Riválisok – szeptember 3-tól az RTL klubon!

2012/08/20 at 13:31 Hozzászólás

Szeptember 3-tól gyökeresen megváltozik az RTL klub délutáni műsorstruktúrája, melyben komoly szerep jut három 2010-es Televisa-telenovellának is. A csatorna új címmel és új szinkronnal országosan fogható adón is műsorra tűzi az utóbbi évek egyik legnagyobb televisás durranását, a Soy tu dueñát, melyben olyan sztárok térnek vissza a képernyőre, mint Gabriela Spanic (Paula és Paulina, Második esély), Lucero (Mindörökké szerelem), Fernando Colunga (Paula és Paulina, Mindörökké szerelem) vagy David Zepeda (Sarokba szorítva). A történet a Riválisok címet kapta, utalva arra, hogy Valentinát (Lucero) és Ivanát (Spanic) ugyanaz a férfi árulja el, majd mindketten egy másik férfiba szeretnek bele menthetetlenül, ami még tovább mélyíti a köztük lévő ellenségeskedést.

A novella szeptember 3-án kerül képernyőre, mégpedig felezett részekkel, így az RTL délutánjai így fognak kinézni a jövőben:

16:20: Marichuy – a szerelem dialada (Triunfo del amor) – fél epizód
16:50: Riválisok (Soy tu dueña) – fél epizód
17:20: Teresa

Érdekesség, hogy a bemutató idején Mexikóban is felezett részekkel futott egy darabig a Triunfo del amor és a Soy tu dueña, akkor a kezdeti varázs elillanása után az úrnő került ki győztesen a viadalból.

Azt, hogy meddig marad ez a rendszer, egyelőre nem tudni, de mivel a Teresa hamarosan (egész pontosan szeptember 28-án) véget ér, valószínűleg történik majd valamilyen változás, és annak függvényében, hogy nézettségileg hogyan teljesít a Riválisok, megkaphatja az egész epizódokat, de az is lehet, hogy az RTL új novellával rukkol elő a Teresa helyén is.

Addig is olvasgassátok a bőséges mennyiségű Soy tu dueña-tartalmat itt a blogon, a tovább után pedig elrejtettem a sorozat magyar feliratos trailerét, hogy az is képbe kerüljön a sztorival kapcsolatban, aki nem követte az első vetítéskor. Van ilyen köztetek?

Entry filed under: Egyéb. Tags: .

Mindörökké szerelem – szeptember 7-től az RTL klubon! Esperanza – szeptember 4-től a Story5-ön!

És te mit gondolsz?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kérdezz-felelek

Jelenleg Mexikóban

17:00: Despertar contigo
19:00: Vino el amor
20:00: Tres veces Ana
21:00: Mujeres de negro
22:00: Yago

Hamarosan Mexikóban

október 31. Sin rastro de ti (21:00)
november 21. La candidata (21:00)

Archívum