Hírek – 2014. február 5.

2014/02/05 at 23:39 34 hozzászólás

BfqqZnSCYAAhpW5.jpg large

 • BfpYOA9IUAAsHSHEl color de la pasión (A szenvedély színe) – ez lesz Roberto Gómez Fernández új sorozatának végleges címe, a novellát tegnap kezdték el forgatni Puebla városában, az első sajtónyilvános felvételt pedig a festői Mantarraya-kilátóban tartották meg. Erick Elías és Esmeralda Pimentel mellett, akik a főhősöket játsszák majd, a szereposztás olyan nevekkel bővült, mint Eduardo España, Moisés Arismendi, Silvia Cano, Michelle Renaud, Angelina Peláez, Pablo Valentín és a történet első etapjában a főhősnő édesanyját játszó Ariadne Díaz, aki csak az első epizódokban szerepel majd. Ahogy már korábban hírül adtam, a történet főgonosza Claudia Ramírez lesz, az ő karakterét Rebecának hívják majd, és a főhősnő mostohaanyját alakítja, Helena Rojo pedig Erick Elías mamájaként tér vissza a képernyőre. A történetről egyelőre még mindig nem tudunk sok részletet, annyi azonban már biztos, hogy a Blanco-Peña-sztorik nagy részéhez hasonlóan itt is lesz egy tematikus szál, ami köré szerveződnek a bonyodalmak és a családi vállalkozások: a sorozatban a híres pueblai talavera-csempéket (kézzel festett majolika-edényeket) készítő gyár áll majd a csatározások középpontjában. Premier március 17-én!
 • La gata: új szereplőket köszöntött Nathalie Lartilleux stábja is, Erika Buenfil párját, vagyis Maite Perroni apját a történetben végül Juan Verduzco játssza majd,  Maite legjobb barátnőjét Violeta Isfel személyesíti meg, míg Daniel Arenas karakterének testvéreit, azaz gonosz fivérét és vak húgát Jorge Poza és Mariluz Bermúdez játsszák. A forgatások jövő hétfőn indulnak, mégpedig Mexikóváros egyik külterületének szeméttelepén.
 • Juan Osorio új komédiája is címet változtatott, mostantól a munkacím Mi corazón es tuyo (Tied a szívem). Jelenleg a gyerekek castingja folyik, a stáb gőzerővel keres egy olyan fiú ikerpárt, akik kellően el tudnák bűvölni a közönséget.
 • A Lo que la vida me robó keddi része elérte a 31 pontos nézettséget, ez az eddigi legjobb eredménye.
 • A Fuego en la sangre nagysikerű ismétlését a Rosalinda váltja majd a Canal de las estrellas déli ismétlősávjában.
 • A márciusban finálézó De que te quiero te quiero nagy sikere után Lucero Suárez már a következő sorozata alaptörténetét keresi, és mivel újabban a venezuelai sztorik bejöttek neki, nem lehetetlen, hogy a Niña mimadából vagy a Viva la Pepából forgasson romkom-feldolgozást.
 • Itatí Cantoral és Harry Geithner lesznek A mostoha kolumbiai remake-jének, a ¿Quién mató a Patricia Soler?-nek a főhősei.
 • Új, tematikus telenovellacsatorna indul Spanyolországban La Siete (azaz A hetes csatorna) néven, amely tulajdonosa, a Mediaset és a Televisa megegyezésének hála csak Televisa-novellákat vetít, legalábbis egyelőre. Február 17-én olyan novellák startolnak el az adón egyidőben, mint a Destilando amor, a Teresa, a Mi pecado, a Porque el amor manda, a La tempestad, a La madrastra és a Mentir para vivir, de tervbe van véve a Quiero amarte, a De que te quiero te quiero, a Por siempre mi amor és a La mujer del vendaval vetítése is.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

Hatalmas siker a Maricruz – február 17-től a Tények előtt! UPDATE: Maricruz – 17:00-kor már most hétfőtől!

34 hozzászólás Add your own

 • 1. Ate  |  2014/02/06 - 06:01

  Harry Geithner főhősként! Azta!

  Válasz
 • 2. Tr7  |  2014/02/06 - 07:17

  Talán így felfígyelnek a Mi Pecadora….:(

  Válasz
 • 3. suxel  |  2014/02/06 - 09:26

  Hát ez a cím?! Nem tudom ugyanolya rossz, mint a PDA vagy még borzalmasabb. Hiányolom én is a kiszivárgó információkat.

  http://www.youtube.com/watch?v=_GkZ7VZbAC8#t=82 –> Én láttam ezt a videót most reggel, s Verduzco ez alapján Laura Zapata férje lesz – nem Buenfil párja – , és Daniel, Jorge és Mariluz apja, nem?

  A Lucero Suarez novellák akkor biztos kikerülnek az érdeklődési körömből, ha folytatja a romkom stílust.

  Válasz
 • 4. DrNyunyó  |  2014/02/06 - 10:50

  Geithner nem rossz színész, viszont Itati Cantorallal kíváncsi vagyok, hogy melyik nő tud majd azonosulni 🙂

  Válasz
 • 5. DrNyunyó  |  2014/02/06 - 10:58

  suxel: tegnap este ipadről végigolvastam, hogy miket írtatok a port.hu-n a Maricrúz alá :DD Jó okfejtések. Tabletről nehéz írni, csak annyit akartam odafirkantani, hogy a Lárva Angyal Marichuy azért lett olyan tré a második felére és azért van benne több logikátlanság is ott, mert ráeresztettek a Marichuy eredetijére, az “Una muchacha llamada Milagros”-ra egy másik Delia Fiallo sztorit, a “Siempre te he queridó”-t. Ezért lett Levyből agysebész lélekdoktorból pl., meg ezért vakult meg Perroni. Az utóbbi rádiónovellából készült egy rövid, kevésbé sikeres telenovella 1983-ban “Marta y Javier” címmel az RCTV-nél.

  http://es.wikipedia.org/wiki/Marta_y_Javier

  Ha elolvasod a szinopszist a fordító segítségével, találni is egyezéseket.

  Válasz
 • 6. suxel  |  2014/02/06 - 11:09

  Azt tudtam, hogy a sorozat második fele nagyon tré (carayosoknak köszönhetően, olvastam a szenvedésüket a recappereknek), de azt reméltem az első nem lesz annyira gyenge, mert hát nekem a Marimar tetszett, valljuk be az őszintét. A Maria-trilógiából a kedvenc darabom volt, jobban tetszett még GubeMarcsinál is. 🙂

  Köszi, már fel is fel is dolgoztam a wikis szinopszist. CCEA-val még el is voltam a 100-120-ik részig, bár a Blanca/Yvette szál nagyon nem kellett volna.

  Válasz
 • 7. szabina333  |  2014/02/06 - 11:27

  “A forgatások jövő hétfőn indulnak, mégpedig Mexikóváros egyik külterületének szeméttelepén.”
  Annyit guberálós Máriáztunk, hogy várnék a nyitó jelenetben egy guberálós Thaliát 2-3 mp-re valahol a háttérben 😀

  A La Siete-hez hasonlóan miért nem bírnak egy retro csatornát is indítani??? Egy csomó régi telenovella van, amit megnézne az ember lánya-fia…

  Válasz
 • 8. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/02/07 - 20:23

  Tudtommal van siete csatorna Spanyolországban. Mikor Barcelonában nyaraltam akkor a szállodába érve mintha azon ment volna a Forma1.
  Maite Pepperóni lesz az új Maria? 🙂 Vicces lesz. 🙂 A híres mexikói szeméttelep. Azok a lehangoló lakóházak is benne lesznek??? 😦
  A CDLE-son is Rosalinda??? Tavaly olvastam hogy lesz 2014-es változata. Most elkészítik vagy sem? Gondolom az új Maria után.
  Csempegyár??? Ez fincsi. 🙂 Az én telenovellámban Chips gyár volt és Thalia vezette. 🙂 (Prohibido Olvidar) A másikban játékgyár kis vérfürdőval (Secretos Fatales)
  Itati Cantoral játsza az új mostohát??? Én Soraya óta nem tudom elképzelni főszereplőként. Még a LVDB entradajában is furcsán néztem rá.

  Válasz
 • 9. laci70  |  2014/02/07 - 21:34

  6. suxel
  “a Marimar tetszett”
  Nekem is! Tudtam, hogy jó lesz, de felülmúlta a várakozásaimat. Kitüntetett helye van még a kedvenc novelláim között is 🙂

  “GubeMarcsinál”
  Sajnos azt még nem láttam 😦
  És még rosszabb, hogy nincs meg senkinek hiánytalanul!

  Válasz
 • 10. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/02/07 - 22:49

  A Maria vicces sorozat volt! 🙂 Emlékszem mikor először adta az RTL. Az általános suliban mindenki azt nézte. 🙂 Én csak a felétől, aztán a 2003-as ismétléskor az egészet. 🙂 Sorayán nevettem bár kicsit féltem is tőle. 😦

  Válasz
 • 11. Villano  |  2014/02/08 - 17:48

  Nem tudom elhinni,hogy a Televisa 60 év alatt nem talált egy “kreatív szakembert” aki felülbírálná ezeket a szánalmas címeket,megformázná egy kicsit a karaktereket stb.
  Be kellene látni,hogy az ÖSSZES producerük címadásban egy 7-8 éves gyerek szintjét sem éri el.
  Többek között ezért is van még mindig lenézve a telenovella mint műfaj,mert a címek 80%-ában megtalálható az Amor,Pasión,Amar, Corazón,Quiero,Mi,Tú,Salvaje szó.

  Válasz
 • 12. suxel  |  2014/02/08 - 18:16

  Villano: ezt most felül kell bíráljam: Ocampo kifejezetten nem szereti ezeket a szavakat.

  2006 – La fea mas bella – A legszebb csúnyaság
  2007 – Amor sin maquillaje – Szerelem smink nélkül (és ebben benne van, de koránt sem átlagos cím)
  2008 – Las tontas no van al cielo – A buta lányok nem jutnak a mennybe
  2009 – Camaleones – Kaméleonok
  2011 – La fuerza del destino – A sors ereje/(A végzet hatalma)
  2012 – Por ella soy Eva – Érte lettem Éva
  2013 – Mentir para vivir – Hazudj, hogy élhess
  2013 – Que pobres tan ricos – De gazdagok ezek a szegények!

  Válasz
 • 13. aribethkrum  |  2014/02/08 - 19:36

  Azt kell, hogy mondjam, hogy szívünk csücske is egész jó, amor és pasiónmentes címeket tud adni, ha nagyon akar. (Vagy csak rábólint valamelyik beosztottja ötletére.)

  A La tempestad (Shakespeare forog a sírjában), a Fuego en la sangre (kb. Tüzes vér), a Mundo de fieras (Vadak/bestiák világa), a La usurpadora (A bitroló) és az Abrázame muy fuerte (Ölelj át jó szorosan) nekem tetszenek.

  A salvaje szerintem egyáltalán nem egy bevett cím, most csak a Gata salvaje és a Corazón salvaje jutnak eszembe, utóbbiban viszont benne van a másik toplistás tiltott szó, a szív is. (A CS ezerszer jobban tette volna, ha az eredeti munkacím, a Juan del Diablo néven fut.)

  Estrada piszkosul túlzásba vitte a tiltólistás címeket (Amor real, Pasión, bazdmeg, El privilegio de amar, Te sigo amando, Lazos de amor, Amor de nadie, Cuando llega el amor, Amor en silencio), de csak van neki is egy Hajnala (Alborada), egy Bűvölete (Sortilegio) és egy Ősforrása (El manantial).

  De nekem is Ocampo ötletei tetszenek a legjobban, ezek kifejezetten kreatívak, és nem az az érzésem, hogy ráböktek az első izgalmasabbnak tűnő szóra a szótárban (a Sortilegiónál nekem valami ilyesmi bűzlik).

  Válasz
 • 14. laci70  |  2014/02/08 - 19:52

  Amikor a főszereplőkről nevezik el a sorozatot, az mind jó szerintem, pl.:
  Esmeralda, Emperatriz, Marimar, Esperanza, María del Carmen, Rosalinda.
  Ezek is jó címek:
  La usurpadora, Laberintos de pasión (=Julieta, itt inkább a “magyarított” cím a jó, lásd fentebb), Soy tu duena, Yo compro esa mujer (ez nagyon találó!), El manantial, La intrusa, Nunca te olvidaré, Abrázame muy fuerte
  Tehát van élet a Koraszón Ámor után is 🙂

  Válasz
 • 15. aribethkrum  |  2014/02/08 - 20:27

  Ernesto Alonso élete során forgatott körülbelül ötszáz telenovellát, ráadásul a műfaj egyik úttörője volt, ezért természetesen nála is becsúszott pár amor (ha jól számolom, összesen tizenhét), valamint egy darab pasión (Laberintos de pasión – Julieta).

  Viszont olyan címei is voltak, mint:

  – Yo compro esa mujer – Megveszem ezt a nőt
  – a gyakorlatilag lefordíthatatlan Desencuentro (a magyarázathoz lásd Marco posztját a sorozatról)
  – El vuelo de águla – A sas röpte
  – La antorcha encendida – A meggyújtott fáklya (esetleg lehetne Fellobban a tűz, tekintettel arra, hogy Mexikó függetlenségi harcáról szól)
  – La sonrisa del Diablo – Az ördög mosolya
  – El maleficio – Boszorkányság (de nem az a cuki Bűbájos boszorkány jellegű, hanem a rémisztő irány)
  – Al final del arco iris – A szivárvány tövében
  – De pura sangre – Tiszta vérből (fajtiszta, hehe)
  – Bodas de odio – Öhm, gyűlöletből eredő esküvők? A gyűlölet mennyegzői? Ilyesmi.
  – El derecho de nacer – A születés jogán (azt hiszem, hogy ez a fordítása, mert a jog a megszületésre emlékeim szerint derecho a nacer lenne)

  Fun fact 1:
  Alonso első telenovellájának Cuidado con el ángel volt a címe. (Csak a cím azonos, a sztori más.)

  Fun fact 2:
  A körülbelül hat vagy hét Corazón salvajéből kettőnek Alonso volt a producere (az 1966-os Enrique Lizaldés és az 1977-es Angélica Maríás). Szóval ő is simán remake-elte önmagát. 🙂 (Ráadásul Angélica María volt a főszereplője az 1967-es CS-filmnek.)

  Oké, oké, elég volt már a a telenovella-enciklopédia okoskodásból. 🙂

  Válasz
 • 16. laci70  |  2014/02/08 - 20:49

  Rápillantottam a wikin Alonsora. Nem semmi pályafutás. Hihetetlen mennyiségű produceri, rendezői és szereplői novella s film jelzi a munkásságát! Egyébként nagyon meglepődtem, hogy az általam nemrég megnézett Maria Del Carmenben is játszott. Ő volt az az ördögűző pap, aki kihajtotta Raquelaból (az én imádott Rossana San Juan-omból 🙂 ) az ördögöt. Én csak az YCEM-et és az LdP-t(=Julieta) láttam tőle, de az mind a kettő abszolút minőségi darab volt.

  Válasz
 • 17. DrNyunyó  |  2014/02/08 - 22:17

  Aribeth: mind a négy El Engano/Estafa de amor/Laberintos de pasión sorozatnak Ernesto bácsi volt a “producere”. (Ebből néznék meg egy Carlos Moreno-féle újraértelmezett változatot, csak azt nem tudom, hogy a nácis szálat hogyan lehetne beleilleszteni a mába, bár lenne ötletem, sőt… simán összeereszteném az Esmeralda történetével, akad jócskán hasonló karakter a két sztoriban.)

  Válasz
 • 18. Villano  |  2014/02/08 - 23:15

  A La fuerza del destino még egész jó is lehetett volna,ha előtte az Aztecanak már nem lett volna egy ilyen című novellája.
  Igaz,hogy sok más cím is van,de valljuk be legtöbbször ellövik azokat a szavakat.

  Nézzük csak meg a jelenlegi kínálatot például:

  16:00 – Por siempre MI AMOR
  18:00 – De que te QUIERO,te QUIERO
  19:00 – QUIERO AMARTE
  20:00 , 21:00 -> Ezek egészen jók.

  Hamarosan érkező novellák:

  – MI CORAZÓN es tuyó
  – El Color de la PASIÓN
  – Puro CORAZÓN

  —————————————————————

  (Salvaje: Rosa , Flor )

  —————————————————————

  Ha pedig az egész telenovella világot nézzük akkor a helyzet talán még rosszabb:

  Nem csak az egy szó rengeteg használata,hanem a szinte azonos jelentés,ami miatt nem csoda,hogy az átlagnéző keveri őket:

  Gata salvaje – Vadmacska /Rosa Salvaje – Vadrózsa/ Muneca Brava – Vad baba / Alma indomable – Megszelidíthetetlen lélek / Angel Rebelde – Lázadó Angyal / Corazón Indomable – Megszeldíthetetlen szív/ La gata – A macska / La fiera – A vadállat / La leona – Az oroszlán.

  Az is egy klasszikus példa lehet amikor az RTLII megkezdte adását,3 premier telenovellával:

  -CORAZÓN apasionado
  -CORAZÓN valiente
  -Mi CORAZÓN insiste

  Az Olvidar is népszerű:

  -Nunca te olvidaré
  -Olvidarte Jamas
  -Atrevete a olvidarme

  Vagy a Deseo:

  – El deseo
  – Entre el amor y el deseo
  – El cuerpo del deseo
  – La marca del deseo
  – Deseo Prohibido

  Ahogyan Probida/Prohibido:

  – Senda Prohibida
  – Amor Prohibido
  – Pasion Prohibida
  – Deseo Prohibido (Nem ismételni akarom magam,de ez is a sok átfedést bizonyítja,hogy egy novella cím több klisés csoportban is megtalálható.)

  Egy kis bűnözésért sem kell a “szomszédba menni” :

  -Mi Pecado
  -Amarte es Mi Pecado
  -El perdon de los Pecados
  -Pecados Ajenos
  -El pecado de Oyuki
  -Pecado de amor
  -Pecadora
  -Pecado Mortal …

  Tény és való,hogy sokszor a magyar csatornák is felelősek benne,hogy keverik a novellákat:

  A holnap örökké tart -> Mindörökké szerelem
  Mások bűnei/Idegenek bűnei -> Bűnös szerelem

  Máskor viszont kijavítják a hibákat:

  Bátor szív -> Több,mint testőr
  A bosszú arca -> Utolsó vérig
  Pillangó -> Az alvilág úrnője.

  Mindezek ellenére imádom a műfajt,máskülönben nem lennék itt,de ezek a dolgok azért szúrják néha a szememet.

  Válasz
 • 19. DrNyunyó  |  2014/02/09 - 13:46

  AMO sokkal jobb Madrastra lett volna amúgy. :S:S:S

  Válasz
 • 20. szabina333  |  2014/02/09 - 19:50

  Élvezet titeket olvasni!!! Nagyon jó összegzések, csak nézek!

  Válasz
 • 21. suxel  |  2014/02/09 - 20:14

  18. Villano: én a te kihangsúlyozott ÖSSZES-edre próbáltam reagálni 12. kommentemben. 🙂 A Fuerzához ezért adtak egy kis alcímet, gondolom a megkülönböztető funkció miatt a másiktól: La historia de Ivan y Lucia.

  Most a Televisánál a legelcsépeltebb címeket szerintem Carlos Moreno (elnézést a fanoktól, én is szeretem egyébként) alkotja az ENDA óta, és persze pont akkor, amikor a legjobb termelői szakaszában van, bár most nem kápráztatott el teljesen.

  Én sem szeretem őket egyébként, főleg akkor utálom, amikor két hasonló egymást követi: pl DQTQTQ v. QA.

  A Venevision is szép címmel rukkolt elő most: Corazón Esmeralda. (Smaragdszív)

  Egyébként én nem szeretem egy névből álló címeket sem. Az itthoniaknak nem biztos, hogy tényleg beszélnek azok a nevek, már ha egyáltalán beszédesek. 🙂

  Válasz
 • 22. laci70  |  2014/02/09 - 20:50

  Egyébként nem tudom, hogy miért olyan zavaró, hogy minden cím Koraszón Ámor? Nyilván nem lehet a “Hét mesterlövész” vagy a “Bálnák őszi vonulása” címet adni az ilyen témáknak. Ez a műfaj sajátja, hogy ilyen címeket adnak a sorozatoknak. Vannak ennél sokkal durvább hibái is némely telenovellának. Azokon kellene túllépni a Televisanak.

  Válasz
 • 23. Villano  |  2014/02/10 - 15:29

  Laci70: Nem azt várom,hogy a következő novella a Bagzó Macskák címet kapja…
  De például ott volt munkacímnek az egész jó Sangre de Guerreras erre mi lett belőle : Puro corazón…
  Az egésszel arra akarok rávilágítani,hogy kis erőlködéssel jobbá lehetne tenni a műfaj megítélését a megkülönböztethetőséggel.
  Nézzünk egy hétköznapi példát:
  Ha bemész a boltba és azt látod,hogy 10 csokoládéból 9 ugyanolyan névvel és csomagolással van árusítva minimális különbséggel.
  Megveszel egyet,nem ízlik.Nyilván a többi 8-at nem próbálod ki,mert úgy gondolod ugyanazon a szinten lesz,nem lesz különbség.
  De ott van egy a 10-ből…Ami teljesen más.Valószínű,hogy azt vásárlod majd nem? Na az az egy különböző “csomagolás” jelképez egy olyan címet mint:

  -Avenida Brasil
  -El manantial
  -Donde esta Elisa?
  -La descarada
  stb.

  Válasz
 • 24. laci70  |  2014/02/10 - 22:33

  23. Villano
  Igen, igazad van. Tényleg lehetnének kreatívabbak is “odaát”. De ennél sokkal komolyabb bajokat kellene megoldani a mai telenovella gyártóknak. No, persze lehet kezdeni mindjárt a lejárt szavatosságú címekkel.

  Válasz
 • 25. aribethkrum  |  2014/02/11 - 20:48

  Dögös faszik egy légtérben:

  Válasz
 • 26. aribethkrum  |  2014/02/11 - 20:48

  Interjú:

  Válasz
 • 27. Villano  |  2014/02/12 - 00:02

  Aribeth: A csajokról nincs ilyen? :P:D

  Válasz
 • 28. suxel  |  2014/02/12 - 00:12

  Villano: úgy tudom ez Valentin-napi ajándék/promóció/kampány a nők számára. Úgyis a női nézők vannak nagy többségben, mi annyira nem dominálunk. Sajnos!!!

  Hova lett Fernando Colunga belőle? Ha-ha! Senkinek sem hiányzik? 😀

  Válasz
 • 29. aribethkrum  |  2014/02/12 - 07:24

  Sajnos a csajokról nincsen… A Televisa egy diszkriminatív rohadék. 🙂

  Én is csodálkoztam, hogy Fernando nincsen, elvégre ő az egyes számú férfiikonja a cégnek. De egyben nem bánom, mert így legalább az urak aránylag egyenlő arányban kaptak képernyőidőt, és nem az van, hogy a videó közepén bazi nagy csinnadrattával csak azért is Colunga pattintja fel a város karácsonyi díszkivilágítását.

  Válasz
 • 30. nora  |  2014/02/12 - 18:41

  Nem tudom, hogy mikor forgatták a videót, de azt hittem, hogy W. Levy már nincs a Televisánál…

  Válasz
 • 31. aribethkrum  |  2014/02/12 - 19:19

  Nekem tavaly nyári forgatási fotók rémlenek.

  Válasz
 • 32. laci70  |  2014/02/12 - 20:18

  25. aribethkrum
  Nah, lányok, lehet ollajat pis… 🙂

  (csajos miért nincs? nekem kéne!)

  Válasz
 • 33. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/02/12 - 20:22

  Ha már az olvidar szó esett be, Prohibido Olvidar. Ez az utóbbi sorozatom.
  Secretos Fatales, La Tortura, Amor Y Venganza. Ezeket is én írtam.

  Válasz
 • 34. Ben Lacosta de Vasconcelos  |  2014/02/12 - 20:30

  A La Fuerza del destino címet a Televisa lenyúlta az Aztecától akik ilyen címmel akartak telenovellát csinálni, de aztán a Mujer Comprada mellett döntöttek.
  A Televisáról írtam hogy egyáltalán nem kreatív. PL: Szereplő válogatások és a név választások.
  Ha én írok egy telenovellát ügyelek arra hogy kreatív családneveket tegyek bele. A Prohibido Olvidarban a férfi főhősöm neve Ilegalo volt, aztán Regalo lett.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum