Maite Perroni lesz “a Macska”

2013/12/20 at 21:37 38 hozzászólás

Az Hoy című magazinműsorban ma maga Maite Perroni erősítette meg, hogy ő lesz Nathalie Lartilleux legújabb novellájának, a La gatának a főhősnője, ahol partnerét végül Daniel Arenas, a Corazón indomable sztárja játssza majd. A tovább utáni interjúból az is kiderül, hogy Maite színészi és zenei karrierjét is ötvözni tudja az új munkában, az egyik betétdalt ugyanis ő fogja elénekelni, valamint beszél arról is, milyen jó érzés, amikor munkája határokon és kultúrákon is átível, mint ahogy azt legutóbbi afrikai útján is megtapasztalta. A slusszpoén a novellával kapcsolatban pedig az, hogy Lartilleux terve nem más, mint egy újabb “María-trilógiát” forgatni, csak ezúttal nem a női főhős személye lesz az állandó elem, mint Thalía esetében, hanem Daniel Arenas, aki a La gatával a második rózsanovella-főszerepet is kipipálhatja majd. Na mit szóltok?

Entry filed under: Premier hírek, Sztárhírek, Uncategorized.

Hírek – 2013. december 15. Hírek – 2013. december 22.

38 hozzászólás Add your own

 • 1. Milibindi  |  2013/12/20 - 23:09

  Hááát Daniel Arenas nem a szívem csücske. A Teresában nem tett rám mély benyomást. Egyébként is , ahogy Suxel találóan nevezte olyan kalácsképű , nem egy főhős típus.
  Maitének örülök, őt kedvelem. Báár ez megint Marichuyos szerep lesz. Az Árva angyalban is egy vadóclányt alakított. Talán neki jobb lenne egy másabb karakter.

  Válasz
 • 2. Maia  |  2013/12/21 - 00:16

  Én imádom Mai-t, és örülök neki. Viszont nekem kissé csalódás, hogy nem a lemezével jön turnézni,én azt vártam volna őszintén. Olyan szépen kibontakozott,mint nő,meg mint igazi Maite, erre ez olyan,mintha most visszalépne egyet….mert hiába énekel a soriban az nem ugyanolyan….szerintem jobb lett volna egy turné, és utána 2015-ben visszatérni a sorozatokhoz, mert így olyan szaga van,hogy azért nem megy egyből turnézni,mert a lemeze megbukott, ami nem is igaz, sőt! Simán elmehetett volna………vitték mint a cukrot,már idén is!!!!!! Úgyhogy nem értem miért választotta a sorit….megint egész nap forgatni stb. én mást vártam volna tőle, de így is örülök….:)

  Válasz
 • 3. Marcsi  |  2013/12/21 - 00:51

  Szerintem jó döntés volt mivel Maitének és Daninak ezek a szerepek állnak a legjobban.

  Válasz
 • 4. suxel  |  2013/12/21 - 01:33

  TRILÓGIA: Jah, csak a M-trilógiában mindenhol Thalia a szutykos, mélyszegénységből jövő, tanulatlan lányt formázta meg, itt meg gondolom Daniel lesz mindenhol a köcsög burzsuj, de ez olyan nyomi alap, hogy csak emiatt idézőjeles trilógiáról is beszéljen a producernő. Arenas-trilógia! Ilyen hülyeség is csak NL fejében születhet meg vagy a férjeében, bár sikerült igazi tapló kinézetű hőst összeszednie. De akkor már a címekben is kellene valami hasonlóság szerintem, habár a corazónnal addig lehet kísérletezni, amíg bele nem ununk. De illene a nevekben is már akkor szerintem, az Octavioval aztán kísérletezhet: mi lehetne még: Octavianus? Octopus?

  Válasz
 • 5. Csabi  |  2013/12/21 - 03:39

  Octopus 😀 😀 😀 Na ez tökéletes név lehetne neki 😀 És vajon Maite Perroninak mi lesz a neve? Túl sok Mari volt már NL novelláiban. Marichuy, Maricruz és itt mi lesz? Marichuy 2.0? Igazán lehetne kreatív legalább ami a neveket illeti. A sorozattól meg eleve félek, mert ha olyan lesz, mint a Rafaela, akkor bizony kár belekezdenie. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, mikor fog hozzányúlni a varangyképű ura Rosalindájához meg az Esmeraldájához. A Rosalindát repesgették is egy időben, hogy remake készülhet belőle. Biztos azt is ő fogja feldolgozni ki más tenné. Ő lesz majd az ura újraformálója. Minden eddigi rózsanovellájából készít majd remaket. Csak Isten óvjon minket is meg Mehikót is, hogy átcsapják főműsoridőbe valami csoda folytán, mert akkor jaaaajjj neked főműsoridő.

  Válasz
 • 6. aribethkrum  |  2013/12/21 - 07:24

  Tekintettel arra, hogy az elmúlt időben sorra hullottak a hírességek, amikor beléptem az oldalra, és megláttam ezt a hatalmas Maite-képet, egyből kisebb szívrohamot kaptam.
  Úgyhogy ez határozottan jobb hír, gratula neki.
  Arenas még engem sem győzött meg, de meg lehet érteni a producereket, most mindenki megszállottan keresi a jövő férfi sztárját, és akinek legalább egy kis sikere volt, abban máris a megváltót látják. Aztán lehet, hogy Daniel is szépen beérik idővel. Vagy elmegy a Telemundóhoz. *khmm*

  “valamint beszél arról is, milyen jó érzés, amikor munkája határokon és kultúrákon is átível, mint ahogy azt legutóbbi afrikai útján is megtapasztalta”

  Blablalblabla.

  Csabi:
  “Ő lesz majd az ura újraformálója. Minden eddigi rózsanovellájából készít majd remaket. Csak Isten óvjon minket is meg Mehikót is, hogy átcsapják főműsoridőbe valami csoda folytán”

  😀 😀 😀

  Válasz
 • 7. rent25  |  2013/12/21 - 10:07

  Én nem nagyon örülök, mert Maite sokkal értékesebb annál, minthogy beskatulyázzák ebbe karaktertípusba.
  Jobban illene hozzá egy Mi Pecadó féle, ütősebb karakteresebb szerep. Bár fogalmam sincs, hogy milyen lehet egy mai rózsanovella a Televisától, de a régiek nekem a szép volt, jó volt, elég volt kategória!
  Majd meglátjuk. Talkán ezek a mostaniak kevésbé lesznek annyira meseszerűek, mint arégiek! Vagy mégis???

  Válasz
 • 8. laci70  |  2013/12/21 - 15:24

  Ettől a Mária-trilógia egy férfi főszereplővel című attrakciótól majd lefordultam a székről. Ekkora marhaságot! Maitet alig, Danielt egyáltalán nem ismerem. Maite szerintem jobb lenne, ha maradna a színészetnél, ami meg nem megy, azt ne erőltessük. Színészként meg sztem kicsit
  másfajta karakter illene hozzá, de mindegy. Talán suxel fogalmazta meg legjobban a véleményünket az egészről. Csabival egyetértve én is a “remegve várom” az új Esmeraldat 🙂
  “mindenki megszállottan keresi a jövő férfi sztárját”: hát, igen… Ezen a téren tényleg nagyon rossz a helyzet. Még női fronton csak-csak látszik valami halvány sugár. De férfi fronton semmi. Pedig a Colunga félék lassan kikopnak ebből a szerepkörből. Szinte hihetetlen, hogy -Colunga óta- ennyi év alatt sem jött be igazán egyetlen férfiszínésznek ez a műfaj. Azokat akiket mi magyarok is megkedveltünk a 2000-es évek fordulóján egyre ritkábban és más szerepkörben látjuk (ha látjuk). Az újakból meg hiányzik valami. És erről nem csak Mejía meg NL tehet.

  A Corazón Salvaje 1993-as verzióját feltették a YT-ra. Aki jó spanyolos, annak hajrá!

  Válasz
 • 9. Milibindi  |  2013/12/21 - 15:56

  Laci70 8.
  Talán Zepeda az, aki közelít Colungához. Igaz most az ő sorija is bukott! Szerintem jól játszik és van kisugárzása is. Ez a Daniel gyerek messziről sem ugatja! Nem akarok vészmadár lenni, de ő szerintem tuti nem lesz az “új Colunga”
  Abban teljesen igazad van, hogy arról, hogy nincs egy épkézláb “Colunga utód” Mejia vagy a neje nem tehetnek! Nem tudom, ez ellen bárki tud-e tenni valamit. Nem elég a tehetség , jól is kell kinézni és kell kisugárzás is , amitől kap az illető egy pluszt.

  Válasz
 • 10. Teresa  |  2013/12/21 - 17:28

  DE JÓÓ, örülök neki, Maite az egyik kedvenc színésznőm 😀

  Válasz
 • 11. suxel  |  2013/12/21 - 17:42

  milibindi: ilyen karizmatikus egyeneket en sem nagyon latok sajnos. Zepeda es vele parhuzamosan De La Fuente keson jovoknek szamitanak a televisanal, hisz majdnem negyvenek, eljatszanak ok foszerepeket, de orokke nem lehet rajuk epiteni. Itt van rulli, de valamiert messze nem erzem olyan meghatarozonak, hiaba bukkan fel o is eleg gyakran idealis fohoskent. Ugyanez a helyzet sotoval is. Itt vannak regota, de annira megsem utnek. Bar hozzateszem, hogy en colungatol egyaltalan nem vagyok elajulva, de ikonikus arc lett tagadhatatlan, olykor 1-2 rajongo megijeszt s meg kell jegyeznem, sokkal jobban orultem volna ha juan soler jarja be a korabeliek kozul ezt a palyat.

  Válasz
 • 12. aribethkrum  |  2013/12/21 - 17:42

  A kedvenc témám.

  “Szinte hihetetlen, hogy -Colunga óta- ennyi év alatt sem jött be igazán egyetlen férfiszínésznek ez a műfaj.”

  Az elmúlt évtizedben csak az amcsi zs-kategóriás karrier után visszatérő Yanez tudta megszorongatni Colunga tökeit, és ő öregebb nála: na, ezért is van szarban a haza. Nem tudom, hogy hová dugják Mexikóban a karizmatikus, aránylag tehetséges fiatal srácokat. Inkább a filmiparba mennek, vagy a színpadon maradnak, ha van rá lehetőségük? Amerikába költöznek? Átmennek a Telemundóhoz? Akárhogy is, de rohadt gyorsan kerítsenek elő két-három példányt, mert a végén FC-t és EY-t az öregek otthonából is visszarángatják szerepelni.

  Zepeda egy üde színfolt, de Abismo ide vagy oda, nem vagyok meggyőződve arról, hogy ő az a fajta, aki főhősként feltétlenül el tudna vinni fél tucatnyi főműsoridős darabot a hátán. Juan Soler hasonló inkább hét-nyolc órás típus volt, őt szívesen elnézegettem, kár, hogy elköltözött Mexikóból.
  Rullí szintén felfejlődött, jóképű, jól játszik, de nem elég erős karakter ahhoz, hogy akár egy atomszar sorozatot is tömegek legyenek hajlandóak végigülni miatta.
  Levy pünkösdi királysága hivatalosan is véget ért. Mondjuk ha Mejía helyett valaki mással áll össze, és vesz néhány leckét a színitanodában, akkor szerintem még lett volna esélye, mert érte legalább nők ezrei voltak hajlandók bekapcsolni a tévét.
  Salinas kiöregedett, valamint a QBA is megtépázta egy kissé a FELS-szel és Rogelióval felépített sikerét.
  Aarón Díaz nem épp egy Lawrence Olivier, de volt benne valami, természetesen épp ezért el is húzott a cégtől.
  Sebastián Zurita nem valószínű, hogy megváltotta volna a világot, de sajnálom, hogy elüldözték a Televisától.

  Kihagytam valakit? Biztos. Suxel jobban ismeri a felhozatalt, főleg az ifjakat az alsóbb idősávokból.

  Kezdem lassan úgy érezni magam, mint amikor a kedvenc műkorcsolyázóim szép lassan visszavonultak a versenyzéstől: “és most mégis miért nézzem az EB-t/VB-t, ha az újak közül senki sem érdekel?” Egyelőre még nem tartok itt, és általában leszarom, amikor jönnek az általában nem kevés sznobériával átitatott “bezzeg a kolumbiai kokainföldeken ezerszer jobb telenovellákat készítenek, és mindenki láma, aki Televisát néz” dumákkal, de a végén lehet, hogy én is ott fogok kilyukadni, hogy körbenézek egy kicsit más gyártóknál.
  A gond csak az, hogy szeretem a Televisa meseszerű stílusát, ezért inkább azért drukkolok, hogy szedjék már össze magukat.

  Válasz
 • 13. laci70  |  2013/12/21 - 17:49

  9. Milibindi
  David Zepedat csak az STD-ben láttam, de ott keveset szerepelt, az alapján meg nem tudom megítélni. Viszont a zenéje tetszik, pozitív meglepetés volt számomra a nagylemeze.
  Szerintem is, Arenas már “ránézésre” sem az “új Colunga”.
  Az a véleményem, hogy egy tehetséges és kisugárzással is rendelkező színésszel még egy alapvetően gyenge novellát is el lehetne adni. Erről a múltkor már itt értekeztünk Aribethtel is. Tény, hogy mindenképpen kell valami plusz. Az, hogy szép, vagy jóképű az adott színész/nő nálam
  alapból még nem sokat jelent. No persze az sem árt, ha jólesik ránézni a főszereplő(esetemben: nő)re. Az a baj a mostaniakkal, hogy legfeljebb 1 kiemelkedő(nek tűnő) produkcióra képesek. Ez édeskevés. Az igazi nagy telenovella sztárok (akiket mi magyarok is kedvelünk) képesek évekig vagy évtized(ek)ig a csúcson maradni. Nekik még az esetleges botlást is könnyebben elnézzük. Nehéz elhinni, hogy ennyire gyenge lenne az utánpótlás. Sajnos írói, rendezői és produceri hülyeségekkel még a legjobbakat is padlóra lehet küldeni. Erre -láthattuk- számtalan példa van, főleg az utóbbi időben. De nem lehet mindent csak rájuk fogni. Főleg régebbi sorozatokat nézek, időnként beszúrva egy-egy (viszonylag) frisset. Látható a változás. Valahogy mintha az egész műfaj mindenestül “válságban” lenne. A műfaj saját maga tönkretevőjévé vált. Vissza kellene térni a 90-es évek végét jellemző minőségi szintre. Kiutat kell keresni. És itt persze visszakanyarodtunk oda kezdtük az értekezésünket, hogy kellene egy új Colunga (vagy Évora! 🙂 )…

  Válasz
 • 14. aribethkrum  |  2013/12/21 - 18:10

  Suxel:
  “s meg kell jegyeznem, sokkal jobban orultem volna ha juan soler jarja be a korabeliek kozul ezt a palyat.”

  Te drága ember, hát te is drukkoltál Juan Solernek. 🙂

  Laci:
  “vagy Évora!”

  Oh, César… fénykorában ő volt a két lábon járó karizma bugyiszaggató hanggal.

  A Colunga-jelenségből nekem elég volt egy, én nem kérek újat. Kedves Jézuska, új Salinast, Solert, Évorát, Yanezt, Eckert, Stricklert, Islast és Julio Alemánt szeretnék karácsonyra (mindegy, hogy az ideire, vagy az öt év múlva aktuálisra), köszi szépen előre is. 🙂

  Válasz
 • 15. laci70  |  2013/12/21 - 18:41

  11. suxel
  Lehet kedvelni vagy nem kedvelni Colungát, de ahogy Te is írod -ikonikus- alakja a telenovelláknak. Lassan húsz éve meghatározó arca a Televisanak. Én személy szerint nagyon kedvelem, de egyáltalán nem
  vagyok elvadult rajongója 🙂 Tudom kritikusan is nézni a sorozatait (ill. az abban játszott szerepeit és játékát).

  12. aribethkrum
  Szerintem azért is kevés mostanában a “karizmatikus, aránylag tehetséges fiatal srác” a telenovellákban mert ők sem hülyék, látják, hogy egy éppen mélyrepülést végző Zeppelinbe ülnének be. Így, inkább másfelé tekingetnek.

  “szeretem a Televisa meseszerű stílusát”
  Nekem is jobban bejön ez a stílus.

  “Stricklert, Islast”
  Nekik meg volt a lehetőségük, nem éltek vele. Bár.. Megjegyzem, hogy túl jó partnert (Adela kisasszony) kapott mind a kettő. Nem egy súlycsoport. S onnantól már csak lefelé volt út.

  Többször is láttam olyan novellát, ahol a főszereplő nő vagy férfi klasszissal jobb volt a partnerénél. Egyszerűen agyonnyomta. Ez pedig súlyos hiba egy telenovellánál. Ilyenkor megkérdezném a szereplőválogatókat is, hogy ezt meg így meg hogy nem sikerült? Régebben láttam a Venganzat, Gaby partnere valami iszonyatosan gyenge faszi volt (már a nevére sem emlékszem, nem is érdekes).
  Egyáltalán nem passzoltak egymáshoz. Gaby egyszerűen lejátszotta.
  Épp most fejeztem be az Esperanzat. Ha létezett JÓ páros egy sorozatban, akkor Fernando és Edith mindenképpen a legjobbak közé tartozik. Szerintem tökéletesek voltak együtt.

  14. aribethkrum
  “Évora” Ő meg a másik nagy kedvencem. Eddig mindenben tetszett amiben láttam. Nálam még Yanezt is lekörözi 🙂

  Válasz
 • 16. rent25  |  2013/12/21 - 19:53

  Én egyetlen egy olyan nevet tudnék említeni ami (szerintem) megfelelne, ezeknek az elvárásoknak, mégpedig……….. Jeancarlos Canela. Elhiszem, hogy évek óta meg akarja kaparintani a Televisa!
  Én most kezdtem el nézni a MCI-t, bár annyira bugyuta a történet, de Carmennel olyan szeretni való párost alkotnak, hogy az csak na!
  Különben már a MSED-ben is elvarázsolt Gaby E.-vel egyetemben.
  Szerintem benne meg van minden, amivel még 20 év múlva is leültetné a nézőket a tévéképernyő elé! 🙂

  Válasz
 • 17. Milibindi  |  2013/12/21 - 21:26

  Suxel:
  Ugyanez a véleményem nekem is Sotoról és Rulliról!

  Laci: Én is bírom Evorát, de Yanezt ne körözi le nálam :):) (Persze Colungát sem)

  Aki karizmatikus még szerintem az Jorge Luis Pila. Igaz ő is negyven körüli már, de esetleg érdemes lenne a Televisának “megszerezni”.

  Válasz
 • 18. aribethkrum  |  2013/12/21 - 21:45

  Laci:
  “Nekik meg volt a lehetőségük, nem éltek vele.”

  Strickler szerintem nagyon szerethető a B-szeretős szerepekben. 🙂

  Imádtam César régi telenovelláit. Yaneznek és Colungának az a nagy szerencséjük vele szemben, hogy előnyösen öregedtek, illetve a jó gének mellett keményen edzettek is, hogy megtarthassák a főhősi státuszt. Ezzel szemben César nyilván megunta a diétákat, és inkább belegömbölyödött az apuka-főgenya szerepekbe. 🙂

  ***
  Ha már a negyven körüli nem Televisás szuper legények: nem arról volt szó pár hónapja, hogy Ernesto Calzadilla összeáll valamelyik producerünkkel egy telenovella erejéig?

  Válasz
 • 19. laci70  |  2013/12/21 - 22:06

  16. rent25
  Há’ nagy marha lenne a Telemundo ha elengedné JCanelat 🙂
  Mondjuk Ő is igencsak lavíroz a zenélés és a filmezés között. Nem lennék meglepve, ha a zenélésnél kötne ki végül.
  (Most esett le nekem, hogy Ő volt a Dona Barbaraban a fiatal szerető)
  Tény, hogy ha a Televisa újítani akarna, akkor JCanelara még most kellene lecsapni amíg fiatal. És így hosszútávon is számolhanának vele.

  17. Milibindi
  Szerintem mindenképpen egy fiatal(abb) fazon kellene. Max 30, de inkább 25 körüli lenne jó a Televisanak. A 40-esekkel nem lehet már hősszerelmest játszatni.

  Még annyi jutott eszembe, hogy Eduardo Palomo is szép karriert futhatott volna be, de sajna már tíz éve nincs közöttünk.

  Válasz
 • 20. laci70  |  2013/12/21 - 22:16

  18. aribeth
  “belegömbölyödött az apuka-főgenya szerepekbe”
  kész vagyok 🙂 🙂 🙂

  “Ernesto Calzadilla”
  Hát, őt meg honnan ismered? Jó öreg fazon már 🙂

  Na, meg ha már itt tartunk, a Televisa importálhatna is.
  Tkp egész Latin-Amerika (560 millió ember) a vadászterületük lehetne.
  Ha jövöre sikeres lesz az alapfokúm, akkor én is bekopogok hozzájuk, hátha 🙂

  Válasz
 • 21. Milibindi  |  2013/12/21 - 23:13

  Laci
  Igen csak ilyen fiatalabb korút nem tudok mondani, akire azt mondanám na igen ő ideális főhősjelölt. Talán talán , de ez még odébb van nagyon Adriano Zendajas lehet majd potenciális főhős jelölt. Nála érzek egy kis kisugárzást. Nem tudom most hány éves kiscsákó szerintem kb 16 lehet ,akkor olyan 10-12 év múlva . Persze csak akkor, ha jól fog kinézni. Egy férfinek abból a szempontból s nehezebb, hogy egy lánynak 18 évesen is jól áll a főszerep, míg egy 18 éves fiú elég idétlenül nézne ki, nem igazán lenne férfias..

  Válasz
 • 22. Milibindi  |  2013/12/21 - 23:14

  Laci
  :D:D

  Válasz
 • 23. szabina333  |  2013/12/22 - 07:22

  No fene pár napig nem nézek be ide és mindenki ráhajt az ÉN Cesaromra 😀

  Válasz
 • 24. Zsuzsi  |  2013/12/22 - 09:54

  Én örülök hogy Maite újra forgat és nem is akárkivel és én kiváncsi leszek hogy hogy fog alakulni szerelmük illetve a kémia köztük

  Válasz
 • 25. Zsuzsi  |  2013/12/22 - 10:03

  Én simán eltudom képzelni Arenas-t Sherlyn-nel, Zuria Vega-val vagy Mariana Van Rankin-nal is egy ilyen novellában

  Válasz
 • 26. DrNyunyó  |  2013/12/22 - 10:53

  Nem rosszindulatból mondom, de mit izéltek annyira az öreg színészeken? A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas években is gyakran előfordult, hogy bőven 40-es sztárok játszották a telenovellák hamvas huszonéves főhőseit, és ez nem csak Mexikóban történt, hanem Venezuelában is.

  Azt szerintem nem is gondoltátok volna, hogy Ruth és Raquel fiatal kettősét a Homok titkai első verziójában (1973) 40 évesen kapta meg Eva Wilma.

  Válasz
 • 27. Milibindi  |  2013/12/22 - 12:48

  Sőt nálunk magyaroknál sem számít a kor! Jóban rosszban Halász Szilviája 36 éves a valóságban . Nagy fiától 12 évvel idősebb! Menyétől meg 2 évvel idősebb! Azt megtudtuk nemrég, hogy Zsani a sorozatban 25 éves. Ha nem írják Port fórumon fel sem tűnnek ezek nekem! Ha nem lennék nyilvánosak a színészek kora a kutya nem foglalkozna azzal ki hány éves szerintem!

  Mi is beszéltük itt is, hogy a telenovellákba sajnos szoktak nagy butaságok is kerülni.Nagyobb baj, hogy ezt mi magyarok übereltük! Gondolok itt Aleára aki 2 év kóma után magához tért másnap megszökött a kórházból ,autót vezetett , simán megtett több száz km-t simán. Jó kárdés még, hogy honnan szerezte vajon a kocsit???

  Válasz
 • 28. laci70  |  2013/12/22 - 16:05

  23. szabina333
  Hát, teccik tudni, csak az a férfi vagy nő nem foglalt, akin nem fekszenek 🙂

  26. DrNyunyó
  Csak az a fránya helyzet, hogy így önmaga paródiájává válik az egész.
  Pl.: Don Burzsuj de Banán elküldi a 14 éves fiát tanulni a fővárosba. A csemete Donito Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo visszatér tíz év múlva kitűnő bizonyítvánnyal a hóna alatt 44 évesen a birtokra (a matek miatt 8x kellett az első osztályt ismételni…), ahol is azonnal beleszeret az egyik banánszedő 18 éves (de a rossz smink miatt 37-nek kinéző) hamvas leányába. Szóval érted, hogy mire akarok kilyukadni.

  27. Milibindi
  Hülyeségért nekünk sem kell a szomszédba menni.

  Válasz
 • 29. Niko  |  2013/12/22 - 21:46

  Őrülök Maiténak jól áll neki a vadóc szerep ,,és van egy olyan ártatlan képe hogy az csúcs.Maga a nő is szép, de ami fontos nagyon szerethető életvidám csaj ,van kisugárzása és sokan most is imádják.
  Tudtam hogy ezt a novellát fogja választani ,állítólag 3-mat is felajánlottak neki.A kérdés mien lesz Daniellel a nézők hogy fognak rá reagálni, el e szúrja Lartilleux a sorit.
  Viszont Daniel CIM-ban sikeres volt Ana B-vel pedig azt sem gondoltam volna aztán mégis.Minden esetre szerintem sokan várták már hogy újra szerepeljen ..Viszont ha bukik a sori szerintem kaszálja a színészkedést és a zene mellett dönt a lemeze listát vezetett és állítólag nagyon kelendő.Új szerelme is a zeneiparban mozog,dolgozik így érthető lenne.

  Válasz
 • 30. Dongó  |  2013/12/22 - 22:04

  Jajjjj szegény Daniel,remélem a Levyroni fanok fel tudják dolgozni mert ők vannak ,,szerte a világban nemrég egy brazil oldalon áradoztak róluk…:D
  De komolyra véve a szót szerintem Daniel megálja a helyét nem lesz itt gond.Colunga nekem már rég nem szimpi már kiöregedett, sajna tényleg nincs felhozatal.Levy lelépett neki csak egy jó novella kellett volna a külseje meg volt és nem kellett volna beskatujázni a La Tempestad pedig Ximenával ,Mejíával ,élete regrosszabb döntése volt.
  Főhősnők még akadnak is de főhősök ….nagyon gyatra… és ez elszomorító.Egy sori sikere azért a főhősökön is múlik viszont lassan már nincs választék így megértem NL-t hogy Danielt akarta ,korban megfelel Maitéhoz és játszott már főhőst mégha nem is az a tipikus.egyébként én sajnálom hogy Levyt elvesztettük csak formálni kellett volna ennyi én szerettem a Mujeres Aseinasban ahol negatív volt a szerepe és szerintem megoldotta…

  Válasz
 • 31. Belle  |  2013/12/23 - 00:12

  Én is nagyon örülök Maite-nak, bár megvallom, én is egy másfajta karaktert szerettem volna látni tőle.

  Érdekes, hogy feljött Jencarlos Canela, nekem pl. nagy álmom, hogy egyszer Maite partnereként lássam. Erre mondjuk nem sok esély, mert bár tudtommal Jencarlosnak a Telemundo-val lejárt a szerződése, egyáltalán nem szándékozik újra telenovellában szerepelni, így a Televisának nem sok esélye van nála… Sőt, mondhatni, nulla az esélye nála. Sajnos.

  Nekem a fiatal arcok közül Brandon Peniche jutott még eszembe, szerintem nagyon jó kisugárzása van. Szívesen látnám újra a képernyőn.

  Válasz
 • 32. aribethkrum  |  2013/12/23 - 08:53

  Laci:

  “Pl.: Don Burzsuj de Banán elküldi a 14 éves fiát tanulni a fővárosba. A csemete Donito Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo visszatér tíz év múlva kitűnő bizonyítvánnyal a hóna alatt 44 évesen a birtokra (a matek miatt 8x kellett az első osztályt ismételni…), ahol is azonnal beleszeret az egyik banánszedő 18 éves (de a rossz smink miatt 37-nek kinéző) hamvas leányába.”

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  Khömm, Destilando amor, khömm, khömm. 🙂

  Nyunyó:

  Nekem az inkább a problémám, hogy nem igazán írnak szerepeket 30-35 éves karaktereknek. A mexikói közízlés valahogy úgy működhet, hogy a nagy szerelmi történetek ideje 18-26 évre korlátozódik, az ennél idősebb karaktereknek minimum egy gyereket sóznak a nyakukba. Pedig az élet másképp néz ki, és csak egy kicsit kellene finomítani az eredeti, fiatalabbakra írt sablonon ahhoz, hogy idősebb karaktereknél is működőképesek legyenek.
  Ha egy színész/színésznő jó tartja magát negyven-negyvenöt évesen, akkor tökéletesen el tud játszani egy kora harmincas karaktert, ilyen viszont nincs. A hebrencs, übernaiv huszonéves szerepekben meg egyszerűen már hülyén néznek ki.
  Persze az ember sok mindent elnéz a kedvenc színészeinek, de egy idő után már én kérek elnézést a szerepválasztásaikért. 🙂

  Válasz
 • 33. aribethkrum  |  2013/12/23 - 09:04

  Laci:
  Amikor az AV ment, a lányok mutattak nekem kábé tízezer videót a kolumbiai Amor en custodiából, amelyben Ernesto Calzadilla játszotta az idősebbik testőrt. Innen ismerem.
  Nyaminyaminyaminyaminyami. 🙂

  Válasz
 • 34. DrNyunyó  |  2013/12/23 - 09:27

  aribethkrum: így nézve teljesen igazad van. Csak némi finomítás kellene a forgatókönyvíróktól, és a főhősök máris hitelesebb 25-35 közöttiek.

  Mellesleg most néztem bele a Youtube-on rengeteg régi telenovellába és elállt az eszem, mert ugyan nagyon gagyi, hiteltelen díszletek közt forgott sok közülük, de néhányat (főleg PImstein) vackait leszámítva sok a kevésbé meseszerű, életszagú történet, alakítás.

  Válasz
 • 35. aribethkrum  |  2013/12/28 - 23:43

  fél-off:

  Már az amcsik is értekeznek a válságról, és ahogy elnézem, kábé ugyanoda lyukadtak ki. 🙂
  http://caraycaray.blogspot.hu/2013/12/weekend-discussion-new-stars-new.html

  Válasz
 • 36. laci70  |  2013/12/29 - 00:00

  35. aribethkrum
  Kedvenc mondatom az idézett fórumról:
  “I like the charm of the older actors. Jorge Salinas, Eduardo Yanez, Fernando Colunga, Cesar Evora.” Másik kedvencem az: “overhyped”.
  Tehát ugyanoda lyukadtak ki a másik blogon is. Ezek szerint mások is látják a problémákat.

  Válasz
 • 37. suxel  |  2013/12/29 - 00:33

  remekek ezek a hetvegi temak a carayon, ez meg nagyon ideillo volt, jovo heten is jo csamcsogni valo tema lesz. Az a baj, ha az ember egyszer hozzaszol, akkor nem lehet abbahagyni, ragalyos ez a cucc. 🙂

  Válasz
 • 38. laci70  |  2013/12/29 - 15:50

  35. aribethkrum
  Ahogy olvasom, ez a Caray-on is előjött (kicsit beleolvasgatva):
  Csak hogy egy példát hozzak arra,hogy jó színészekkel egy gyengébb sztori is eladható: épp most (36. rész) nézem a María del Carment (Abrázame muy fuerte). Maga a történet meglehetősen lassan és körülményesen csordogál. Mégis, érdemes néznem, mert a színészek és a játékuk teljesen meggyőző. Évora, Colunga, Ruffo, Arámbula (tőle kicsit többet vártam) nagyon jók. Még két olyan szereplő van, akik miatt nézem: Rossana San Juan és Esther Rinaldi. Sajnos egyikük sem futhatta be azt a karriert a telenovellákban, melyet megérdemeltek volna, pedig… De, mindentől függetlenül tartom a véleményemet, hogy a történet másodlagossá válhat, ha a főszereplők játéka azt feledtetni tudja. No persze, gyalázatos sztorival még a legjobbakat is le lehet rántani a mélybe. Tény, hogy lehetetlen mindig jó színészeket találni, de az a hullámvölgy ami most látható, az valóban elgondolkodtató. Remélem a Televisa előbb-utóbb észbe kap (inkább előbb). Jó is lenne, mert ha kifogyok a régi nagy klasszikusokból, akkor ugyan mit fogok nézni? Marad a kocsmák esti sötétje, hol tequilaba folytja az ember az bánatját 🙂

  Válasz

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum