Hírek – 2014. június 11.

2014/06/11 at 12:54 7 hozzászólás

HEFDMKunoB

 • A fenti képen Nicandro Díaz mellett Kuno Becker (Soñadoras) pózol, aki tizennégy év után ismét telenovella-szerepet vállalt, vendégszereplő lesz ugyanis az Hasta el fin del mundóban, ahol utolsó novellájához, az Első szerelemhez hasonlóan ismét egy autóversenyző bőrébe bújik. Kuno karrierje egyébként szépen halad az USA-ban, az elmúlt években olyan sikersorozatokban tűnt fel, mint a Doktor House, a Nip/Tuck, a CSI Miami, vagy legutóbb a Dallas. Ami pedig a sorozatot illeti, Díaz nyilvánosságra hozta a sorozat végleges logóját, amelyből kiderül, hogy milyen alcímet biggyesztettek a sorozathoz (Míg világ a világ… szeretni foglak), és amely egyelőre nem aratott osztatlan sikert a fórumokon, én is kicsit úgy érzem, mintha a sorozat valamiféle stílusficamban vergődne, pedig az autóversenyes és csokis tematika keveréséből ki lehetne hozni valami tetszetőset.
 • Rosy Ocampo két történettel is visszatérhet jövőre, a már emlegetett új Zarattini-eredeti mellett a komédiasávban is újra megjelenhet, mégpedig a perui-ecuadori Los Barriga remake-jével, amelynek feldolgozási jogai már régóta a Televisánál vannak. Ebben a történetben egy duci lányba egy telefonbeszélgetés hatására szeret bele a jóképű főhős, viszont a lány rosszakarói egy másik nőt mutatnak be neki, mikor a személyes találkozásra kerül a sor, hogy kipumpálják belőle a pénzét.
 • La sombra del pasado: új biztos szereplő Mapat novellájában Fernanda López (La mujer del vendaval), aki a Justo-karakter (Alexis Ayala) szeretőjét, vagyis Eloísát játssza majd, ami azért érdekesség, mert a színésszel a való életben is egy párt alkotnak. Őróla van szó. Ami pedig a fiatal főgonoszt illeti, egy másik Mapat-kiskedvenc, Florencia de Saracho is betöltheti majd az új Bárbara szerepét.
 • Ha Ignacio Sadának nem sikerül megszereznie a Simplemente María forgatókönyveit, a Carlos Romero által adaptált La calumniára (A rágalom) is ráteheti a kezét, melynek az adaptálása már az utolsó fázisban jár. Ha emlékeztek, ez az a Delia Fiallo-történet, amit Romero saját kedvtelésből adaptál a Televisának, és csak a teljesen kész forgatókönyveket hajlandó majd átadni a gyártónak. A sztori tipikus rózsanovella a szegény varrónő és a fiatal playboy szerelméről, aki azért szakít a lánnyal, mert azt hiszi, ő az apja szeretője, miközben valójában a lány gonosz testvéréről van szó.
 • Kiderült, hogy a La gatához mégsem a Cara sucia történetszálait csapják majd hozzá, hanem a sztoriban már eredetileg is jelenlévő másik verzió, a Rubí rebelde kerül majd előtérbe.
 • A Mi pecadót a napokban mutatták be Brazíliában az SBT csatornán, ahol a trailerből összevágott gyatra főcímet Maite Perroni portugálul felénekelt dalával próbálták meg feljavítani.
 • A Venevisión új verziót forgat Miamiban az alig pár éves Voltea pa’ que te enamores c. sorozatból, ahol Pedro Moreno (Una familia con suerte) játssza majd a férfi főszerepet, de sok, a Televisánál is megforduló arc megjelenik a nemzetközi szereposztásban, többek között Cecilia Gabriela, Frances Ondiviela, Maite Embil, Mauricio Mejía, Víctor Cámara vagy Lupita Ferrer.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“Mi Corazón es Tuyo” – Ana kettős élete Rabok és szeretők – soundtrack + dalszövegek magyarul

7 hozzászólás Add your own

 • 1. Devilrose  |  2014/06/11 - 13:56

  Örülök Kunonak, (bár szerintem bukik ez a Diaz sorozat…valahogy nem klappol). Szerintem igazán a Góól című több részes mozi hozta meg számára a sikert. Ahogy nézem inkább a mozira koncentrált, néhány sorozatban vendégszerepelt csupán. Illetve a Dallasban egy évad erejéig ő volt Drew Ramos.
  Venevision: Megnéztem a főszereplő urat, nincs is több kérdésem. Máris rosszul vagyok, hiába a sok ismert arc.

  Válasz
 • 2. szabina333  |  2014/06/11 - 14:13

  Los Barriga remake: kérnék egy olyan verziót végre, ahol a duci lány duci marad sőt még fel is szed a sorozat végére és így is kell a főhősnek! Olyan édes dundis meg Llena de amoros ez a dolog…

  Alexis Ayalának már másodszor lesz az igazi felesége fernanda a szeretője 😀 a Llena de amorban is az volt!

  Válasz
  • 3. Villano  |  2014/06/11 - 20:10

   Akkor ez tetszeni fog,mert a Los barriga főhősnője egy dekát sem ad le, és nem titkolom ez nekem is nagyon szimpatikus.
   Még egy csúnya lányos történetet is élveznék,ahol nem szépül meg semennyire sem.Jó példát mutatna az embereknek,főleg a fiataloknak.

  • 4. Villano  |  2014/06/11 - 20:11

   Jut eszembe,a Que clase de amor főhősnője duci és csúnyácska marad,juhé! 🙂

  • 5. Scarlet  |  2014/06/12 - 12:42

   Én meg egy olyat néznék meg, ahol a főhősnő egészséges 😀 Mert a 30 kg súlyfelesleg éppolyan egészségtelen, mint a kóros soványság 😀 Valamiért nem szimpatikusak nekem ezek a ducis sorozatok 😀 A Valentinában is jobban örültem volna, ha vékony marad… Talán azért mert egyszer rajtam is volt +8-10 kg és amióta megszabadultam tőle és egészségesen élek, sokkal boldogabb vagyok 😀

 • 6. suxel  |  2014/06/11 - 15:14

  – Valahogy nem lep meg, hogy Kuno pont autóversenyzős mellékszereplő lesz, ám a sorozat továbbra sem izgat. Mintha kissé komikus jelleget éreznék rajta, pedig tudom nem annak szánják.
  – Ocampot szeretem, mert mindig aranyos komédiákat tud előszedni, abszolúte szerethetőek, már csak nekem kellene ráérezni a mexikói humor ízére, de fanyalgok még mindig.
  – Mapat a fél Vendavalt már összeszedte.
  – Pedrot az ERDA-ban láttam, s járt már neki egy főszerep simán. Tök cukik voltak Ximenaval benne. Csodálkoztam is, hogy a Televisa csak olyan mellékszerepeket adott neki, mint a UFCS vagy CDL.

  Válasz
 • 7. aribethkrum  |  2014/06/11 - 20:40

  Kunoooooooooooooooooooo. 🙂 *visszajöttek a szonyadoraszos emlékek*

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum