“Yo no Creo en los Hombres” – új promó + szinopszis

2014/08/25 at 11:37 16 hozzászólás

yo-no-creo-en-los-hombres-620x345

A héten tartják Giselle González első sorozatának prezentációját, ahol szokás szerint kedvcsináló trailert és főcímdalt is kapunk majd, addig is itt ez az utolsó összefoglaló promó, amelyben minden fontosabb szál megjelenik, a tovább után pedig a történet hivatalos szinopszisát is elolvashatjátok!

– Megölték apátokat…
– El kell venned őt feleségül, máskülönben tönkremegyünk!
– Bár megházasodom, te ugyanúgy a szeretőm maradsz!
– A te hibádból lett beteg a fiunk!
– Az én férjem makulátlan ember.
– Te hiszel nekik? Én nem hiszek a férfiakban.

yncelh_poster

María Dolores (Adriana Louvier) egy szegény, de becsületes és nemeslelkű varrónő, aki különleges tehetséggel készít divatos ruhakölteményeket gazdag vásárlói számára. Mikor édesapját egy támadásban elveszíti, megismeri Maximiliano Bustamantét (Gabriel Soto), a fiatal ügyvédet, aki felajánlja neki segítségét. Bár egyből különös vonzalmat éreznek egymás iránt, mégsem lehet köztük semmi, ugyanis mindkettejüknek van kapcsolata, még ha nem is maradéktalanul boldogok benne.

Maximiliano jegyben jár a gazdag és elkényeztetett Maleny Santibáñezzel (Sophie Alexander), nem is sejtve, hogy menyasszonya a háta mögött megcsalja jóképű teniszedzőjével, Arival (Lenny de la Rosa). Maximiliano körül nem csak a menyasszonya folytat csalárd játékokat: édesapja, a jó hírnévvel bíró Claudio Bustamante (Alejandro Camacho) viszonyba kezd egy nála jóval fiatalabb lánnyal, Iselával (Fabiola Guajardo), nem is sejtve, hogy a lány anyja, Josefa (Azela Robinson) utasításait követve férkőzött a közelébe, hogy bosszút álljon nővére halála miatt, ami a férfi hibájából következett be.

María Doloresnek többen is udvarolnak, köztük a halálos betegségben szenvedő Julián, akire a lány inkább csak testvérként tekint, valamint a kétszínű nőcsábász, Daniel Santibáñez (Flavio Medina), Maleny bátyja, aki azzal hitegeti a naiv lányt, hogy feleségül veszi. María Dolores, aki tényleg szerelmes a férfiba, elhiszi az esküvőről szóló mesét, Daniel pedig egy megrendezett házasságkötés után végül felülteti, nem számolva azzal, hogy a lány teherbe esett.

Daniel és Maleny anyja, a rideg Leonor (Rosa María Bianchi) kötelezi fiát, hogy vegye el a mesés örökséggel bíró, ám nem túl csinos Ivana Duvalt, hogy így a csőd szélén álló család pénzhez jusson. Ez meg is történik, ám a színlelt érzelmeket Ivana sem tolerálja, aki különösen sebezhető amiatt, hogy nem lehet saját gyermeke. Maximiliano időközben felbontja eljegyzését Malenyvel, miután fény derül a nő titkos kapcsolatára szeretőjével.

Annak ellenére, hogy megnősült, Daniel továbbra is rögeszmésen zaklatja María Dolorest, és egy ízben, mikor megpróbálja megerőszakolni, Daniel megöli a lány segítségére siető Juliánt. A gonosz férfi María Dolorest vádolja meg a gyilkossággal, az egyetlen szemtanú, Ivana pedig hallgat, mivel ő úgy véli, María Dolores egy rosszéletű nő, akinek viszonya volt a férjével és emellett még Juliánnal is.

María Dolorest börtönbe zárják, az ott megszülető gyermekét pedig Daniel családjának mesterkedése után Daniel és Ivana veszi magához. A gyilkosság ügyét Maximilianóra bízzák, aki megígéri María Doloresnek, hogy kihozza a börtönből, a munkakapcsolatuk pedig idővel átalakul szerelemmé, ám a lány bizalma a férfiakban az átélt dolgok miatt darabokra tört. A szabadságát visszanyerő lánynak nem csak rosszakaróival kell megküzdenie, hogy ismét a karjában tarthassa a gyermekét, hanem meg kell tanulnia újra bízni a férfiakban, és Maximiliano oldalán megtapasztalni, hogy nem mindegyikük egyforma.

Entry filed under: Premier hírek, Videók. Tags: .

“Yo no Creo en los Hombres” – szót kérnek a férfiak Hírek – 2014. augusztus 25.

16 hozzászólás Add your own

 • 1. Mary  |  2014/08/25 - 13:03

  Hm, egyre szimpatikusabb ez a sorozat. 🙂

  Válasz
 • 2. tibitoma  |  2014/08/25 - 20:18

  Rosa Maria Bianchi és Azela Robinson! Imádom őket!!! Azela a promó utolsó néhány másodpercében tökéletes.

  Érdekes ez a szinopszis. Sok nevet átemeltek az 1991-es változatból, és ami érdekes, hogy Caridad Bravo Adams eredetijében nem egy Juilán nevű beteg karaktert nyír ki a férfi gonosz Daniel, hanem Maria Dolores öli meg a Danielnek megfelelő Arturót.

  És még mindig nem tudom elképzelni, hogy lehetett ez a sztori a Velo de novia második etapja.

  Válasz
  • 3. MarcoPolo  |  2014/08/25 - 20:47

   Sokan nem is értik ezt, hogy miért nem hal meg a főgonosz. A ’91-es változat pont azért ütött nagyot, mert ott a főhősnő _valóban_ ölt, még ha önvédelemből is. Plusz a gyilkosság váltotta ki az igazi főgonosz, az anyósfigura (ott Saby Kamalich) végtelen gyűlöletét is. Itt látszik, hogy nagyobb teret akarnak adni Medinának, csak furcsa egy kicsit, hogy ezért az egész sztori alapját szétszedték.

 • 4. tibitoma  |  2014/08/25 - 20:32

  Lehet, hogy ez csak az én perverzióm, de itt az 54-es filmváltozat, aminek most meg is nézem az elejét kíváncsiságból, hogy mennyire fedi le a szinopszist:

  Válasz
  • 5. tibitoma  |  2014/08/25 - 21:22

   Húha, a filmben (gondolom, ez áll közelebb CBA regényéhez) egy 3. verzió történik: a gonosz pasi erőszakoskodik Maria Caridaddal, a beteg hapsi, akit MC ápol, a nő segítségére siet, a gonosz bajszos kupán vágja, a beteg kinyúlik, MC meg lelövi a genyóját utána. 52. perctől látható. Ez annyira nem jogos önvédelem.

   Az ügyvéddel még jóval a börtönben töltött idő előtt találkozik a főhősnő, a gyereknek kampó, mert elütik MC-t autóval.

   Az antagonista második asszonykája nem randa. Gonosz húgot itt nem látok, bár ez lehet, hogy csak a mű filmes tömörítésének köszönhető.

  • 6. tibitoma  |  2014/08/25 - 21:31

   A vége eléggé egyszerűen megoldódott ahhoz képest és az is ritkaság, hogy nem ábrázolták Maria Caridadot/Dolorest szegény varrónőnek.

 • 7. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/08/25 - 21:29

  Ez a sorozat tetszeni fog nekem! 🙂

  Válasz
 • 8. suxel  |  2014/08/25 - 22:50

  Promo: azela es cecilia valami felelmetesek benne. Kivancsi leszek mennyire lesz gonosz banya a masik ketto is azela mellett: cecilia es macaria. Es hu de fasza promo megint.

  Na majd tibitoma hasonlitgathatsz, hog mennyire remake vagy mennyire eredeti, mert a fejesek elvileg azert féltek tole annyira, hogy nem igazan hasonlit a 91esre. Ugy latom flavio karaktere nem hal meg es ferfi fogonosz lesz belole, zsir. Remek a történet, nekem kifejezetten tetszik ez a gyermekeltulajdonitasos resz, na meg maga az is, hogy a gonosz palitol lesz terhes maria dolores. Arra leszek meg kivancsi, hogy a fiatalabb pufi csajnak lesz e valami koze Ivanahoz is, vagy o teljesen mas lesz. Tetszenek a nevek is, nem feltetlen megszokottak, josefa, isela, maleny vagy eppen ari.

  Nagyon varos sorozat, ugyan az első tiz reszrol tuti lemaradok első korben, de msjd varom a velemenyeket.

  Válasz
 • 9. Máté  |  2016/04/19 - 22:33

  Nahát Marco ilyen szerep után, tényleg jelentéktelennek tartom Fabiolát a Pasión y poder-ben! (y) 😄👌 👏

  Válasz
  • 10. bence1996  |  2016/04/20 - 08:08

   Én nagyon remélem, hogy eljut hozzánk 🙂

  • 11. bence1996  |  2016/04/20 - 08:08

   Mármint a sorozat 😛

  • 12. Mary  |  2016/04/20 - 09:40

   Isela karakteréhez képest Gabriela egy szürke kisegér. A Hombresért nagyon megérdemelte a díjat, a PyP-ért szerintem nem. És itt nem Fabiolára gondolok, hanem a karakterre.
   Nagyon örülnék neki, ha hozzánk is eljutna a sori, bár gyanítom, hogy az átlag telenovella nézők túl komolynak és keménynek tartanák.

  • 13. bence1996  |  2016/04/20 - 10:00

   Ez bennem is felmerült. Ha meg is érkezik, remélem nem a TV2-n fog menni, mert még képesek, és leveszik műsorról a rossz nézettség miatt.
   A Story5 se biztos, hogy be meri vállalni pont a kemény és komoly hangvétele miatt…lehet, ezért sem ezt kaptuk még meg.

  • 14. Gabino  |  2016/04/20 - 10:49

   Ennek a sorinak nem a story-n lenne a helye hanem minimum egy kereskedelmi adón

 • 15. Máté  |  2016/04/20 - 14:04

  Én pont az efféle sorozatokat kedvelem! És az meg pluszpont hogy a Televisa hozta össze. Amúgy meg annyira nagyon nagyon szerintem nem durva csak amennyire kell. Ez benne a jó és az izgalom! 😉

  Válasz
  • 16. Edina  |  2016/05/03 - 10:01

   Szimpatikus számomra ez a történet, én nagyon remélem, hogy Magyarország is leadja.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum