Hírek – 2012. december 21.

2012/12/21 at 19:59 Hozzászólás

  • · Livia Brito (Triunfo del amor, Abismo de pasión) jövőre végre főszereplőként is bizonyíthat, Lucero Suárez ugyanis neki adta legújabb novellája, a venezuelai Carita pintada feldolgozásának főszerepét. A sorozat valószínűleg az év második felében kerül képernyőre, az információt pedig Salvador Mejía kotyogta ki, aki szerette volna megszerezni a színésznőt a La tempestad egyik fontos karakterére, Brito azonban már igent mondott Suáreznek. Kérdés, hogy ez a döntés mennyiben tesz jót a színésznő karrierjének, hiszen mint ismeretes, azoknak a színésznőknek a többsége, akik Luceróval dolgoztak (Daniela Castro, Irán Castillo, Ingrid Marz, Elizabeth Álvarez), legyenek bármilyen jók is a történetek, több főszerepet nem kaptak a későbbiekben.
  • · Igazi remake-zápor hull majd jövőre Mexikóra: a napokban több producerről is kiderült, milyen régi történeteket porolnak majd le 2013-ban. Luis de Llano a tavalyi Esperanza del corazón után jövőre ismét önmagát remake-eli, az Alcanzar una estrella (Elérni egy csillagot) c. zenés sorozatból és annak folytatásából gyúrna egy új történetet, amellyel a Corazón indomable után mutatkozna be az év második felében. A novellának jelenleg is fut az amerikai Nickelodeon csatornán a helyi verziója Hollywood Heights címmel.
  • · Angelli Nesma is választott magának történetet, mellyel szeretne visszatérni a főműsoridőbe Salvador Mejía után: nem más sztori érdekli, mint az 1983-as, díjnyertes Bodas de odio (A gyűlölet esküvői), melyből 2003-ban Carla Estrada forgatott világhírű remake-et Amor real címen. Nesma ezúttal a jelenbe helyezné át a sztorit, hogy elkerülje az összehasonlítgatásokat a nagy elődökkel, ám azt megnézném, hogy adja elő hitelesen XXI. századi környezetben, hogy a főszereplő lányt a szülei érdekházasságba kényszerítik.
  • · A legabszurdabb helyzetben azonban mégis Pedro Damián van: a producer nemrég fejezte be a Miss XV forgatásait, ami az 1987-es Quinceanera feldolgozása volt, a Televisa pedig most kiadta neki az ukázt, hogy melyik novellát kell remake-elnie, és hihetetlen módon ismét a Quinceanerát vették elő, melyből most egy komoly, az eredetit a feldolgozásaival szemben 100%-ig tisztelő verziót szeretnének a Canal de las estrellasra. Pedro Damián már ’87-ben is ott volt segédrendezőként Thalía és Adela Noriega körül, 2000-ben elkészítette a saját remake-jét Primer amor címen, majd idén Roberto Hernándeztől átvette a Miss XV projektjét, ami inkább hasonlított egy Disney channelről szalajtott ócska szitkomra, mintsem telenovellára. Akárhogyis, Mexikó jövőre újból kap egy adag friss tizenötévest, csak bírják kivárni.
  • · Libre para amarte: megvan Emilio Larrosa taxis sorozatának fő szerelmi háromszöge. Gloria Trevi szerelméért Gabriel Soto küzd majd Eduardo Santamarinával, akinek ez lesz az első kimondottan negatív karaktere. Rajtuk kívül a napokban Claudia Troyo neve is biztossá vált a szereposztásban, de ezen már meg sem lepődünk, nélküle nincsen Larrosa-novella.
  • · Január 7-én indulnak a Corazón indomable forgatásai. Mint ahogy lentebb olvashatjátok, biztossá vált a sorozatban César Évora szereplése, aki a novellában Ana Brenda édesapját alakítja majd egy epizódszerep erejéig. Az is kiderült egyébként, hogy azért kellett az ikres ötletet elvetnie Lartilleuxnek, mert a főműsoridőben májusban (tehát az új Marimarral egy időszakban) startoló La tempestadban szintén fontos szerep jut egy ikerpárnak, és Mejía nem akarta, hogy a Corazón indomable ikrei elvonják tőle a figyelmet. Más kérdés, hogy mi lesz, ha majd az Amores verdaderos története eljut odáig, hogy előkerüljön Erika Buenfil ikertesója, vajon Mejía Nicandro Díaznak is megtiltja ezt az elemet?
  • · La sustituta: Rosy Ocampo új novellájához is tovább folynak a castingok, a héten a női főgonosz karakterére hallgatták meg a színésznőket, többek között Jessica Coch és Nora Salinas járt a válogatón.
  • · Mi segunda madre: Ignacio Sada új novelláját, melyet a 18:00-s sávba szánnak, végül Nora Alemán, a La mentira és az Un refugio para el amor írónője fogja adaptálni. A sorozat egy elvált asszonyról szól, akinek nem lehet gyermeke, és azért küzd, hogy új szerelme lányával megszerettesse magát. A főszerepre Laura Flores és a Cuando me enamoróból ismerős Julieta Rosen a legesélyesebb,  a mostohalányt pedig Zuria Vega is alakíthatja, amennyiben nem kerül be a La tempestadba.
  • · Porque el amor manda: Arath de la Torre nem tud szabadulni Pancho López karakterétől, Juan Osorio meghívására az Una familia con suerte főhőse hamarosan vendégszerepelni érkezik Fernando Colunga sorozatába, ahol ismét a lökött zöldséges bőrébe bújik.
  • · A Corona de lágrimasban Ximena Suárez folytatja az írói munkát, miután José Alberto Castro pár hete kirúgta Jesús Calzadát.
  • · A Televisa már régóta birtokolja a Malparida c. argentin novella feldolgozási jogait, és nem elképzelhetetlen, hogy jövőre valamelyik producer el is készíti. José Alberto Castrónak például testhezálló lenne a bosszúálló főhősnőről szóló novella, Adriana Louvier pedig, aki jelenleg a Corona de lágrimasban dolgozik a producerrel, szóvá is tette, milyen szívesen eljátszaná a címszereplőt.
  • · Silvia Navarrót egy nagyon kecsegtető ajánlattal környékezte meg az Azteca, és mivel a színésznőnek az Amor bravío végeztével lejárt a szerződése a Televisával, nem lehetetlen, hogy visszatér korábbi munkaadójához.
  • · Maite Perroni és Mane de la Parra a héten jelentették be, hogy két év után véget ért a kapcsolatuk. Mindkét színész szűkszavúan számolt be a szakításról a maga twitter-profilján, és az okokról sem tudni semmi bővebbet.

Entry filed under: Egyéb, Hírösszefoglalók.

“La Tempestad” – készül Mejía új sorozata Riválisok – január 8-tól egész részekkel!

És te mit gondolsz?

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum