Gabriela Spanic lesz az Azteca “Bukott angyala”

2012/10/03 at 23:54 Hozzászólás

Gabriela Spanic idén új, ráadásul negatív főszerepben tér vissza a mexikói képernyőkre: a színésznő nemrég erősítette meg twitter-profilján, hogy ő lesz az Azteca soron következő új novellája, az Ángel caído (Bukott angyal) főhősnője. A szerepet korábban Ivonne Monterónak (Anita, a bűbájos bajkeverő) szánták, ő azonban terhessége miatt nem vállalta el a novellát. Korábban Spanic egy új eredeti novella forgatásában gondolkodott, most azonban úgy alakult, hogy ez a beugró szerep még jobban elnyerte tetszését. “Nagyon elégedett vagyok ezzel a lehetőséggel” – írta a közösségi oldalon Gaby.

A novella az itthon 1998-ban bemutatott brazil Anjo mau (A bestia) és a Televisa 1985-ös novellája, az El ángel caído fúziós remake-je lesz, azaz a két történetet összemossák majd egy új sztoriban. Előbbiben, ahol Gloria Pires játszotta a főszerepet, megismerhettünk egy ambiciózus nevelőnőt, aki hogy kitörjön a nyomorból, egy gazdag családhoz szegődik, ahol magába bolondítja a ház urát, utóbbiban pedig Rebecca Jones alakította a  pénzéhes María de los Ángelest, aki látszatra egy jólelkű, szelíd nő, valójában azonban egy igazi démon, aki az örökségért gyilkolja meg első férjét és saját nagybátyját is. Ha ez a fúziós sztori tehát összejön, Gabyt egy valódi nőstényördögként láthatjuk majd viszont. (Meg kell azonban jegyezni, hogy mivel az Aztecának a brazil Globóval van szerződése, nagy a valószínűség rá, hogy elsősorban A bestiából táplálkozik majd a feldolgozás.)

A történetben Gaby partnere Eduardo Capetillo (La madrastra) lesz, aki sok-sok év után először játszik újra telenovellában, és akivel Gaby már a Soy tu duenában is összekerült két éve; a szereposztásban pedig Michelle Vieth (Sonadoras), Jorge Alberti (Emperatriz), Lambda García (Cielo rojo) és Saby Kamalich (Madre Luna) kísérik majd őket, de valószínűleg idővel még több névre derül fény.

A novella a búcsúzó Amor cautivót váltja majd valamikor az ősszel, pontos premierdátum még nincs. Mit szóltok a hírhez? Szívesen megnéznétek Gabyt ebben a negatív főszerepben?

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

“Porque el Amor Manda” – hétfőn premier “Qué Bonito Amor” – csak az éneklés marad

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum