Lucero ötösikreket játszhat új sorozatában?

2014/07/03 at 17:04 22 hozzászólás

lucero_quintillizas

Korábban már a blogon is szó esett arról, hogy Lucero hírnevén elég csúnya csorbát ejtett az a januárban megjelent fotó, ahol a válása után nem sokkal, új barátjával vadászat után egy állat teteme mellett pózolva szerepel a színésznő. Bár Lucero azóta bocsánatot kért a rajongóitól a képek miatt, a magyarázkodás nem hatott meg senkit, a botrány hatalmasra dagadt, és különböző, Lucerót az állatvilág rémeként feltüntető gyűlöletkampányokba és meme-generálásokba csapott át. Sokak szerint a színésznő emiatt nem kaphatta meg a La malquerida eredetileg neki szánt főszerepét sem, és esett el több munkaajánlattól is.

A csorba kiköszörülésében a Televisa azonnal sztárja segítségére sietett, és azon túl, hogy megtiltották, hogy a hozzájuk tartozó médiumokban bármilyen szó essen az ügyről, ismét leadták a Canal de las estrellason a Soy tu dueñát, jövőre pedig egy olyan novella főhőseként hozzák vissza a színésznőt, ahol abszolút körülötte forog majd a történet. Ennek részleteiről láttak most napvilágot új infók, a hajmeresztő ötletet a tovább mögött olvashatjátok!A nagy hír az, hogy Jorge Lozano Soriano író (aki többek között a Lazos de amorért és a Mi destino eres túért is felelt Lucero múltjában, de egyébként főleg bukások köthetők a nevéhez) előállt egy olyan eredeti történettel, melyet kifejezetten Lucerónak szánna és ahol a színésznőnek ötösikreket kellene alakítania.

Hogy ezt hogyan képzelte el, arról nem szól a bennfentes infó, de tény, hogy Lucerónak van tapasztalata az ikrekkel, a Lazos de amorban ő volt egyidejűleg a jó, a rossz és a vak testvér is. Öt különböző személyiséget már nehezebb lesz kitalálni neki, hogy mind egyéni legyen és a közönség is meg tudja őket különböztetni (a jó, a rossz és a csúf adná magát, de mi lenne még, bolond, apáca, tranvesztita?). Egyes fórumozók szerint egyazon nő öt különböző személyiségéről is szó lehet, ami pszichológiailag máris izgisebben hangzik, de mások felvetették, hogy az öt lánytesvtérről szóló, kolumbiai Las juanas remake-jéről is szó lehetne, csak éppen itt ikrek lennének az egymás létezéséről nem tudó tesók.

Akárhogy is, az író szeretné, ha a projekt jövőre megvalósulna, mégpedig Carla Estrada vezénylete alatt, aki egészen 2008-ig Lucero állandó producere volt, így a jó munkakapcsolat adott, már csak az a kérdés, a színésznő nyitott lenne-e egy hasonlóan meredek vállalkozásra, illetve hogy azzal, hogy a nézők ötszörös mennyiségben látnák Lucerót a képernyőn (azaz gyakorlatilag minden jelenetben benne lenne), elnyerné-e a bocsánatukat.

Ti mit szóltok az ötlethez? Íme egy jelenet húsz évvel ezelőttről, Lucero így játszott egyszerre három különböző karaktert, de vajon öt is menne neki?

Entry filed under: Sztárhírek. Tags: .

Hírek – 2014. július 3. “Mi Corazón es Tuyo” – a hivatalos főcím

22 hozzászólás Add your own

 • 1. Villano  |  2014/07/03 - 17:46

  URAMISTEN

  Válasz
  • 2. tibitoma  |  2014/07/03 - 20:13

   Ugyanezt akartam írni! Most leesett az állam. Lucero azért ennyire nem jó színésznő, meg ha az átlagos mexikói néző IQ-ját nézzük, akkor azok még lehet, hogy kettő egyforma nőt is csak nehezen tudnak megkülönböztetni (lásd az ikres sorozatokat, ahol szándékosan ráerősítenek arra, hogy még véletlenül se lehessen a jót összekeverni a rossz ikerrel).

 • 3. Lili  |  2014/07/03 - 19:03

  Ez elég érdekesen hangzik. Szerintem nagyon jól is meg lehet csinálni viszont ugyanúgy el is lehet szúrni. Nekem ez az öt személyiséges dolog bejönne, Az ötödik Sally jutott eszembe, ami könyvben is és színházban is nagyon tetszett. Ha valami ilyesmit csinálnának igényesen akkor az nagy siker lehetne, elvégre Carla keze alatt volt már jó pár siker és Lucerót is nagyon jó színésznőnek tartom, legalább valamiben kibontakozhatna.

  Válasz
 • 4. Milibindi  |  2014/07/03 - 19:11

  Háát ez már túlzás lenne szerintem! A hármas iker még ok,de az ötös??
  Lehet még ideggyenge akár alkoholista/drogos karakter, akár mondjuk apáca ahogy Marco írja

  Válasz
  • 5. laci70  |  2014/07/03 - 19:27

   Pont a hármas ikrekre gondoltam én is, mint max. család 🙂

 • 6. Villano  |  2014/07/03 - 19:39

  A karakterek személyiségét még valahogy meg lehet oldani,(Mondjuk,most,hogy Silvia Navarro kettős életet él a Mi corazonban,egy lehetőség kiesik,mert az egyik karakter lehetett volna bártáncosnő/prosti etc.) de 5 féle ruhatár,frizura,smink..háát az már húzos.

  De azért eljátszottam a gondolattal,valahogy így is lehetne:

  #1 : Sandra – egyszerű,vidéki asszony,férje és 2 gyermeke van,jólelkű,de kezdi unalmasnak érezni az életét,egy kis para volver a amar szerű hangulat teremtése

  #2 : Paloma – a tipikus főhősnő,glamour style-ban van,szerelmes az újonnan felvett kertészbe (khm ki is lehet az..)

  #3 : Ingrid – karrierista,arrogáns,előítéletes nő,aki a keménysége mögött szeretetre éhes szívét takargatja,titokban depressziós,hogy közel 40 évesen még mindig nem találta meg a szerelmet.

  #4 : Elide – autóbalesetet szenvedett,tolókocsiba kényszerült,kialakulóban van egy szerelem közte és apja barátja között,a szülők ellenzik,mert a férfi jóval idősebb (kb.55 – őt pl. játszhatná Cesar Evora)

  #5 : Violante – pénzéhes és fehérmájú nő,középosztálybeli férjét számos milliomossal csalja,akiktől mindent ellop,ami mozdítható,rajong a drágakövekért,álma egy saját ékszerüzlet (fontos,hogy nem egy Barbara Greco szerű folyamatosan vérengző bestia,inkább az életet “merőkanállal” habzsoló nagyvilági életre vágyó nő,leginkább Tierra de pasiones-Marcia karakteréhez hasonlítható)

  Válasz
  • 7. Villano  |  2014/07/03 - 19:43

   Én nem tennék bele túl szélsőséges karaktereket,olyanból már annyi volt,legyen mindegyikük modern nő,jó és rossz tulajdonságokkal egyaránt,nevetséges lenne,ha lenne egy jókislány,egy gonosz boszorka,egy félholtra drogozott utcán élő elveszett,egy apáca és egy őrült :D:D

 • 8. nota  |  2014/07/03 - 21:07

  WTF?

  Válasz
 • 9. aribethkrum  |  2014/07/03 - 21:12

  Jézusom, tisztára, mintha egy amúgy is sablonos, tipikus kilencvenes évekbeli telenovella-forgatókönyvet próbálna felturbózni egy hallucinogén drogokkal jól ellátott író.

  Ha esetleg párhuzamos valóságokban menne az öt személyiség (mint a Nő kétszer című filmben), akkor az már érdekesebb lenne, de ez meg túl bonyolult Telenovellaföldnek, és túl sok tervezést igényelne.
  Egyébként szerintem Lucerna ezzel meg tudna birkózni. Inkább a jó forgatókönyvön múlna a dolog.

  Ami meg a híres vadászós képet illeti: nem ismerem a részleteket, és előrebocsátom, hogy az dúsgazdag, a vadászatot péniszhosszabbítás végett űző pöcsfej, esetenként egyenesen csontrészeg hobbivadászokat annyira magam sem bírom, de egyrészt azt nem tudom, hogy Lucero barátja is ebbe a kategóriába tartozik-e, másrészt meg ha a jogszabályoknak, a vadgazdálkodási terveknek és az etikai szabályoknak megfelelően történt az állat kilövése, akkor szarjon sünt az összes elvakult pocskondiázó.

  Válasz
 • 10. Devilrose  |  2014/07/03 - 22:47

  Ne már, ezt gondolják át… lejáratja magát ezzel a történettel minden értelemben.

  Válasz
 • 11. Zsolti  |  2014/07/04 - 01:11

  Én tudom is, mi lehetne az az öt karakter. Állatvédő, vadász, állatorvos, hentes és állattenyésztő. Változatos, de testhezálló karakterek lennének.

  Válasz
  • 12. Milibindi  |  2014/07/09 - 01:38

   😀 😀 😀 Ez nagyon jóóó!!! Percekig röhögtem!Vadász meg a hentes lehetne akkor már villana

 • 13. Mónika  |  2014/07/04 - 09:42

  Ez jó ötlet és, ha jó a történet és a szereposztás is, akkor biztosan sikeres lesz. 😀 A Televisában bármi megtörténhet: óriási siker és hatalmas bukás is. Ha mindenre odafigyelnek, akkor ez a telenovella is sikeres lesz. Ami még kérdés, hogy, ha Lucerónak nem egy szerepe lesz öt jellemmel, hanem öt szereplőt játszik egy- egy jellemmel, akkor megfizetik- e őt annyira, hogy neki ezt így tényleg érdemes legyen elvállalnia? Szerintem, ha ezt tényleg komolyan gondolja a Televisa vezetősége, akkor Lucerónak egy jelentős összeget adnak. 😀

  Válasz
 • 14. Amiga  |  2014/07/04 - 10:24

  Szerintem is túlzás az ötösikrek.Mindenesetre,ha a Televisa tényleg megvalósítja,kíváncsi lennék mi sülne ki belőle.
  Az öt különböző karakterrel kapcsolatban,szerintem ezek a karakterek találóak lennének (az 1-3 végülis adja magát):
  1. A tipikus szerelmes főhősnő
  2. A gonosz, aki bárkin képes átgázolni.
  3. A vak vagy a mozgássérült
  4. Egy nő aki bár gadag,mindene megvan: férj,gyerekek,pénz.Mégis boldogtalan. A férje fűvel-fával megcsalja stb.
  5.Esteleg egy prostituált.

  Válasz
 • 15. Dia  |  2014/07/04 - 14:52

  Szia Marco. A cikkedet linkeltem az oldalamon, + egy pici részletet idéztem is belőle! Természetesen a forrás fel van tüntetve!! remélem nem gond!!??

  Válasz
 • 16. Cluiii  |  2014/07/04 - 14:53

  Szerintem nem lesz sikeres mert most tegyük fel, hogy el tudja játszani, de most őszintén képzeljétek el, hogy az milyen történet lesz már.

  Válasz
 • 17. osziszike  |  2014/07/04 - 16:14

  Lucero-t jó színésznőnek tartom,de szerintem öt kicsit sok lenne belőle a történet sem lehetne jól átlátni .És lássuk be egy karaktert is nehéz és fáradalmas eljátszani, nem hogy még ötöt.

  Válasz
 • 18. nota  |  2014/07/04 - 19:38

  Itt szerintem nem arról van szó, hogy milyen nehéz lenne eljátszani öt különböző karaktert. De pl. miért pont ötösikrek, miért nem négyes, vagy hatos? És ha már itt tartunk egypetéjű, vagy kettő, stb. Nem mindegy a hasonlóság szempontjából sem. Bár igaz az, hogy az egypetéjű ikrek is különböző személyiségek, de öt olyan különböző karaktert feltálalni, akik még érdekesek is, és a nézők meg is tudják különböztetni őket, hát ez nem lesz egyszerű. Egyszerűen nem látom benne a képtelenségen túl az igazi lehetőséget, annyira erőltetett. Remélem ezt még jól átgondolják.

  Válasz
 • 19. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/07/07 - 13:33

  És mi van ha Lucero meztelenkedik? Nagy ügy! Gaby is csinálta mégsem lett balhé belőle.

  Válasz
  • 20. Villano  |  2014/07/07 - 14:19

   És hogy jön ide a meztelenkedés?

 • 21. Mónika  |  2014/07/07 - 19:12

  Ötös ikreknél nem kell, hogy minden karaktert Lucero játszon, mert ötös ikreknél nincsen egy petéjű. Vagy erre még senki nem gondolt?

  Válasz
  • 22. Marcsi  |  2014/07/07 - 22:43

   Dionne ötösikrek 😉

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum