“La Malquerida” – Ruffo és Díaz: anya és lánya

2014/03/24 at 12:00 14 hozzászólás

LaMalquerida

Bár José Alberto Castro még nem tett hivatalos bejelentést, immár biztos, hogy új novellájában, a Nobel-díjas spanyol drámaíró, Jacinto Benavente azonos című drámáját feldolgozó La malqueridában (A gyűlölt nő) Victoria Ruffo és Ariadne Díaz játsszák majd a történet két főhősnőjét, azaz anyát és lányát. A hírt elvileg ma teszik hivatalossá, ugyanis a producer az utolsó pillanatig, vagyis a forgatások mai megkezdéséig váratta a közönséget a bejelentéssel, hogy előnyére fordítsa a meglepetés-faktort. És valóban, az utóbbi napok másról sem szóltak a fórumokon, csak a találgatásokról, melyeknek még mindig nem szakadt vége, hiszen a férfi főhősről (hasonlóan az Hasta el fin del mundo ill. a Mi corazón es tuyo c. sorozatokhoz) egészen máig még nem volt végleges információ.

A tovább után további információkat olvashattok a sorozatról és a szereposztásról!

Jacinto Benavente történetében egy özvegyasszony újra férjhez megy, ám új férje és lánya ki nem állhatják egymást – legalábbis látszólag. A lány és mostohaapja között ugyanis szenvedélyes szerelem bontakozik ki, melyet az anya elől az ellenségeskedés álarca mögé bújva igyekeznek eltitkolni. A férfi érzései azonban idővel rögeszméssé válnak, és módszeresen elkezd minden férfit eltenni láb alól, akik mostohalánya után ácsingóznak.

Az anya szerepére régóta Victoria Ruffo volt a favorit, noha megszellőztettek idő közben olyan neveket is, mint Yadhira Carrillo vagy Cecilia Suárez. Sőt, néhány napja egy belsős informátor Lucero nevét adta meg a novella végleges főhőseként, ám úgy néz ki, a színésznő vadászaton készült képei miatt kipattant botrány miatt egyelőre a Televisa még nem meri vállalni a kockázatot, hogy novellát adjon neki.

A fiatal főhősnő Díaz mellett lehetett volna África Zavala is, aki ennek ellenére bekerült a produkcióba, mégpedig Ariadne legjobb barátnőjének szerepében, aki a sztori szerint prostituált lesz. Ariadne párját végül Mane de la Parra játssza majd, akivel Castro már dolgozott a Corona de lágrimasban, ahol szintén fontos szerepe volt, itt pedig gyakorlatilag a fiatal férfi főhőst jászhatja el. Korábban ezt a karaktert Osvaldo de Leónnak szánták, akire szerintem jobban is illene, ám úgy tűnik, Mane lobbiérzéke erősebbnek bizonyult. Osvaldo ennek ellenére a sorozatban marad,  de még egyelőre nem tudni, milyen fajsúlyú szereppel.

A férfi főhős, azaz akiért anya és lánya is bolondul majd, nem más lesz, mint a Televisa legfrissebb külföldi szerzeménye, a kolumbiai Cristian Meier, akinek ez lesz az első sorozata a Televisa színeiben. A színészt mi magyarok olyan novellákból ismerhetjük, mint a Luz María, a Luna, az örökösnő vagy a Zorro, amelynek címszereplőjét játszotta. (Korábban a férfi főhős szerepére Jorge Salinasnak volt a legnagyobb esélye, ám őt a jelek szerint Juan Osorio csábította magához a Mi corazón es tuyóba.)

A novella a mellékszerepekben is igazi sztárparádéval szolgál majd: itt lesz Nora Salinas (La tempestad), Eduardo Santamarina (Libre para amarte), Brandon Peniche (Un refugio para el amor), Ignacio López Tarso (Corazón indomable), Raquel Olmedo (Abismo de pasión) – gyakorlatilag a fél Esmeralda -, Guillermo García Cantú (Fuego en la sangre) és a jelenleg is a Lo que la vida me robóban forgató Alberto Estrella.

A novella valamikor júniusban startolhat az akkor leköszönő Quiero amarte helyén a 19:25-ös sávban.

Mit szóltok a szereposztáshoz, ki lesz ott a premiernél?

Entry filed under: Premier hírek. Tags: .

“Hasta el Fin del Mundo” – Nicandro ismét belevág “La Gata” – az első promó

14 hozzászólás Add your own

 • 1. tibitoma  |  2014/03/24 - 12:13

  Ó, igen, ez egész jóóóóónak tűnik!
  Emlékeztek rá? 3 éve azt pedzegettük, hogy Ariadnéval kellett volna eljátszatni a fiatal Victoria Sandovalt (Ruffót) a Triunfo del Amorban. Picit hasonlítanak is egymásra.

  Válasz
 • 2. suxel  |  2014/03/24 - 12:35

  Ezzel a sorozattal csak két nagy bajom van: Victoria Ruffo és Mane de la Parra. Elképzelhetetlen, hogy én együtt nézzem őket a képernyőn.

  Válasz
 • 3. szabina333  |  2014/03/24 - 15:27

  Ceci Suarezt (nekem szesziszu 😀 ) jó lett volna már viszont látni képernyőn… :/

  Válasz
 • 4. Angelique  |  2014/03/24 - 16:37

  Istenem, csak eszt ne! Ruffo es Meier am Christian nagyon birom de ez rohejes lesz egyutt mind egy par. Hat inkab latham Lucerot protagonistakent. Ariadne se a kedvemcem, de nemzavar annyira. Na es meghozza Mane:D De a mellekszereplokert nagy pacsi Castronak.

  Válasz
 • 5. nota  |  2014/03/24 - 19:02

  Ruffo miatt számomra felejtős, pedig vártam már, Castro általában jó.

  Válasz
 • 6. lius  |  2014/03/25 - 00:29

  Húúú csalódtam most Castro választásában…főleg ami anői főszereplőket illeti…Ana Brenda-nak kellett vna lennie a fiatal főszereplőnek:/

  Válasz
 • 7. suxel  |  2014/03/25 - 00:49

  “”Es un personaje nuevo para mi, porque saben que me he especializado en remakes y refritos, en los que me habido muy bien, pero esta aborda temas nunca vistos en la TV. 😀 😀 😀 Mi personaje llorara mucho 😀 😀 😀 porque muestra los problemas entre una madre y una hija por un hombre” dijo Victoria Ruffo. ” –> hamisítatlan Ruffo-novella lesz!

  Válasz
 • 8. aribethkrum  |  2014/03/25 - 06:52

  “Mi personaje llorara mucho”

  Aztaaaaaaaaaa, micsoda újítás! 😀 😀 😀

  Válasz
 • 9. tibitoma  |  2014/03/25 - 08:17

  Olyan keveset fog sírni Ruffo?

  Válasz
 • 10. Bence1996  |  2014/03/25 - 14:48

  Kizást dolog 😀 Ő csak ahhoz ért 😛

  Válasz
 • 11. Mary  |  2014/03/25 - 15:04

  Suxel, ezt a sorozatot, nem kell néznünk. 😀
  Nem értem, hogy miért vannak elájulva Mane de la Parratól az emberek.

  Válasz
 • 12. laci70  |  2014/03/25 - 18:20

  Nekem így elsőre nem túl érdekes az egész.
  Ruffot csak az MDC/AMF-ben láttam, de az elég is volt…
  “gyakorlatilag a fél Esmeralda” 🙂
  Nem semmi, hogy egy 17 éve készült novella szereplői még így futnak! Norat imádom, Ignacio meg úgy látszik 100 évig fog élni, Raquel Olmedot meg már nagyon rég nem láttam sorozatban.

  Válasz
 • 13. Juan  |  2014/03/26 - 16:49

  fracaso y la pareja es MANE DE LA PARRA que tipo tan mas gris..meier es una piedra el tipo ni matiza siempre habla igual como leyendo flopazo..pobre la ruffo sera el soporte.

  Válasz
 • 14. niki  |  2014/04/02 - 21:19

  Én nagyon várom ezt a sorozatot mert a kedvenc női filmsztárom Victoria Ruffo !!! Szerintem nagyon jól fogja alakitani ezt is mert eddig minden sorozatban jó volt!!
  Nagyon szép és tehetséges !!!

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum