban: Maria Dolorest megerőszakolta Daniel Santibanez. Egybefüggő vélemények szerint nagyon jól sikerült, annyira hogy rövid idő alatt bejárta a jelenet a telenovellákkal foglalkozó portálokat. Én is készítettem belőle egy verziót, bár én adtam hozzá még következmény jeleneteket is, mind Maria Dolores, mind Daniel részéről.

  A történet hozzá:
  – Dannyhez kerülnek Mareszék lakásának a váltói, s kettesben akar találkozni Maresszel, hogy tárgyaljanak róluk. Danny azt szeretné, ha visszatérne hozzá, de Maresz nem áll kötélnek így jön az erőszak.
  – Mareszt Julian leli meg a lakásban, majd érkezik Josefa is, aki minden jószándékával Juliant kiáltja ki az erőszaktevőnek, Honoria ezt azzal viszonozza, hogy az udvaron kikiabálja, hogy Isela nem Josefa lánya. Josefa változtat a verzióján, természetes, hogy lefeküdt egymással Julian és Maresz. Jön a banyacsata, majd Doris, a security kipakolja Josefat a lakásból. Maresz nem akarja, hogy a családja tudjon a történtekről.
  – Danny is hazaérkezik, undorodik magától, Ursula kivonja magát a felelősség alól, csak elkeseredettségében mondta korábban, ha kell erőszakolja meg Mareszt és ejtse teherbe. Ha nem ismerném mekkora manipulátor a nő, még talán el is hinném neki, de ezt már nem. Maleny persze azt várja, hogy hátha első alkalomra sikerült teherbe ejtenie Mareszt, s jól felidegesíti a testvérét vele. Bár azt nem értem azzal mit is akar mondani a csaj, hogy “tu tienes muy buen tinos, seguro donde pones el ojo pones la bala” – ez valami jó kis mondás lehet. S szerintem Danny, amilyen beteg képes lenne a testvérét is megerőszakolni, majd miután az anyja a hajánál fogva húzza le róla, őt kezdi el fojtogatni.

  Válasz
 • 16. MarcoPolo  |  2014/11/12 - 21:51

  Köszi a videót 🙂 szuper a sorozat.
  “Tienes muy buen tino, donde pones el ojo pones la bala” – Te nagyon jól célzol, ahova csak nézel, oda is lősz. 😉

  Válasz
  • 17. suxel  |  2014/11/12 - 22:23

   Köszönöm szépen a segítséget! Hasonló aranyköpései Azela Robinson karakterének szoktak lenni. 🙂
   Tetszik nekem is nagyon a sorozat! 🙂

 • 18. suxel  |  2015/01/20 - 22:09

  Már második hete, hogy az Hombresben azzal indítják a hetet, hogy egy karaktertől búcsuzunk. A 96. részben Julian távozott el az élők sorából, a 101. részben pedig Maleny Santibanez. Jobbnál jobb alakításokat láthatott a néző, a második kisvideóban egyenesen félelmetes, amilyen pszichológia behatást gyakorol Ursula a saját lányára, s mellé vastagon krokodilkönnyekkel.
  Mindkettőt szerintem látni kell!!!!!!!! Remélem túlságosan gyorsan nem szedik le, mint a megerőszakolós videót! Ha nem indulna elsőre és behoz egy kék színű panelt, akkor a SET AGE GATE OFF-ra kell kattintani, ez azért van, mert korhatáros lehet a videó.

  1 http://www.dailymotion.com/video/x2f5slm_muerte-de-julian-en-yo-no-creo_shortfilms

  2, http://www.dailymotion.com/video/x2f5tuj_muerte-de-maleny-en-yo-no-creo_shortfilms

  Válasz
  • 19. Milibindi  |  2015/01/21 - 01:23

   Megnéztem 🙂 Csak az elsőnél volt a kék panel.
   Nagyon jól játszanak a színészek az látszik!

   Azt néztem hogy Adriana mennyire megszépült a Lorenzo asszonya óta. Tuti lehetett egy plasztikai műtétje, ami neki ,,használt,, nem úgy ,mint Gabi Spanicnál pl.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum