Hírek – 2014. május 9.

2014/05/09 at 11:45 16 hozzászólás

pedro-fernandez-marjorie-de-sousa-hasta-el-fin-del-mundo-televisa

 • Már biztos, hogy Pedro Fernández lesz Marjorie de Sousa párja az Hasta el fin del mundo című új Nicandro Díaz-sorozatban, a színész-énekessel ugyanis sikerült megegyezni, hogy csak hétköznapokon kelljen dolgoznia, hétvégén pedig koncertjeire összpontosíthatja minden energiáját. Karakterét Chava Cruznak hívják majd, és egy autóversenyzőt alakít, aki a körülmények miatt kénytelen a dúsgazdag Sofía Bandy sofőrjeként munkát vállalni, akit ráébreszt az igaz szerelem erejére. A fórumok népe egy emberként zúgolódik Fernández ellen, de persze ugyanazokról a nézőkről van szó, akik annak idején sikerre vitték az Hasta que el dinero nos separét is, így egyáltalán nem biztos, hogy a páros nem fog működni. Ugyanakkor az is kiderült, hogy Danna Paola végül mégsem lesz benne a novellában, helyette Jade Fraser (Abismo de pasión) kap lehetőséget, hogy Miguel Martínezzel (Quiero amarte) együtt bizonyítson, mint fiatal főhősök. Nektek mi a véleményetek?
 • Lo que no se perdona: ez a munkacíme Salvador Mejía új novellájának, amelyet Liliana Abud adaptál és Fernando Colunga főszereplésével mutatják majd be jövőre. A konkrét történetet egyelőre nem szivárogtatták ki, de többen a Lo imperdonable című Caridad Bravo Adams-klasszikusra gyanakodnak, melynek Siempre te amaré (Sebzett szívek) című feldolgozását mi is ismerjük. A féltékeny férfi főhős karaktere sokak szerint jól állna Colungának, pláne hogy a történet második etapjában már felnőtt gyerekei lennének, így az életkor sem okozna gondot, az idealisták pedig máris elképzelték női főszereplőnek Adela Noriegát vagy Thalíát Fernando mellé.
 • Eldőlt, hogy a La gata után Pedro Damián tér majd vissza a 16:15-ös sávban a Muchacha italiana quiere casarse remake-jével, őt pedig majd Ignacio Sada követi, aki a Por siempre mi amor rossz eredményei ellenére ismét új projektet kapott, mégpedig Victoria Ruffo első világraszóló sikerének, a Simplemente Maríának a feldolgozását, melyet Gabriela Ortigoza fog adaptálni.
 • Marcelo Córdoba is csatlakozik a La malquerida szereposztásához egy epizódszerepben, Acacia (Ariadne Díaz) apját játssza majd, aki az első részekben egy balesetben életét veszti. Így kerül a képbe Esteban (Cristian Meier), aki a megözvegyült Cristinának (Victoria Ruffo) fog segíteni rendbe rakni először a csőd szélén táncoló birtokot, aztán a szerelmi életét is.
 • A napokban a Qué pobres tan ricos és a Quiero amarte forgatása is véget ért, noha az utóbbi esetében jóval hűvösebb ünneplésről beszélhetünk, nyílt titok ugyanis, hogy Moreno stábjában ezúttal koránt sem sikerült olyan jó hangulatot teremteni, mint például az Amor bravío esetében.
 • Íme a Mi corazón es tuyo teljes szereposztása ízléstelen szívecskés keretben.
 • Carla Estrada idén már biztosan nem forgat új novellát, mivel újra aláírt az Hoy c. reggeli magazinműsornak, ahol legalább decemberig producerkedik még.
 • Laisha Wilkins is otthagyja a Televisát, a színésznő twitteren elmúlthúszévezett, és megköszönte a rajongók támogatását. Laisha az utóbbi időben sok castingon megfordult, de úgy tűnik, megunta, hogy komolyabb lehetőségeket régóta nem adnak neki. Nem ő az egyetlen, aki más társasághoz szegődik, egyes pletykák szerint Cecilia Gabriela is kipróbálja magát a Venevisión Internacional legújabb dobásában, amely a pár évvel ezelőtti Voltea pa’ que te enamores remake-je lesz. Érdekesség, hogy mindkét színésznő utolsó televisás munkája a Mentir para vivir volt.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“La Gata” – a hivatalos főcím Fernando Colunga lesz a mexikói Ezel?

16 hozzászólás Add your own

 • 1. suxel  |  2014/05/09 - 12:54

  en se mernek bukast kialtani pedroek sorozatara, a dineros komediaja sokszor elkente a fomusoridos sorozatot is, na meg nicandrorol van szo. Bar a fohosok nagyon nem tetszenek marjoriet es claudiat leszamitva. Jade frasert sem ertem, hogy kap ilyen jelentos szerepet, az Abismoban egy senki volt.
  Ortigozarol a Vendaval alapjan nincs jo velemenyem, a sorozatadaptacioja nagyon lassan hompolygott, nem bannam, ha kisse felporgetne magat, ideje van boven.
  Soha nem erzekeltem meg ennyira nagy szineszelvonulast a televisanal. En mar Laishat is sajnalom, de teljes mertekben megertem, es Ceci Gabyt is sajnalnam, hihetetlen dinamikus szineszno, ket teljesen kulonbozo karakterben lattam eddig (Daniela es Lucina), mind a kettobol kihozta a maximumot.

  Válasz
 • 2. Mary  |  2014/05/09 - 13:38

  HEFDM: még ennyire össze nem illő párost! Hogy lehet összerakni egy szőke, enyhén szilikonozott modell csajt, egy régimódi pasival? Claudiaék szála még érdekes lehet, de a legkisebb húg számomra nagyon semmilyen.
  QA: nem csodálom a hűvös búcsúzkodást, épp elég balhé volt már a forgatások alatt is az utóbbi időszakban. A Montesinos család búcsúzkodott egymástól nagyon a twitteren, ők forgatáson kívül is sokat voltak együtt. Volt valami össznépi tacozás most, csak épp a főhősök hiányoztak. 😀
  Laishat nagyon sajnálom, hogy elmegy, de megértem.

  Válasz
 • 3. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/05/09 - 17:07

  Én nagyon várom a Quiero amarte hazai premierjét. Belenéztem a soriba és tetszik!
  Sebzett szívek felújítva? Jaj ne! A sorozat úgy volt jó ahogy volt! 🙂 Nocsak! Thalia újra forgatna? 🙂
  A Dulce amor feldolgozására nem hiszem hogy kíváncsi lennék. Sebastain estevanez jóképű pasi, míg Pedro Fernández öreg.
  A Venevision International most újabb feldolgozást készít? Korábban a Cosita Ricának készítette el a remekjét.

  Válasz
 • 4. Devilrose  |  2014/05/09 - 19:03

  Szerintem meg Diaz akkorát bukik ezekkel a főhősökkel, hogy csak csörög. Nem értem, de tényleg.
  Thalía szerepeltetése komolytalan, szinte mindig bedobják.
  Az elvándorlás hatalmas, de mindenkinek nem lehet munkát adni.

  Válasz
 • 5. laci70  |  2014/05/09 - 19:06

  “az idealisták pedig máris elképzelték női főszereplőnek Adela Noriegát vagy Thalíát Fernando mellé”
  Én mondjuk nem bánnám. Csipem mind a kettőt, főleg Thalíat.
  De a lottó ötösömet feltenném rá, hogy egyikük sem lesz Fer partnere!
  Álmodozni jó 🙂

  Válasz
 • 6. Marcsi  |  2014/05/09 - 21:05

  Diaz sorozata : Bár a szereposztás olyan béna Venesionösre emlékesztet, azért kiváncsi vagyok mi lesz belőle.

  Varangy bácsi és Colunga : Kizárt hogy Bambi vagy Thalia legyen a párja Colungának. Én Lucerora gyanakszom.

  Mi corazón es tuyo : A Cuando Hay Pasion egyik mellékszálára kezd emlékeztetni a sorozat, amikor Inez (Akinek a neve szintén Leal!) táncikál a bárban titokban miközben vigyáz Reinaldo kislányára.

  Laisha és Ceci : Kár értük, de nagyon remélem nem egy gagyi Miamis sorozatban fogják őket szerepeltetni.

  Válasz
 • 7. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/05/10 - 09:31

  Miért lenne gagyis egy Miamis telenovella? Kicsit más mint a többi sori de jók. Adela Noriega tudtommal a Telemundohoz akart menni.

  Válasz
 • 8. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/05/10 - 09:32

  Ha Colungát és Lucerot ismét egy soriba teszik az már gáz! Unalmas lenne mindíg főhősként feltüntetni őket.

  Válasz
 • 9. tibitoma  |  2014/05/10 - 10:53

  Lo Imperdonable-remake: hmm…, jön a La Madrastra-szerű csöpögés Szenyor Varangy módra, ha igaznak bizonyulnak a sejtések. Az a gáz ezzel a történettel, hogy “kevés”, nagyon fel kellene turbózni, hogy működőképes legyen (a Siempre te amaré eredetijében Gilda karaktere messze nem ilyen túlzás). Én nem rajongok Colungáért, valóban sokat fejlődött 20 év alatt színészileg, viszont a MEPS eredetijében (Pura Sangre) Rafael Novoa ezerszer hitelesebben adta ugyanazt a szerepet.

  Muchacha italiana quiere casarse, Simplemente Maria: érdekes, hogy két olyan régimódi darabot szednek elő, amelyeknek valamelyik mexikói remake-jében szerepelt Röfike. No meg az is, hogy nem Inés Rodenát vagy Delia Fiallot akarnak adaptálni, hanem a maguk korában egy-egy szuper ütős argentin történetet. A Simplemente Mariának öt országban van legalább egy saját verziója.

  Válasz
 • 10. laci70  |  2014/05/10 - 15:48

  Én Nora Salinast tenném meg Colunga párjának 🙂

  Válasz
  • 11. Villano  |  2014/05/10 - 19:12

   Like 🙂

   Én kőkeményen büntetném az olyan producereket,akik 3-4x is összeeresztik ugyanazokat a színészeket főszerepekben,Isten őrizz,hogy pl. Lucero legyen a párja.

 • 12. suxel  |  2014/05/10 - 19:34

  Nem vagyok egy Colunga-rajongo sosem voltam, de ki tudja, negativkent meg lehet kivancsi is lennek ra, ami sajnos nem most lesz. Lucero es Spanic is erositette mar a gonoszok taborat, o is megtehetne. Egy forditott MEPS felallasra lehet vevo lennek valamikor, Lucero mint fohosno, es Colunga, mint fogonosz.

  Válasz
  • 13. laci70  |  2014/05/10 - 20:32

   Én viszont nagyon bírom Colungát.
   De, ettől függetlenűl:
   Egyre jár az agyunk. Épp most nézem a MEPS-et. Pont ugyanez a gondolatsor futott át az agyamon! Ha megfordítanánk az alapállást, akkor egy egész jó kis történet kerekedhetne ki az egészből. Szerintem Fer van annyira jó színész, hogy megoldja ezt (is). Legfeljebb a hazai publikum emésztené meg nehezen, hogy az abszolut pozitív hősüket mint egy negatív karaktert kellene elfogadniuk (ezzel egy kicsit én is így vagyok). Hát… ez nem lenne egyszerű. Én azonban vevő lennék egy ilyen fordított felállásra! De az újra Lucero+Colunga már egy kicsit talán sok lenne. Kereshetnének valaki mást is (Nora ❤ ) 🙂

 • 14. Marcsi  |  2014/05/11 - 00:15

  Norita Salinas, mint mindig isteni! De én valahogy inkább megnézném Gilda-ként. 😛

  Válasz
 • 15. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/05/11 - 01:20

  Lucero lehetne Gilda! 😀

  Válasz
 • 16. Villano  |  2014/05/20 - 17:33

  Szerintem addig van szerencsénk,amíg ki nem derül,hogy a Lo que no se perdona az Avenida Brasil remakejének munkacíme 😀 😀 😀
  Így lehet majd Luceroból Nina,Fernando Colungából Jorgito,Cesar Evoraból Max és Daniela Romoból Carminha :D:D:D

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum