“Yo no Creo en los Hombres” – a bosszú csinos fegyvere

2014/08/20 at 00:21 10 hozzászólás

Annak a férfinak meg kell fizetnie a húgod haláláért…
Férkőzz a közelébe, csábítsd el, és mikor már meg van veszve érted, csapj botrányt, rombold le a hírnevét, a családját, az egész életét…!
És semmi ne vonja el a figyelmedet!

Te hiszel bennük?

Én nem hiszek a férfiakbanszeptember 1-től a Canal de las estrellason!

Azela Robinson elmondása szerint egy percig sem teketóriázott, mikor megtudta, hogy Giselle González első önálló sorozatában szeretne vele dolgozni, még azt sem tudta, milyen szerep vár rá, máris igent mondott. A színésznő eredetileg egy kisebb figurát kapott volna, ám végül az alkotók úgy döntöttek, keresve sem találnának jobb karaktert Josefa, a megkeseredett özvegyasszony szerepére, aki módszeresen kitanítja lányát, Maleny-t (Fabiola Guajardo), hogyan álljon bosszút húga halála miatt az Alejandro Camacho által életre keltett dúsgazdag ügyvéden, aki nem mellesleg a férfi főhős (Gabriel Soto) apja.

Az az érdekes helyzet állt elő, hogy engem máris jobban izgat ez a szál, mint maga a fő vonal, mind Azela, mind Fabiola rémisztően hitelesnek tűnnek a szerepükben, nem is értem, miért nem egy hasonló, negatív hősnős vonalat helyeztek az alapkoncepció központjába az alkotók (ez a szál egyébként az eredetiből hiányzik). Camacho pedig úgy néz ki, okosan válogat szerepet: utolsó novellájában Esmeralda Pimentel bomladozott érte, most pedig egy újabb reménybeli tehetség.

Ki várja még a novellát rajtam kívül?

Entry filed under: Videók. Tags: .

Bűnös vágyak – szeptember 5-től a Sorozat+-on! Hírek – 2014. augusztus 20.

10 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2014/08/20 - 00:39

  Mondjuk én!! Nem szeretném feltétlen, de lehet hasonlóan jár a malkeridahoz, ahol inkább az zavala-de León párosának történései ütősebbek, mint a főhős trióé, bár már kezd a mostani részekkel ott is forrósodni a helyzet.

  Úgy érzem a castingok nagyon jól sikerültek eddig, s ezek a promók hátborzongatóan jók. Most is ahogy a bábu széttörik és fabiola rajta áll….

  Válasz
 • 2. tibitoma  |  2014/08/20 - 07:07

  Szuper a promó hangulata, Azelát imádom, úgyhogy ez simán nézős lesz.

  A másik dolog: pár hónapja írtam, hogy sok telenovellában a kiemelt mellékszál témája hasonlít/jól kapcsolható a főszáléhoz, csak más nézőpontból vizsgálja az adott problémát. Ez a sorozat is illeszkedik ide: hogyan lehet boldog egy olyan nő, aki csalódott a férfiakban?

  Egyébként ezt vajon a kolumbiai rádiónovellából emelték át vagy sajátos adalék?

  Válasz
  • 3. tibitoma  |  2014/08/20 - 07:08

   *kubai

 • 4. kamara  |  2014/08/20 - 13:28

  De jó lenne, ha erről is szület(het)ne, egy olyan lelkes bejegyzés három rész után, mint anno a PVVA-ról. Legyen így!

  Úgy látom, olvasom, az egykori alkotótársak, stílusukban is külön utakon folytatják. A hölgy realista vonalon indul el, míg az úr a melodramatikus történeteket részesíti majd előnyben. Példaként ott van előtte Ernesto Alonso, úgyhogy lenne kihez felnőnie. Nekünk nézőknek, csak jó, ha magasan a mérce. Egyébként meg fő a változatosság!

  Sotónak biztosan vízválasztó lesz ez a szerep. Bírom őt. Csak ilyenkor mindig eszembe jut az én Marcelóm (Cordóba), aki ugyanúgy megérdemelné a lehetőséget. De mivel előbbi már régóta jelen van, ráadásul, szőke, kék szemű, kockahasú, és a “sokat fejlődött” kategória No. 1-e. Ezenkívül eddig mintha, csak amolyan “szegény rokonként” kapta volna a főszerepeit, valami állandóan félresiklott. Szóval nem sajnálom tőle, most bizonyíthat.

  Alejandro Camachonak nagyon örülök. Én már a CME Gonzalóját is neki adtam volna, vagy az AV-ben Nelsont. Ami a kémiát illeti, – egy újabb “csitrivel”- hát az a dolga, hogy dübörögjön. Egy dolog a kor, másik a sokoldalúság, ez nála megvan, úgyhogy csábítgathatják nyugodtan.

  Köszönöm a szót!

  Válasz
 • 5. kamara  |  2014/08/20 - 13:36

  Bocs! a 3. bekezdés 4. mondatának vége lemaradt. * ez a karakter rá várt.

  Válasz
 • 6. suxel  |  2014/09/21 - 12:48

  A színésznő eredetileg egy kisebb figurát kapott volna, –> és milyen jó döntés volt váltani! Amúgy az eddigi infókból, utánaolvasásokból, nyilatkozatokból sikerült kihámoznom, hogy a kisebb figura egyértelműen Elizabeth Guindi (Susana) szerepe lett volna. Azela régebben egy riportban elmondta, hogy egy kövér lányt fog macerálni. Két kövér csaj is van a sorozatban, Sonia Franco és Estefania Villareal. Míg utóbbinak inkább Sophie Alexandertől kellett nyelnie megjegyzéseket, bár csak egy jelenetben, addig előbbinek a nagynéni epés megjegyzéseit kell hallgatnia eleget. Tehát Azelat először Ivana nagynénjének a szerepére nézték ki. 🙂

  Válasz
  • 7. tibitoma  |  2014/09/21 - 14:56

   Pfú, Estefania Villarealtól hányok, viszont legalább van egy telenovella, ahol hiteles storyline-on vezetik a duciság problémás kérdéseit, és ahol a kövér szereplő fiatal, (átvitt értelemben) van súlya és nem csak egy mezei töltelékszereplő, akin lehet röhögni.

  • 8. suxel  |  2014/09/21 - 22:33

   Egy kis részlet a YoNoCreo-ból Ari (Lenny de la Rosa) és Doris (Estefania Villareal között):

   Ari: Nem erről van szó. tudod, h. én a testkultúrában utazom, hogy venné ki magát, ha téged vinnélek, aki ilyen szépen gömbölyű.
   Doris: Nálam uez a helyzet, mit gondolnának,h a látnák,h . egy olyan idiótával járok, mint te?

   Köszönöm a fordítási segítséget ezúton ATE-nek.

  • 9. tibitoma  |  2014/09/21 - 23:52

   Jó duma!
   A La Patronán csodálkozom el mostanában. Annyira hihetetlenül frappáns párbeszédeket írtak bele, hogy csak nézek. A humor is kiemelkedő, főleg Lucho Vampa szájából hangoznak el eszméletlen mondatok.

  • 10. suxel  |  2014/09/22 - 11:49

   Hát a La patrona az a legutóbbi Telemundós sorozat, amely nagy kedvencem volt, s nekem is Lucho volt a legnagyobb figura benne, mikor a végefelé együttműködtek Irenevel, na azt is nagyon bírtam. Megnéztem, mind eredeti vetítéskor és mind magyar verzióban is.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum