Hírek – 2014. augusztus 30.

2014/08/30 at 13:49 14 hozzászólás

fernando-colunga-620x336

 • Veszélybe került Fernando Colunga főszerepe a Lo que no se perdonában, a Salvador Mejía által felajánlott férfi főhős karaktere ugyanis nem nyerte el teljesen a színész tetszését, így változtatásokat javasolt a producernek, aki nem biztos, hogy ezeket hajlandó lesz végrehajtani. Mindezt nehéz úgy mérlegelni, hogy a történetet sem ismerjük, de Colunga már a Soy tu dueña idejében is meglehetősen önkényesen belenyúlt a forgatókönyvbe, így lehet, hogy Mejía nem fogja reszkírozni, hogy ez most is így legyen. Egyébként azt is tudni lehet, hogy Colunga visszalépése esetén Eduardo Yáñez a producer titkos adu ásza, ami viszont kérdésessé teszi Ana Brenda szereplését is az új novellában, hiszen ők ketten már meglehetősen furcsa pár lennének együtt. Ti mit gondoltok?
 • Ana Brenda nem marad ajánlat nélkül arra az esetre sem, ha a főműsoridőből kigolyózzák: Rosy Ocampo ugyanis élénken érdeklődik iránta legújabb produkciója okán, amely már szinte biztos, hogy egy új, eredeti komédia lesz, és a Mi corazón es tuyót váltja majd. A novella a Más canija que ninguna (Rosszabb az ördögnél) címet viseli, melyet egy spanyol írónő történetéből a Por ella soy Eva és a Qué pobres tan ricos forgatókönyvírói adaptálnak majd. A sorozat férfi főhőse minden bizonnyal Jaime Camil lesz, de a hivatalos bejelentésre még várni kell.
 • Carla Estrada is visszatérhet a telenovellákhoz, habár az előző hírösszefoglalóban pont az ellenkezőjéről írtam, de most, hogy Ocampo komédiázni fog, felszabadult María Zarattini eredeti története, a Secretos de verdad, melyet nem lehetetlen, hogy hajdani komaasszonya, Estrada vihet végül képernyőre, így öt év után az író-producer páros, akik sikerre vitték többek között az Amor realt és a Sortilegiót, ismét összeállhatnak. B-opció is van arra az esetre, ha valami nem jönne össze a fentiekből, Estradának ugyanis továbbra is birtokában van Jorge Lozano Soriano ötösikres története. Mindenesetre az már kecsegtető, hogy Carla stábja elkezdte összetrombitálni azokat a technikai dolgozókat, akik régebben még vele dolgoztak.
 • Már biztos, hogy elkészül a Simplemente María feldolgozása, Ignacio Sada Madero a Muchacha italiana viene a casarase végeztével térhet vissza a 16:15-ös sávba Victoria Ruffo egykori klasszikusának remake-jével, melynek főszerepe akár Zuria Vega ölébe is hullhat, hiszen Sada szívesen megismételné az Un refugio para el amor sikerét, de ő is gondolkozik Ana Brendában, a férfi főhős pedig Aarón Díaz is lehet. A sorozatot Gabriela Ortigoza adaptálja.
 • A Bianca Vidal adaptációját viszont felfüggesztették, korábban ugyebár úgy nézett ki, hogy Carmen Armendáriz elkészítheti az 1982-es sorozat újráját, ám az írói faképnél hagyták, miután kiderült, hogy elképzeléseik nem egészen egyeznek arról, hogyan is kellene a mai körülményekhez adaptálni egy rózsanovellát. Armendáriznak így fel kell kötnie a gatyát, ugyanis ő is Pedro Damián után tervezte elindítani a sorozatát jövőre.
 • Visszatérhet Roberto Hernández is, aki az Heridas de amor óta nem forgatott saját sorozatot (és pont Pedro Damián csapta le a kezéről annak idején a Miss XV projektet), most az Amores de barrio (Utcai szerelmek) munkacímű sorozattal házal a fejeseknél, és szintén a 16:15-ös sávban szeretné magát ismét kipróbálni.
 • A Yo no creo en los hombres alaphangon 130 részes lesz, azaz márciusig marad a Canal de las estrellas képernyőjén, Giselle Gonzálezt Lucero Suárez követi majd, aki novemberben kezdi forgatni új sorozatát, az Almas en conflictót.
 • Pedro Damián nem csak producere, de rendezője is lesz a Muchacha italiana viene a casarsénak.
 • Egy cuernavacai ranchón megkezdték a La sombra del pasado forgatását, ahol többek között Pablo Lyle, Alex Sirvent és a Gilbertónak megfelelő karaktert alakító José Carlos Femat (Querida enemiga, Dos hogares) is kamera elé álltak.
 • A La malquerida az amerikai Univisión adón sem hozza a várt számokat, ahol a kirobbanóan sikeres El señor de los cielos az ellenfele, amellyel szemben nehezen bírja  a tempót, így a csatorna úgy döntött, megvágják a részeket, hogy hamarabb kifusson José Alberto Castro sorozata. Bennfentesek szerint Castro családi és magánéleti problémái miatt nem tudta olyan mértékben felügyelni sorozata forgatását, mint korábban, ezért is lehet ekkora káosz a novella körül.
 • Coca Gómez, a La impostora írója, akit a Televisa nemrég szerződtetett le, Amor en marcha (Ha beindul a szerelem) címmel írja legújabb történetét, melyet jövőre nagy valószínűséggel a gyártó le is forgat.
 • Íme Lucero első telemundós promója a Yo soy el artista című realityhez.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“Yo no Creo en los Hombres” – kedvcsináló trailer + főcímdal A Producerek Nagy Evolúciója

14 hozzászólás Add your own

 • 1. nota  |  2014/08/30 - 15:41

  Oh istenem, látszik, hogy Fernando már eléggé tapasztalt, “vén” róka. Bocsi, persze, hogy nem vén a kora szerint, de a tapasztalata vitathatatlan. “A karaktere ugyanis nem nyerte el teljesen a színész tetszését”, hát ezen egyáltalán nem csodálkozom. Nem hiszem, hogy Fer kockáztatná a róla kialakult képet egy Mejia féle apokalipszis miatt. Ha a Varangynak van esze, hallgat rá.
  Ana Brendát úgy megnézném Ocamponál egy vígjátékban! Itt lenne a lehetőség, bizonyíthat, hogy nem csak egy szép cupcake, hanem tényleg színésznő. Én drukkolok neki, és ennek a változatnak is. De már megint Camil? Nincs más fiatal “komikus” Mexikóban?

  Válasz
  • 2. laci70  |  2014/08/30 - 17:26

   Abszolut egyetértek Veled, már a mi Fernandot illeti. Szerintem van annyi esze, hogy minden baromságba nem lehet Őt belevinni. Nyilván Ő is látja Meija meglehetősen badar ötleteit. Fer már van annyira nagy név (megkockáztatom: még mindig a legnagyobb név!), hogy ne járassa le magát mindenféle ultragyenge sorozatban. Azt nem tudom, hogy mennyire szólt bele Fer az STD-ba, de mindenesetre az egy nagyon jó novella volt. Messze jobb mint MEPS, amit most nézek… Az meg, hogy Eduardo lenne a partnere Ana-nak? Hát… És most egy nagyon durva dolgot kérdeznék: mi lenne ha Fer is átnézne a Telemundohoz? Még mindig visszavárom a 90-es évek színvonalát a Televisa-tól!

  • 3. Milibindi  |  2014/08/30 - 20:26

   Szerintem is, ha van esze Mejiának enged Fer kérésének! Az neki is érdeke lenne, hogy végre ne legyen bukta! Ferrel erre minden esélye meg is van, hiszen egyértelműen ő a legnagyobb sztár a Televisánál megkockáztatom, hogy nem csak ,mint férfi színész, hanem anblok a színészek/színésznők közül. Jelenleg Ana Brendának is jól meg a szekér. Szóval nevek szempontjából minden rendben,
   Lalo is nagyon ismert és népszerű, ő sem lenne annyira rossz választás, a Vad szív azért nem bukott akkorát a vége fele javított azért sokat. Kétségtelen, hogyha szeretne kikerülni a bukta kategóriából arra Ferrel van a legnagyobb esélye!

 • 4. Mónika  |  2014/08/30 - 18:53

  Fernando nrm megy át a Telemundóba, mert exclusive szerződése van a Televisával, de ott sem adja akármihez a nevét, amit teljesen megértek. Ha most sem kap olyan szerepet ami neki tetszik, akkor nemet mond. Szerintem Salvador Mejia megengedi Fernandónak, hogy változtasson a megformált karakterének a jellemén. A STD-ban Fernando sokszor átírta a szövegét. Szerintem az nem baj, mert nem a történetet írta át. Azt úgy is csak a producer beleegyezésével tenné meg. Annyira régen ott van Fernando a Televisánál, hogy ennyit megengedhetnek neki. Nagyon kevés telenovella sztár van ennyi idejig egy TV Társaságnál.

  Válasz
 • 5. suxel  |  2014/08/30 - 19:15

  Nem ertem ezt en igazan! Camil nem unja meg a sok komedia szerepet? Nem rossz színész ő, de nem hiszem, hogy sok újat tud mutatni ilyen szerepekben mar.
  Ugye Estrada es Zarattini nem olyan jo viszonyban valtak el?! Kivancsi lennék Zarattini reakciójára, ha a régi barátnőnél landolna mégiscsak a történet.
  Ugy latszik Ruffo dramajara sem a mekkak, sem a jenkik nem vevok.

  Válasz
  • 6. Milibindi  |  2014/08/30 - 20:28

   Egyetértek veled! Camilnak már egy másmilyen szerep dukálna, hogy megmutathassa mennyire tehetséges! Sajnos vannak ilyen skatulyák lásd Altair Jarabo. Kíváncsi vagyok lesz-e égre főhősnő!

 • 7. Devilrose  |  2014/08/30 - 19:57

  Aaron Diaz exkluzív, több éves szerződést kötött tavaly a Telemundoval, erősen kétlem, hogy a Televisahoz visszamenne. Nekem nem hiányzik, rém ócska színész. Fancsali képű bájgunár.
  La malquerida: Miféle magánéleti válságban van Castro? Akkor minek kezdett neki, olyan rossz ez a sorozat, hogy nem hiszem el, amit látok. Komolyan.
  Carla Estrada engem már nagyon bosszant, tolja el a biciklit, ígérget fűt fát, meg megy a ködösítés…maradjon akkor magának.
  Colunga 1966-os, Yanez meg 1960-as, tehát az a hat év ide vagy oda, mindkét esetben tetemes lenne a korkülönbség Ana Brenda partnereként.

  Válasz
  • 8. Milibindi  |  2014/08/30 - 20:35

   Nekem sem hiányzik Aaron Diaz! A Teresában nem igazán győzött meg! Nem nézem a Santa diablát, de amit a bemutatókban látok hát azok sem győznek meg. , hogy annyira jó színész lenne. énekesként sem jön be egyébként.
   Castro magánéleti válsága nyilván az, hogy kirúgta Boyer. Állítólag Rullival kavar, amit tagadnak, Castro is meg Aracely is féltékeny! Láttam egy cikket amiből kb azt hámoztam ki, Aracely még reménykedett a békülésben, de megszakított minden kapcsoltat Sebastiannal a Boyerral valo kapcsolata miatt.

 • 9. Millie  |  2014/08/30 - 20:54

  Aaron Diaztól én sem dobom magam hanyatt, ahogyan írtátok is, tök sótlan az egész játéka, de férfiként sem egy nagy szám…Kockás a hasa, oszt’ jó napot, ennyi. 😀

  Nem lepődnék meg, ha Rulli és Boyer között lenne valami. A képernyőn át eléggé átjön a köztük lévő kémia, ráadásul még a színházi darab miatt is sokat együtt vannak. Persze, ettől még nem biztos, de nem is lenne nagy meglepetés, ha mégis.
  Szerintem Aracelyvel szépek voltak amúgy. Aracely gyönyörű nő, Sebastian meg elég vonző férfi, de csak ők tudják, mi az igazság.

  Válasz
 • 10. Devilrose  |  2014/08/30 - 21:51

  Hát már május körül, tehát a sorozat megkezdése előtt szakítottak Boyerrel. A közös fotókon Angelique tűnt szerelmesnek, karácsonyfadíszként lógott Castro-n. Egy fiatal nő ne egy agg férfi mellett legyen, ha azt nézzük még Rulli is idős hozzá a maga 39 évével.
  Rulliról szerintem sokat elmond, hogy a mindössze négy éves kisfiát épp, hogy kihordta az exe és már külön is mentek. Annak előtte meg évekig együtt éltek. Na jó, Cecilia is hamar behálózta Mark Tacher-t. Leginkább a gyerekeket sajnálom, pl Aracely is tudta(aki szintén sok férfit hazavitt már), hogy Luis Miguel minden, csak nem apának való alapanyag és mégis szült neki két gyereket, mert ő a nagy Luis Miguel. Kicsit olyan, mintha befektetésből szült volna, ha nem fizet apuka rendesen telesírja a sajtót, hogy mennyire szomorú az egyedülálló anyukák sorsa.

  Válasz
  • 11. Milibindi  |  2014/09/01 - 01:25

   Millie-nek igaza van abban. hogy a teljes igazságot csak ők tudják.

   Boyeréknél elég egyértelmű volt a szitu, hogy miért is jöttek össze Castroval. Ugye ezt gyakorlatilag megerősíti Castro nyilatkozata, hogy közös reggeli mellett döntött úgy, hogy Boyeré a Teresa főszerepe. Ugye Teresa alatt összejöttek, Utána jött az ADP ami szintén hatalmas siker lett most a LQLVM is, hirtelen szét is mentek. Az, hogy egy színésznő szerelmesnek tűnik a képeken nyilvános szerepléskor nem jelent semmi, elvégre ez a szakmájuk! (Most általánosságban mondom)
   Tételezzük fel, hogy Castro őszintén szerette Boyert. , akkor simán lehet, hogy nincs még túl rajta ! Nekem áprilisban halt meg Mili kutyusom és még mindig rettenetesen fáj éps mindennap eszembe jut!

   Rulli: igazad lehet, eléggé úgy tűnik, hogy amiatt , hagyta el amire gondolsz. Persze Millie-nek abban is igaza van, hogy jobb a gyereknek így,mintha úgy nőne fel, hogy a szülei folyton marják egymást! Ha betegesen féltékeny is az exfelesége, azért évekig csak tűrte!

   Aracely : Hát azért neki nem volt annyira jó befektetés Luis Miguel feleségének lenni! Karrierje szempontjából kifejezetten hátrány!( Ellentétben Boyerrel, akinek nagyon is jól jött Castro barátnőjének lenni)Eltiltotta a színészkedéstől, Alborada főszerepe jó eséllyel az övé lehetett volna, de ugye Ugrott Luis Miguel miatt! Anyagi befektetésnek elég lett volna egy gyereket szülni, közvetlen a szülés után elválni. Sajnos mi nők, hajlamosak vagyunk azt képzelni, hogy majd mi megváltoztatjuk a pasit, velünk nem történik ugyanaz ,mint az “elődökkel” Abban Neked igazad van, hogy gyerekek lelki fejlődésének nem tesz jót, hogy ennyi férfit “haza cipel” az anyukájuk! Ismerek olyat akinek a szülei elváltak, az ő anyukája is elfogyasztott pár pasit + még az sem érdekelte, hogy a lánya nem kedveli az aktuálist.

   Nagy korkülönbség: ízlések és pofonok, hogy kinek mi jön be! Mindenkinek ,magának kell éreznie!Nekem is az idősebb pasik jönnek be, persze nem a vénemberek , másnak meg a tőle fiatalabbak tetszenek! 😀 Mondjuk Boyer és Castro kb. úgy néztek ki egymás mellett. mint nagypapa az unokával.

   Nyilván egy producer színész- kapcsolat is létrejöhet szerelemből, még ha ennek kicsi az esélye is. Ők is emberek , nem feltétlen érdekből tesznek mindent!

 • 12. Millie  |  2014/08/31 - 10:18

  Hát, én úgy tudom, Rulli exneje betegesen féltékeny volt, az már más kérdés, hogy erre tényleg volt-e oka vagy sem, de ez megnt csak olyan dolog, amit csak ők tudhatnak. A lényeg, hogy normálisan neveljék a kisfiukat. A kissrácnak is jobb így szerintem, mintha állandóan csak veszekedni hallaná a szüleit.

  Válasz
 • 13. Geri  |  2014/09/02 - 14:54

  Pontos nézettségi adatok nincsenek??

  Válasz
  • 14. suxel  |  2014/09/02 - 16:00

   Pénteken Mexikóban így festett a helyzet a telenovellakat illetoen:

   Mi corazón es tuyo 24.2/37.8
   Hasta el fin del mundo 21.6/32.7
   El color de la pasión 20.3/38.6
   La malquerida 17.9/32.0
   La gata 16.4/33.6
   La fea más bella 10.8/29.4
   La reina del sur 9.9/20.7
   Avenida Brasil (Últimos capítulos) 8.5/12.7
   El señor de los cielos 8.3/23.2
   Reina de corazones 6.3/10.7
   Las Bravo 5.4/8.8
   Pasión morena 3.5/7.2
   El astro 2.8/5.4
   Mi corazón insiste en Lola Volcán (Últimos capítulos) (1) 2.7/6.8 (2) 2.8/7.0

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum