Hírek – 2014. május 22.

2014/05/22 at 00:30 13 hozzászólás

ximena_navarrete_ropa-movil

 • Lo que no se perdona: tovább gyűrűznek a pletykák Salvador Mejía új novellája körül, melynek bennfentes infók szerint a Lo imperdonable a másik munkacíme, így nem lehetetlen, hogy valóban a Sebzett szívek újrájáról lesz szó. Az egyedüli biztos név Fernando Colunga, és nem kizárt, hogy a producer Ximena Navarretével (A vihar) tárgyal egy esetleges újabb főszerepről. Akik biztos, hogy nem kerülnek össze ismét Colungával, azok Adela Noriega (aki ugyancsak bennfentes infók szerint nem akar mostanában színészkedni, a La malquerida idősebbik főszerepét is visszautasította, mondván még nem akar anyukát alakítani), valamint Lucero (akit állítólag a Televisa saját sorozatban akar majd ellőni idén, melyet már a legnagyobb titokban írnak is neki, de még nem tudni, milyen történet főhőseként térhet vissza).
 • Alejandro Camacho helyére végül Alejandro Tommasi került az Hasta el fin del mundóban: ő játssza majd a Bandy-család meleg inasának szerepét. A Bandy-lányok mamája, Greta pedig Olivia Bucio lesz, ő így fog festeni.
 • Nathalie Lartilleux szeretné, ha a La gata története minél előbb elérkezne a bosszúállás etapjába, ahol Esmeralda (Maite Perroni) és édesapja (Manuel Ojeda) közösen állnak bosszút rosszakaróikon, ezért állítólag őrült vágásba kezdett a már leforgatott jelenetek között, hogy minél előbb eljusson a történet a kívánt fázisba, hiszen a Corazón indomable is akkor indult be igazán, amikor Maricruz nagyvilági dámaként jelent meg, hogy ellenségeit szívassa. Az új részekben új szereplők is csatlakoznak a sztorihoz, többek között Patricio Castillo (Mentir para vivir) és Mónika Sánchez (Amores verdaderos), utóbbi ismét negatív szerepben, Laura Zapata szövetségeseként.
 • Qué pobres tan ricos: Rosy Ocampo novellájának fináléjába Gabriel Soto érkezik majd egy rövid, de annál jelentőségteljesebb vendégszerep erejéig. Az utolsó rész június 29-én, vasárnap kerül adásba.
 • Quiero amarte: Carlos Moreno folytatja a saját sorozatai univerzumán belüli crossoverezést, míg a Cuando me enamoróban Cristóbal atya (Arturo Peniche) jelent meg az En nombre del amorból, az Amor bravíóban pedig a Cuando me enamoro főhőseinek borát itták, a Quiero amarte főgonoszának, Lucreciának az Amor bravío főgonosza, Isadora ajánl ügyvédet.
 • La sombra del pasado: Mapat El manantial-újráját nem Gabriela Ortigoza, hanem Carlos Daniel González (La mujer del vendaval) és Antonio Abascal (Ni contigo, ni sin ti)  adaptálják majd, hát nem is tudom, nem a legjobb ajánlólevél. Valamint Alexis Ayala mellett újabb biztos név a szereposztásban Manuel “Flaco” Ibáñez, akit leginkább Manuel Ojeda karakterében tudok elképzelni.
 • Carla Estrada 2015 februárjáig lesz az Hoy c. magazinműsor producere, ami pedig kifejezetten ironikus, hogy a Televisa a műsor korábbi producerének, Carmen Armendáriznak fog helyette telenovellát adni, mégpedig az 1982-es Bianca Vidal remake-jét. Ez a novella volt annak idején Edith González első főszerepe, amelyben egy diáklányt alakított, aki beleszeret irodalomtanárába, ám később kiderül, hogy ő maga is a szeretett férfi apjának bal kézről való gyereke. Armendáriznak nincs nagy tapasztalata a telenovellakészítésben, így a remake ötlete logikusnak tűnik, egyéb sorozatok viszont fűződnek a nevéhez, többek között a pszichés gondokkal küzdő nőkről szóló Locas de amor. A Bianca Vidal adaptációját Orlando Merino, az utóbbi széria írója végzi majd.
 • A Televisa megszerezte a Como tú ninguna (Nincs hozzád hasonló) c. Gaby Spanic-sorozat, azaz minden rétesnovellák ősanyjának feldolgozási jogait, és mivel mostanában a Carlos Romero-átírások kelendőek, nem lenne meglepő, ha a közeljövőben tető alá is hoznának egy új verziót belőle.
 • Jaime Camil a Devious Maidsben tett vendégeskedés után folytatja amerikai tévés karrierjét, állandó szereplője lesz ugyanis a The CW új komédiájának, a Jane The Virginnek, amelyet idén ősszel mutatnak be az USA-ban, és amely a Juana la virgen c. venezuelai telenovella feldolgozása. Érdekesség, hogy a The CW-n kívül jelenleg a Televisa és az RTI is forgat egy közös feldolgozást ugyanebből a történetből Kolumbiában, La virgen de la calle címmel.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

Elfeledett novellák – “Amor Gitano” (1999) “La Malquerida” – Áfricát rabszolgaságba hajtják

13 hozzászólás Add your own

 • 1. Mónika  |  2014/05/22 - 05:27

  Ha tényleg a STA-ból készít remkakéz Salvador Mejia és jó lesz a szereposztás, akkor szinte biztosan sikesres lesz. Fernandónak nem volt még olyan, hogy ki kellett volna írni egy telenovellánovellából, így még a befejezés is jobb lesz. Adela is elvállalhatna már egy telenovella szerepet. Régebben is játszott már anyukát. Ahogyan telik az idő neki is kevesebb esélye lesz egy főszerepre.
  Natalie

  Válasz
 • 2. Mónika  |  2014/05/22 - 05:33

  Nathalie nehogy nagyon összevágja a LG-t, mert akkor nézhetetlen lesz. Ha jó a szereposztás, de a történet nem, akkor nem lesz sikeres. Nem kellene ezzel elrontani a LG-t nézettségét, pedig jó története van.

  Válasz
 • 3. szabina333  |  2014/05/22 - 08:37

  “a Quiero amarte főgonoszának, Lucreciának az Amor bravío főgonosza, Isadora ajánl ügyvédet.”
  😀 😀 😀 ez tök jóóó!!

  Válasz
 • 4. bence1996  |  2014/05/22 - 09:20

  Óóó, hát “biztos” fontolóra veszi egy sorozatgyilkos ajánlatát a kedves Lucrecia 😛
  Mejía tuti bukta, már látom.
  A La Gata meg…inkább hagyjuk

  Válasz
 • 5. suxel  |  2014/05/22 - 09:43

  Buci karaktere a kinézet alapján elég felszínesnek, és nagyviláginak tűnik. Úgy érzem nem a jótét lélek Dolorest fogjuk viszont látni a Quiero Amarteből, de nem is egy olyan manipulatív anyát, mint a Destilando amorban volf Fedra. Valahol a kettő között lesz Greta.
  La gata: számomra nézhetetlen a sorozat, nem is értem, hogy kajálják a történeteit. Nem értem Nathalie rohanását sem, mert a 12 rész alatt minden epizód jó számokat hozott a küszöbérték felett 16-17-18 pontokat, szerintem simán kivárhatná a részeket, mert így is szeretik a sorozatát, a shareje minden egyes nap a legnagyobb. De nem, neki CI magasságok kellenek, nem szimpatikus az egész folyamat, amit csinál.
  QA: wow! Na majd erre vetek egy pillantást, hogy is néz ez majd ki. 🙂
  La sombre del pasado: tartok tőle, hogy a falusi orvos szerepére tartja számon, utóbbi vendavalos gonosz polgármestere után. Bár én legszívesebben semelyik karakterként nem látnám viszont az EM-remakeben. Ha meg csinálnak belőle 160 részt, az gáz lesz. Továbbra is fenntartom, Mapat az olyan könnyedebb történetekkel, mint a Vendaval volt még el is bír, de egy ilyen erős sztorit hozzáadni hiba.
  Nem vagyok ellene az új producernőnek. Kíváncsian várom mit tesz majd le az asztalra.

  Válasz
 • 6. Marcsi  |  2014/05/22 - 10:15

  Jézusom Oli nénin annyi festék van hogy már át ment Joan Rivers-be! Egyébként én jobban örültem volna ha Bundy-éknak hívják őket. 😛

  Válasz
 • 7. tibitoma  |  2014/05/22 - 14:02

  LQNSP: ha a Lo Imperdonable, nem érdekel annyira, mert “kevés”, a régi verziót két dolog tette érdekessé. Az egyik Gilda, a másik a férfi főhős cseréje (technikai értelemben véve izgatta a fantáziámat, “hogyan tudják beadni, hogy a főhősnő mást szeret?”). Mejia a La Madrastra sikerét lovagolná meg ezzel a történettel.

  La Gata: Móniszancsez, nyamm! Most nézem a Youtube-on a Rubí Rebeldét, tényleg vettek onnan át szálakat. A remake-mániám miatt ez a legislegislegérdekesebb széria. (A dupla remake remake-je úgy, hogy nem alkalmazzák a felhasznált két sztori egyikét, mert azt már megcsinálta a producernő korábban, viszont Carlos Romero minden saját agymenése átkerül a másik felhasznált cselekménybe.)

  QPTR: haha, remélem, Zuria mellé, easter eggnek.

  QA: ezért is szeretem Morenót. Bár amikor megkapták a bort az Amor Bravíóban, akkor Camílát tájékoztathatták volna, hogy van egy Renata nevű hasonmása.

  Bianca Vidal: héééj, mi van most a Televisánál? Inés Rodena-mánia? Ennek is ő írta az eredetijét. Egyébként fúziós történet a Bianca Vidal is, az eleje a tanáros sztori (Maria Salomé címmel készült a rádiónovella), a másik fele a Sacrificio de Mujer, amely a Wikipédia szerint egy csomó telenovellának a második etapja mindig (a Camílának is pl.).

  Jane the Virgin: remélem, lesz olyan humoros és kreatív, mint az Ugly Betty.

  Válasz
 • 8. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/05/22 - 20:13

  Ximena Navarrete fiatal Colungához aki Mauricioként jó karakter lenne. Én Lucerot Gildaként el tudom képzelni de kicsit sok lenne újra Colungával szerepeltetni. A Sebzett szívekben nagyon szerettem Arturo Penichét Laura Flores mellett. Carillo tök ellenszenves volt.
  Alexis Ayalanak nagyon hülye szerepei voltak. Pl: Amarte es mi pecado, abismo de pasion.

  Válasz
 • 9. laci70  |  2014/05/22 - 21:05

  “Lo que no se perdona”
  Szerintem se Adela se Lucero ne legyen a partnere. Valami jó kis harmincas pipit kérünk. Már telefonáltam odaátra, hogy szóljanak már Nora Salinasnak, hogy ha éppen ráér, akkor ugorjon már be Colunga mellé!

  “El manantial-újráját”
  Muszáj?

  “minden rétesnovellák ősanyjának”
  🙂

  Válasz
  • 10. nota  |  2014/05/22 - 22:40

   Laci70
   Látom, hogy Norita a szived csücske 🙂 Egyébként igazad van tényleg gyönyörű és ráadásul még tehetséges is, Már nagyon régen nem láttam, én is örülnék neki, ha visszatérne egy normális, neki való szerepben 😀

 • 11. laci70  |  2014/05/23 - 17:43

  10. nota
  Bizony, bizony! Szerintem aki egy kicsit is ismeri és kedveli a telenovellák világát, annak e név nem lehet ismeretlen. Nekem a kezdetektől (Gracielita!!! = innentől ered az elfogultságom 🙂 ) fogva a “szívem csücske”, a mai napig is. Szerintem sokkal többre hivatott színésznő! Méltatlanul keveset foglalkoztatják, valahogy a főszerepek is elkerülik. Pedig, mind pozitív mind negatív karakterként
  bizonyított már. Én személy szerint nagyon szurkolok Neki, hogy egyszer tényleg kapjon egy jó sorozatot, ami a karrierjét feljebb viheti. Én tuti vevő lennék rá, főleg azon kép alapján amit a Malquerida-s forgatáson kaptak le Róla 🙂

  Válasz
 • 12. nota  |  2014/05/23 - 19:42

  Láttam a képet, pont azért mondom, hogy női szemmel nézve is gyönyörű. Én is az Esmeraldában láttam először. és be kell, hogy valljam, hogy sokszor Graciela és Adrian története jobban érdekelt, mint a fő szál. Perszer Lety és Fer is nagyon jó volt, de mégis.

  Válasz
 • 13. laci70  |  2014/05/23 - 20:11

  Szia Marco! A Nota-nak írt válaszomat megette az Erő sötét oldalja 🙂 Vissza tudnád varázsolni?

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum