Hírek – 2014. június 17.

2014/06/17 at 21:55 8 hozzászólás

thelmaM

 • La sombra del pasado: mint tudjuk, Mapat az idén új változatot forgat Az ősforrás című sorozatból, ám kiderült, hogy korábban kiszemelt főhősnő-jelöltje, Ana Brenda Contreras arra hivatkozva, hogy jelenleg Los Angelesben tartózkodik egy színészképző tanfolyamon, nem fogja tudni vállalni a felkérést (pláne, hogy hivatalos megkeresés sem történt). Helyette a producernő előző sorozatában, a La mujer del vendavalban (és az azóta a Por siempre mi amorban fiatal főhősnőként is) megforduló, a képen látható Thelma Madrigal került közel a tűzhöz, aki jó eséllyel az új Alfonsina bőrében találhatja magát. Mindeközben férfifronton is éleződik a helyzet, azon túl, hogy az új generációs Alejandrót Thelma Para volver a amar-beli párja, Alfonso Dosal is eljátszhatja, esélyes a szerepre Juan Diego Covarrubias (De que te quiero te quiero) és az újabban több producerrel is tárgyaló David Zepeda is. Michelle Renaud továbbra is képben van, mint a fiatal főgonosz esetleges megformálója, és az is kiderült, hogy Alfredo Adame valószínűleg a történet papját alakítja majd.
 • Yo no creo en los hombres: biztos szereplő lesz Giselle González új novellájában Azela Robinson, Rosa María Bianchi, Fabiola Guajardo és Lenny de la Rosa is, utóbbi egy vonzó teniszedzőt alakít majd, aki valamelyik női főgonosz szeretője lesz. A forgatások július 1-jén indulnak, habár belső források megszellőztették, hogy a forgatókönyv nem nyerte el teljes mértékben a fejesek tetszését, akik Giselle előző ötletét már visszadobták az előkészületi fázisban.
 • Mi corazón es tuyo: a június 30-án startoló új Juan Osorio-komédiában az előzőhöz, a Porque el amor mandához hasonlóan egy fiatal popbanda húzza majd a főcím alá valót, nevezetesen a három lányból verbuválódott Kaay nevű formáció, ők ilyen zenét csinálnak.
 • Hasta el fin del mundo: Nicandro Díaz sorozatához a nemrég még a Telemundónál, az El señor de los cielosban brillírozó Ximena Herrera egy csinos ügyvédnő, bizonyos Aracely képében tér vissza, aki a férfi főhős, vagyis Pedro Fernández szerelméért küzd majd meg Marjorie de Sousával. A színésznőnek a 2011-es Ni contigo ni sin tiben is hasonló szerepe volt, úgyhogy túl sok meglepetésre nem hiszem, hogy számíthatunk tőle.
 • Muchacha italiana viene a casarse:  Pedro Damián novellájában is vannak már biztos nevek, igaz inkább az idősebb generációból. Ők nem mások, mint Adriana Roel (Mentir para vivir) és Ricardo Blume (Cuidado con el ángel), utóbbi azért is nagy szó, mert az eredeti változatnak ő volt a főhőse Angélica María oldalán. Most az ő helyükbe akár Livia Brito és José Ron is léphetnek, de a jelöltek száma egyre nagyobbra duzzad.
 • A Sony Pictures és a Televisa nemrégiben egy olyan megállapodást kötött, melynek célja, hogy újszerű, egyedi tartalmakat vigyenek a képernyőre, és újfajta történetmeséléssel juttassák el közös termékeiket egy minél szélesebb közönséghez. A koprodukciós partnerek első közös szériája a Señorita Pólvora (Puskapor kisasszony) címet viseli, melyben Camila Sodi tér vissza egy szépségkirálynő szerepében, aki menthetetlenül beleszeret egy drogkartell vezérébe (Iván Sánchez), fenekestül felforgatva ezzel mindkettejük életét. Az Egyesült Államokban az Univisión fennhatósága alá tartozó UniMás csatorna vetíti majd az új sorozatot, melynek kedvcsináló teasere Camilával itt nézhető meg!
 • Tibi oldalán pedig egy remek riportot nézhettek meg a Szerelem zálogba szinkronmunkálatairól, melyben megszólal Zakariás Éva (Montserrat), Tokaji Csaba (Alejandro), Szabó Zselyke (María) és Szórádi Erika (Graciela) is! A riportban egyébként jóhiszeműen százötven részes sorozatról beszél a szinkronrendező, miközben Mexikóban pont a napokban írják a sorozat kétszázadik, jó eséllyel befejező részének végére a pontot, amelyben az is ki fog derülni, kivel marad a novella végén a ledér főhősnő.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

Ma 21:00-kor Mexikó vs. Brazília “Mi Corazón es Tuyo” – még két promó

8 hozzászólás Add your own

 • 1. kendra  |  2014/06/17 - 22:32

  Van arra esély, hogy Montserrat végül nem Alejandrót választja?

  Válasz
  • 2. MarcoPolo  |  2014/06/17 - 22:44

   Az alkotók próbálják beetetni a nézőket, hogy kétesélyes a buli. De ismerjük ugyebár a műfajt. 😉

 • 3. Devilrose  |  2014/06/17 - 22:47

  Camila Sodi jól megöregedett.
  Nagyon jó ez a szinkronos anyag. 200 részes lesz a Robó? Nem semmi, remélem nem megy a minőség rovására.

  Válasz
 • 4. Marcsi  |  2014/06/17 - 23:20

  Ez a Thelma nem tisztára olyan mint egy Paletta-lány? 😀

  Válasz
  • 5. Villano  |  2014/06/18 - 11:26

   Ugye? 😀 Én azt hittem Ludwika visszatéréséről van szó,a képet nézve 😀

 • 6. suxel  |  2014/06/17 - 23:52

  – Úgy érzem Thelmanak már érik egy főszerep a gyorsan elfelejtett Esperanza del corazon óta. A vendavalban az éretlen, sokszor őrjítő Nisat remekül játszotta. De tudtam utálni a kis szarkavaróként!! 😀 Én nem tudom ki kezdte el terjeszteni odaát, hogy Zepeda lehet a főhőse, már dühít rendesen, én továbbra is tartom, hogy Ocamponál fog játszani, ide azzal a bökővel, ha nem így lesz. 😀 A slusszpoén ebben az, hogy Alejandra Barros van tán a főhős anyjának szánva, s egykorúak, én minden egyes jelenetet röhögve néznék akkor végig, Mapat csak lát ennyire, hogy így nem lenne kóser. Én mondjuk az orvost gondoltam eredetileg Adamenek, Ojedat ő sosem fogja felülmúlni. De akkor vajon Manuel Flaco Ibanez ki lesz, senkit nem tudok neki elképzelni az elődből.
  – Giselle szerintem valami kemény pöpec históriát faragna a YNCELH-ból, és azért zavarja a fejeseket. Aki egy olyan témával akart volna előjönni, mint a Madre Sustituta, simán kinézem belőle.7
  – A Kaayban sem látok sok különlegeset, szerintem 12 egy tucat, de legalább jobb, mint a PEAM első együttese.
  -Érdekes ez a Senorita Polvora. Azért én sajnálom, hogy mi a Televisa és más gyártók koprodukcióiból nem kapunk.
  -Meglepően kellemes a riport, s azon szakadtam, amikor elkezdi Szórádi Erika poénosan, hogy Vass Gábort akarták Gracielanak, nagy haha.

  Válasz
  • 7. tibitoma  |  2014/06/18 - 01:35

   suxel, nekem meg az az érdekes, hogy magyar embereket látok a képernyőn a megszokott hangjukkal 🙂 Többször láttam már fotón Zakariás Évát, de el sem tudtam volna képzelni, ahogy a csengő hangján beszél.

  • 8. Milibindi  |  2014/06/19 - 00:59

   Azon én is szakadtam:) De nem vállalta:D 😀 Ez jó volt 😀

   Egyébként Tibi , hogy nem jól ejti ki Zakariás Éva Angelique nevét! Akkor lenne “boájer, hogy írnák Boiyer. A franciák az oi-t ejtik oá-nak, így simán “bojer” Remélem nem haragszol , nem okoskodni szeretnék, csak tanultam egy kis franciát a gimiben-

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum