Hírek – 2014. január 21.

2014/01/21 at 15:59 7 hozzászólás

 • Sangre de guerreras: Nicandro Díaz új novellájában három lánytestvér áll a középpontban, akik közül egyelőre csak Marjorie de Sousa neve biztos, aki Sofíát, a legidősebb nővért játssza majd. A napokban az Ángeles ill. Noelia nevű szerepekben (amelyek feltehetően Sofía húgait takarják) több színésznőt is meghallgattak, köztük Altair Jarabót, Malillany Marínt, Ivonne Ley-t, Susana Diazayast, Michelle Renaud-t és Irán Castillót is. Egyesek azonban tudni vélik, hogy Danna Paola (a képen) szereplése már biztosnak mondható, aki a legkisebb lánytestvért játssza majd, szerelme a történetben pedig Alejandro Speitzer (Mentir para vivir) lesz.
 • Ana y los siete: Juan Osorio új komédiasorozatában újra együtt dolgozik majd az Una familia con suerte főhősével, Arath de la Torréval, aki a férfi főhőst játssza majd a novellában. Párja valószínűleg Blanca Soto lesz, noha Ninel Conde is esélyes a szerepre, de a Porque el amor manda magas nézettsége után szerintem borítékolható, hogy Osorio két korábbi sikerszériája főhőseit ereszti össze. Az új novella a Qué pobres tan ricos helyén indul, valamikor a tavasz végén.
 • Végül sem Enrique Rocha, sem Jorge Aravena nem maradt a La gata szereposztásában, előbbi helyét a főgonosz szerepében Manuel Ojeda veszi át. A napokba még tartanak a castingok, pár fontos karakter ugyanis még hiányzik a szereposztásból, köztük a főhősnő apja, akit ebben a változatban Juan Ferrara is játszhat, valamint a női főgonosz, mely karakterre Scarlet Ortizt szemelte ki a producer. Az eddigi biztos nevek Nathalie Lartilleux produkciójában a főhősökön, Maite Perronin és Daniel Arenason kívül a következők: Laura Zapata (a főhős gonosz anyjának, Lorenzának a szerepében), Leticia Perdigón (ő szintén negatív lesz), Harry Geithner, Pilar Pellicer, Paulina Dávila, Ianis Guerrero, Gloria Sierra és Érika Buenfil. A sorozatot végül nem a Rafaela írónői, hanem Calú Gutiérrez, a Mar de amor adaptálója dolgozza át, és nem csak a klasszikus La gatából, hanem annak egy későbbi verziójából, a Rubí rebeldéből is emelnek majd át bele bizonyos elemeket. A történet korábbi verzióiról itt olvashattok.  Premier május 5-én.
 • Pasión de amor: az új Roberto Gómez Fernández-sorozat castingjai is tartanak még, és mivel Danna García valószínűleg nem vállalja a főszerepet, a legújabb favorit a női főhős karakterére Ariadne Díaz, aki Erick Elías-szal alkothat egy párt a történetben (Díaz egyébként újra szingli, pont a napokban jelentette be, hogy ő és José Ron szüneteltetik a kapcsolatukat). A sorozat egyik negatív szerepére (mint tudjuk, a Blanco-Peña-művekben fontos szerep jut a középkorú banyáknak) Claudia Ramírez a legesélyesebb, aki a Te sigo amando főszerepe után nem szerepelt Televisa-novellában, ám több castingon is járt már a közelmúltban, nemrég például az Abismo de pasión Carminájának szerepére is felmerült a neve. A novella március 17-én indul majd útjára a De que te quiero te quiero helyén.
 • De que te quiero te quiero: a történet utolsó etapjában új szereplőként érkezik a sztoriba Laura Carmine, kinek Simona nevű karaktere a két főhőssel alkot majd szerelmi háromszöget. Lucero Suárez sorozata is vasárnapi befejezést kapott, az utolsó epizód március 16-án lesz látható.
 • Lo que la vida me robó: Angelli Nesma sorozatába Francisco Gattorno csatlakozott a napokban, noha szerepéről nem sokat tudni egyelőre, rajta kívül egy vendégszerepben pedig az énekes Marco di Mauro is tiszteletét teszi a novellában. Az elmúlt hetekben tapasztalható nagy sikerre való tekintettel a sorozathoz a fejesek hozzácsaptak még ötven részt, így nagy valószínűséggel júliusig, a futball-világbajnokság végéig tartani fog majd. A novella ezen felül egy mobil-alkalmazást is kap, amellyel folyamatosan követhetik a nézők véleményét a történet alakulásáról.
 • Elképzelhető, hogy Emilio Larrosa saját nagy sikerű történetét, a Dos mujeres, un caminót szeretné feldolgozni a közeljövőben, melynek kettős életet élő főhősét akár Eduardo Yáñez is játszhatja.
 • Angélica Rivera, aki lányát, Sofía Castrót kísérte el a napokban az El cartero (A postás) c. darab 500. előadására, elmondta, hogy nagyon hiányzik neki a színészkedés, de nem búslakodik, hiszen mostani feladatai, amelyeket “first lady-i” minőségében lát el, másfajta kihívások elé állítják (Angélica jelenleg számos gyermekvédelmi szervezet aktivistája és fővédnöke).
 • Biby Gaytán és Eduardo Capetillo, a Camila c. sorozat egykori főhősei húsz év házasság és három gyerek után ismét szülői örömök elé néznek, ráadásul Biby ezúttal ikreket vár.

Entry filed under: Hírösszefoglalók.

“Lo que la Vida me Robó” – a főcímdal klipje Hány remake-et nyeltünk be eddig?

7 hozzászólás Add your own

 • 1. Milibindi  |  2014/01/21 - 16:25

  Altair Jarabot jó lenne már végre pozitív szerepben látni , akár főhősnőként is el tudnám képzelni!
  Arath de la Torrét és Blanca Sotot nehezen tudom elképzelni együtt
  😀 Szerintem is valószínű, hogy ő lesz a befutó, már csak a rokoni kapcsolat miatt is! (Tényleg nem tudja valaki, kisfia vagy kislánya lett Blanca tesójának?)
  Ariadne Diaz szerintem jó választás egy főszerepre! Jó színésznő! Őt a Mindörökké szerelemben kedveltem meg .)
  Laura Carmine is mindig negatív szerepet kap! Őt is jó lenne már más szerepben látni! ( Bár itt a hírekben nem szerepel, még egyébként Mariana Seaone az, akit szeretnék pozitív karakterként látni. Őt a Rebecában láttam főhősnőként és nagyon jól állt neki)

  Eduardo Yanez, ha esze van nem vállalja el Larrosa sorozatának főszerepét! Imádom Yanezt , de ezt neeeeeeeeee!
  Érdekes, hogy újabban Mejia is bukik , de nála járhat jól a színész/nő lásd Livia Brito karrierje a TDA-ral indult be, vagy Boyernek is a CS hozta meg a Tereas castingját , az már más kérdés végül nem a tehetsége révén győzött!

  Gratula Bibynek és Eduardónak 🙂 Nem semmi:)

  Válasz
 • 2. suxel  |  2014/01/21 - 16:50

  SDG: Akit a két tesóként megnéznék a felsorolt nevek közül az Altair Jarabo (és pozitívként), valamint Michelle Renaud (nagyon szimpatikus volt a Vendavalban). Speitzer meg jó lesz fiatal protagonistának, jó színész a kölyök, remek alakítást nyújtott a Mentirben! 🙂

  Ana y…: Arath-ot nem kedvelem újabban (régebben bírtam: Sonadoras, Amigas y rivales), szerintem az UFCS-ben elviselhetetlen volt, a PEAM-ban is szörnyű volt a vendégszereplése.

  La gata: Pedigon nagyon belejött a gonoszkodásba a Mentirben. Remélem értékelhető gonosz lesz megint, bár kétlem is, mert Lartilleuxnál egy ilyen karaktert nem vastagon lehet elő teremteni.

  PDA: Egyszer már arról szeretnék olvasni, hogy ezt az általam legócskábbnak tartott címet elhagyják. Viszont Ariadne remélem megkapja, a Vendavalban nagyon jól alakított. 🙂 Sokkal jobb lenne, mint Danna Garcia.

  Milibidi: LC-nek volt két főszerepe is, egyik a Ni contigo ni sin ti-ben, a másik meg a Quien eres tu-ban volt neki. Bár jegyezzük meg mindkettővel megbukott.

  Lokela: utánaszámoltam július 25-én kihagyások nélkül a sorozat 200. része várható. Most örülök, hogy kiszálltam belőle, én ezt a vergődést tuti nem bírnám. Nesma amúgy sem bírja ki 200 rész alatt sokáig: LLena de amor és Un Gancho. Ugye, ugye?

  Hagyjuk már Larrossát, rendezzenek neki jó kis nyugdíjat, s menjen el pihenni Cancunba a fehér homokos tengerpartra, koktélozzon egy pálma alatt hintaágyban, és ezen kívül minden jót kívánok neki, csak messze a kameráktól, nagyon messze.

  Gratulálok és is Capetilloéknak. 🙂

  Válasz
 • 3. laci70  |  2014/01/21 - 17:02

  La gata:
  Manuel Ojeda szerintem sokkal jobb gonosz lesz a másik kettőnél 🙂
  Ráadásul Ojeda sokoldalúbb, pozitív szerepben is alakított már nagyot!

  Válasz
 • 4. szabina333  |  2014/01/21 - 17:14

  @suxel te nem ezt ígérted nekem…. azt mondtad Ojeda is a guerrerasban lesz brühühühüh 😦

  Válasz
 • 5. suxel  |  2014/01/21 - 17:19

  Szabina333: te valamit félreértettél vagy én kommunikáltam rosszul?

  “amúgy Szabina az egyik szemed sírhat, hogy nem lesz don gatito Cesarból, de a másik akár nevethet is, mert lesz ottan egy Ojeda. Akit te szintén nagyon szeretsz! ”

  Ez így hangzott!

  Válasz
 • 6. szabina333  |  2014/01/21 - 17:46

  @suxel: és vissza idézőjelezed, hogy neked legyen igazad…. 😀 😀 na megállj csak!

  Amúgy én értettem félre 😛 de így akkor sem jó brühühühühü továbbra is.

  Válasz
 • 7. DrNyunyó  |  2014/01/21 - 20:10

  Milibindi: “Paulinaként” Laura Carmine nem is volt rossz, kár, hogy olcsó volt a ” Ki vagy te?” (jó forgatókönyv + jó történetmsélés + gagyi kivitelezés). Jól játszik a csaj. Annyi baj van vele, hogy nem kifejezetten szép. Sajnos kevés olyan színésznő van Latin-Amerikában, aki babaarcú tökéletes szépség és színészileg is a szeren van. Spanic hiába játszik túl mindent, hamvas húszas éveiben elhittem neki azt is, hogy törékeny nő, meg azt is, hogy egy fifikás ribanc. Aláírom, hogy Zuria Vega viszonylag tehetséges, de eléggé szabálytalan az arca, nekem ő sem jő be naivaként.

  Scarlet Ortizt megnézném intrikus lotyóként! Őt imádom! Pedig – hasonlóan Gabyhoz – ő is szépségkirálynőként kezdte, mégis hitelesen alakít.

  A többi új sorozat eddig nem hozott lázba, a La Gata is csak azért érdekel, mert egy klasszikus alapdarab remake-je.

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum