Hírek – 2014. augusztus 20.

2014/08/20 at 01:23 13 hozzászólás

fiorella2

 • Fiorella – egy naiv olasz lány, aki egy esküvőszervező cégnél dolgozik és arról álmodik, hogy egyszer ő is férjhez menjen: ő lesz Livia Brito új karaktere a Muchacha italiana viene a casarse című sorozatban, amely hivatalosan október 20-án váltja majd a 120 rész után leköszönő La gatát. Pedro Damián producer, aki ezzel a történettel tér vissza a sok juvenil sorozat után a klasszikus rózsanovella műfajához, hétfőn mutatta be hivatalosan is a sajtónak Liviát, ma pedig partnere, José Ron következik, akit a történetben Pedro Ángelesnek hívnak majd. A forgatások augusztus 25-én indulnak, a szereposztás pedig már szinte teljes, sajnos az eredeti főszereplője, Angélica María végül mégsem lesz benne a produkcióban, hajdani párja, Ricardo Blume azonban egy epizódszerep erejéig tiszteletét teszi mint Fiorella mexikói származású apja, akinek hála a lány eljut Mexikóba, a helyre, ahol az a férfi is él, akivel már régóta a neten levelezik. A novellát a producer minden idők legromantikusabb történeteként harangozta be, meglátjuk, igaza lesz-e.
 • Rosy Ocampo két idősáv és két történet között őrlődik: ha 19:00-kor tér vissza jövőre, akkor María Zarattini új eredeti történetét, a Secretos de verdad (Igazi titkok) című sztorit vinné képernyőre, a novella főhősei pedig a pletykák szerint akár William Levy és Altair Jarabo is lehetnének, David Zepedával a főgonoszi szerepben. Ha azonban Emilio Larrosa nem talál történetet, könnyen lehet, hogy a Mi corazón es tuyo helyén ismét Ocampónak kell beugrania, ez esetben pedig a Más canija que ninguna (Rosszabb az ördögnél) munkacímen futó projekt lesz az övé, amiről egyelőre nem sok derült ki, az én tippem szerint ez lesz az eredeti Mario Schajris-féle nőcsábász-sztori, eredeti címén az Amador.
 • Leticia Calderón lehet az új Catalina Creel, legalábbis jelenleg ő Carlos Moreno elsőszámú opciója a szemtapaszos főgonosz szerepére a Cuna de lobos leendő remake-jében, de mire tető alá kerül a projekt, még minden megváltozhat, hiszen mire Moreno sávja, a 19:25-ös felszabadul, még két sorozatnak is véget kell érnie. Szerintetek Carlota (En nombre del amor) és Isadora (Amor bravío) után Calderónra vár minden idők legemblematikusabb főgonosza?
 • Almas en conflicto – egyelőre ez Lucero Suárez új novellájának munkacíme, melyet az ősszel kezdenek el forgatni és a jövő év elején kerülhet a Yo no creo en los hombres helyére, csak éppen azt nem tudjuk még, melyik történet remake-je lenne. Egyesek a cím alapján (Lelkek harca) egy lélekvándorlós történetre gyanakodnak, pl. a telemundós La venganzára vagy az El cuerpo del deseóra, szerintem azonban Suárez ismét egy venezuelai sztorit fog átültetni romantikus komédiába, hiszen legutolsó ilyen próbálkozásai mind sikeresek voltak.
 • Lo que no se perdona címmel forgat új novellát Salvador Mejía, de azt még nála sem tudjuk, melyik történetből. A bennfentesek tudni vélik, hogy a producer több Caridad Bravo Adams-történetet tervez fuzionálni Liliana Abud vezényletével, ebben pedig benne lenne a La mentira, vagyis A vipera és egy eddig még képernyőre nem adaptált történet is. Annyi továbbra is biztos, hogy a férfi főszerepet Fernando Colunga játszhatja majd el, a sorozatot pedig az Hasta el fin del mundo utánra tervezik a főműsoridőbe.
 • A La sombra del pasadót is egy másik történettel vegyítik majd az írók, legalábbis ez a pletyka szivárgott ki szintén egy bennfentestől – a dolog nem meglepő, hiszen az eredeti El manantial csak kilencven részes, így valamivel fel kell dúsítani a cselekményt, ha sokáig el akarják húzni, Mapatnál pedig sajnos ez utóbbi a megszokott.
 • Az El color de la pasión, a La gata és a La malquerida is vasárnap fejeződik majd be, egész pontosan augusztus 31-én, október 19-én és november 9-én, vagyis az utóbbi kettőt az eredeti tervekkel ellentétben végül nem hosszabbítják meg, így idén még három új novellát kapunk a Televisától.
 • Olivia Collins csatlakozik a Mi corazón es tuyo szereposztásához, egyelőre nem tudni, milyen szerepben. Utolsó tévés megjelenése a balsorsú Dos hogaresben volt 2011-ben.
 • Zárt ajtók mögött egy lehetséges mexikói változat pilot-epizódját forgatták le a Televisánál az El Gran Hotelből, a nálunk is látható spanyol sorozatból, melyet sokan a kultikus Downtown Abbey spanyol nyelvű változataként tartanak számon. A kosztümös, 40-50-es években játszódó projektet az El color de la pasiónt nemrég befejező Roberto Gómez Fernández koordinálja, így a szereposztás jelentős részét is utóbbi novellából kölcsönözte. Az első epizódban feltűnik többek között Zuria Vega, Alfonso Dosal, Alejandra Barros, Claudia Ramírez, Erick Elías, René Strickler, Luis Gatica, África Zavala és Mark Tacher is. Ha az elkészült pilot bejön a fejeseknek, akár teljes sorozat is lehet a projektből.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“Yo no Creo en los Hombres” – a bosszú csinos fegyvere Daniel Arenas az ügyeletes a tv2-n

13 hozzászólás Add your own

 • 1. Milibindi  |  2014/08/20 - 01:50

  Livia Britot csípem, de hogy miért pont Jose Ront lesz a párja…. Az a gyerek olyan semmilyen!
  Na neee megint William Levy és David Zepeda csapna össze ne mááár! Akkor inkább fordítva legyen Davidot főhősnek és Williamet főgonosznak! 🙂 🙂 Altair nagyon megérdemelne végre egy főszerepet a sok negatív karakter után! Ahogy Suxel is említette már Altair és David között nagyon működik a kémia, így remek főszereplő páros lennének! Davidot , egyébként is jobban kedvelem, színészként ís jobb szerintem Bár, hogy William milyen lenne gonoszként… hááát nem tudom…

  Válasz
  • 2. nota  |  2014/08/20 - 08:14

   Oh igen! Én is szívesen megnézném azt a párosítást, ahol Levy a főgonosz, és Zepeda a főhős. Csak sajna azt gondolom, hogy Levynek ez túl nagy falat lenne, nincs ennyi a pasasban, bár őszintén szólva örülnék, ha kiderülne, hogy tévedtem.
   Lívia aranyos, és Jose Ron, hát lehet, hogy mégis jó lesz szegény. 🙂
   Mejia már megint szervezkedik, vajon miért áll fel a szőr a hátamon? Miért nem küldik már el pihenni azt a kutyaütőt? Vagy majd megint jön Nesma, és felhozza a nézettséget a föld középpontjából? Annyira azért ő sem jó, és ami kétszer sikerült, szinte tuti, hogy harmadjára nem fog.

 • 3. tibitoma  |  2014/08/20 - 07:35

  “120 rész után leköszönő La gatát”: Lelövik Lartilleux-t?
  Ricardo Blume igen fickós lehetett hatvan évesen, ha huszonéves lánya van.

  Calderón mint Catalina Creel: az egyik szemem sír, a másik nevet. Nyilvánvalóan feküdne neki a szerep, csak sok újat nem tudna mutatni Lety, Carlota meg Isadora közt nincsen szignifikáns különbség. Jól hozza a gonoszokat az egyik favoritom, de Helena Rojónak még a gonosz karakterei is mások és mások.

  Mejia újabb baromsága: emlékeztek rá, hogy a Triunfo előtt is azzal borzolta a kedélyeket, hogy 3 Fiallo-sztori és egy Rodena-történet hibridje lesz a TDA? A La Mentirából érdemes valamit kiemelni egyáltalán a főhős bosszúvágyán kívül? Szerintem nem. Meg minek egyáltalán hozzányúlni ilyen hamar? Nemrég készült 2 spanyol változat + a 98-as verzió is élénken benne lehet a nézők tudatában.

  La sombra del pasado: Caridad Bravo Adams történeteivel ki lehet egészíteni, hasonló a stílus és a téma több esetben.

  Gran Hotel: na basszus, amikor néztem az AXN White-on, pont azon gondolkoztam, hogy hogyhogy nem csapott le még rá a Televisa, némi változtatással remek telenovella lehetne belőle úgy, hogy a jelenbe helyezik az 1900-1910 közt játszódó sztorit.

  Válasz
  • 4. nota  |  2014/08/20 - 08:30

   Én is meglepődtem, hogy a La gata “csak” 120 részes lesz. Sajnos nem hinném, hogy lelövik Nathalie-t, gondolom, hogy nem úgy muzsikált a story, ahogy képzelte az az elmeháborodott (bocsánat a rajongóktól). Számomra már így is több, mint elég!

 • 5. tibitoma  |  2014/08/20 - 08:30

  “Fiorella – egy naiv olasz lány, aki egy esküvőszervező cégnél dolgozik és arról álmodik, hogy egyszer ő is férjhez menjen” — Valakinek nem ismerős ez az alap egy Hennifer Lopez filmből?

  Válasz
 • 6. Amiga  |  2014/08/20 - 08:33

  -Leticia Calderon: Nem azt mondom,hogy nem lenne jó Catalina Creel szerepére,de szerintem eléggé beleragadt már ezekbe a főgonosz szerepekbe.Szeretnék már tőle mást is látni.

  -Rosy Ocampo új novellája: Ha végül a Secretos de verdad fog megvalósulni nem kellene mégegyszer ellőni a Sortilegio-felállást,vagyis,hogy William Levy a jó,David Zepeda pedig a gonosz.Szerintem fordítva izgalasabb lenne.Bár nem tudom,hogy Levy gonoszként mennyire lenne ütős.

  Válasz
 • 7. suxel  |  2014/08/20 - 10:14

  – A romantikus és a nyálas giccs között kicsi a különbség, remélem Pedro Damian nem esik túlzásokba. A sztori azonban még továbbra sem hoz lázba.
  – Igazi kib*szás lenne velem szembe, ha Zepeda és Jarabo egy novellában lennének ismét és nem főhősökként. Nem tudom, ha komédiáról van szó, mennyire esélyes Zepeda, elmondása szerint ő inkább a melodrámát kedveli, mintsem a komédiát, az Aztecanál már kipróbálta magát benne, meg színházban is. Ráadásul, hamarosan kezdenek a Sin censura című színdarabban, bár az LFDD miatt anno hamar otthagyta első körben a Perfume de Gardeniat. Altair Jaraboban tutira megvan a komikusi véna, voltak remek grimaszai az MPV-ben, amiket simán tudna alkalmazni egy-két helyzetben.
  – Lety Calderonnal ki lennék békülve, mint Catalina Creel.
  – A lélekvándorlós történetek, nem az én műfajom.
  – Hígulni fog az El Manantial remake, és ezáltal a minőségi romlás is garantált. Nem érzem, hogy a Blanco-Pena sztorikban lenne annyi szufla, hogy ilyen sokáig bírják. A CDP-remake az ADP sem működött az én szememben 160 részen keresztül.
  – A vasárnapi finálé a Televisánál már kőkemény megszokás.
  – Olivia Collins, hurrá! Imádom azt a nőt, egyből megszerettem a DH-ban a negatív Patriciaként. Remélem valami villana vagy nagyribanc karaktert fog vinni.
  – Gran Hotel: jah, ősztől folytatnom kellene azt a sorozatot is.

  Válasz
 • 8. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/08/20 - 15:25

  Larrosa találjon ki saját sztorit! Így eredeti! A televisa sehol sem lenne ha nem lennének különböző latin amcsi sorik!
  Örülök az ősforrás feldolgozása hosszabb lesz. Zavaró ha nem éri el a 100 részt egy telenovella.
  Lety jól mutatna Catalina Creelként. 🙂
  Ha újra Zepeda lesz gonosz és Levy ellenfele az már tényleg hülyeség! Ez már volt a Sortilegioban!
  Olvia Collinst a Mint a filmekben c. soriból ismerem. Jó színésznő!
  Tudtommal a Lo que no se perdona a Sebzett szívek feldolgozása lesz. Fer Col jó karakter lenne Mauricioként de Ximena Navarrete nem. Ő túl fiatal még!

  Válasz
  • 9. nota  |  2014/08/20 - 23:31

   Szerintem Larrosa inkább ne találjon ki semmit. Már láthattuk, nem is egyszer, mi van akkor, ha kitalál valamit szegény. A régi dicsőségét persze nem tagadom, de a legutóbbi húzásai horrorisztikusak voltak.

  • 10. tibitoma  |  2014/08/21 - 08:48

   Larrosa inkább csináljon juvenil sorozatot, ott annyira nem foghat mellé, szerintem igény is lenne egy Sonadoras- vagy Amigas y rivales-remake-re. Kiugrási lehetőség fiatal színészeknek, plusz már olyan régen készült jó ifjúsági telenovella.

  • 11. suxel  |  2014/08/21 - 13:24

   Szerintem larossa 2007ben nagyon melle fogott az utolso juvenil sorozataval a muchachitas como tu-val. Bukott mar juvenillel, bukott modern sztorival, bukott komediaval. Igy is szerintem eleg sokan vannak a producerek, ugyhogy szerintem o siman lepihenhetne mar.

 • 12. Devilrose  |  2014/08/24 - 14:03

  Kemény 60 rész után beindulni látszik a La malquerida. Kicsit sajnálom Ulises-t. Hülyén oldották, hogy pont ez történt vele. Úgy tűnik kapkodósra vették a figurát. Nagy csalódás ez a sorozat.

  Válasz
  • 13. MarcoPolo  |  2014/08/24 - 15:38

   Én is úgy érzem, hogy most ért el odáig a sztori, ahol már a változtatásokat is észreveszi a néző, látszik, hogy felsőbb utasításra kapcsoltak turbó-fokozatba.

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum