Hírek – 2014. június 8.

2014/06/08 at 13:23 10 hozzászólás

XN

 • Mindenki Ximena Navarretét akarja: a hajdani Miss Universe nem panaszkodhat, annak ellenére, hogy telenovellás debütálása finoman szólva sem a várakozásoknak megfelelően alakult, A vihar hatalmas bukása nem sötétítette el Ximena szerencsés csillagzatát, hovatovább jelenleg elmondható, hogy ő a Televisa legkeresetebb főhősnője. Nem elég, hogy Salvador Mejía is szeretné viszontlátni következő sorozatában Fernando Colunga oldalán (Lo que no se perdona), a gyártó több producere is vele képzeli el legújabb novelláját. Köztük van Mapat új sorozata, ahol Ximenának egy családi viszály közepette kell megvédenie szerelmét Romeo és Júlia-stílusban (La sombra del pasado), Pedro Damián novellája, ahol egy olasz bevándorólányt alakítana, aki Mexikóba érkezik férjet fogni magának (Muchacha italiana viene a casarse), Ignacio Sada projektje, amelyben egy szegény varrónőből híres divattervezővé válna (Simplemente María), vagy ahova a legnagyobb esélye van bekerülni: Giselle González első munkája, ahol egy szerencsétlen sorsú nő karaktere vár rá, aki börtönbe kerül, miután önvédelemből megöli a férfit, aki megpróbálja megerőszakolni (Yo no creo en los hombres). Tény, hogy ami hiányzik Ximenának tapasztalatból, az megvan benne kisugárzásból és akaraterőből, így nem kérdés, hogy hamarosan újra főszerepben láthatjuk viszont, na de ti melyik történetet szánnátok neki?
 • La sombra del pasado: új szereplőkkel bővült Mapat El manantial-feldolgozásának szereposztása. A novellában lesz Alexis Ayalán és Manuel “Flaco” Ibáñezen kívül Alfredo Adame és Alejandra Barros is, utóbbi Ayala feleségének szerepében, azaz ő lesz az új Margarita, akit az eredetiben Daniela Romo alakított. Ezenkívül a castingon járt Michelle Renaud, Magda Karina, Ana Isabel Torre és Fabiola Guajardo is, az biztos, hogy Mapat ezúttal sem a sztárszereposztással fog kitűnni. A főhősnő szerepére Ximena Navarrete és Ana Brenda mellett Livia Brito is esélyes lehet, a forgatások pedig Colima államban zajlanak majd, ahol többek között a Contra viento y mareát is forgatták. Szeptemberben indul a felvétel, a sorozat pedig novemberben kerülhet képernyőre a La malquerida helyén.
 • Livia Brito nem csak Mapatnál erős jelölt, a Muchacha italiana viene a casarse főszerepe is az ölébe hullhat, amelyet Pedro Damián készít, és mellyel a La gata után tér vissza a képernyőre sok évnyi pihenés után.
 • Giselle González is elkezdte a castingokat, az ő sorozata a Yo no creo en los hombres újrája lesz, és szeptember 1-jén veszi majd kezdetét az El color de la pasión helyén. A történetben már biztosan benne lesz Blanca Guerra és Alejandro Camacho, akikkel az Alma de hierro óta jó kapcsolatot ápol a producer, és akik már a Madre sustituta idején is elkötelezték magukat Giselle-nek, ez most sem lesz másként. Főhősnő lehet Ximena Navarretén túl Irán Castillóból is, aki Mapatnál is labdába rúghat (micsoda belterjesség, kérem szépen), és nem lehetetlen, hogy egy másik ex-szépségkirálynő, Zuleyka Rivera is ebbe a történetbe kerüljön főgonoszként. További szerepekben visszatérhet Macaria, Rosa María Bianchi, Azela Robinson és Lenny de la Rosa is. A sztori egyébként a hírek szerint egy nagyon szabad feldolgozás lesz, olyannyira, hogy az eredeti Caridad Bravo Adams-történetet az adaptáló Aida Guajardo egy másik, hasonló konfliktusokat felvonultató kubai rádiónovellával fogja kombinálni, amely a Yo defendí mi honra (Megvédtem a becsületemet) címet viseli.
 • Problémák adódtak Ignacio Sada Simplemente María-feldolgozásával, ugyanis Gabriela Ortigoza, az eredeti forgatókönyvek szerzője hatalmas összegeket kér az újbóli feldolgozásért. Ha sikerül vele megegyezésre jutni, elkészülhet az új verzió, ha azonban mégsem, Sadának új sztori után kell néznie, ez pedig annak az esélyét is lecsökkenti, hogy előbb képernyőre kerüljön, pedig szó volt arról is, hogy Pedro Damián helyett esetleg mégis ő következne a 16:15-ös sávban.
 • A La gatát a nagy sikerre való tekintettel 175 részesre hosszabbítják, ez pedig azt jelenti, hogy idén már nem is fog véget érni, és hogy valószínűleg az íróknak is új történetet kell keresniük, melynek szálaival feldúsítják a cselekményt, ami nagy valószínűséggel a sztori egyik korábbi venezuelai remake-je, a Cara sucia lesz.
 • Secretos de verdad: Rosy Ocampo új eredetije is leghamarabb jövőre mutatkozhat be, a bennfentesek szerint a producer a La fuerza del destino és a Mentir para vivir után “Zarattini-trilógiája” harmadik darabjában is David Zepedának kívánja majd adni a főszerepet.
 • Ana de la Reguera nem vállalja Salvador Mejía felkérését, hogy Fernando Colunga partnere legyen a Lo que no se perdonában.
 • Íme Kate del Castillo új telemundós narkónovellájának, a Dueños del paraísónak (Az éden urai) hivatalos előzetese. Érdekesség, hogy a történetben a TVN chilei tévétársaság is közreműködik majd az író, a szintén chilei Pablo Illanes kérésére.
 • Nézettség: a héten nagy felfordulást okozott a különböző fórumokon, hogy a nézettségek nem jelentek meg a szokott időben, melynek az az oka, hogy a mérést eddig végző céget, az Ibope-ot felvásárolta az amerikai tulajdonú Nielsen, ami azzal is járhat a jövőben, hogy a nézettségek az amerikai sorozatoknál is megszokott formátumban, azaz teljes nézőszámmal jelenjenek majd meg. Annyit még biztosra lehet venni, hogy a Quiero amarte múlt vasárnap pocsék eredménnyel, 17.9 ponttal zárt, ami tizedre pontosan megegyezik a Por siempre mi amor végének nézettségével, azaz holtversenyben állnak a vasárnapi finálék listájának utolsó előtti helyén (csak az Amorcito corazónt sikerült megelőzniük). Mióta a vasárnapi nézettség divatba jött, egyetlen 19:00-s sávban bemutatott novella utolsó része sem szerepelt ennyire le, mint a Quiero amarte, átlagnézettsége (17.1) pedig épp hogy csak pár tizeddel lett jobb, mint a Mentir para viviré (16.3), de még így sem ütötte meg a sávban elvárt 18 pontos küszöbszintet.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“Mi Corazón es Tuyo” – Silvia már nem csak sziluett Lartilleux döntött: jön az új Guberálós María!

10 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2014/06/08 - 15:30

  Amennyire vannak Boyer-ellenesek, ugy vagyok en XN ellenes. Nem ertem mi ez a nagy hajra korulotte, nekem amellett, hogy a szineszi jateka nem tetszik, meg a no sem varazsol el, nem az esetem. A legkisebb kaliberu tortenetnek a MIVAC-ot latom, igy en odakuldenem.
  EM-remake: Barros sokat fejlodott, de meg mindig angyali arca van, s nekem fiatalka Margarita szerepere, remelem kicserelik egy masik karakterre. A helyzet majd ott kezd kinos lenni, ha Barrosnak lesz egy bo harminc eves fia.
  Giselle barmivel is jojjon vissza, mar nagyon varom, s Mapattal ellentetben nagyon eros mellekarcokkal kivan dolgozni, ezert mar csipem a keszulo sorozatat. A szabad atirast meg meginkabb csipem, hajra.
  Ocamponal korvonalazodik, ha komedia Camil, ha drama, akkor Zepeda. Es en meg mindig ugy erzem Zarattini huszaros termeszet lehet, szerintem beleszol o, hogy kit kivan meg ferfifohosnek. A kosztumos trilogiajat lenyomatta Colungval, a modern trilogiajat meg Zepedaval szeretne vegigcsinalni ugy latszik. Mindenesetre en nagyon varom mar elore is.

  Válasz
 • 2. laci70  |  2014/06/08 - 15:38

  Erről a mellékelt fotóról igencsak egy Végzet Asszonya tekint le ránk, földi halandókra 🙂
  Jó csaj, de Colungához talán túl fiatal.
  “La sombra del pasado”
  Érdekes, de ehhez a szerephez éppen el tudnám képzelni Ximena Navarretet, de azért kösse fel a nadrágját…
  “Livia Brito nem csak”
  Annak ellenére, hogy milyen jó karakter, még mindig várat magára az igazi kiugrás számára. Érthetetlen.
  “175 részesre hosszabbítják”
  Ez öli meg az egészet! Legyen csak 80 (na, egye fene 100) rész. A többi csak felesleges tésztagyártás.
  “Ana de la Reguera nem vállalja”
  Nem is passzolnának egymáshoz, így, ránézésre.

  Válasz
 • 3. suxel  |  2014/06/08 - 15:44

  jah meg annyit mig el nem felejtem, hogy a QA finale nekem nagyon bejott, Bracho, Medina es Canto (mintha meg lett volna egy 4.ember is, de most ra nem emlekszem) szerintem nagyot alakitottak a reszben. Kar, hogy az egesz sorozat mar messze nem volt olyan jo, mint a finaleja. Azzal meg egyet kell ertenem egy kinti forumozoval, hogy az alternativ finale a max-cons fanok kigunyolasa volt. 😦 Es a mentirtol 6 szazaddal volt jobb es nem nyolccal, mert 16,5 lett az MPV atlagnezettsege. Tudom, ez mar csak szorszalhasogatas, mert az eredmenyeken mit sem valtoztat.

  Válasz
 • 4. tibitoma  |  2014/06/08 - 15:45

  Tök jó!!!
  Marco, te vajon honnan szeded ezeket a bennfentes infókat? A Google még csak nem is ismeri a Yo defendí mi honra c. rádiónovellát 🙂

  La sombra del pasado: még mindig nincsen nagyon benne first class televisás sztár.

  La Gata: haha! Kezd egyre érdekesebb lenni, La Gata + Rubí Rebelde + Cara sucia

  Simplemente María: mi a francnak akar fizetni a Televisa Gabriela Ortigozának, aki csak adaptálta a mexikói képernyőre a történetet? Fogják az eredetit Celia Alcántarától, aztán nyomják egy okos forgatókönyvíró kezébe, tupírozza fel az. Peruban a Saby Kamalich/Ricardo Blumés verziót sikerült 485 részig nyújtani.

  Válasz
  • 5. MarcoPolo  |  2014/06/08 - 15:54

   A venezuelai fórumon mindig megjelennek ezek a bennfentes arcok elejteni egy-két ilyen infót 🙂 És igen, felmerült ott is, hogy miért nem dolgoznak az eredetivel, de arról kiderült, hogy azért ilyen hosszú, mert minden rész csak kb. 3-4 jelenetből áll, amelyek egyenként 6-7 oldalasak, és rémálom lenne őket adaptálni, ezért kell az ortigozás verzió.

  • 6. tibitoma  |  2014/06/09 - 07:33

   Köszi 🙂
   Jó fej vagy ám!

  • 7. tibitoma  |  2014/06/09 - 07:45

   Három érdekesség:
   1. http://www.tvnotas.com.mx/advf/imagenes/4fdf5c2bc9f6e_605x907.jpg
   Nahát, ők is voltak fiatalok. 🙂
   2. a La Otra Cara del Almában jó ötlet volt Kamalichot és Spanicot összeereszteni: az előbbinek az anyukája, az utóbbinak az apukája horvát.
   3. Nofene, a perui Simplemente Maríát Caridad Bravo Adams adaptálta a 67-es argentin változat alapján. Mik ki nem derülnek!!??!!

 • 8. mandi26  |  2014/06/09 - 00:00

  áááá mekkora hülyeség ez ami Navarete körül van, még hogy a la tempestados leégése után mindenki vele akarna dolgozni szerintem meg van valami nagyon nagyon bensőséges ismerőse aki nagyon promózza a lyányt… és ahogy hallom kell is egy kis pozitív a csajszi köré mert a Levys összemelegedés… vagy sem…. (ezt mindenki döntse el maga) miatt most jól jön neki hogy annyira jó a csaj hogy mindenki őt akarná áá szerintem max egy vagy két szerepnél felmerült a neve mint új hús de pont azért mert most a sajtóba többet lehet hallani és ez azért egy új sorozatkapcsán sem jöhet rosszul ezért is maradt meg még a tudatba a nem épp jó debütálása után mert a sajtó még mindig a majdnem románcukon csámcsog ellenben van egy pár színésznő aki tényleg keményen dolgozik és próbál a azon a bizonyos létrán mászni velük kellene foglalkozni a televisanal többet, és ezt nem a Navarete ellenszenv mondatja velem csak tényleg idegesítő róla olvasni állandóan szerintem ok nélkül…
  Colunga mellé meg jöhetne pl Boyer mert a mostani szerepe is hasonlón áll mint amiről az emlékezetem nem csal az Ezeles csajnak volt…. és érdekes páros lenne az bizti 🙂

  Válasz
 • 9. nota  |  2014/06/09 - 18:53

  “Mindenki Ximena Navarrtét akarja” vajon miért? Azért mert zakózott az előző sorozatával (még akkor is ha ez nem elsősorban az ő hibája volt)? Szépségkirálynő volt? Vagy annyira tehetséges? Még az is lehet, csak eddig nem volt alkalma bizonyítani, de én akkor sem értem. Vajon ki az, aki ennyire nyomja?

  Válasz
 • 10. szabina333  |  2014/06/11 - 14:06

  Blanca Guerra és Alejandro Camacho…. ez a páros úgy ahogy van zseniális! 😀

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum