Rabok és szeretők – íme Eiza González!

2014/06/14 at 08:00 34 hozzászólás

eiza-gonzalez_0

A hétfőn startoló Amores verdaderos lesz az első telenovella, amelyben itthon is találkozhatunk Eiza Gonzálezzel, aki a Televisa népes családjának egyik legígéretesebb üdvöskéje, a tengerentúlon az Alkonyattól pirkadatig című sorozatnak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, valamint modellként és énekesnőként is sikert sikerre halmoz. Ha tudni akarjátok, honnan indult a színésznő karrierje, a tovább utáni portréban részletesebben is utánajárhattok!

28036-m2c

Eiza González Reyna egy neves mexikói fotómodell, Glenda Reyna lánya, édesapját tizenkét éves korában elvesztette egy motorbalesetben, és az efölött érzett fájdalmat később művészi inspirációja egyik fő forrásaként jelölte meg. Érdekes adalék az is, hogy fiatalon figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral kezelték, így nem csoda, hogy mikor művészi pályára került, többen igazi dinamitnak titulálták a véget nem érő energiája miatt. Eiza tudatosan készült a színészi pályára, előbb Patricia Reyes Spíndola színitanodájában végzett el egy kurzust, majd tizennégy évesen felvételt nyert a Televisa színészképzőjébe, ahol a hároméves képzés második évében Pedro Damián producer őt válaszotta ki, hogy eljátssza a nálunk is sikerrel vetített argentin sorozat, a Floricienta (Csacska angyal) mexikói feldolgozásának, a Lola… érase una veznek (Lola – egyszer volt, hol nem volt) főszerepét.

lola_sm-windows_media-fotoEiza tehát 2007-ben robbant be a köztudatba. A képeken szinte rá sem ismerni az akkor tizenhét éves lányra, akinek hatalmas kiugrási lehetőséget biztosított a telenovella, hiszen itt nem csak színészi, hanem énekesnői képességeit is trenírozhatta. A sikerhez minden adott volt: párját az az Aarón Díaz játszotta, akit a magyar nézők is jól ismerhetnek a Teresa vagy A gonosz álarca főszerepeiből, a sorozathoz pedig a producer a korábbi Rebelde sikerét alapul véve igyekezett egy zenei franchise-t is kapcsolni, azaz az Eiza által felénekelt dalokból egy duplalemezes album jött ki, ami később a több mint 100 ezer eladott példányszámmal platinalemez lett. Az alábbi dal is a sorozathoz készült, a klipben Aarón Díaz tűnik fel Eiza mellett. Végül aztán a sorozat várt sikere elmaradt, olyannyira, hogy alig egy hónap után a novellát a Canal de las estrellasról a szintén a Televisa alá tartozó Canal 5-ra helyezték, azzal az indoklással, hogy ott jobban megtalálja a saját közönségét. Ennek ellenére a sorozatban elhangzó dalokkal Eiza számos turnén és koncerten fellépett Mexikó-szerte, még mindig “Lola” néven, és 2008-ban a TvyNovelas-díjátadón a legjobb felfedezettnek járó díjat is hazavihette.

263182Ha kiugró nézettséget nem is szerzett vele, de Eiza zenei karrierjét mindenképp megalapozta a sorozat, és a Televisa is inkább az énekesnői potenciált látta benne, így 2008-ban le is szerződtek az EMI-vel, hogy kiadhassa első szólóalbumát immár Eiza néven, amely 2009-ben jelent meg, és a Contracorriente (Árral szemben) címet viseli. Ekkorra Eiza már érezhetően le akarta vetkőzni a Lola-imidzset, amellyel megismerte az ország, és inkább egy hippis vonalat dizájnoltak köré, ahogy ez az albumhoz készült egyetlen videoklipben is látható, amely a Mi destino soy yo (A sorsom én vagyok) című dalból készült. Az albumért a rangos Premios Lo Nuestro díjátadón a legjobb új előadó díját nyerte el.

SueñaMindezek mellett Eiza a színészi karrierjét sem hanyagolta, színházban és az Una familia de tantas (Egy család a sok közül) című komikus sorozatban is kapott apróbb szerepeket, valamint 2009-ben Pedro Torresszel is dolgozott a Mujeres asesinasban (Gyilkos nők), a Tere, a bizalmatlan c. epizódban, ahol Alejandro Ávila karakterét csábította el Susana Gonzáleztől. 2010-ben pedig egy újabb zenés telenovella főszerepére kérték fel, amelynek forgatásához Argentínába is kellett költöznie egy évre: ez volt a Sueña conmigo (Álmodj rólam!), a Nickelodeon és a Televisa koprodukciós sorozata, ahol Eiza egy sztárságról álmodó lányt alakít, aki apja tiltása ellenére benevez egy tehetségkutató versenyre, és hogy ne ismerjék fel, Roxy Pop álnéven és álarcban versenyez, ez persze később problémákat szül a magánéletében is. Ahogy a Lolát, ezt a sorozatot is a Canal5-n vetítették Mexikóban, de szerte Latin-Amerikában bemutatták, és még abban az évben meg is jelent a sorozat dalait tartalmazó cd, valamint ehhez a produkcióhoz is szerveztek turnét Argentínában.

EizaFea

Mikor Eiza 2011-ben visszatért Mexikóba, részt vett a Miss XV, Pedro Damián akkori sorozatának castingján, de túl idősnek találták a főszerepre, melyet végül Paulina Goto kapott, Eizának pedig elérkezett az az időszaka, hogy újragondolja magát minden tekintetben. Ez is vezethetett odáig, hogy több szépészeti beavatkozásnak is alávetette magát, többek között megcsináltatta az orrát, feltöltette az ajkát és az arcéleit is jobban “kiéleztette”. Ekkoriban kezdett el járni Pepe Díaz vállalkozóval, aki korábban az Eizához hasonló karriert befutó Belinda párja is volt, így többen arra is gyanakodtak, hogy Eiza Belindára akar hasonlítani új, a cicababák imidzsére hajazó külsejével. Kapcsolatuk végül Pepével két évig tartott, időközben azonban Eizából sikeres modell lett, még ha a sajtó egyre többet is cikkezett egyre feltűnőbb soványságáról és arról, hogy vajon valóban jó ötlet volt-e 21-22 éves korára plasztikai sebészhez fordulnia.

4122012 tavaszára már biztossá vált, hogy Eiza kapja a Rabok és szeretők fiatal főhősnőjének szerepét, aki ugyebár a történet szerint egy evészavaros lány, így Eizának már ürügye is volt arra, hogy megmagyarázza kóros soványságát, és bár egy alkalommal kórházba is került gyomor-bélhuruttal, mindvégig tagadta, hogy ő maga is táplálkozási zavarokkal küzdene. A folyamatosan a súlyát kritizáló sajtóval szemben egy alkalommal így fakadt ki: “Akik szerint anorexiás vagy bulimiás vagyok, azok valószínűleg maguk is dagadt disznók. Genetikailag sovány vagyok, egészségesen étkezek, sportolok, és már elegem van abból, hogy mindenki azon csámcsog, hogy eggyel nagyobb vagy kisebb számú ruhát hordok-e.”

Az Amores verdaderos, mint tudjuk, az utóbbi idők legsikeresebb főműsoridős sorozatává avanzsált, amiben nagy szerepe volt Eizának is, és az ő és Sebastián Rulli alkotta kettősnek. A novella forgatása egészen 2013 tavaszáig tartott, ami miatt Eizának több szerepajánlatot is vissza kellett utasítania, többek között a Gossip Girl Acapulco, a híres sorozat mexikói változatának főszerepét. Mindeközben zenei karrierjébe is új életet lehelt, elkészült második szólóalbuma, mely a Te acordarás de mí (Emlékezni fogsz rám) címet viselte, és amely koránt sem szerepelt olyan jól az eladási listákon, mint első lemeze. A népszerűsége viszont megmaradt, a 2013-as Kids’ Choice Awardson ugyanis őt választották meg a fiatalok a kedvenc szólóénekesüknek.

A sorozat forgatásának befejezése és szakítása után – többek között az őt érő folyamatos kritikák miatt is – Los Angelesbe költözött, hogy újabb távlatokat nyisson karrierje előtt, amiben az is segítette, hogy a latin sztároktól szokatlan módon folyékonyan beszél angolul. Robert Rodríguez rendező pedig kapva kapott az alkalmon, hiszen épp a From Dusk Till Dawn (Alkonyattól pirkadatig) című filmjének tízrészes sorozat-verziójához keresett olyan latina színésznőt, aki Salma Hayek nyomdokaiba lépve eljátszhatná Santánico Pandemonium vámpírkirálynőt. Eiza megkapta a szerepet, és a kezdeti fanyalgó kritikák ellenére végül meglepően jól teljesített és még a magyar sorozatsajtó elismerését is elnyerte alakításával.

**EXCLUSIVE** THE KISS THAT SAYS IT'S OVER WITH MILEY: Liam Hemsworth is seen kissing new flame Eiza Gonzalez in a parking garageAmerika azonban nem elsősorban a sorozat miatt ismerte meg Eiza nevét, hanem a Liam Hemsworth-szel, Az éhezők viadala sztárjával folytatott románca okán, akivel tavaly novemberben kavartak egy rövid ideig, és melynek következményeként tele volt azzal a bulvársajtó, hogy Eiza valójában Miley Cyrus, a srác előző kedvesének tökéletes latin-amerikai mása, utalva ezzel többek között kettős szerepére a Sueña conmigóban.

Akárhogy is, a kritikák ellenére Eizának 24 éves korára elérhető közelségbe került az amerikai álom, más kérdés, hogy innen merre tovább, és valóban ő lehet-e a következő Salma Hayek, ahogyan azt az ehhez hasonló szenzációhajhász cikkek sugallni próbálják.

Ti hogy vélekedtek? Megérdemli Eiza a még feljebb ívelő karriert?

Entry filed under: Sztárhírek. Tags: , .

Rabok és szeretők – még három nap! Rabok és szeretők – holnap premier!

34 hozzászólás Add your own

 • 1. Senorita  |  2014/06/14 - 10:34

  Eiza Gonzalez a legvisszataszítóbb latin üdvöske. Rodriquez se tudom hova tette az eszét mikor őt választotta Santanico szerepére, ezzel meggyalázta Salma Hayeket,aki a maga természetességével és jó színészi képességeivel megérdemelte mind azt amit kapott a szakmától.
  Mivel én csak a vámpíros sorozatból ismerem az alakítását ezért biztos,hogy nem fogom nézni a Rabok és Szeretőket,mert még egyszer nem bírnám elviselni az agyon műtött fejét, és az erőltette színészi játékát.
  Isten óvja a telenovellákat és minden más sorozatot vagy filmet ettől a nőtől!

  Válasz
 • 2. Devilrose  |  2014/06/14 - 11:47

  Az igen, nem kicsit szabták át. Ahogy olvastam a kedves mama taszigálja a lányt a törtetés felé, talán a saját sikertelenségét szeretné a lányán keresztül helyrehozni. Mondhatni belenevelte ezt a zsigeri majomkodást.
  Magát az Amor Verdaderost nem láttam, de a From Dusk Till Dawn sorozat változatát igen. Az előbbiben a testőr-főnök viszony miatt szinte elkél az a gőg(erre biztosan rá is éreztek a válogatásokon), amit ez a csaj prezentál, de az El Rey csatornán futó szériában nagyon gyenge. Ahogy beszél, ahogy gesztikulál…a híres táncot se tudta úgy előadni, ahogy Salma, több kamerával vették fel. Ettől olyan begyakorolt lett és művi, Salma-é pedig természetes, mintha ott ropná az ember orra előtt. Nem akarok gonosz lenni, de szerintem azért kapta meg a szerepet, mert éppen ő gyakorol Rodrigezen.
  Másrészt, ha azt nézzük kell ez a törtetés ahhoz, hogy eljusson valahová, ott van pl Madonna..szó szerint a testét és lelkét is eladta a sikerért. Akarta, szinte már már férfias jellemmel tört előre.
  Vajon megéri e a gyerekkori külsejéhez képest viaszbabává válni és azt állítani régi, dundi önmagához képest, hogy genetikailag sovány….hulla fehérre sminkelt arccal próbál nem latinnak kinézni. Nem jó példakép.

  Válasz
 • 3. suxel  |  2014/06/14 - 12:17

  Hát nézegettem jeleneteket az AV-ből, és én azt hittem, hogy az argentin Melina Patriellatól nem lehet idegesítőbb szereplő Barbara karakterként, és jött Eiza. Hát képernyő érzékeny vagyok rá, én nem bírom a kiscsajt nézni, ő nekem a túl sok kategória, míg Ximena Navarrete a túl kevés pólust képviseli. Én nem kérek a kis hisztérikából sem most, sem a jövőben.

  Válasz
 • 4. Senorita  |  2014/06/14 - 12:40

  Tényleg Suxel Melina P. de utáltam!
  Na de ez a nő túl tesz mindenen! Én már a From dusk till dawn utolsó részeit is alig akartam megnézni,ezért a 2.évadot biztos nem fogom követni.

  Devilrose:Jól mondod nem jó példakép. És igen, talán ez a magyarázat rá miért ő kapta a szerepet. Mert az már biztos ritka pocsék volt.

  Válasz
 • 5. tibitoma  |  2014/06/14 - 13:48

  Egy szóval jellemezném ezt a nőt:
  SZÖRNYETEG:

  Válasz
 • 6. laci70  |  2014/06/14 - 14:24

  Nem láttam semmiben, így véleményt sem tudok mondani az alakításairól. Mindenesetre döbbenetes a 19 és 21 év közötti változás, mint ha álkapocscsonttörést szenvedett volna… Azért durva, hogy egy 100milliós országban ennyire ne legyen telenovella színésznőnek való csaj. Megint az import (pl.: Venezuela) segít majd rajtuk?

  Válasz
 • 7. Emma  |  2014/06/14 - 18:21

  Nahát, ennyire ellenszenves mindenkinek, akkor nem velem van a baj:) Egyszerűen nincs ennyire ellenszenves csaj a komplett Mexikóban (a telenovellák területén legalábbis).
  Irgalmatlanul beképzeltnek tűnik…videók alapján is.

  Válasz
 • 8. aribethkrum  |  2014/06/14 - 23:27

  Hát, gyerekek.

  Szerintem kurva jó volt az AV-ban.

  Persze ami játék jó egy telenovellában, az korántsem biztos, hogy elég egy sima, “rendes” sorozatban. Telenovella-téren viszont teljesen rendben volt a kiscsaj, és képes volt egy elkényeztetett, borzadály kis libának induló karaktert megszerettetni a nézőkkel.

  És fantasztikusan dallamos a beszédhangja.

  És kár, hogy ennyire átalakítatta magát, illetve ennyire lefogyott, de az tagadhatatlan, hogy karizmatikus. A képernyőn és élőben is.

  Válasz
 • 9. aribethkrum  |  2014/06/14 - 23:34

  Amúgy nyilván vannak kattanásai, és kinézem belőle, hogy nehéz természet (volt is minimum egy vitája a többi stábtaggal), de az AV idején készült twitcamekben és egyéb háttérvideókban kifejezetten cuki volt.

  Főleg ezt bírom, ahol a teljes stábot rávette, hogy ők is nyomassák a Harlem Shake-et. 🙂

  Válasz
 • 10. aribethkrum  |  2014/06/14 - 23:36

  Ezt meg Erika Buenfil vette fel és töltötte fel a netre. Ez kifejezetten az AV díszletében készült.

  Válasz
 • 11. aribethkrum  |  2014/06/14 - 23:45

  Nikki Brizz beszólásai pedig szenzációsak voltak, ami persze elsősorban az eredeti írók érdeme, de Eiza is kellett a teljes élményhez.

  Szállj fel a Titanicra, és süllyedj el.
  Megértetted? Vagy magyarázzam el almákkal?
  Számomra olyan vagy, mint a február 30-a: nem létezel.

  Meg az állandó Netázás, ami miatt a csajokkal mi már csak Netának hívtuk.

  Válasz
 • 12. suxel  |  2014/06/15 - 02:27

  Megnéztem már mind a 3 videót. Az első kettőhöz különösebb hozzáfűzni valóm nincsen, egy tipikus a 20-as éveiben járó életvidám fruskát látok rajta,

  Viszont a 3. videó: nem bírtam egyszerre végignézni 3 nekifutással sem. A szöveg az remek, azzal nincs probléma. Viszont az a közvetítés az affektálós előadásában az ő “dallamos” hangján számomra riasztó. Tudom, hogy a karakter milyen elképesztő hp királylány, de nekem ez rengeteg, ahogy produkálja magát. Kíváncsi leszek a szinkronra, remélem az én fülem számára javít rajta. Ám tartom magam a déli kommentemhez sem most, sem a jövőben nem kérek belőle a telenovellákban, építse csak a hollywoodi karrierjét.

  Válasz
 • 13. aribethkrum  |  2014/06/15 - 11:50

  A dallamos hang akkor van, amikor normálisan beszél, és nem fejhangon sipít. 🙂

  Válasz
 • 14. aribethkrum  |  2014/06/15 - 12:39

  Én is tudok utálkozni, ha valaki nem szimpatikus (ahogy Eiza is az volt, amikor megláttam az első AV promókat), de a szörnyetegezés túlzás, a példaképezést meg hagyjuk.

  A csúcsra eljutott mexikói színésznők kilencven százaléka széles mosollyal tette szét a lábát nála jóval idősebb, rondább, de iszonyat befolyásos és gazdag férfiaknak (producerek, milliomosok , magas rangú politikusok), hogy aztán negyven éves korukra eljátszhassák a nagyvilági dámát. A nagy galánok lassan még nagypapikorban is kergetik a régi dicsőséget. Becsődölt házasságok, kapcsolatok, megcsalások, apasági perek, addikciók mindenfele. És mindkét nem lelkesen látogatja a plasztikai sebészetet.

  Salma kinézetre/karizma tekintetében egy istennő, de ő is járt párszor a sebésznél, továbbá ő is eladta magát egy gazdag vénembernek. (Akitől mellesleg Linda Evangelista is szült gyereket, mert tudják ezek a csajok, kinek a spermája ér sokat.)

  Válasz
  • 15. laci70  |  2014/06/15 - 13:42

   A 2. és 3. bekezdéseddel egyetértek. Ez egyébként Hollywoodra és a pop szakmára is teljesen érvényes. Sok mindent meg kell ragadnia (szó szerint is…) annak a nőnek aki a csúcsra akar jutni a film és/vagy a zene világában. El kell adniuk a lelküket is. Ez egy borzasztóan manipulált világ. Amit mi látunk belőle az csak a csillogó külszín, belül velejéig rothadt és mélységesen megalázó az egész. Valszeg a Televisa sincs túl távol eme “paradicsomtól”. Salma-ról évekkel ezelött felbukkant még egy pornóvideó is, nem tudom, hogy tényleg ő volt-e rajta, mindenesetre NAGYON hasonlított rá a “főszereplő”. Plasztikai sebészhez még azok a színészek is eljárnak, akiknek ez genetikai okokból nem is lenne olyan nagyon fontos. Persze, van akinek sikerül a plasztika, de van akiknek meg nagyon nem és ez meg is látszik rajtuk.

  • 16. Devilrose  |  2014/06/15 - 17:19

   Már elnézést, de közel egykorú vele az a vénember. 😀 Tény, hogy varangy képű és hogy mocskosul tehetős, de korban hozzáillik. 1962-es születésű, Salma pedig 1966-os.
   Salma sem egy nagy tálentum, tény, hogy a külsejéből él és számtalan c kategóriás filmmel büszkélkedhet. A melleit se merném lefogadni, hogy valódiak, de legalább az arcát nem verte szét egy plasztikai sebész, hogy újat faragjon belőle.
   Ettől függetlenül nem tartom szörnyetegnek Eizat, a sorozatait is követni fogom(AV-t és és jövőre a FDTD-t is) legyen sikeres. Jön a FDTD 2.évada, 24 évesen a határ a csillagos ég.

 • 17. nota  |  2014/06/15 - 19:47

  Valami elképesztő, hogy mennyire megváltozott ez a lány, rá sem lehet ismerni. Ennek ellenére nem értem ezt a nagy utálkozást. Az AV-t már alig várom és majd akkor tudok ítélkezni a játéka felett, de nekem eddig nem olyan rettenetesen antipatikus.
  Rengeteg színésznő szabatja szanaszét magát, de néhány kis nyissz és nyassz a legtöbbnél belefér. Ezért még nem lesz utálatos a szememben. A fogyókúrára dettó ezt mondanám. Tény, hogy nem természetes az anorexiás kinézet, de sajnos manapság a legtöbbször ezt várják el.
  Teljesen egyetértek Aribeth-el abban, hogy a legtöbb szépreményű virágszál az ágyon keresztül is próbál érvényesülni. Az a sok agyondicsért, imádott és agyonsztárolt kis naiva! Vajon kinek az ágyában fordultak meg? Azt szokták a rajongók mondani, hogy “ő legalább nem úgy érvényesült, hogy x vagy y szeretője volt”. Ugyan ki tudhatja, azért mert nem írta ki a twitterre, vagy a facebookra, azért erre nem lehet mérget venni. Csak azért mert szép nagy boci szeme van, és jól (vagy kevésbé jól) adja az ártatlan szüzikét a sorozataiban, ez semmit nem jelent. Inkább becsülendő az, aki vállalja a dolgot.

  Válasz
  • 18. aribethkrum  |  2014/06/15 - 20:01

   Persze nyilvánvalóan sokan vannak, akiknek nem kellett eladniuk a lelküket a sikerért, illetve nagyon sok szintje van annak, hogy az előrejutáshoz mennyire érdemes jóban lenni a fontos emberekkel. Lehet valaki egy befolyásos ember kiskedvence anélkül is, hogy lefeküdt volna vele/látványosan a seggét nyalná, szimplán azért, mert valamilyen okból szimpatikus az illetőnek.
   Ez általában mázli kérdése.

   Eiza szerintem túlzásba vitte mind a fogyókúrát, mind a plasztikai sebészetet, de az az érdekes, hogy mozgásban, tíz kiló telenovella-smink alatt egyik sem feltűnő, illetve megkockáztatom, hogy kifejezetten szép/bájos a sorozatban. Amikor viszont egymás mellé tesznek egy-egy ilyen lett-ilyen volt képet (főleg azokat, amiken úgy néz ki, mint egy ufó), akkor feltűnő, hogy milyen durván megváltozott.

   A további karrierje engem nem igazán izgat, sok sikert kívánok neki külföldön, de nem lennék rá kíváncsi pl. egy El manantial újrában. Nekem ő már csak Nikki Brizz marad. 🙂

 • 19. aribethkrum  |  2014/06/15 - 19:48

  Te Devilrose, egy héten belül hányadszor égek be az életkorokkal? 😀 Halál komolyan fiatalabbnak néztem Arenast a koránál, Salma férjét pedig jóval idősebbnek. (Persze igaz, hogy Salma sem mai csirke, csak nekem ő már Frida marad. :))

  Válasz
  • 20. Milibindi  |  2014/06/15 - 22:52

   Aribetrh én ezért szoktam mindig mondani azoknak, akik azzal vannak elfoglalva, hogy ki hány éves és milyen korú a karaktere. engem abszolút nem érdekel ,csak az, hogy hogy néz ki.
   Igaz nem színész, de én is tudok durva pl. mondani volt egy informatika tanárom és akkor még fenn voltam Iwiwen ott megtaláltam őt, majdnem hátra dobtam magam a döbbenettől. Aztán megkérdeztem a többiektől , hogy szerintük hány éves lehet ez a tanár. Majd mikor mondták, hogy 40 körüli akkor megnyugodtam, hogy mégsem vagyok hülye,mert.28 éves volt akkor.
   Ezért mondom fölösleges a színészek korával foglalkozni.

 • 21. betti  |  2014/06/16 - 08:46

  Nagyon ritka, hogy hozzászólok az éppen aktuális témához, – pedig lelkes olvasója vagyok a hírblognak – most viszont nem tudom megállni, hogy ne írjam le: ugyan nem Ismerem színészi kvalitását Eiza Gonzaleznek, de ennyire unszimpatikus színésznővel még nem találkoztam. Lassan húsz éve igazi telenovella rajongó vagyok, de ilyen véleményem még egy színésznőről sem volt…..ennek ellenére kiváncsi vagyok a ma induló sorozatra 🙂

  Válasz
 • 22. bence1996  |  2014/06/16 - 10:55

  Egy biztos, a plasztika inkább előnyére vált…ugyan nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi műtéten átesett. Ez viszont elég kiábrándító 😀

  Válasz
 • 23. Mary  |  2014/06/16 - 13:09

  Eizat AV előtt én még nem láttam sehol. Jóformán azt sem tudtam, hogy létezik. 🙂 Mikor elkezdődött a sori, átlagban sikítófrászt kaptam, ha megjelent a képernyőn. Innen is látszik, hogy hiteles volt a hisztérika, személyiségzavaros, elkényeztetett kislány szerepében. A sori végére kimondottan megkedveltem, nyilván ebben benne volt a karakterének változása is. Viszont sikerült neki egyedivé tennie Nikki Brizzt, olyannyira, hogy szerintem senkinek nem adtunk ennyi becenvet, mint neki. Az állandó visszatérő szóhasználatai: Neta, Captas? SuperSuperman, Supersupermami és hasonlók még mindig rá emlékeztetnek.

  Hogy nehéz természet, tudjuk. Ő is, hiszen nem is tagadja.
  Az, hogy nem jó példakép, ezt aláírom. De akkor az összes anorexiás kinézetű modell, színésznő mehet a levesbe. 😀

  Ha a plasztikázást említjük, akkor vajon hány színésznőt tudnánk mondani olyat, aki még nem járt sebésznél? Csak vegyük STD forgatását, hogy a triumvirátust először rendberakta egy plasztikaisebész, hogy 40 évesen a 25 hihető legyen. 😀 Akkor meg ennyi erővel Maite sem példakép, mert plasztikáztatott és cigizik. Boyerről meg jobb, ha nem is beszélünk. 😀

  Egyáltalán nem értek vele egyet, hogy fogyózik és átszabatta magát. De nem is ítélem el érte, hogy így akar érvényesülni. Nem ő az első és nyilván nem is az utolsó.

  Karizmatikus személyiség, ez tény. És megosztó is, lehet utálni és nagyon szeretni is.

  Válasz
 • 24. Elizabeth  |  2014/07/13 - 18:00

  Engem egy előadóművésznél sosem érdekel, hogy milyen ember a privát életben, egyedül a produkció számít.
  Így vagyok ezzel a kis csajjal is. Tőlem hetente plasztikáztathatja magát, a lényeg, hogy átjöjjön számomra az alakítása.
  Ezt ő teljesíti, így a film forog tovább…….. 🙂

  Válasz
 • 25. csercsa róbert  |  2015/06/27 - 16:19

  szerintem tévedtek vele szemben ugyanis én nagyon szeretem ahogy szinészkedik és a hangja szem rossz egész jó és menő és ráadásul gyönyörű is én nem hallgatok más véleményére nekem ő az egyik kedvenc szinésznőm és megérdemli a karierje nagyobb sikerét és ráadásul wiliem levy mellet is jól mutattna egy ujj sorozatba tehát én drukolok neked Eiza mindent belle és ne hallgas más véleményérre csak azért mondják mert irigykednek rád de te mutasdt meg ki is vagy valójában és nekem te vagy a kedvenc sziésznőm ugy hogy mindet bele én drukolok neked és ne foglalkozz azzal hogy mások soványnal tartanak mert szerintem pont ilyen egy modell alkatai is ugy hogy hajrá mindent bele én támogatlak hiddel nem csak szuper énekesnő vagy hanem szuper szinésznőis

  Válasz
 • 26. csercsa róbert  |  2015/06/27 - 16:25

  ja és mások is plasztikállnak és ég nem dőlt tőle össze a világ és gy ráadásul sokkal szebb lett mint tini korában és jól tette a produkcer hogy őt választotta a filmnek ha bár én vagy szászor láttam még mostis nézem mert szerintem szuper lett és szerintem sokkal több filmbe kellene játszania a barátaim szerintis szép ée kiváló szinésznő és énekesnő

  Válasz
 • 27. csercsa róbert  |  2015/06/27 - 16:26

  vagyis csercsa marietta csak rosszul van van oda irva

  Válasz
 • 28. csercsa róbert  |  2015/06/27 - 16:27

  a nevem és a barátnőim is imádnak szóval hajrá

  Válasz
 • 29. csercsa marietta  |  2015/06/27 - 16:32

  ja és aki azt mondja rá hogy dagad vagy pattanásos az biztos azért mondja mert ői pontosan olyan vagyis aki mondja másra jól mondja magára

  Válasz
 • 30. csercsa marietta  |  2015/06/27 - 16:34

  szerintem más szinésznő sem jobb nála ugynis én már évek óte nézem a sorozatokat és szerintem ő is ugyanolyan jó

  Válasz
 • 31. csercsa marietta  |  2015/06/27 - 16:35

  és ha nem is lenne olyan jó nem kapott volna annyi szerepet

  Válasz
 • 32. csercsa marietta  |  2015/06/27 - 16:37

  szerintem smink nélkül is szép

  Válasz
 • 33. csercsa marietta  |  2015/06/27 - 16:39

  kiváncsi lennék miér gyülölitek őt ennyira pedik oyan kedves szerintem jobb lenne ha bocsánatot kérnétek tőle imélben

  Válasz
 • 34. emesegyugyi  |  2016/12/25 - 16:10

  Megerdemli persze h meg !! Egyszeruen imadoom !!! Kedvenc szinesznom!!😍😍😃😃

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum