Hírek – 2014. február 17.

2014/02/17 at 20:59 17 hozzászólás

 • Augusztusig tart majd a Lo que la vida me robó, legalábbis a legújabb hírek szerint Angelli Nesma novellája bevárja a fináléjával a 2014-es foci vb-t, amelynek döntőjére július 14-én kerül majd sor. Amennyiben a sikersorozat fináléja augusztusra csúszik át, a novella hossza a 200 epizódot is át fogja lépni, ehhez pedig elengedhetetlen lesz, hogy a Bodas de odio viszonylag szűkös cselekményét idővel kibővítsék egy másik történettel (amelynek már látszanak is előjelei, az eredetiben a férfi főhős forradalmi kapcsolatait ezúttal ugyanis drogcsempészettel helyettesítik). A világbajnokság persze – ahogy lenni szokott – csak ürügy, valójában a Televisa döntött úgy, hogy adnak még egy kis időt Nicandro Díaznak, aki Kary Fajer elhúzódó betegsége miatt még mindig forgatókönyvek nélkül vesztegel. Nesma novellája addig is magabiztosan vezeti tovább a nézettségi listákat, ezen a héten már az új szarkeverő karakterek is megjelennek Lisset és Francisco Gattorno képében, előbbi Alejandro egy távoli, természetesen az örökségre pályázó rokonát, Fabiolát, míg utóbbi a firnyákos ügyvédet, Sandrót játssza majd. A sorozat népszerűségét (és még sok mást is) jól példázza az az eset, hogy a főgonoszt játszó Grettell Valdezre a minap egy csapat asszony támadt az utcán, és táskáikkal ütlegelni kezdték, hogy “hagyja már végre békén a főhősöket”.
 • Mi corazón es tuyo: Juan Osorio új komikus novellájában egyre több biztos név lepleződik le, Adrián Uribe mellett immár tuti, hogy René Casados, Pablo Montero, Carmen Salinas, Rafael Inclán, Fabiola Campomanes és a Dél királynőjéből is ismerős Cristina Urgel is asszisztál majd (utóbbi Carmen Salinas lányaként) a rúdtáncosból lett gyereklány történetéhez, a juvenil szál női főszerepét pedig Paulina Goto öltheti majd magára. Az elmúlt napok pletykáinak ellenére Fernando Colunga szerepeltetésének lehetőségét hivatalosan is kizárták, ellenben a La tempestadban nem túl gáláns modoráról elhíresült Iván Sánchez annál inkább esélyes a férfi főhős karakterére, a párját játszó színésznő pedig továbbra is Mayrín Villanueva vagy Blanca Soto közül kerülne ki. A sorozatnak már premierdátuma is van: június 9-én váltja majd a Qué pobres tan ricost.
 • Giselle González mégsem a Mi pequeña Soledad, hanem egy 1991-es Lucy Orozco-sorozat, a Yo no creo en los hombres (Nem hiszek a férfiakban) feldolgozását viszi majd képernyőre, melyben egy becsapott nő önvédelemből megöli nős szeretőjét, amiért évekre börtönbe zárják, és csak ügyvédje szerelme képes újra visszaadni neki a férfiakba vetett bizalmát. Érdekesség, hogy ezt a történetet a nem túl sikeres Velo de novia második etapjában nem is olyan rég már elővették.
 • La gata: mivel Harry Geithnert a spanyol származású Miguel de Miguelre cserélték a La madrastra kolumbiai remake-jének főszerepében, a színész végül mégis elvállalta a neki felkínált szerepet Nathalie Lartilleux sorozatában.
 • Meleg szálat írtak a Qué pobres tan ricos történetébe, egész pontosan Diego de Erice és José Eduardo Derbez (civilben Victoria Ruffo és Eugenio Derbez fia) köré, a Televisánál a 2009-es Los exitosos Pérez óta nem kezelték ilyen nyíltan ezt a tabutémát.
 • Silvia Navarro hivatalosan is cáfolta, hogy ő lenne a La malquerida leendő főhősnője, ráadásul az is kiderült, hogy már nem áll kizárólagos szerződésben a Televisával, de ennek ellenére nyitott minden további együttműködésre a gyártóval. José Alberto Castro novellájában mellesleg ismét Victoria Ruffo és Jorge Salinas neve tűnik a legerősebbnek a főszerepekre, Ruffo lányát pedig új esélyesként akár Ariadne Díaz vagy Marimar Vega is játszhatja, a producer viszont szokásához híven még visszatartja a biztos infókat.
 • A Televisa ügyeletes szívtiprói, többek között William Levy, David Zepeda, Sebastián Rulli, Pablo Lyle, Jorge Salinas, Eduardo Yáñez és Mark Tacher Valentin-nap alkalmából egy videós reklámkampányban képviselték a gyártó eyecandy-felhozatalát. Fernando Colunga állítólag azért maradt távol a megmozdulástól, mert nem volt hajlandó William Levy-vel együtt szerepelni.
 • A Bailando por un sueño, vagyis a mexikói Szombat esti láz hamarosan új évaddal jelentkezik, melynek műsorvezetője Livia Brito, sztártáncosai pedig többek között José Ron, Altair Jarabo, Salvador Zerboni, Ana Bekoa és Cuauhtémoc Blanco (a focista) lesznek.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“La Gata” – így kezdődtek a forgatások Riválisok – holnaptól újra a Sorozat+-on!

17 hozzászólás Add your own

 • 1. Milibindi  |  2014/02/17 - 21:43

  Na látom nem csak Magyarországon vannak ilyen idióták! Gondolok itt Isaura felszabadítására , vagy Esmeralda szemműtétjére gyűjtésre , vagy akár Zenthe Ferencre akinek a buszon beszóltak állítólag, hogy biztos azért utazik tömeg közlekedéssel, mert elitta a taxiját :S.
  Ha 200 rész körüli lesz, akkor tuti tele lesz időhúzásokkal és “agymenésekkel” . Ez a drogcsempészes téma speciel nekem nem jön be, de majd meglátom milyen lesz a sorozat. Legalább az Amor real alap storyját megismerem, azt várnám nagyon dehát….

  Hallottam róla, hogy Fernando és William nem bírják egymást, bá a konkrét okát nem tudom miért. Mindenesetre kár, hogy Fernando emiatt kimaradt engem speciel ő jobban érdekelt volna,mint William 🙂
  Ez meglep, hogy Ivan Sanchez viselkedésével is problémák vannak, én csak William Levyről hallottam, hogy vele nem is kevés probléma volt,

  Válasz
 • 2. aribethkrum  |  2014/02/17 - 21:45

  “Meleg szálat írtak a Qué pobres tan ricos történetébe, egész pontosan Diego de Erice és José Eduardo Derbez (civilben Victoria Ruffo és Eugenio Derbez fia) köré, a Televisánál a 2009-es Los exitosos Pérez óta nem kezelték ilyen nyíltan ezt a tabutémát.”

  Bocsánat, és az AV meleg esküvővel? 🙂

  Válasz
 • 3. MarcoPolo  |  2014/02/17 - 22:08

  Igaz, ott a pont. 🙂 bár emlékeim szerint az ottani szakács fószer is inkább a klasszikus paradicsommadár-meleget hozta. (Nem mintha figyelemmel követném a QPTR-t, szóval lehet, hogy ott is ez van.)

  Válasz
 • 4. Devilrose  |  2014/02/17 - 22:32

  Szerintem Ivan Sanchez egyáltalán nem problémás tag, maximum a szerepe volt az a Viharban.
  Ezt a rossz természet dolgot szinte minden színésznél és színésznőnél ellövik, eléggé unalmas. Állítólagos viták,szerelmek a főszereplők között,sértődések..blablabla.
  Lo que la vida me robo: Az szép, köszönjük a rétestésztát előre is.
  Grettel Valdez: Lol, amennyit láttam abból leszűrve nem csodálom, hogy elkezdték kalapálni a nénik. 😀
  Nem értem Colungát, neki van a legnagyobb rajongótábora, igazán erőt vehetett volna magán, hogy elballagjon Levy barát mellett. Megcsókolniuk nem kellett volna egymást. 😀

  Válasz
 • 5. suxel  |  2014/02/17 - 22:36

  A Pobresbe jobb melegeket nem is választhattak volna, Leonardo de Ericéről alapból süt. Maryvel már a kezdetek kezdetén felismertük, hogy csontbuzi a karakter, amikor meg JED karaktere felbukkant és elkezdett sündörögni Leo de Eriche körül, nem volt semmilyen kételyt ébresztő tényező Macarena Mellado ide vagy oda. Valahogy mindig onnan közelítenek, hogy a melegek a művészetek kedvelői. Nepó Peniche focistát akar nevelni Diego Armando Derbezből, de ő inkább a művészetekhez vonzódik, meg Leóhoz, persze Nepó Peniche hallani sem akar róla. Ezt a felvezetést el lehetne felejteni, hogy aki meleg az nem kedveli a ténylegesen férfias dolgokat.

  Válasz
 • 6. DrNyunyó  |  2014/02/17 - 22:41

  Navarrót ne szalassza már el a kedvenc gyártóm, hééé!

  Yo no creo en los hombres: igen, még egy Caridad Bravo Adams által írt sztori, az jöhet.

  Remélem, a Lokela kitapossa az utat annak, hogy a főhősnőnek ne csak egy férfival legyen nemi aktusa (szerintem attól még lehet egy nő “tiszta”, ha van némi tapasztalata, az kell a jó házassághoz; érdekes, hogy 15 éve nem így gondoltam, ha Paulina Martinezhez másik férfi nyúlt volna Carlos Danielen kívül, infarktust kapok).

  Izgatja a fantáziámat, hogy egyre több a fúziós novella a magas epizódszámok miatt, nem tudom, hogy miért lett ez számomra perverzió (ugyanez a zenében is megvan nálam: ha két régi számból kreálnak egy újat, azt szeretem). Remélem, a Lokelához is valami ismertebb sztorit csapnak hozzá. Ha gondolkodnának a producerek és az írók, már a sorozat elejétől fogva ki lehetne taposni az utat egy másik történet remake-jének (leülnének gondolkodni a forgatás előtt, hogy siker esetén mit használhatnának fel az “adattárból”, mi működne jól, és ezek szerint írnák meg a karaktereket is). Ha meg nem sikeres a novella, akkor így jártak, nem lesz dupla remake, elvarrják a bimbódzó mellékszálakat. Szándékosan bújom a régi telenovellák szinopszisait, akadnak köztük olyanok, amelyeket nagyon könnyen fel lehetne használni “második etapnak”.

  Válasz
 • 7. szabina333  |  2014/02/18 - 08:18

  “Megcsókolniuk nem kellett volna egymást. ” – lehet épp ez volt a baja?? 😀 😀 Jaj neeeem csak viccelek, szeretjük Colungát!

  “minap egy csapat asszony támadt az utcán, és táskáikkal ütlegelni kezdték, hogy “hagyja már végre békén a főhősöket ”
  Na a mexikói nípek támadnak, bírom ezeket az egyszerű embereket, így szép az élet 😀

  Válasz
 • 8. laci70  |  2014/02/18 - 18:36

  “a minap egy csapat asszony támadt az utcán”
  Granulálok 🙂 Így kell ezt csinálni 🙂

  Válasz
 • 9. Ate  |  2014/02/19 - 06:19

  Melegszál ifjabb Derbezzel? Biztos jót tesz neki, mert emlékem szerint róla is volt már meleg pletyka a való életben.

  Válasz
 • 10. Milibindi  |  2014/02/19 - 21:26

  Nem tudom mi a konfliktus oka kettejük között,de ez egy tisztességes megoldás volt a részéről.nem rohant a fejesekhez, hogy rakják ki Levyt…Ebből is látszik, hogy ő mennyivel különb ember,akár mekkora sztár is mint Boyer.

  Válasz
 • 11. Mónika  |  2014/02/21 - 20:25

  Fernando-t és William-t már évek óta mindig egymáshoz hasonlítják és ezért nincsenek jóban. Azt mondták, hogy William lesz az új Fernando. Szerintem soha nem lesz és nem is tehetséges. William olyat mondott Fernando-ra, hogy nem tehetséges és, hogy mindent csak a külsejével ért el. Ha nem lenne tehetséges, akkor nem érte volna el azt amit elért.

  Szerintem is Fernando-nak kellett volna szerepelni a Valentin napi videóban, mert neki van a Televisa-val szerződése William-nek nincsen. Fernando nem késik a forgatásról, úgy, mint William.

  Válasz
 • 12. laci70  |  2014/02/21 - 20:56

  Nem is értem, hogy Fernando-t és William-et miért hasonlítgatják egymáshoz? Egész egyszerűen nem egy kategória a kettő! Számomra -teljesen egyértelműen- Colunga a jobb. A nagyobb baj az, hogy a Televisa nem képes most (évek óta…) egy új, hasonló kaliberű fazont (és hozzá illő sorozatot) “találni” 😦

  Válasz
 • 13. Milibindi  |  2014/02/23 - 14:06

  Laci egyetértek veled! Az egyértelmű, hogy Colunga a jobb és szerintem is neki kellett volna inkább a Valentin napi vidiben szerepelnie!

  Válasz
 • 14. laci70  |  2014/02/24 - 20:40

  Nem bántam volna, ha a Televisa csinált volna most egy ehhez hasonló produkciót is, a mi kedvünkért:

  🙂 🙂 🙂

  Válasz
 • 15. Mónika  |  2014/02/25 - 21:39

  Nem tudom, hogy az előző hozzászólásomból észrevehető-e, de szerintem Fernando nagyon tehetséges és William egyáltalán nem. Embrelieg is egyanez elmondható róluk, Fernando a külföldieknek is segít beilleszkedni a mexikói tárasadalomba, pl: Gabriela Spanic és Miguel de León. Fernando nem beképzelt mindenki csak jót mond róla, William egy beképzelt el száll önmagától és mindenkit lenéz. Szerintem ebből lehet következtetni, hogy teljesen különböző emberek és soha nem lesz William olyan, mint Fernando, még meg sem közelíti.

  Válasz
 • 16. Mónika  |  2014/02/25 - 21:44

  Laci, köszönjük a videót. Fiúknak biztosan nagyon tetszik. Szerintem Thalia-nak a hosszú nadrág és a fehérnemű nem jó választás. Vagy lett volna a nadrág helyett is lengébb öltözékben, ha a fehérneműt választotta neki stylist. Vagy, ha hosszú nadrágban van Thalia, akkor a felső ruházatának is másnak kellett volna lennie. Pl. vagy hosszú ujjú vagy rövid ujjú vagy akár ujjatlan felső.

  Válasz
 • 17. Mónika  |  2014/03/15 - 15:37

  Ezen a héten az jelent meg az Epizódban, hogy Fernando azért nem jelent meg a forgatáson, mert William-mel kellett volna együtt forgatnia, pedig szerződése is volt és 3 millió dollárt kapott volna. Azt tudtuk eddig is, hogy Fernando azért nem szerepelt a Valentin napi videoban, mert William is ott volt, de az elég érdekes, Fernando-nak szerződése van és nem jelenik meg a forgatáson. Nem ilyennek ismertük meg Fernando-t, ő mindig megmondta, hogy akar-e forgatni vagy nem. Szerintem
  megint hazudik az Epizód. Azt elhiszem, hogy Fernando azért nem forgat, mert William is benne van egy produkcióban és nem akar vele forgatni, de az hihetetlen, hogy szerződése van és nem megy el a forgatásra.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum